Opwindend.Net
Datum: 17-05-2017
Stemmen: 91x
Cijfer: 7.8
Gelezen: 17735x
Lengte: Gemiddeld
Slavin Lina - 1
Door Switch - Zoek naar meer...

Linda was 20 jaar oud en woonde met haar stiefmoeder samen. Haar moeder was 8 jaar geleden overleden. Toen Linda 14 jaar was kwam haar stiefmoeder bij hun wonen. Haar vader was een jaar daarvoor overleden. Beide hadden daar veel verdriet van. Dit verdriet bracht hen nog dichter tot elkaar. Linda kende haar stiefmoeder dan ook zoín 6 jaar. Door de band die ze hadden zag ze haar stiefmoeder meer als moeder dan als stiefmoeder.

Linda had een mooi figuur, mooie peervormige borsten. Haar kutje schoor ze altijd. Je wist maar nooit wat er op haar pad kwam. Ze was wel met seks bezig. Wat real life seks betreft had ze eigenlijk maar enkele vriendjes gehad. De seks deed haar niet veel. Ook had ze wel eens seks met een meisje gehad, dat deed haar meer dan met jongens maar overtuigd lesbisch was ze niet. Ze bemerkte wel dat tijdens de seks zij onderdanige gevoelens had. Als zij een beetje gedwongen werd, bijvoorbeeld om te pijpen of een kutje te likken, wond haar dat wel op. Ook het op haar knieŽn zitten en dan pijpen. Het omhoog kijken naar de jongen die ze pijpte wond haar ook op.

Een keer moest zij zichzelf bevredigen van een jongen terwijl hij toe keek. Dit maakte haar zo geil dat ze heftig klaar kwam. Ze vroeg zich dan ook af of ze niet onderdanig was. Ze had er wel van gehoord. Dat er vrouwen waren die gedomineerd wilde worden, onderdanig wilde zijn. Ze begon op het internet te googelen naar onderdanigheid. Ze kwam enkele informatieve sites tegen die er voorlichting over gaven. Het sprak haar erg aan. Ze ging waargebeurde verhalen lezen. Ook fantasieŽn lezen.

Op een dag wilde Linda ook wel eens wat uitproberen. Ze liep naar de schuur, zag daar de mand met wasknijpers en pakte er twee handen vol uit. Vol spanning ging ze naar haar slaapkamer. Ze kleedde zich uit, ze was opgewonden. Ze ging op bed liggen en begon haar borsten te strelen. Haar handen dwaalden af naar haar kutje. Linda begon haar klitje te strelen. Ze voelde zich nat worden en stak twee vingers in haar kutje. Ze voelde zich lekker geil. Ze pakte een wasknijper en zette die op haar tepel. Het deed wel wat zeer maar al gauw verdween de pijn. Ze pakte de tweede knijper en zette die op haar andere tepel. Ook dit deed pijn maar de pijn verdween. Het voelde lekker, die knijpers op haar tepels.

Weer begon Linda zichzelf te vingeren. Even later stopte ze en pakte weer een paar knijpers. Deze zette ze op haar kleine schaamlippen. Dit gaf een brandend gevoel. Ze pakte er weer een paar en zette die op haar grote schaamlippen. Toen ging ze op haar rug liggen en liet het gevoel van haar borsten en kutje op haar inwerken. Ze bemerkte dat ze er nog geiler van werd. In een filmpje had ze gezien dat een vrouw een vibrator tegen de knijpers hield. Zowel die op haar borsten zaten als die op haar kutje. Linda pakte de vibrator van haar nachtkastje, zette hem aan en hield hem tegen de knijper op haar borst. Het leek wel of het trillen intenser was. Dit deed ze ook bij de knijpers die op haar schaamlippen zaten. Het maakte haar steeds geiler. Ze hield de vibrator tegen haar klitje en stopte hem in haar kutje. Na een poosje kwam ze heel heftig klaar.

Ze had tijd nodig om bij te komen van haar orgasme. Toen ze bijgekomen was haalde ze de knijper van haar tepel. Dit deed zeer. Ze voelde het bloed terug stromen. Dit was ook het geval bij haar andere tepel. Ze masseerde haar borsten om de bloedsomloop te stimuleren. Ze had een beetje angst om de knijpers van haar schaamlippen af te halen. Als haar borsten al zo zeer deden, hoeveel pijn zou het dan wel niet doen als zij ze van haar schaamlippen af zou halen, die dik waren vanwege haar orgasme. Maar ze wist: ze moeten er af.

Langzaam haalde Linda de eerste knijper van haar grote schaamlip. De pijn schoot door haar hele lichaam. Ze had nu wel een beetje spijt dat ze er meerdere op iedere schaamlip had gezet. Langzaam haalde ze de knijpers er af, iedere keer met kleine tussenpozen. Ze vond het wel raar dat haar lichaam geil reageerde op de pijnscheuten die ze had. Nagenietend van dit alles dacht ze: dit wil ik. Een slavin zijn van een Meester of Meesteres. Mezelf volledig overgeven. Haar speurtocht ging verder. Ze kocht touwen om zichzelf vast te binden. Ook dat wilde ze ervaren.

Haar stiefmoeder Carla was inmiddels een vrouw van 45 jaar oud. Zij had een mooi zandloper figuur. Haar borsten waren peervormig. Ze was wel wat stevig gebouwd. Ze had van nature een dominante uitstraling en kleedde zich ook wel zodanig. Mantelpakjes, schoenen met een lage hak. Zij had haar haar niet te kort, net over haar oren. Ze liep rechtop en statig. Menig man was dan ook onder de indruk van haar verschijning.

Carla had vele jaren ervaring als Meesteres. De vader van Linda had zij dan ook leren kennen op een bdsm meeting. Hij was daar alleen. Carla haar oog was op hem gevallen. Iets in hem trok haar aan. Hij voelde haar ogen op hem prikken en keek naar haar. Carla wenkte hem om te komen. Hij liep naar haar toe. Ze nodigde hem uit om aan haar tafeltje te komen zitten. Ze raakten in gesprek. Er ontstond een chemische reactie tussen Carla en de vader van Linda. Hij vertelde dat hij een dochter van 14 jaar had. Dat maakte haar niet uit. Ze wilde alleen een bdsm relatie met hem. Hier kon hij zich ook wel in vinden. Ze vroeg hem zijn telefoonnummer, dat hij graag gaf.

Ze hadden daarna enkele maanden met elkaar gespeeld. Er ontstond een band en beide werden verliefd op elkaar. Carla maakte dan ook kennis met Linda. Regelmatig deden ze leuke dingen met elkaar. Er ontstond ook een band tussen Carla en Linda. Op een bepaald moment was Carla bij Linda en haar vader ingetrokken. Omdat Linda een bewogen sociaal leven had waren er genoeg momenten voor haar vader en Carla om te spelen. Het leek er steeds meer op dat het een 24/7 relatie werd. Onopvallend als Linda thuis was. Ze waren alle drie wel gelukkig zo met elkaar.

Maar toen kwam Linda haar vader plotseling te overlijden. En Carla en Linda bleven samen achter. Carla bleef in het huis samen met Linda. Ze miste na een jaar het sm gebeuren. Ze besloot een slaaf te nemen waarmee ze echter nog geen relatie wilde. Het was een slaaf waar ze regelmatig mee speelde. Ze bezocht hem dan thuis. Hij was een pijnslaaf en kickte erg op pijn, wat Carla erg aansprak. Ook droeg hij een cb zodat hij niet met zichzelf kon spelen.

Het was op een vrijdag. Linda zou de hele dag weg zijn en Carla verveelde zich eigenlijk een beetje. Ze belde haar slaaf op en gebood hem bij haar langs te komen. Om 14.00 uur belde hij aan. Carla deed in haar leren outfit de deur open. Haar slaaf moest zich in de gang uitkleden en zijn slaventenue om doen. Dit bestond uit een halsband, pols- en enkelboeien. Hij kroop op handen en knieŽn de huiskamer binnen en kuste de schoenen van Carla. Daarna ging hij rechtop zitten en deed zijn handen in zijn nek. Carla streelde zijn ballen met haar voet. Hierdoor kreeg hij een stijve pik, dat deed zeer in de kooi. Hij drukte tegen de tralies van de kooi. Dit zag Carla en ze gebood hem om op te staan. Hij moest zich voorover buigen op de tafel. Carla bond zijn polsen vast aan de tafelpoten en hetzelfde deed zij met zijn enkels. Daarna liep ze naar de kast en haalde daar een stroken zweep uit.

Linda haar afspraak was eerder voorbij dan verwacht. Ze kwam thuis en zag een vreemde auto op de oprit staan. Iets vertelde haar dat ze voorzichtig moest zijn om er achter te komen wat zich binnen afspeelde. Ze ging heel zachtjes naar binnen. Deed voorzichtig de deur naar de huiskamer open. Daar zag ze haar stiefmoeder gekleed als meesteres, met een slaaf die vastgebonden stond op de tafel. Ze zag dat haar stiefmoeder die slaaf behoorlijk op zijn billen sloeg met een zweep. Ze hoorde de slaaf kreunen en na iedere slag haar stiefmoeder bedanken voor de klap.

Het wond Linda op. Ze ging met haar hand in haar slip en streelde haar klitje. Ze werd er heel geil van. Ze zag dat haar stiefmoeder de slaaf losmaakte. Ze ging op een stoel zitten en deed haar rok omhoog en gebood de slaaf haar kut te likken. De slaaf kroop naar haar toe en begon haar kut te likken. Linda hoorde haar stiefmoeder kreunen. Na een tijdje moest hij stoppen. Ze stond op, legde een groot badlaken op tafel en gebood de slaaf er op te gaan liggen. De slaaf ging op zijn rug op tafel liggen. Weer werden zijn polsen en enkels vastgemaakt aan de tafelpoten. Daar lag hij willoos vastgebonden. Carla liep weer naar de kast en pakte daar een kastje uit met allemaal draden. Ze bevestigde de draden en zette klemmetjes op zijn tepels. Linda zag dat haar stiefmoeder draaide aan de knoppen op het kastje. De slaaf kreunde. Het kreunen ging over in wat gillen. Ze zag ook dat hij behoorlijk lag te kronkelen.

Ondertussen was Linda gestopt met zichzelf te spelen, bang om klaar te komen en dat ze dan betrapt zou worden. Maar o wat was ze geil. Ze zag dat haar stiefmoeder gestopt was met het kastje en bezig was de draden van de slaaf af te halen. Ze kleedde zich uit, klom op de tafel en ging met haar kut boven de mond van de slaaf zitten. Linda zag nu dat ze haar pis liet lopen in de mond van de slaaf, die alles opdronk. Toen ze klaar was met pissen moest de slaaf haar kut likken. En terwijl de slaaf haar kut likte speelde haar stiefmoeder met de pik van de slaaf, die nog steeds in de kooi zat. Ze plaagde hem. En de slaaf bleef haar kut likken. Toen zag Linda dat haar stiefmoeder klaar kwam. Ze zag haar stiefmoeder even bijkomen.

Even later stapte Carla van de tafel af en maakte de slaaf los. Linda merkte dat de slaaf de kooi nog om had en niet klaar gekomen was. Carla gebood de slaaf wat te drinken voor hen beide in te schenken. De slaaf bood op zijn knieŽn Carla haar drinken aan. Hij ging op de grond naast haar zitten. Beide dronken hun glas leeg in stilte. De slaaf kuste de voeten van Carla en bedankte haar.

Linda zag nu de slaaf opstaan en naar haar toe lopen. Vlug ging zij zachtjes naar buiten en deed de deur zachtjes dicht, hopende dat ze niet betrapt was. Ze verstopte zich. Even later zag ze een keurig geklede man naar buiten komen. Nadat hij was weggereden ging Linda naar binnen.


Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Slavin Lina - 2


Zoek naar meer verhalen van Switch...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter

Copyright 2000 - 2017 Opwindend.Net