Opwindend.Net
Datum: 15-05-2017
Stemmen: 42x
Cijfer: 5.7
Gelezen: 12218x
Lengte: Gemiddeld
Vrouw Wordt Gedwongen - 3
Door Brandweer Hans - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Vrouw Wordt Gedwongen - 2

Zo jullie wel gelezen hebben in deel 1 en 2 is mijn vrouw Greetje gechanteerd ja met goedkeuring van mij.

Hierna is ze getraind als slaaf en ik trok op met Karin die een slaaf Jan afgericht had.

We waren naar een seksclub gegaan een leuke club met verschillende zalen hey as ook lekker druk in de club en mijn Greetje was nog aan het bijkomen na haar afzuigactie die ze verplicht moest uitvoeren en vooral die oude mannen afzuigen vond ik lekker geil.

Kari en ik keken naar onze slaven en zeiden tegen elkaar zullen we dan maar naar de SM zaal gaan, en zo gingen we met ons vieren daar naartoe en daar zaten meerdere slaven en sommige werden extreem aangepakt en bij dat zien kreeg ik een flinke erectie en zei tegen mij Greetje zo dit wordt ook jouw wereld.

Ik zag dat Jan ook toegesproken werd en hij schudde met zijn hoofd maar kreeg een klap in zijn gezicht en knielde voor Karin, en ze zei tegen mij hij moet verder in de mannen wereld en wil niet maar dat zal hij zo wel voelen.

Greetje was gewoon wit geworden en ik zei tegen haar we gaan eerst Jan gebruiksklaar maken en dan kom jij aan de beurt dus in de hoek staan met je handen op de rug en mag niks zeggen begrepen en ze zei zachtjes ja meester.

Karin en ik gingen naar Jan en deden hem een halsband om en ook direct pols en enkelbanden en we namen hem mee op het podium stond een schandblok en hier ging zijn hoofd en polsen in en werd vastgezet.

We lieten door de speaker rondroepen dat zin kontje en mondje ter beschikking stond en ja hoor daar kwamen wat oudere mannen die een avondje aan het stappen waren en dus hier beland waren.

Ze vroegen mogen we alles doen en Karin beaamde dat, en gaf aan goed hard aanpakken en zo werd hij direct in zijn mond geneukt door een oude neger deze keep zijn neus goed dicht en ragde echt als een beest in zijn keel deze kwam ook snel klaar en ook de andere mannen stonden klaar en iemand ging zijn kontje oprekken wat zeker zeer pijnlijk was dus Jan werd lekker uitgewoond.

Greetje zag dit niet maar hoorde het wel ik zei Greetje hier komen en ga naar Meesteres Karin toe en vraag wat je moet doen.

Deze gaf aan jij gaat eerst pijn krijgen en als je pijn hebt en moet verdragen lik je mij klaar begrepen en ook hier zei Greetje ja meesteres

Ik zag dat er klemmen op haar tepels gezet werden ze gilde het uit maar werd hierom gestraft met een zweep jeetje wat kreeg ze ervan langs ze zei vrede ik zal niks meer zeggen en knielde voor Karin neer en Karin gaf haar een paar klemmen met grote gewichten die moest ze zelf op haar kuiltjes zetten wat ze ook deed.

Haar schaamlippen rekte behoorlijk uit eigenlijk wel mooi zulke schaamlippen.

Ze moest weer knielen en hierna kwam ze voor Karin en deze bood haar kut aan ze hoefde niks te zeggen ze wist genoeg ze ging likken of haar leven ervan afhing.

Ik was toch geil geworden en drukte mijn stijve lul in Greetjes poepertje ze wilde stoppen met likken maar een correctieklap was voldoende om verder te gaan met haar taak.

Het begon al aardig laat te worden en Jan zijn kontje was volledig uitgewoond het sperma liep eruit ook en dit werd gestopt door een butplug

Greetje moest nadat Karin spuitend klaar was gekomen naar mij toe komen en ik gaf aan we gaan zo met ons vieren naar huis enen dan zullen we jou kutje gaan oprekken want die grote schaamlippen vind ik mooi dus ze zullen zeker 15 uitgerukt gaan worden in de toekomst begrepen slet Ja meester mijn kutje zal een kut worden.

En Jan werd alvast voorbereid dat hij een prikkoker aankrijgt zodat een stijve lul niet mogelijk is .

En zo gingen we naar huis ik zat op de bank en Karin in een stoel en voor ons de slaven ik zei jullie op handen en voeten zitten dan kunnen wij onze benen even op jullie ruggen neerleggen o wat was dat geil zo dat onderdanige wijfje van mij en ook Jan was zeer gehoorzaam.

Ik zag Greetje kutje en zei Karin heb jij zware gewichten want we gaan meteen dat kutje aanpassen en zo zat Greetje daar met mijn voeten op haar rug en ik kon zien dat de zware gewichten aan haar kuiltjes hingen ze zat zachtjes te huilen ik zei geeft niet hoor maar dit moet gewoon.

Karin slaap jij bij mij Hans dan breng ik de slaven naar ons speelkamer die ik met jan heb gemaakt ok zei ik laat maar even zien

We kwamen daar aan en ik zag daar ook een volledige ingerichte SM kamer en daar werden geertje en jan vastgezet met de halsband aan de muur en handen met boeien vast gezet ze vroegen om water maar kregen het niet morgen krijgen jullie eerst wat van ons te drinken en dan mogen jullie pas water hebben welterusten jullie Hans en Karin gaan even lekker neuken en jullie zitten hier

Wordt vervolgt

PS Jan en Greetje moeten de verhuur in om een Afrika reis te kunnen bekostigenZoek naar meer verhalen van Brandweer Hans...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter

Copyright 2000 - 2017 Opwindend.Net