Opwindend.Net
Datum: 08-02-2010
Stemmen: 22x
Cijfer: 5.9
Gelezen: 15821x
Lengte: Gemiddeld
Sneeuwwitje
Door Pantyhose - Zoek naar meer...

Er werd in heel het koninkrijk gevierd en getreurd. Er was een beeldschoon prinsesje geboren maar de koningin had het leven gelaten bij de geboorte. Al gauw groeide de prinses op tot een echt mooi meisje, haar huid was zo wit als sneeuw en haar mondlippen zo rood als bloed. Haar vader hertrouwde een geile heks. Telkens als de stiefmoeder in de toverspiegel keek zei ze: “spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie is het geilste van het land?” Waarop de ondeugende tover spiegel steeds vaker antwoordde: “oh geil bent ge zekere mijn koningin, maar nog geiler dan de harde tepels in uw bloes is van het sneeuwwitte prinsesje haar kale maagdelijke poes”. De koningin werd dan telkens woedend, en uit pure haat moesten al haar 6 bed lakeien haar tegelijk bevoelen in al haar gaatjes van haar kont tot haar kut en haar mond, net zolang verplicht vingeren tot ze schreeuwend klaar kwam. Haar man de vader van sneeuwwitje mocht niets meer bij haar in bed, maar sinds hij ontdekt had dat hij Bi was, maakte hem het niets meer uit, hij pakte gewoon ook een paar stalknechten bij de kont. Soms zelfs liet hij hen in zijn kontje neuken. Ondertussen was sneeuwwitje opgegroeid tot een aardig ding van 18 jaar en ze had nog nooit echt iets aan seks gedaan. Maar haar pa had haar beloofd dat ze pas iets aan seks mocht doen op en na haar 18e verjaardag. Na een paar onbenullige cadeautjes kwam als laatste de grote taart binnen, en er staken 18 jonge penissen uit speciaal voor haar om even aan te likken. Dat ze het zich geen 2 keer liet zeggen is onnodig om te vermelden, ze likte dat het een lieve lust was, er begonnen tot groot genoegen van iedereen en vooral van de jarige, een paar lullen te spuiten recht in de open mond van de jarige sneeuwwitje.

Toen op een dag de koningin woedend werd vanwege de tover spiegel riep ze dat haar meest getrouwe dienaar sneeuwwitje moest ontvoeren, haat in de kont verkrachten en haar tepels eraf snijden om aan de koningin te laten zien als bewijs dat ze dood was. In plaats van haar te ontvoeren waarschuwde deze dienaar haar en ze vluchtte naar het donkere bos. Uit dankbaarheid pijpte ze hem nog even en liet hem in haar gezicht spuiten. Van angst viel ze in slaap, en toen ze weer wakker werd wist ze niet meer welke kant ze op moest. Ze rende prompt de verkeerde kant op en zag opeens een klein verlaten huisje. Binnen zag ze een vies met sperma besmeurd tapijt, vieze onderbroeken, een geile plaatjes van naakte meiden aan de wand. Ze ruimde alles op en viel op een veel op 7 veel te kleine bedjes in slaap, haar rok was per ongelijk omhoog geschoven, zodat je haar slipje met bijpassende panty’s en pumps zag. Het huisje was van de 7 geile dwergen, die bij de playboy werkten. Het enigste mannenblad in het land. Toen hun werktijd erop zat liepen ze zingend naar hun huis. Jo ho, jo hee, mijn piemel stijgt gedwee, ik ben er trots op en ik neuk er mee, jo ho, jo hee.

Toen ze binnen kwamen werden ze woedend toen ze zagen dat de geile plaatjes aan de muur weg waren. Stompie een van de dwergen hoorde iets in hun slaapkamer zuchten. Met zijn allen gingen ze voorzichtig naar boven en keken verbaasd tussen de benen van de opgestroopte rok van sneeuwwitje. Wauw wat een geil gezicht was dat. Direct gingen bij alle zeven dwergen de penissen stokstijf staan. Als je denkt dat een dwerg een kleintje heeft heb je het mis, ze hebben juist een extra dikke en grote paal. Sneeuwwitje werd wakker en werd nat tussen haar benen wat te zien was aan haar natte broekje, toen ze de 7 penissen zag. Onmiddellijk werd ze overal gepakt en geneukt. 1 paal in haar kut, 1 paal in haar kont 2 in haar handen, 2 tussen haar tieten, en 1 spoot in haar gezicht. Het was de eerste keer dat ze geneukt werd en het is dan ook onnodig te zeggen dat ze telkens om meer vroeg, ze kwam keer op keer klaar.

Na weken van beffen, neuken, anaal verkeer, en zelfs anus likken tot en met dubbele penetratie aan toe, ging de verveling toeslaan. Ze wilde wel eens een echte prinselijke penis. Ze dwaalde in het bos alleen, toen ze onzichtbaar voor de gene die ze bespiedde toekeek hoe een echte prins zich zelf aftrok.

Op het paleis had de stiefmoeder het bedrog door, en ging verkleed als oude hoer naar het bos met een vergiftigde dildo. In de hoop dat sneeuwwitje hem zou gebruiken en zou sterven. Net toen de dwergen, zin in een neukbeurt met sneeuwwitje, bij hun huisje kwamen, zagen ze de oude hoer wegrennen. Eenmaal binnen lag daar naakt op de grond een naakte sneeuwwitje op de grond liggen met de vergiftigde dildo nog in haar poes. Ze renden achter de oude hoer aan grepen haar, verkrachten haar en neukten haar toen dood. Terug bij het huisje stopten ze sneeuwwitje met dildo en al in een glazen kistje opdat iedereen nog even kon genietend van haar onbeschrijfelijke mooie kut.

De prins die zich had af getrokken kwam ook even kijken, zag de poes haalde zijn koninklijke paal uit de broek en begon er over heen en weer te wrijven. Van dat aanblik viel sneeuwwitje uit pure nattigheid de vergiftigde dildo uit de pruim, ze zuchtte en was weer levend. Ze begon uit dankbaarheid de prinselijke penis uiterst lekker te bewerken met haar fluwelen tongetje.

Ze trouwden kregen 10 kinderen en neukten nog lang en gelukkig.Zoek naar meer verhalen van Pantyhose...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter

Copyright 2000 - 2017 Opwindend.Net