Opwindend.Net

Categorie: Hetero
Datum: 05-01-2017
Schakels: 12x
Gelezen: 295x
Bekentenis Van De Buurman

Datum & Tijd: 05-01-2017 @ 21:18 - Door: Olga
We wonen hier al weer 5 jr wat gaat de tijd snel.
We zijn Olga ( ik ) ben 30jr mijn vriend Nico is 29jr.
En naast ons wonen Henk 55 jr zijn vrouw is 3 jr geleden overleden en hun dochter Ilse is van onze leeftijd.
Toen de buurvrouw ziek was heb ik haar vaak verzorgt omdat we allebei verpleegsters zijn op de zelfde afdeling vaak verschillende werktijden
Had nachtdienst kwam nu thuis mijn man was naar zijn werk en ilse ook.
Kwam de buurman tegen die al bezig was in de tuin van ons
Die hield hij ook bij
Heb al grasgemaaid kun je lekker buiten liggen in de schaduw op het gras.
Antwoorde hem dat het niet ging omdat we altijd naakt slapen hij antwoorde van mij mag het kan ik je bekijken
Alleen kijken zei ik en niet aankomen vroeg ik hem?
Sorry zei hij mijn dochter liep vanmorgen al naakt rond in de douche Wilde me klaarmaken dat ging niet toen dacht ik aan jou? Vooral de leuke sexy slipjes aan je waslijn.
Hoorde hem nog zeggen sorry ik heb een slipje van je waslijn weggehaald en je weet wel waarom?

Datum & Tijd: 13-01-2017 @ 16:35 - Door: Henk
Je moet geen sorry zeggen, zei ze tegen me. Ik keek haar aan en lachte. Geniet er maar van, zei ze. Je verdiend het. Mooi is dat, zei ik en wees haar aan. Jij bent mooi. Ze keek me aan en haalde haar schouders op. Misschien dat ik me wel een plaatsje zoek in de schaduw. Kijk dan maar. Kan ik kijken, merkte ik op en snoof de geur van haar slipje op.
Datum & Tijd: 17-01-2017 @ 11:32 - Door: Ilse
Eerlijk gezegd vind ik het niet erg om mijn vader te verzorgen. Ik had verkering toen mijn moeder overleed, maar hij wilde niet dat we bij mijn vader gingen wonen. Ik heb er toen maar een punt achter gezet en eerlijk gezegd vind ik het wel fijn vrij te zijn. Ik deed de was en hield het huis bij. Pap deed de tuin, ook die van onze buren Nico en Olga waar we een heel goed contact mee hadden.

Ik was vrij opgevoed en had er nooit een probleem van gemaakt. Ik liep altijd in m'n nakie als ik van de badkamer naar mijn eigen kamer ging.
Op een zeker moment had pap gezegd dat hij er wat moeite mee had mij in m'n blootje te zien. Ik begreep het best en tijdens zo'n gesprek kwam naar voren dat mijn vader zo zijn behoeften had.
Dat had ik wel gemerkt wat op een zeker moment toen ik zijn bed opmaakte had ik een pikant slipje gevonden. Het was niet van mij.... ik vroeg me af van wie het dan wel was..... Ik wist vrijwel zeker dat hij het niet zelf gekocht had.
Datum & Tijd: 17-01-2017 @ 13:53 - Door: Nico
Ik zit op mijn werk maar mijn gedachten dwalen af. Olga en ik hebben een goed sexleven maar met die nachtdiensten is het wel plannen om nog aan lekkere sex te komen. Wat ook niet helpt dat onze buurvrouw Ilse een best wel vrij type is en dat ik haar al een paar keer per ongeluk in haar nakie voor het raam voorbij hebt zien lopen. Ik vraag mij af wat haar pa hiervan vindt, wat een aardige vent is, en voor zijn leeftijd ziet hij er ook goed uit!

Mijn gedachten dwalen nu vooral even af naar Ilse en mijn fantasie om haar eens een keer te verwennen met een massage.

Datum & Tijd: 17-01-2017 @ 17:54 - Door: Henk
Ilse mijn dochter loopt veel naakt in huis. Eerst gebeurde het enkel wanneer ze uit de douche kwam, maar steeds vaker gebeurde het ook wanneer ze zich niet had gedoucht. Ze hield er gewon van om naakt rond te lopen. Ik heb er geen problemen mee, mijn dochter is immers uitgegroeid tot een mooie zwaan met alles erop en eraan. De laatste tijd echter, ik leef immers al drie jaren zonder sex, begin ik te merken dat het me wel iets doet. Haar mooie lijf, prachtige borsten, slanke benen. Het is wel eens voorgevallen dat ik nog net op tijd mijn erectie kon verbergen door me weg te draaien.
Toen ik er met haar over sprak, zei ze dat ze het wel begreep. Een man heeft nu eenmaal behoefte aan sex, zei ze.
Datum & Tijd: 17-01-2017 @ 18:51 - Door: Ilse
Mijn ochtenddienst zat er op. rond 3 uur kwam ik thuis. Pa in geen velden of wegen te bekennen. Het was prachtig weer en keek in de tuin. Niets te zien en dat terwijl de achterdeur niet afgesloten was. Ik ging naar boven om me wat luchtiger te gaan kleden en zag pa voor het raam van zijn slaapkamer zitten. Stilletjes sloop ik naar binnen en zag waar hij naar keek. Olga de buurvrouw, lag naakt in de zon. Ik zag haar mooie borsten op en neer gaan en ze had haar benen licht gespreid. Ze was kaal daar zag ik direct.
Pap zat met zijn pik te spelen en had nog steeds niet in de gaten dat ik een metertje achter hem stond.
"Windt de buurvrouw je op" zei ik
Pap schoot overeind....
Datum & Tijd: 17-01-2017 @ 19:02 - Door: Henk
'Ilse? Ik... keek even wat,' zeg ik. Ze kijkt me enkel aan en lacht. 'Naar de buurvrouw?' 'Ah,' zeg ik. 'Ja, ze ligt er ook.' Ilse schudt haar hoofd en kijkt me een beetje vreemd aan. Het is wel duidelijk dat ze me niet geloofd. 'Ze heeft wel mooie borsten,' zegt ze. 'Kijk jij er naar?' vraagt ik en speel verbazing. 'Jij niet dan? Kijk maar rustig verder,' zegt ze. 'Ik begin aan het avondeten.'
Datum & Tijd: 17-01-2017 @ 19:10 - Door: Nico
Mijn werk zit er al op en ik kan een uurtje eerder weg. Ik loop zo'n rond 16:00 de tuin binnen en ik zie Olga daar op haar favoriete manier zonnen. Naakt en een beetje exhibitionistisch. Ik wil haar verassen als ik opeens uit mijn ooghoek zie dat de buurman in zijn naakie vanachter het raam staat te gluren. Ik bedenk me en loop naar binnen. Ik kijk nu vanachter het raam naar zowel mijn vrouw als naar de buurman. Ik zie ook dat Ilse de keuken binnenloopt en gaat koken. Blijkbaar heeft ze het erg warm want ze trekt haar shirtje uit.
Datum & Tijd: 18-01-2017 @ 09:40 - Door: Ilse
ik moest inwendig wel lachen, mijn pa die aan zijn pik zat te trekken terwijl hij de buurvrouw aan het begluren was.
Ik kleed me om en ga alvast aan het avondeten beginnen. Niet veel werk, maar toch. Alleen met een kort rokje aan maak is sla schoon en bak ondertussen de spekjes.

Terwijl ik daar mee bezig ben moet ik denken aan Olga, ze had mooie borsten en een mooi geschoren kutje. Ik had van mezelf gemerkt dat ik mannen wel leuk vond maar ook net zo lief naar een vrouw keek. Met mijn (ex)vriend had ik natuurlijk veel ervaring opgedaan op het gebied van seks maar met een vrouw nog nooit.

Ik moest de gedachte van me afschudden want het begon aardig te broeien in mijn slipje.
Ik staar naar buiten en zie Nico voor het bovenraam van hun huis naar me staan kijken. In een opwelling zwaai ik naar hem....
Datum & Tijd: 18-01-2017 @ 12:12 - Door: Olga
Tuurlijk mag je kijken zei ik daar heb je ogen voor.
Na me gewassen te hebben en gegeten, ben ik buiten gaan liggen lekker had alleen een slipje aan.
Wist wel dat de buurman ging kijken zag hem wel voor het raam staan.
Trok toen het slipje uit omdat ik nog stond probeerde ik een paar druppels urine te laten lopen.
Toen ik ging liggen legde ik het slipje over mijn poesje.
Liet toen ook zien hoe ik mijn dildo over mijn tepels streek en onder het slipje in mijn poesje deed.

Toen besefte ik wat ik deed mijn buurman verleiden, dacht ook aan zijn dochter die vaak naakt liep en mijn man dat heerlijk vond.

we hadden wel eens over gehad.

Ben toen in slaap gevallen met de dildo in mijn poes was wel uitgezet.

Werd wakker van een geluidje deed als ik sliep het was de buurman die mijn slipje pakte maar ook de dildo meenam.

In de namiddag werd ik wakker zag mijn man boven staan maar ook de buurman. Zag ze naar mij kijken.
Ging staan liet hun mijn kut zien.
Speelde met mijn tepels en een vinger in mijn kut.
Pakte de telefoon en mailde naar de buurman wil je mijn dildo weer neer leggen waar hij lag?

Datum & Tijd: 18-01-2017 @ 14:26 - Door: Ilse
Ik zie dat pap druk in de weer is. Met een rood hoofd loopt hij door de kamer terwijl hij naar het scherm van zijn I-phone kijkt.
"we kunnen zo eten...."zeg ik tegen hem, "zullen we maar buiten doen...."
Hij stamelt wat en kijkt dan naar mijn blote borsten... "ja, ja... ja..." zegt hij verstrooid.
Hij stopt wat in de zak van zijn short en spurt de achterdeur uit, de tuin in en zo te zien op weg naar de buren.
Dat moet ik zien.... snel ren ik naar boven en zie nog net uit het raam dat pap een grote dildo op de nu lege zonnestoel legt en weer snel terug keert naar huis.
Voor het raam van de buren zie ik de naakte Olga en haar al even naakte man staan kijken. Olga tikt wat op haar mobiel en een tel later komt er bij mij een berichtje binnen....
"komen jij en je vader vanavond een borrel doen?" stond er.
"Graag" tikte ik terug, "ik denk dat pap dat ook wel wil.." met een smily erbij.

Pap en ik gingen aan de salade aan de tuintafel en ik vertelde hem terloops dat we vanavond bij Olga en Nico verwacht werden.
Zijn gezicht sprak boekdelen... en hij likte begerig zijn lippen terwijl hij naar mijn blote borsten staarde.
Datum & Tijd: 18-01-2017 @ 14:37 - Door: Nico
Wat is mijn vrouw toch een tease en wat ligt ze er sexy bij. Zo te zien mist dit zijn uitwerking niet op de buren, want Henk komt direct aan gerend. Ik merk dat ik er zonder dat ik er erg in heb een beetje met mijzelf speel terwijl ik samen met mijn vrouw naar de de buren sta te kijken.

Een naakte pa en een lekkere dochter in alleen een kort rokje staan daar opgewonden terug te kijken aan de overkant. We kunnen niet wachten tot het borreltijd is. Ik ben benieuwd wat ze aantrekken vanavond.

Ik draai mij naar Olga toe en vraag zo genoeg opgegeild nu heb ik trek in mijn toetje voordat we aan de borrel gaan. Ik pak haar vast en kus haar intens.

Datum & Tijd: 18-01-2017 @ 14:55 - Door: Henk
Ik lees het berichtje. 'Buurman, wil je mijn dildo terug op z'n plaats leggen?' Ik voel me betrapt. 'We kunnen zo eten, pap,' zegt mijn dochter. 'Zullen we dat buiten doen?' Ik kijk haar een beetje verstrooid aan. Ze loopt weer naakt rond te wiebelen met haar borsten. 'Jaja,' antwoord ik wat verstrooid. 'Ik moet effe nog iets doen.' Ik loop naar buiten en leg de dildo op de stoel van de buurvrouw. Ik ren terug naar huis. De salade staat al op tafel. Alsof er niets aan de hand ik schuif ik aan en kijk mijn dochter aan. Ik wou dat je verdomd niet zo aantrekkelijk was, mompel ik. 'De buren hebben ons uitgenodigd voor een borrel,' zegt ze en kijkt me aan. 'Heb gezegd dat we komen.'
Opwindend.Net op Facebook Deel dit verhaal op Twitter
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter

Copyright 2000 - 2017 Opwindend.Net