Opwindend.Net
Datum: 17-03-2017
Stemmen: 47x
Cijfer: 8.3
Gelezen: 11061x
Lengte: Gemiddeld
Mijn Eerste Keer Met Een Man
Door Craving Cock - Zoek naar meer...Ik reed terug naar huis. Ik was licht opgewonden van de wijnen die ik gedronken had tijdens het gezellige diner met een van mijn vrienden. Ik had maar weinig nodig om snel met een harde paal achter het stuur te zitten. Ik werd geil. Al enkele dagen kon ik aan niets anders denken dan aan het pijpen van een andere man. Hoe zou het zijn om een andere lul te ruiken, te proeven? Hoeveel uren had ik al wel niet op het internet gezocht naar gay porn? Hoe opgewonden werd ik wel niet van het lezen van verhalen van mannen die beschrijven hoe hun eerste keer sex met een man was. Ik wilde dat ook zoooo graag! De laatste tijd zocht ik alleen nog maar naar filmpjes met de zoektermen “crave cock hypnosis”, waarin een hypnotiserende vrouwenstem mijn meest geile gedachten verwoordt, terwijl er beelden van prachtige pikken vertoond worden.

Dit is het moment, dacht ik! Lang genoeg heb ik er naar verlangd, tijd om de daad bij het woord te voegen. Ik wist dat enkele kilometers verderop een parkeerplaats was, die op internet bekend staat als gay cruising plek. Ik was er al vaak langsgereden, en soms zelfs gestopt, maar nog nooit had ik iets gedurfd. Nu wel, dacht ik, ik wil een pik in mijn mond! Met een keiharde paal die knelde in mijn broek draaide ik de parkeerplaats op.

Er stonden een paar auto’s. Ik parkeerde enkele meters verderop, en bleef even in de auto zitten om te bedenken wat ik ging doen. Mijn hart bonkte in mijn keel. Mijn gedachten werden heen en weer geslingerd. Wat ga je doen? Je bent gelukkig getrouwd, met 2 lieve kinderen! Je valt helemaal niet op mannen! Dat is waar, maar ik word zo geil van een stijve pik. Ik wil er een proeven, nu! Mijn geilheid won het van mijn verstand, en ik stapte uit de auto.

Ik liep een paar meters richting de geparkeerde auto’s. Ik kon zien dat er mensen achter het stuur zaten in alle auto’s. Ik draaide om, en liep een paar meter terug. Onzeker, nerveus, maar bloedgeil. Ik stond nu stil. Uit een van de auto’s was een man gekomen, die mijn richting uit liep. Ik keek naar hem. Noord-Afrikaans uiterlijk, circa 35 jaar. Niet bijzonder knap, maar daar was ik toch niet in geïnteresseerd. Ik was alleen geïnteresseerd in zijn lul. Hij keek naar mij, en liep door naar het urinoir. Misschien moet hij wel gewoon plassen, dacht ik. Ik had geen idee hoe dit werkte. Hoe voorkom je dat je iemand aanspreekt die helemaal niet aan het cruisen is? Hij kwam terug van het urinoir, en ging op het bankje enkele meters verderop zitten. Bingo, dacht ik, dat doe je maar met 1 reden midden in de nacht op een parkeerplaats waar homo’s komen om sex met elkaar te hebben. Juist, om sex te hebben met een andere man!

Bevrijd van eerdere remmingen door de drank, besloot ik ter plekke dat ik met hem mijn langgekoesterde fantasie werkelijkheid wilde maken. Het verlangen om een pik te zuigen was te sterk om nog langer te weerstaan. Dit zou mijn eerste keer worden! Maar nog steeds wist ik niet goed hoe ik dat aan moest pakken. Hoe doe je dit? Zijn er geheime signalen, wacht je tot er een overduidelijk signaal van de ander komt? Hoeveel duidelijker wilde ik het, hij was langs me gelopen, en in mijn buurt gaan zitten. Hij wilde wel! Iets in mij nam de controle over, en voor ik het wist liep ik naar hem toe. Met trillende stem zei ik “Hoi, ik ben hier voor het eerst. Hoe werkt dit?’

De man was een beetje verrast en moest een beetje lachen, waarschijnlijk van de ongemakkelijkheid die ik uitstraalde. Hij antwoordde “nou, je eerste stap is alvast goed. Kom maar mee”. Hij nam me mee naar het urinoir, waar we vanaf de weg niet gezien konden worden. “Wat wil je” vroeg hij. “Ik wil je pijpen”. Als antwoord deed hij zijn broek omlaag, en een halfharde lul kwam tevoorschijn. Mijn geilheid had de controle nu volledig overgenomen, ik was nog maar op 1 ding gericht: hem pijpen. Ik zakte door mijn knieën en opende mijn mond. Voorzichtig nam ik zijn eikel in mijn mond. Het smaakte heerlijk! Veel beter dan het plastic smaakje van de dildo waar ik veel op had geoefend. Hij kreunde, en ik nam zijn pik dieper in mijn mond. Ik voelde hem groeien in mijn mond, wat me aanmoedigde om door te gaan. Hij vindt het lekker wat ik doe! Met mijn tong draaide ik rondjes rond zijn eikel. Het voelde zacht als fluweel, en glad als ijs. Ik nam hem nog wat dieper in mijn mond, en ging op en neer. Ik kon merken dat hij het heerlijk vond.

Ik pijpte hem enkele minuten, lang genoeg om even ‘bij zinnen’ te komen en me te realiseren wat ik aan het doen was. Hier zat ik, op mijn knieën in een pishok langs de snelweg, met de harde lul van een volkomen vreemde man in mijn mond. Die gedachte maakte me alleen maar geiler! Ik zoog nog harder aan zijn pik, en voelde hem keihard worden. Hij trok een beetje terug, ik denk omdat hij nog niet wilde komen. Maar ik was zo geil dat ik dat niet liet gebeuren. Ik liet deze heerlijke paal niet meer los, nooit meer! “Ohhh, mmm, ohhh”. Hij kreunde er op los, ging steeds sneller ademen. Overmand door pure lust besloot ik dat ik hem klaar ging laten komen. Ik voelde zijn pik verstarren, en na een harde kreun voelde ik dikke stralen sperma in mijn mond spuiten. “Oh my god, hij komt klaar in mijn mond, wat geil, wat supergeil”, was het enige dat ik kon denken. En het smaakte heerlijk! Een beetje zout inderdaad, maar veel minder vies dan ik had verwacht. Vol overgave ging ik nog even door, tot ik de laatste druppel uit zijn pik gezogen had. Ik voelde zijn pik verslappen, en liet hem langzaam uit mijn mond glippen, mijn mond nog altijd gevuld met een flinke dosis sperma.
Hij deed zijn broek omhoog, en zonder iets te zeggen liep hij terug naar zijn auto. Ik spuugde zijn zaad in de pisbak. Bijkomend van deze supergeile gebeurtenis ging ik even zitten op het bankje waar het allemaal mee begonnen was. Schaapachtig zwaaide ik toen hij wegreed.

Ik merkte dat ik een keiharde paal in mijn broek had. Ik voelde geen schaamte, of schuld, maar voelde me in trance, high van de geilheid. Dit was de eerste keer dat ik de lul van een andere man gezogen had, en ik had hem meteen maar even laten spuiten in mijn mond! Ik stapte in mijn auto, en reed weg. Het enige wat dacht was “wat geil, wat geil, wat geil!”.

Bovenstaande is vorige week vrijdagnacht gebeurd. Er is geen woord van gelogen, en ik kan al dagen aan niets anders denken. Ik ben sinds dat moment verslaafd aan stijve pikken. De anonimiteit en vluchtigheid van een parkeerplaats maakt het verder af. Ik weet zeker dat dit niet de laatste keer zal zijn, ik kan niet wachten op de volgende onbekende man die zijn zaad in mijn mond spuit. Ik denk dat ik het dan doorslik…Zoek naar meer verhalen van Craving Cock...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (10)
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter

Copyright 2000 - 2017 Opwindend.Net