Opwindend.Net

Categorie: Lesbisch
Datum: 15-11-2016
Schakels: 7x
Gelezen: 1127x
Olieworstelen Met Vrouwenclub

Ben jij de starter van dit kettingverhaal? Klik dan hier om een login te ontvangen waarmee je de geplaatste schakels kan beheren!
Datum & Tijd: 15-11-2016 @ 22:44 - Door: Claudia
Mijn naam is Claudia, een 43-jarige gescheiden vrouw en na mijn scheiding steeds meer geďnteresseerd in vrouwen. Ik heb een leuke vriendin, Femke, van 38 waar ik regelmatig mee samen ben, maar heb nog geen behoefte aan een nieuwe relatie. Femke heeft gevraagd of ik een keertje mee wil naar haar vrouwenclubje. Ik had haar er wel eens eerder over gehoord, maar wist niet zo goed wat het was. Ze vertelde dat ze een groepje met 6 vriendinnen heeft en samen leuke dingen doen. Regelmatig wordt dat ook wel met intiem met elkaar begrijp ik van Femke. Ik laat mij overhalen en besluit met haar mee te gaan.

Onderweg naar haar vriendin vertelt Femke dat haar vriendin een berichtje had gestuurd naar het vriendinnengroepje om allemaal een 'introducé' mee te nemen. Het belooft dus een gezellige middag met 12 vrouwen te worden, maar verder weet Femke ook van niets zegt ze. Het is heerlijk weer en ik heb een uitdagend zomerjurkje aangetrokken met enkel een stringetje eronder. Femke draagt een kort rokje en een strak shirtje. Bij Femke haar vriendin, Anneke, aangekomen zie ik dat ze in een mooi groot en vrijstaand huis woont.

Anneke doet open en zie haar in een licht doorschijnend wit jurkje staan. Ik stel mij voor en Anneke verwelkomd ons, we zijn de laatsten. We lopen door de tuin in waar de anderen vrouwen zich al verzameld hebben. Ik stel mij aan iedereen voor en bekijk iedereen ook vlug van top tot teen. Leuke vrouwen allemaal denk ik bij mijzelf. De meeste vrouwen schat ik tussen de 35 en 45, 2 lijken wat jonger. Eén meid van rond de 30 en zelfs een meid van begin 20 vermoed ik.

Anneke heet ons welkom en schenkt ons allen een heerlijk glaasje prosecco in en proost op een leuke middag en avond met elkaar. 'Ik zie dat we allemaal ezoals afgesproken en andere vrouw als vorig jaar hebben meegenomen, dus dat belooft weer spannend te worden' zegt Anneke. 'Jullie weten wellicht nog van niets, want niemand mocht wat zeggen, maar ik zal jullie vertellen wat we gaan doen'. Ik kijk gespannen naar Anneke en naar Femke, Femke lacht mij toe, zij weet wat komen gaat. 'We gaan vanmiddag heerlijk rollebollen hier in de tuin. Ik pak er zo een opblaasbadje bij en we houden een olieworsteltoernooitje'. Ik kijk wat geschrokken naar Femke, dat heeft ze mij niet verteld denk ik. Aan de andere kant vind ik het ook wel spannend. Ik ben redelijk sportief dus ik verwacht niet dat ik af zal gaan en het zijn stuk voor stuk leuke vrouwen die hier zijn. 'Vorig jaar werd het een heerlijk geile strijd, ik ben benieuwd hoe dat vandaag zal zijn', zegt Anneke. Ze pakt er lootjes bij en maakt er een serieuze loting van. Gelukkig hoef ik niet te beginnen en kan ik eerst even toekijken hoe het er aan toe gaat onderling.
Datum & Tijd: 20-11-2016 @ 19:59 - Door: Lieke Rommelaere
0

De eerste 2 lootjes die worden getrokken zijn de namen Hanne en Lotte. Hanne is een leuke dame van 25 en lotte is rond de 30. Ze kleden elkaar eerst geil uit. Hanne heeft maar een a-cupje en Lotte heeft een grote C-cup. Allebei hun kutje is heelijk geschoren. Het opblaasbadje wordt vol olie gedaan en ze beginnen te worstelen. Hanne lijkt te winnen maar lotte neemt uiteindelijk toch de bovenhand en wint. De volgende 2 namen worden getrokken. Claudia en Charlotte...
Datum & Tijd: 25-11-2016 @ 18:31 - Door: Claudia
0

De eerste 2 dames zijn geweest en dat was redelijk snel afgelopen. Dan is het al aan mij de beurt en ik kijk een beetje angstig naar Femke. Ze lacht en geeft mij een knipoog. Ik ga er gewoon voor denk ik bij mijzelf en kleed mij uit. Mijn tegenstandster is Petra, een vrouw van eind 30 en net als mij voorzien van een volle cup.

We stappen het badje in en ik heb moeite mij staande te houden door de olie. De vrouwen om het badje heen beginnen al te joelen om ons aan te moedigen. Petra pakt mij bij mijn bovenarmen en al snel verlies ik mijn evenwicht. Ik klap in het badje neer en lig op mijn buik, ik voel hoe Petra op mijn billen gaat zitten en probeert mij om te draaien. Ik spartel tegen en kijk op, waar ik Femke voor mij zie staan. Ze kijkt mij uitdagend aan en steekt haar duim omhoog. 'Kom op, pak haar!' hoor ik één van de vrouwen roepen. Plots word ik aan mijn haren hard naar achter getrokken. Ik schrik en hoor in mijn oor gefluisterd 'geef je al op?'. 'Nee' kreun ik en kronkel onder Petra.

Dan weet Petra mij om te draaien en ze zit ter hoogte van mijn heupen op mij. Ze kijkt uitdagend op mij neer en kijkt de kring vrouwen rond het badje rond. Dan grijpt ze mij ineens vol bij mijn tieten, ik voel hoe ze er hard in knijpt. Wat gebeurt mij nu denk ik, net ging het er heel anders aan toe. Petra pakt mijn polsen en drukt ze boven mijn hoofd op de bodem van het badje. 'Dit gaat er wel even anders aan toe dan net he' fluistert ze weer in mijn oor. 'Geef je al op?' vraagt ze opnieuw. Ik schud wild nee en probeer haar van mij af te krijgen, maar kan weinig tegen haar beginnen. Ze drukt haar tieten in mijn gezicht en schudt ze wild heen en weer. Ze komt weer overeind en laat mijn polsen los, speels kneedt ze mijn tieten terwijl ze trots de groep rond kijkt.
Datum & Tijd: 26-11-2016 @ 10:44 - Door: geillieke
0

Petra blijft je borstjes kneden. Ze weet dat je het lekker vindt. Je geniet en let even niet op. Zo velt ze je. Ze wint. Je ziet de dames rond je allemaal hun kleren uit doen. Je weet niet wat je ziet. Hanne helpt je uit het badje. Door de gladheid van de olie val je op haar. J neemt haar kleine borsjes vast als steun, perongelijk. Rond je zijn alle dames bezig met elkaar e verwennen. Je weet niet wat je ziet...
Datum & Tijd: 26-11-2016 @ 17:02 - Door: Vera
0

Het olieworsteltoernooi is iets waar ik jaarlijks maar toe ga nu, en ook dit jaar lopen er geweldig mooie vrouwen rond.

Petra won zojuist van Claudia. En ze weet niet wat haar overkomt iedereen is naakt onder de olie en duiken op over en door elkaar heen. Ik glij mezelf over de plastic mat naar Claudia. "Bevalt het je wat je ziet:"? Claudia krijgt geen kans om te antwoorden. Wat ik kust haar al. Claudia kuste me terug en dook op mij.

Claudia ging met haar vingers mijn kutje strelen onze lichamen gleden over elkaar heen. Oh wat heeft Petra Claudia geil gemaakt. Ze was niet alleen nat van de olie. Ze bleef maar over me kut wrijven heerlijk.

Ik zag de dozen met sexspeeltjes liggen. Mmmmm oh Jaa pak me please. Zegt Claudia. Ik pakte een lekker trillertje voor Claudia en zette die op haar clitje. Mmmmm ze schud haar lichaam heen en weer. Mmmmmm OOOH ik ik... Claudia begint te komen. En ik zoog me nog is vast aan haar geile harde tepels. Mmmm please ga door
Datum & Tijd: 27-11-2016 @ 19:07 - Door: Hanne
0

Ons worstelfestijn is in volle gang en ik geniet met volle teugen van wat ik allemaal zie.
Naast mezelf (ik ben volledig naakt), zie ik nog 11 andere poedelnaakte vrouwen in de kamer.
Als lesbische meid is dat dus heel erg genieten en het is ook een van de redenen, dat ik vandaag
aanwezig ben, bij mij vriendin Anneke thuis.
Ik heb als eerste moeten worstelen, samen met een leuke meid die Lotte heet. Ik heb dan wel verloren van Lotte, maar ik heb wel genoten van haar geile, glibberige lichaam, haar lekkere tieten en heerlijke geschoren
kut.

Vervolgens kwamen Claudia en Petra aan de beurt en ik genoot opnieuw van hun geile, gladde lichamen in het badje.
Petra wint het van Claudia en ze zit heel geil bovenop Claudia en speelt en knijpt in haar tieten.
Ik voel me erg aangetrokken tot Claudia en ik help haar uit het badje, terwijl ik natuurlijk lekker mijn hand even tussen haar glibberige dijen laat verdwijnen en aan haar heerlijke kutje voel. Ik wrijf kort over haar schaamlippen, maar Claudia glijdt uit en valt bovenop mij, terwijl ze me heerlijk bij mijn tietjes pakt om wat houvast te hebben.
Een prachtige meid die Vera heet, glibbert naar Claudia, die door Petra al heerlijk geil is gemaakt en beide
naakte vrouwen beginnen heerlijk elkaars kut te verwennen.
Vera stopt een lekker trillertje in Claudia's opgewonden kut en het duurt niet lang voordat Claudia schokkend
klaarkomt.
Omdat ik moet plassen (van de spanning, denk ik) ga ik naar de badkamer en merk dat een van de vrouwen
me achterna loopt. Wie is het en wat is ze van plan, om me naar de wc te volgen ?
Ik kijk niet achterom, want ik wil me laten verrassen en ik voel dat het geil uit mijn poes begint te lopen....
Wat gaat er met me gebeuren ?
Datum & Tijd: 27-11-2016 @ 19:49 - Door: Claudia
0

Na mijn wedstrijdje komt een van de dames op mij afgekropen. Ik wil overeind komen, maar val door de glibberigheid weer in het badje en neem in mijn val de andere vrouw, Vera, mee. Ik val bovenop haar. We glijden door de olie langs elkaar heen en ineens voel ik een vibrator op mijn klitje. Het worstelpartijtje met Petra had mij al flink geil gemaakt en de vibrator op mijn klitje laat mij al snel schokken van genot. Korte tijd later kom ik al klaar.

Anneke ziet het gebeuren en roept ons tot de orde. 'Dames, dames, even rustig aan hoor. We zijn nog maar net begonnen.' Ik kijk haar aan en bloos, Ik kan hier ook niets aan doen denk ik, maar heerlijk was het wel.

Anneke zegt dat het haar beurt nu is en dat ze het opneemt tegen mijn vriendin Femke. Het badje wordt weer vrij gemaakt, nog wat extra olie er in en beide vrouwen stappen in het badje. De anderen vrouwen verzamelen zich om het badje, maar als ik snel tel mis ik er wel 2. Anneke en Femke zijn er klaar voor en staan uitdagend tegenover elkaar. Anneke werkt Femke al snel op haar rug en kruipt op haar. Zoals ik door Petra in mijn tieten gekneed werd, is het nu Femke die bij haar tieten wordt gegrepen door Anneke. Geil kijk ik toe hoe mijn vriendin Femke daar onder Anneke ligt. Anneke is nogal fanatiek en gaat wild met Femke tekeer. Anneke klemt Femke haar armen onder haar benen, machteloos ligt Femke daar in het badje. Anneke gaat met haar vingers naar Femke's kutje en begint haar te vingeren. Ze kan er niks tegen beginnen en ik hoor Femke kreunen. Hmmm dit is wel wat meer dan zomaar wat worstelen denk ik bij mijzelf en kijk met de andere vrouwen bloedgeil toe.
Datum & Tijd: 27-12-2016 @ 10:19 - Door: Claudia
0

Anneke rijdt tegen Femke haar gezicht op. Femke kronkelt onder Anneke, maar kan geen kant op. Anneke blijft haar vingeren en geeft wat zachte tikjes op haar schaamlippen. Bij elke tik hoor je Femke een kreuntje slaken. Trots kijkt Anneke de kring rond en smeert de olie over haar buik en tieten uit, alsof haar niets kan gebeuren. Een beetje overmoed blijkt, want Femke drukt haar lichaam omhoog en Anneke valt van haar af. Snel kruipt Femke op Anneke, grijpt haar tieten en knijpt er fel in. Anneke kreunt en de rollen zijn zo ineens omgedraaid.
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter

Copyright 2000 - 2017 Opwindend.Net