Opwindend.Net
Datum: 06-06-2017
Stemmen: 19x
Cijfer: 6.7
Gelezen: 10714x
Lengte: Lang
Marianne
Door Haarsma - Zoek naar meer...

Je was opgedragen geen slipje aan te trekken onder je te korte rokje. Je was ook opgedragen om met je hoge laarzen en topje waarin je borsten goed uitkwamen op de bank te blijven zitten tot ik er was...

Je zat achter je computer, omdat je dacht dat ik pas over een half uur weer thuis zou zijn.

Ik keek je aan met een gevoelloze blik en jij wist niet wat je moest doen. Moest je je verontschuldigen? Moest je op je knieën gaan zitten en hopen dat ik het niet erg vond? Je wist het niet en ik zag het aan je ogen. Je stond langzaam op van de stoel en hield je ogen op de vloer gericht. Ik kneep in je tepel, door je shirtje heen. “Geen geluid, slet” zei ik. Je had je mond al open, maar deed hem snel dicht uit angst om nog meer verkeerd te doen. Ik pakte de rijzweep die ik tussen mijn riem en mijn broek had gehangen voordat ik naar mijn lunchafspraak was gegaan en nam wat afstand.

“Op je knieën. Ik wens geen woord of piep te horen van je, begrepen?” Ik hield het uiteinde van de zweep tegen je kin aan en drukte deze ietwat dwingend omhoog. Je knikte maar bleef naar de grond kijken. In een snelle beweging ging de zweep van je kin naar je tepel. Je kermde en wist meteen dat je fout zat. Ik pakte de boeien die je onder een bijzettafeltje had laten slingeren en bond je polsen achter je rug vast. Daarna begon ik ruw op je borsten te slaan, en telde hardop mee. “Een, slet je kunt je maar beter gedragen.” Ik grijnsde. “Twee.. Drie, vier, vijf!” Ik gaf je geen kans om ook maar iets weg te duiken. Na nog vijf slagen stopte ik. Ik haalde mijn inmiddels stijve lul uit mijn broek en stopte hem in je mond. Ik neukte je mond een tiental minuten en trok m'n lul naar buiten om je ermee in je gezicht te slaan terwijl ik je gezicht onderspoot. Toen ik klaar was liep ik achter je langs, richting de keuken. Ik zette een kop thee terwijl jij je zat te schamen met je gezicht vol met mijn zaad. Toen ik plotseling mijn hand in je shirt en bh stak schrok je. Je mond ging open en een klodder sperma droop naar binnen. Ik lachte gemeen. “Eigen schuld slet, had je je mond maar dicht moeten houden.” Ik kneep weer in je tepel en trok je tiet zo uit je bh en shirt. Ik deed hetzelfde met de andere en maakte vervolgens je gezicht schoon met een nat washandje. Ik duwde hem onder tegen je borst aan en liet er toen wat van mijn hete thee overheen lopen. Ik deed het meteen weer af en maakte je boeien los. Je bleef netjes zitten toen ik je collar haalde en omdeed. Zelfs toen ik aan de ringen van je collar een ketting met tepelklemmen deed en deze op je tepels zette gaf je geen kik.

Ik drukte je een sleutel in je hand. “Meester, die zijn van uw auto?” vroeg je verbaasd.

“Inderdaad. Ik wil dat je naar buiten gaat en braaf instapt. Je blijft netjes op de bijrijdersstoel zitten tot ik bij je ben.” Je wilde protesteren, maar dat liet ik niet toe. “Opschieten jij!” Het was duidelijk dat ik geen tegenspraak duldde.

Ik liep naar boven om onze kist te pakken, waar we al onze spullen in bewaarden. Ik stelde me voor hoe je met een boei van een kop door de straat liep, aangezien ik mijn auto helemaal aan het eind geparkeerd had. Toch kon ik het niet laten even uit het raam te kijken. Toen ik zag dat je je achter een auto verstopte toen er iemand aankwam, kon ik het natuurlijk ook niet laten om wat naar je te roepen. Je liep gebukt achter de auto's door aan de kant van de straat. Je had niet door dat ik, én de automobilist van de groene peugeot een geweldig uitzicht hadden op je geschoren kutje. De auto toeterde tijdens het langsrijden, hoorde ik toen ik naar beneden liep met de kist. Toen ik de deur uit liep zag ik dat je nog niet bij de auto was, terwijl je daar makkelijk de tijd voor had gekregen. Ik liep stilletjes achter je aan en stopte een grote dildo in je natte kutje. Je schrok behoorlijk en ik sleurde je aan je haren mee naar de auto. “Zitten jij, en snel een beetje!”. Gehaast ging je zitten, maar de vibrator zat je duidelijk in de weg. Toen ik de kist op de achterbank gezet had en ingestapt was vroeg ik “Heb je er last van, geile slet?”

Je knikte en ik sloeg je tegen je tepel die hard was van de kou. “Stap maar even uit want daar weet ik wel iets tegen.” zei ik. Mijn gezicht stond strak en je kon niet aflezen wat ik van plan was. Ik haalde je favoriete matje uit de kist. Er zat een buttplug op en ik had er een motortje in gebouwd waardoor het hele ding trilde. Ik knikte en je ging zitten. Je kontje gleed met gemak over de trillende buttplug heen en je begon meteen ongemakkelijk met je heupen te draaien. Toch trok je de deur dicht, en ik begon te rijden. Je wist waar we naartoe gingen, een van mijn vrienden had een feestje georganiseerd.

Tijdens de rit werd er verschillende keren naar binnen gekeken door nieuwsgierige mensen, niet eens alleen vrachtwagenchauffeurs. Je tepels waren constant hard omdat ik de airco had aangezet en op jouw lieve tepeljes gericht had. Ook het mate had het gewenste effect, je was drijfnat en een klein straaltje geil liep duidelijk langs de buttplug af.

Eenmaal in België aangekomen was het half drie. Ik gaf aan honger te hebben en stopte jouw tieten weg. De kettingkjes tussen de tepelklemmen en je collar waren voor de meeste mensen vast een apart gezicht. “Kont omhoog.” zei ik en je aarzelde niet om te luisteren. Ik hield het matje vast en zag de buttplug uit je kontje schieten. Ik trok het matje weg en gooide het op de achterbank. Ik trok ook de dildo uit je kutje en verving die voor een op afstand bedienbare clitoris stimulator. We stapten uit en liepen de stad in, op zoek naar een leuk café of eettentje. Weinig naar onze zin helaas. Te chique, te kroegerig, geen lekker eten.. Na enkele minuten gelopen te hebben begon je ineens verschrikt te bewegen. Ik grijnsde, je stimulator begon te trillen en je zat door het matje in de auto al redelijk dicht bij een orgasme. Zo snel als hij begon stopte hij ook weer. Je trok je rokje omlaag, maar er waren zeker mensen geweest die een blik opgevangen hadden van de paarse vlinder die tegen je kutje gedrukt zat.

Ik liep verder en je volgde gehoorzaam, maar wel ietwat angstig om je heen kijkend. Er waren mensen die naar je keken. Je viel op door je laarzen en sletterige kleding. Eindelijk zag ik een plek die ik graag bezocht. Een klein winkeltje met enorme hompen ronddraaiend vlees. Nee, geen gebraden kip, maar heerlijke kebab. We liepen samen de winkel binnen en toen je over de drempel stapte begon je vlinder weer te trillen. Je moest moeite doen om niets te laten merken maar een zucht ontsnapte je mond. De trillingen gingen iets langer door dan de vorige keer maar werden na zo'n twintig seconden ook afgekapt.

Terwijl jij bezig was bestelde ik twee broodjes kebab, voor jou een met extra sambal er op. We gingen buiten op een bankje zitten om onze broodjes te eten. Jij sloeg je benen over elkaar, ik wist dat het een gewoonte was. “Hoe horen sletten te zitten?” vroeg ik streng aan je. Je keek me aan. “Alsjeblieft Meester..” zei je smekend. Ik bracht mijn hand naar je donkere haar en trok je hoofd naar achter. Ik beet je in je nek, en jij wist niet hoe snel je je benen van elkaar af moest halen. Je plaatste ze braaf een stukje uit elkaar, zoals ik je had geleerd. Tevreden ging ik verder met het eten van mijn broodje. Ik was eerder klaar dan jij.

“Ik moet even bellen.” zei ik terwijl ik mijn telefoon pakte. Ik zocht het nummer op van de vriend die het feest zou organiseren. Zijn telefoon ging over en jij nam de laatste hap van je broodje. Plotseling maakte je een raar geluid. Ik ging op mijn hurken voor je zitten en voelde met mijn hand onder je rokje. Zoals ik al vermoedde was je vlinder weer begonnen met vibreren.

“Hey, met mij. Zou je 't adres nog eens willen zeggen? Ik zit midden in de stad nu.” Even een stilte, maar toen hoorde ik aan de andere kant van de lijn het adres. Jij begon zachtjes te kreunen, je zat dicht tegen je orgasme aan. “Hé, bedankt. Ik ga weer, bye.” Ik hing op en meteen stopte je vlindertje en ook jouw gekreun. Je begon ietwat wanhopig met je heupen te bewegen, je was drijfnat en wilde klaarkomen.

Ik pakte een van de kettinkjes van je tepelklemmen en trok je er aan mee. “We zijn al een uur in de stad en we moeten nog een half uur rijden voordat we er zijn. Meekomen of we komen te laat.”

Als ik aanbel en de deur open gaat heb jij mijn aanwijzingen goed opgevolgd. Je zit nog ik de auto, maar nu heb je je kousen aangetrokken en vastgemaakt met schaamlip jarretels. Je hebt je laarzen verwisseld voor een mooi nieuw paar schoenen dat ik bij wijze van verrassing voor je kocht. Je komt pas de auto uit als ik je roep en ik zie meteen dat je door de schoenen gigantisch sexy bent gaan lopen. Niet gek, want daar zorgen de hoge hakken wel voor. Bij iedere pas trekken de jarretels aan je natte opgezwollen lipjes en de man in de deuropening staart met open mond naar je. Vlak achter me stop je en als we worden binnen gelaten blijf je netjes achter me lopen.

Je merkt meteen dat dit geen normaal feestje is. Aan de muur hangen een soort fakkels en de bank is bedekt met latex. Mensen in lak, leer, latex en lingerie zijn de voornaamste gasten, maar er lijkt geen enkele sub zoals jij te bekennen. Een blonde vrouw in een rode catsuit komt naar ons toe en spreekt me aan.

“Leuk subje, is dit degene die we vanavond gebruiken?” vroeg ze. Hoewel je achter me staat, kan ik het gezicht dat je nu trekt voor me zien. Angst dat het nu echt gaat gebeuren, het feest waar ik zo lang over gefantaseerd en verteld heb. Het feest waar jij geil van werd, maar stiekem niet aandurfde. Nu ben je er, en je zult het ondergaan ook.

Al snel lig je met je bovenlijf vastgeketend op een tafel en komen er steeds meer mensen om ons heen staan. Ik nodig de gastvrouw uit om jou je eerste echte publieke spanking te geven. Ik trek je rokje omhoog en jij wilt je gaan voorbereiden, maar daar is het al te laat voor. De hand van de vrouw komt hard neer op je billen. Vervolgens slaat iedere gast je één keer op elke bil, de een hard, de ander zacht en haast strelend. Door de onregelmatigheid is het voor jou moeilijker te verduren, maar je weet dat je geen kant op kan.

Dan ben ik aan de beurt. Ik pak mijn zweep en begin je zachtjes op te warmen. Ik ga zo'n 10 minuten door met opwarmen en begin dan geleidelijk aan steeds wat harder te slaan. Af en toe hoor ik een kreetje, meestal ben je stil. Een kwartier lang houd je het zo uit, daarna sla ik behoorlijk hard en krijg je het moeilijk. Je billetjes zijn mooi rood en ik kom steeds dichter bij je pijngrens. Dan fluister je je stopwoord. “Genade, Meester, genade..” Ik stop en kus je inmiddels geil lekkende kutje. “Goed dan, een pauze heb je wel verdiend, sletje.” Ik loop weg en ga op de bang zitten. Enkele andere mensen lopen ook rustig weer naar de bank om te komen kletsen, anderen gaan liever aan de bar zitten voor een drankje. Iedereen laat jou voor wat je bent, een slet die hun aandacht niet waard is.

De gastvrouw in de rode catsuit bood me een drankje aan. Een heerlijke zoete vruchtensap met een lichte alcoholische smaak. Het praten op de bank ging over in geroezemoes, twee prachtige lange vrouwen kwamen binnen. ?én van hen had een prachtig blauw corset aan, de Domina. De ander, de sub, had een sexy roze babydoll aan. Ze was gecollard en keek niemand aan, haar ogen waren constant op de vloer gericht. Al snel lag ook zij op de tafel, vastgeketend. Haar hoofd vlak bij dat van jou, op kusafstand. De Domina ging achter het meisje staan en begon haar ruw te vingeren. Toen het meisje nat genoeg was haalde de Domina haar vingers uit haar sappig kutje en hield ze tussen jullie in. “Likken. Allebei.” Haar strenge stem maakte dat je snel deed wat ze je beval en terwijl je likte proefde je het geil en de tong van het andere meisje. Ik zag het geil uit je kutje lopen.

Een van de gasten sprak me aan. “Zullen we haar benen aan de tafelpoten binden?”

Ik knikte en liep naar je toe. Je stribbelde tegen toen ik je enkel pakte en ik sloeg je hard op je klit. “Benen wijd, nu!” Je deed wat ik zei en ik maakte je benen met een ketting vast aan de tafelpoten. De jarretels deden hun werk, ze lieten je kutje mooi open staan. Ik ging weer zitten en verschillende gasten genoten van het uitzicht. Ook het andere meisje werd op deze manier vastgebonden en al snel stonden er mensen om jullie heen. Je voelde hoe je kutje betast werd door vreemde handen. Hoe er aan je lipjes getrokken werd en hoe er in je clitoris geknepen werd. Onze kist werd op het bijzettafeltje gezet en mensen vroegen me al snel toestemming om de spullen op jullie te gebruiken.

Slechts enkele seconden later zat je weer tegen je orgasme aan. “Niet klaarkomen, je weet het. Dat geldt voor jullie allebei.”

Je moest moeite doen om niet te komen toen er een vibrator tegen je klitje gedrukt werd. Ik ging achter het andere meisje staan en je zag hoe ik mijn keiharde lul uit je haalde.

Ik zag je jaloerse blik, en toen gingen je ogen dicht in een harde kreun terwijl je keihard kwam.

Ik stootte mijn pik in het meisje, en neukte haar tot ik bijna kwam. Ik zag je constant kijken, bang voor de consequenties van het klaarkomen, bang dat ik ooit zou stoppen met het meisje neuken om jou aan te pakken. Ik haalde mijn pik uit haar natte kut en ging op mijn knieën op tafel zitten, over het meisje heen. Mijn lul hing vlak voor je gezicht en ik stootte hem genadeloos diep in je keel. Aan de achterkant was nog steeds iemand bezig je te bevredigen met een vibrator en al snel kwam je weer klaar. Je had moeite je mond open te houden en was opgelucht toen ik mijn pik uit je mond trok. Tot je zag wat ik van plan was. Ik spoot je hele gezicht vol en ik nodigde de gasten uit hetzelfde te doen. Niet alleen jij kreeg heel wat te verduren, het andere meisje ook.

Toen iedereen klaar was werden jullie losgehaald, maar jullie kregen geen rust. Een van de gasten was een bondage expert die jullie in een mooie maar effectieve bondage vastzette. Jullie kregen een prachtige touwslip met een knoop bij jullie klitjes. Ik maakte samen met de Domina een touw aan jullie slips vast, die over een katrol in de schuur hing en aan een emmer vast zat.

“Dit is een wedstrijd, meiden. Degene die het het langste vol kan houden mag een opdracht voor de ander van het prikbord achter me halen."Ik zag aan je gezicht dat je dacht dat het een makkelijke taak zou zijn. Je gezicht vertrok echter toen je zag dat ik een tuinslang in mijn hand had. De kraan werd opengedraaid en ik spoot wat water in beide emmers. Bij de eerste spetters voelden jullie nog niks, maar jullie gingen het nog moeilijk krijgen. Doordat het water geleidelijk aan de emmers in ging was het niet heel moeilijk om te dragen. Tot de Domina met wat stenen kwam die ze had gevonden. Je werd wit en probeerde achteruit te lopen. Dit maakte het echter alleen maar zwaarder voor je en al snel liep je weer vooruit. De emmers werden langzaam steeds verder gevuld met water, en ineens liet de Domina er een steen in vallen. Je kreunde zachtjes, je genoot van de pijn al was hij moeilijk te verdragen. De Domina vulde de emmer steeds meer met stenen, en ze liet ze van steeds iets hoger vallen. Jullie stonden allebei moeite te doen om de pijn te verdragen en zelfs te verminderen. Je was op je tenen gaan staan, je probeerde te draaien, maar niets hielp. Ik liep naar de emmers toe en maakte jullie allebei nat met het ijskoude water. Toen ik onverwachts een slinger gaf aan jullie emmers riep je “Genade!” Jullie werden los gemaakt en jij viel uitgeput op je knieën. Ik liep naar het meisje toe. “Goed gedaan, je mag een enveloppe van het prikbord halen en de opdracht erin voorlezen.”

Het meisje liep onzeker naar het prikbord toe. Ze wist niet zeker welke ze moest kiezen, maar griste er toen snel een van het bord. Ze scheurde hem met trillende handen open, ook zij moest uitgeput zijn. Ze haalde een briefje uit de enveloppe en begon voor te lezen.

“De slet die deze wedstrijd verloren heeft staat een hele speciale opdracht te wachten. Je zult worden vastgebonden door middel van tepelklemmen en klemmen op je lipjes en klit. Je zult iedere Meester en Meesteres naar hun hoogtepunt moeten brengen. Ze gaan een voor een achter de rode lijn staan. Zoals je misschien wel verwacht gaan de klemmen aan nét iets te korte kettingen vastgemaakt worden. Terwijl je deze opdracht uitvoert ga je uiteraard zelf ook gestimuleerd worden, maar je mag niet klaarkomen. Doe je dit wel, dan begint de opdracht opnieuw en telkens worden de kettingen iets ingekort. Wordt de ketting zo ver ingekort dat je de blauwe lijn raakt, dan zul je twintig klappen op je kutje krijgen van iedere Meester(es) en vijftig van mij.

Als je alle Meester(essen) naar hun hoogtepunt hebt gebracht, zul je mijn Golden Shower ontvangen en is de opdracht voltooid.”

Ze stopte met een trillende stem met praten. Ik zag hoe bang je was om te falen. Ik liep naar je toe en plaatste de klemmen. “We gaan beginnen, slet. Maak me trots.”

Uiteraard verliep deze opdracht niet feilloos. Je kwam twee keer luidruchtig klaar en moest overnieuw beginnen. Je raakte net de blauwe lijn niet. Ik weet hoe je de opdracht voltooide. Huilend. Vernederd. Maar je maakte me trots.Zoek naar meer verhalen van Haarsma...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter

Copyright 2000 - 2017 Opwindend.Net