Opwindend.Net
Datum: 22-04-2017
Stemmen: 48x
Cijfer: 8.3
Gelezen: 8940x
Lengte: Lang
De Eenzame Duisternis Voorbij
Door Anmar - Mijn Profiel Pagina

Dit verhaal heb ik geschreven naar aanleiding van een aantal gesprekken die ik gehad heb met Marleen, een ‘gewone’ vrouw uit het Noorden des lands. Haar fantasieën zal ik proberen tot leven te wekken in onderstaand verhaal.

Hallo ik ben Marleen, een doodgewone, niet onaantrekkelijke vrouw van midden veertig.

Vroeger hadden mijn man en ik een prima sexleven, we hadden veel pret in bed totdat erop een gegeven moment zoals bij veel stellen de klad in kwam. Hij wist dat hij niet altijd aan mijn behoefte kon voldoen en vroeg mij dan wat voor sexspeeltje ik wilde, of hij kocht spontaan iets om mij toch een beetje te plezieren.

Als ik weer eens iets leuks had gekregen zocht ik op internet naar spannende filmpjes en bezocht regelmatig verhalensites.

Daar las ik dan leuke verhalen over seks buiten de slaapkamer en andere spannende verhalen.

Op een middag was ik in een stoute bui en dacht laat ik de rubriek ‘extreem’ eens aanklikken.

Daar las ik een verhaal van ene Anmar genaamd ‘Verborgen verlangen’ .

In het verhaal beschreef hij een eerste ontmoeting van een sub (zo noemen ze dat blijkbaar) met een Dom. Het verhaal vond ik zo spannend! De hormonen gierden door mijn lijf, ik voelde mijn kutje spontaan nat worden en mijn tepels waren echt keihard!

Mijn vingers gleden spontaan in mijn slipje en voelde mijn clitje kloppen, ik ben sinds tijden niet zo lekker klaargekomen..

De dagen hierna kon het verhaal van Anmar mij niet loslaten en ik droomde er ook van om gedomineerd te worden, maar dan niet door een vreemde, maar door mijn man! Ik blijf maar verhalen lezen op de site en mijn fantasieën worden voortdurend getriggerd, nu nog een manier vinden om mijn man hierin mee te krijgen..

Op een middag was ik online wat aan het kijken op een site met allemaal BDSM-artikelen, wat is daar veel keus in zeg! Ik kwam namen van producten tegen waar in nog nooit van gehoord had.. een flogger, een cane, maar ook gewoon tepelklemmen en buttplugs.

Terwijl ik rustig aan het rondkijken was hoorde ik de achterdeur opengaan en kwam mijn man binnen. Ik schrok er van maar het was te laat om de site nog weg te klikken. Hij kwam naar me toegelopen en legde zijn hand op mijn schouder, zo…. Waar ben jij naar aan het kijken vroeg hij.. Nou stamelde ik… het lijkt mij wel leuk om deze eens te proberen en wees een mooie zilveren buttplug met een roze diamant aan. Die is voor in je kontje weet je dat wel? Vroeg hij, ja antwoordde ik, dat weet ik maar zou het toch graag willen proberen. Kom schuif eens op we gaan hem bestellen.. zo gezegd zo gedaan, nu afwachten…

Twee dagen later kwam mijn pakketje binnen en ik pakte hem uit. Hij zag er prachtig uit!

Licht opgewonden liep ik naar de badkamer en probeerde de plug uit. Eerst ging het iets moeilijk maar nadat de weerstand doorbroken was zat het best fijn, en wat een geil gezicht! Ik voelde mezelf nat worden van dat mooie sieraad in mijn kontje en het gevoel dat het mij gaf.

In verhalen las ik wel eens dat andere vrouwen hun mannetje spannende foto’s op het werk stuurden, iets wat ik nog nooit gedaan had maar nu trok ik de stoute schoenen en probeerde een sexy foto van mij en mijn sieraad te maken.

Ik stuurde de foto naar mijn man en ondanks dat we elkaar al jaren kennen bonsde mijn hart.

De reactie van mijn man was overweldigend, ik kreeg complimenten en hij vond het super opwindend om te zien. Thuisgekomen kon hij zich niet inhouden en sleurde hij me mee naar onze slaapkamer voor een heerlijk vluggertje, wat was dit een geile dag…

Mijn verlangen om volledig door mijn man gedomineerd te worden blijft maar door mijn hoofd malen, hoe ga ik dit aanpakken..

’ s avonds drinken we gezellig een bakje koffie, ik pak de laptop en besluit om weer eens naar de online sexshop te gaan. Kijk… hier zitten we wat leuke dingetjes in die ik zou proberen zeg ik tegen mijn man en wijs een pakket aan met tepelklemmen een blinddoek en een zweepje dat als BDSM starterspakket wordt beschreven.

Zou je die echt willen hebben? vraagt mijn man verbaasd, ik zeg volmondig ja en het wordt besteld…

De weken hierna ben ik teleurgesteld zelf wat aan het experimenteren met de tepelklemmen en de plug. Mijn man lijkt het allemaal minder interessant te vinden dan ik lijkt het wel, totdat ik op een avond een fantastisch idee krijg, ga mijn fantasie opschrijven!

Na uren hebben lopen zwoegen print ik mijn verhaal uit en laat hem het lezen….

Terwijl mijn man druk aan het lezen is besluit ik naar boven te gaan om me om te kleden.

Ik doe een wit doorschijnende blouse aan, mijn BH en slipje doe ik uit en trek een rokje aan, ik zie er uit als een braaf serveerstertje.

Op het nachtkastje steek ik een kaars aan, leg alle attributen uit de starterskit en touwen klaar, ik hoop dat dit werkt…

Gespannen zie ik dat mijn man nog steeds alle aandacht voor mijn verhaal heeft en als ik het goed zie verschijnt er een bobbel in zijn broek, mijn man heeft echt een heerlijke pik.

Inschattende hoe ver hij is ga ik naar de keuken en schenk whisky mix in, zijn favoriete drankje.. Ook doe ik er een schaaltje borrelnootjes bij en zet ze op een dienblad. Ik zucht een keer en raap al mijn moed bij elkaar en loop naar de hoek van de bank en serveer hem zijn drankje.

Goedenavond Meneer uw favoriete drankje zeg ik… Mijn man kijkt me verbaasd aan en observeert me van top tot teen. Mijn tepels priemen door mijn witte blouse van opwinding en ik zie de blik van mijn man veranderen….. zet daar maar neer sletje zei hij en wees naar het bijzettafeltje naast hem. Zei hij nu sletje? Spontaan voel ik mijn kutje nat worden en gedachten vliegen alle kanten op… ‘ja Meneer’ antwoord ik nederig en zet het op de tafel naast hem neer. Ik wil weer weglopen totdat hij zegt … sletje?’ Ja Meneer’ antwoord ik… Volgens mij had ik niet gezegd dat jij al weg mocht gaan, kom eens op je knietjes voor me zitten.. Ik loop gehoorzaam terug en ga zoals ‘Meneer’ het vraagt op mijn knietjes voor hem zitten… Hij opent zijn broek en ik zie zijn harde pik tevoorschijn komen. Hij pakt me met zijn grote handen bij mijn hoofd en trekt me naar Hem toe, zuigen sletje en hij duwt mijn mond om zijn pik. Ja Meneer antwoord ik met zijn pik in mijn mond. Hij trekt me van zijn pik af en kijkt me met een dominante blik aan; had ik gezegd dat jij met volle mond mocht praten? Ehm…. ‘Nee Meneer’ antwoord ik, doe dat dan ook niet! Klinkt het streng, en hij begeleid me weer naar zijn harde staaf.

Ik zuig vol overgave en geniet van de manier hoe mijn ‘Meneer’ mij behandeld. Hij grijpt me bij mijn haar en duwt Zijn pik steeds dieper in mijn keeltje, ik moet bijna kokken maar oh wat vind ik dit geil, mijn kutje is echt kletsnat!

Laat mij eens voelen wat je daar hebt sletje en Hij grijpt met zijn grote hand onder mijn rok en duwt pardoes 2 vingers naar binnen.. Ik schrik en slaak een klein gilletje.. Door zuigen sletje en hij duwt mijn hoofd weer verder om zijn pik. Na een tijdje wild gevingerd te zijn vindt Meneer het tijd voor wat anders.. Hij trekt mijn hoofd van zijn pik, doet zijn broek vast en neemt me mee naar de slaapkamer, ik voorop de trap op en Hij achter me aan met zicht op mijn doorweekte kutje…

In de slaapkamer aangekomen gebiedt Hij mij om op de knietjes op het bed te gaan zitten. Ik gehoorzaam met ‘ja Meneer’ en doe wat Hij zegt.. Hij pakt de blinddoek en doet mij deze om. Zijn sterke handen slaan me hard op mijn billen terwijl hij in mijn oor fluistert….dus dit is wat jij wil sletje… waarom heb je mij dit niet eerder verteld zegt Hij gespeeld boos en slaat Nog harder! ‘Sorry Meneer’, antwoord ik, ik zal opener naar U zijn antwoord ik terwijl Hij maar blijft slaan.

Mijn billen tintelen enorm en voel mijn kutje gewoon lekken, wat is dit genieten…

Draai je om en ga op bed liggen sletje zegt Hij streng… ‘ Ja Meneer’ antwoord ik en ga braaf liggen wachten op wat komen gaat…

Ik voel touwen om mijn polsen en ook mijn enkels worden vastgebonden, ik ben volkomen weerloos, gespannen en geil wat er komen gaat…

• Met Zijn handen probeert hij de knoopjes van mijn blouse los te maken, maar blijkbaar gaat Hem dat te langzaam want ik voel Hem in één ruk mijn blouse opentrekken! Daar lig ik dan… half naakt, kwetsbaar en geil.. Hij pakt iets van het nachtkastje en ik voel opeens een lichte pijn in Mijn rechtertepel, zo te voelen heeft Hij de tepelklemmen gevonden… ‘ Dat is een mooi gezicht mijn sletje weerloos op bed’, Meneer geniet van Zijn sletje, zegt Hij terwijl Hij aan de tepelklemmen trekt en Zijn pik weer in mijn mondje stopt. Zuigen sletje, zuigen nu nog beter je best doen. Hij neukt mijn mondje steeds harder en ik heb moeite zijn tempo bij te houden. Opeens proef ik een zilte smaak in mijn mond, mijn Meneer is klaargekomen in mijn mondje en ik slik braaf door…

Ik hoor de deur van de slaapkamer open en dicht gaan. Opeens is er een stilte.. Mijn gedachten gaan alle kanten op.. wat is Hij aan het doen? Is het spel afgelopen en laat Hij mij hier zo liggen? Een lichte angst gaat door me heen en besef me opeens hoe ik hier lig….

Dan hoor ik weer voetstappen de trap op komen, ik kan een zucht van verlichting niet onderdrukken. De deur gaat open en hoor Hem met een minachtende glimlach zeggen.. Zo sletje… ik was al bang dat je weggelopen was, maar gelukkig je bent er nog en trekt aan mijn tepelklemmen, die inmiddels pijn gaan doen..

Ja Meneer, ik wachtte op U zeg ik braaf en een beetje ondeugend…

Ik hoor Hem de kaars aansteken en denk te weten wat er nu gaat komen, maar ik voel koud! Dit moet ijs zijn wat ik voel rond mijn tepels, nu voel ik warm op mijn buik! Wat een sensatie warm en koud wisselen elkaar zo snel af dat ik het verschil amper meer kan voelen.. Nu denk ik koud te voelen op mijn clitje en mijn kutje wordt gevuld met ijs! Oh nee!!! Hij heeft de ijsdildo in de vriezer gevonden, en ik maar denken dat ik die zo zorgvuldig verstopt had…

Je kunt wel denken dat Meneer niet weet wat jij allemaal uitspookt sletje, maar dan heb je het mis! Spreekt hij me streng toe. NEE Meneer die had ik gekocht om eens samen met U te proberen antwoord ik (wat ook echt zo is…)

Dat zal allemaal wel sletje zegt hij.. terwijl Hij de dildo steeds harder in mijn kutje stoot en het kaarsvet op mijn buik en tepels laat vallen…

Ik hoor Meneer de kaars wegzetten terwijl de ijsdildo in me mijn kutje helemaal verdoofd..

Iets warms beroerd mijn clitje maar ik kan nog niet voelen wat het is. Langzaam begint mijn clitje op te warmen en voel ik dat het Zijn tong is. Ik geniet maar krijg de opdracht om niet klaar te komen. De dildo wordt uit mijn kutje gehaald en ik voel wat warms, het is Meneer zijn weer hard geworden pik! Langzaamaan krijg ik mijn gevoel weer terug en voel hoe ik heerlijk geneukt wordt.

Dit is toch wat je wil sletje, zegt hij.. en neukt me harder dan ooit tevoren, ik geniet met volle teugen. Ja Meneer, Uw sletje geniet er van om zo geneukt te worden en ik kreun nog harder.

Meneer neukt me nog harder en ik kom bijna klaar. Mag ik klaar komen Meneer kreun ik? Ik krijg toestemming en terwijl ik klaarkom spuit Meneer mijn kutje vol..

Wat heb ik genoten….

Op dit moment zit mijn man dit verhaal te lezen en schenk ik een Whisky mix in gekleed in een serveersterspakje zonder slip en BH ;)….

Heb je genoten van het verhaal?

Ik hoor graag jullie reacties en lees mijn andere verhalen ook eens .

Groet Meester AnmarBezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (6)
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter

Copyright 2000 - 2017 Opwindend.Net