Opwindend.Net

Categorie: Hetero
Datum: 22-12-2016
Schakels: 11x
Gelezen: 748x
Geile Vrouw Wilt

Ben jij de starter van dit kettingverhaal? Klik dan hier om een login te ontvangen waarmee je de geplaatste schakels kan beheren!
Datum & Tijd: 22-12-2016 @ 15:55 - Door: Brenda
Sinds een aantal jaar woon ik in Amsterdam. In de Chjna buurt, bij de waag. In de buurt van het redlight district. Ongeveer elke dag loop of fiets ik wel langs de hoeren als ik ergens anders moet zijn. Ik vind het altijd erg interessant om te bekijken en ben ook wel benieuwd hoeveel mannen ze wel niet neuken op 1 dag.

Zelf ben ik ook alrijd er geil geweest. Veel seks, veel verschillende mannnen en ook vrouwen ontbreken niet aan mijn lijst. Ik heb een leuk optrekje en een goede baan. Niks te klagen, werk 4 dagen in de week en heb een leuk sociaal leven. Mannen bekijken mij altijd heb ik het idee, niet gek ik ga vaak naar de sportschool en kleed mij er ook naar. Ik hou van strakke kleding en show mijn lichaam graag.

Mijn collectie toys is de laatste jaren dat ik hier woon sterk gegroeid. Soms schiet ik een shop binnen en koop ik een nieuw speeltje. Vooral dildo's en plugs. Ik vind het heerlijk om mijzelf lekker te verwennen.

Vandaag was mijn vrije dag en ik besloot de stoute schoenen aan te trekken. De avond daarvoor had ik een man in bed gehad, ontmoet via tinder, maar ik had zin in meer en was nog steeds geil. Daarom besloot ik richting de seks shops te lopen en er eentje binnen te gaan. Eentje die ook een biosje had en meer ruimtes die gebruikt werden voor plezier

Daar binnen gekomen was het donker....
Datum & Tijd: 23-12-2016 @ 10:55 - Door: Johan
0

Mijn vriend (tevens een collega) en ik waren naar Amsterdam voor een dagcursus besloten maar de nacht over te blijven in een hotelletje.
Ik ben nog vrijgezel maar mijn vriend heeft een relatie zij is nu naar een werkweek als verpleegster (vrijwillig)
We kwamen bij de walletjes en gingen een seksschop binnen om naar een film te kijken en misschien werd wel iemand van ons uitgenodigd om een vrouw te verwennen op het podium.

Er waren enkele mannen binnen maar ook stelletjes Het was vrij donker in de zaal.
Ik kwam naast een stelletje te zitten .
Er kwam een alleenstaande vrouw binnen Ze wilde langs ons heen lopen mijn vriend stond op om haar te laten passeren. zodoende dat er een stoel vrij kwam tussen ons in Zij viel ving haar op en liet haar zitten tussen ons in.
Had de hand van de dame nog vast. Mijn vriend pakte de andere hand en stelde ons voor

Op het podium kwam een leuke jonge dame die zich uitklede en met een dildo in haar kut deed ze gaf een hele show weg.
Datum & Tijd: 23-12-2016 @ 14:19 - Door: Brenda
0

Ik liet mij "per ongeluk" vallen tussen deze twee heren. Ze zagen er beide goed uit en ik zag dat xe aan het kijken waren naar een vrouw die een live showtje gaf. Heerlijke meid. Ze stelde zich voor een de eerste paar minuten keken we samen naar de meid op het podium. 'Aar ik was hier gekomen voor meer en al snel legde ik mijn handen op de heren hun kruis. Ik kom voelen dat ze al heerlijk stijf waren en ik fluisterde in hun oren dat ik meer wilde, maar dan wel in een privé kamertje
Datum & Tijd: 24-12-2016 @ 16:23 - Door: Brenda
0

(Schrijft er iemand anders verder aub)

De mannen knikte en mijn handen knepen in hun kruis. Ik voelde stijfe pikken en ik stond op. De mannen volgde mij en ik liep het gangetje in met privé kamertjes. Ik liep voor de mannen uit en voelde hun ogen op mijn achterwerk branden. Ik duwde een deurtje open en ging naar binnen. In de kamer stond een bed en ik liet mijzelf daarop vallen. Opende mijn benen en mijn jurkje schoof omhoog
Datum & Tijd: 25-12-2016 @ 00:08 - Door: Rob
0

Samen met Johan volgde we Brenda gewillig. We pakte wel vaker een dame samen en uit die ervaringen weet ik dat Johan meer een nemer is als mij. Brenda was wel echt fantastisch om naar haar te kijken. Mijn ogen waren gefixeerd op haar heerlijke billen toen we naar de kamer liepen.

Eenmaal daar aangekomen laat Brenda zich vallen op het bed en doet haar benen wijd. Haar heerlijke kaal geachoren kutje die al heerlijk nat was kwam tevoorschijn. Ik zag Johan zijn pik uit zijn broek halen die Brenda gewillig pijpte. Ik sloot de deur achter ons en was rustiger dan Johan. Ik knielde tussen de benen van Brenda en begon om haar kutje heen te kussen. Voor ze het wist gleden mijn vingers over haar klitje terwijl mijn tong door haar lipjes heen likte. Steeds wilder en ik drukte met mijn vrije hand twee vingers in haar druipende kutje.
Datum & Tijd: 25-12-2016 @ 08:59 - Door: Brenda
0

Terwijl ik Johan zijn lul in mijn mond deed zag ik hoe rob de deur dicht deed en zich uit begon te kleden. Zelf was ik al half naakt want ik had niks aan onder mjjn jurk. Beide hadden ze echt mooi grote pikken. Die ik met alle liefde naar binnnen wilde zuigen. Maar Rob kwam met zijn hoofd tussen mijn benen en ik voelde hoe mijn klit stijf werd van zijn aanrakingen. Want een geile beer. Johon trok ondertussen de jurk over mijn hoofd en begon mij in miin mond te neuken met zijn heerlijke grote pik. Ik kon wel wat aan en nam zijn lul daarom diep achter in mijn keel
Datum & Tijd: 25-12-2016 @ 10:31 - Door: Rob
0

Wat een heerlijk geil ding. Ik kijk even omhoog en bijt dan speels in haar klitje. Een kort gilletje uit Brenda haar mond en ik grijns. Ik sta weer op en kom aan de andere kant van Brenda staan met mijn vingers nog steeds diep in haar kutje. Ik presenteer haar mijn pik die duidelijk groter en dikker is dan die van Johan. "Probeer deze nou maar eens geheel te laten verdwijnen." Zeg ik als ik haar oogjes geil naar mij zie kijken.
Datum & Tijd: 27-12-2016 @ 09:45 - Door: Brenda
0

Ik werd ruw gevingerd en kreeg de tweede pik in mijn mond. Deze was duidelijk een maatje groter, maar toch moest ik hem in mond verwerken. Ik moest hem achter in mijn keel schijven en me lekker in mijn mond laten neuken. Ik zat naakt tussen de heren in en nam de pikken om en om
In mijn mond. Wat een heerlijke pikken vond ik het. Ik vroeg de heren of ze vrijgezel waren en of ze mij wilde neuken. Want ik was echt super geil. Ik moest een pik in mij voelen. Zonder of met condoom, het maakte mij niet uit...
Datum & Tijd: 27-12-2016 @ 10:54 - Door: Johan
0

Terwijl Rob zijn pik lekker in haar mond heen en weer liet gaan en ik haar kutje flink gevingerd had werd het tijd voor het betere werk. Deze vrouw hield van een stevige beurt en daar moesten we het maar eens goed van nemen. Ik duwde haar iets voorover en gaf een tik op haar billen. Lekker kont je heb ik ook gromde ik en wrijf daarna eens flink tussen haar benen. Verdorie, wat was die vrouw nat. Ik pakte mijn pik en sloeg ermee tegen haar natte kut en hoorde haar kreunen. Rob neukte haar dieper in haar keel en hield haar hoofd stevig vast. Tijd om haar kut ook maar eens te vullen. Ik duwde mijn eikel tussen haar schaamlippen, buig me voorover en pak haar bij haar borsten. Dan een flinke stoot. Ik voel mijn paal diep in haar natte kut schuiven.
Langzaam begin ik haar te neuken.
Datum & Tijd: 27-12-2016 @ 12:22 - Door: Brenda
0

Met mijn kontje naar achteren en een pik in mijn mond voel ik hoe Johan zijn paal in mijn kutje schuift. 1 stoot en hij zit er helemaal in. Wat een lekkere lul en nu zonder condoom in mijn kut. Ik geniet er direct van, maar consentreer mijn aandacht nog even op de pik die in mijn mond zit twereijl ik mij lekker laat neuken door Johan in mijn kut. Ik begin te kreunen en te hijgen, maar die kans kreeg ik niet van Rob. Want die begon nog ruwer mijn keetje te neuken. Gaggen verl slijm tot gevolg. Ik kon het nog net hebben...
Datum & Tijd: 27-12-2016 @ 12:38 - Door: Johan
0

Duidelijk is te merken dat deze geile vrouw het lekker vind om hard genomen te worden. Ik stoot stevig in haar kut, trek even terug en dan weer hard en diep in haar. In een constant tempo neuk ik haar door. Met een hand pak ik een tepel en trek er aan. En gewoon door blijven stoten. Wat een heerlijke kut heeft ze. Ik kijk naar haar billen en druk ze iets uit elkaar. Een strak sterretjes wordt zichtbaar.
Ik spuug in haar bilnaad en wrijf het speeksel uit over haar sterretje met mijn wijsvinger. Als ik haar sterretjes raak, voel haar lichaam samentrekken. Zo lekker ding, word je daar ook graag gepakt, hijg ik, terwijl ik gewoon haar kut blijf neuken en Rob haar deep throat in haar mondje neukt.
Datum & Tijd: 27-12-2016 @ 13:59 - Door: Brenda
0

Ik voel een vinger tegen mijn sterretje. En ik schrik van zijn koude vinger. Mmm zou hij mij anal willen nemen? Ik nodig hem uit door zijn lul uit mijn kut te trekken. Anal mag die mij wel volspuiten met zijn zaad. Ik voel hoe hij zijn lul tegen mijn ster aan duwd. Ik ontspan en voel zijn lul naar binnen komen. Ik mijn strakke kontje. Rob is ondertussen klaar met mijn mondje en komt onder mij liggen. Ik geef hem een tongzoen en leidt zijn lul
Naar mijn kutje. Hij likt aan mijn tepels en ook zijn lul gleid gemakkelijk in mijn strakke kutje
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter

Copyright 2000 - 2017 Opwindend.Net