Opwindend.Net

Categorie: Familie
Datum: 28-12-2016
Schakels: 18x
Gelezen: 8482x
Kerstcadeau

Datum & Tijd: 28-12-2016 @ 01:23 - Door: Eva
Mijn man Patrick heeft alles wat zijn hartje begeerd. Hij heeft een eigen bedrijf, twee mooie dochters van 19 en 17. Hij is 44 en ik ben 42. We zijn jong gehuwd. Na omzwervingen van baan naar baan besloot hij 15 jaar geleden een eigen bedrijf te beginnen in advisering. En dat legde dus geen windeieren. Hij heeft nu een florerend bedrijf met 8 personeelsleden. Ieder jaar koopt hij voor het gezin cadeaus en voor zichzelf niets. Pat had nooit iets nodig en geeft eigenlijk alleen maar. Nu ook met zijn werk, alles is gesloten met de kerstvakantie. En de vrijdag ervoor is er bij ons thuis een geweldig diner. Dian, Jose en ik maken dan het eten.En nadien krijgen ze een kerstcadeau en is het vakantie in het gezinsleven.

Pat deelde de cadeaus uit toen Jose plots zei dat wij nu eindelijks eens het juiste cadeau moesten gaan geven. Ik opperde dat ik er door heen was met ideeŽn. En gaande weg zaten we op het punt van sex. Ik zei voor de grap dat een foursome misschien nog wel eens iets zou zijn.En lachde erom. maar Jose en Lieke keken me aan en zeiden in koor: DEAL! Dat is hŤt cadeau. Ik probeerde het weg te lachen maar ze bleven erbij, onder een beding, hij moest mij in mijn kontje nemen, we hadden er onderling zonder Pat wel eens over gepraat dat hij dat wilde en ik niet, maar zij vonden dat ik ook een offer moest brengen. Jose fluisterde dat dit wel heel intiem was een het ultieme cadeau dat ik er steeds meer van doordrongen werd dat het eigenlijk inderdaad het beste cadeau is en een kleine twee uur later waren we het eens...Dit moest het worden....En Jose zou de planning doen en het vorm gaan geven...
Datum & Tijd: 30-12-2016 @ 14:34 - Door: Patrick
Het is weer kerst en dat blijft toch altijd de tijd van gezellig met de familie bij elkaar. Ik ben sowieso wel een gelukkig man met mijn geweldige vrouw en 2 knappe dochters. Ik heb ze zien op groeien tot echte dames en ja soms kan ik bepaalde gedachtes niet onderdrukken als ik maar ze kijk.

Natuurlijk ben ik gelukkig met Eva, mijn vrouw, maar toch zou ik soms iets meer willen. Ze wil niet alles wat ik Outlook willen proberen en staat nog niet echt open voor anale sex, terwijl ik haar juist zo graag in haar geile kontje zou willen nemen.

Vanavond is er iig weer een gezellig diner en ik kan ook niet wachten wat ik van mijn 3 dames krijg van ben altijd wel nieuwsgierig. Helemaal nu ik ze de hele avond elkaar zie aan kijken, dan weer naar mij en dan beginnen te gegiechelen.
Datum & Tijd: 02-01-2017 @ 13:32 - Door: Jose
Pap weet niet naar wie hij moet kijken, naar mam, mijn zusje Lieke of naar mij. Als oudste dochter heb ik plots een wild plan opgevat. Pap wist nooit iets te vragen als kerstcadeau en ik had zomaar aan mam voorgesteld om pap iets te geven wat hij altijd al zo graag wilde. Wij spraken thuis altijd vrij over seks en eerlijk gezegd kenden we elkaars voorkeuren heel erg goed. Lieke en ik wilden het liefst een trio met een man, mam had al eens gezegd dat ze het wel eens met een vrouw wilde proberen en papa Patrick had naast een voorkeur voor vrouwen die mooie lingerie droegen de wens wel eens geuit dat hij mama wel eens anaal zou willen nemen.
Mama had niet eens heel erg tegen gesputterd toen we voorstelden dat zij paps maar eens zijn zin moest geven en haar achtergaatje maar eens aan hem te beschikking moest stellen.
Wij dames hadden ons lekker sexy gekleed voor het diner, strakke jurkjes waar onze vormen prachtig tot uiting kwamen, mooi kousen en alledrie naaldhakken.

We zagen papa naar ons kijken en zijn lippen likken. Ik zag zowaar toen hij naar de tafel liep om te gaan zitten dat hij een dikke bobbel in zijn broek had. Mam, Lieke en ik keken elkaar aan en konden een klein giecheltje niet onderdrukken.
Datum & Tijd: 02-01-2017 @ 19:24 - Door: Pat
Eindelijk, onze familie diner, als ik naar tafel loop zie ik drie beeldschone dames en downstairs wordt er gelijk ook iets wakker. Lieke draagt een mooie strakke jurk met een open rug, en kan zo zien dat ze geen BH draagt. Jose heeft een jurk aan met hoge split, hierdoor zie ik haar mooie benen, Eva draagt een jurk met een diepe decolletť, en ook bij zie ik geen BH. Alle dames hebben prachtige borsten en een schitterend figuur, wat onderstreept word door deze jurken. Eva en Lieke hebben een zeer kort en strak jurkje aan, Jose een lange, maar ook extreem strak. We gaan eten en na het eten besluit Jose, kennelijk de gangmaker, dat we in de grote woonkamer gaan dansen. Jose komt als laatste. In de woonkamer zijn alle gordijnen dicht en alleen de kerstboom en wat kaarsen verzorgen de verlichting. Jose gaat langs en haalt de mobieltjes op en legt deze in de la. Vanavond bestaat er niets anders dan alleen ons. En ze zoent me wang en fluistert in mijn oor: "Geniet van alles, pap, denk niet na, geniet gewoon van alles...."
Datum & Tijd: 03-01-2017 @ 08:10 - Door: Patrick
Daarna is het even rustig als iedereen zit te eten, maar al snel wordt de rust voor mij verstoord als ik opeens een voet onder de tafel langs mijn been omhoog voel gaan en blijft rusten op mijn kruis. Met haar tenen begint ze mijn nu al helemaal harde pik te kneden. Ik denk dat het Eva is en zoek oogcontact met mijn vrouw maar zij zit rustig te eten. Ik kijk verder de tafel rond en denk het zal toch niet 1 van mijn dochters zijn maar ook aan hun gezichten zie ik niets. Het zal Eva wel zijn denk ik bij mezelf en besluit rustig te blijven eten en te genieten van dit gevoel want het voelt heerlijk en zo aan tafel is het extra spannend.
Dan staat Eva op om iets uit de keuken te halen en nog voel ik de voet in mijn kruis. Ik ben even verbaasd maar als ik dan weer kijk zie ik de geile blik van Josť.
Datum & Tijd: 03-01-2017 @ 10:19 - Door: Jose
(Nu krijg ik de indruk dat er 2 papa's / Patricks zijn die hier schrijven. Ik stel voor dat 1 van die Pats of de rol van mijn zusje Lieke op zich neemt of de rol van moeder Eva)

De spanning is giga. Ik heb mijn high heels uitgedaan en ga met mijn voet in de broekspijp van pap. Ik zie hem verwonderd kijken. Ik neem een forse teug wijn en voel dat ik losser word. Brutaal schuif ik mijn voet tussen de benen van pap en druk hem op zijn kruis. Ik zie hem slikken en de tafel rond kijken. Lieke en mam zitten rustig te eten, ik ook trouwens en ik druk mijn voet stevig tegen zijn ballen. Pap laat een hand zakken en ik voel dat hij mijn voet zachtjes streelt en stevig tegen zijn groeiende erectie drukt.

Het hoofdgerecht is voorbij en mam staat op om samen met Lieke de tafel af te ruimen. Pap kijkt me verbaasd aan en drukt mijn voet steviger tegen zijn kruis.
"Even dansen pap" zeg ik, de top 2000 staat nog aan en er komt een goed nummer. Ik trek mijn voet terug en stap weer in mijn schoen om vervolgens op te staan en pap naar het midden van de kamer te leiden.

Pap neemt me in zijn armen en ik druk me stevig tegen hem aan. Ik kus hem op zijn wang en fluister in zijn oor dat hij niet na moet denken maar gewoon moet genieten van alles.
Ik voel zijn hand over mijn billen glijden en dan naar de zijkant. Zijn hand glijdt in het ruime split en ik voel dat hij de boorden van mijn kousen betast.
Hij slaakt een diepe zucht en drukt zijn onderlijf nog steviger tegen me aan.

"zo gezellig aan het dansen jongens... " hoor ik m'n moeder zeggen als ze met Lieke weer de kamer in komt met het dessert.
Datum & Tijd: 03-01-2017 @ 10:41 - Door: Patrick
Samen met mijn oudste dochter sta ik in de woonkamer te dansen en mijn handen glijden van haar kousen naar haar heerlijke billen. Ik kneed ze terwijl we dansen en ze tegen nu echt keiharde staaf staat te rijden. Mijn gedachtes gaan alles kanten op. Dit kan toch niet het is je dochter maar mijn geilheid en de ronde billen in mijn handen winnen het van mijn verstand.
ik schrik even als mijn vrouw vraagt of we lekker aan het dansen zijn. Gelijktijdig zeggen we ja en Josť doet een stap naar achter en zegt kijk maar hoe Papa geniet, wijzend naar de grote bult in mijn broek.
Datum & Tijd: 03-01-2017 @ 16:07 - Door: Lieke
Wat een bobbel heeft in zijn broek zitten loop naar hem toe en zeg Pa laat je broek zakken je paal moet meer vrijheid krijgen.
En tegen ma laat je jurk zakken dan kunnen we je borsten en tepels versieren met slagroom en pa mag die dan schoonlikken.
Hoorde mijn zus zeggen maar dan ook onze tepels
Zogezegd en gedaan De beide meisjes versierden de tepels met slagroom.
Eva hielp ook mee om de borsten van onze dochters te versieren
Datum & Tijd: 05-01-2017 @ 09:53 - Door: Jose
Paps pikstaat keihard tegen mijn buik te drukken. Ohhh wat een geilheid.... ik zou hem graag in mijn hand nemen...

Pap streelt over mijn billen en ineens staan mam en Lieke naast ons.
"Lekker aan het dansen?" vraagt mam. Ik hoor dat haar keel is dichtgeknepen van de opwinding.
"Oh..... pap, je hebt een dikke bobbel..."zei mijn zusje bijna brutaal. Ze nam meteen het initiatief en liet Patrick zijn broek zakken en stelde voor het dessert van onze borsten te likken. Eva, Lieke en ik lieten het bovenstuk van onze jurkjes zakken en Lieke en ik smeerde de borsten van mam in met slagroom. Pap begon gretig te likken. Ik zag zijn paal recht vooruit staan tussen de panden van zijn overhemd door. Wat een geil gezicht was dat. Mam genoot met volle teugen van het gelik van pap aan haar borsten en tepels.
Vervolgens was Lieke aan de beurt. Mam en ik smeerden het toetje op haar tietjes en pap likte het gretig weg.
Pap gaf aan dat hij vol zat maar dat hij nog wel een klein bordje lustte. Nu werden mijn tepels ingesmeerd en papa kon niet wachten om ze te likken en te zuigen. Owwwww lekker geil gevoel was dat, ik voelde het tot diep in m'n onderbuik.

Ondertussen had lieke de pik van pap ook van het dessert voorzien en deed onze moeder haar voor hoe je dat af moest likken en ook die harde staaf diep in je mond te nemen.
Ik kon niet wachten tot ik aan de beurt was..... ik wilde m'n vader zo graag pijpen.
Datum & Tijd: 05-01-2017 @ 19:58 - Door: Lieke
had de paal van pa weer ingesmeerd met slagroom maar ook zijn tepels . Keek ondertussen naar mijn moeder die zat geil te kijken knipoogde naar haar .
Pakte nog een beetje slagroom en dat kwam op mijn kut terecht.,
Toen hoorde ik mijn moeder zeggen . Nu ga ik jou poesje likken en tegen Jose pijp jij jou vader ik heb het net voorgedaan.
Voelde de tong van mijn moeder langs mijn clitje. Ja ma ga door je maakt me gek van verlangen.
pakte haar tepels speelde ermee.
Ondertussen zag ik hoe mijn zus pa pijpte zag dat ze genoot.
Datum & Tijd: 06-01-2017 @ 10:21 - Door: Patrick
Wat was dit een geweldig kerstcadeau. Nadat ik lekker gedanst had met Josť en ze heerlijk tegen me aan aan het rijden was. Werdenu de borsten van Eva voor mijn ogen door Lieke en Josť ingesmeerd met slagroom natuurlijk likje ik ze gretig schoon gevolgd door de borsten van Lieke en Josť. Waar had ik zo'n geweldige vrouw en zulke heerlijke dochters aan verdiend. Daarna was ik aan de beurt en werd mijn pik ingesmeerd en daarna heerlijk schoongemaakt door Eva met haar mondje. Ze zei nog dat de dames goed moesten kijken als voorbeeld. Zou het dan toch zou ik gepiept worden door mijn eigen dochters? Als eerste zat Josť op haar knieŽn en met een geile blik in haar ogen haar mondje opende en mijn harde pik diep erin liet glijden. Ze begon me heerlijk te pijpen en ik wist niet zeker dat ze een dochter van Eva was want ze kon het minstens net zo lekker.
Toen ik naast me keek
Datum & Tijd: 06-01-2017 @ 10:27 - Door: Patrick
Toen ik naast me keek zag ik dat Eva Lieke aan het verwennen was met haar tong en ik concentreerde me snel weer op Josť want dit was wel het geilste wat ik had meegemaakt gepijpt worden door mijn eigen dochter. De avond was nog jong dus er kon nog veel meer gebeuren. Op haar knieŽn zit ze voor me en haar hoofd gaat driftig op en neer terwijl ze mijn pik zo diep mogelijk in haar mond probeert te nemen. Mijn geilheid neemt het van me over en zachtjes begin ik mee te stoten. Soms iets te diep en ik zie de tranen in haar ogen komen maar het maakt haar niets uit en blijft me geil pijpen.
Datum & Tijd: 09-01-2017 @ 10:38 - Door: Jose
Shit wat een lekker paal heeft pap. Mam had me helemaal niet voor hoeven doen, van nature hapte ik zijn kloppende staaf diep in mijn mond, ik stikte zowat.... lekker diep in m'n keel.
Mam en Lieke liggen op de vloer, Ik zie dat mam m'n zusje aan het beffen is.... hmmmm geil scheuten schieten door mijn onderlijf..... dat wil ik ook.... ik wil ook gebeft worden door mam.
Ik concentreer me weer op de hare paal van pap.... ik voel hel kloppen op mijn tong. Pap pakt mijn hoofd vast en begint me in mijn mond te neuken. Af en toe gaat hij te diep en krijg ik braak neigingen, maar ik houd het vol. Wat een genot zo met ons gezin te geilen.
Lieke komt overeind en kruipt op haar knieŽn naar ons toe.
"mag ik pap ff pijpen....." vraagt ze.
Ik voel een hand op mijn kutje, mam zit achter me.... als Lieke de pik van pap overneemt gaat mam met haar gezicht tussen mijn benen. Haar tong gaat heerlijk over mijn kutje.

Ik pijp nu afwisselend met m'n zusje de pik van pap terwijl ik op het gezicht van mam zit en lekker word gelikt
Stiekem glijd mijn hand over de billen van Lieke en ga tussen haar benen. Owwwww wat is mijn zuster nat...
Datum & Tijd: 10-01-2017 @ 14:17 - Door: Eva
ik heb direct het idee dat dit een geweldige orgie wordt. Die meiden hadden bedacht dat ik me zou moeten geven door me anaal door mijn man te laten nemen. Maar nu waren het mijn dochters die het initiatief volledig in handen hebben.

Ik geneer me nergens meer voor..... waarom zou ik ook..... we zijn lekker met ons gezinnetje bezig en feitelijk hadden Pat en ik het daar wel eens over gehad en hadden we beiden wel het idee dat als de meiden het ook wilden wij niet terughoudend zouden zijn. Dit taboe moesten we maar achter ons laten.

Ik lig lekker het jonge kutje van Jose te likken. Die geile meid is zo nat dat mijn hele gezicht onder zit.
Ik hoor mijn dochters grommend de pik van mijn man pijpen.... en dan tilt Jose haar kutje van mijn gezicht.
"even likken mam...?" vraagt ze maar wacht niet op antwoord. Ze duwt mijn benen uiteen en direct voel ik haar spitse tongetje over mijn lipjes gaan.
Datum & Tijd: 13-01-2017 @ 10:30 - Door: Patrick
Ik zie hoe nu mijn vrouw en dochter in standjes 69 over elkaar liggen en elkaar lekker aan het verwennen zijn. Al snel wordt mijn aandacht weer door Lieke getrokken die me vol overgave aan het pijpen is. Haar tong glijdt over mijn eikel en dan laat ze hem weer diep in haar mondje glijden. Het is heerlijk en omdat ik al door Eva en Josť gepijpt ben kan ik dit echt niet lang meer volhouden. Ik trek me dan ook even terug en Lieke kijkt me aan alsof ze wil zeggen doe ik iets verkeerds. Ik zeg nee schat het is juist veel te lekker ik heb een kort pauze nodig. Samen kijken we naar eva en Josť en dan ga ik liggen en trek Lieke in 69 over me heen. Mijn tong vindt al snel haar lipjes en ook zijn opent weer haar mond om mijn pik weer diep in haar mond te nemen.
Datum & Tijd: 13-01-2017 @ 11:10 - Door: Lieke
Pa stopte even en moest op krachten komen poosje later gingen we verder we zagen hoe ma en Jose elkaar beften.

Ik keek mijn moeder aan ze knikte maakte weer los en zei tegen pa neuk me nu met je harde paal.
Maak me klaar .
Ondertussen had mijn moeder een voorbindlul omgedaan .
Jose moest er aan geloven .
Pa speelde lekker met mijn tepels voel hoe zijn paal lekker hard in me komt
Datum & Tijd: 16-01-2017 @ 13:55 - Door: Jose
Dat ik geile ouders had dat wist ik wel en dat mij zusje Lieke net als ik een geile meid was wist ik ook maar dat het er zo geil zou toegaan als vanavond had ik in mij stoutste dromen niet durven verwachten.

Mam likt heerlijk over mijn kutje en gaat af en toe met haar vingers bij me naar binnen. Ik voel haat spitse nagels tegen mijn kutwand. Wat een genot. Ineens staat ze op en loopt even weg.
Naast me zie in Pap over Lieke heen kruipen. Tjeetje hij gaat haar neuken..... echte incest dus.... Hij dringt in haar en die geile zus van me stoot haar onderlijf tegen de stoten van pap in. Ze kermt en krijst van genot.

Als mam terugkomt heeft ze een voorbindpik omgebonden, ongelooflijk wat een groot ding, zeker net zo lang en dik als de pik van pap.....
"kom maar Jose....." zegt mijn moeder, "...zal ik jou eens lekker neuken..... "
Ik ga op handen en knieŽn zitten en de kunst pik dringt bijna zonder enkele weestand bij me naar binnen. Owwwww wat ben ik gevuld, wat een ding...... dit was toch wel heel wat anders dan die pikkies van de jongens uit mijn klas, die trouwens altijd veel te snel klaar kwamen.

Ik buig me voorover en begin met Lieke te tongen terwijl wij alle twee door onze ouders geneukt worden.
Mijn kousen en de nylons van mam schuren tegen elkaar...... wat een lekker gevoel.
Ik zie dat pap verrukt opkijkt........ mam had al eens verteld dat het geluid van langs elkaar schurende nylons hem altijd opwind....
Datum & Tijd: 16-01-2017 @ 15:13 - Door: Eva
Ik had het ding al lange tijd niet gebruikt, maar hij was nog in goede conditie. Geil vond ik het staan die stijve bungelende pik als ik naar beneden keek.

Jose ging op haar knieen en begon met Lieke tongen. Pat neukte onze dochter. Geil gezicht vond ik dat. Ik had hem nog nooit met een ander zien neuken.... ik keek en werd er goed nat van.

Ik stootte de harde lul die ik omgedaan had diep in de kut van Jose. Ze was nat.... ik had haar goed gelikt en zelf produceerde ze ook lekker veel geilheid. Ik gleed er makkelijk in. Begon lekker te pompen.... Geil als je een ander neukt.

Ik neem me voor de andere 2 ook te neuken...
Datum & Tijd: 17-01-2017 @ 10:08 - Door: Jose
Lekker voelt die harde staaf aan in mijn kut. Mam stoot stevig door en pap neukt Lieke. Mijn zus hijgt en kreunt in mijn mond. Ik tong haar diep als mam ook diep in me gaat. Owwwww wat voelt het lekker zo met z'n vieren bezig te zijn.
Ineens trekt mam de pik uit me en ik zie dat ze hem tegen het roosje van pap aan duwt. Ik had al gezien dat ze pap de hele tijd al had gevingerd in zijn holletje en dat hij al goed nat was.
Pap slaakte een harde kreet toen mam de strapon in zijn reet duwde en Lieke krijste ook omdat pap vanwege die beweging diep in haar schoot.

Ik draaide me om en ging wijdbeens voor Lieke zitten. Ze begon me meteen te beffen...
Opwindend.Net op Facebook Deel dit verhaal op Twitter
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter

Copyright 2000 - 2017 Opwindend.Net