Opwindend.Net
Datum: 30-10-2016
Stemmen: 16x
Cijfer: 7.6
Gelezen: 6761x
Lengte: Kort
Ik, Claudia, Werd Een Geil Sletje - 3
Door Foxxie - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Ik, Claudia, Werd Een Geil Sletje - 2

Deel 2 eindigde met...,

Ik was slap en kon nog net op mijn benen staan, met schokjes kwam mijn lichaam weer in de normale toestand. Zo heftig was ik nog nooit klaargekomen.


Daar stond ik nog steeds met mijn benen wijd handen in de lucht vastgebonden en geblinddoekt. Vanuit mijn kutje voelde ik mijn eigen geil langs mijn dijbenen lopen. Ik was nat, geil en wilde meer.

Dat meer kreeg ik direct wanneer ik een flinke pets op mijn kont kreeg. Ik was zo geil dat alles direct weer reageerde. Oooooh mompelde ik. Nog een tik op mijn billen. Je kon toch goed tellen zei hij ineens. Ja zei ik. Oke begin maar dan en een vlakke hand voelde ik op mijn bil. 1 kreunde ik. Gevolgd door een flinke tik op mijn andere bil. 2... dit ging door tot hij bij 10 was aanbeland.

Hij maakte mijn armen los, kwam voor me staan en kuste me op mijn mond. Direct gevolgd door een ruk aan mijn arm, “op je knieën sletje”. Ik reageerde gelijk en zakte door mijn benen en ging op mijn knieën zitten. Hij duwde mijn hoofd omlaag, “kont omhoog” ik duwde mijn kontje de lucht in.

Ik hoorde hem iets pakken en het moment erna voelde ik iets koud op mijn kontje. Zijn hand smeerde het langs mijn kontgaatje. Ik zat gespannen te wachten want daar was ik nog maagd, ik wilde het wel graag een keer maar was dit het moment. “ontspan en geniet”.

Ik voelde hoe hij iets tegen mijn kontje aanzette en heel langzaam naar binnen schoof. Het voelde raar en lekker tegelijk, ik probeerde me te ontspannen. Voelde hoe hij hem nog verder in mijn kontje duwde. Nu werd het iets dikker en ik voelde hem goed. Het volgende moment voelde ik hoe hij hem helemaal in mijn kontje duwde. “zo dat ging best makkelijk” en ik voelde een tinteling in mijn buik opkomen. Wat was dat een geil gevoel.

Hij trok me omhoog, zo ga nu maar weer staan met die buttplug in je kontje. Ik stond op en direct gingen mijn armen weer de lucht in en werd ik weer vastgezet.

Door mijn geilheid was ik alle orientatie even kwijt, ik voelde een tik tegen mijn kutje. Alles trilde door me heen. De plug voelde ik goed en het was een genot. Hij kwam naast me staan, pakte met zijn ene hand mijn kutje en begon me te vingeren en met mijn klitje te spelen. Met zijn andere hand tikte hij tegen de plug. “Zo nu wordt je effe lekker in je kontje genomen” zijn woorden maakte me alleen maar geiler. Ik voelde hoe de plug met tikjes door mijn kontje heen ging, zijn vinger langs mijn klitje. Het genoot steeg tot grote hoogte. Ik had het gevoel dat ik moest plassen.

Ik zakte iets door mijn knieën. “rechtop blijven staan” ik strekte mijn benen waardoor het gevoel nog intenser bij me binnenkwam. “je wilde toch zo graag klaarkomen, nou kom op dan”

ik voelde hoe het vocht tussen mijn benen liep, zijn vingers in me kutje en langs mijn klitje. Het sopte, ik hoorde het als hij zijn vingers door mijn kutje haalde. Weer zakte ik door mijn knieën van geilheid. “rechtop” hoorde ik en ik kreeg een pets voor mijn billen. Hierdoor was het nog moeilijker om rechtop te blijven staan.

Ik kreunde hard, mijn lichaam reageerde op alles wat was dit geil.

Met zijn andere hand ging hij nu naar mijn kontje en drukte de butplugg heen en weer,,, “ik zal je even lekker in je kontje neuken” zijn woorden waren de druppel. De plugg in me kontje heen en weer en zijn vingers in en langs mijn kutje en klitje bracht mij tot een ongekend hoogtepunt.

Ik kwam intens klaar. Voelde alles samenspannen, mijn kutje zeiknat. En mijn kontje gevuld.

Voor het eerst zat er iets in mijn kontje en ik kwam er gigantisch op klaar. Heerlijk vond ik het.


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Opwindend.Net op Facebook Deel dit verhaal op Twitter
Lees Reacties (0)
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter

Copyright 2000 - 2017 Opwindend.Net