Opwindend.Net

Categorie: Hetero
Datum: 14-12-2016
Schakels: 2x
Gelezen: 583x
Manon, Vele Jaren Later

Ben jij de starter van dit kettingverhaal? Klik dan hier om een login te ontvangen waarmee je de geplaatste schakels kan beheren!
Datum & Tijd: 14-12-2016 @ 18:35 - Door: Paul
Zooo, wat was het lang geleden dat ik Manon voor het laatst gezien had. Het was minstens 15 jaar geleden, maar ik herinner haar me nog steeds als de dag van gisteren. Toen had ze een fantastisch figuur en haar kennende had ze haar uiterlijk nog steeds tiptop in orde.

Ik had genoeg herinneringen aan haar, zoals op de vakantie in het strand met haar minuscule knalgele bikini of die avonden in de discotheek, waarbij ik achter haar stond en mijn hand over haar welgevormde billen liet glijden. Nooit waren we verder gegaan, maar ik wist dat ze nat van me werd, als ze als maar meer met haar billen begon te draaien. Nooit hadden we die stap gezet omdat ze een relatie had met een van mijn beste vrienden. Achteraf spijt van, want de drank was hem liever dan Manon. Daarom hadden we altijd zoveel tijd met elkaar opgetrokken.

Vorige week kreeg ik plots een belletje van Manon. Ze had via Facebook een bekende van me kunnen achterhalen en mijn nummer losgepeuterd. Ze had me uitgenodigd om langs te komen voor een gezellige avond bij haar thuis. Ik zou wel gek zijn om te weigeren. Sinds dat moment was ze in mijn hoofd en in gedachten had ik al tientallen keren haar in het hele huis genomen.

De zenuwen gieren door mijn lijf nu ik voor haar deur sta. Ik druk op de deurbel en wacht gespannen af. Hoe zou ze er na zo'n lange tijd uit zien? Nog steeds zo lekker? En wat zou ze aanhebben.
Datum & Tijd: 19-12-2016 @ 00:40 - Door: Manon
0

Gelukkig had ik viavia Paul kunnen achterhalen. Paul was één van de beste vrienden van mijn ex waar ik lang een relatie mee had, van mijn 18e tot mijn 26e. Te lang helaas, mijn ex begon flink te drinken. Maar met die breuk verloor ik ook Paul uit het oog. Nu dus weer gevonden. Ik ben intussen 32. Ik wist dat Paul iets ouder was. Ik schatte hem nu op een jaar of 34/35. Gewoon om hem weer eens te spreken nodigde ik hem uit. Hij ging op mijn aanbod in, en naarmate die afspraak naderde, voelde ik toch weer die kriebels, die ik heel lang geleden al eerder voor hem had. Mijn hoofd zei dat ik me geen verwachtingen moest stellen. Mijn lijf zei iets anders, en daarom keek ik goedkeurend in de spiegel nadat ik uitgebreid gedouched had, en mezelf in een kort strak stretchjurkje gehesen had. Compleet met kousen en pumps vond ik dat ik er nog best mocht wezen voor mijn 32 jaar. Mijn helrode lange krullen zijn zoals altijd mijn grote trots en vallen sierlijk tot halverwege mijn rug.

Als ik nog snel een geurtje op doe, gaat de deurbel. Ik vraag hem via de intercom naar de 3e etage te lopen, en zet mijn eigen voordeur op een kiertje. Wanneer ik schuchter geklop hoor op mijn voordeur, en voetstappen in de hal, open ik de deur van de huiskamer naar de hal. Ik zucht even, want Paul heeft nog steeds die afgetrainde beachboy look als toen. Ik heb moeite om mijn lip niet kapot te bijten. Andersom lijk ik ook bij Paul in de smaak te vallen, want ik kan me niet herrinneren dat ik hem ooit sprakeloos gezien had. Nu kan hij niet veel meer dan hakkellen wanneer hij me een bosje bloemen geeft en drie kussen op de wang. Hmm hij ruikt heerlijk. Ik voel zijn ogen op mijn strak verpakte kontje branden, als ik hem voor ga naar de huiskamer...
Datum & Tijd: 19-12-2016 @ 21:31 - Door: Paul
0

Gespannen loop ik naar boven. Ik zie hoe de deur van haar appartement open staat, ik klop even en loop dan naar binnen. Als ik halverwege de hal ben, gaat de kamerdeur open. Met open mond kijk ik naar de schoonheid, die voor me staat. Zoveel jaren later en nog altijd even mooi, of zelfs mooier. Ik hoor hoe Manon een zucht slaakt. Het rokje spant om haar lijf heen en accentueert haar mooie vormen. Haar borsten lijken iets gegroeid, maar als ze zich omdraait, dan blijkt dat haar billen nog atlijd lekker klein en stevig zijn.

Ik wil wat zeggen, maar heb even geen idee waar te beginnen en hakkel alleen maar. Snel geef ik haar de bloemen en dan drie kussen, terwijl ik mijn hand op haar zij leg. De warmte van haar lijf, haar geur doen mij verlangen, maar ik houd me in. Achter Manon loop ik de huiskamer in en kan alleen naar haar kontje kijken. Zo vaak heb ik haar billen gestreeld, maar nooit meer dan dat.

"Neem plaats, maak het je makkelijk. Ik zet even de bloemen in een vaas" zegt Manon. Ik kijk haar naar terwijl ze op haar pumps naar de keuken loopt. Ze doet het express, die pumps, die kousen, dat rokje.
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter

Copyright 2000 - 2017 Opwindend.Net