Opwindend.Net
Datum: 18-03-2017
Stemmen: 64x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 10405x
Lengte: Lang
Maureen - 28: Klaar!
Door Sprinter Culemborg - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Maureen - 27: Wachten Duurt Lang

Ik = Mark

Terwijl Maureen aan de paal vast staat, ga ik heel stilletjes terug naar de woonkamer en maak het me daar comfortabel. Ik kan haar in één oogopslag zien, maar ze weet niet dat ik in de buurt ben. Dat lijkt haar niet te deren.
Maureen is fanatiek bezig om zich naar beneden te werken en daarna om een punaise te verwijderen. Ze doet het slim en binnen 20 minuten heeft ze een stand bereikt waarin ze probeert te dommelen. Ik vind het prima als ze weg dut: ze zal al haar energie vanavond goed kunnen gebruiken!

Ik dommel ook wat weg en ik laat dat toe, omdat ik weet dat ik alert genoeg ben om elk geluidje te horen als ik zittend slaap.

Het is bijna 19:00 uur als Irma mij een zoen geeft. Ik schrik wakker en moet even nadenken waar ik ben. Ik herpak me snel en kijk naar Irma. Ze maakt een beweging alsof ze een plant aan het bespuiten is. Ik snap haar niet. Irma loopt weg en komt terug met een gevulde plantenspuit. Ik glimlach en ik knik. Zachtjes lopen we naar de dommelende Maureen.
Ik wijs naar het gezicht van Maureen, maar Irma schudt haar hoofd. Ik wijs dan resoluut naar haar kut die net onder de om haar schouders hangende deken uit komt en Irma vindt dat ook een goed plan.
Ze richt de spuit op het kutje van Maureen en begint stevig te spuiten. Maureen wordt al na een paar seconden rustig wakker. Net als ik zojuist is ze even haar oriëntatie kwijt. Haar blinddoek zorgt er voor dat ze nog meer moeite heeft om dat gevoel snel te boven te komen. We geven haar even de tijd om te realiseren dat haar kut besproeid wordt.

“Ik heb dorst”, zegt Maureen met een zwakke stem. Irma en ik kijken elkaar aan en we realiseren ons dat we niet goed genoeg voor Maureen hebben gezorgd. Irma bedenkt zich niet en spuit vol in het gezicht van Maureen die er van schrikt en met open mond adem haalt. Irma stopt de spuitmond in haar mond en begint langzaam te spuiten. Maureen slikt alles rustig door. Ondertussen ga ik iets te eten maken. Ik kies voor een pasta met kip: licht verteerbaar.
Na een half uurtje is de pasta klaar en ga ik naar Maureen. Zij blijkt de hele tijd met Irma te hebben gepraat (Irma geeft me een knipoog en glimlacht, dus alles is in orde).
Ik vraag aan Maureen: “wil je hier, aan de paal eten? Of zit je liever op de dildostoel?”. Ik vraag naar de bekende weg en inderdaad: Maureen zegt: “hier, aan de paal graag, maar mag ik daarna alsjeblieft naar het toilet?”
“Ja, dat is prima”, zegt Irma. Ze pakt een paar boekenplanksteunen en wurmt deze voorzichtig tussen de heupen van Maureen en de riem. Daarop legt ze een grote broodplank. Op deze manier heeft ze een klein tafeltje gemaakt. Ze legt er bestek bij en zegt: “Eet smakelijk!”.
Ik loop weg om mijn lachen te onderdrukken. Ik moet lachen om de inventiviteit van Irma en om het beteuterde gezicht van Maureen die blijkbaar dacht dat we haar zouden voeren.

We eten de pasta op en als we rond acht uur klaar zijn maak ik Maureen los. Irma en ik staan klaar om haar zo nodig op te vangen. Dit blijkt inderdaad nodig te zijn, want ze is zo dom op de punaise te gaan staan, waardoor ze ongecontroleerd al haar gewicht op haar andere been laat rusten. Dat been was daar nog niet op berekend.
Zachtjes laten we Maureen op de grond zakken en strelen en knuffelen we haar. Na ongeveer 10 minuten gaan Irma en Maureen samen naar boven om een lekker warme douche te nemen: zoveel mogelijk spierspanning wegspoelen!

Ik begin de woonkamer een beetje te verbouwen. Ik zet de keukentafel tegen de achtermuur, onder het hoge achterraam. De vensterbank steekt er maar net bovenuit. Op de tafel leg ik het matras van Maureen en de vensterbank wordt daardoor een soort kussen. Ik denk dat het precies de goede hoogte zal zijn om Maureen te neuken.
Irma en ik hebben het draaiboek voor vanavond al doorgenomen. Eerst gaan we lekker ontspannen op de bank naar wat romantische films kijken, om de spanning wat hanteerbaar te houden.
Om half twaalf zal ik Maureen oppakken en op de tafel leggen. Vanaf dat moment zal Irma haar zo veel strelen, kussen en prikkelen dat ze helemaal gek wordt. Als we merken dat ze het niet langer kan houden, dan ga ik haar eerst anaal neuken en daarna in haar kut. Het zou zo maar eens kunnen zijn dat ik door de erotische spanning wel drie keer klaar kan komen. Als dat zo is, dan zal ik haar mondje ook volspuiten.
Dat is althans het grote plan. Inspelen op de situatie zullen we zeker doen, maar dat zien we dan later wel.

Ik leg wat zachte kussens op de bank en steek wat extra kaarsjes aan. Wat lampen uit en Netflix klaar zetten. Het ziet er prima uit.
Ik maak nog een kaasplankje en zet wat nootjes en fris en sap neer. Alcohol drinken voor een neukpartij is namelijk geen goed plan als je je orgasme goed wil timen…

Als Irma en Maureen naar beneden komen, heb ik net zachtjes een populair klassiek muziekje op de achtergrond gezet. Niet helemaal mijn stijl, maar wel passend bij het moment wat Irma voorbereid heeft.
Irma komt eerst de trap af en roept van een afstand: “let op, hier komt Maureen aan!”
Ik heb voor de grap een fel blauwe stropdas en een zelfde kleur sjerp om mijn middel geknoopt. Ik wacht Maureen onderaan de trap op, terwijl Irma knipogend langs me heen loopt.
Ik zie als eerste twee stilettohakken naar beneden komen. Het getuigt van lef dat ze die ondanks dat ze er vandaag al uren op gestaan heeft weer op durft te gaan staan!
De benen die gracieus de trap af komen lijken eindeloos te zijn. Om haar bovenbenen, vlak onder haar kutje, zit een elastieken bandje met roesjes. Van haar schaamlippen naar boven zie ik gouden kettinkjes lopen. Die zijn vastgemaakt aan de tepelversiering en lopen sierlijk door een ringetje die ter hoogte van haar navel aan een buikkettinkje is bevestigd. Om haar nek heeft ze een sierlijk kettinkje lopen die aan de voorkant onder haar borsten langsloopt. Het is allemaal ragfijn en heel mooi.
Bij de haargrens heeft Maureen en kransje van Bougainville die in een wat forsere ketting is gestoken. Het haar draagt ze, zoals afgesproken, in een ingevlochten (stevige) vlecht. Het goud schittert me tegemoet!

Ik wist zo ongeveer wat ik kon verwachten, maar ze is echt schitterend! Irma maakt een paar foto’s van Maureen en ik stap naar voren om haar hand te pakken. Ze geeft mij die sierlijk en ik vraag aan haar: “mag ik je vanavond neuken?”
“Ja, heel graag”, antwoord Maureen smachtend.
“Wil je vanavond klaar komen?”
“Ja, heel erg graag”, antwoord Maureen met een hese stem
“Ik zal je vanavond keihard neuken en meerdere keren in je klaarkomen. Ook jij zal vaak klaarkomen. Wil je dat?”
“Het lijkt me heerlijk”, is het zwoele antwoord van Maureen.

Ik leid Maureen aan haar hand naar de bank, waar ik een pakje aan Maureen geef. “Je mist nog een sieraad om je compleet te maken”, zeg ik tijdens het overhandigen. Maureen pakt het snel uit en er komt een heel mooie goudkleurige buttplug met een hele mooie rode edelsteen er op tevoorschijn. “Wil jij hem er in doen?”, vraagt Maureen aan Irma. Irma laat wat van haar speeksel op de plug druppelen en schuift het koude metaal in de kont van Maureen. Ik zeg: “de regel is, dat je deze plug altijd buitenshuis in hebt. In dit huis mag je hem af en toe uitdoen. Schoonmaken doe je met je mond’.
Maureen kijkt me aan en knikt. Ze geniet zichtbaar van al deze aandacht en ze geeft Irma en ook mij een heerlijke kus, waarna ik haar in het midden van de bank installeer te midden van alle kussens.

Ik zet “The Polar Express” aan en al snel verliezen we ons in de film. We drinken wat, knabbelen wat nootjes en proeven van de vele soorten kaas. Als de film afgelopen is, is het kwart over elf. Ik merk dat Maureen heel erg zenuwachtig is en zich muisstil houdt. Het lijkt er op dat ze niet meer wil.
Ik kijk haar aan, streel haar met mooie met bloemen omrande gezichtje en vraag: “Heb je er zin in?” “Ja! Heel erg”.
“Vind je het eng?” “Ja, wel een beetje” “Hoezo dan?”
“Ik ben bang dat ik heel erg snel ga klaarkomen”. Ik glimlach. Wat is Maureen toch een pleaser! Ik antwoord: “Daar ben ik ook bang voor”, en ik geef haar een dikke knipoog waarmee ik aangeef dat het deze keer geen probleem is dat ze snel klaar komt.
Maureen ontspant een beetje. “Ik ga even plassen”, zegt ze dan. Gracieus staat ze op van de bank en maakt een sierlijke pirouette. De kettinkjes komen los van haar lijf, maar hangen stevig vast. Het plassen duurt vrij lang met alle ornamenten. Kort voor half twaalf komt Maureen terug. Irma staat haar op te wachten. “Ben je er klaar voor?”, vraag Irma. “Ja, maar ik word elke keer zenuwachtig, omdat jullie er zo speciaal over doen!”.
“Wij doen er zo speciaal over, omdat Mark je nu eindelijk gaat ontmaagden. Niet lijfelijk, maar wel psychisch. Als dat gebeurd is, dan zijn wij drieën in onze relatie gelijk. Mark en ik zijn getrouwd en dat blijven we. Dat is de burgerlijke relatie. Een andere relatie is, dat jij onderdanig en wij dominant zijn en daar voelen we ons alle drie prettig bij. Nog een relatie is de seksuele relatie. Die relatie is gebaseerd op het gegeven dat we elkaar vertrouwen en altijd elkaars grenzen respecteren. Zelfs wanneer die nog onbekend of niet uitgesproken zijn”.
Zo had Maureen het nog niet bekeken. Ze laat alles bezinken en omarmt ons beide. “Ik hou van jullie!”, roept ze vervolgens uit. Irma worstelt voorzichtig uit de omarming en ik til Maureen op. We kijken elkaar in de ogen en ik zeg: “geniet er van”. Maureen glundert nu alleen nog maar.

Ik leg Maureen op het matras wat op de keukentafel ligt en samen met Irma haal ik al haar juwelen af. Alles verdwijnt, behalve haar klitpiercings, want die zijn nog te vers. Haar schaamlippiercings halen we er ook tijdelijk uit. We willen Maureen dit zo puur mogelijk laten beleven.

Ik = Maureen

Ik lig op de keukentafel en voel heel veel gefriemel. Alles wordt van mijn lijf gehaald, maar als ik vraag waarom de klitpiercings blijven zitten, krijg ik als antwoord dat die er nog te kort in zitten om er uit te halen. O ja. Die zitten er pas 2 weken in… Ik vraag of alles goed is met mijn klit en de piercings en Mark en Irma inspecteren dit stukje lijf heel grondig. Irma geeft een kusje op mijn klit en ik krijg gelijk een spasme. Als Mark het ook doet is de spasme nog groter. Ik verlang zo naar hem. Naar zijn lul in mijn doosje! Dan komt Irma in beeld. Ze begint me overal te kussen en te strelen.
Ik geniet met volle teugen. Gelukkig doet ze rustig aan met mijn borsten en met mijn kut. Mijn verlangen naar aanraking wordt er wel door gevoed, maar mijn geilheid nog niet.
Ik zie Mark verdwijnen. Hij zal wel even plassen zijn.

Terwijl ik op mijn rug op de tafel lig, geeft Irma me een heerlijke body massage. Met wat olie er tussen lijken we wel twee lesbo’s die aan het schuren zijn.

Langzaam word ik gek van de vele aanrakingen van Irma. Haar handen lijken overal te zijn. Haar loshangende haren strelen mijn buik. Haar kut schuurt over mijn been. Ze zorgt er goed voor dat ik niet aan mijn borsten of bij mijn kut gestimuleerd word. Toch maakt ze me gek van geilheid.
Juist als ik denk dat ze niets meer kan doen om mij nog gekker te maken, bijt ze keihard in mijn lies. Ik grom van de pijn en bok met mijn onderlijf omhoog. Even vrees ik dat ik weer tegen het hoofd van Irma aankomt, maar haar hoofd is al weer weg. Pijn is ook voor Irma een goede leermeester!
Als ik me af begin te vragen waar Irma nu is, likt ze heel zachtjes de beet die ze net plaatste. De combinatie van pijn en liefdevolle aanraking is een duivels elixer!
Ik kronkel van geilheid. Ik heb geen bloed meer in mijn aderen, maar louter geil!

Irma houdt even pauze en zoals ik al verwachtte: ze bijt in mijn andere lies. Ik slaak nu een gilletje van de pijn, maar omdat ik het een beetje verwachtte, bokt mijn onderlijf nu niet zo erg. Haar likkende tong laat mij in een soort trance gaan. Ik laat me wegzakken in een bad van geilheid die bestuurd wordt door Irma.
Daar word ik ruw uitgehaald als ze plotseling mijn nieuwe buttplug uit mijn kont trekt. Ik moet hem goed schoon likken en zie dan Mark staan. Zijn pik is enorm stijf en lijkt eerder op een honkbalknuppel dan op een mannenlul. Het kopje glimt. Zou het allemaal voorvocht zijn? Langzaam komt hij op me af en hij tilt me op. Hij zet me op mijn knieën en duwt me voorover op de tafel. Tergend langzaam steekt hij zijn knuppel in mijn kont. Het is niet voorzichtig wat hij doet, want hij duwt gewoon door mijn sluitspier heen zonder te vertragen. Hij is vooral vastberaden.
Ik geniet van de indringer in mijn kont. Het vuur in mijn onderlichaam laait enorm op. Mijn kut begint te vloeien van geile honing. Als Mark er helemaal in zit voel ik me ontzettend gevuld en ontzettend gelukkig. Ik draai mijn hoofd om. Mark ziet het. Mark bukt en we geven elkaar een tongzoen. Mark zegt: “Hou het tegen”. Daarna begint hij rustig met lange halen mijn kont te neuken.
Het lijkt alsof ik gek wordt. Alsof mijn hele anus vol zit met kleine clitorissen die allemaal tegelijk gestimuleerd worden. Ik voel heel snel een orgasme aankomen, maar ik probeer het tegen te houden. Ik roep uit: “Kom Mark, dan komen we samen!”. Mark beukt keihard in mijn endeldarm. Ik span mijn kontspieren zo veel mogelijk, terwijl ik de rest zoveel mogelijk ontspan om mijn orgasme uit te stellen en om Mark zoveel mogelijk wrijving te geven.
Mark kreunt en beukt nog harder. Ik hoop dat hij niet stopt en alles weer laat afzwakken. Aan de andere kant: het is nog geen 12 uur en hij zit in mijn kont, in plaats van mijn kut! Heel kort slaat de paniek bij me toe, maar het gebeuk van Mark zet dat snel weer buitenspel.
Het gehijg van Mark begint stotend te worden. Ik hou het echt niet lang meer en ik roep: “Kom Mark, kom!”.
Mark gromt en drukt me bijna door het tafelblad heen. Ik knijp met mijn kont en zonder mijn kut aan te raken kom ik klaar terwijl ik het zaad van Mark in mijn darmen voel spuiten. Het voelt heerlijk, maar ik ben een beetje teleurgesteld, omdat ik het in mijn kut wilde hebben. Mark gaat van me af terwijl het orgasme maar doordendert. Het lijkt op een trein die steeds maar met constante snelheid doorgaat.
Vaag voel ik dat Mark me oppakt en me op mijn rug legt. Irma zie ik bezig met kluisters en als ik mijn voeten omhoog voel gaan, weet ik dat zij dat doet, maar mijn orgasme is nog steeds niet uitgewerkt. Mijn ogen kan ik niet goed focussen en ik hijg ongecontroleerd als een postpaard.
Ik schrik me helemaal gek als ik de hand van Mark met een luide knal op mijn kut voel landen. Hij slaat me keihard op mijn kut, waarbij hij mijn klit maar net mist. Het niveau van mijn orgasme neemt weer toe en ik schok terwijl ik begin te kreunen. Daarna zie ik Mark met zijn vingers bij me naar binnen gaan en voel ik dat hij op zoek is naar mijn G-spot. Hij vindt deze snel en gaat als een dolle te keer. Ik spuit enorm veel vocht tegen hem aan, maar hij stopt niet. Het voelt dat ik gek wordt als ik nog een keer (nu veel minder) spuit. Nog steeds gaat Mark door. Hij blijft mijn G-spot bespelen en als ik voor de derde keer spuit val ik bijna in katzwijm. Irma brengt me ontzettend snel weer bij door langzaam een glas met ijskoud water over mijn tieten uit te gieten. Gelukkig stopt Mark ook. Ik hijg mijn longen uit mijn lijf en probeer uit alle macht om niet te gaan hyperventileren.
Irma lijkt op een scheidsrechter als ze zegt: “Nog vier minuten”. Het duurt bijna een halve minuut als ik in de gaten heb wat ze bedoelt: het is bijna 12 uur. Mark pakt mijn omhooggestoken benen beet en houdt zijn keiharde pik voor mijn kut. Mijn kutlippen maken bewegingen alsof ze zijn pik van afstand in mijn kut willen zuigen. “Neuk me!”, roep ik hard naar Mark, maar daar lijkt hij niet op te reageren. Ik richt me op en trek aan zijn bovenarm, maar zijn strenge blik laat me terug op het matras vallen.
Als ik weer met mijn hoofd op het matras lig, voel ik het vorige orgasme nog vaag na denderen.
Heel langzaam voel ik de lul van Mark in me komen. Stukje bij beetje drukt hij hem in mijn kut. Ik voel alles en focus me alleen maar op mijn kut. Heel even voel ik me letterlijk alleen maar: ‘kut’.
Als Mark er helemaal in zit en hij met zijn onderbuik mijn onderbuik raakt kijken we elkaar aan. We beseffen allebei de lading van dit moment.

Dan gaat Mark aan het werk. Het lijkt wel alsof hij mij en de tafel aan gort wil timmeren! Hij ragt in mijn druipende kut en beukt me helemaal beurs. Mijn passie voor hem en mijn opwinding komen heel snel opborrelen. Irma houdt de keukenklok omhoog, maar mijn ogen focussen niet meer. Het interesseert me ook niet meer: ik voel Marks lul en dat is heerlijk!
Ik hoor Irma geluidje mken en zie dat ze de klok niet meer in haar hand heeft. Ze buigt over me heen, waarbij ze allebei haar handen naar mijn borsten reikt. Vaag vermoed ik wat er gaat gebeuren, maar ik kan het allemaal niet meer bevatten. Het enige wat belangrijke is, is dat ik de lul van Mark nog steeds in me voel bewegen. Hij lijkt dikker te worden. Of, komt dat omdat ik harder knijp?
Dan voel ik twee handen aan mijn tepels. Die knijpen snel steeds harder. Mijn tepels worden keihard gekneed en ik weet dat ik nu klaar zal komen, maar het komt niet. Zou ik al mijn kruit verschoten hebben? Kan ik niet meer klaar komen? Terwijl mijn tepels gigantisch pijn doen door het knijpen voel ik dat ik ook in mijn klit geknepen wordt. Dit zorgt voor lichtflitsen in mijn hoofd en ik gil het uit van de pijn en de extase. Door het open raam zie ik vaag allemaal vuurwerk. Dit vuurwerk loopt over in mijn hoofd en vermengt zich. Ik voel Mark schokken en langzaam sluit ik mijn ogen. Mijn wens is uitgekomen. Ik ben gelukkig en laat me wegzinken als in een heel warm bad.
Lang duurt dat niet, want ik voel dat Mark en Irma mijn benen naar beneden doen en me rechtop de tafel laten zitten. Ik blijf even zitten met een nog zwak schokkend onderlijf, want door mijn veranderde houding word ik wat dizzy. Mark houdt me stevig vast en geeft me kusjes op mijn voorhoofd. Dan zie ik Irma aan komen sjouwen met de dildostoel.
“Nee, toch?”, prevel ik. “Ja, meisje. Deze nacht ga je nooit meer vergeten. Blijf er zoveel mogelijk van genieten”, zegt Mark zachtjes in mijn oor.

Mark en Irma laten me voorzichtig op de stoel zakken, waarbij ze de gelukkig niet zo dikke dildo’s netjes richten op mijn kut en kont. In mijn kut voel ik gelijk een brandend gevoel, terwijl mijn anus na een tijdje begint te gloeien. Mijn lust komt weer opzetten.
“Mocht je willen weten wat je net naar binnen hebt gewerkt: gember in je kont en chilisaus in je kutje. Lekker spicy!” glimlacht Irma terwijl ze me een liefdevolle aai over mijn wang geeft.
Ik verbaas me dat de dildostoel niet vibreert, maar dat verandert heel snel als Irma de stekker in het stopcontact steekt. Ik wip gelijk wat omhoog, maar mijn benen zijn inmiddels zo moe, dat ik deze poging snel laat varen. Ik besluit de orgasmes maar te laten komen, want dat het er meer dan één zullen worden, dat wordt me al snel duidelijk. Mark gaat voor me op de tafel zitten, trekt zijn benen omhoog en ik kijk zo naar zijn kont.
“Lik zijn kont”, gebiedt Irma en ze duwt mijn hoofd naar voren. Daardoor moet ik mijn rug buigen en mijn bekken kantelen, waardoor mijn klit tegen de vibrerende dildo komt. Dat voelt zo intens dat ik gelijk klaar kom. Irma’s hand voorkomt dat ik me terugtrek en ik begin Marks kont te likken. Het valt me op dat hij nog steeds een stijve leuter heeft. Door mijn voorovergebogen houding blijft mijn klit enorm gestimuleerd worden, maar ik kan direct contact met de vibrator net voorkomen.
“Mag ik je pijpen”, zeg ik tegen Mark. Hij gaat rechtop zitten en biedt me zijn lul aan. Ik hap er naar en begin hem als een dolle af te zuigen. Ik ben vastberaden om hem klaar te laten komen. Ik ga zo op in mijn werk dat ik de brandende sensaties in mijn kut en kont vergeet en zelfs het trillen verdwijnt naar de achtergrond. Mijn hele ziel en zaligheid gaat naar die lul voor me. Ik wil zijn zaad hebben. In mijn mond. Verbeten negeer ik een volgend aanstormend orgasme, zodat ik het ritme niet verlies. Mijn lichaam haalt me echter in en schokkend met mijn onderlijf verwerk ik weer een climax. Marks lul hou ik stevig in mijn mond, waarbij ik er voor zorg dat ik mijn tanden niet gebruik. Mark pakt mijn haren beet en duwt mijn keel over zijn lul. Hij neemt het ritme over. Met mijn handen omsluit ik zijn balzak en ik hoor hem kreunen. Ik hoop dat ik hem kan laten klaarkomen voordat ik nog een orgasme krijg, want dat zou wel eens mijn laatste van dit moment kunnen worden. Ik ben van mijn hele leven nog nooit zo veel, zo lang en zo intens klaargekomen als nu. Geen idee hoe lang ik nog door kan gaan

Het lukt Mark om voor de derde keer klaar te komen en dat in een ongemakkelijke houding. Hij spuit zijn laatste restjes zaad in mijn mond. Ik ontspan een beetje en terwijl ik alle zaad oplik voel ik het zoveelste een orgasme door mijn lijf jagen. Terwijl het orgasme op het hoogtepunt is, voel ik ineens een felle pijn in mijn linkerborst. Ik kijk naar beneden en zie dat Irma een dunne injectienaald in mijn tepelhof drukt.
Ik gil keihard, ontplof en kom klaar, terwijl mijn vorige hoogtepunt nog lang niet voorbij is. Ik gil nog meer, omdat ik hetzelfde in mijn andere borst. Mark houdt mijn hoofd aan mijn haren vast om er voor te zorgen dat ik niet val. Irma trekt de stekker van de stoel uit het stopcontact en komt aangerend met een deken, maar ik merk het maar amper. Ik zak weg in het gelukkigste universum wat ik ken.

Gelukkig 2017 iedereen!!


Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Maureen - 29: Een Nieuwe Start


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter

Copyright 2000 - 2017 Opwindend.Net