Opwindend.Net

Categorie: Dieren
Datum: 24-12-2016
Schakels: 13x
Gelezen: 1163x
Overbuurmeisjes

Ben jij de starter van dit kettingverhaal? Klik dan hier om een login te ontvangen waarmee je de geplaatste schakels kan beheren!
Datum & Tijd: 24-12-2016 @ 13:15 - Door: Lotte
Hoi, eerst iets over mezelf. Ik ben een alleenstaande moeder van 50 jaar. Ik heb een zoon en een dochter. Zij wonen nog thuis.Het is ochtend en ik had al gezien dat appartement van de overburen al weer bewoond is. Er wonen nu twee dames die als huisdier een grote houd hebben. Ik heb net verse koffie gezet, schenk me zelf een kop in. oo lekker. Ik loop naar me grote ramen en geniet van het zonnetje. Al kijkend naar buiten valt me op dat de gordijnen van me overburen een stuk open staan. Ik zie een van de dames in bed liggen. Het dekbed heeft ze nog half over zich heen liggen. Ik zie dat ze waarschijnlijk geen ondergoed draagt. Want ik zie een van borsten ontbloot is. De Laatste jaren ontdek ik dat ik waarschijnlijk biseksueel ben. Ik voel me steeds meer aangetrokken door vrouwen. Ik neem een slok koffie. Ik strijk langzaam over me schaamstreek. De kids liggen toch nog te slapen. Die zijn gisterenavond uit geweest. Wat ik niet opmerk dat bij het andere raam de ander overbuurvrouw mij ziet staan. Ben zo in mezelf bezig en het bekijken van de schoonheid in bed. Ik zie dat haar slaapkamer deur open gaat. snel trek ik me hand terug en wil weglopen bij het raam. o dat is goed. Het is alleen hun hond. Dus ik blijf staan en nip aan me koffie. He wat doet die hond nu. Ik zie dat de hond het dekbed dat al los zat van het bed trekt. Ja hoor ze is geheel naakt. Doordat de hond het dekbed weg getrokken heeft draait ze om in bed. Zodat ik kan zien dat ze geheel van onder geschoren is. oooo die hond springt op bed. Dat zou ik niet willen hebben. oooo zie ik wat ik zie. Ik wrijf in me ogen. Ja hoor ik zie de tong van die hond over haar gladde poesje gaan. Twijfel zal ik weglopen. Maar me eigen geiligheid over wind het. Al kijkend verdwijnt mijn hand in me slipje.
Datum & Tijd: 27-12-2016 @ 10:35 - Door: Niels
Het is een mooie zonnige ochtend als ik wakker word. Lekker nog even in bed liggen, vandaag toch lekker vrij. Zoals zo vaak heb ik ook vanmorgen weer eens een stijve als ik wakker word. Ik wrijf er even over en besluit om maar eens te gaan douchen. Mijn moeder zal wel wakker zijn, maar zijn zus zal nog wel in bed liggen. Die wil natuurlijk ook nog gaan douchen. Ik stap mijn bed uit en loop in mijn boxer naar de badkamer. Vanuit mijn ooghoeken zie ik mijn moeder in de kamer voor het raam staan.

Morgen ma, zeg ik.
Ze schrikt schijnbaar van me en ik zie dat ze een rode kleur heeft. Ik blijf staan en vraag of er iets is.
In mijn boxer loop ik de kamer in en ga naast mijn moeder staan. Euh, Niels, het is beter dat jij dit niet ziet.
Wat dan ma? vraag ik en kijk haar aan. Dan zie ik dat ze naar het appartement de nieuwe overbuurvrouwen staat te kijken. Verrek, fluister ik, hebben ze nou die hond op het bed?
Mijn moeder bloost en zegt, dat... dat dacht ik ook te zien. Is het niet vreselijk....?

Hoewel mijn moeder haar afkeuring hierover lijkt uit te spreken, krijg ik zo het vermoeden dat ze het ook heel spannend/opwindend vind. Ik kijk haar aan en zeg lachend: die vrouwen hebben willen gewoon eens goed verwend worden, maar hebben geen vent beschikbaar. Daarom zullen ze die hond dan wel gebruiken. Ik zie ma nog meer kleuren en fluister: misschien moet je ze eens uitnodigen om op visite te komen. Maar dan wel als ik ook thuis ben, want die blonde lijkt me wel een lekkertje.
Doe gewoon Niels, zegt mama en ik lach. Ik ga douchen ma, geniet jij nog maar even van het schouwspel.
Dan loop ik snel naar de douche en terwijl ik onder de warme stralen sta denk ik aan de likkende hond.
Best geil gezicht. Ik zou die blonde ook wel willen likken. Mijn lul reageert als vanzelf op dit idee en staat mooi fier overeind.
Datum & Tijd: 27-12-2016 @ 18:37 - Door: Lassie
Mijn baasjes hebben een nieuw huis gekocht en mijn ene baasje licht lekker in haar bed te slapen. Ik ruik haar kutje en glip de kamer binnen. Met mijn kop duw ik de deken aan de kant en vind al snel haar gladde gleufje. Op het bed staand snuffel ik tussen haar benen en half automatisch doet ze haar benen wat uit elkaar. Ik lik met mijn ruwe tong over haar buitenste schaamlippen. Direct merk ik resultaat, haar lippen gaan wat open staan en ik ruik het geil al voordat ze echt nat wordt. Afwisselend lik ik haar en druk met mijn neus tegen haar kutje. Zelf word ik ook geil en mijn puntige rode pik glijdt naar buiten.
Datum & Tijd: 28-12-2016 @ 08:12 - Door: Lotte
oo wat een geiligheid. Een eens hoor ik de stem van me zoon Niels. Ik voel dat ik een kleur krijg. Betrapt door me eigen zoon. Niels komt naast me staan, gekleed in alleen een boxer. Ik zeg het beter dat je dit niet ziet. oh ik zie het al ze hebben hun hond in de slaapkamer en nog wel op het bed.. Vreselijk toch antwoord ik.
Wat zegt me zoon nu. Ik voel dat ik nog meer kleur krijg. Laatste wat ik hoor, ik ga douchen. ik word ben weer alleen. Ja ik hoor de douche al. Maar misschien wel een goed idee om ze een keer uit te nodigen.
Snel kijk ik naar buiten en zie dat de tong van de hond diep in haar kutje verdwijnt.. ooooooo ik wil dat poesje va de blonde ook likken. Me hand verdwijnt weer in me slipje. ooooooo yes. Ik begin me voor het raam klaar te vingeren. soppend kom ik klaar in me slipje. Tijdens het vingeren heb ik niet door dat de blonde en haar hond verdwenen zijn. drink snel het laatste restje koude koffie op en loop naar de douche. Hoop dat Niels al klaar is. Nee hoor de douche loopt nog. Ik klop op de deur en zeg schiet eens wat op. Ik sta er net in hoor ik terug. Maar het is niet me zoon maar me dochter Anna. Zo ben er ook al uit op je vrije dag. Ik kom binnen. Is goed Ma. Ik loop de douche binnen en zie het gezicht van Anna om het douchegordijn heen komen. Ik zie Anna kijken naar me natte slip. Ma wat is er gebeurd.
Datum & Tijd: 28-12-2016 @ 12:47 - Door: Rob
Ik ben de vriend van Anna en na een heftige nacht stappen stonden we eindelijk onder de douche. We waren wat aan het praten over van alles en nog wat toen haar moeder binnen kwam lopen, geen probleem natuurlijk we hadden elkaar allemaal wel eens naakt gezien inmiddels. Anna kijkt om het hoekje van het douchegordijn "ma wat is er gebeurt?" Hoor ik Anna vragen.

Ik leg mijn handen om Anna heen en kijk ook om het hoekje heen "ik denk dat je moeder iets heel lekkers heeft gezien" zeg ik en geef een knipoog naar Lotte toe. Ik glimlach en stap uit de douche, compleet naakt en zie Lotte zo'n beetje direct naar mijn kruis kijken "is voor je dochter hoor" grap ik en hoor Anna zeggen "ja maar ik deel alles met mijn ma"
Datum & Tijd: 28-12-2016 @ 14:20 - Door: Lotte
o fuck wat nu. Me dochter vraagt wat er gebeurd is. Ik weet zo snel geen antwoord. Dan zie ik nog een gezicht achter het douchegordijn heen komen. Het is Rob de vriend van Anna. Hij stapt uit de douche. Whou daar heb ik wel zin aan denk ik. Ik zeg. Klopt ik heb wat lekkers gezien maar ik zie hier ook wat lekkers. Ik zie zijn lul al wat stijf worden. Op de achtergrond hoor ik Anna zeggen ik deel alles. Kom Rob ga maar lekker terug onder de warme douche. Ik kleed me snel uit. Kunnen we er eigenlijk wel met ze drien staan. Tuurlijk hoor ik Anne zeggen. Snel kleed ik me uit. Streel even over me glad geschoren poes voordat ik onder de douche stap.
Datum & Tijd: 28-12-2016 @ 15:55 - Door: Niels
Verrek, waar is mijn moeder nou gebleven? Ik loop door de kamers, maar zie haar niet. Ook op haar slaapkamer is ze niet. Zal ze bij Anna zijn? Ik loop naar haar slaapkamer, maar ook niets. Dan ga ik naar de badkamer. De deur is open en ik weet dat Anna en Rob aan het douchen zijn. Ik stap naar binnen en hoor geluiden uit de douchecabine. H Anna, weet jij waar ma is? Ik hoor gelach en dan zegt Rob dat ze bij hen in de douche is. Ik trek het douchegordijn opzij en zie daar Anna, Rob en mijn moeder gezellig dicht tegen elkaar aan staan.
Nou daar pas ik ook nog wel bij, grinnik ik, doe mijn boxer uit en stap bij hen in de douchecabine. Het is wat klein, maar past net.
Datum & Tijd: 28-12-2016 @ 16:09 - Door: Rob
Verwondert sta ik een beetje in de douche terwijl mijn pik door de handen van de dames heen glijdt. Ik kijk naar Anna en grijns "ik had dit natuurlijk nooit verwacht" zeg ik en geef haar een zoen. Dan komt Niels er ook in een keer bij. Ik schud mijn hoofd "kom Anna we gaan wel naar de slaapkamer, ik heb geen zin in dat broertje van je" zeg ik en stap onder de douche vandaan en begin me af te drogen.
Datum & Tijd: 28-12-2016 @ 19:01 - Door: Lotte
Klopt Rob. Het wordt een beetje druk. Ik zal me wel aankleden. Zie jullie zo bij het ontbijt. Zo Niels kom laat het stelletje even alleen. Samen met Niels loop ik de woonkamer in. Rob duikt toch maar weer even onder de douche. Ik roep geef even een gil als jullie klaar zijn daar.
Datum & Tijd: 29-12-2016 @ 02:15 - Door: Rob
Ik knik naar Lotte en geef haar nog een geile knipoog voordat ik onder de douche stap en bij Anna ga sta die zo'n beetje direct op haar knietjes zakt en mij heerlijk klaar pijpt. Met een luide kreun spuit ik haar mondje vol en komt ze weer omhoog om vervolgens alles door te slikken. Ik geef haar een kus en we zepen elkaar lekker in om er na een kwartiertje uit te komen en ons aan te kleden.

Ik loop richting Lotte die in de keuken stond en sla haar even tegen haar billen aan "dus ga je nog vertellen hoe dat nou kwam?" Vraag ik zachtjes wetend dat ze wist wat ik bedoelde. "Oh en je kan douchen, kan je meteen alles schoonmaken" zeg ik met een knipoog.
Datum & Tijd: 29-12-2016 @ 11:43 - Door: Lotte
Ik en Niels lopen de woonkamer. Niels heb je nog wat gepland voor vandaag. Hoezo. We kunnen ze wel uitnodigen vanmiddag moeten we alleen zorgen dat Anna en Rob weg zijn. Geweldig dat wil wel eens meemaken zegt Niels. Op dat moment komt Anna en Rob binnen lopen. Krijg gelijk een klap op me kont van Rob. Vaag hoor ik hem iets fluisteren. oo ik mag douchen. Niels maak jij het ontbijt vast af dan ga ik even douchen. Regel het even verder. Je weet wat ik bedoel.
Datum & Tijd: 29-12-2016 @ 12:23 - Door: Rob
Lotte en Niels zijn duidelijk iets van plan, maar wat kan ik niet zo snel meekrijgen. Als Lotte gaat douchen maken Niels en Anna samen het ontbijt klaar. Ik bedenk me niet en na 5 ninuten loop ik naar de badkamer "zeg Lotte nog wat hulp nodig met je insmeren?" Vraag ik als ik nonchalant bij de wasbak ga staan en mijn tanden begin te poetsen.
Datum & Tijd: 02-01-2017 @ 17:45 - Door: Niels
Terwijl mijn moeder in de badkamer is, bedenk ik hoe ik dat moet regelen met de overburen. Uiteindelijk besluit ik om maar gewoon naar ze toe te gaan en uit te nodigen om eens kennis te komen maken. Ik loop naar de overkant van de straat en bel bij ze aan. De blonde vrouw doet open en ik stel me voor als Niels, de overbuur jongen. Zij stelt zich voor als Jolanda en ik nodig hen uit om binnenkort te komen kennis maken.
Jolanda kijkt me aan en zegt: Niels dat vind ik een goed idee, maar waarom komen jullie vanavond niet gezellig bij ons wat drinken. Dat vind ik ook prima, dan zie je mij vanavond wel met mijn moeder. Mijn zus zal dan wel bij haar vriend zijn, dus ik denk niet dat zij mee zal komen, zeg ik. Geen probleem, dan kom je samen met je moeder.... Oh, ze is toch niet bang voor een hond h, vraagt Jolanda nog, want wij hebben een Deense dog. Maar het is een heel lief dier hoor, dus daar hoeven jullie je geen zorgen om te maken.
Ik neem afscheid met een tot vanavond en ga weer naar huis. Als mijn moeder klaar is met douchen en ik haar zie, zeg ik dat ik voor vanavond heb afgesproken bij hen. Haar ogen glinsteren en ze zegt dat heb je goed geregeld.
Datum & Tijd: 04-01-2017 @ 09:21 - Door: Lotte
Ik loop de douche in. ooo lekker een warme douche. Kleed me zelf uit en laat het warme water over me lichaam lopen. Oh dat voelt goed. Ik hoor iemand binnen komen. Ik hoor aan de stem dat het Rob is. Hij vraagt of ik hulp nodig heb. Ik antwoord Nee hoor en ga verder met douchen. Ik hoor dat Rob zijn tanden aan het poetsen is. Na het poetsen verlaat hij de badkamer. Na het douchen en aankleden loop ik de kamer in. Wordt daar door Niels aangeschoten we gaan vanavond naar hun toe. oh dat heb je goed geregeld. Nu nog zorgen dat Anna en Rob weg zijn. Ik moet nog ergens een arrangement hebben liggen voor avond/nacht. Waar had ik dat ook al weer liggen. Ik loop naar me slaapkamer. Ik dacht in het nachtkastje. Ja hoor daar is die. oo hij is niet zo lang geldig meer gelijk even bellen. Zo dat is geregeld er was voor vanavond nog plek voor twee personen. Maar nu moet ik nog iets hebben voor Niels. Oh hij wilde nog altijd een PS4 hebben. Pak snel een kaartje en schrijf daar op dat dit een te goed bon is voor een PS4. Ik loop met beide cadeaus de kamer. Jongens ik weet dat jullie mij de laatste tijd echt geholpen hebben. Als dank heb ik iets voor jullie. Ik hoop dat jullie nog geen plannen voor vanavond hebben. Hier kijk zelf maar even. Anna pakt aan en maakt het open. Oh Ma dat had je niet hoeven doen en vanavond al. o wat leuk. Hier Niels hier is jou cadeau. Niels oooo Ma dat had ik altijd willen hebben. Ik krijg van alle drie een kus. Zo nu gaan we ontbijten.
Opwindend.Net op Facebook Deel dit verhaal op Twitter
Dit verhaal is niet meer actief
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter

Copyright 2000 - 2017 Opwindend.Net