Opwindend.Net
Datum: 05-12-2017
Stemmen: 49x
Cijfer: 7.0
Gelezen: 7967x
Lengte: Kort
De Strike Games - 1
Door Ana - Mijn Profiel Pagina

Hey ik ben Ana en ik ben 19 jaar maar in het verhaal ben ik 16 dit is mijn eerste verhaal. Het eerste verhaal is voornamelijk inleiding maar het gaat steeds extremer worden. Tips zijn altijd welkom.

Ik wordt wakker door het gepiep van mijn wekker die vandaag 2 uur vroeger afgaat dan gewoonlijk. Ik rek mij uit maar heb nog geen zin om op te staan. Het is vandaag de dag van de loting. Daarbij worden er per land 4 meisjes uitgekozen tussen de leeftijd van 16-20 jaar en 4 jongens tussen de 18-22 jaar. Degene die worden uitgeloot moeten mee gaan met het vliegtuig naar Afrika. In totaal doen 20 landen hieraan mee. Alle 4 meisjes krijgen een medische keuring voor ze naar de arena gaan, de jongens gaan sowieso door zonder selectie. In de arena moeten de jongens en meisjes opdrachten uitvoeren wie deze verliezen worden weggestuurd of bekopen het met hun leven maar niemand heeft ooit iemand zien terugkeren uit de arena. De winnaar staat roem en rijkdom te wachten voor de rest van zijn leven toch zijn er maar weinig mensen die eraan willen deelnemen. Dit is het eerste jaar dat ik mee doe maar de kans is klein dat ik dit jaar al gekozen word tussen al die andere meisjes. Als je 16 bent gaat je naam 1 keer in de pot. Per jaar dat erbij komt gaat je naam er een keer extra in. Ik ben in juli 16 geworden en moet dus meedoen.

Ik kom uit bed en schrob mij helemaal schoon want als ik dan toch naar de arena moet wil ik proper zijn daarna begin ik met het maken van mijn koffer want als ik gekozen word moet ik mijn koffer halen en direct met de trein naar Brussel. Twee uur later sta ik nog met een hoop andere meisjes op het plein, in iedere gemeente is er een plein met een groot scherm waarop de loting die in Brussel gebeurd live wordt op uitgezonden. Iedereen staat vol spanning naar het scherm te staren en stipt om 9 uur schiet een scherm aan. ‘welkom bij de 24ste strike games’. Een hard geschminkte presentatrice verschijnt in beeld. Zoals ieder jaar zullen er 4 jongens en 4 meisjes uitgekozen worden die naar de arena gaan. In het midden van het podium waar de presentatrice op staat staan 2 grote kommen. In Iedere kom zijn de namen verzamelt van alle jongens en meisjes. De presentatrice haalt de eerst naam uit de bokaal van je jongens. ‘Koen’, de volgende naam die getrokken wordt is ‘Timothy’ de derde naam is ‘Dilan’ en de laatste naam is ‘ Vital’. Er gaat een zucht van opluchting door het publiek niemand van onze gemeente is gekozen.

De presentatrice gaat naar de bokaal van de meisjes. Je voelt zo dat iedereen zijn adem inhoud als de eerste naam wordt uitgekozen. ‘Milla’, de tweede is ‘Ine’, de derde is ‘Odette’ en de laatste naam is …. ‘Ana’


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Opwindend.Net op Facebook Deel dit verhaal op Twitter
Lees Reacties (4)
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter

Copyright 2000 - 2017 Opwindend.Net