Opwindend.Net

Categorie: Overspel
Datum: 09-01-2017
Schakels: 10x
Gelezen: 403x
Een Keer Iets Anders

Datum & Tijd: 09-01-2017 @ 13:34 - Door: Martini
Martin (25 jaar) en Sophia (23) waren nu al bijna 2 jaar samen. Ze hadden een goede relatie. Ze konden samen goed lachen, samen dingen doen en ook de seks was prima. Nog steeds keek Martin met genoegen naar Sophia wanneer zij zich omkleedde en haar mooie lichaam zag: donkerblond haar, cup D, goeie kont (ze ging geregeld naar de sportschool)... Niks te klagen! Andersom hield Sophia van Martin, ze was ervan overtuigd dat hij de ware was voor haar. Ze zag hem zelfs als de toekomstige vader van haar kinderen (ook al was het daarvoor nu nog te vroeg, vandaar dat ze het ook altijd met condoom deden als ze seks hadden). Ze kregen nooit genoeg van elkaar, maar gaven elkaar ook de vrijheid om hun eigen ding te doen. Als Martin met vrienden de stad in wou, was dat geen enkel probleem. En toen Sophia tegen Martin zei dat ze met wat vriendinnen op pad wou, en Martin nog vroeg of hij mee zou gaan, antwoordde ze dat ze 'gewoon even met de meiden alleen' op stap wou. En Martin vond dat geen probleem.

En dus bereidde Sophia zich voor op een leuke avond met haar vriendinnen.
Datum & Tijd: 11-01-2017 @ 12:26 - Door: Liane
Ik zag haar aan de overkant van de straat lopen.
'Hoi, Sophia,' riep ik. De aangesprokene keek om en lachte toen ze me zag. 'Hoi,' riep ze terug. Ik stak mijn handen uit en kuste haar op beide wangen. Wij Sophia en ik, waren de beste vriendinnen. Sinds het lager onderwijs waren we al vriendinnen. 'Je ziet er fantastisch uit,' zei ik. 'Jij anders ook,' lachte ze en haakte haar arm in de mijne. Gearmd liepen we verder. 'Op weg naar een afspraakje?' 'Ik had afgesproken met Miranda,' zei ik. 'Goh!' riep ze uit. 'Die heb ik al een tijdje niet meer gezien.' Ik keek haar aan en grinnikte. 'Dan weet je ook niet dat ze zwanger is.' 'Echt? nee, dat wist ik niet. Van wie?' Een sales manager, wat dat ook moge zijn,' zei ze en keek me aan. 'Verder weet ik van niets,' zei ze en we proestte het beiden uit. 'We zullen het meteen weten,' antwoordde ze en wees op een vrouw met een dikke buik. Daar is ze al.'
Datum & Tijd: 11-01-2017 @ 14:29 - Door: Miranda
Hallo vriendinnen en gaf ze een kus op de monden.
Voelde de hand van Liane over mijn buik gaan. Ja zei ik nog 5 mnd ongeveer.
Laten we vanavond even uit ons dak gaan nu kan het nog.
We gingen naar een leuke bar. Hier kwamen we wel eens.
We praten over verschillende dingen toen vroeg Liane aan me wie is de vader.
Dat kan ik nog niet vertellen.

Datum & Tijd: 11-01-2017 @ 17:18 - Door: Liane
Ik keek Miranda aan en grinnikte. 'Dan niet,' zei ik en dronk van mijn drankje. Ze droeg een loshangend jurkje met een redelijk diepe decolletť, die amper de helft van haar toch wel grote borsten bedekte. Ze waren anders al aan de grote kant en nu met haar zwanger zijn zeker. Eens in een dronken bui waren we met elkaar naar bed gegaan. We hadden de hele nacht gevreeŽn en gedacht dat we lesbisch waren. Maar we waren, zo werd later duidelijk, wel degelijk bi. Bij die gedachte legde ik mijn hand opnieuw op haar buik en lachte. Ze keek me aan en lachte terug en legde haar hand op de mijne.
Datum & Tijd: 13-01-2017 @ 09:20 - Door: Miranda
Legde mijn hand op haar hand, Keek even om me heen toen hoorde ik Liane zeggen laat je gaan voelde haar hand over mijn borsten . Er waren veel vrouwen.
Er traden nu 2 zangers. Zag dat Sophia verleidelijk naar keek.
Een van de zangers zag dit.
Hij liep op haar af nam haar mee het kleine podium op er kwam nu opwindende muziek.
Sophia mocht hem uitkleden.
Datum & Tijd: 13-01-2017 @ 09:43 - Door: Jango
Ik ben vanavond weer eens geboekt voor een surprise optreden. Als zanger doe ik allerlei optredens. Maar een surprise optreden is toch mijn favoriet. Ik zorg ervoor dat ik er topfit en overal netjes geschoren uitzie.
Het is een goede opkomst met veel mooie dames. Ik krijg een seintje van de regie dat d surprise kan beginnen. Ik loop op de mooiste en verleidelijkste dame van de zaal af en geef haar een hand. Ze stelt zich voor als Sophia. Ik ga voor haar staan op het podium en als de muziek van toon verandert mag ze mij uitkleden.

Ze hapt bjina naar adem als ze mijn shirt uittrekt en mijn sixpack ziet. En dat is nog maar het begin op het kleine podium...
Datum & Tijd: 15-01-2017 @ 13:17 - Door: Martini
Terwijl Sophia met vriendinnen de stad in was, zat Martin wat te zappen op tv. Met een biertje op de bank. Zijn gedachten dwaalden af naar hoe goed Sophia eruit zag. Wat een mooie vriendin had hij toch! Hij besloot haar een lief whatsappje te sturen: "Schat, wat zag je er prachtig uit vanavond! Hoop dat jullie een leuke avond hebben? Waar zijn jullie heen? Love you xx". Na een half uurtje had ze nog niet gereageerd, dus waarschijnlijk had ze een leuke avond. Martin kende Liane natuurlijk ook goed, aangezien het een van de beste vriendinnen van Sophia was. Dus stuurde hij Liane ook een appje: "Hey Lian, leuke avond? Bescherm jij Sophia een beetje tegen alle vreemde mannen ;-) haha".
Datum & Tijd: 15-01-2017 @ 13:31 - Door: Liane
Mijn mobiel ging. ik had een appje van Martin het vriendje van Sophia. "Bescherm jij Sophia een beetje tegen ale vreemde mannen," las ik. Ik keek naar Sophia die net het T-shirt van de danser op het podium uittrok en met haar hand over zijn gespierde borst ging. Beschermen tegen vreemde mannen, dacht ik. Daar is het net iets te laat voor. 'Ik zal mijn best doen,' schreef ik terug. Hij moest eens weten.
Datum & Tijd: 16-01-2017 @ 16:32 - Door: Mirand
Zag dat Liane een mailtje had Ze vertelde het me en wat ze terug gemaild had.
Voelde haar hand weer op mijn buik.
We gaven elkaar een zoen op de mond.
En onze tongen drongen tussen onze lippen door. Het voelde lekker aan.
Na een poos trok ik me terug en zei moet even plassen Ik ook hoorde Liane zeggen we liepen naar het toilet.
Deed mijn slipje naar beneden Hoorde Liane zeggen uit die slip en je jurk iets omhoog dan maak ik een foto van je poes en je buik..

Het lukte maakte ook een foto van haar plassende poesje.

We gingen terug toen dachten we beide aan sophia .

Deze had die man helemaal uitgekleed behalve het slipje meer een string en je kon zijn paal goed zien hoe hard en stijf die was.
Toen gingen enkele vrouwen in hun handen klappen en riepen uit die slip we willen zijn paal zien.
De muziek werd ook opgewonden ritme.

Datum & Tijd: 17-01-2017 @ 13:34 - Door: Jango
Het publiek wordt steeds wilder als Sophia mij verder uitkleed. Ik zie haar af en toe naar twee vriendinnen kijken die beetje bezorgt kijken maar zo te zien ook erg opgewonden zijn.
Nu is Sophia bij mijn slip aangekomen, het laatste wat ik nog aan hebt. Het is een witte tong die met klittenband sluiting vastzit. De dames zien mijn stijve lid er al bijna uitpiepen. De witte slip constrasteert mooi met mijn bruine huid.

Sophia komt nu achter mij staan en ik sta met mijn gezicht naar het publiek. Haar handen glijden over mijn borstkast richting mijn slip. De dames in het publiek worden nog wilder en dan trekt ze mijn slip met twee handen van mijn lichaam af. Ik sta nu full monty met mijn stijve lid rechtovereind.

Mijn veertje lichtjes op en neer en opeens voel ik 2 handen die hem vastgrijpen van achteren. Eigenlijk isi dit niet de bedoeling maar voor deze ene keer laat ik het toe. Ik zie haar vriendinnen achter in de zaal verlekkert kijken. Ik wenk naar de meiden dat ze ook moeten komen. Ik ben benieuwd wie er durft.
Datum & Tijd: 17-01-2017 @ 18:32 - Door: Martine
"Ik zal mijn best doen...", had Liane terug geappt. Vrouwenhumor. Martin wist dat Sophia van hem hield, dus gekke dingen zou ze niet zo snel doeb. Toch kriebelde er iets. Zou ze met een andere man dansen daar? Was ze daar het type voor? Hoe zouden andere mannen sowieso naar Sophia kijken? Sophia had Martin nog steeds niet terug geappt. Dus stuurde Martin nog maar een berichtje naar Liane: "haha, oke hou ik je aan, jij houd haar in de gaten. En stuur zo eens een fotootje van haar/jullie, vind ik leuk X"
Opwindend.Net op Facebook Deel dit verhaal op Twitter
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter

Copyright 2000 - 2017 Opwindend.Net