Opwindend.Net
Datum: 19-06-2017
Stemmen: 86x
Cijfer: 7.8
Gelezen: 16969x
Lengte: Gemiddeld
Thomas, Sjaan, Asta En Barco
Door Pieter1954 - Mijn Profiel Pagina

Thomas (17) logeert nog steeds bij zijn tante Sjaan (52). Een paar dagen terug is hij van top tot teen ondergespoten door de enorme lul van de hengst Alegro. Als hij niet denkt aan die geile paardenlul, waarmee hij dolgraag nog een keer mee aan de gang wil, denkt hij aan de twee golden retrievers Asta en Barco, hij is razend benieuwd naar de pikken van de honden.

Tante Sjaan komt in hagelwitte bikini aanlopen. Haar grote borsten puilen uit het bovenstukje en het broekje laat het grootste gedeelte van haar dikke billen onbedekt. Kom je mee schat, wil jij de tas dragen. Thomas neemt de tas aan en loopt achter zijn tante aan. Bij elke stap ziet Thomas de billen van zijn tante zachtjes trillen. Hij voelt zijn lul in beweging komen. Hij kijkt snel weg van die geile billen om te voorkomen dat hij een stijve krijgt. Ze gaan naar het graslandje, omgeven door coniferen, waar vroeger, toen hij nog klein was, een schommel stond waar Thomas veel gebruik van maakte, nu heeft tante Sjaan het in gebruik genomen als zonneweide. In het midden staat een ligbed.

Tante Sjaan neemt de tas van Thomas over en haalt er een badhanddoek uit, met haar rug naar Thomas toe, drapeert ze de doek op het ligbed, haalt hem er weer af en er weer op, dit herhaalt ze een keer of vier. Thomas wil zijn blik van haar billen afwenden, maar dit keer lukt het hem niet, hij blijft er naar kijken. Tante Sjaan pakt de baddoek weer op en loopt naar de andere kant van het bed om daar ook de baddoek een aantal malen opnieuw te schikken. Thomas kijkt nu naar de enorme spleet tussen haar op en neer bewegende tieten en laat zich op zijn knieŽn vallen, zijn pik begint zich razendsnel op te richten en dat wil hij verbergen voor zijn tante.

Tante Sjaan gaat met een lach op haar gezicht op haar buik op het bed liggen. Wil jij me insmeren schat, vraagt ze, de zonnebrand zit in de tas. Thomas schuifelt op zijn knieŽn door het gras naar de tas. In de tas zit naast het flesje zonnebrand nog twee witte spuitflacons. Thomas pakt het flesje zonnebrand en schuifelt weer naar zijn tante toe. Wanneer hij haar rug wil beginnen in te smeren, vraagt ze hem eerst haar bovenstukje los te maken. Als hij het bovenstukje los gemaakt heeft en weer wil beginnen met insmeren, moet hij weer wachten. Tante Sjaan gaat op de rand van het bed zitten, gooit het bovenstukje in het gras en gaat op haar rug liggen, haar grote tieten glijden naar de zijkant tot ze op het bed tot stilstand komen. Eerst maar de voorkant zegt ze. Zwaar ademend probeert Thomas uit alle macht niet klaar te komen, zijn stijve pik gaat steeds heviger te keer. Als hij zijn lul weer enigszins onder controle heeft, wil hij de buik van Tante Sjaan in gaan smeren. Hij ziet duidelijk de kut van tante Sjaan zitten in het hagelwitte broekje, wat zijn pik weer hevig in beweging brengt. Doe eerst mijn borsten maar schat, je moet ze wel extra goed insmeren, ze zijn erg gevoelig voor de zon. Thomas schuift voorzichtig richting haar tieten en waar hij bang voor is gebeurt, hij komt klaar, hij spuit een grote lading sperma in zijn zwemshort. Tante Sjaan gaat op het bed zitten en neemt Thomas zijn hoofd tussen haar handen en geeft een tedere kus op zijn mond. Wat een stoute tante ben ik he, kon je het niet meer tegen houden lekkere knul. Ze gaf hem weer een kusje op de mond. Ik heb je bezig gezien met Alegro. Maar, maar, kon Thomas alleen maar uitbrengen. Ik lag op de hooizolder en heb gezien wat je allemaal uitgevreten hebt met Alegro, ik heb gezien hoe je door die paardenlul bent onder gespoten. Toen je weg was heb ik me gevingerd en ben ik vier keer klaar gekomen. Je bent een lekker smerig ventje en je hebt een mooie pik. Ze trekt zijn hoofd naar beneden en drukt haar tong tegen de lippen van Thomas, hij doet z'n mond open en Tante Sjaan ramt haar tong in zijn mond en begint als een waanzinnige met hem te tongen. Thomas grijpt de grote hanguiers van zijn tante en begint er flink in te knijpen. Tante Sjaan haalt haar tong uit z'n mond, ze voelt dat Thomas weer op het punt staat om klaar te komen. Ze trekt langzaam de kletsnatte short van Thomas omlaag, dat is een flinke lading geweest, lacht ze. Wanneer zijn lul vrijkomt, knalt deze omhoog en kletst hij hard tegen zijn buik, spetters geil vliegen in het rond. Tante Sjaan kijkt verlekkerd naar de 25 cm lange dunne lul van haar neef. Ik zal er vanaf blijven, hijgt ze. Ga Asta en Barco maar halen, ze zijn in de bijkeuken. Thomas kijkt naar zijn short. Laat die maar hier, zegt ze, ga de honden maar naakt met je pik omhoog halen. Hij krijgt nog een tik op zijn billen als hij weg loopt.

Vijf minuten later komt Thomas terug met de honden, zijn grote jongenslul staat nog steeds kaarsrecht langs zijn buik omhoog. De honden lopen, met hun tong uit de bek, op hun naakte vrouwtje af en beginnen direct het geil uit haar natte kut te likken. Kreunend laat ze de honden hun gang gaan. Thomas kijkt gefascineerd toe en voelt zijn harde pik weer in beweging komen. Tante Sjaan tilt haar tieten omhoog en drukt ze hard tegen zich aan, haar onderlijf begint heftig te schokken en ze komt schreeuwend klaar. Ga maar af, ga af, hijgt tanta Sjaan tegen de honden, de honden gaan liggen terwijl Thomas probeert met zijn ogen stijf dicht en zijn handen als vuisten naast zijn lichaam zijn hevig op en neer slaande lul onder controle te krijgen. Wat hem uiteindelijk met heel veel moeite lukt. Wanneer Tante Sjaan en Thomas allebei tot rust gekomen zijn, haalt tante Sjaan de badhandoek van het bed en legt deze op de grond. Ga maar op je rug liggen met je benen wijd schatje, zegt ze. Thomas gaat liggen met zijn handen achter zijn hoofd en zijn benen ver uit elkaar. Tante Sjaan pakt een witte spuitfles en roept de honden, die snel met hun kwispelende staarten aan komen lopen. Dit is een dikke zoete siroop, de honden zijn er gek op, zegt ze. Ze spuit een flinke hoeveelheid op zijn borst en de honden beginnen het gulzig op te likken. Daarna spuit ze de binnenkant van zijn dijen, zijn liezen en de samengetrokken zak onder. Thomas kan niet meer stil blijven liggen, zijn lul gaat op en neer op zijn buik. Dan spuit ze zijn stijve pik onder. De honden storten zich nu op de lul. Thomas ligt te kronkelen en te kreunen als een gek, zijn hoofd gaat wil heen en weer, zijn stijve pik wordt door de twee honden heen en weer gelikt.

Tante Sjaan zet zijn paal recht omhoog, spuit flink wat siroop op de glanzende eikel, de siroop vindt zijn weg omlaag. De honden duwen elkaar bijna weg om het zoete goedje van eikel en lul te likken en trekken zich niets aan van het schokkende onderlichaam van Thomas. Ik kom roept Thomas, ik kom. Tante Sjaan duwt de honden weg en neemt de gezwollen eikel van Thomas in haar mond, op het zelfde moment begint Thomas te spuiten, tante Sjaan slikt zijn zaad gulzig door, op de kleinere stralen na. Tante Sjaan buigt achterover, steunend op een arm trekt ze een hond naar zich toe, met haar hoofd iets achterover opent ze haar mond waarin zich nog een aardige hoeveelheid sperma in bevind en steekt haar tong uit, het is de lange tong van Barco die haar mond in komt, ze begint met haar vrije hand als een waanzinnige in haar kletsnatte kut te klauwen. Ook Asta is er bij gekomen en ook zijn tong dringt haar mond binnen. Tante Sjaan zit nu met twee honden te tongen en niet veel later komt tante Sjaan, met drie vingers in haar kut, luid schreeuwend klaar.

Tante Sjaan kruipt op handen en knieŽn naar Thomas toe, de honden er achteraan om het kutgeil uit de klaar gekomen kut te likken. Thomas slap geworden pik na twee flinke zaad lozingen, is weer half stijf geworden door het tongen van zijn tante met de honden. Nu hij haar ziet kruipen, en haar enorme tieten zachtjes heen en weer ziet slingeren, slechts een centimeter of twee vrij van de grond, wordt zijn lul weer hard. Tante Sjaan ziet Asta's grote dikke lul, De hond klimt bovenop haar. Thomas gaat snel naar de andere kant, hij heeft geen oog meer voor de tieten van zijn tante, alleen nog maar voor haar kut en die dikke hondenlul. Tante Sjaan schreeuwt het uit als Asta zijn pik diep in haar kut stoot en haar hard en waanzinnig snel gaat neuken. Het duurt niet lang, Tante Sjaan komt weer klaar als haar kut vol gespoten wordt door een enorme lading hondenzaad, De lul van de hond blijft nog even in haar kut zitten, als hij zijn pik terug trekt, stroomt er een grote golf hondensperma gemengd met kutgeil eruit. Twee tellen later wordt ze beklommen door Barco, ook hij ramt zijn grote dikke lul hard in haar druipende neukspleet, ze schreeuwt het weer uit als ze weer hard en snel geneukt wordt. Thomas zit steeds sneller aan zijn paal te trekken en komt weer klaar. Hij zit nog zachtjes te trekken als tante Sjaan voor de tweede keer in korte tijd een enorme lading hondensperma in haar kut gespoten krijgt en ook nu komt ze weer heftig klaar.

Ze zijn alle vier uitgeput, tante Sjaan staat op, kom schat, dan gaan we samen lekker lang in bad, dan eten we wat en dan gaan we naar bed om, als we nog puf hebben, te neuken en te slapen. Vanaf nu slapen we samen, is dat goed. Ja tante, dat is goed. Thomas en zijn tante lopen naar het huis, Asta en Barco sjokken achter ze aan.


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter

Copyright 2000 - 2017 Opwindend.Net