Opwindend.Net

Categorie: Familie
Datum: 19-11-2016
Schakels: 3x
Gelezen: 1018x
Mijn Zoon Laten Genieten?

Ben jij de starter van dit kettingverhaal? Klik dan hier om een login te ontvangen waarmee je de geplaatste schakels kan beheren!
Datum & Tijd: 19-11-2016 @ 07:36 - Door: Agnes
Wat een moeilijke puzzel is dit zei ik tegen mezelf,
Toen bedacht ik me is dit wel zo of denk ik nog aan mijn zoon die ik gisteren de waarheid heb gezegd.
Ben een leuke vlotte vrouw Agnes en mijn leeftijd is 42 jr mijn man is overleden. al een paar jaar.
Mijn zoon Peter is 17jr.
Hij had gebeld met sexlijnen en dit liep uit de hand (wel op mijn kosten).
Had gisteren een diep gesprek hierover.
Had nu alleen een duster aan met niets eronder dit had ik vaak lag ook naakt in bed.
Zag op de bladzijde naast de puzzel in de krant allemaal sexlijnen staan om te bellen.

Toen bedacht ik me dat ik ook vroeger mijn vader stond te begluren of dat hij mij naakt zag onder de douche enz.
Weet van mijn man dat hij ook vaak zijn moeder bekeek.

Zal Peter mij ook begluren
Hij kwam binnen wilde wat zeggen ik stond op drukte hem tegen mij aan en gaf hem een kus en zei daarna.
We praten er niet over is gebeurd
Voelde wel zijn bobbel tegen mijn lichaam aan.
Niet doen ma anders hij probeerde zich los te maken.
Ik zei nog een zin over gisteren als je weer belt dan kun je beter aan mij vragen Mams als ik me wil aftrekken wil je dan toekijken .
Dan wil ik wel een keer toe kijken hoor.
Datum & Tijd: 19-11-2016 @ 16:41 - Door: Peter
0

Zag dat mijn moeder geen alcohol had gedronken, maar ze deed vreemd kwam dit door de thee. Werd nu door mijn moeder klem gezet tegen de muur. Mijn polsen duwde ze boven mijn hoofd tegen elkaar. Van de stoel pakte ze een sjaal waarmee ze mijn polsen aan elkaar bond.
Gelijk werd ik ook vastgebonden aan een ring die sinds we hier woonde in de muur zat. Was een erfenis van de vorige bewoners. Nu stond ik daar mijn polsen vastgebonden. In alleen mijn boxershortstond ik voor mijn moeder. Met haar hand wreef ze over mijn stijve.
Zacht kuste ze mijn tepels terwijl ze mijn in mijn ogen bleef kijken. Merkte aan mijn moeder dat protesteren geen zin had zeker niet na de discussie van gisteren durfde ik ook niet echt. Voelde nu zelfs een hand in mijn boxershort gaan. Was bang dat mijn mijn moeder ging lachen om mijn stijve van 17 centimeter.
Datum & Tijd: 13-12-2016 @ 18:59 - Door: peter
0

Ik heb ze toch maar eens laten doen. Want dat slaafje spelen, ligt niet in mijn aard. Toen ze die zeventien centimeter ontwaarde, schrok ze wel eventjes. Ze keek mij vragend in de ogen.

Ik zei: "mam, je krijgt dat ding niet klein door touwtjes rond mijn polsen te leggen en proberen te laten zien, dat jouw geilheid de juiste is."

Ik zag, dat ze mij begreep. Ze kneep in mijn lat, stroopte mij voorhuidje omlaag, ze bezag mij nog eens en nadat ze mijn eikel had bewonderd, stak ze hem traagjes in haar mond. Eventjes maar. Ze maakte mij los, duwde mij met n hand tegen de muur en met haar andere hand knoopte ze niet alleen haar bloes los, maar haalde zij een van haar tieten uit haar bh.

"Meen je dt ?" vroeg ze.

" Ma, di niet alleen ! Ik wil je kut zien, terwijl ik ruk ! Ik ben geiler dan jou ! Doen we het ?"

Zo was ze te gelijker tijd ontwapend en op mijn golflengte gebracht. Ze was sprakeloos. Maar ikzelf verweet mijzelf, dat ik mijn geile mam niet eerder had herkend en haar daardoor op kosten had gejaagd.

Wij stonden beide half uitgekleed tegenover elkaar en waren op zoek naar "waar beginnen wij". Ik vond, dat ik maar moest beginnen, ik haar toch wat goed te maken. Ik greep naar beide haar tieten en vroeg: "mam, mag ik ?" en stak haar opvallend flinke tepels de een na de andere in mijn mond.

"Peter, mag ik ? " vroeg zij en begon mijn klootzak en mijn lul naar hun echtheid te onderzoeken.

Datum & Tijd: 14-12-2016 @ 14:29 - Door: agnes
0

Ik ging nog eens naar de kettingverhalen kijken, of er soms iemand aan mijn proza verder zou hebben gewerkt.
Het was verdomme mijn eigen zoon.
Ik heb tweemaal zijn relaas doorgenomen. Hij speelt een spelletje, dacht ik. Wat hij schrijft heeft hij ook gedaan, maar er zitten wensen in verborgen. Of beter: hij is aan het uitlokken wat hij denkt te kunnen bereiken bij mij. Daar zit wat in !
Mijn verbeelding dreigt op hol te slaan. Daarom begon ik met zijn klootzak en zijn lul (of zeg ik 'zijn fluit' ?) te spelen. Mijn bedoeling bezorgde mij een bijzonder gevoel, dat ik zelfs vroeger bij mijn man nooit heb ondervonden. Ik zou van alles kunnen proberen: cht lulzuigen, exhibionist spelen, met mijn buitengewone kleine kutlippen maneuvreren, rukken, met zijn sterretje spelen, tongkussen, zijn geil (of zeg ik 'zijn schiet' ?) in mijn mond en daarna teruggeven in zijn mond (h, hoe ziet die er uit ?), gewoon neuken. En dan eens attentie geven op wat het allemaal voor mij wat doet. Mijn kut (of zeg ik 'mijn muis' ?) .
Terwijl ik dat overdenk, krijg ik een eerste gevolg: mijn kut (of laat mij eens zeggen 'mijn foef'), wordt plots zeiknat. Het werkt dus.

Maar wat met hem ? Ik ga dit geil dagboek voor hem blokkeren. Hij mag dan doen wat hij wil, zonder dat hij aan mijn gedroom raakt. Ik kan dan zien, hoe geil ik hem kan krijgen, zonder dat hij er zich van bewust is. Ik ben bijna beschaamd over mijn eigen planning. Maar misschien is Peter extra geil en komt hij met zijn rechtdoor karakter tot toestanden, die aanzetten tot super geile spelletjes. Later gaan wij dan vergelijken !!

Er flitst iets door mijn dromerij: er is geen twijfel mogelijk, ik ben in n wenk bijzonder geil geworden. Misschien verlok ik een jong ding of zelfs een ervaren geil wijf om eens mee te doen.

Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter

Copyright 2000 - 2017 Opwindend.Net