Opwindend.Net

Categorie: Dieren
Datum: 04-01-2017
Schakels: 3x
Gelezen: 744x
Vers

Ben jij de starter van dit kettingverhaal? Klik dan hier om een login te ontvangen waarmee je de geplaatste schakels kan beheren!
Datum & Tijd: 04-01-2017 @ 09:33 - Door: Berta
Daar stoond ik dan.op handen en knieėn net uit de veewagen geladen. Mijn laatste examen met succes ondergaan.. klaar voor mijn leven als neukvee.
Ik ben Berta, 27, vet, dikke uiers, grote lekkende spenen, een grote zaadgleuf en een maximaal oprekbaar kontgat. Het afgelopen jaar ben ik klaargemaakt voor dit.
Zolang ik me bewust ben is dit mijn droom. Lang heb ik het onderdrukt maar nu gaat het toch gebeuren.
Vorige week ben ik verkocht. En nu sta ik hier. In de trailer heb ik mijn laatste examen ondergaan. Mijn eigenaar wilde dat zijn eigenhengst de laatste, ultime, test uitvoerde. Het paarden geil stroomt nog uit mijn wijd openstaande gaten. Wat was dat lekker, nog nooit ben ik zo hard geneukt.
En nu wacht ik af....ik hoor mijn eigenaar aan komen lopen.
Datum & Tijd: 06-01-2017 @ 14:24 - Door: Boer Gerrit
Daar stond ze dan. Mijn nieuwste aanwinst. In de stal had ik al plek gemaakt voor Berta. Ik knoopte het touw los zodat Berta even†rechtop kon staan. Het touw zat nu losjes om haar nek.†Toen ik haar vorige†week†op†de wekelijkse beestenmarkt had gekocht zag ze er nog netjes uit. Nu zat ze helemaal onder de vieze vlekken en had allemaal blauwe plekken tussen haar benen. Ze zal de afgelopen week nog even goed getraind zijn, zoals ik had gevraagd. Ik hou namelijk niet van half werk.
Het paardengeil liep nog uit haar uitgewoonde kut. Zo kon ik haar toch niet in de stal zetten? Ik liep met Berta aangelijnd over het erf naar de voorkant van mijn stal. "Op je 4 poten!" riep ik†luid tegen haar. Even rechtop staan mag, maar lopen doe je op 4†poten. "Ik zal†toch niet teveel betaald hebben voor deze training"? vroeg ik mij voorzichtig af. Berta†bukte zich en liep op 4 poten†verder over het erf. Aan de voorkant van mijn stal,†vlak bij de weg, hingen een paar grote stevige ringen waar ik het touw aan vast kon maken. Een bak water en zoutblok hingen in de buurt. Al gauw hoorde ik getoeter vanaf de zandweg. Het was mijn buurman Henk. "Ha Gerrit, ik zie dat je nieuw vee hebt gekocht, ik hoor wel wanneer ik met†Joep IV en †Fury langs kan komen, hahaha." "Dat is goed" riep ik terug, "ik ga haar eerst zelf even doortrainen dit weekend". "Ik bel je volgende week wel". Ik gaf Berta een flinke tik tegen haar achterwerk, haar billen blubberden flink en ik besloot koffie te gaan drinken. Ik liep naar de keuken waar op de koffietafel een envelop lag met foto's van de training van het afgelopen jaar, met daarin de aanmeldingsbrief van Berta voor de opleiding. Ik pakte de brief en begon te lezen.
Datum & Tijd: 09-01-2017 @ 10:49 - Door: Berta
Daar sta ik dan. De zon brand op mijn huid. Ik voel hoe al het geil langzaam opdroogd op mijn huid. Het maakt me suf en slaperig. Voor ik het weetlig ik lekker te slapen.
Veel te snel word ik ruw wakker gemaakt. Je bent goor zegt mijn eigenaar. Ja meester zeg ik. Geen meester hier zegt hij. Je neomt me boer. Ik ben jouw boer, jij mijn vee, mijn neuk vee.
Ik heb gelezen dat je extreem geil bent en onverzadigbašr. Omdat ik je niet wil teleurstellen ga ik je nu gelijk maar uitproberen. Geen woord wil ik horen!
Maar eerst moet ik pissen. Ik deed mijn mond al open. Maar tot mijn verbazing voelde ik zijn pispaal mijn ster binnendringen. Even daarna voelde ik hoe mijn darmen vol liepen. Mijn veekut begon meteen te druipen.
Boer zei me naar de mestvaalt te lopen. Daar kon ikzijn zeik wel kwijt. Wat was dat lekker zeg om mijn darmen leeg te persen.
Weer terug stond mijn boer klaar met de grootste lul die ik ooit gezien has. Mond open, en meteen ragde hij het gevaarte achter in mijn strot. Hij neukte mijn gezicht met alles wat hij in zich had.
Terwijl hij bezig was kwam zijn hond eens kijken. Een enorm beest. In edn roes voelde ik dat ik bestegen werd. Een mega dikke hondelul drong mijn kont binnen. Het beest begon me als een waanzinnige te berijden terwijl boer zijn lul nog in mijn keel had. Het duurde niet lang voor ik spuitend klaarkwam.
In mijn kont voelde ik hoe de hondelul ging knotten. Mijn darmen werden vol hondengeil gepompt. Nu maar wachten tot hij er weer uit kon.
Boer vond het prachtig en pompte zijn zaad rechtstreeks mijn slokdarm in.
Datum & Tijd: 22-01-2017 @ 02:05 - Door: Knecht Klaas
Boer had al verteld dat er nieuw vee zou komen dus nadat ik de fuiken heb geleegd kwam ik even kijken hoe het ging. Ik was net op tijd om Satans knot uit een mooie dikke zeugen kont te zien glippen terwijl boer tot zijn ballen in haar strot zat. Haar kont bleef mooi open staan en ik kon zonder probleem mijn vuist diep in haar reet steken. Als de boer zijn zaad diep in haar keel heeft gespoten laat ik haar mijn vuist schoonlikken. Met die gaten zit het wel goed lacht boer. Laten we ook haar pijngrens maar eens testen. ik schuif het schandblok naar het midden en leg haar hoofd en handen vast en laat dan het blok zakken zodat ze ongemakkelijk met haar kont omhoog staat. ik laat mijn broek zakken en pis haar in gezicht. Ze lijkt me goed getraind want ze doet haar best elke druppel door te slikken en als ze de laatste druppels van mijn lul heeft gelikt bedankt ze me dat ik haar als toilet heb willen gebruiken. Dan komt boer terug met 2 lange leren zwepen. Ik pak er een van hem aan en laat hem even aan je zien en sla het puntje over je wangen. Voel je hoe scherp ze zijn lack ik. Je krijgt 50 slagen. Tel ze hardop en gil niet want dan worden de koeien wakker. Dan nemen de boer en ik alletwee aan een kant achter je plaats en slaan om de beurt een dikke paarse striem om je kont, rug of benen. Als we elk 10 slagen op je achterkant hebben gegeven maak ik het schandblok los en laat je omdraaien zodat je achterover komt te hangen. Gewillig spreid je je benen en maakt je op voor de volgende serie slagen.
Opwindend.Net op Facebook Deel dit verhaal op Twitter
Dit verhaal is niet meer actief
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter

Copyright 2000 - 2017 Opwindend.Net