Opwindend.Net
Datum: 16-12-2016
Stemmen: 155x
Cijfer: 7.0
Gelezen: 39796x
Lengte: Gemiddeld
(hond) Zwaar Geschapen
Door Mieke - Zoek naar meer...

Ik ben Mieke en nu 72 jaar. Ik heb al seks met mijn honden vanaf mijn vijfendertigste jaar. Ik was met een veel oudere man getrouwd en de seks was er al gauw niet meer bij. Nu had mijn man al voordat ik hem kende van die grote honden (Deense of Duitse doggen). Ik vond het eerst erg smerig, maar je behoefte wordt zo groot dat het met een likje begon. Het heeft wel een half jaar geduurd voordat het echt tot seks kwam.

Ik had weer zon geile bui en hij likte mij heerlijk klaar. Met die grote ruwe tong over mijn hele schaamstreek. Ik weet nog goed dat hij op zijn rug lag en ik met zijn pik speelde. Die grote pik stak en ik trok hem af. Eerst dat voorvocht van hem, ik begreep later dat dat smeersel is om de teef nat te maken voor het penetreren. Ik pakte een doek en legde die op zijn buik. Zachtjes rukte ik zijn pik af en zag op het laatst dat er een joekel van een verdikking opkwam. Ik zat met grote ogen te kijken. Ik voelde eraan en ik werd er steeds geiler van. Mmmmmm dat zou toch wel lekker in je kutje voelen.

Hij keek mij zo lief aan en ik mompelde van, dat is niet eerlijk h, jij het vrouwtje klaar likken en jij hebt niks. Ik ging boven hem zitten en kalmeerde hem. Ik pakte zijn pik en begon er mee door mijn natte gleuf te strijken. Ik beleefde toen een orgasme zoals ik nog nooit had gehad. Het geil stroomde uit mijn kut en ik wilde steeds meer. En toen kon ik het niet meer ophouden. Voorzichtig liet ik hem bij mij naar binnen glijden wat heel makkelijk ging. Ik zakte verder en toen ik zijn harige buik tegen mijn kut aan voelde wist ik dat hij er helemaal in zat. Het voelde vreemd aan maar toch wel lekker.

Ik begon mijn neukbewegingen te maken en stootte heerlijk maar wel zacht op zijn grote pik. Hij wilde eerst onder mij uit, zeker omdat dit zijn stand niet was. Maar ik hield hem zo en ik wilde mij klaar neuken op die pik. Ik voelde dat ik weer klaar kwam en toen zat die grote bobbel voor mijn kut. Zachtjes drukte ik en trok mijn kut wijder en plots zat hij erin. Ik voelde zijn zaad erin spuiten en ik gaf een paar kreten van geiligheid. Ohhh wat lekker, die bobbel erin. Ik was klaar en ging omhoog en voelde die bult er uit gaan. Sindsdien was ik verslaafd aan seks met mijn hond.

Dat ging zon paar jaar door tot hij op een dag ons ging verlaten. Ik huilde zo erg en rouwde om mijn schat. Maar mijn man kocht weer een ander. Maar ja voor die het kon zat ik zonder. Ik was heel gauw met hem bezig maar het duurde toch bijna een jaar. Zo had ik steeds een hond en in de buurt viel het niet op omdat ze wisten dat mijn man altijd al van die honden had. Later zorgde ik er voor. Als mijn hond tegen de tien elf jaar liep kocht ik er al een pup bij. Zo heb ik het gehad dat ik twee geile honden in huis had.

Maar nu komt het. Hij ligt hier bij mij en kijkt wat ik hier zit te typen. Hij is twaalf jaar en krijgt nu mankementjes. Ik heb een maand terug mijn laatste seks met hem gehad. Ik ben nu zelf twee en zeventig en koop geen andere meer. Die overleeft mij dan misschien en dat wil ik niet, speeltjes genoeg tegenwoordig. Deze laatste is wel heel zwaar geschapen. Al mijn anderen hadden niet zon grote pik als deze, niet normaal. Zelfs ik schrok ervan dat hij zon pik had. Ik was genoeg gewend, maar als pup zijnde trok ik hem vaak af om zijn seksdrive te stimuleren voor dat die ander weer dood ging. Als ik dan die twee pikken ging vergelijken zag ik wel dat dat jonge dier een joekel had. Langer, maar ook zo erg dik ,en als dan die bobbel kwam schrok ik ervan. Als ik dan met die andere neukte liep hij er omheen. Hij likte bij ons en kreeg er steeds meer zin in om mee te doen.

Ik had mijn andere hond in de keuken gedaan en wilde nu wel zien of hij er klaar voor was. Hij heette Bo en ik begon op de bank om mijn kut uit te laten likken. Met tussenpozen deed hij het, maar was gauw weer afgeleid. Het duurde een maand voor hij mij echt dekte. Dat vergeet ik nooit meer, net als de eerste keer met een hond. Ik ging op mijn knietjes zitten en hij sprong op mij. Onhandig zat hij op mijn billen te stoten maar vond mijn openstaande kut niet. Ik pakte die knots en zette zijn punt tussen mijn lippen.

Met een harde stoot floepte zijn pik naar binnen. Allemachtig, ik moest even mijn adem inhouden. Zijn pik gleed er wel makkelijk in omdat ik zo nat en geil was. Maar hij klom half op mij en ik voelde nu zijn grote gevaarte naar binnen gaan. Ik voelde hem tegen mijn baarmoeder aan rammen, wat een beetje pijnlijk was. Ik wilde mij een houding geven dat hij er niet zo diep in kon, maar hij klemde mij vast en zijn pik scheurde mij bijna open. Met tranen in mijn ogen van die abnormale pik in mijn kut voelde ik dat het minder pijn deed. Na wat stoten ging ik er van genieten. Ik voelde hoe lekker diep hij erin zat en mijn kut erg oprekte.

Dit had ik nog nooit meegemaakt, bij al mijn honden niet. Wat je dus onder de mannen hebt, heb je ook bij beesten. Nu is hij bijna dertien jaar en mankeert steeds wat en ik heb hem een maand terug zijn laatste beurt gegeven. En vrouwen, geloof mij nou echt, je komt echt niet vast te zitten hoor, fabeltjes. Ik lees altijd deze verhalen en wind mij erg op. Toen ik er mee begon hoorde je daar niet over.Zoek naar meer verhalen van Mieke...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (44)
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter

Copyright 2000 - 2017 Opwindend.Net