Opwindend.Net
Datum: 10-10-2017
Stemmen: 42x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 9746x
Lengte: Lang
Ik Gehoorzaam Mijn Man - 9
Door Arlette - Mijn Profiel Pagina

Datum & Tijd: 25-02-2018 @ 10:20 - Door: Redactie Opwindend.Net
Ben je een echte fan van de verhalen van Arlette? Laat dan je e-mail adres achter en ontvang direct een mail als Arlette een nieuw verhaal heeft geplaatst! Klik hier om de profiel pagina van Arlette te openen...
Datum & Tijd: 10-10-2017 @ 21:54 - Door: N.H.
Meld Deze Reactie Mee Oneens +1 Mee Eens

Sorry Arlette, Dat was een opmerking die te ver ging in mijn reactie eerder vanavond. Je bent inventief genoeg om zelf iets geweldigs te verzinnen. Ik wilde niet plat zijn, dus nogmaals: heel erg sorry!!!!
Datum & Tijd: 10-10-2017 @ 18:34 - Door: Noor
Meld Deze Reactie Mee Oneens +1 Mee Eens

Het is heerlijk om met zoveel mannen sex te hebben
En je te laten bekijken terwijl je sex hebt en nu samen met je geile zus worden vast nog veel meer geile dingen gedaan
Datum & Tijd: 10-10-2017 @ 18:06 - Door: N.H.
Meld Deze Reactie Mee Oneens 0 Mee Eens

Hoi Arlette,

Een prachtig heerlijk supergeil verhaal. Wat lekker dat jullie, best wel nymfomane jonge vrouwen, ook nog fijn exhibitionistisch zijn. Geweldig dat exhibitionisme een steeds duidelijker rol gaat spelen in je verhalen. Het kan bijna niet anders of jijzelf, Arlette, bent ook exhibitionistisch en je geniet daar eindeloos van. Ga asjeblif door met deze opwindende verhalen. Wie buiten je zus,fantastisch dat ze erbij is, gaan er nog meer meedoen en gaan jullie bijvoorbeeld ook je voor een publike van geile mannen, laten neuken door een hond. Lijkt me hemels om daar naar te kijken. Je kunt er , denk ik veel seksgenot aan beleven en veel geld mee verdienen. Doe het a.ub. en doe er verslag van. Ik wacht met spanning en bij voorbaat al erg geil. Heerlijk geile Arlette, geniet van de meest geile seks, (er zijn vast nog meer heel lekkere dingen na je vrijpartij met de hond) en laat mij en anderen meegenieten. Schrijf je snel ik gehoorzaam mijn man 10?
Datum & Tijd: 10-10-2017 @ 17:31 - Door: Derek Hart
Meld Deze Reactie Mee Oneens 0 Mee Eens

Geweldig verhaal, wat goed dat je geils zus nu uit de hoerenkast is gekomen en een even geile exhibitionistische slet blijkt als jij.
Ik geniet van je verhalen en ben iedere dag weer benieuwd of er een nieuw, opzwepend verhaal is van jou, en nu ook van je zus, met meerdere mannen.

Opwindend.Net op Facebook Deel dit verhaal op Twitter
Lees Reacties (4)
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter

Copyright 2000 - 2017 Opwindend.Net