62.063 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
De Sexverhalen Van Dinsdag
Nieuw Amsterdam - 6: HugoDoor: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 18 Jaar, Amerika, Slavin, Onderdanig, Onderdanig, Borsten, Amsterdam,
" Veranderende seizoenen De warme, droge zomer liep stilaan ten einde. Regenbuien volgde elkaar in snel tempo op, waardoor het hok waar Agisa en Colombe in verbleven onder water liep. Verkleumd van de kou moesten ze, onder het toeziend..."
19-03 om 00:00
De Vriendengroep - 59: ExercitieDoor: Jefferson
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Ik ren naar buiten. Hijgend. Ik ben toch echt een beetje in paniek nu. Op het buitenterrein in het nog best druk met mensen die komen en gaan, taxi s, zoenenden stelletjes en vooral luidruchtige feestgangers. Het is zelfs een beetje grimmig. De muzie..."
19-03 om 00:00
OngemakkelijkDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vader, Zoon,
"Wauw, die knappe vent in de supermarkt, met dat aparte model kapsel, maakte me nieuwsgierig en geil Vriendelijk lachend keek hij mij ook nadrukkelijk na, alsof hij mij keurde Ik rilde en hij liep voorbij, mooi hoor. Huh, zei hij nou mooi hoor Dat ..."
19-03 om 00:00
 
De Sexverhalen Van Maandag
Zij Kon Haar Tweelingzus Zijn - 2Door: JohanK
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tweeling, Ex, Standje 69, Beffen, Trio,
" Dit is het tweede deel van een kleine verhalen serie. Ik raad u aan om eerst deel 1 te lezen. Ik schrok wakker van deze heerlijke kus en mijn eerste gedachte was Roos . Boos zei ik dan ook direct Hoe durf jij je in godsnaam hier ..."
18-03 om 20:00
Alleen Thuis - 4Door: Alex20684
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Exhibitionisme, Tiener, Voyeurisme,
"Toen ik de gebeurtenissen met mevrouw de Wit aan mijn vriend Frank vertelde kon hij het amper geloven. Dat snap ik wel, het was een onwerkelijke ervaring. Ik was ontmaagd door mijn buurvrouw. Ook de volgende dag kon ik alleen maar denken aan het mome..."
18-03 om 20:00
Boost Ons Sexleven - 3: De Bdsm BijeenkomstDoor: Sletje Erica
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Bondage, Plas, Plassen, Vastgebonden,
"Na de complimenten van de mysterieuze opdrachtgever krijgen we de opdracht naar een BDSM bijeenkomst te gaan. Ik zie aan de gezichten van mijn vrouw en Kim dat ze het net zoals ik best spannend vinden. We helpen haar van de dildo gordel af. Als de di..."
18-03 om 20:00
Lauren Gaat Weer Naar School - 20Door: Aadje
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Cuckold, Cuckolding, Exhibitionisme, Fantaseren, Groepsex, Groot Geschapen, Grote Lul, Hotwife, School, Voyeurisme,
"Ik verliet Lauren de volgende ochtend vroeg en keerde terug naar huis. Toen zij die avond aankwam, was ze in een geweldige bui. Ik liet haar een uur met onze zoon doorbrengen om zijn schoolwerk door te nemen en duwde haar toen in de keuken in het nau..."
18-03 om 20:00
Erika - 13: Een Tipje Van De SluierDoor: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Latina, Amerika, Beffen, Oraal, Borsten, Voyeurisme,
" De onbekende vrouw Badend in het zweet werd Erika wakker. Zwaar ademend keek ze verschrikt rond zich, maar algauw had ze door dat ze in haar eigen slaapkamer lag. Ze zette zich recht op het bed, met haar knie n omhooggetrokken. Naas..."
18-03 om 16:00
Partnerruil - 22: RibeDoor: DAts
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Partnerruil,
"De volgende morgen werd ik wakker terwijl Mette mijn dikke ochtendlul streelde. Ze ademde zwaar. Ik zag haar borstjes trillen Peder was haar stilletjes aan het neuken. Ik streelde met mijn vinger over haar tepel, kneep erin. Een schok ging door haar..."
18-03 om 16:00
64 En 18 - 3: Het Verhaal Van ArneDoor: Jelle Mannes
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Oudere Vrouwen, Tiener, 18 Jaar, 60 Plus, Eerste Keer, Masturberen, Aftrekken, Voorlichting, Oma, Masturbatie,
"Arne ligt een hele poos stil naast me. Ik vermoed dat hij niet goed weet waar te beginnen met zijn verhaal. Of nee ik ben bijna zeker dat hij op dit ogenblik een verhaal aan het verzinnen is. Mijn gigolo van vanavond is een gewiekste leugenaar die e..."
18-03 om 16:00
Team Building - 3: DonderdagavondDoor: Ronneke 2
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud,
"Kreunend kwam Fons, mijn baas, klaar onder mijn lik en pijpwerk en zijn warme papje leek wel hemelse honing die mijn keeltje in spoot. Geil denkend aan het weekend dat er aan kwam vielen we behoorlijk uitgeput lepeltje lepel in slaap. Onze lichamen k..."
18-03 om 16:00
Zeilman - 1: De KennismakingDoor: Amethist
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Doggystyle, Neuken,
" Dit is mijn eerste verhaal. Ik hoop dat het jullie aanspreekt, zodat ik meer ga insturen. Het water trekt mij altijd aan. Ik hou van zeilen, maar heb zelf geen boot en ken ook weinig mensen met een boot. Nu bestaan er sites waar je aa..."
18-03 om 16:00
Dominante Vader - 3Door: StefanBiboy
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Plas, Extreme, Daddy, Vader, Plassen,
"Enkele dagen na mijn laatste bezoek aan mijn pappa toen ik kennis had gemaakt met zijn 22 jarige biologische zoon was ik verrast toen ik pappa met mijn moeder aan de koffie zag zitten. Rik was zijn zoon die hij had met zijn gescheiden vr..."
18-03 om 12:00
De Ontdekking Van De Hemel - 7Door: Floris20621
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Masturbatie, Masturberen, School,
"Het is broeierig in het klaslokaal. Niet alleen door het warme weer buiten maar vooral door de verwachtingen van de leerlingen. Vandaag krijgen ze een speciale les seksualiteit en relaties . Ze weten niet precies wat ze daarvan moeten verwachten ..."
18-03 om 12:00
Nieuwe Baan - 6Door: Natu-59
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"...het vrijwilligerswerk wat ik nu deed beviel me uiteraard prima en met mijn uitkering kon ik ook wel rondkomen. Maar het UWV vond dat ik meer mijn best moest doen om aan een vaste baan te komen. Dus solliciteren maar. Als..."
18-03 om 12:00
Alleen Thuis - 3Door: Alex20684
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibitionisme, Tiener, Voyeurisme,
"Het was 9 uur toen ik wakker werd, ik bleef nog even in bed liggen en dacht terug aan de gebeurtenissen van gisteren en specifiek en aan het moment dat ik klaarkwam voor Do en Jasmijn. Het beeld van mijn sperma op het lichaam van mijn arrogante buurm..."
18-03 om 12:00
Reusachtig Wijf - 3Door: Bipslikker
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Jong En Oud, Oma,
"Nadat de ruim 2 meter lange 78 jarige Julia de bijna 60 jaar jongere Ruud op geraffineerde had verleid kon de jonge gerontofiel aan niets anders meer denken en gaf hij zijn ogen goed de kost bij elke bejaarde vrouw die zijn pad kruiste waarbij hij de..."
18-03 om 12:00
Homo Sexualem - 4: Voorbereiding Op De JachtDoor: Gina
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"De volgende ochtend stond ik vroeg op. Uiteindelijk was ik zeven keer genomen in de afgelopen negen uur. Na iedere beurt hadden we een kwartiertje gerust zodat we weer energie hadden voor de volgende ronde. Die energie had Katie niet gehad...."
18-03 om 12:00
Natuur Doet Het Werk - 2Door: Jolanda
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Beffen, Klaarkomen, Natuur, Sperma, Spuiten, Vingeren, Voorlichting,
"In Belgi werd niet veel over seks gepraat op school. De leerkrachten waren vast wel geil maar het leerplan kent weinig doelen en seksuele gezondheid deed niet mee. In ons gezin is seks belangrijk en omdat het anders toeging hebben dan zelf maar goed..."
18-03 om 06:00
Petra - 3: Overuren KloppenDoor: Tim
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Strippen, Vingeren,
"Vrijdagavond 18u. Terwijl al mijn collega s naar huis waren vertrokken, stapte ik het kantoor van Karel binnen. Karel zat nog in een call maar nadat we vorige week een extra afspraak hadden gemaakt met een goede minnares dient altijd volledig naa..."
18-03 om 06:00
Nick En MelissaDoor: Melissa Ikke
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"Ik schrijf al jaren verhalen... Nick mailde me al af en toe. Hij kwam lief over, maar ik was getrouwd, dus reageerde wel, maar niet om te chatten of af te spreken... Tot ik in scheiding lag... Ik kreeg weer een mail over n van..."
18-03 om 06:00
Een Tweede Bezoek Aan De DokterDoor: Claartje
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dokter,
"Een vervolg op Een bezoek aan de dokter om nooit te vergeten , maar die hoef je niet gelezen te hebben. Ik moest weer naar de dokter, maar na vorige keer moet ik daar even over nadenken. De dokter heeft me genomen tegen mijn wil in op zijn ..."
18-03 om 06:00
Renske Keert Terug Naar Haar Oude WerkplekDoor: DM
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
" Je bent te laat Een paar minuutjes maar bromde Eddy terwijl hij zich langs Manuela, zijn boos kijkende baas, heen wrong, zijn benepen kantoortje in. Hij zeeg neer op zijn stoel en zette de batterij met beeldschermen voor ..."
18-03 om 00:00
Meisjes Op Bezoek - 5Door: Marcel18171
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Tiener,
"Als ik wakker word ligt Rachelle naast me te slapen. Wat een mooi gezichtje heeft ze toch. Voorzichtig stap ik uit bed en ga ik douchen. Na het douchen doe ik een rode met kant afgezette string aan en kijk ik op mijn mobiel en zie ik dat een onbeken..."
18-03 om 00:00
Geile BuurmanDoor: Tepelspeler
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurman, Exhibitionisme, Slaaf, Slavin,
"De buurman was laat vandaag. Wij, zijn slaven, verwachtten hem al een tijdje, mijn vrouwtje zonder bh en slip, en ik met mijn hoerenkleren onderaan. Ik was zenuwachtig want hij had aangekondigd dat het mijn beurt zou zijn. Daar was hij dan. ..."
18-03 om 00:00
De Gym Stagiair - 3Door: RubenDeWolf
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Gymles, Stagiair, Tiener,
"Vrijdags had ik Milan alleen van veraf even gezien. De dag ging snel voorbij. Regelmatig dacht ik terug aan dat moment in de douche van de gymzaal. Direct uit school moest ik werken bij de appie. Toen ik me omkleedde was er verder niemand in de locke..."
18-03 om 00:00
Johan En Maria: Een Geile Vakantie - 1$Door: Maria
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Neuken, Spuiten, Uitdagen, Vakantie,
"Hoi. Uit mijn eerdere verhaal weet je al dat ik een wel h l goeie fan heb Johan, vijfentwintig jaartjes jong en vr selijk vaak geil. En niet onbelangrijk Hij kan klaar komen als een g k We zijn een midweek naar een vakantiepark in Nederland gewe..."
18-03 om 00:00
Ilse En Greet Willen Jong VleesDoor: Karel
Reacties: 0
Lengte: Lang
"De twee dames hadden kennis gemaakt met een groep jonge snaken die duidelijk op zoek waren naar gewillige dames en met deze twee hadden ze recht in de roos geschoten. De heren, ze waren met 8, tussen de 18 en 24 jaar jong en met de broek vol goesting..."
18-03 om 00:00
 
De Sexverhalen Van Zondag
De Vriendengroep - 58: Los Van GodDoor: Jefferson
Reacties: 4
Lengte: Lang
"Ik zie Kamila op een gegeven moment naar de bar lopen, en ze tikt pestend Sophia op de verkeerde schouder. Kamila lijkt zeer welkom door de groep jongens en ze blijft ook even hangen en al snel zie ik haar lachen en raakt ze de jongens ook aan op sch..."
17-03 om 20:00
Leenlul - 2Door: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Beffen, Klaarkomen, Kleine Borsten, Kleine Tieten, Neuken, Pijpen,
"Ze zijn er meer, meiden en dames die een pik willen en een leuke avond maar meer niet. Zo ook deze donkerharige schoonheid. Werkzaam in de horeca, dan hoor je wel eens wat. Deze meid was alleen, en dat gedoe met drinken en versieren, leidde nergens ..."
17-03 om 20:00
De Vriendengroep - 57: De Held Van De AvondDoor: Jefferson
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Elise laat mijn hand niet meer los. Al toen we de trap af kwamen gelopen, hield ze m n hand vast en kneep ze er zo nu en dan in. En als ik haar aankeek, glunderde ze naar me. Ze was me nu al dankbaar. Misschien was het beter haar voor mezelf te houde..."
17-03 om 16:00
Dus TochDoor: Buurman
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kleine Borsten, Kleine Tieten,
"Ze deed wat afstandelijk en ik stond bijkans te kwijlen toen ik haar in bikini zag. Parmantige tietjes helemaal goed, en alleenstaand, nog beter. Maar wel snibbig, want ze snauwde me af toen ik vroeg of ik kon helpen. Insmeren, joh, laat je nakijken,..."
17-03 om 16:00
Familieparadijs - 10Door: Indigo
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Beffen, Dochter, Klaarkomen, Moeder, Neuken, Pijpen, Vader, Zoon,
"Bij het avondeten vertellen moeder en dochter in geuren en kleuren wat er die middag gebeurd is. Het zorgt bij Gerard en Jonathan voor de nodige reacties. Wat Jullie hebben je zitten vingeren voor een wildvreemde , roept Gerard met nauwelijks verh..."
17-03 om 12:00
Partnerruil - 21: RomøDoor: DAts
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"De volgende dag wilden we naar het Waddeneilandje R m . Daar kun je over een dam naartoe rijden. Het eiland heeft een ontzettend breed strand, misschien nog wel breder dan Schiermonnikoog. We waren de vorige avond uitgenodigd door het Deense stel Pe..."
17-03 om 12:00
De Vriendengroep - 56: We Gingen Het Wel ZienDoor: Jefferson
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"We werden niet echt gemist. Zoals het hoorde. De rest van de middag was het nog wat bijkletsen met z n allen. De grote afwezige was Hyun die zich op haar kamer ophield. We hadden bij het centrum op het park friet gehaald met een snack en met z n alle..."
17-03 om 12:00
Lesbos - 3Door: Better Or Worst
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Met Familie, Milf,
"Lesbos 3 Om 10.00 uur stond ik stipt bij Bernadette voor de deur Kom maar binnen hoor, ik ben zo klaar hoorde ik Bernadette roepen. Het geluid van de scooter had mij dus verraden. Bij binnenkomst zag ik de mooie, maar nu in vrije ..."
17-03 om 06:00
Jolanda Bij De Jumbo - 2Door: Willem Van Deudekom
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Klaarkomen, Neuken, Pijpen,
"Toen ik net voorbij Eindhoven een parkeerplaats opzocht omdat ik moest plassen, bleef ze rustig door slapen en ik kon het niet laten om voorzichtig haar jurk aan de bovenkant wat open te trekken en constateerde dat ze ook geen bh aan had. Op dat mome..."
17-03 om 06:00
Partnerruil - 20: Met Janna Op VakantieDoor: DAts
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil, Vakantie,
"Het was ondertussen al juli. Daar alle hektiek van de laatste tijd hadden we helemaal niet gedacht, maar voor Janna stond de laatste werkweek voor de vakantie voor de deur. Er waren geen lessen meer, alleen nog vergaderingen en rapportuitreiking. Ank..."
17-03 om 06:00
Fleur Als Lustopject - 2Door: Gert-Jan 8878
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Anaal, Beffen, Biseksueel, Bondage, Lesbienne, Parkeerplaats, Pijpen, Trio, Vastgebonden,
"GJ tilde Fleur richting de mensen en zette haar bij een tafel, zodat ze wat steun had. Dit is Fleur, een bijzonder mooie, geile vrouw die voor alles in is, die zich graag laat gebruiken en bovendien erg graag zaad slikt. Ik stel voor dat jullie Fleu..."
17-03 om 00:00
Het SetjeDoor: Buurman
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dikke Tieten, Grote Borsten, Spuiten,
"Voor de buren pak ik pakjes aan, ik ben overdag thuis en heb van enkelen de sleutel van hun huis. Wel zo gemakkelijk, dan hoeven ze het bezorgadres niet te veranderen. Ook geef ik planten water en ruim de post op, tijdens een vakantie. Die ochtend zo..."
17-03 om 00:00
Scelto Della Strada - 5Door: Tanne Dali
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Italie, Met Familie, Porno, Studenten, Tiener,
" Van de straat opgepikt broer en zus Mijn baas Giacomo vroeg me deze week wat setjes op te pikken van de straat, de markt voor real life seksfilms is flink aangetrokken. De Amerikaanse broer en zus Rudy en Jeaney die ik op de..."
17-03 om 00:00
 
De Sexverhalen Van Zaterdag
Ex-buurvrouw MirjamDoor: SandervandenHeuvel
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw,
"Na een heerlijk weekend vol zon en met een temperatuur rond de vijftien graden is het vandaag dramatisch. Het regent hard en voelt koud aan. Ik Sander, 36 loop met in mijn ene hand een paraplu en in de andere hand het net gehaalde eten voor de avon..."
16-03 om 20:00
Hoertje Jeanne - 7Door: Jeanneke
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie,
"Volgende week is het zover en ga ik met een klant op zakenreis de klant zelf had een heel hoog libido en zal me zeker dagelijks willen neuken. Het zou voor mij geen plezierreisje worden. ik ontving deze morgen een pakket van hem. Daarin zaten moo..."
16-03 om 20:00
Mini - 301Door: Keith
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
"Maandagochtend. Joline keek me na het wakker worden oplettend aan. Goed geslapen Kees Ik knikte. Ja, prima hoor. Mooi zo. Scheelt mij ook weer nachtrust dan hoef ik geen inspannende spelletjes met je doen, zo midden in de nacht. We knuffelden..."
16-03 om 20:00
De Vriendengroep - 55: Tegen Beter Weten InDoor: Jefferson
Reacties: 3
Lengte: Lang
"We gaan. Ik ga mee. Dit keer huren we geen autootje, maar pakken we het openbaar vervoer. Ik sluit de winkel een paar dagen. En op een wat koele vrijdagochtend stonden we op de boot. De spanning overheerste. Eigenlijk vanaf het moment van die uitnodi..."
16-03 om 20:00
Moeder En Dochter Op Vakantie - 5Door: Westy
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Dochter, Lesbienne, Moeder, Neuken, Pijpen, Trio, Vakantie,
" Terwijl dochter Olivia uitgaat in Chersonissos vermaakt moeder Anna zich in een bar in Heraklion. Moeder en Dochter op Vakantie deel 5. In de bar in Heraklion had Anna eerder op de avond een opmerkelijk voorst..."
16-03 om 16:00
Jolanda Bij De Jumbo - 1Door: Willem Van Deudekom
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Aftrekken, Klaarkomen, Supermarkt, Vingeren,
"Een paar weken geleden zag ik haar voor het eerst sinds heel lange tijd weer eens. Ze stond in de rij net als ik bij de Jumbo. Jolanda van der Wild, we hadden samengewerkt in de vakantie bij een tuinder. We moesten helpen met het pl..."
16-03 om 16:00
Was Ze Zijn Vriendin Of Zijn Hoer? - 8: SlotDoor: Steve
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Buttplug, Creampie, Cumswap, Dominantie, Dp, Dubbele Penetratie, Hoer, Pijpen, Prostitutie, Rimmen, Slet, Sletje, Slikken, Standje 69, Strapon, Trio,
"Tijdens het ontbijten vraagt Femke zich af wat Lotte al dan niet wist. En waarom had Lotte al twee maal met haar beginnen tongzoenen Misschien had Lotte niet door bij het zoenen gisteren dat de vreemde smaak die ze proefde sperma was, maar in elk ge..."
16-03 om 16:00
De Infiltratie - 8: Het KwartetDoor: Marduk Odin
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kwartet, Slet, Sletje,
"De volgende ochtend word ik gewekt door de heerlijke geur van gebakken spek, die als een verleidelijke lokroep door de lucht zweeft en mijn zintuigen prikkelt. Ik rek me uit en stap voorzichtig uit bed, mijn lichaam nog nagloeiend van de vorige nacht..."
16-03 om 16:00
Onverwachte Verlangens - 39Door: NickSchrijvers
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Lesbienne, Trio, Zweep,
"Hoewel de sessie met Fien en later met Fien n Paula Jade erg bevallen was, keek Jade toch vooral erg uit naar de overdracht van Iris met Hans. Ze hadden het allemaal tot in de details besproken en Hans zou ervoor zorgen dat Iris van niks zou weten e..."
16-03 om 16:00
Niemand Zeggen - 14Door: Eline89
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Kantoor, Plagen, Uitdagen, Vibrator, Voyeurisme,
"Stephan las net een mail van Theo, zijn advocaat, toen er op de deur van zijn kantoor werd geklopt. Kom verder, zei hij zonder op te kijken en hield zijn blik op het scherm gericht. De deur werd opengeduwd en vanuit zijn ooghoeken zag hij zijn broe..."
16-03 om 12:00
WaargebeurdDoor: Marc
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Waargebeurd,
" Eigenlijk heb ik lang getwijfeld of ik mijn verhaal, het gaat van start in 2015, zou neerschrijven, maar onder druk van Maria, heb ik het toch maar gedaan. Het is gebaseerd op de realiteit maar denk dat het hier wel kan gepubliceerd worden. Soms i..."
16-03 om 12:00
Ik Zie Een Leuk Vrouw Op De ChatDoor: Maarten
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Chat,
"Ik ben Maarten van 50 jaar single, ik zat thuis op een chat van bullchat en zag een foto van een vrouw de boven kant stond ik ben een verrassing, ik dacht laat ik eens kontacht met haar te zoeken , ik typte hoi ik ben Maarten single man van 50 jaar ..."
16-03 om 12:00
Wandeling In Het KasteelbosDoor: Jos
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bos, Openbaar, Pijpen,
"Gister was het, na een lange regenperiode, eindelijk weer eens een dag met stralende zon. Er werd een kleine 18 graden gemeten. Tijd voor een voorjaarswandeling. Ik besloot naar een nabijgelegen wandelbos te gaan. Nee, nee ondeugende geilaar..."
16-03 om 12:00
Maria En Klaas Zoeken Een Vriend - 5 @ SlotDoor: Maria
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Neuken, Pijn, Plas, Plassen,
" Hallo lieve lezers. De laatste aflevering van een heel heftig verhaal. Dus als je teerhartig bent NIET LEZEN, gewoon overslaan. Het verhaal kent af en toe heftige wendingen met pijn en zelfs bloed, dus WEES GEWAARSCHUWD Onze vriend H..."
16-03 om 12:00
64 En 18 - 2: Uit De KlerenDoor: Jelle Mannes
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, 60 Plus, Date, Dating, Neuken, Oudere Vrouwen, Zuigen,
"De lift naar de vijfde en hoogste verdieping van het flatgebouw gaat heel traag. Zonder onze tongzoen te onderbreken, laten we ons geruisloos naar boven voeren. Met een schok komt de kooi tot stilstand en wanneer de deur open gaat, trek ik mijn tong ..."
16-03 om 12:00
Sletje Erica - 3: Met Jarretelgordel Naar Het Wer...Door: Sletje Erica
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jarretels, Lingerie, Opdracht, Slet, Sletje, Waargebeurd, Werk,
"Naar aanleiding van de reactie van de Meesteres heb ik de opdracht uitgevoerd en heb ik het verslag aan mijn Meesteres gemaild. Beste Mrs Marijke, Ik heb verslag en uw reactie op opwindend.net geplaatst. Ik heb ook uw eerste opdrach..."
16-03 om 06:00
Tessa Op De VeluweDoor: TheSeeker
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dieren,
"Hoi Mijn naam is Tessa. Ik ben 27 jaar en het verhaal wat ik je nu ga vertellen gebeurde vorige wee. Ik ga regelmatig een lekkere fietstocht maken over de Veluwse hei. De schitterende paden door de bossen, langs de bloeiende hei, h..."
16-03 om 06:00
Alleen Thuis - 2Door: Alex20684
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibitionisme, Tiener, Voyeurisme,
"Do was naar even snel naar huis gegaan om schone kleding aan te trekken maar toen ik na het douchen weer beneden kwam was ze al in de keuken bezig met de pannenkoeken. Ik had niet de moeite genomen om kleren aan te trekken want Do had immers gezegd d..."
16-03 om 06:00
Tash En Alexa - 20: Lisa & Meester DanDoor: Tash
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Hakken, Kinky, Sm, Tiener, Travestie,
" Hoihoi, liefste lezers Dank voor de mooie reacties en mailtjes Het tweede deel vandaag is pure kinky fictie, dank aan een fan die me via e mail inspiratie bracht DINSDAG De schoolbel ging voor de eerste ..."
16-03 om 06:00
De Regeling Om De Huurschuld Af Te BetalenDoor: Janine
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Chantage, Dwang, Rollenspel,
" Shit, shit, shit John schreeuwde het uit. En nogmaals GVD . Yvonne keek verschrikt op. John zat op zijn telefoon en keek haar haast wanhopig aan. Ze wist onmiddellijk waar het over ging. DE Offerte. Waar ze het al zo lang over hadden. ..."
16-03 om 00:00
Kevin Bij De UitvoerderDoor: Steifeduo
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Wat zal ik over mezelf vertellen Het standaard protocol van leeftijd, lengte etc. Och, al is het clich , jullie willen het toch weten. Kevin dus, 19 lentes jong, 1m90. 84 kg en een beetje een Spaans uiterlijk. Donker getint met een lekkere bos haar..."
16-03 om 00:00
Partnerruil - 19: Avond Met DieuwertjeDoor: DAts
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"Anke en ik zaten samen met Dieuwertje een beetje uit te rusten van de drukke dag, waar we de helft van de tijd muziek hadden gespeeld. Mijn vingers doen zeer , klaagde Anke. Ik nam haar handen in de mijne en kuste haar vingertoppen. Ze waren inderda..."
16-03 om 00:00
Mijn Dildo Hometrainer - 2: Spinbike & Neukmachin...Door: Max20255
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Dildo, Groot Geschapen, Grote Lul, Kut, Kutje, Neuken, Neukmachine, Pijpen, Slet, Sletje, Sperma, Tepel, Tepels,
"Na wekenlang mijn kut met mijn dildo hometrainer afgepeigerd te hebben ben ik inmiddels meermaals lekker in mijn reet geneukt geworden. Ma heeft erop aangedrongen dat het dat het voor mij ook hoogtijd zou worden om die grote lul van Pa in mijn reet t..."
16-03 om 00:00
Een SigaarDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Squirten, Trio,
"Giechelend liepen zij en haar man voorbij, rijpe mensen, maar verzorgd en bijna sjiek. Zij in een mantelpakje, en hij in een vrijetijdspak. Zou hij ook zo een flinke sigaar hebben, hoorde ik haar fluisteren tegen haar man. Brutaal keek haar man naar ..."
16-03 om 00:00
 
De Sexverhalen Van Vrijdag
Homo Sexualem - 3: Het AsielDoor: Gina
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"Ik vervolgde mijn weg naar huis. Vincent was aan het koken. Hij stond met zijn zijkant tegen het aanrecht. Toen ik iets verder liep, zag ik wat ik al dacht. Mijn dochter Lindsey was hem ondertussen aan het pijpen. Het hield Vincent niet tegen om gewo..."
15-03 om 20:00
Devon En De ConducteurDoor: Steifeduo
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Trein,
"Devon in de trein Aangenaam kennis te maken. Ik ben Devon, een produkt van een Nederlandse vader en een Engelse moeder. Wel een mooi produkt, al zeg ik het zelf 21 jaar, 1m87, smal en een mooie kop die moeilijk is thuis te brengen. Bedekt m..."
15-03 om 20:00
Fleur Als Lustobject - 1Door: Gert-Jan 8878
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Anaal, Beffen, Biseksueel, Bondage, Lesbienne, Parkeerplaats, Pijpen, Trio, Vastgebonden,
"In Fleur naar de Ardennen had Fleur kennis gemaakt met gedomineerd worden en zich gerealiseerd dat ze hier zo van had genoten, dat zij geen weerstand kon bieden aan de dominante opdracht van GJ om op de afgesproken zaterdag op het parkeerterrein va..."
15-03 om 20:00
De Vriendengroep - 54: Niets Zo VeranderlijkDoor: Jefferson
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
" Vaak heb ik een goed idee, maar duurt het soms nog maanden voordat ik het op papier heb. En deze keer dacht ik even rustig aan te willen doen, en had ik binnen een week een vervolg klaarliggen... Hieronder het eerste van elf hoofdstukken..."
15-03 om 20:00
Daniëlle - 6Door: Fotograaf
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Douche, Fotoshoot, Jong En Oud, Likken, Neuken, Pijpen, Verleiden,
" Ok, je klein geil monstertje. Ja kunt er niet genoeg van krijgen merk ik. Vertel me wat je van me wilt. Een geile glimlach verscheen op haar lieve gezichtje en meteen antwoorde ze dat ze weer lekker geneukt wilde worden. Dat ik helemaal l..."
15-03 om 20:00
Lente Op Het BoszichtcollegeDoor: De Seks Leraar
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Groepsex, Leerling, Lente, Leraar, Neuken, Pijpen, School,
"Hallo allemaal. Mijn naam is Hein Peters, 32 jaar, gelukkig getrouwd en trotse vader van twee prachtige jongens. Sinds januari ben ik als leraar Nederlands verbonden aan Het Boszichtcollege. Voorheen gaf ik alleen les op t Erasmus, allemaal keurige..."
15-03 om 20:00
Åland - 33: Even Pas Op De PlaatsDoor: Muffer
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
" Dit deel bevat geen seks Ik maak even een pas op de plaats met de land Saga om de verhaallijnen rustig uit te werken. Maar ik heb ook gemerkt dat veel lezers langzamerhand een beetje kwijt zijn wie wie is in deze Saga. Daarom hier e..."
15-03 om 16:00
De SportmasseuseDoor: Erik5824
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Massage,
"stamel je en je trek vlug je hand terug. Je hoort hem niet reageren, gelukkig. Zou hij stiekem dezelfde gedachten hebben als jij Je besluit om de stoute schoenen aan te trekken. Als je eigenlijk klaar bent met de behandeling, zeg je dat je ..."
15-03 om 16:00
Sinds Een Dag Of Twee... - 7Door: Rainman
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Italie,
" Tjeez Es, wat zie jij er verhit uit riep Mira toen Esther het terras weer op liep. Ja, sorry hoor, zei Esther. Ik heb het ook erg warm onder die heaters hier En ze wreef even met haar handen over haar wangen, die warm aanvoelden. Ze moest..."
15-03 om 16:00
Meisjes Op Bezoek - 4Door: Marcel18171
Reacties: 4
Lengte: Lang
"Ik sta in de woonkamer te wachten tot Marian binnen zal stappen. Ik heb een zwart latex jurkje aan en daaronder een met kant afgezette BH en een zwart stringetje met open kruis. Ik draag zwarte hold ups met een fijne fishnetstructuur met daaronder zw..."
15-03 om 16:00
Maaike En Haar Daddy - 15: Fantasie 2 (slot)Door: Boris Verhaal
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Daddy, Jong En Oud, Likken, Neuken, Onderdanig, Opdracht, Pijpen, Slet, Sletje, Spanking, Veiling,
"Het statige huis stond ver weg van de bewoonde wereld. De ramen spiegelden in zon en lieten geen pottenkijkers naar binnen kijken. Het zou trouwens een hele toer worden om zonder toegang bij het huis te komen, want het gehele terrein werd streng bewa..."
15-03 om 16:00
Nadi's Leven - 22: Drie Is Niet TeveelDoor: Riba Sova
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Biseksueel, Piercing,
"We hebben lekker gedoucht als Anne met een wijntje en glazen aankomt zetten. We schuiven de stoelen bij elkaar en genieten van onze mooie eigen plek. Had jij ook begrepen dat we hier een paar dagen konden staan, vraagt Anne. Ik dacht het wel, mijn Fr..."
15-03 om 12:00
Boost Ons Sexleven - 2: De OpdrachtenDoor: Sletje Erica
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bondage, Dildo, Opdracht, Plas, Plassen, Vastgebonden,
"We hebben om ons sexleven een boost te geven naakt in een restaurant gegeten. Tijdens het eten zijn we van tafel en tafelgenoten gewisseld en hebben opdrachtjes moeten uitvoeren. Dit was heel erg opwindend. De serveerster die ons bediend heeft die he..."
15-03 om 12:00
Lauren Gaat Weer Naar School - 19Door: Aadje
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Cuckold, Cuckolding, Exhibitionisme, Fantaseren, Groepsex, Groot Geschapen, Grote Lul, Hotwife, School, Voyeurisme,
"Die morgen opende ik mijn ogen en zag dat we dicht bij elkaar lagen. Er verscheen een glimlach op mijn gezicht toen ik me realiseerde dat het de eerste keer was sinds ik haar bedrog ontdekte dat we zo intiem met elkaar verbonden waren. Ook bereikte z..."
15-03 om 12:00
De Infiltratie - 7: De RuilDoor: Marduk Odin
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil, Slet, Sletje,
"Rond de middag krijg ik een bericht van Alex met de vraag om me klaar te maken voor een afspraak met een zakenpartner van hem. Opnieuw geeft hij kledinginstructies. Ik draag een lang zwart kleed met een grote inkijk en hoge split met niets daaronder...."
15-03 om 06:00
Devon In De SaunaDoor: Steifeduo
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sauna,
"Aangenaam kennis te maken. Ik ben Devon, een produkt van een Nederlandse vader en een Engelse moeder. Wel een mooi produkt, al zeg ik het zelf 21 jaar, 1m87, smal en een mooie kop die moeilijk is thuis te brengen. Bedekt met dik zwart steenkolenhaar..."
15-03 om 06:00
Stiefdochter BetraptDoor: John_de_Groot
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Betrapt, Dochter, Moeder, Neuken, Pijpen, Stiefdochter,
"Jade, roept ze. Het is tijd om te gaan slapen. Morgen moet je weer vroeg op. Ze luistert. Maar geen reactie van boven. Jade, herhaalt ze nog een keer. Jade, naar bed Leila kijkt me aan. John, die meid luistert steeds slech..."
15-03 om 06:00
64 En 18 - 1: Een Gewaagde DateDoor: Jelle Mannes
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, 60 Plus, Date, Dating, Oudere Vrouwen,
"Bijna een heel jaar heb ik erover nagedacht, vol twijfels en ook wel met veel angst voor wat er misschien zou kunnen gebeuren... In december 2022, een week voor Kerstmis, kreeg ik er genoeg van de feestdagen helemaal alleen te moeten doorbrengen en h..."
15-03 om 00:00
Partnerruil - 18: Het DorpsfeestDoor: DAts
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"Natuurlijk sprak ik op het werk regelmatig met Frits en we hielden elkaar goed op de hoogte hoe het met onze wederzijdse exen verging. Volgend weekend zou het dorpsfeest in Darwerd zijn. Ik vroeg Frits Komen jullie ook naar het feest Ja, natuurl..."
15-03 om 00:00
Stan Op Zoek - 19Door: Kevin K
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Woensdag, vrolijk gestemd kom ik uit mijn werk. De afgelopen dagen waren geweldig Samen met Joeri, het is een droom die uitkomt Ook Joeri heeft de afgelopen dagen goede zin en dan bedoel ik niet alleen op seksgebied. We zijn gewoon beide vrolijk, a..."
15-03 om 00:00
Maria En Klaas Zoeken Een Vriend - 4 @Door: Maria
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Neuken, Pijn, Plas, Plassen,
" Hallo lieve lezers. Deze keer een veel heftiger verhaal. Dus als je teerhartig bent NIET LEZEN, gewoon overslaan. Het verhaal kent af en toe heftige wendingen met pijn en zelfs bloed, dus WEES GEWAARSCHUWD We zijn met onze nieuwe vri..."
15-03 om 00:00
 
De Sexverhalen Van Donderdag
Surprise!Door: Ilwis
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
"Mijn moeder en ik hebben een hechte band samen. Een vader heb ik nooit gehad dan een enkele tijdelijke vriend van mijn moeder hoewel dit de laatste tijden ook minder is. Hoe het kan dat ze geen relatie heeft is iets wat ik niet snap. Ze is lief en he..."
14-03 om 20:00
UitzonderingDoor: Buurman
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Groot Geschapen, Grote Lul, Jong En Oud, Ontmaagd, Ontmaagding,
"Ik vind iedere piemel, pik of paal interessant, klein meer nog dan een grote, maar er zijn uitzonderingen Hij was de zoon van een kennis, net 21, en super tenger. Leuk, maar wat had hij in zijn ruime slip hangen Nieuwsgierig hing ik om hem..."
14-03 om 20:00
Tante MarjanDoor: Ilwis
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tante,
"Ik woon samen met twee bloedmooie vrouwen en toch is het voor mij een probleem. De een is Anja, mijn moeder. Zij heeft mij erg vroeg gekregen waardoor er maar 16 jaar verschil is. Mijn moeder is een langharige blondine van zo n 1,65 1,70 lan..."
14-03 om 16:00
Soep EtenDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Behaard, Kleine Borsten, Kleine Tieten, Milf,
"Er is een markt voor, vrouwen en meiden met grote tieten, geef mij maar een wat handzamer formaat. Vroeger toen ik nog in een echte volksbuurt woonde, keek ik al naar mijn buurvrouw, die had van die mooie Peertjes, noemde ze die, dat hoorde ik als i..."
14-03 om 16:00
Avondje UitDoor: Sandra1973
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lovense, Milf, Piercing, Tattoo,
"Aangekomen in Mike z n appartement springen we onder de douche en maken ons klaar voor ons avondje stappen. Mike heeft mijn outfit klaar gelegd voor vanavond. Het is zwarte wetlook minijurk met doorschijnende gaas flock print bovenkant . ..."
14-03 om 12:00
Alleen Thuis - 1Door: Alex20684
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Exhibitionisme, Tiener, Voyeurisme,
"Eindelijk was het zover, de dag waar ik lang naar uit had gekeken. Mijn ouders en zussen waren voor twee weken op vakantie en ik had het huis alleen. Voor een tienerjongen is dat natuurlijk geweldig. Het had wat moeite gekost om mijn ouders te overtu..."
14-03 om 12:00
Slavin Vera - 19: De Dungeon Deel 2Door: Slavinvera
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dokter, Gebruikt, Groepsex, Meester, Rollenspel, Slavin,
"Aangezien mijn verhalen een serie verhalen zijn, raad ik je wel aan om bij het begin te beginnen. Hier stel ik mezelf voor en beschrijf ik mezelf. Mocht je nog even terug willen lezen hoe ik, of andere personen eruit zien, dan kan je mijn profielpagi..."
14-03 om 06:00
Jason - 14Door: Karel
Reacties: 1
Lengte: Lang
" Vrijdag 2 februari 2017 Amper was ik bekomen van mijn avonturen tijdens het groepswerk of ik mocht beginnen aan mijn eerste chte weekendjob. Mijn ouders waren al lang aan het zagen dat ik iets moest doen om wat geld voor mezelf te sp..."
14-03 om 06:00
De Lauwerkrans - 6Door: Gerrit Tonner
Reacties: 0
Lengte: Lang
" 19. Aftasten 2 Het duizelde Aalt. Wat was zo n borst een warme weelde Hij omspande haar met twee handen en sabbelde aan de tepel Het gevoel in zijn handen en mond was ongekend. Hij keek op en zag hoe Hans op dezelfde manier de and..."
14-03 om 06:00
Mini - 300Door: Keith
Reacties: 14
Lengte: Zeer Lang
" Beste lezers. Ja, het duurde langer dan normaal voordat deel 300 uitkwam. De reden is simpel werk. Proberen te slapen in een ruimte van 4 x 6 meter waarbij ook nog drie andere heren hun rust proberen te pakken... Ja, ik ben het gewe..."
14-03 om 00:00
Partnerruil - 17: Nynke En RickDoor: DAts
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"De ochtend na het bezoek van Bram met zijn kinderen hadden we afgesproken met Nynke en Rick om muziek te maken. Dat vond ik best wel spannend, omdat Nynke gister met Bram en Janna gevree n had. Ik had geen idee wat Rick hiervan wist en hoe hij dat op..."
14-03 om 00:00
Van Groot, Groter Naar Grootst - 1: GrootDoor: Janus Petersen
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Dildo, Jong En Oud, Waargebeurd,
"Bij de eerste sportles, vorige week woensdag 17 september 2014 heb ik een briefje gegeven aan de sportleraar, Melchior, waarin mijn vader hem als arts vraagt vrijstelling te geven vanwege mijn medisch incompetente lichaamsbouw . De leraar reageert..."
14-03 om 00:00
Beest Mijn Vriend - 3: SlotDoor: Jodocuss
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Honden,
"Ik word wakker en hoor naast me ingehouden gekreun. Ik draai me om en zie Eefje op haar rug, de benen naast het bed en Boris ertussen. Hij likt haar. Ze heeft de ogen gesloten. Eefje merkt dat ik wakker ben. Wow dat is nog eens fijn wakker worden op ..."
14-03 om 00:00
 
De Sexverhalen Van Woensdag
Ze Zien Het Als ComplimentDoor: Xxxme
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
"Gelijk draaiden de hoofden van Maartje, Fleur, Laura en Lisa naar mij wanneer ik de woonkamer in kwam. Oei stoor ik Nee helemaal niet je komt juist als geroepen. Zei mijn zus en ze trok zelf een stoel naar achteren voor mij. Lisa, Lau..."
13-03 om 20:00
Transformatie Naar Een Fulltime Slaaf - 3Door: ARTSADAK
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Dom, Slaaf, Transformatie,
" wow, ik wist niet dat het zo lang geleden is dat ik dit ben begonnen schrijven, ondertussen is er veel veranderd in mijn leven, sommige zaken die fantasie waren zijn dat nu niet meer, ik hoop dat ik hiermee weer de draad heb opgenomen om dit verha..."
13-03 om 20:00
Buiten WestenDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Broers, Likken, Pijpen,
"Mijn naam is Jean, inderdaad mijn ouders zijn Francofielen, en ik ben 17 jaar. Ik heb nog een broertje van 16, en die heet Alain, genoemd naar de beroemde, en mooie Franse filmster Alain Delon. In tegenstelling tot onze filmster, is mijn broertje har..."
13-03 om 20:00
Een Chat - 2Door: Garfield
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Chat,
"Na de chat volgde meer van die chats. Suzanne maakte me elke keer weer gek als ik met haar ging chatten. Toch hebben we ook wel gewoon gechat waar in ze dus ook vertelde dat ze regelmatig hardloopt. Ik had gevraagd waar ze dat deed en ze ..."
13-03 om 20:00
Melissa's Geile Chat Contact - 2Door: Melissa Ikke
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Chat,
"Kan michael nog meer, gebeurde er nog meer Hieronder lees je het antwoord, have fun Michael haalde zijn vingers uit m n natte kutje en duwde die vingers in m n mond. Maak me maar schoon schatje, dan wil ik straks je bed wel e..."
13-03 om 20:00
Boost Ons Sexleven - 1: Naakt EtenDoor: Sletje Erica
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Buttplug, Dildo, Exhibitionisme, Naakt, Opdracht, Tepelklemmen,
" Hierbij deel 1 van een fantasie verhaal. Ik moet dit van mijn Meesteres schrijven. Uiteindelijk moet het vervolgverhaal minimaal 40.000 woorden worden. Voor een waargebeurd verhaal lees dan ook Sletje Erica. Mijn vrouw en ik zijn inmi..."
13-03 om 16:00
Tienertijd - 19Door: CrossWin
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
"De volgende ochtend word ik heerlijk wakker met Saskia naast me. Ik draai me naar haar toe en streel haar zachtjes waarvan ze wakker wordt, of was ze dit al Ook zij draait zich om en kijken we elkaar verheerlijkt aan. Weer stormd die warme gloed doo..."
13-03 om 16:00
Maria En Klaas Zoeken Een Vriend - 3 @Door: Maria
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Dieren, Honden, Neuken, Pijn, Plas, Plassen,
" Hallo lieve lezers. Deze keer een veel heftiger verhaal. Dus als je teerhartig bent NIET LEZEN, gewoon overslaan. Het verhaal kent af en toe heftige wendingen met pijn en zelfs bloed, dus WEES GEWAARSCHUWD We hebben een stel in huis ..."
13-03 om 16:00
Introductie - 2Door: Fetish Boy
Reacties: 0
Lengte: Lang
" Dit is het vervolg op mijn introductie, dank voor alle reacties alleen doe ik denk ik iets fout met het reageren daarop excuses De dagen nadat ik betrapt werd ging er veel door mijn hoofd heen en had ik niet door dat de dagen voorbij..."
13-03 om 16:00
Homo Sexualem - 2: MelkmeisjesDoor: Gina
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
" De melk is op werd er vanuit de keuken geroepen. Vincent kwam de woonkamer in met een lege fles melk. De productie is weer aan het inzakken zei hij, daar zul je toch wat aan moeten gaan doen. Als baas van het dorp was ik de enige die ..."
13-03 om 16:00
OpladenDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Chat, Date, Dating, Neuken, Pijpen, Wielrennen,
"Bij een tentje langs het fietspad, raakte ik in gesprek met een keurige slanke jongeman met een racefiets. Vooral zijn kleding en lijf hadden mijn aandacht, natuurlijk. Elektrisch, lachte hij, wijzend op mijn fiets, ik knikte. Lastig waar laad je zo ..."
13-03 om 16:00
Van Bi-slaaf Naar Cuckold - 3Door: Shadow78
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Likken, Pijpen, Slaaf, Slikken, Sperma,
"Enkele dagen verstrijken zonder vreemde dingen. Ik ben blij dat de rust weer een beetje is weergekeerd. De het vernederende gevoel en de buikpijn zijn verdwenen. We leiden ons leven weer zoals het was, voordat meester Johan een deel van mijn leven ov..."
13-03 om 12:00
Juffrouw RoosDoor: Ilwis
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Eerste Keer,
"Vanmiddag most ik bij juffrouw Roos langs om een geleend boek terug te brengen. Juffrouw Roos ken ik of eigenlijk kent ze mij, mijn levenslang al. Zij deed de oppas van mij, rond mijn vierde jaar en van mijn twee jaar oudere zus. Juffrouw Ro..."
13-03 om 12:00
Ik Blijf Haar Kleine BroertjeDoor: Xxxme
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Broer, Eerste Keer, Klaarkomen, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Zus,
"De regen viel me bakken uit de lucht wanneer mijn zus en ik stopten met lopen. Het heeft toch geen zin we gaan sowieso kletsnat aankomen. Zei mijn zus tegen mij waarna ze bij mij inhaakte. Samen liepen we zo verder naar huis waar Fleur met de afsta..."
13-03 om 12:00
Natuur Doet Het Werk - 1Door: Jolanda
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Eerste Keer, Klaarkomen, Ontdekken, Slikken, Sperma, Vingeren,
"Ik ben 41 en woon al 23 jaar samen met mijn vriend Frans die 44 is. We zijn gek op seks en neuken dagelijks. Ik zelf ben al jong begonnen met mijn twee broers Dries en Huib die een en drie jaar ouder zijn. Dat is nooit gestopt eigenlijk. Alle drie kr..."
13-03 om 12:00
Het Kasteel - 22Door: Borrie70
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Kasteel,
"Louise is nog een volle week gebleven, waarbij ze veel speurwerk verrichte in de zoektocht naar mijn familiezwaard. Bij terugkomst uit Dresden vertelden Louise en ik aan de Sanne en Esmee van de plannen, die we hadden gesmeed over mijn nieuwe bedrijf..."
13-03 om 12:00
De Ontdekking Van De Hemel - 6Door: Floris20621
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broer, Moeder, Pijpen, Rimmen, Tiener, Tweeling, Vader, Zus,
"Zondagmorgen. Papa is weer op fietstocht. De tweeling ligt bij Mama in het grote bed. Gezellig met z n drietjes onder het dekbed. Ze liggen een beetje te kletsen. De tweeling is opgewonden straks komt Opa, die neemt hen en Grote Broer en Grote..."
13-03 om 12:00
Lilly - 4: SlotDoor: Maarten
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Aftrekken, Neuken, Pijpen, Scheren, Tiener, Vingeren,
" In het vorige deel heb je kunnen lezen dat Andy jarig was. Zijn vader bekeek me ongeremd toen ik de slingers hielp ophangen. Tijdens de verjaardag viel het me op dat de familie het niet zo nauw neemt met elkaar betasten. Ik mocht blijven slapen en..."
13-03 om 12:00
Lesbos - 2Door: Better Or Worst
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Lesbienne, Met Familie, Moeder,
"We genoten nog van de zon en af en toe zwom ik wat om af te koelen, en na een flink stuk gezwommen te hebben en weer op het strand terug te zijn zag ik mijn moeder in gesprek met iemand. Zal vast een toerist zijn dus besteedde er geen aandacht aan. T..."
13-03 om 12:00
FriendzoneDoor: Mickey Hard
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Date, Dating, Dik, Gay, Ontdekken, Sauna, Strapon,
"Het was zondagavond. Pat zat naar een talkshow op televisie gekeken in zijn rommelige woning. Hij was een trots vrijgezel die genoot van het leven en onderdeel daarvan was dat je de afwas tot morgen kon uitstellen. Zondag was een dag om lekker te lui..."
13-03 om 06:00
Rottweilers Op Hun Best! - 3Door: MichaDevone
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Honden, Meester, Pik,
"Hij trok zijn slap geworden pik uit mijn mond, trok de huid van zijn pik naar achteren en kneep er in, in een poging al het laatste sperma eruit te knijpen. Er kwamen nog best wat druppels uit en hij veegde deze aan mijn gezicht af. Wat vond je e..."
13-03 om 06:00
Onverwachte Verlangens - 38Door: NickSchrijvers
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Dochter, Lesbienne, Moeder, Trio,
"Gespannen liep Fien achter Jade aan naar boven toe. De blondine had zojuist gehoord dat ze Paula moest domineren, anders zou Paula vanavond geen genot mogen ervaren. Nu wilde Fien dit Paula zeker niet onthouden en had ze dan ook ingestemd met het voo..."
13-03 om 06:00
Met Mijn Zus Naar De Sauna - 2Door: Xxxme
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sauna, Zus,
"Wanneer Lisa terug kwam van het toilet had ze een blos op haar wangen. Ze kwam met pretoogjes voor mij staan en zei Fleur heeft ons daarnet bezig gehoord. H ... Hoe bedoel je Hoe kan dat nu Vroeg ik bezorgd aan mijn zus die mijn handen vastn..."
13-03 om 00:00
Moeder En Dochter Op Vakantie - 4Door: Westy
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Buitensex, Dochter, Groepsex, Moeder, Vakantie,
" Terwijl Anna zich vermaakt in een bar in Heraklion bezoekt haar dochter Olivia een discotheek. Intussen had Olivia zich in de Havana Club aangesloten bij drie meisjes die iets ouder waren dan haar. Jessie was 18, Karin en Simone waren..."
13-03 om 00:00
Gaf Jointjes Aan Een 50 Jarige VrouwDoor: Gertjan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 50 Plus, Milf, Neuken, Pijpen,
"Met mijn vriend waren wij de hele dag aan het gamen geweest, met mijn ook 24 jarige vriend, en natuurlijk wat gebruikt, maar ik had nog meer behoefte toen mijn vriend weg was, dat was sex anders neukte ik mijn 42 buurvrouw paar keer in de week, maar..."
13-03 om 00:00
Suzanne En Lisa In De DuinenDoor: Rogier20707
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buitensex, Duinen, Naakt, Verlangen,
"Het was een prachtige zomerdag toen Suzanne en Lisa besloten om samen een wandeling te maken in de waterleidingduinen. De zon scheen fel aan de hemel terwijl ze hun rugzakken pakten met wat snacks en water, klaar voor een dag vol avontuur en ontdekki..."
13-03 om 00:00
 
De volgende update met nieuwe sexverhalen is om 06:00Deze update bevat de volgende verhalen:

Wat Een Paal - Buurman
De Vriendengroep - 60 - Jefferson
Meer Lekkere Gratis Sex Sites