Opwindend.Net
Datum: 15-06-2012
Stemmen: 93x
Cijfer: 7.8
Gelezen: 28178x
Lengte: Zeer Lang
De Behandeling - 1
Door Mr. A - Zoek naar meer...

Beste Lisa,

Ik hoop dat je niet te veel geschrokken bent na mijn reactie, als compensatie draag ik dit verhaal aan jou op. Hoop dat het aansluit bij je fantasieën.

Groet,

Mr. A

De behandeling

Met knikkende knieën stond ze voor de deur. Het was haar eigen keus maar toch voelde het vreemd. Zij was toch die carrièrevrouw die het had gemaakt. Op haar veertigste een mooi appartement, prachtige sportwagen, luxe reizen en een heldere visie op hoe de wereld in elkaar zat. Geen kinderen of man want dat verstoorde alleen maar de carrière. Als ze zin had in een man dan pikte ze er wel één op. Op de één of andere manier voldeden ze echter nooit. Plezier had ze wel met haar vriendinnen. Toch keek ze zenuwachtig naar de hand die zich richting te deurbel bewoog. Het leek wel alsof haar hand in slow motion er naar toe bewoog. Een aantal maanden had ze hier niet eens aan gedacht. Nee, dat was niet waar. Het was er altijd al geweest. Ze had het verdrongen, al jaren lang.

Het was op haar werk geweest dat ze het besef had gekregen. Ze name deel aan één van de cursussen die jaarlijks werden aangeboden. Elke medewerker was verplicht minimaal voor één cursus in te schrijven per jaar. Ze had het eigenlijk maar een beetje softe vertoning gevonden en een vorm van geldverspilling. Ze had zich daarom ingeschreven voor de cursus die ze de grootste verspilling van geld vond. Gewoon om recalcitrant te zijn. Dan had ze in ieder geval het bewijs dat het bedrijf het geld over de balk smeet als er weer eens discussie was over het nut en zin van die cursussen. Het was zo’n cursus geweest waarbij een trainster met jou zou afdalen naar je eigen ik om zo vast te stellen of je wel de juiste keuzes maakte. Kortom, past wat je doet wel bij jou. Nou dat had Madeleine al lang voor zichzelf uitgemaakt. De cursus duurde twee dagen en ze mocht er zelfs voor vertrekken naar België. Na drie dagen in een oud klooster was ze thuis gekomen en God, wat had ze het mis gehad! Zelden had ze een grotere misrekening gemaakt.

Spontaan had ze de week erop vrij genomen om goed na te denken over wat ze voor zichzelf had vastgesteld. De trainster had haar niet rechtstreeks op deze gedachten gebracht. Het was puur een gedachte, een gevoel geweest die bij haar op kwam toen de trainster een opmerking maakte. Het was blijven hangen en rondspoken. Die avond was ze er over blijven nadenken en steeds meer had ze het besef gehad dat het dit was waar ze behoefte aan had. Ze leefde het leven waar ze van droomde en werkte daar ook keihard voor. Toch was daar altijd het gevoel geweest dat ze iets miste. Het was na die training zo helder. Na een paar dagen had ze de stoute schoenen aangetrokken en had ze via internet gespeurd naar wat ze zocht. Na een avond zoeken had ze het gevonden. Zoals alle aspecten in haar leven controleerde ze altijd alles en ook hier had ze intensief gemaild om te controleren wat ze mocht verwachten. Voor het eerst in haar leven werd haar verteld dat ze juist die mogelijkheid niet had. Ze mocht alleen haar uiterste grenzen aangeven. Hoe kon dat nu als die niet werden aangereikt? Voor het eerst in haar leven had ze een irrationeel besluit genomen. Het beangstigde haar terwijl het haar tegelijkertijd opwond.

De vinger met de zorgvuldig gemanicuurde roodgelakte nagel drukte op de bel. Ze hoorde het geluid van een subtiele zoemer overgaan. Het werd gevolgd door een hard mechanisch geluid en de deur sprong open. Nerveus drukte Madeleine de deur open. Onwennig stapte ze op haar rode hooggehakte pumps naar binnen. Ze was gekleed in een chique mantelpakje van Chanel en droeg haar Louis Vutton handtasje onder haar arm. Ze was gekleed alsof ze op weg was naar een chique damessociëteit. Het was echter de manier waarop ze zich altijd kleedde. Ze vond dat het haar aanzien gaf en het maakte gelijk duidelijk waar de andere partij zich bevond. Het maakte dat zij altijd de leiding had en dat vond ze ook wel een prettig idee.

Ze had gemerkt dat dit idee in de praktijk ook zo uitpakte. Ze keek in de rondte en stond in een kleine marmeren hal. De hal was kaal en alleen een beveiligingscamera hing boven de volgende deur. Naast de deur hing een soort intercom. Ze draaide zich om en drukte de voordeur dicht. Ze maakte aanstalten om de volgende deur open te draaien maar merkte dat hij dicht zat. Geïrriteerd drukte ze op de knop van de intercom. Ze verwachtten haar toch!

De intercom kraakte maar toen hoorde Madeleine een vrouwenstem. “Bent u Madeleine de Vilder?” Haar emoties hadden alweer te overhand genomen en ze was al weer haar oude ik. Bits sommeerde ze de intercom dat ze om twee uur een afspraak had gemaakt en dat de deur moest worden geopend. Om haar mededeling kracht bij te zetten keek ze recht in de beveiligingscamera en tikte op haar horloge. “Mevrouw De Vilder, u bent tien minuten te vroeg. Doet u drie stappen achteruit en ga recht voor de camera staan. Over tien minuten zult u uw instructies krijgen en starten we “. Verbijsterd keek Madeleine naar de intercom. Ze was gewend haar zin te krijgen. De op slag kwijtgeraakte nerveuze gevoelens staken de kop direct weer op. Is dit echt wat ze wilde? Ze kon nu nog vertrekken. Ze keek naar de voordeur en nogmaals naar de camera. Ze kon nu nog weglopen Nee, ze had een beslissing genomen en moest sterk zijn. Weglopen zat niet in haar aard. Dit is wat ze wilde, toch? Zenuwachtig keek ze om haar heen. Het halletje was niet groter dan twee bij drie meter. Ze keek naar de beveiligingscamera die meedraaide met haar bewegingen. Het drong nu pas tot haar door dat ze haar observeerden. Uitdagend ging ze met een hand op haar heup staan en keek overdreven op haar horloge.

Exact tien minuten later hoorde ze een zware mannenstem uit de intercom. “Kijk naar de camera en geeft u antwoord. Bent u Madeleine de Vilder?” Geïrriteerd keek ze naar de camera. Dat had ze die vrouw daarvoor toch ook al verteld. “Ja!” Riep ze venijnig. Het was wederom een minuut stil. De intercom kraakte weer: “Goed mevrouw De Vilder, u hebt deze afspraak op eigen verzoek gemaakt. Ik zal u uitleggen wat er van u wordt verwacht. Als ik zo dadelijk stop met praten zult u zich volledig uitkleden. Laat al uw kleding op de grond vallen. Vouw het niet op. Laat alles op de grond vallen. Het enige wat u zult dragen zijn uw rode hooggehakte pumps. U krijgt hiervoor drie minuten. Daarna zult u verdere instructies krijgen.” De stem zweeg. Madeleine was verbaasd en eigenlijk ook weer niet. Ze had toch zelf het contact gelegd. Ze had meermaals met deze mensen gemaild. Ze wist dat zoiets zou gebeuren. Voor het eerst in haar leven zou ze de controle overdragen. Ze zou deze middag haar lot in handen leggen van deze onbekende mensen en er nog voor betalen ook. De rekening was hoog maar er was haar volledige discretie en veiligheid verzekerd. Ze had er zelfs een soort contract voor getekend.

Aarzelend legde ze haar handtas op de grond. Zorgvuldig trok ze het lipje van de rits aan de zijkant van haar rok open. Ze stapte elegant uit haar rok en vouwde het netjes op en legde het exact een centimeter naast haar handtas. Dezelfde handeling herhaalde ze met haar zijden blouse, haar panty. Ze aarzelde een moment toen ze bij haar lingerie uitkwam. Ze had het zorgvuldig voor deze middag uitgekozen maar moest constateren dat deze mensen daar helemaal niet in geïnteresseerd waren. Met enige tegenzin trok ze het uit. Als laatste haakte ze haar bustier los en vielen haar zware borsten uit de houders. Ze was gezegend met een volle natuurlijke DD-cup. Ze was in de loop der jaren wel wat aangekomen maar echt dik was ze niet. Ze was gewoon een volle vrouw met alle delen op de juiste wijze geproportioneerd. Netjes legde ze de BH op het stapeltje kleding dat zich rondom haar tasje had gevormd. Ze stapte weer in haar pumps en keek naar de camera.

Na een minuut kwam er weer geluid uit de intercom. “Ruim tien minuten! Neemt u altijd zoveel tijd mevrouw De Vilder?” Madeleine voelde zich in een hoek gezet. Ze kreeg een iets rode kleur en wist niet wat ze moest zeggen. Dat kwam niet vaak voor. “S..s..sorry, ik had het niet in de gaten.” Stotterde ze. “We zullen er zo dadelijk verder over praten mevrouw De Vilder. Voor nu gaat u in de houding staan en wacht u totdat wij bij u komen!” Madeleine keek verbaast naar de camera. “In de houding?” vroeg ze onzeker. “Mevrouw De Vilder heeft u de bijlage bij de bevestiging van uw e-mail niet gelezen?” Madeleine dacht druk na. Haar hersenen maakte een minuut lang overuren maar ze kon zich niet herinneren dat er een bijlage bij de bevestigingsmail had gelezen. Nou ja, ze was ook een druk bezette vrouw en kon nu eenmaal niet alles lezen. “Nee” zei ze resoluut tegen de camera. Weer een paar minuten stilte. Madeleine werd gek van die spanning. Ze keek geïrriteerd naar de camera met een blik van ‘komt er nog wat van’. De intercom kraakte opnieuw: “Vouw uw handen in uw nek, buig uw hoofd naar beneden en ga met licht gespreide benen staan en wacht totdat wij u halen!” Madeleine schrok een beetje van de zware dwingende mannenstem die weerklonk in het halletje. Ze keek nog even naar de voordeur maar besloot dat dit toch was wat ze wilde. Ze boog haar hoofd en vouwde haar handen achter haar nek. Ze schuifelde even op haar hoge hakjes en spreidde haar benen lichtjes. Ze voelde zich zo onbeschermd en kwetsbaar. Het was angstig en opwindend tegelijkertijd. Na enkele minuten te hebben gewacht hoorde ze hoe de deurklink naar beneden werd gedrukt. De deur opende zich. Uit automatisme keek ze even op.

Voor haar stonden en man en een vrouw. Een slanke vrouw volledig gehuld in zwarte lakkleding met subtiel afgezette rode stiksels. Aan haar rechterhand bungelde losjes een rijzweep met een rood flapje. Ze droeg dezelfde rode hoge hakken als Madeleine aan had. Haar gitzwarte haren waren in een strakke staart naar achteren gebonden. Onder haar ogen was subtiel zwarte mascara aangebracht waardoor ze een streng uiterlijk kreeg. In haar andere hand droeg ze een rode halsband. Naast haar stond een enigszins gezette man van rond de veertig. Hij droeg een zwarte lederen broek en zware zwarte laarzen. Het geheel werd afgemaakt met een zwart netshirt dat zijn ietwat overhangende buik verhulde. Hij was van boven breed gebouwd en ze zag dat hij grote gespierde armen had. Over zijn handen droeg hij zwarte vingerloze handschoenen met spikes. In zijn handen droeg hij vier lederen boeien.

“Hoofd naar beneden mevrouw De Vilder!” klonk het bevel. Geschrokken boog ze haar hoofd direct weer voorover. Zo was Madeleine nog nooit eerder toegesproken. De zware mannenstem was van nature zo dwingend dat ze het geen moment in twijfel trok en haar hoofd voorover gebogen hield. Ze zag hoe de vrouw en de man om haar heen liepen. Ze had het gevoel alsof ze op een markt werd gekeurd. Feitelijk was dat ook zo. In het smalle halletje liep de man met zijn zware laarzen over haar zorgvuldig neergelegde kleding. Zonder aarzeling schopte hij prompt alle kledingstukken in de hoek. “Iemand die slecht luistert”, bromde de man in zichzelf. Madeleine hoorde de vrouw een bevestigend geluid maken. “Hey dat is een pak van Chanel!” riep Madeleine toen ze haar zorgvuldig opgevouwen kleding door de lucht zag vliegen en in de hoek van het halletje belandde. Prompt voelde Madeleine hoe een vrouwenhand haar kin stevig vastpakte. Ze voelde de adem van de vrouw naast haar oor. “Luister mevrouw De Vilder. U heeft een afspraak gemaakt met ons. Als u de afspraakbevestiging goed had gelezen dan had u in de bijlage gelezen dat het start op het moment dat u bij ons binnenstapt. Wij eisen absolute gehoorzaamheid. Zo niet, dan…. Wel, dat zullen wij u zo dadelijk vertellen. U heeft nu nog de mogelijkheid eruit te stappen. Wilt u dit? Ja of nee!” Madeleine was een moment stil. Dit was het uur van de waarheid. Haar gedachten sprongen een moment alle kanten op. Was dit echt wat ze wilde?

Een minuut later sprak ze haar conclusie hardop uit: “Ja!” De man ging nu achter Madeleine staan en nam het woord: “Mevrouw De Vilder. U heeft ons benaderd omdat u een middag lang het heft uit handen wilt geven. Uw eigen dominantie zal deze middag moeten wijken voor de onze. U zult hier leren wat het begrip nederigheid en onderdanigheid inhoudt. Vanaf nu is er geen weg meer terug. Wij eisen van u absolute gehoorzaamheid. Alles wat wij u vragen of sommeren te doen zult u doen zonder aarzeling. Mocht u ons hierin niet terwille zijn dan volgt er straf. Vanaf nu spreekt u ons alleen aan met meester of meesteres. Uw eigen naam zal binnen deze muren niet meer gelden. Voor ons bent u een slet, sloerie, hoer, kut, of welke andere naam wij ook voor u verzinnen. Van ons mag u verwachten dat wij u veiligheid en 200% discretie zullen bieden. Het safe-woord is eerder aan u kenbaar gemaakt. Ik wil nu van u horen of u akkoord gaat met deze voorwaarden?”

Madeleine had A gezegd en had besloten dat ze nu ook B zou zeggen. Resoluut zei ze: “Ja!” Prompt duwde de man haar tegen het koude marmer van het halletje. Een scheut koude van het gesteente trok door haar lichaam. Ze voelde haar tepels verstijven. “Handen tegen de muur en kont naar achteren!” beval de man. Madeleine hoorde een zwiepend geluid en voelde een snerpende pijn in haar achterste. Een klein gilletje verliet haar lippen. “Ik vroeg of u akkoord was met de voorwaarden?” riep de man opnieuw. Dat had ze toch gezegd. “Ja!” riep Madeleine harder in het halletje. Opnieuw zwiepte de zweep. Een nieuwe gil kwam over de lippen van Madeleine. “Nou?” vroeg de zware mannenstem. Toen pas viel het kwartje bij Madeleine. “Ja meester!” riep ze. De vrouw lachte. “Kijk het sletje begint haar positie te beseffen”, stelde ze genoegzaam vast. “Luister slet, je hebt al meer bevelen niet opgevolgd. Je was zeven minuten te laat met uitkleden en we hadden nog zo gezegd dat je de kleding moest laten liggen op de grond. Dat zal later nog gevolgen hebben! Besef je dat slet?” Nog steeds met haar handen tegen het koude marmer trok er een rilling door het lichaam van Madeleine. Het spel was begonnen. “ja meesteres” antwoordde ze gedwee. Ze voelde hoe de meesteres haar zweepje speels over haar rug liet glijden en langzaam liet afdalen over haar heupen richting haar enkels. Vanuit daar liet ze hem langzaam naar boven klimmen langs de binnenkant van haar dijen totdat het rode flapje tussen haar benen op haar schaamlippen rustte. Langzaam bewoog de meesteres het flapje heen en weer en frommelde het tussen haar schaamlippen. Toen trok ze het flapje weg. Een minuut later keek Madeleine naar het flapje dat voor haar gezicht werd gehouden. Het rook naar haar eigen sappen en het flapje was daar ook mee doordrenkt. “Kijk slet, je bent al geil aan het worden maar besef dat je niet eerder klaar mag komen dan wij het zeggen. Het je dat goed begrepen hoer?” Madeleine voelde zich kleiner worden onder de behandeling en gedwee antwoordde ze: “Ja meesteres!”

“Goed, lik mijn zweep dan nu maar schoon!” Madeleine schrok van het bevel. Zo had ze het zich niet voorgesteld. Ze aarzelde een moment. Dat werd gelijk door de meester afgestraft. Ze voelde zijn hand hard neerkomen op haar blanke billen. Een rode afdruk stond op haar billen. “Likken slet, luister naar je meesteres!” Gauw verontschuldigde Madeleine zich. “Sorry meester, ik ga likken!” Ze keek naar het flapje wat voor haar mond werd gehouden. Voor het eerst in haar leven likte ze haar eigen geil. “Helemaal in je mond slet! Lik mijn zweep helemaal schoon!” Madeleine likte nu gulzig en liet haar lippen over het flapje gaan. De meesteres trok het plotsklaps uit haar mond. “Sta rechtop slavin!”

Het woord slavin drong bij Madeleine door. Was ze een slavin? De gedachte schoot door haar hoofd. Van de training op haar werk had ze geleerd dat ze nederigheid in haar leven miste. Ze moest het begrijpen om verder te kunnen.

Moest ze een slavin zijn om dit te leren? De drang was sterk en ze kon het niet helpen. Ja, ze was een slavin voor deze mensen. Niemand hoefde er verder vanaf te weten. Het gaf haar een geweldig gevoel. Ze voelde zich nu al geil. Het was een rare bewustwording. Alsof ze hier al jaren naar had verlangd. Altijd waren er mensen die naar haar opkeken en verwachtten dat ze een beslissing zou nemen. Hier had ze te gehoorzamen. Het was voor haar totaal onnatuurlijk. Het voelde echter zo goed om vernederd te worden. Het was raar maar ze besefte dat ze er goed aan had gedaan. Het was alsof de spanning van verantwoordelijkheid van haar af viel.

Ze gehoorzaamde en ging rechtop staan. “Meekomen slavin”, de man wenkte dat ze moest volgen. Ze liepen door een kale gang met marmeren vloeren. Aan de wand hing SM-kunst. De meester zwaaide een deur open. Hij wees dat ze door de deur moest. Madeleine liep de kamer binnen en zag direct dat het een badkamer was. “We gaan je nu prepareren voor de middag slet!” was de korte mededeling. Madeleine keek in de rondte. Ze zag een douchecabine, een toilet en een bad. Boven het bad hing aan kettingen een soort van leren mat. “Pumps uit!” Madeleine stapte uit haar hakjes en zette ze naast het bad. De man trok de deur open van de douchecabine. Hij wees dat ze in de cabine moest gaan staan. “Eerst verwijderen we al die troep van je gezicht!”Een uur daarvoor had Madeleine haar gezicht nog professioneel laten opmaken bij Douglas. Ze was zo wijs om er maar niets van te zeggen. “Spreid je armen en benen!” Madeleine hield zich vast aan twee handvatten die aan de wanden waren vastgemaakt. Ze stond nu gespreid in de douchecabine. De meester en meesteres knipoogden nu naar elkaar en lachten gemeen. De meester liep naar een brandspuit die op een rol aan de muur hing. Hij rolde de slang af en ging voor Madeleine staan. Hij zou toch niet…… Hij richtte de straal op Madeleine en begon haar met ijskoud water af te hozen. Madeleine gilde het uit en liet de handvatten los en kromp ineen. Direct draaide hij de kraan dicht. “Spreiden slet! Dat komt je op straf te staan!” Madeleine voelde dat ze over haar hele lichaam kippenvel ontwikkelde. Haar tepels priemden snoeihard naar voren. Ze herpakte zich en spreidde zich weer. De meester grijnsde en sproeide haar verder af. Madeleine rilde van de kou. “Laat je handen los en veeg al die make-up van je gezicht. Je krijgt straks betere!” Madeleine spoelde alle zorgvuldig aangebrachte make-up van haar gezicht. Doodzonde. Ze kreeg een handdoek toegeworpen: “Droog je af!”Aan dat bevel wilde Madeleine graag voldoen. Ze droogde zichzelf af en wilde aan haar halflange haren beginnen maar de meesteres verhinderde dat. Ze kwam achter Madeleine staan. Met een borstel trok ze haar haren naar achteren. Madeleine voelde dat de meesteres haar haren strak naar achteren trok en strak omwond met een soort band. De meester kwam er ook naast staan en pakte de staart beet. Hij bewoog het een paar keer heen en weer en Madeleine’s hoofd ging naar voor en achter. “Een prima hendel meesteres. Je hebt jezelf weer overtroffen” complimenteerde hij de meesteres.

Toen was het tijd dat Madeleine op de lederen mat ging liggen. “Ga in de sling liggen slet!” sommeerde de meesteres. “Billen op de rand!” riep de meester. Madeleine liet zich achterover zakken voelde het koude leer en kreeg opnieuw rillingen over haar lijf. In de volgende paar minuten werden er lederen boeien om haar enkels en polsen vast gemaakt. Met musketonhaken werden ze vastgemaakt aan de kettingen. Haar benen werden hoog vast gemaakt aan de kettingen en op die manier lag ze op haar rug met haar benen gespreid en recht omhoog. Ze zweefde enkele centimeters boven het bad. Zouden ze haar nogmaals met koud water afspuiten? vroeg ze zich af. Het antwoord zou spoedig volgen. “Zo slet nu moeten we je nog inwendig schoonmaken!” Madeleine keek hen met grote ogen aan. Inwendig? Wat zouden ze daar mee bedoelen? Ze zag hoe de meesteres een grote trechter tussen de kettingen hing. Er was een lange slang aan vastgemaakt.

Madeleine had nu een vermoeden was ze bedoelden. “Jullie gaan toch niet die slang in mijn kont stoppen?”vroeg ze aarzelend. “De meesteres kwam nu naast haar staan en liet haar een kledinghanger zien. Zo’n één waar je pantalons aan vast kon klemmen. “Wij stellen hier de vragen slavin! Het wordt tijd dat je de eerst straf zult ondergaan!” De meesteres knipte beide klemmen open en dicht, schoof wat heen en weer met de klemmen, alsof ze de juiste afstand probeerde te schatten en zette ze toen prompt op haar hard geworden tepels. Madeleine schreeuwde het uit. De tranen liepen spontaan over haar wangen. “Wat is dat slavin! Je zult je pijn leren te verdragen, stop met krijsen!” Madeleine snikte en slikte een paar keer. Ze voelde langzaam de eerste pijn wegebben. Het was vreemd maar er trok een geil gevoel door haar lichaam. De contradictie kon niet groter zijn. De meesteres trok een kettinkje naar beneden en haakte die aan de haak van de hanger. “Als je opnieuw zo krijst slavin, dan zet ik die memmen van je meer op spanning. Heb je dat begrepen?” Met waterige ogen snikte Madeleine: “Ja meesteres, ik zal het proberen.” Ze knikte bevestigend naar Madeleine. De meester had het hele tafereel aangekeken en wenkte de meesteres dat ze moest meehelpen. Hij had inmiddels latexhandschoenen aan en hield een tube met glijmiddel in zijn hand. Enkele seconden later voelde Madeleine dat haar gaatje werd ingesmeerd met glijmiddel. Ze had een paar keer geëxperimenteerd met anale sex en had het wel een goede aanvulling gevonden maar met haar wisselende contacten kwam ze weinig mannen tegen aan wie ze het toevertrouwde. Nu werd het haar niet gevraagd. Een vinger drong bij haar binnen. Het was gelukkig niet abrupt en de meester vingerde haar gaatje nu subtiel. Ze werd er geil van en voor het eerst kreunde ze. Ze voelde nog steeds de druk op haar tepels maar het werd vermengd met het gevoel dat iemand over haar klitje wreef en haar achterste vingerde. De meesteres keek haar glimlachend aan. Het gevoel bleef nog tien minuten lang aanhouden. Onbewust was ze lichtjes gaan steunen en hijgen. Het was lekker. Toen stopte het plotsklaps. Ze voelde hoe iets in haar achterste werd geschoven. Ze opende haar ogen en zag dat de meester de trechter vulde met water uit de doucheslang. Prompt voelde ze dat ze volliep met warm water. Haar buik zwol op en ze kon er niets tegen doen. Ze werd alsmaar voller. Toen trok de meester de slang eruit en zei droogjes: “Persen slet, persen!” Met een grote boog spoot al het warme water uit Madeleine in de grote badkuip. De handeling werd nog twee maal herhaald toen de meester de musketonhaken losknipte. “Zo, nu ben je ook van binnen voldoende gereinigd” bromde hij met zware stem. Hij knipte de klemmen van haar tepels zodat Madeleine zich uit de sling kon laten zakken. Onmiddellijk begon het bloed weer door haar tepels te stromen en het maakte dat ze tintelden. Het gaf haar een vreemd maar niet onplezierig gevoel. Haar benen trilden en ze zag hoe de meesteres de resten wegspoelde. Toen ze de kraan dichtdraaide draaide ze zich prompt om en stond recht voor Madeleine.

“Zo slavin, we zullen nog één ding moeten doen voordat je presenteerbaar bent voor de middag.“ Ze overhandigde Madeleine haar rode pumps en maakte een gebaar dat Madeleine mee moest lopen. De meesteres opende een deur tegenover de badkamer en wenkte dat Madeleine haast moest maken. Madeleine nam de kamer in haar op. Het was alsof ze in de kleedkamer van een theater terecht was gekomen. Voor haar stond een tafel met tientallen soorten lipstick, oogschaduw, mascara en andere soorten make-up uitgestald. Aan de muur erachter hing een grote spiegel met daaromheen allemaal gloeilampen. Aan de zijkant hingen vele soorten lingerie en attributen aan lange kledingrekken. De meesteres wees op de stoel voor de tafel. “Ga zitten en hoofd achterover!” Het was duidelijk dat de meesteres niet van wachten hield. Snel ging Madeleine op de houten stoel zitten en hield haar hoofd achterover.

De meesteres ging tussen de tafel en haar in staan en bestudeerde de aanwezige make-up. Na tien minuten maakte ze een keuze en begon met oogpotlood het gezicht van Madeleine opnieuw in te kleuren. Ze koos voor een blauwe oogschaduw die dik op werd gebracht. Ze pakte kort Madeleine’s handen maar zag dat haar nagels al rood gelakt waren. Tot slot bracht ze een felrode lipstick aan. Een minuut keek ze naar Madeleine en kwam tot de conclusie dat ze haar werk goed had gedaan. Ze stapte resoluut op de kledingrekken af en begon daar in te schuiven. Vanuit haar ooghoeken keek ze een paar keer naar Madeleine en naar het kledingrek. Na vijf minuten trok ze een hanger uit het rek. “Jaaa, dat is het!” mompelde de meesteres. De meesteres gooide de hanger voor haar op de tafel. “Aantrekken slavin en snel een beetje!”

Madeleine had ondertussen in de spiegel kunnen zien hoe ze was opgemaakt. Ze schrok ervan. Al het mooie maatwerk van de Douglas was verdwenen en had plaats gemaakt voor….. Tja eigenlijk had ze er geen woord voor. Ze zag eruit als een goedkope heroïnehoer die je wel eens bij de brug zag lopen. Goedkoop, overdone en hoerig was het beeld dat ze van zichzelf terug zag.

Met een plof belande de hanger op de tafel voor haar. Het was een lederen harnas die ze wel herkende uit zo’n catalogus die ze had ontvangen van een bekende online sexshop. De kwaliteit was echter veel mooier. Het zwarte leer was afgezet met rode stiksels en paste in die zin perfect bij haar glimmende rode pumps. Ze stond op uit de stoel en haakte het harnas los van de hanger. Kort bekeek ze hoe je erin moest stappen. De riemen liepen langs haar liezen maar om haar billen en bedekte haar kutje niet. Het deel met verchroomde ringen en stroken bedekten haar buik maar haar borsten werden door grote stalen ringen geperst. Het was even worstelen maar toen zat het harnas haar als gegoten. Ze draaide zich om naar de meesteres. Ze bedacht zich dat ze zich nu eigenlijk liet keuren. Zou ze dan onbewust haar rol als slavin dan hebben geaccepteerd? Lang kon ze er niet over nadenken want de meesteres wees op een plek voor haar voeten en riep: “Kruip hier naartoe slet en kniel voor mij!” Madeleine liet zich op haar knieën zakken en kroop naar de meesteres. Het maakte dat ze zich nu echt onderdanig voelde. Gek genoeg maakte het ook dat ze zich enorm geil voelde. Misschien had het ook te maken met het bloed dat weer door haar tepels stroomde en haar dat geweldige tintelende gevoel gaf. Op haar knieën zat ze nu voor haar meesteres. De meester kwam binnenlopen en overhandigde haar een rode halsband met een grote verchroomde ring eraan.

“Luister slet, eigenlijk ben je het woord slavin helemaal nog niet waardig. Dat moet je verdienen. “ De meesteres hield nu een zwarte halsband in haar hand waar de naam ‘Slavin’ en ‘Gehoorzaamheid’ met Swarovski-kristallen was ingelegd.”Dit item moet je verdienen slet. Tot die tijd zal ik je dit exemplaar omdoen.” Ze liet de rood lederen halsband zien. ”Dit betekent dat je in training bent om de titel slavin te verdienen. Ik hoop dat je ons niet teleur gaat stellen slet. Ik reken op je medewerking!” Madeleine begon meer van het spel te genieten. Ze was geil geworden en wist onbewust wat er nu van haar werd verwacht. “Ik zal u niet teleurstellen meesteres” antwoordde ze gedwee.

“Sta op en draai je rug naar me toe en ga in de voorgeschreven houding staan zodat ik je collar kan omdoen.” Madeleine stond op en draaide zich om. De meesteres bevestigde de collar om haar hals en vanaf dat moment was ze geketend. Ze was nu het bezit van de meester en meesteres en ieder ander die zij zouden aanbevelen. De meesteres en meester gingen nu voor haar staan en namen haar van top tot teen op.

De meester plukte aan zijn kin en zei: “Toch zijn we nog wat vergeten!” De meesteres bekeek Madeleine. Ze droeg roodgelakte hoge pumps, ze droeg lederen enkel- en polsboeien, een lederen harnas bedekte haar lichaam en haar haren waren strak in een paardestaart naar achteren gebonden en ingezwachteld. Hoerige make-up en de trainingscollar maakten het geheel af. “Ik zie het al!” riep de meesteres. Ze liep op Madeleine toe en pakte het kleine zorgvuldig geschoren stukje schaamhaar boven haar kut vast. “Dat moet er nog af, pak even de tondeuse en een scheermesje.” De meester liep snel naar de douche en kwam terug met de items. Hij maakte aanstalten om het zorgvuldig getrimde strookje schaamhaar te verwijderen. “Nee, niet eraf!” riep Madeleine toen ze zag wat ze van plan waren. De meesteres trok hard aan haar paardestaart en Madeleine gaf een gilletje. “Luister hoer, je hebt hier niets te willen. Je hebt het niet aangegeven op je intakeformulier en dus gaat het eraf!” Ze sloeg hard op de billen van Madeleine. “En nu stil staan want anders schiet je meester uit en heb je een snee. Of wil je dat graag?” Angstig riep Madeleine: “Nee meesteres, alstublieft, ik zal stil staan!” Ze gaf Madeleine nog een harde tik op haar andere bil en zei: “Dat is braaf. Terwijl jouw meester nog bezig is zal ik bedenken welke straf ik je ga geven voor deze ongehoorzaamheid.” De kleine tondeuse zoemde en Madeleine zag hoe de haren op de grond dwarrelden. Ze voelde hoe het mesje over haar huid schraapte en de laatste stoppels werden verwijderd. De meester stond op en bracht de spullen naar de douche. Binnen enkele seconden was hij terug. In zijn hand had hij een ketting. Hij wilde aanstalten maken om de ketting aan de ring van de halsband te knippen maar de meesteres hield hem tegen. “Nee, ik weet iets beters” grijnsde ze. “Haal de hanger!” De meester kwam enkele minuten later terug met de hanger die eerder op haar tepels was gezet. “Presenteer je borsten slet!” Madeleine wist onbewust wat er van haar werd verwacht en ze tilde haar borsten op en bood ze aan. “Dit lijkt me een passende straf voor je sloerie.” Ze kneep de klemmen open en dicht voor de ogen van Madeleine en zette ze toen op de harde tepels. Madeleine kon met de ervaring van zojuist nog net een gil inhouden. Een traan sprong uit haar ooghoek. “Maak de ketting hier maar aan vast!” De meesteres wees naar de hanger die nu aan de tepels van Madeleine hing.

De meester grijnsde en haakte de ketting vast aan de hanger. “Kom slet, volgen!” De meester trok aan de ketting en de tepels van Madeleine werden maximaal uitgerekt. Ze kon niet anders dan de meester zo snel mogelijk volgen om de spanning op de ketting enigszins te verlichten. De meester liep expres wat sneller zodat Madeleine extra hard moest trippelen op haar hoge pumps. De meester leidde de weg door het oude statige pand met zijn vele gangen. De meesteres liep achter haar en riep: “We zullen je goed gaan trainen slet zodat je een echte slavin gaat worden. Een echte slavin voert alles uit wat haar meester of meesteres vraagt. Alles, gehoorzaamheid is alles. Herhaal die zin slet!””Madeleine deed haar uiterste best om de snelheid bij te houden en ondertussen te luisteren. Madeleine had geen tijd om erover na te denken en herhaalde direct: “Gehoorzaamheid is alles meesteres!” De meesteres ging door met haar tirade. “Goede slavinnen hebben geen eigen wil meer en zijn eigendom van hun meester of meesteres. Herhaal dat je vanaf nu iemands eigendom bent!”Madeleine herhaalde: “Ik ben vanaf nu iemands eigendom meesteres!” De tirade duurde voort: “Een meester of meesteres zal altijd in staan voor jouw veiligheid. Dat betekent dat je altijd dankbaar moet zijn en daarvoor zal je jouw meester of meesteres bedanken. Voor elke straf of handeling zal je jouw dankbaarheid tonen omdat zij jou hebben geholpen bij het vinden van jouw ware ik. Het zijn van een slavin. Herhaal dat je altijd dankbaar bent naar jouw meester of meesteres!” Gedwee antwoordde Madeleine: “Ik zal altijd dankbaar zijn meesteres!”

Toen sloegen ze in het labyrint van gangetjes een lange gang in en eindigde de kleine groep voor een zware deur. Madeleine hoorde licht geroezemoes achter de deur. De ketting hing nu slap en de meesteres ging voor Madeleine staan. Ze verwijderde de hanger en zoog even speels op haar tepels. “En?” vroeg de meesteres. Er viel een aantal seconden een stilte. De meesteres keek Madeleine vragend aan. Deze werd onzeker en vroeg omzichtig: “W..w..wat bedoeld u met ‘en’, meesteres?” De meesteres wees naar de muur en riep: “Handen tegen de muur slet en kont naar achteren. Je hebt dus niets onthouden van wat ik je onderweg heb gezegd! Tel af vanaf tien slet!” Madeleine plaatste haar handen tegen de koude muur en stak haar billen naar achteren. Ze beet op haar lip want ze wist wat er zou komen. Ze riep: “Tien”. Het zweepje maakte een zwiepend geluid door de lucht en Madeleine voelde hoe het zweepje op haar achterste landde. Ze riep “negen” en opnieuw zwiepte het zweepje. Tegen de tijd dat ze bij nul waren aangekomen brandden de billen van Madeleine. “En nu is de tijd dat je mij toch echt gaat bedanken voor deze wijze les slet!” riep de meesteres. Het kwartje viel bij Madeleine en snel stotterde ze: “D..d..dank u wel meesteres voor de straf die u mij hebt gegeven. Het is een wijze les geweest.” De meesteres grijnsde en knipoogde naar de meester die het tafereel aanschouwde. “Laat dit een wijze les voor je zijn geweest. Bij elke handeling of straf die je krijgt, dien je die persoon te bedanken!” Gedwee antwoordde Madeleine: “Ja meesteres.”

De meesteres ging opnieuw voor Madeleine staan. “We gaan zo dadelijk door deze deur slet en dan zijn we in de grote trainingszaal. Ik verwacht absolute gehoorzaamheid en weet dat laksheid en aarzeling direct worden afgestraft. Heb je dat begrepen?” Madeleine knikte. “Weet je het safe-woord nog voor het geval je direct wilt stoppen?” vroeg de meesteres. “Ja meesteres!” antwoordde Madeleine resoluut. “Goed dan gaan we nu door de deur!”

De meester bonsde drie keer hard op de zware deur en het geroezemoes aan de andere kant stopte. Theatraal opende hij de deur en de meesteres duwde Madeleine naar voren. Ze zag in één oogopslag dat ze in een grote zaal terecht was gekomen. De zaal had een hoog plafond dat prachtig was versierd met 17e eeuwse ornamenten. Het leek wel de balzaal uit een kasteel. Voor haar waren tafels in een U-vorm neergezet en daarachter zaten een aantal mannen en vrouwen netjes gekleed in pak. Madeleine slikte. Ze had niet op publiek gerekend. De meesteres maakt een groots gebaar en zei: “Mag ik even voorstellen! Voor je zitten speciaal geselecteerde leden van onze club die helpen met de training van sletjes zoals jij. Veiligheid en discretie staan bij hen op nummer één. Dat betekent dat jij je nergens zorgen over hoeft te maken zo lang je de regels volgt! Begrijp je dat slet?” Madeleine was nog overweldigd door de plotseling ontstane situatie en mompelde beduusd: “Ja meesteres.” Ze kreeg hierop een harde tik op haar billen. “We horen je niet slet, harder!” Als een goede slavin dreunde Madeleine: “Ja meesteres, dank u voor uw correctie meesteres!”

Madeleine besefte plotseling dat ze genoot van het spel waarin ze terecht was gekomen. Het was bizar en vreemd als je er goed over nadacht maar het voelde goed voor haar. Het was alsof lang onderdrukte gevoelens naar boven kwamen en haar volledig meenamen. Ze had besloten zich er aan over te geven. Het druiste in tegen alles wat ze normaal deed maar waarschijnlijk voelde het daarom zo goed. Een ander besliste nu voor haar en zij had gewoon te volgen! Het appelleerde aan haar donkerste fantasieën.

“Luister slet, als deze leden iets aan jou vragen dan zal je hen netjes aanspreken met meneer of mevrouw en je zult hen ook netjes bedanken voor alles wat ze jou leren! Houd dat goed in je achterhoofd! Wees dan nu maar zo netjes om aan deze mensen te vertellen waarom jij hier bent en houd je niet in. We willen alles horen en als je ons te weinig verteld. Nou, ik denk dat je wel weet wat er dan gebeurt. De floor is yours!” Madeleine schrok. Dit had ze niet verwacht. Nu moest ze zelf aan deze mensen gaan vertellen waarom ze hier was. Ze had het in eerdere e-mails uitgelegd aan de meesteres maar had niet verwacht dat ze het hier tegenover deze groep moest vertellen. Ze aarzelde hoe ze moest beginnen. Maar aarzeling was niet toegestaan en de meester greep feilloos in. “Weer aan het aarzelen? We hebben je zo gezegd dat je zonder nadenken zult uitvoeren. Presenteer je tieten slet!” Madeleine pakte haar grote borsten van onder beet en hief ze naar boven. De meester hief zijn zweepje en liet het vijf keer neerkomen op haar borsten. Madeleine beet op haar lip. Toen de meester klaar was keek hij haar vragend aan. “Dank u wel voor de correctie meester. Ik zal niet meer aarzelen.” Madeleine hield haar borsten nog steeds gepresenteerd richting de tafels en begon te vertellen: “Ik kom hier vandaag voor u omdat ik getraind wil worden om een goede slavin te zijn voor mijn meesteres en meester. Ik moet nederigheid leren en strak worden getraind. De titel slavin moet ik verdienen en ik ben nog niet waardig genoeg om de titel te dragen. Ik heb nog een lange training te gaan en wil u allen vragen mij daarbij te helpen. U mag mij gebruiken als een hoer. Ik ben een sloerie en een slet en zal alles uitvoeren wat u van mij vraagt. Als u twijfelt, kunt u mijn meesteres of meester vragen wat ik allemaal voor u kan doen. Deze middag ben ik er voor u!”

De meesteres knikte keurig en zei: “Dat is een prima verwoording slet. Je mag trots zijn op jouw toespraak. Je mag nu in de voorgeschreven houding gaan staan. Madeleine liet hierop haar borsten los en spreidde haar benen licht en vouwde haar handen in haar nek en boog haar hoofd voorover. De musketonhaken van haar polsboeien rinkelden kort toen ze haar handen in haar nek vouwde. Daarna was het even stil in de zaal. De mensen keken met een glittering in hun ogen naar het tafereel dat voor hen afspeelde. Het was hen duidelijk dat ze aan deze vrouw op middelbare leeftijd veel plezier gingen beleven.

De stilte werd verbroken toen een vrouw haar stoel achteruit schoof en om de tafels heen richting Madeleine liep. Madeleine hoorde hoe de pumps van de vrouw tikkende geluiden maakte op de eikenhouten vloer. De vrouw liep rondom Madeleine en hield haar hand onder haar kin. Ze humde een paar keer en bekeek haar alsof ze een paard was dat gekeurd werd op een veemarkt. Toen pakte ze de borsten van Madeleine in haar hand en woog ze. “Volle DD’s, dat is goed”, mompelde ze. Ze liep om Madeleine heen en kneep in haar volle billen. De veertig jaren hadden nog geen heftig effect op haar billen gehad zo als bij haar vriendinnen die al getrouwd en bevallen waren. Dat had Madeleine zelf vastgesteld tijdens de saunatripjes. Desondanks begonnen ze toch al enigszins wat te hangen. Toch was ze er trots op dat ze nog geen putjes en striae had. De vrouw petste een paar keer op haar billen. “Goede spankbillen. Dat zullen we zeker gaan inzetten”, mompelde ze opnieuw. “Bukken en trek je billen van elkaar muts!” zei de vrouw. Madeleine aarzelde niet meer en bukte prompt. Ze legde haar handen op haar billen, zo ver ze kon en trok beide helften van elkaar. Zodat haar kontgaatje nu zichtbaar was. Zonder pardon wurmde de vrouw haar middelvinger in haar achterste. Het ging stroef en voelde pijnlijk aan. De vrouw was tot dezelfde conclusie gekomen en hield haar vingers voor Madeleine’s mond. “Bevochtig mijn vingers slet!” Madeleine opende haar mond en voelde hoe vier vingers in haar mond werden geduwd. Ze probeerde met haar tong de vingers zo nat mogelijk te maken. Enkele seconden later drongen twee vingers bij haar naar binnen.

Madeleine kreunde onder de handelingen. De vrouw stopte de vingers van haar andere hand tussen haar schaamlippen. Dat plekje was echter al zo nat dat ze daar geen bevochtiging nodig had. De vrouw bleef de handelingen een paar minuten volhouden. Toen hield ze haar vingers opnieuw voor Madeleine’s mond en opnieuw voelde ze de vingers in haar mond. Ze proefde zichzelf en de vernedering gaf haar vreemd genoeg een opwindend gevoel. Ze werd nu van voor en achter gevingerd en ze werd er geil van. Ze kreunde en hijgde lichtjes onder de handelingen. Toen was het plotsklaps afgelopen. De vrouw veegde haar vingers af aan haar billen en nam haar plaats aan de tafel weer in. Madeleine gebukt achterlatend.

Opnieuw hoorde ze een stoel naar achter schuiven. Aan de schoenen die langs haar liepen kon Madeleine opmaken dat het een man was. Ze voelde hoe hij aan haar billen zat. Plotsklaps voelde ze iets kouds tegen haar billen. De man spuugde op haar gaatje en drukte toen een voorwerp bij haar naar binnen. “Waag het niet om deze buttplug uit je kont te laten glippen hoer!” Hij pakte haar polsen en trok haar rechtop. Gedwee antwoordde Madeleine: “Nee meneer, dank u wel voor het inbrengen van de buttplug.” Hij grijnsde en klikte vervolgens haar polsboeien aan elkaar vast zodat haar armen achter haar rug waren geboeid. De man kwam nu voor haar staan en begon de rekbaarheid van haar tepels te testen. Hij draaide ze voorzichtig tussen zijn vingers heen en weer en trok ze daarna helemaal naar voren. Madeleine moest haar best doen om niet te gillen. De man keek naar haar gezicht en trok telkens iets harder. “Je geniet hiervan of niet slet?” Madeleine genoot inderdaad van het spel maar ze moest haar uiterste best doen om niet hard in gillen uit te barsten. Met veel pijn en moeite antwoordde ze: “Ja meneer, u maakt me geil meneer, dank u wel!” Hij grijnsde en liep terug naar zijn plek aan de tafel. Madeleine zag uit haar ooghoek dat de meesteres tot nu toe tevreden naar haar nieuwe pupil keek. De meesteres knikte opnieuw naar de tafel. Madeleine zag hoe twee mannen van achter de tafel op haar toeliepen. Ze gingen aan weerszijden van haar staan. “Kan ze fatsoenlijk pijpen?” vroeg de ene man aan de meesteres. Ze knikte en zei: “Dit is de introductieronde dus ik zou zeggen, test het zelf. En anders kunnen we haar daar straks op trainen.”

De man pakte Madeleine bij haar paardenstaart, die de meesteres met het oog op dit doel al eerder had ingezwachteld. Zonder pardon trok hij Madeleine tot voor zijn kruis. Met de andere hand trok hij het lipje van zijn rits naar beneden en frommelde even in zijn pantalon. Toen haalde hij zijn apparaat te voorschijn. Slap bungelde het gevaarte voor Madeleine. “Zorg dat ik hard wordt hoer!” Madeleine was nog steeds geboeid zodat haar enige optie haar mond was. Ze probeerde met haar tong de eikel in haar mond te krijgen. Na twee pogingen lukte het haar om op de eikelkop te zuigen. Ze proefde een beetje van het voorvocht dat uit het spleetje in de eikelkop kwam. Met elke beweging die ze maakte voelde ze dat de lul begon te groeien naar grotere proporties. Al snel was hij hard en schoof haar mond op en neer over de warme staaf van vlees. Ze likte en zoog ze goed ze kon. Toen drukte hij haar hoofd helemaal over de lul. Ze voelde hoe de dikke eikelkop tegen haar huig schoof. Prompt begon ze te kokhalzen. Ze had nog niet eerder iemand zo ver in haar mond gehad. Ze proestte en hapte naar adem. De man pakte opnieuw haar paardenstart en bood hem aan bij de man die naast hem stond. “Mijn trainingsdoel is duidelijk!” merkte hij droogjes op. Hij borg zijn apparaat op en liep terug naar de tafel.

De man stond daar met de paardenstaart in zijn hand en Madeleine’s hoofd bungelde eronder. Ook hij bood zijn staat aan. “Ik heb weinig tijd slet en zal helaas zo moeten vertrekken. Zorg dat ik snel een harde heb slet!”

Gedwee antwoordde Madeleine: “Ik ga er voor zorgen meneer!” Madeleine zette haar mond aan het werk en zorgde dat de man in snelle tijd een harde paal had. Hij trok hem uit haar mond en liep om haar heen. “Helaas heb ik zo dadelijk een afspraak waardoor ik weg moet. We hebben daarom afgesproken dat ik jou zal inwijden kut!” Hij voegde de daad bij het woord en zette zijn harde staaf tegen haar natte schaamlippen. Na drie stoten zat hij al diep in haar en Madeleine genoot van de neukpartij die ze kreeg. Zijn ballen sloegen hard tegen haar klit en bij elke stoot voelde ze haar geilheid toenemen. Onder het neuken sloeg hij haar hard tegen haar billen. Plotsklaps trok hij aan haar paardenstart waardoor ze haar hoofd omhoog voelde trekken. “Vertel dat je een hoer bent en laat me weten wat je van deze neukpartij vind slet, roep het uit!” beval hij. De ruige behandeling zweepte Madeleine op en ze riep: “Ik ben uw hoer meneer, neuk mijn vieze hoerenkut, geef me uw zaad. Gebruik uw hoer zoals u wilt, gebruik me, spuit me vol!” het was voldoende om de man af te laten gaan. Grote stralen sperma spoten Madeleine’s lustgrot vol. Hij liet hem nog een aantal minuten in haar toen ze voelde dat de harde lul langzaam aan slap werd. Hij liep om haar heen en bood hem aan. “Lik hem schoon hoer!” Gulzig opende Madeleine haar mond en likte de sperma resten van zijn lul. “Doorslikken hoer!” riep hij. Madeleine had nog nooit in haar leven sperma geproefd. Talloze mannen had ze versleten maar zij gebruikten altijd netjes een condoom en zorgden er, op haar instructie, zelf voor dat het werd opgeruimd. Met een gemixt gevoel van geilheid en walging slikte ze het goedje door. Het goedje smaakte zoutig. Het besef drong tot haar door dat ze voor het eerst in haar leven sperma had geslikt. Ze was inderdaad een hoer. Te gebruiken naar de wil van haar meesteres en meester. De man hield zijn hand onder haar kin en richtte haar gezicht naar hem. “En?” vroeg hij. “Dank u wel meneer, u hebt deze hoer een goede neukbeurt gegeven”, antwoordde Madeleine. De man borg goedkeurend zijn zaakje op en gaf alle aanwezigen nog een hand. “Succes met de training vanmiddag!” riep hij toen hij door de zware deur de zaal verliet.

De meester had Madeleine alweer rechtop laten staan en ze voelde hoe haar benen trilden. De man had haar zo hard geneukt dat ze net niet klaar was gekomen. Ze stond nu te soppen en trillen van geilheid. Het zaad stroomde uit haar kutje langs de binnenkant van haar dijen. De meesteres keek goedkeurend en zei: “Je wordt al een echte zaadslet!” Ze schraapte met haar zweep een restje van de binnenkant van haar dij en hield het voor Madeleine. “Zuig het eraf slet!” zei de meesteres droogjes. Madeleine opende haar mond en zoog het goedje van de zweep en slikte het door. “Dank u voor deze lekkernij meesteres”, antwoordde ze gedwee. Genoegzaam knikte de meesteres. “Je wordt nog wel een prima slavin, ga zo door slet!”

“Nog iemand anders in de voorronde?” Vroeg de meesteres. Een vrouw stond op en liep op Madeleine toe. Ze keek de meesteres aan en vroeg: “Houdt ze van kut?” De meesteres haalde haar schouders op en zei: “Ik heb het haar niet gevraagd maar ze heeft niet veel te willen. Als ze een goede slavin wil worden zal ze overal van moeten houden.” De vrouw lachte en pakte Madeleine bij de ring van haar halsband. Ze trok er hard aan zodat Madeleine op haar knieën werd gedwongen. De vrouw bukte en haar hoofd was vlak voor die van Madeleine. Madeleine keek op en keek de vrouw in haar gezicht. De vrouw was ouder dan haar. Madeleine schatte dat ze eind vijftig of begin zestig was. Ze was in het bezit van een bijzonder volle boezem zoals uit haar decolleté bleek. Ze had een vriendelijk gezicht maar dat veranderde toen Madeleine haar recht aankeek. Ze draaide haar hoofd naar de meesteres en vroeg verontwaardigd: “Leer jij je slavinnen dat ze gasten direct aan mogen kijken? Schande!”

De meesteres kwam met grote passen aangelopen en ging naast Madeleine staan en riep heel hard: “Kijk jij mijn gasten zomaar aan slet!” Madeleine schrok en besefte dat ze een wezenlijke regel had geschonden. ‘Kijk de gasten nooit direct aan maar kijk altijd nederig naar beneden’. Daar was haar plaats. Ze stotterde: “E..ex..excuses meesteres, het spijt me. Ik had dat niet mogen doen. Vergeeft u mij.” De meesteres verhief haar stem nu meer en riep verontwaardigd: “Vergiffenis, nu al? Je hebt nog niets voor me gedaan slet en je wilt dat ik jou nu al vergiffenis schenk. Wat denk je zelf slet?” Madeleine hield geschrokken haar mond. Ze kreeg een tik tegen haar borsten en de meesteres vroeg opnieuw: “Nou slet, vertel wat denk je zelf?” Madeleine boog haar hoofd en zei zachtjes: “Ik heb straf verdiend meesteres omdat ik uw regel heb geschonden.” De meesteres knikte bevestigend en riep: “Precies ja, jij hebt straf verdiend slet! Ik wil dat je nu direct naar mevrouw kruipt en je excuses aanbiedt. Je vraagt vervolgens aan mevrouw welke straf zij passend vind voor jou. Ze krijgt van mij de vrije hand!” De meesteres liet een stilte vallen en klikte ondertussen haar polsboeien los. De vrouw had ondertussen haar plaats aan de tafel weer ingenomen. Madeleine had vanuit haar ooghoeken gezien waar ze ongeveer ging zitten. Met haar hoofd naar beneden kroop ze op handen en voeten richting tafel. Ze voelde hoe bij elke pas de buttplug tussen haar billen schommelde. Ook voelde ze nog het sperma van tussen haar schaamlippen druipen. Ze had gelukkig gezien dat de vrouw paarse suède pumps droeg. Daar zag ze er maar één paar van onder de tafel. Dat zou haar doel zijn. Met gebogen hoofd kroop ze dichterbij. Toen ze voor haar plek bij de tafel was gekomen richtte ze zich op. Ze ging op de voorgeschreven wijze op haar knieën met gebogen hoofd voor de vrouw zitten. Ze had, zoals voorgeschreven, haar handen achter haar rug. Madeleine zei op nederige toon: “Mevrouw ik heb u rechtstreeks aangekeken en heb daarmee de regels van mijn meesteres overtreden. Ik bied u mijn nederigste excuses aan en heb straf verdiend. Welke straf vindt u passend mevrouw?”

De vrouw glimlachte en dacht na. Ze schoof de stoel naar achteren en draaide zich om. Ze liep naar de tafel die achter haar stond en liet haar blik over de verzameling speeltjes gaan. Ze pakte een rode paddle en zwiepte hem een paar keer door de lucht. Ze testte de flexibiliteit van het brede stuk leer door hem een paar keer te buigen. Ze glimlachte genoegzaam. Ze nam weer plaats achter de tafel. Madeleine wachtte nog steeds op haar plaats, wat de vrouw van plan was. Ze liep op Madeleine toe en zei: “Open je mond slet!” Gedwee opende Madeleine haar mond en ze voelde hoe de vrouw de paddle in haar mond legde. “Sluiten!” sommeerde de vrouw. Madeleine leek nu wel op een hondje die braaf op zijn achterpootjes in de houding zat met een bot in zijn bek.

De vrouw ging met gespreide benen voor haar staan en begon met de opdracht: “Luister slet. Je kruipt zo dadelijk naar het begin van de rij tafels en klimt op de tafel. Kruip over de tafel en vraag aan elke persoon aan deze tafel of ze elke bil van jou vijf maal willen spanken met de paddle die je in je bek hebt. Je draait je om en bied je billen aan. Je telt hardop mee zodat wij dat niet hoeven doen. Fout tellen betekent opnieuw beginnen, net zo lang dat je goed hebt. Daarna bedank je hem of haar vriendelijk. Als je de hele tafel hebt gehad kruip je terug naar mij waar je ter afsluiting van deze straf een opdracht krijgt. Ik bepaal aan de hand van jouw prestaties hoe zwaar die straf zal zijn dus ik raad je aan de volle 110% te geven. Ga nu slet en maak je meesteres trots!”

Met gebogen hoofd kroop Madeleine richting de tafel aan het begin van de U-vorm. Met de paddle tussen haar tanden zette ze een knie op de eerste tafel. Ze hief zich erop en legde als een hondje de paddle neer voor de eerste gast. Het was een brede gezette man met een zwart ringbaardje. Zonder hem aan te kijken vroeg Madeleine: “Meneer, wilt u zo goed zijn elke bil vijf keer te spanken?”

Vervolgens draaide Madeleine zich om en stak haar kont in de hoogte en legde haar hoofd op het randje van de tafel. Ze was nu volledig gespreid en de buttplug stak duidelijk zichtbaar uit haar kontgat. Madeleine zette zich schrap. Ze hoorde hoe de man zijn stoel naar achteren schoof en de paddle van de tafel pakte. Ze voelde dat hij zijn grote zweterige hand op haar billen legde en er even over wreef. Toen zwiepte de paddle door de lucht en voelde ze de het leer tegen haar billen. Het vlees trilde en drilde onder de platte strook leer. “Eén!”riep Madeleine. Opnieuw was daar het zwiepende geluid door de lucht. “Twee!” riep Madeleine. De man werkte genoegzaam beide billen af. Ook voelde hij daarna nog even aan haar kut en wreef over haar klit. Het maakte Madeleine geil voor de tweede ronde. Ze draaide zich na de tiende tel om en zei: “Meneer, dank u wel voor deze correctie.” Ze bukte haar hoofd en kreeg de paddle weer tussen haar tanden geduwd. Ze bood zich opnieuw aan bij de volgende gast die het ritueel herhaalde. Opnieuw draaide ze de voorgeschreven riedel af en ontving tien tikken op beide billen. Op deze wijze werkte ze nog drie vrouwen en vijf mannen af. Als laatste was een goed uitziende man aan de beurt. Hij was echt het type waar menig vrouw op zou vallen. Een goed gevormde dertiger met blond haar en helblauwe ogen. Inmiddels brandden de billen van Madeleine en kon ze nauwelijks haar tranen nog bedwingen. Een paar sliertjes mascara waren al vanuit haar ooghoeken uitgelopen. Ze hadden strepen op haar wangen getrokken.

Ze had er een paar keer aan gedacht het safe-woord te roepen zodat ze de kwelling kon laten ophouden. Het zat echter niet in haar genen om op te geven. Ze was altijd een doorzetter geweest en zou ook nu niet ophouden. Daarnaast genoot ze ook wel een beetje van de straf. Elke man of vrouw beroerde ook haar kutje, wreef even over haar tepels of beroerde haar klitje. Het maakte dat ze op het randje klaarkomen bleef hangen. Het was een vreemd spel van pijn en genot. Ze had nooit verwacht dat haar lichaam hier zo naar had gehunkerd.

De eerste personen hadden haar niet zo hard geslagen maar naarmate ze verder kwam voelde elke tik heftiger aan. Ze kwam aan bij de laatste man. Met trillende stem vroeg ze: “Meneer, wilt u zo goed zijn elke bil vijf keer te spanken?” Haar knieën waren inmiddels ook rood aangelopen van het kruipen over de houten tafel. De man bekeek haar rode billen en knipoogde en maakte een gebaar naar de meesteres. Die knikte bij wijze van toestemming. “Ik heb een beter aanbod voor je slet!” Madeleine was één en al oor. Haar billen brandden en ze zou er alles voor geven om niet nog eens tien slagen op haar roodgeslagen billen te ontvangen. Ze waren erg gevoelig geworden en ze zou deze les niet weer vergeten. “Wat bedoelt u meneer?” vroeg Madeleine. “Je mag kiezen slet,vijftien slagen tegen elke tiet of vijf slagen tegen elke bil. Ik wil het nu weten!” Madeleine kreeg geen tijd om erover na te denken en besliste dat ze de vijftien slagen tegen haar borsten zou accepteren. “Wilt u elke borst vijftien keer spanken meneer?” De man wees naar de rand van de tafel en zei: “Op de rand zitten slet en handen achter je rug!” Madeleine ging op de rand zitten en voelde hoe pijnlijk alle tikken op haar billen aanvoelden. Ze beet op haar lip om zich schrap te zetten voor de eerste tik. “Buig iets naar voren slet zodat ze beter hangen!” Madeleine boog zich naar voren zodat haar borsten iets gingen hangen. De man voelde even wat aan haar borsten en trok aan haar tepels. Toen hief hij zijn arm en liet de paddle terecht komen ter hoogte van haar tepel. “Aauuww!” riep Madeleine uit. De man ging echter onverminderd verder en na zeven tikken vroeg hij: “Op hoeveel tikken zit ik nu sletje?” Madeleine was helemaal vergeten mee te tellen en besefte onmiddellijk de fout. Met trillende stem zei ze: “Me..me…meneer, ik ben vergeten mee te tellen. Wilt u zo goed zijn opnieuw te beginnen?”

De man grijnsde en zei: “Natuurlijk sletje, begin maar met tellen.” Met trillende stem en een traan uit haar ooghoek riep ze: “Eén!” De man liet de paddle terecht komen op de zijkant van haar borst. Bij elke volgende slag koos hij een blank plekje. Tegen de tijd dat Madeleine ‘vijftien’ riep waren beide borsten, net als haar billen, rood aangelopen. Snikkend zei Madeleine: “Dank u wel voor deze correctie meneer.”

Ze liet zich na toestemming van de knappe dertiger van de tafel zakken en kroop met pijnlijke billen, borsten en knieën naar de mevrouw. Daar richtte ze zich met pijn op om in de voorgeschreven wijze voor haar te knielen. Ze vouwde haar armen achter haar rug en rapporteerde: “Mevrouw, ik heb alle heren en dames om een correctie gevraagd.” De vrouw ging achter haar staan en aaide langs haar wang en vroeg: “Wat heb je hier van geleerd slavin?” Gebroken dreunde Madeleine op: “Een slavin mag nooit het bezoek van de meesteres recht aankijken. Zij dient zich nederig op te stellen en te voldoen aan de wensen van de meesteres en haar gasten.” De vrouw keek naar de meesteres en zei: “Je hebt het getroffen met deze slavin in de dop. Ze leert snel!” De meesteres lachte en haalde haar schouders op: “Ach, met de juiste straf en beloning leert ze snel!” Alle aanwezigen lachten en Madeleine voelde zich, hoe vreemd het misschien mag klinken, trots op haar prestatie. De vrouw keek opnieuw op haar neer en zei: “Goed, we gaan het afronden muts! Als beloning voor je harde werk zal ik je rode plekken verzachten. Ze wenkte en twee van de mannen droegen een apparaat naar het midden van de U-vorm en namen weer plaats achter de tafel. Ze schonken zichzelf een glas wijn in en wachtten welk schouwspel er nu voor hen werd voorbereid.

De vrouw haakte een ketting aan haar halsband en Madeleine werd als een hondje meegetrokken naar het apparaat. Daar aangekomen riep de vrouw: “In de houding, zit!” Madeleine richtte zich op en ging op de voorgeschreven wijze op haar knieën zitten en kon het apparaat nu bewonderen. Het was een omgebouwd fitnesstoestel. Het was een laag bankje waar je normaal gesproken op ging liggen om een halter met gewichten naar boven te drukken. De halter was echter aan het apparaat vast gelast en de gewichten verwijderd. Het bankje was iets verlengd waardoor het gedeelte waarop je kon liggen achter de halter uitstak. Aan de halter en poten van het bankje waren verchroomde ringen gelast. “Ga op je rug op het bankje liggen muts!” Madeleine kon voor het eerst opstaan en het verlichtte gelijk de pijn op haar knieën. Ze stapte over het bankje, ging op het gladde leer zitten en liet zich langzaam achterover zakken. Het koude leer maakte dat er een rilling door haar lichaam trok. Ze liet haar hoofd rusten op het bankje en ze staarde nu, langs de halter, naar het hoge en prachtig versierde plafond. De vrouw stond naast haar, pakte haar polsen en boeide ze aan een paar ringen onder het bankje. Vervolgens pakte ze de rechter enkel en haakte een ketting aan haar boei vast. Het andere eind van de ketting haakte ze vast aan de buitenste ring van de halter. De vrouw herhaalde zwijgzaam haar werkzaamheden met haar linkerenkel. Toen deed ze een stap achteruit en aanschouwde haar werk. Madeleine lag op haar rug. Beide benen werden naar achteren getrokken zodat ze helemaal open lag. Er was geen druk meer op haar knieën en billen. De grote buttplug stak nog steeds van tussen haar roodgeslagen billen. Haar polsen waren geboeid aan de poten onder het bankje. Weerloos staarde Madeleine naar het hoge plafond. De vrouw pakte een zalf van de tafel en smeerde Madeleine’s billen ermee in. Het brandende gevoel werd direct verlicht. Ze herhaalde de handelingen bij haar geschaafde knieën. Zonder dat het van haar gevraagd werd zei Madeleine: “Dank u mevrouw!” De vrouw lachte en zei met een grijns op haar gezicht. “Het mooiste moet nog komen sletje!”

Madeleine was al blij dat haar pijnlijke plekken werden verlicht door de zalf. De vrouw liep om haar heen en aaide de binnenkant van haar dijen. Af en toe beroerde ze de schaamlippen en streek ze er lichtjes over heen. God, wat voelde dat lekker. Madeleine werd weer opgepompt en voelde hoe het bloed weer door haar borsten, schaamlippen en aderen stromen. Ze kreeg het heet onder de handelingen van de oudere vrouw. Ze streelde en aaide Madeleine nu al zeker een kwartier, schatte ze. Haar borsten, tepels en dijen werden gestreeld maar het enige plekje wat ze onberoerd liet was haar klitje. Madeleine hijgde en kreunde en had zo een verlangen. Ze wilde klaarkomen, meer dan ze ooit had gedaan. Plagend vroeg de vrouw: “Zeg eens sletje je wilt zeker klaarkomen?” Hijgend bracht Madeleine uit: “Ja mevrouw, mag ik klaarkomen alstublieft?” De vrouw keek naar de meesteres maar die schudde nee. “Helaas sletje, je meesteres geeft geen toestemming. Je zult het moeten verdienen!” De vrouw opleeftijd lachte naar Madeleine en vroeg: “Heb je al eens een kut gelikt slet?”

Madeleine was geil maar de opmerking maakte dat ze snel weer bij zinnen kwam. In haar e-mails had ze aangegeven dat ze niet lesbisch of bi was. Ze had gedacht dat het wel duidelijk zou zijn en had op het formulier waar je moest aanvinken wat je absoluut niet wilde deze vraag overgeslagen. Ze had er toch eerder over gehad in haar e-mailwisselingen en mensen moesten maar lezen! Die houding bij het invullen van het formulier maakte dat de meesteres nu niet ingreep. Voor haar was het ingevulde formulier heilig en Madeleine had veel zaken niet aangevinkt maar een hele e-mailboom bijgevoegd van eerdere contacten. Waarschijnlijk met de intentie dat de meesteres het daar maar uit moest zoeken. De meester en meesteres hadden het wel besproken maar ze hadden een hekel aan luie mensen, zoals Madeleine nu zou leren. Een goede nieuwe uitdaging hadden ze onderling gezegd.

Stotterend en bibberend antwoordde Madeleine: “Nee mevrouw, ik heb nog nooit kut gelikt. Ik ben niet lesbisch of bi!” De vrouw keek teleurgesteld naar de meesteres en zei: “Klopt dat?” De meesteres grijnsde en draaide zich om naar de tafel. Ze pakte het ingevulde intakeformulier en dreunde alle zaken op die Madeleine had aangevinkt die niet met haar mochten gebeuren. Ze sloot af met: “Ik zie daar niet bijstaan dat ze geen kutjes wil likken lief, dus van mij mag je doorgaan. Goede uitdaging voor haar!” Er verscheen een glimlach op de mond van de vrouw. Madeleine had nog nooit kut gelikt en had geen intentie er aan te beginnen maar voordat ze kon protesteren kreeg ze een rode balgag in haar mond geduwd en werd dit met een strak elastiek achter haar hoofd getrokken. De vrouw begon zich nu langzaam met een glimlach op haar gezicht uit te kleden boven Madeleine’s gezicht.

Madeleine probeert van de vrouw weg te kijken maar de vrouw blijft haar aankijken en likt langs haar rood gestifte lippen. Langzaam begint ze haar witte blouse te ontknopen. Kort daarna volgt haar BH en twee grote hangborsten vallen uit de cups. Speels laat ze de zware meiden boven Madeleine’s gezicht hangen. “Straks zul je me smeken of je er aan mag zuigen slet!” fluistert ze. Ze reikt opzij en Madeleine hoort een rits naar beneden gaan. De vrouw stapt uit haar rok en een bruine panty die tot over haar zware buik is opgetrokken wordt zichtbaar. Ze trekt haar benen op en haakt haar paarse pumps van haar hakken. Netjes zet de vrouw ze links en rechts van het bankje ter hoogte van Madeleine’s gezicht. Ze rolt de panty af en een paarse zijden slip wordt zichtbaar. Ze stapt uit de slip en Madeleine ziet de oudere vrouw boven haar staan. Tussen haar schaamhaar hangen een paar grote schaamlippen. Langzaam trekt ze beide schaamlippen uiteen en het vocht parelt al tussen haar schaamlippen. O God, ze moet deze oudere vrouw beffen. Ze wil uitschreeuwen dat dit niet is wat ze wil maar de balgag verhinderd haar tot spreken.

Dan stapt de vrouw in haar hoge pumps, links en rechts van het gezicht van Madeleine. Ze kijkt nu recht in haar kruis. De vrouw kijkt naar beneden, glimlacht en fluistert: “Je mag er eerst even aan ruiken slet!” Ze pakt de halter ter ondersteuning en laat zich langzaam zakken tot boven het gezicht van Madeleine. Deze ziet de natte spleet steeds dichterbij komen. Dan voelt ze hoe de natte schaamlippen zich over haar lippen en langs haar neus schuren. Voor het eerst in haar leven ruikt ze de kut van een andere vrouw en ze kan er niets tegen doen. Ze weet niet of ze er van walgt of dat het haar genot geeft. Ze ruikt slechts de kut van een andere vrouw die met haar schaamlippen over haar gag wrijft en haar rood gestifte lippen met haar schaamlippen bevochtigd. Is het de gedwongen situatie dat maakt dat haar bloed sneller gaat stromen of is het de opwinding van een nieuwe sexuele ervaring? Madeleine worstelt en trekt aan de kettingen en draait haar hoofd. Ze moet haar duidelijk maken dat ze dit nog niet wil! Ze ziet dat de vrouw iets krijgt aangereikt. Ze staat op en zegt: “Nee, doe die grote maar.” Ze krijgt een enorme dildo aangereikt met iets er aan bevestigd. De oudere vrouw frommelt er even aan en het is duidelijk dat het een enorme strap-on is. Een enorme paarse dildo bungelt nu tussen haar benen.

De vrouw buigt zich voorover en fluistert in Madeleine’s oor: “Luister muts, ik heb een vermoeden dat je mijn kut niet gaat beffen, maar je hebt geluk vandaag. Ik zal je vertellen wat we gaan doen: Ik zal zo dadelijk je gag verwijderen. Daarna zal ik naar achteren lopen voor je knielen en zal je met de strap-on langzaam beginnen te neuken. Waag het overigens niet om zonder toestemming van je meesteres klaar te komen! Tijdens het neuken zal je mij smeken of je mijn kut, kont en tieten mag likken en zuigen. Dat is je eerste optie. Gezien je gedraai net kan je ook voor optie twee kiezen. Je smeekt je meesteres of je alsjeblieft niet hoeft te likken. Als alternatief trek ik de buttplug eruit zal je met de strap-on in je reet neuken tot je zo ver openstaat dat ik de mannen mijn plek laat innemen om je hol vol te spuiten. Aan jou de keuze muts. En vergeet me achteraf niet te bedanken. Ik zal je een minuut geven om na te denken terwijl ik een slokje van mijn glas wijn neem. De vrouw stond op en liep naar de tafel om het kristallen glas met het rode vocht in één teug achterover te gieten. Madeleine’s gedachten schoten alle kanten op maar ze wilde echt niet dat die enorme dildo in haar achterste belandde. Toch vond ze het ook geen vooruitzicht de oudere vrouw te beffen. Verdomme, ze moest er zelfs om gaan smeken. Haar gedachten sprongen nog steeds van links naar rechts. De vrouw grijnsde en liep na een minuut terug naar Madeleine. Ze bukte en liet haar borsten speels boven Madeleine’s gezicht hangen toen ze de elastiek vanachter het hoofd van Madeleine trok. Ze knipoogde naar Madeleine toen ze met de balgag in haar hand opstond. Ze liep naar het andere einde van het toestel en legde een kussentje op de grond waar Madeleine’s benen gespreid de lucht in staken. Heel demonstratief showde ze de paarse dildo aan het publiek. Deze reageerden door te klappen. De meesteres schreeuwde: “Je hebt toch wel onthouden dat je 110% geeft slet, dit is één van mijn beste vriendinnen en ze verdient jouw uiterste inspanning!” Die uitspraak maakte dat Madeleine haar keuze licht uitsloeg richting de eerste optie. Protesteren had blijkbaar toch geen zin.

De vrouw knielde op het kussentje en keek met een glinstering in haar ogen naar de vrouw die met wijd gespreide benen voor haar lag. Ze streelde even over haar buik en beroerde de binnenkant van Madeleine’s dijen. Een kleine rilling trok door haar lichaam. Toen spuugde de vrouw en wreef het met de kop van de enorme dildo uit over Madeleine’s schaamlippen. Speels liet ze de kunststof eikel tussen haar schaamlippen doorgaan maar ze drukte hem er nog niet in. De beweging maakte Madeleine ongewild geil. De mix van een onmogelijk keuze en deze geilheid maakte dat ze minder helder en objectief meer nadacht. Langzaam begon ze opnieuw te kreunen en te hijgen.

De vrouw bleef met haar spelen en af en toe liet ze alleen de kop naar binnen glijden maar duwde ze niet door. “Denk eraan dat je niet mag klaarkomen zonder de toestemming van jouw meesteres!” riep ze toen Madeleine steeds meer kreunde. Madeleine was zo door haar eigen gevoelens in beslag genomen dat ze alle regels vergat. De opmerking zette haar weer in de richting. Hijgend riep ze: “Meesteres heb ik toestemming klaar te komen?” De meesteres keek met genoegen naar het tafereel. Ze liet even haar camera zakken. “Dat laat ik in dit geval aan mijn goede vriendin over sletje. Ga maar bij haar smeken!” beantwoordde de meesteres haar vraag. Madeleine probeerde haar hoofd een beetje op te tillen en keek naar de vrouw die met een grijns naar haar keek. En een blik in haar ogen had van “Vraag maar”. Dat was ook precies wat Madeleine van plan was. God, ze was zo geil. Ze kon het niet meer houden. “Mevrouw, heb ik uw toestemming om te komen? Alstublieft?” vroeg ze. De vrouw liet de dildo nu helemaal in haar glijden en begon nu met langzame halen haar kut te neuken. Ze keek Madeleine nog steeds aan en genoot van de macht die ze over haar had. Ze antwoordde Madeleine niet maar voerde het tempo met de minuut op. Madeleine hijgde en kreunde en kermde nu als een krolse kat: “Alstublieft mevrouw, mag ik komen?!”Alstublieft mevrouw, alstublieft?” De vrouw grijnsde en trok de dildo uit haar kut en speelde ermee over haar kleinste gaatje. Ze riep: “Niets in dit leven is gratis, wat is het jou dan waard slet?” De vrouw had Madeleine in de tang. Hijgende steunde ze: “Mag ik u likken mevrouw, ik wil graag aan uw borsten zuigen, ik zal alles doen wat u vraagt mevrouw, laat u me alstublieft komen mevrouw, alstublieft??!!!” De vrouw dacht een minuut na en riep: “Volgens mij hebben jullie allemaal gehoord wat het sletje riep!” Er gingen bevestigende stemmen op vanachter de tafels. “Goed sletje, ik wil dat je het nog eenmaal herhaald!” Madeleine hield het nu echt niet meer. De grote geribbelde dildo pompte op en neer in haar kut, haar kittelaar brandde, haar buik gloeide en …. “Ik zal alles voor u doen mevrouw! Laat u me alstublieft komen!” gilde Madeleine het uit. “De vrouw trok de grote dildo uit haar kut. Stond op, ging naast haar staan en duwde drie vingers bij Madeleine binnen en begon snel haar G-spot te masseren en riep: “Je hebt bij deze toestemming om te komen slet!” Madeleine liet zich gaan en voelde haar hele wezen vullen. Een gierend brandend gevoel van verlangen ontlaadde zich in haar binnenste. Ze begon te schokken en voor het eerst in haar leven kwam Madeleine spuitend klaar. Grote stralen persten zich uit haar kut en spoten in een boog door de zaal. De oudere vrouw bleef door gaan haar kut te masseren en het leek alsof ze volledig leeg liep. Een nieuw straal verliet in een boog haar lichaam. Madeleine gilde het uit. Zo’n orgasme bestond gewoonweg niet. Nog nooit in haar leven had ze dit mogen ervaren. Haar lichaam trilde en schokte. Toen was daar de rust. Het gevoel na de uitbarsting. De vulkaan in haar doofde langzaam. Het besef wat ze had ondergaan. De oudere vrouw zag het en liet Madeleine nog tien minuten begaan. Zo een gelukzalig moment kon ze niet verstoren. Toen was het echter tijd voor zichzelf.

Ze haakte de musketonhaken los en ze zette Madeleine’s voeten op de houten vloer. Eerst de rechtervoet, daarna de linker. Ze haakte de polsboeien los en liet Madeleine opstaan van het bankje. “In de houding muts!” riep de vrouw dwingend. Madeleine trilde toen ze haar benen lichtjes uiteen zette en de handen in haar nek vouwde. Het bloed begon opnieuw te stromen. De vrouw liep naakt en op haar hoge paarse pumps om haar heen. Madeleine zag dat de vrouw ondanks haar leeftijd nog redelijk strak in haar vel zat. Het besef drong tot haar door dat ze beloofd had alles te doen wat deze vrouw haar ging opdragen. Het maakte dat opnieuw een gevoel van angst voor het onbekende en geilheid door haar lichaam trok. De vrouw ging nu recht voor Madeleine staan. “Kus me slet!” Madeleine aarzelde. Nooit in haar leven zou ze een vrouw op een dergelijke manier kussen.

Het was voor deze middag nog niet eerder in haar opgekomen. Ze had het ook duidelijk geschreven in haar e-mails voordat ze de afspraak had gemaakt. Maar nu! Ze had een belofte gedaan en het was onomkeerbaar. Ze trilde en keek in de ogen van de vrouw. Die knipoogde en lachte gemeen tegen haar. Plotsklaps hoorde een harde pets tegen har achterste. Ze voelde hoe een trilling door haar rode billen trok en het vlees drilde een beetje na. De meesteres stond achter haar en riep: “Geen aarzeling hoer! Belofte maakt schuld. Bukken en terugtellen vanaf tien!”

De vrouw deed een stap opzij om de meesteres haar werk te laten doen en keek er stoïcijns naar. “Tien” riep Madeleine. Het geluid van een paddle die tegen een achterwerk belandde vulde de ruimte. “Negen” riep Madeleine en opnieuw vulde het geluid de ruimte. Toen ze bij zeven waren vroeg de meesteres: “Nog meer slet of kies je voor tepelklemmen!” Een paar tranen welden op uit Madeleine’s ooghoeken en ze riep: “Tepelklemmen meesteres!” Ze trok Madeleine mee naar een tafel en daarop lagen verschillende tepelklemmen. “Je mag kiezen uit die of die!” De meesteres wees een set klemmen aan waaraan gewichtjes van 50 gram hingen of een set waarbij vier klemmen met elkaar waren verbonden aan een lange centrale ketting. Madeleine had geen flauw idee wat ze moest kiezen. Ze had het nog nooit eerder gezien en koos voor het setje zonder gewichten. Dat leek haar minder pijnlijk. “In de houding slet en presenteer je tieten!” sommeerde de meesteres. Madeleine hield ze naar boven en zonder pardon knipte de meesteres de klemmen op haar hard geworden tepels. Ze liet de ketting vallen. Het andere uiteinde met klemmen kwam ter hoogte van haar kruis. De meesteres bukte en tikte tegen haar dijen en riep: “Wijder!” Madeleine verwijdde haar benen. Toen voelde ze hoe de meesteres de klemmen op haar schaamlippen zette. De ketting kwam strak te staan en bij elke beweging die Madeleine maakte werd er afwisselend aan haar schaamlippen of tepels getrokken. Zoals haar geleerd was zei Madeleine: “Dank u voor uw correctie meesteres!” Deze wees slechts naar haar vriendin en zei: “Laat me niet weer merken dat je aarzelt of de straf zal harder zijn!”

Madeleine liep van haar plaats bij de tafel terug naar de vrouw en ging weer in de voorgeschreven houding voor haar staan. Opnieuw kwam de vrouw met een grijns op haar gezicht voor Madeleine staan en herhaalde: Kus me slet!” Dit keer aarzelde Madeleine niet en boog zich voorover om haar lippen, de roodgestifte lippen van de oudere vrouw te laten beroeren. Ze voelde hoe het warme vlees en het vet van de lipstick over de hare gleed. Een elektrische schok trok door haar lichaam toen de vrouw haar tong bij haar naar binnen liet glijden. Ze voelde hoe de handen van de vrouw bezit namen van haar billen en rug. Ze was nu in een innige omhelzing met een andere vrouw. Hun beider tongen waren verwikkeld in een sensueel spel! Madeleine had nog steeds enige schroom maar liet zich meevaren in deze nieuwe uitdaging. Haar tepels prikkelden onder de innige omhelzing en de tepelklemmen. Ruim tien minuten bleef de vrouw haar kussen. Haar handen voelden elk plekje van Madeleine’s lichaam. Toen stopte ze plotseling en keek Madeleine recht in haar ogen en zei: “Nu is het mijn beurt slet!” Ze trok de centrale ketting naar beneden waardoor Madeleine op haar knieën werd gedwongen. De vrouw ging op de rand van het bankje zitten en maakte met haar vinger een wenkend gebaar. “Kruip naar me toe muts en zuig mijn tepels!” Ze pakte haar hangende borsten en lifte ze zodat Madeleine erop kon zuigen. Op handen en knieën kwam ze naderbij gekropen en zag de vrouw met gespreide benen en omhoog geduwde borsten op haar wachten. Bij elke stap trok de ketting aan haar tepels en schaamlippen. Het gaf haar weer dat gemixte gevoel. Ze was nu nog maar tien centimeter van de tepel verwijderd. Ze opende haar mond en voelde hoe haar lippen het vlees van de vrouw omsloten.

De tepel lag tegen haar tong en ze voelde hoe hij onder haar behandeling groeide. Na een minuut op haar rechtertepel te hebben gezogen switchte ze naar de linkertepel. “Ga door muts en wees niet terughoudend!” kreunde de vrouw. Madeleine zoog harder en wisselde nu beide tepels af. Toen liet de vrouw zich achterover zakken en riep: “Zak langzaam af naar mijn kut en begin daar te likken slet. Zorg dat ik kom! Eerder mag je niet stoppen!”

De vrouw spreidde haar benen en tussen de grote bos schaamhaar parelde het vocht tussen haar bijzonder grote schaamlippen. Madeleine keek er angstig naar maar wist dat ze niet mocht aarzelen. Zo langzaam ze kon kuste ze een weg richting het kruis. Ze rook de geur van kut en instinctief wist ze waar ze het moest zoeken alleen hield iets haar nog tegen. Ze kuste nu de omgeving rondom de schaamstreek. “Oh ja, speel er maar mee slet. Ik houd van langzaam!” kirde de vrouw. Toen was daar het moment gekomen dat het niet langer mogelijk was te vertragen. Ze voelde hoe haar tong de onderkant van de schaamlippen raakte op het punt waar ze samenkwamen. Met een lange haal schuurde haar tong tussen de schaamlippen door naar boven waar ze kort op de kittelaar zoog. De vrouw gaf een harde kreun en Madeleine voelde hoe de vrouw haar hoofd vast pakte en hard tussen haar kruis drukte. “Ga door slet, lik me!” riep ze. Haar mond werd nu op haar kruis gedrukt en Madeleine voelde de natte schaamlippen en haar in haar mond. Haar tong flitste tussen de lippen door en ze proefde de vrouw. Ze had nooit gedacht dat het haar opgewonden zou maken. De vrouw liet haar hoofd los en begon aan haar tepels te trekken. Madeleine likte nu alsof ze een kind was dat net haar eerste lolly had gekregen. Minuten lang likte en zoog Madeleine aan haar kittelaar. Toen trok de vrouw haar benen op en hield ze vast in haar knieholte. De vrouw lag nu volledig open en ze riep: “Lik mijn kleine gaatje slet, stap over die laatste grens en laat je gaan!” Madeleine keek naar het kruis van de vrouw en was behoorlijk opgewonden geraakt van deze uitdaging. Ze kon niet helder meer nadenken en bewoog haar hoofd naar beneden. Ze likte over het kontgaatje van de vrouw en likte door tot aan haar kittelaar. “Nog een keer!” riep de vrouw hijgend. Opnieuw herhaalde Madeleine de handeling, en nog eens en nog eens en…. “Ik wil je tong erin, nu!”schreeuwde de vrouw. Madeleine bukte en stak haar tong in haar kleinste gaatje en begon te likken en te draaien met haar tong. De vrouw was nu buiten zinnen en masturbeerde haar klit met haar eigen vingers. Minutenlang ging dit door totdat ook haar explosie volgde. Madeleine voelde het vocht tegen haar voorhoofd spuiten. “Je mond erop slet, nu!” riep ze wild. Seconden later zette Madeleine haar mond op de heftig spuitende kut. Ze voelde hoe het vocht in haar mond spoot. “Slikken slet, slikken!” riep de vrouw hard. Ze klemde haar benen bij elkaar en Madeleine had ook geen andere keuze dan haar mond op de spuitende kut te houden. Voor het eerst in haar leven slikte ze het geil van de andere vrouw door. Het gaf haar een even walgelijk als geil gevoel. De pijn van de tepelklemmen was een moment volledig weggevloeid.

De vrouw kwam rechtop zitten en zei: “Handen achter je rug slet en op je knieën. Madeleine dacht dat ze het goed had gedaan maar was verrast door het bevel. Gauw nam ze de voorgeschreven houding aan. Ze spreidde haar knieën licht van elkaar en vouwde haar handen achter haar rug en boog haar hoofd naar beneden zoals van een nederige slavin mocht worden verwacht. De vrouw trilde op haar benen en was nog steeds in een soort extase. Ze stond op en pakte de paardestaart van Madeleine beet en trok haar hoofd naar achteren zodat ze naar de vrouw keek. “Open je mond slet!” riep ze. Madeleine opende gedwee haar mond maar was niet voorbereid op wat er nu kwam. Ze voelde hoe de tepelklemmen aan haar tepels en schaamlippen trokken. Toen zag ze hoe de vrouw haar handen naar haar schaamlippen liet zakken en ze trok haar beide schaamlippen vaneen.

Toen stroomde de gouden regen op haar neer. Ze voelde de warme natuurchampagne over haar gezicht stromen en haar mond vullen. “Waag het niet om je mond te sluiten slet!” riep de vrouw. Met al haar wilskracht kon Madeleine haar mond open houden en het warme vocht kletterde op haar neer. Seconden later hield de warme stroom op en keek de vrouw glimlachend op haar neer. “Je eerste ontmaagding muts en ik ben er van overtuigd dat er nog meerdere zullen komen!”

Ze stond op en pakte haar kleding. Er was een stilte in de zaal en een erotische spanning hing in de lucht. Ze liep om de tafel en trok vervolgens haar kleding aan en nam vervolgens zwijgend plaats aan de tafel. De andere aanwezigen keken zwijgend toe. Opeens barstte een luid applaus uit en nam ze de complimenten van de anderen in ontvangst. “Dat was nog eens een goede les!” Een ander riep: “Chapeau!” De vrouw knikte en maakte een gebaar naar de meesteres en zei droogjes: “Ik draag haar weer over aan jouw goede zorgen.”

De meesteres maakte een gebaar naar een paar mannen achter in de zaal. Madeleine voelde hoe er seconden later vier emmers water over haar werden uitgegoten. Prompt kreeg ze kippenvel en haar tepels werd hard onder het koude water. Ze kwam gelijk weer bij zinnen. “Zo, je bent weer geschikt voor verder gebruik slet!” De meesteres liep op haar toe en trok haar aan de ketting naar boven. “In de houding slet!” Madeleine was mentaal nog aan het bijkomen van wat haar net was overkomen. Veel tijd om erover na te denken kreeg ze niet. De meesteres knipte de klemmen open en ze voelde hoe het bloed weer door haar tepels en schaamlippen stroomde. Het prikkelde. De meesteres gaf haar speels een klap met de zweep tegen de billen en zei: “Wat zeg je dan tegen mevrouw?” Ze wees met haar zweep naar de vrouw die inmiddels een nieuw wijntje inschonk. “Met gebogen hoofd stotterde Madeleine: “D..d..dank u mevrouw, voor uw wijze les.” De meesteres tikte haar nogmaals op de billen ze zei: “En verder slet?” Madeleine vervolgde: “Deze slet heeft erg van u genoten!” De vrouw nam een teug van haar wijn en zei: “Dat is fijn te horen slet. Ik zal aan jouw meesteres vragen of ze jou doorstuurt voor een huisbezoek. Dan zullen mijn vriendin en ik jou nog meer bijbrengen!” En dat was het eind van de behandeling die Madeleine kreeg van de onbekende oudere vrouw.

Madeleine trilde op haar benen en dacht dat de middag nu eindelijk voorbij zou zijn. Ze moest toch al zeker een paar uur in het pand aanwezig zijn en ze had haar eerste sessie afgesproken voor maximaal drie uur. Haar meesteres had echter andere plannen. Ze ging achter Madeleine staan en trok haar mee naar een gynaecologenstoel die inmiddels in het midden van de zaal was gereden. Zonder pardon werd Madeleine op de stoel gedrukt. Haar beide benen werden in de houders gelegd en ze werd strak aangesnoerd. Daarna waren haar armen aan de beurt en ook kreeg ze een riem strak over haar middel gebonden. Madeleine kon geen kant meer op. Ze merkte het toen ze aan de riemen trok. Dat was het beeld dat haar meesteres tevreden stemde. Met een grijns op haar gezicht liep de meesteres rondom Madeleine en ze kneep een paar keer in de tepels van Madeleine, die onmiddellijk groeiden onder de behandeling. Als uit het niets toverde de meesteres plotseling een balgag tevoorschijn. Aan de bal waren twee kettinkjes met gekartelde tepelklemmen bevestigd. “Ze kriebelde Madeleine onder haar kin en zei: “Zo sletje, open je mond eens even lief voor de meesteres!” Gedwee opende ze haar mond en prompt werd de balgag naar binnen geduwd. De meesteres maakte het tuigje om haar hoofd met leren riempjes vast zodat het tuigje stevig om haar hoofd zat. Ze lachte naar Madeleine en grapte: “Dit kan even pijn doen!” Ze zette de gekartelde klemmen op Madeleine’s gezwollen tepels. Een verstikte gil klonk vanachter de balgag en een paar tranen schoten uit haar ooghoeken. De meesteres kwam achter haar staan en lichtte haar hoofd een beetje op waardoor de kettinkjes slap gingen hangen.

Ze zag hoe een man op haar af liep en een kleine trolley voor zich uit duwde. Er lag een doek over een aantal instrumenten maar Madeleine kon niet zien wat het was. De man reed door totdat hij tussen haar benen stond. Hij wreef even in zijn handen en wees toen naar haar kruis. “Moet het voor dit sletje?” vroeg hij met donkere stem. De meesteres knikte en hij trok de handdoek weg. Op het tafeltje lagen tangen en pinnen en op een schaaltje lagen twee gouden ringen en een klein kistje. Madeleine kon de instrumenten niet thuis brengen maar het zag er angstig uit in deze omgeving. Onbewust probeerde ze zich los te rukken. Het had geen zin, ze was te strak ingesnoerd. De man begon een deuntje te fluiten terwijl hij zijn instrumenten klaar maakte. De meesteres liet Madeleine’s hoofd vallen waardoor de kettinkjes weer strak kwamen te staan. Het was een vreemde maar toch geile pijn die vanuit haar tepels kwam. Het werd versterkt doordat de meesteres begonnen was over haar klitje te wrijven. Toen voelde ze plotseling een stekende pijn door haar schaamlippen. Madeleine gilde het uit vanachter haar balgag en tranen sprongen uit haar ooghoeken. Een paar minuten later duwde de man de trolley al fluitend naar de deur en trok hem dicht. Het fluitende geluid stierf weg. Naast haar stond de meesteres met het kleine kistje in handen. Plots trok ze de tepelklemmen van Madeleine’s tepels en wreef ze in met een soort zalf. Seconden later begonnen haar tepels helemaal te gloeien. Het was een apart gevoel en Madeleine werd er weer helemaal geil van. Het leidde haar af van de pijn die ze in haar kruis voelde. De meesteres vingerde haar klitje opnieuw maar de pijn in haar kruis ebde niet volledig weg. Madeleine maakte kreunende geluiden van achter haar balgag. Ze probeerde te bewegen maar het was volkomen kansloos. Ze lag nog steeds strak ingesnoerd. Ondertussen was de meester ook naast haar komen staan en had de klitbehandeling van de meesteres overgenomen. Ze voelde hoe hij snel over haar knopje wreef. O God, wat was dat lekker!

De meesteres kwam nu naast haar staan en opende geheimzinnig het kistje. “Kijk me aan slet!” beval de meesteres. Madeleine had moeite zich op haar te concentreren maar deed haar uiterste best. “Luister slet, je hebt je eerste stappen gezet om een volleerd en gehoorzaam slavin te worden. We hebben even overlegd maar vanaf heden ben je aan mij toegewezen. Dat betekent dat je vanaf heden voor alle sexuele handelingen mijn toestemming nodig hebt! Heb je dat begrepen slet?” Ze trok de riempjes los en verwijderde de bal uit Madeleine’s mond zodat ze kon antwoorden. “Ja meesteres!” antwoordde Madeleine gedwee. Ze genoot van het spel en wat konden ze doen? Ze konden haar toch niet 24 uur controleren, dacht ze bij zichzelf. Ze verloor weer haar concentratie. De meester was ondertussen aan haar klitje gaan zuigen en ze dacht alleen nog maar aan klaarkomen. Haar tepels brandden van genot en ze moest toch echt straks gaan vragen wat ze op haar tepels hadden gesmeerd. Plotsklaps kreeg ze een klap in haar gezicht en nog één. Het bracht haar weer bij positieven. “Luister je wel slet!” Vluchtig antwoordde ze: “Het spijt me meesteres, uw slet zal luisteren!”

“Goed slet, om te garanderen dat jij je woord zult houden heb ik hier een kleine verrassing.” Ze stopte haar hand in het kleine kistje en haalde een glimmend rood slot tevoorschijn waar een telefoonnummer was ingegraveerd. Ze hield het voor Madeleine’s gezicht. Ze keek verbaasd naar het voorwerp tussen de vingers van de meesteres. “Dit is het slot waarmee we jouw doos zullen afsluiten slet! Onze piercer heeft je zojuist netjes voorzien van twee mooie gouden ringen door je schaamlippen! Uiteraard is dat volledig voor jouw rekening.” De meesteres lachte terwijl ze tussen Madeleine’s benen liep. Ze tikte de meester op zijn schouder zodat hij stopte haar klit verder te likken.

De boodschap kwam nu dubbel zo hard aan. Haar fijne geile gevoel was plots verdwenen en ze besefte nu waar haar stekende pijn vandaan kwam. Ze hadden twee ringen in haar schaamlippen aangebracht! Het besef begon meer en meer tot haar door te dringen. Nee, dit is niet wat ze wilde, toch? De meesteres pakte een soort van kuisheidsgordel en bracht het aan rondom haar middel en leidde het tussen haar kruis door. Het liet ruimte voor haar om te plassen en ze kon bij de ringen maar het was overduidelijk dat sex er niet in zat met deze gordel. Ze bevestigde het slotje aan de gordel en knipte het dicht. “Ze slet, vanaf nu ben je van mij. Je kunt er gewoon mee naar het toilet maar laat me niet merken dat je het slotje zelf open maakt. Mijn mobiele nummer staat ingegraveerd. Elke keer als jij met je doos wilt spelen zul je mij om toestemming moeten vragen sloerie. Ik zal het sleuteltje goed voor jou bewaren!” Ze lachte terwijl ze Madeleine los maakte uit de gynaecologenstoel. “Je mag opstaan slet, je houd je mond en de meester zal je naar de uitgang begeleiden. Tot ziens!”

Alle aanwezigen schoven hun stoelen naar achteren en gingen staan. Ze keken zwijgzaam hoe Madeleine werd weggevoerd uit de grote kamer. Het contrast kon niet groter zijn. Ze voelde hoe de kuisheidsgordel zich om haar middel sloot. Zwijgzaam liep ze, nog steeds perplex, aan de ketting achter de meester aan totdat ze opnieuw in het halletje waren aangekomen, waar ze eerder het pand had betreden. De meester verwijderde de halsband en beval haar alle lingerie uit te trekken totdat ze naakt in het halletje stond. Alleen de kuisheidsgordel en de ringen door haar schaamlippen waren de grote blikvanger. Hij nam alle uitgetrokken spullen mee en zette een potje zalf op de grond. Toen trok hij de deur achter zich dicht. Madeleine keek verdwaasd in de rondte. Een mechanische stem klonk uit het apparaatje naast de deur. “Juffrouw De Vilder, op de vloer treft u een potje zalf aan. Zes weken lang elke dag uw schaamlippen hiermee zalven en het genezingsproces zal sneller gaan. Voor de rest heeft u ons telefoonnummer en zult u de rekening thuis gestuurd krijgen. Wij adviseren u deze snel te betalen. Uw gehele bezoek is op film gezet. Geen betaling betekent dat wij de film zullen publiceren. Tot slot, u kunt gebeld worden voor slotcontrole. Wilt u zo goed zijn zich nu aan te kleden en ons pand te verlaten? De stem zweeg. Madeleine keek om haar heen en alles lag er precies zoals het was achtergelaten. Ze kleedde zich aan en liep verdwaasd naar haar auto. Ze was nu een geringde slavin. Sex met toestemming, het idee moest nog volledig tot haar doordringen………..


Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: De Behandeling - 2


Zoek naar meer verhalen van Mr. A...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter

Copyright 2000 - 2017 Opwindend.Net