Opwindend.Net

Categorie: Vakantie
Datum: 02-12-2016
Schakels: 6x
Gelezen: 669x
Alleen Op Vakantie

Ben jij de starter van dit kettingverhaal? Klik dan hier om een login te ontvangen waarmee je de geplaatste schakels kan beheren!
Datum & Tijd: 02-12-2016 @ 09:24 - Door: Laura
Het was eindelijk zo ver ik ben 18 en mag dus alleen op vakantie. Ik ben Laura lang bruin haar groene ogen slank figuur een mooie c cup en mooie strakke billen. Alles is gepakt om op vakantie te gaan, het is zo spannend dat ik bijna niet kan slapen maar val uiteindelijk toch in slaap. Omdat het in Nederland ook als zo warm is heb ik een korte broek aan en een hempje tot mijn navel. En dan is het eindelijk zo ver auto inpakken en na he vliegveld. Daar aan gekomen gaan we op zoek naar het vliegtuig dat na Spanje gaat.

Als ik een uur later in het vliegtuig zit Kom ik tussen twee behoorlijk knappe mensen te zitten
Datum & Tijd: 02-12-2016 @ 12:25 - Door: Niels
0

Deze vakantie naar spanje was vrij spontaan. Eigenlijk stuurde Denise mij gewoon een berichtje dat ze zin had er even tussen uit te gaan, en nu zitten we hier in het vliegtuig naar spanje. Denise en ik zijn beste vrienden meer niet. Natuurlijk zijn we bij elkaar gekomen vanwege de wederzijdse aantrekking tot elkaar. Maar we besloten vrienden te blijven. Meer dan zoenen hebben we dan ook niet gedaan. We hebben allebei al zomer kleren aan. Ik een wit t-shirtje die strak om mijn gespierde lijf zit en daarbij een korte broek. Denise heeft een kort licht blauw bandeau jurkje aan die ze telkens goed moet trekken omdat hij neigt af te zakken. Denise is een prachtige verschijning: lang blond haar blauwe ogen D cup borsten brede heupen en een volle kont. Mij wordt ook vaak verteld dat ik er leuk uitziet ik ben 1.90m lang heb donkerbruin haar en krijg vaak complimenten over mijn lichaam. We zijn allebei 23 jaar oud.

Denise en ik hebben 1 stoel vrij gehouden tussen ons met de hoop dat we wat extra ruimte kunnen krijgen tijdens de vlucht. Helaas wordt de stoel wel in bezet genomen, gelukkig wordt dit gedaan door een wel erg leuke meid. Wanneer ze voor me langs schuift om bij de stoel te komen heb ik haar strakke kontje ongeveer in mijn gezicht en ben meteen verkocht. Als ze gaat zitten zie ik dat ze ook een erg lekker stel borsten heeft, mooie benen, slank figuur en ook nog is enorm knap is. Ik besluit me maar meteen voor te stellen. "Hey ik ben Niels, hoe heet jij?"
Datum & Tijd: 01-01-2017 @ 11:13 - Door: Manon
0

Eindelijk heb ik vakantie naar het warme Spanje en eindelijk heb ik ook het vertrouwen om mijn goedlopende kledingzaak aan 1 van mijn werknemers over te laten voor een maand. Het was al een aantal jaar geleden dat ik echt vakantie had want tot die tijd was het enkel zwoegen om de zaak tot een goedlopend bedrijf te maken. Veel werk, weinig vrije tijd en weinig seks. Mijn familie en omgeving begonnen zich al af te vragen waarom een 37 jarige aantrekkelijke vrouw nog niet aan het huisje, boompje beestje verhaal was begonnen en nog steeds single was. Maar daar had ik simpelweg geen tijd voor en ben ook geen type voor langdurige relaties. natuurlijk had ik korte relaties en af en toe een leuke jongen enkel voor de seks. Maar verder ging het niet.

Ik heb een stoel aan het gangpad van het vliegtuig en naast mij zit een oud echtpaar. Ik kijk langs hun heen en zie door het raampje dat het vliegtuig al hoog boven de wolkengrens vliegt. Ik open magazine die ik op schiphol heb gekocht en blader er doorheen. Mijn aandacht wordt afgeleid door 2 jonge meiden en een jongen die aan de andere kant zitten. De meiden zijn uitzonderlijk knap en de jongen mag er ook wel zijn. Gespierd, donkerbruin haar en ik schat hem rond de 1 88 of 1 90. Ik zucht, was ik maar ook nog zo jong, dan had ik het wel geweten. Al weet ik dat ik met mijn slanke lichaam, donkerblond haar en goed gevormde en stevige borsten zo een paar jaartjes van mijn leeftijd zou kunnen aftrekken. Maar hij zal vast wel met 1 van de meisjes een relatie hebben, of misschien met alle twee. De jeugd van tegenwoordig denk ik en glimlach.

Terwijl ik door de magazine blader volg ik ook het gesprek van de jongelui naast mij. Ik hoor dat hij Niels heet en de meiden Denise en Laura. Ze schijnen het erg gezellig te hebben en ik kijk even op en kijk in hun richting. Niels kijkt op dat moment mij ook aan en ik glimlach. Hij knikt met zijn hoofd naar mij en glimlacht terug en ik bloos. Vlug wendt ik mijn blik af en blader weer door het tijdschrift. Na een tijdje kijk ik weer en zie Niels en Laura met elkaar smoesen. Als ik verder kijk zie ik dat Denise met haar hand tussen Laura's haar benen zit. Ik sla het tijdschrift dicht en sluit mijn ogen en voel een sensatie van opwinding. Terwijl ik wegdommelde in mijn stoel fantaseerde ik dat Niels dit bij mij deed. Het is nog anderhalf uur vliegen naar Lloret.
Datum & Tijd: 01-01-2017 @ 11:54 - Door: Rob
0

Ik dacht het al te zien toen ik op het inchecken stond te wachten, maar het is echt waar, mijn prachtige buurvrouw gaat ook naar hetzelfde land. Ik kijk af en toe haar richting op en bedenk me hoe heerlijk het was in bed met Manon de laatste keer.

Ik doezel een beetje weg en voel mijn pik alweer opzwellen. Ik fantaseer over hoe ik Manon kan verassen, maar krijg hier al hulp voor. De stewardess tikt op mijn schouder en als ik mijn ogen open zie ik haar even staren naar mijn bobbel. "Meneer, zou u..." ik luister het verhaal en loop dan met haar mee. Het oudere echtpaar wilde meer aan het gangpad zitten en bij mij was nog een extra plek vrij.

Ik wissel om met het echtpaar en ga naast Manon zitten "hey Manon, jij hier?" Zeg ik en krijg meteen een knuffel en een kus van haar. "Hey schat, ja even ontspannen en weg van de drukte van mijn drukke leven" lacht ze. Mijn hand rust bijna direct op haar knie en ik voel hoe Manon haar hand erop legt en meer naar boven verplaatst. "Naja je hebt het wel verdiend schat" zeg ik.

Ik ben Rob 27 jaar, 1.97, donkerblond haar, blauwe ogen, gespierd en nog steeds een 6pack en een grote pik (21cm)
Datum & Tijd: 01-01-2017 @ 14:55 - Door: Jasper
0

Ik zit in het middenpad achter Denise, Laura en Niels...
Het is nu al even uit met mijn vriendin en ik wil nu even flink ontspannen op vakantie. Lekker genieten, strand en dan wel zien. Zelf ben ik 27, goed gespierd lichaam (train 3-4x per week in de fitness) en heb goed gereedschap (22 cm).
Als we zijn opgestegen pak ik mijn boek er bij. Ondanks de spanning van het boek kan ik het niet laten om te luisteren wat de drie voor mij zeggen.
Ik hoor Denise en Niels aandachtig vertellen over hun vakantieplannen en Laura luistert mee en hoor ik af en toe vragen stellen over de leuke uitgaansplekken en het strand.
Ik sta op en moet even naar het toilet achter in het vliegtuig. Er zijn 2 toiletten die helaas allebei bezet zijn. Dus dat wordt even wachten...
Een minuut later staat er een meisje achter me...ze tikt me aan en vraagt of ik ook sta te wachten...ik herken de stem...het is volgens mij Laura.
Ik draai me om: " Hoi, ik sta inderdaad te wachten het is druk. En ik ben Jasper. Ben jij niet Laura?" . Ik zie een prachtige meid met lange haren, prachtige groene ogen en echt een werkelijk heerlijk slank lichaam.
" Huh " zeg jij. " Ik ben Laura maar hoe weer jij dat?"
Ik zeg je dat ik je stem herken en dat je voor me zit. "En jouw knappe koppie is al net zo leuk als je stem"
Datum & Tijd: 01-01-2017 @ 17:46 - Door: Manon
0

Ik kijk verstoord op als het ouder echtpaar zich een weg langs mijn knieŽn probeert te banen. '' Hey Manon, jij hier,'' hoor ik en zie dat het Rob is. Ik geef hem een knuffel en een zoen op zijn wang en ik merk dat hij zijn hand op mijn knie legt. Rob en ik waren ooit wel eens intiem geweest jaren geleden maar meer dan 1x is het niet geworden. Het was ook niet zo bijzonder, want ondanks zijn lange pik presteerde hij maar matig. Zelf had ik het gevoel dat hij het zelf wel goed vond, dus ik liet hem maar in de waan. Maar goed dit was zogezegd al enkele jaren geleden dus misschien had hij hier en daar wat opgepikt over het bevredigen van een vrouw. Terwijl Rob met mij kletste bekeek ik hem nog eens goed en de bobbel in zijn broek was duidelijk zichtbaar, dus ik vermoedde dat hij nog steeds op mij geilde en opgewonden was.

'' In welk hotel verblijf je in Llorette?'' Zei Rob terwijl zijn hand nog steeds op mijn knie lag en naar boven probeerde te kruipen. ware het niet dat mijn hand dit tegenhield. '' In hotel Metropol,'' antwoordde ik met een glimlach. '' Oh dat is dichtbij de mijne, leuk,'' lachtte Rob en ik voelde dat hij meer kracht zette met zijn hand. Ik keek even vlug naar de andere kant en zag dat Laura net wegliep achter een gespierde jongen aan naar de toiletten. '' Misschien kunnen we samen wel dingen ondernemen,'' zei Rob en ik keek hem aan. In zijn ogen las ik wat hij bedoelde. ''Misschien.,'' zei ik glimlachend, Maar ik ben op vakantie, dus dat betekent rust.'' '' Nou ik weet wel dingen waarvan je erg rustig wordt hoor,'' lachte Rob. Ik zuchtte en probeerde oogcontact te maken met Niels, maar hij was druk in gesprek met Denise.

'' Het vliegtuig gaat landen, wilt U uw veiligheidsriem vastgespen,'' zei de mooie stewardess tegen ons en keek ook glimlachend naar Rob. Ik duwde de hand van Rob van mijn knie en trok de riem om mijn middel.
'' Nou ja, ik heb je mobiele nummer, ik neem aan dat het nog steeds hetzelfde is? Ik bel je wel als ik iets wil ondernemen,'' zei ik en Rob gespte zich ook vast.
Datum & Tijd: 02-01-2017 @ 01:47 - Door: Manon
0

"En wel bellen, he,'' zei Rob toen de pendelbus van het vliegveld naar de hotels voor mijn hotel stopte. ''Ja, doe ik,'' zei ik en stapte uit de bus. Ik zag dat Niels en zijn twee meiden ook uitstapten. Bij de receptie gaf ik mijn naam door aan een vriendelijke receptionist. '' Kamer 210.'' zei hij in het Nederlands maar met een duidelijk Spaans accent,'' met de lift naar de derde verdieping en dan meteen rechts.'' Ik lachte vriendelijk naar de receptionist en liep naar de lift. De deuren openden zich meteen en ik stapte naar binnen.
Net als de deuren zich wilden sluiten sprong de gespierde jongen naar binnen die ik al eerder zag in het vliegtuig en volgens mij zat hij achter Niels, Laura en Denise. Hij lachte vriendelijk naar mij en drukte op de knop van de eerste verdieping. Terwijl ik tegen de wand van de lift stond keek ik naar de jongen die stil naar voren zat te staren.
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter

Copyright 2000 - 2017 Opwindend.Net