Opwindend.Net
Datum: 25-05-2017
Stemmen: 43x
Cijfer: 8.4
Gelezen: 5502x
Lengte: Lang
Maureen - 49: Grenzen Verkennen
Door Sprinter Culemborg - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Maureen - 48: Irma’s Werkdag

We komen rond half zeven in ons huis. Mark is aan het eten koken. Ik geef een kus aan hem en Noortje loopt ook naar hem toe om een kus te geven. Mark geeft geen kus, maar voelt even onder haar rok. Hij haalt zijn vingers terug en ziet dat ze drijfnat zijn. “Caramba… Is dat alleen maar kutgeil?”
Ik zie de ogen van Noortje van schaamte naar beneden gaan en ze knikt. Innerlijk lig ik in een deuk van het lachen en knipoog ongezien naar Mark. Mark duwt zijn vingers onder Noortjes neus en wrijft daar zijn vingers wat droog. “Ruik nou toch eens wat een geil er uit je doosje komt… Je lijkt wel een IJslandse geiser!” Ik zie Noortje ineenkrimpen van schaamte en ze staat deemoedig op de volgende actie van Mark te wachten.
“Pak in de badkamer maar een washandje en was die geile doos van je goed schoon voordat het hele huis er naar stinkt”. Noortje sprint naar boven en Mark en ik proesten het uit. Noortje is zo’n vreselijk geil meisje, maar ze schaamt zich heel snel. Daardoor is het heel grappig om met haar gedrag te spelen.
“Waar gaan we op aan sturen met Noortje?”, vraag ik aan Mark. “Ik weet het nog niet, maar heftige SM zit er voor haar ‘nog’ niet in. Ik zie haar ook niet als een pijnslavin. Vernedering voor deze zaadslet is wel iets. Een sterke man kan haar wellicht zelfs zonder fysieke aanraking laten exploderen. Ik vraag me af hoe haar jeugd was”, antwoordt Mark al hardop denkend.
Ik denk na over zijn opmerking, want we kunnen er niet op doorgaan, omdat Noortje al weer naar beneden komt.

“Is je kutje weer wat schoner?”, vraagt Mark. “Ja, meneer”, antwoordt Noortje.
Mark haalt zijn hand onder de rok van Noortje door en er is geen vocht te bekennen. “Goed. Je bent droog, maar voor hoelang? Dat weten we niet. Trek nu je rok en blouse maar uit. Je bent wel een gast, maar je bent genoeg gewend om net als ons naakt rond te lopen”.
Mark draait zich om naar het fornuis en ik zie nog net dat hij zijn erectie voor Noortje verbergt. Ik lach even in mezelf en ga met Noortje naar de salontafel waar ‘de buit’ van de sessie met de directeur ligt. Ik vraag aan Noortje: “Weet je al dingen die je niet zou willen hebben?”
“Nou, nee… Ik heb daar nog niet zo over nagedacht. Eerlijk gezegd wist ik helemaal niet meer wat er in de mand zat”.
“Zal ik het dan alvast makkelijker maken?”, vraag ik.
“Ja, maar hoe dan?”
“Dan halen we alle lingerie uit de stapel en dan kijken we wat er nog over is. Lingerie gebruiken we niet in dit huis, dus dat mag jij allemaal meenemen of desnoods op Marktplaats zetten”.
Noortje glimlacht en ondanks dat de lingeriesetjes niet veel ‘om het lijf hebben’, wordt de stapel bijna gehalveerd. We hebben een halve vuilniszak vol met niemendalletjes.

Ik neem de leiding en ik zeg: “Ik heb hier een slip met opblaasbare dildo’s. Die vind ik interessant. Zullen we die hier houden?”
Noortje kijkt me aan en ze zegt: “We zijn hier niet bij elkaar om wat spullen te bekijken… We zijn hier samen om te kijken hoe we de toekomst vorm kunnen geven. Ik heb al genoeg in de wereld gezien en ik weet grotendeels ook wel wat er allemaal te koop is. Ik neem de lingerie mee naar huis. De rest blijft hier. Dan ga ik er wel van uit dat ik er in de weekenden lekker mee mag komen spelen”. Noortje glimlacht ondeugend.
Mark staat in de deuropening te luisteren en hij zegt, terwijl hij zich weer omdraait naar de keuken: “Ik weet zeker dat de directeur je ook in de weekenden bezig zal willen houden, want je hebt een enorme indruk op hem gemaakt volgens mij”.

Ik wend me naar Noortje en zeg: “Ja, wat Mark zegt klopt helemaal. De directeur was volstrekt lyrisch van jouw optreden in de Arena. Dat gaat zeker gevolgen voor jou hebben. Ik lunch aanstaande donderdag met hem en daarom zou ik graag willen weten wat jouw mening is van jouw optreden in de Arena en of je er nog een keer in op zou willen treden”.
Noortje denkt hier even over na en zegt: “Ik vond het feit dat ik tegen al die spiegelruiten aankeek intens geil. Ik voelde me bekeken, maar ik wist niet door wie en door hoeveel mensen. Voor mijn gevoel zaten er tientallen mensen naar me te kijken”. Ik knik en zeg droog: “Waarschijnlijk zelfs meer dan dat”.
Noortje voelt zich bevestigd in haar verhaal en gaat door met praten. Ze zegt: “ik vond het in het begin heel erg eng om in de Arena te staan en om bekeken te worden als een stuk vee. De kwal die zich James noemt wil ik nooit meer zien. Als hij er is, dan kom ik niet!”
Ik app mezelf een reminder voor de lunch van donderdag.

Noortje gaat verder: “Maar, toen ik er een beetje aan gewend was, vond ik het leuk om te doen alsof er achter elke spiegelruit een bloedgeile knappe kerel stond die zich aan mij aan het opwinden was. Ik droeg de opblaasdildo’s met trots. De prik-BH’s hadden de toeschouwers pas in de gaten toen ik de binnenkant liet zien. Het strompelen op de ballet-stiletto’s ging me ook redelijk af. Al met al zou ik zeker nog wel een keer zo’n show willen doen. Alleen dat ganzenei was voor mij de laatste keer. Misschien dat Maureen hier iets mee kan, maar dat ding wil ik niet meer in me hebben. Daarmee word je gewoon een robot!”

Mark roept voor het eten en ons gesprek verplaatst zich naar de eettafel. Ik praat Mark bij en zeg dat we het over het ganzenei hadden en dat Noortje dat ding niet meer wil.
Mark vraagt: “Maar waarom wil je dat ding dan niet meer in je hebben?”
“Omdat ik dan volledig bestuurd word, zonder dat ik dat naar een mens kan herleiden. Iedereen kan het ei een opdracht geven en even later komt het dametje klaar. Soms heftig, soms een orgasme wat half doodgeslagen is: net wat de bestuurder wil. Ik zie daar echt de gein niet van in. Ik ben toch geen knopje waar je op kan drukken?”
“Ja, met zo’n ei in ben je inderdaad een knopje geworden waar je op kan drukken”, zeg ik. “Maar, het trof me dat je zei dat Maureen er misschien iets mee zou kunnen, want ik denk werkelijk dat Maureen dat ding zou kunnen verslaan. Zullen we zo dadelijk als ze terug komt van de fitness eens kijken hoe dat apparaat werkt?”
Iedereen vindt dat een goed plan. De mening van Maureen is minder relevant.
We praten nog even over het plan van Noortje door en we spreken af dat we de komende tijd in de weekenden met de spullen van de directeur gaan spelen. Dat doen we óf hier, óf bij de directeur. Doordeweeks moet Noortje haar eigen dingetjes op haar eigen plekje doen.

Maureen komt thuis van de fitness. Ze is helemaal enthousiast dat ze een plek heeft gevonden waar ze haar energie kwijt kan. Ze was al eens eerder naar een fitness geweest, maar deze is veel leuker. Ze babbelt aan één stuk door over de leuke mensen die ze daar ontmoet heeft en zo voort.
Als ze even stil houdt, zegt Mark heel droog: “Ze vinden jou gewoon een lekker geil lijf hebben en ze willen allemaal close met je worden in de hoop dat ze een keer iets met je kunnen gaan doen!”
Maureen kijkt beduusd en wil het ontkennen. Dan realiseert ze zich dat het niet verstandig is om een opmerking van Mark en mij zo maar te ontkennen. Mark vult aan: in het strakke pakje van jou zat geen aftekening van een BH of van een slip, want die heb je niet aan. Dat ziet iedereen hoor!”
Maureen krijgt een rood hoofd en eet rustig verder. Mark, Noortje en ik glimlachen wat, waarna ik aan Maureen vraag: “heb je nog wat energie, zodat we nog een training kunnen doen?”
Maureen denkt even en vraagt dan: “liefst niet op de zitstok, want ik heb mijn benen al goed te pakken genomen met fitnessen”.
Ik leg uit: “We hebben vanavond voor het eten alle spulletjes bekeken die Noortje bij de directeur heeft meegekregen. Daarbij zit ook het ganzenei. Dat ding willen we graag testen, zodat we beter weten hoe dat allemaal werkt. Het bestaat uit drie delen: het ding wat in jouw kut gaat, een soort horloge wat om je arm moet en een afstandsbediening waarop je op in kan stellen wanneer het orgasme plaats moet vinden, hoe intens het orgasme moet zijn en hoe die intensiteit in de loop van de tijd moet verlopen”.
Noortje vult aan: “Ik vind dat ding helemaal niets. Het is net alsof je als een robot geprogrammeerd wordt om klaar te komen”.

Maureen heeft haar eten inmiddels op en zegt: “ik ga eerst even douchen en daarna zullen we dat ding eens gaan bekijken”.
Ik zeg: “Prima. Als Noortje alles afgeruimd heeft, dan mag zij de standpaal uit gaan proberen”. Ik zie Noortje vreemd kijken, maar ik zeg niets.
Maureen gaat naar boven en Mark en ik gaan naar de woonkamer. We kijken elkaar aan en we weten nu al: dit wordt een geil door-de-weeks avondje!

Maureen is al snel beneden. Noortje is wat langer bezig om de keuken schoon te maken. Als ze in de deuropening staat, dan genieten we allemaal van haar mooie lijf. Ze ziet er echt uit om op te vreten! Ik wijs op de standpaal en zeg: “Omdat het je eerste keer is, mag je schoenen aan. Trek de hoge hakken maar aan”. Ik weet dat Noortje best vaak op hakken loopt, maar deze hebben een hogere hak dan ze gewend is. Ze trekt de schoenen aan en ik gebaar waar haar voeten moeten staan. Daarna duw ik de stang omhoog en duw de dildo in haar inmiddels druipende kut. Ik duw door totdat ik een klein kreuntje hoor en tegelijk ziek ik Noortje haar lijf even rechten. Nog een klein stukje hoger, zodat ik zeker weet dat de punt van de dildo de baarmoedermond raakt en dan staat Noortje gepaald. Ik draai de stelschroef stevig aan en loop weg. Noortje staat in verwarring.
“Wat is nu de bedoeling?”, vraagt Noortje. Ik antwoord: “Gewoon blijven staan, want weglopen kan je toch niet. Probeer het maar eens!” Noortje probeert het, maar ze komt er al snel achter dat ze volledig gepaald is. Mark zegt: “Je kan wel draaien, dus je kan alles zien en de show van Maureen goed volgen”.

We richten ons op Maureen die het ganzenei inmiddels aan het bekijken is. Het ziet er als een groot ei uit, met afwisselende metalen en kunststof banen die van boven naar beneden lopen. Ook zitten er hier en daar een soort oogjes. Dit zullen sensoren zijn.
Twee schroefjes zitten er in. Als Mark deze losdraait, zien we daar twee 9V batterijen. Daar achter zit veel elektronica. Mark bestudeert het allemaal en begint te glimlachen. Blijkbaar heeft hij in de gaten hoe het ding werkt.
Maureen staat natuurlijk al weer zo te soppen dat ze geen glijmiddel nodig heeft om het ei naar binnen te duwen. Ze duwt eerst het smalste gedeelte in haar kut. Daarna gaat ze op het kleed midden in de kamer liggen.
Mark doet het ‘horloge’ om haar pols en daarna zet hij de afstandsbediening op 4 minuten, een rustig orgasme waar Maureen kalm naar toe geleid wordt.
Als Mark op de start-knop drukt, gaat er gelijk een siddering door Maureen heen. “WOW!” En dan na een paar seconden: “Ik voel niets meer”.
Noortje zegt: “Ja, dat was bij mij ook. Het lijkt wel alsof dat apparaat zich nu aan het instellen is”.
Maureen maakt een bevestigend geluidje.
“Het wordt warm”
“Het ding trilt een beetje”
“De warmte is weg”
Maureen blijft verslag doen van wat ze voelt. Geleidelijk praat ze minder en gaat haar ademhaling dieper en sneller. Dan, met nog ongeveer 30 seconden te gaan zegt ze: “ik ga dit orgasme niet meer tegen kunnen houden!”.
Mark zegt: “doe net alsof je nu al klaar komt!”
Maureen begint te bokken met haar onderlichaam alsof ze klaar komt. “Het ding is helemaal gestopt!”, zegt ze dan. Kort er na schieten haar ogen open. Ik zie dat er nog 10 seconden zijn om klaar te gaan komen. Het apparaat gaat nu dus aan de slag om Maureen in 10 seconden alsnog echt klaar te laten komen!!
Maureen kreunt verschrikkelijk en we horen haar hijgend zeggen: “Heet!” “Trillen!”
Dan komt Maureen echt klaar. Een paar seconden nadat het apparaat op 0 stond. Het is geen heel heftig orgasme, maar hij telt wel!
“Dat ding is niet makkelijk te verslaan”, zegt Mark nadenkend. “Een orgasme faken, daar trapt het apparaat niet in. Ik denk dat er allerlei sensoren in het ganzenei zitten. Daarbij zitten er in het horloge ook veel receptoren. Ik denk dat de vochtigheid van de huid, en in ieder geval de hartslag met het horloge gemeten worden. In het apparaat zitten denk ik veel druksensoren om de vochtigheid en de spierspanning van de vagina te meten.
Ben je al weer een beetje opgekalefaterd?”
“Ja hoor”, zegt Maureen. “Ik ben er weer”.
“Goed, dan gaan we het met dezelfde stand doen, maar vanaf het moment dat het nog ongeveer 30 seconden ga je je helemaal ontspannen”, zegt Mark.

Mark stelt het apparaat weer in en Maureen gaat eerst een hele tijd mee met het apparaat. Dan zegt Mark: “dertig”. We zien Maureen zichtbaar ontspannen. Het lijkt alsof het apparaat meer geluid begint te maken en Maureen heeft veel moeite om zich te blijven ontspannen. Met nog maar een paar seconden op de klok is de ontspanning van Maureen niet meer te houden. Nu komt het op wilskracht aan. Ze concentreert zich en laat het orgasme niet toe.
Nadat het apparaat de nul heeft gehaald, gaat het nog 5 seconden door en daarna stopt het. Maureen blijft liggen. Zwaar hijgend en zwetend van de inspanning.
“Zo”, zegt Mark. ”Nu weten we hoe het ding werkt en hebben we een manier gevonden om het te verslaan”. Maureen kijkt wat vaag uit haar ogen: ze is nog steeds super opgewonden!
Mark en ik helpen Maureen overeind en we zien een golfje geil uit haar kut op het kleed stromen. Dat hadden we kunnen weten…

Ik haal voor iedereen een kop thee. Voor Noortje een extra grote kom.
We laten Maureen even tot rust komen. We praten wat over het apparaat en Mark geeft zoveel mogelijk uitleg. Alle sensoren en receptoren zorgen er voor dat het apparaat in de gaten heeft in welk stadium van opwinding de draagster van het ganzenei is. Daar past het apparaat zich op aan. Door af en toe warm te worden, wordt de focus van de draagster naar het apparaat getrokken, zodat ze niet makkelijk in een soort trance kan komen, maar zich de hele tijd bewust is van de indringer.

Maureen begint al snel gewoon mee te praten. Als iedereen de thee op heeft (Noortje moest zich haasten met de grote kom), haal ik een nieuwe voorraad. Bij Noortje fluister ik in haar oor: “Je zal zo dadelijk wel moeten plassen, maar je moet het ophouden!”. Ik zie haar schrikken. Ik glimlach en geef haar een kusje op het puntje van haar neus. “Succes meisje!”

Daarna gaan we weer naar Maureen. Mark heeft het apparaat opnieuw ingesteld. Hij legt uit: 7 minuten, snel op toeren komen en dan lang tegen het klaarkomen aan blijven zitten.
Maureen ziet er niet uit alsof ze daar blij van wordt, maar dan legt Mark uit: “dit zal denk ik het moeilijkste programma zijn voor het apparaat. Het ding moet er voor zorgen dat je de hele tijd tegen een orgasme aan blijft zitten, zonder dat je er overheen gaat. Het moet dus heel snel reageren als jij besluit om toch je best te doen om klaar te komen. Probeer maar eens of je 30 seconden voor de tijd klaar kan komen. Zonder je handen natuurlijk te gebruiken. Ik ben benieuwd of je dat zou kunnen.

Maureen snapt de bedoeling en gaat weer liggen. Nadat Mark op Start drukt, gaan haar ogen wijd open en ze kreunt: “WOW! Da’s heftig! Heet en trillen tegelijk!”
Binnen 20 seconden ligt Maureen te kronkelen op het kleed. Het is een vreselijk mooi gezicht: een jonge, lekkere meid die ontzettend geil ligt te kronkelen. Ik pak de camera en maak er een opname van. Dan bedenk ik dat Noortje dit ook kan en geef de camera aan Noortje. Dan kan ze zich ook nuttig maken.
Maureen hijgt en kreunt alsof het een lieve lust is. De zeven minuten zijn al bijna om als Mark zegt: “40!”. Het duurt even voor Maureen door heeft wat de bedoeling is, maar dan doet ze haar best om klaar te komen door haar dijen tegen elkaar te wrijven en haar klit te stimuleren. Mede door haar piercings lukt dat heel goed en ze komt al snel tot een spetterend orgasme. Het apparaat heeft het in de gaten dat dit geen fake, maar een echt orgasme was en het stopt gelijk, met nog 15 seconden op de klok.

Maureen ligt werkelijk minutenlang te shaken en schudden. Ze geniet er enorm van!
Ik leg een deken over haar heen en streel even over haar haren.

Noortje stopt met filmen en ik pak de camera aan. Ik zie de benen van Noortje trillen van de inspanning in haar kuiten en haar onderlijf beweegt heel veel. Ze lijkt een volle blaas te hebben. Ik sta voor haar en onze ogen zijn op dezelfde hoogte. Centimeters scheiden ons. We kijken diep in elkaars ogen en ik voel Noortje kleiner worden. In haar ogen zie ik een smeulend vuur.
Met mijn rechterhand voel ik naar haar druipkut en ik voel al snel haar klit. Ik speel er mee en als Noortje haar ogen dicht wil doen, zeg ik meteen: “Ogen open houden”.
Noortje blijft me in mijn ogen kijken. Ze buigt wat dubbel, maar ik duw haar met mijn neus recht. Als het er op lijkt dat Noortje klaar wil komen, haal ik mijn vinger weg en duw ik met de muis van mijn hand hard op haar blaas. Noortje kreunt het uit en terwijl ik wegloop zeg ik: “het is niet aan jou om te bepalen of en wanneer je klaar komt. Het is niet aan jou om te bepalen of je je blaas mag legen”.
Ik hoor Noortje achter me hijgen van frustratie.

Maureen is inmiddels weer bijgekomen. Ik zeg tegen haar: “Ik spreek overmorgen de directeur. Ik ga hem vragen of jij het ganzenei in de Arena mag laten zien en hoe jij er mee om zal gaan. Dan maken we er een mooie show van.
Ik heb namelijk begrepen, dat de maker van dit apparaat heilig overtuigd is van de onfeilbaarheid ervan. Hij kent jou alleen nog niet. Ik denk dat er hele hoge weddenschappen zullen worden afgesloten als we zeggen dat jij het kan om niet volgens de programmering van het ganzenei klaar te komen. Daarvoor zullen we nog wel een paar keer moeten oefenen met verschillende scenario’s, maar ik denk dat het mogelijk is.
Als we dan 10 of 20% van de winst van de directeur kunnen incasseren, dan denk ik dat we in een heel korte tijd heel veel geld kunnen verdienen. En, als het niet mocht lukken, dan raken we niets kwijt, want wij investeren niets”.
Ik zie Mark glimmen en Maureen lijkt het ook een goed idee te vinden.

Achter me hoor ik wat gerommel. Noortje doet verwoede pogingen om van de standpaal af te komen. Ik zeg tegen Maureen: lik haar klaar en drink al het vocht wat uit haar kut komt. Als ze klaargekomen is, dan mag ze van de paal. Alle sappen die niet op de steun onder de standpaal liggen, maken jullie schoon met jullie tongen”
Maureen vertrekt gelijk naar Noortje en voor ze knielt zegt ze: “Heb je gehoord wat Irma zei?” Noortje knikt, maar ze kijkt pijnlijk. Maureen vraagt: “Wat is er?”
“Ik moet zo nodig pissen, dat ik nooit klaar kan komen”.
Maureen lacht zachtjes en zegt: “Jij mag kiezen. Je pist je blaas in mijn mond leeg, ik drink het op en daarna lik ik je naar een orgasme, OF ik lik je naar een orgasme, waarbij we het risico hebben dat je de inhoud van je blaas door de kamer spuit als je klaar komt”.
“Ik durf niet in jouw mond te plassen”, zegt Noortje schuchter.
Maureen kijkt haar recht aan en zegt: “ik wil jou heel graag proeven, maar doe het zachtjes aan, anders krijg ik alles niet snel genoeg weggeslikt”
Noortje berust er in. Maureen neemt met open mond stelling om de kut van Noortje. Noortje doet haar best om haar blaas te legen, maar het lukt niet. Na een paar minuten is het voor haar duidelijk dat het niet gaat. Noortje pakt de haren van Maureen en ze tilt het hoofd van Maureen op.
“Ik kan het niet om nu in je mond te pissen. Ik vind plasseks helemaal niet opwindend en ik schaam me om hier te moeten plassen. Daarbij heb ik ook nog eens een dildo tegen mijn baarmoeder aan drukken… Ik kan niet pissen nu… “
Maureen zegt niets, maar duikt tussen de benen van Noortje en ze zegt: dat is dan makkelijk. Ze likt en wrijft over het klitje en kutje van Noortje. Noortje reageert gelijk en al in heel korte tijd zegt ze: “Ik kom klaar!” Maureen roept gelijk: ”NIET PISSEN!”, waarna ze met open mond voor de kut van Noortje gaat zitten om zo nodig toch zoveel mogelijk sappen op te vangen.
Ik trek een sprintje om naast Noortje te gaan staan, want ik verwacht dat Noortje door haar ‘hoeven’ zal gaan. Mark doet het ook, dus we kunnen Noortje samen net op tijd opvangen. Er is maar een klein straaltje vocht in de open mond van Maureen terecht gekomen. Dit likt ze verlekkerd op.
Daarna maakt Maureen de standpaal los, zodat Noortje naar de WC kan. Ze heeft de resten van haar orgasme nog in haar lijf, maar de noodzaak om te plassen is zo groot dat ze toch in beweging komt. Pas op het moment dat ze op de WC is, laat ze de inhoud van haar blaas wegstromen.
Ik heb haar begeleid en ik kijk door de geopende deur naar de plassende Noortje. Ze schaamt zich wel, maar de druk op haar blaas was gewoon te groot.
Ik zeg tegen haar voordat ik wegloop: “Goed gedaan, meisje. Je hebt weer een drempel overschreden”
Noortje kijkt me dankbaar aan als ik me omdraai. Ik hoor de laatste restjes uit Noortjes blaas in de WC pot druppelen.

Hierna gaan we alle vier naar boven, om ons klaar te maken om te gaan slapen. Mark roept ons echter eerst nog even samen in de kamer van Maureen. Hij heeft een zakje in zijn hand en hij zegt: “Lieve Maureen, ik heb hier een nekring. Deze ring zal voor altijd om je nek gesloten worden. De ring is een zichtbaar teken van je onderwerping. Het is een zichtbaar teken voor Dominanten en voor slaven. De ring is ook praktisch, want er zit een extra ring aan vast waarmee je bijvoorbeeld vastgeketend kan worden.
Deze ring is ook een teken van verbondenheid. Irma en ik hebben dezelfde ring in het klein, die we om onze linker ringvinger zullen dragen.”
Tijdens deze woorden heeft Mark de nekring uit de zak gehaald en ik zie een schitterende ring. De glans is heel ingetogen en de afwerking is zo te zien van hoog niveau. De ring kan gesloten worden door middel van een inbusschoefje van hetzelfde metaal.
Mark en ik pakken allebei een einde van de opengeklapte ring en doen hem samen om de nek van Maureen. Als de ring gesloten is, vraag ik aan Maureen: “zullen we de ring nu afsluiten?”
Maureen kijkt ons één voor één aan en ze zegt: “Ja, ik wil jullie slaaf zijn. Willen jullie mijn meesters zijn?”
“Ja, dat wil ik”, zeg ik tegen Maureen.
“Ja, ik ook”, zegt Mark.
Ik zie tranen in de ogen van Maureen komen. Ik moet ook een paar keer slikken en extra met mijn ogen knipperen. Mark staat achter Maureen en ik zie dat ook zijn ogen vochtig zijn.
Mark schroeft het kleine schroefje dicht en hij vraagt: “zit de ring zo prettig?”. Maureen beweegt een beetje en ze test of alles goed gaat. Ik vind de ring een wat kleine diameter hebben, maar dat is voor het dragen waarschijnlijk wel prettig, omdat de ring hierdoor niet op het sleutelbeen rust.
“Ja”, zegt Maureen. “De ring zit goed”.
“Dan zal ik hem nu echt vastmaken” en Mark doet op elk bewegend deel een paar druppels superlijm. Ook in het inbusschroefje doet hij een druppel lijm, zodat de schroef niet meer losgedraaid kan worden. Een paar seconden later zit alles muurvast.
Maureen geeft ons een kus op de mond. Ik zeg tegen Maureen: “Jij mag als slaaf prima genegenheid voor ons tonen. Je mag ons dus ook een kus geven, maar als je ons wil bedanken, dan geef je ons in ieder geval een kus op onze kut en lul”.
Maureen bukt zich en geeft een kus op de lul van Mark en daarna een kus op mijn klit. Daarna pak ik haar haren beet en druk mijn kut in haar gezicht. Ik gebruik de nekring om het ritme aan te geven waarmee ik gebeft wil worden. Maureen likt me in korte tijd naar een heerlijk orgasme. Als bedankje geef ik haar een tikje op haar linker tiet.
Maureen wil daarna Mark onder handen nemen, maar hij houdt zijn hand er voor en hij zegt: “ik wil Irma neuken en niet in jouw slavenmondje klaar komen. Je mag hem wel even stijf zuigen”. Maureen is wat teleurgesteld, maar gaat toch snel aan de slag, terwijl Mark ook de nekring beethoudt om het ritme van Maureen te bepalen.
Het valt me op dat Mark al gauw de zuigende mond van Maureen van zijn lul afhaalt en haar een tik op haar rechter tiet geeft.

“Dan gaan we je nu vastmaken aan het frame”, zeg ik. “Omdat je de nekring pas net om hebt, zullen we die niet gebruiken. Ik maak je handen aan de zijkant en je voeten wijd gespreid aan de korte kant vast”.
Ik doe zoals ik het heb gezegd. Maureen is werkelijk een plaatje zoals ze daar op bed ligt. Dan vraagt Noortje: “mag ik naast Maureen slapen?”
Mark vraagt: “Je bedoelt dat je met z’n tweeën in hetzelfde bed wilt liggen?”
“Ja”, zegt Noortje. “Dat lijkt me echt heel erg leuk”.

Ik kijk Mark aan en we kunnen allebei geen reden verzinnen waarom niet. Ik knik naar Noortje en vraag: “hoe wil je dat dan doen? Het bed wordt namelijk best veel door Maureen opgevuld”
“Ik ga met mijn hoofd op Maureens bovenarm liggen, zodat mijn mond vlakbij de borst van Maureen is. Dan kan ik haar borst verwennen en kan ik met mijn handen makkelijk bij haar kut. Mag ze trouwens klaar komen?”
Ik ben verbaasd van dit initiatief en besef dat we straks met twee torteltjes te maken hebben… Dat is niet de bedoeling!
Ik zie Mark ook al met zijn hoofd schudden. Ik zeg: “Nee, zo doen we het dus niet. Ik maak dan jouw voeten vast aan het hoofdeind van Maureen en je handen ook aan de zijkant. Dan zorg ik er voor dat jullie net niet met jullie monden bij elkaars tieten of kut kunnen, want klaar komen gaan we niet doen. Als jullie een beetje schuin op jullie zij gaan liggen, met elk een arm tussen de benen van de ander door, dan zal er geen beknelling plaats gaan vinden en kunnen jullie heerlijk warm tegen elkaar aan slapen.

Het plannetje van Noortje is dus veranderd naar een houding waarin de beide meiden waarschijnlijk niet veel zullen slapen. Elke beweging zullen ze voelen en elkaar waarschijnlijk wakker maken. Tja… Eigen initiatief is niet altijd handig!


Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Maureen - 50: Noortje Maakt Carrière


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter

Copyright 2000 - 2017 Opwindend.Net