Opwindend.Net
Datum: 28-09-2016
Stemmen: 45x
Cijfer: 6.5
Gelezen: 12629x
Lengte: Kort
Marleen's Vriendinnen
Door Subrosa - Mijn Profiel Pagina

De volgende dag ging ik Marleen ophalen in de flat van haar vriendin Saskia.

Saskia was een prille dertiger die als vrijgezel niet vies was van seks, man of vrouw maakte voor haar niet uit. Ze zag er uit als een lief poppetje, maar dat was ze eigenlijk niet, ze was vrij brutaal in de mond. Verder was er nog een tweede vriendin aanwezig, Mia was een erg rijzige dame, die qua lengte net iets langer is ik., wat ik op zich al erg geil vind een een vrouw, Mia was getrouwd maar dat huwelijk stelde niet veel voor, volgens Marleen sloeg Mia haar man wel eens,. Daar fantaseerde ik wel eens over tjidens het masturberen, enfin toen het nog mocht van Marleen.

Ik kwam binnen en kreeg meteen een glas rode wijn in mijn handen, maar ook een onbeschaamde vraag... het was duidelijk dat de dames al één en ander hadden genoten.

"Karel" begon Mia, "is het echt waar wat Marleen zo net zei, dat je zo'n kleine pik zou hebben ?" toe, laat hem eens zien? "

Saskia had me al snel bij m'n armen vastgenomen en Mia stroopte mijn broek af. ...Weet je dames lachte Marleen " Karel houdt ervan om vernederd te worden, als jullie jullie best doen wordt hij misschien net hard genoeg om hem te neuken.

Jullie krijgen carte blanche van me, ik tracteer vanavond. "

Ik werd vakkundig uitgekleed en naar de sofa geleid. Doe hij echt alles wat je zegt vroeg Mia ? Ja hoor, Karel vraag de dames eens lief of ze in je ballen willen trappen? Saskia en Mia trapten elk een reeksje van 5. Gekukkig hadden ze hun schoenen uitgetrokken.

Ik wa gauw opgewarmd en de vriendinnen lieten er geen gras over groeien. Saskia ging op me zitten en begon me zachtjes te neuken terwijl Mia haar kutje over m'n mond begon te schuren.

Na een tijdje wisselden ze van positie alleen koos Sakia ervoor om haar kontje te laten likken... nou echt schoon was dat niet maar ik was inmiddels zou heet geworden dat het me niet meer hinderde.

Saskia en Mia kwamen al snel klaar op m'n pik en hoofd ,mij was uitdrukkelijk verboden om klaar te komen.

"Sletje" ik heb vanmiddag in Antwerpen iets voor jou gekocht... kijk maar, een forse zwarte voorbindlul werd uit de verpakking genomen. Ik moest even slikken maar had ik een keuze ? En omdat ik de beroerste niet ben mag jij zelf kiezen wie jou ermee gaat neuken. Mijn favoriet was sowieso Mia, omdat ze lekker rook, naar seringen maar ook haar lengte had gek genoeg iets geruststellends. "Oh lekker Karel" zei Mia, "ik ga voorzichtig doen hoor" Sakia bood zich aan om m'n kontje wat voor te bereiden en begon m'n kontje vinnig te vingeren. We schoven de sofa voor de manshoge spiegel zodat ik goed kon zien hoe ik door Marleen's vriendin zou worden gepenetreerd. "Oh Karel als je m'n pik manmoedig ontvangt regel ik dat je straks over onze geile voetjes mag spuiten" fluisterde Mia in m'n oor Dat vooruitzicht sleurde me door de eerste pijn en vernedering. Een kwartiertje later werd ik beloond Al die voetjes over m'n lichaam, in m'n mond, al die verschillende geurtjes die zich vermengden, ik werd er bloedgeil van...en kwam heftig klaar... over hun mooie voetjes. oh kijk wat er uit z'n pikje komt "riep Saskia nog" Even later na het schoonlikken hoorde ik Marleen tegen Saskia vertellen dat ze van plan was om me te prostitueren als lustslaafje. Bij vrouwen ? vroeg Saskia ? "Bij vrouwen én mannen lachte Marleen. Alweer moest ik even slikken.

( wordt vervolgd )


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Opwindend.Net op Facebook Deel dit verhaal op Twitter
Lees Reacties (6)
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter

Copyright 2000 - 2017 Opwindend.Net