Opwindend.Net
Datum: 17-11-2013
Stemmen: 102x
Cijfer: 7.6
Gelezen: 16290x
Lengte: Gemiddeld
Verliefd Op Mijn Broer - 2
Door Marion - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Verliefd Op Mijn Broer - 1

Het is eventjes geleden maar dan nu het vervolg. Zoals ik al besloot was ik na die enorme neukbeurt met Mark totaal van de wereld, van het genot en het geluk en totaal gevuld met zijn vruchtbare sperma ...nee ik gebruikte geen pil en heb die ook nooit gehad. De volgende dag lagen wij weer gezellig ,luierend op onze zalig grote sofa in elkaars armen en genoten van een fijne romantische film die een beetje ons leven voor schotelde, enkel kreeg je natuurlijk niet te zien dat die twee gezellig lagen te neuken zo als wij. Maar met de nodige fantasie begon mijn genotsgleufje toch te kriebelen en zag ik aan de pik van Mark ,dat het hem ook wel wat deed want de bobbel in zijn broek, etaleerde toch wel zijn eerste geile gedachtes.

Met zijn arm die over mijn schouder lag begon zijn hand toch wat te bewegen over mijn strak gespannen borsten, waar Mark met een juiste perfectie de plaats waar mijn tepel zat lichtjes beroede en bespeelde en daardoor steeds beter zichtbaar werden.

Mijn hand die op zijn dijbeen lag schoof ik steeds een beetje hoger in de richting van zijn inmiddels knots harde piemel.

Mark neigde en kreunde een beetje in mijn oor en knabbelde aan mijn lelletjes die weer schotjes doorgaven aan mijn inmiddels toch al nattere kutlipjes.

Heerlijk dat gefriemel, dat tergend geile spelletje spelen, en die zwoele kussen van mijn lover in mijn hals,totdat ik hem toefluisterde ,,laten we gisteren nog eens overdoen schat, ik wil je voelen ,gevuld worden en onvoorstelbaar klaar komen, waarop Mark zijn hand tussen mijn broeksband schoof en zijn vingers door mijn keurig gevormde kut-kapseltje kroelde en zorgvuldig maar juist getimed mijn kittelaartje bespeelde.

Heerlijk geil, zoende Mark mij en onze tongen verstrengelde zich wat mijn steeds naar hogere sferen op zweepte en mijn drang naar zijn kloppende pik steeds groter werd .mens ,wat kun je toch verlangen om geneukt te worden door je geliefde ,en die geliefde is mijn broer nogwel.

Ik schoof onderuit en belande op de grond tussen zijn benen en masseerde zijn dijbenen steeds steviger en hoger, maakte zijn broeksband los, haakje open ,rits naar beneden en voelde meteen dat zijn dikke pik naar buiten wilde.

Vervolgens stopte ik zijn broek van zijn kont en in een no time lag Mark met zijn blote billen en een ongelofelijk stijve pik voor me in mond bereik.

Mijn lippen omsloten zijn dikke volle eikel en door de zuig bewegingen brieste hij als een geile stier ...en dat is hij toen hij na een korte tijd al kreunde kenbaar maakte dat zijn sperma kokend naar buiten wilde en in enkele seconden vulde hij mijn mond met zeker 5 krachtige schoten .

Ik kon het niet geheel binnen houden en langs mijn mondhoeken stoomde zijn heerlijke zaad over mijn kin.

Mark kuste mij snel en genoot ook van zijn eigen sperma wat ons nog inniger verbond.

Ook hij wilde dat ik mijn volle bevrediging moest krijgen en snel ontdeed hij mij van mijn blouse, bevrijde mijn volle borsten en stripte mijn rokje snel uit zodat ik enkel nog in mijn mini slipje in zijn armen lag.

Mark heeft een potentie waar je ,,U,, tegen zegt want ondanks zijn volle ontlading van zo juist beleeft zijn lul op volle sterkte,natuurlijk met de gedachte en wens dat hij mij nog totaal naar de zevende hemel moest neuken.

Ik lag half op de grote sofa en spreide mijn lange benen smachtend van verlangen zodat mijn lieve broer en gemakkelijk tussen kon knielen en eerst mijn borsten masseerde en tepels bewerkte tot dat mijn kutje op koken stond .

Met een vakkundigheid schoof hij mijn drijfnatten kleine slipje aan de kant en plante zijn dikke eikel tussen mijn kutlipjes, en met een tederheid perste hij zonder tegenstand zijn dikke lul diep in mijn vagina.

Langzaam begon Mark zijn stoere neukritme in te zetten en dweepte mij op dit vol vuur over te nemen ,en mijn verlangen om klaar te komen alleen maar toenam .

Zijn tederheid en stoerheid bevorderende mijn verlangen naar hem ,mijn eigen lieve broer, mijn minnaar, die met zijn behaarde borst over mijn tepel wreef en de geilheid steeds verder onhoog joeg.

Heerlijk ,heerlijk dit is genieten dit is passie ,en ik kreunde,, Mark,, ik wil je ,ik wil alles ,spuit me vol en met een serie diepe stoten tegen mijn baarmoeder verkrampte mijn kut en kwam ik oneindig lekker klaar toen ik zijn kloppende eikel met krachtdiep in mijn kutje voelde spuiten en ik toen zeker wist dat deze neuksensatie raak was.

Mark bleef maar door gaan ,zonder te verslappen want hij zag aan mij vast dat ik intens genoot ,en ook ik mee door bleef neuken totdat mijn tweede orgasme snel volgde, schokkend en genietend van zijn geweldige dikke lul.

Totaal uitgeput lagen wij in elkaars armen en zijn lul nog in mijn kutje, terwijl zijn vruchtbare sperma langs zijn ballen naar buiten stroomde, want wat had die goozer een potentie en een voorraad actief zaad.

Ik kuste Mark en bedankte hem voor zijn liefde ,voor zijn geloof in ons toekomstige leven wat nu toch echt wel bezegeld was door deze fijne neukpartij .

Snel deden wij alle lampen uit, waste ons niet want wij wilde van de geur van onze bezwete lichamen en de geur van sperma nog we eventjes bewaren en doken snel in elkaars armen in ons heerlijk bed waarin wij weg droomde naar het hemelse land van genot en geiligheid .

De volgende morgen stonden wij beide op en samen heerlijk douchen door elkaars geile lichamen in te zepen, te wassen en daarbij natuurlijk alle erotische delen genotsknots en tepelpuntjes maar zeker ook mijn klitje extra aandacht te geven wat weer tintelingen teweeg bracht .

Ik speelde met zijn piemel die door de zeep en mijn aktie natuurlijk snel in mijn handen in volle glorie voor mij stond, nat en glad omarmden wij elkaar ,Mark tilde mij op en ik sloeg mijn benen om hem heen zodat mijn kutje soppend van geiligheid en zeep de kloppende eikel van Mark snel binnen kon laten en met gemak diep in mij schoof, en ik compleet vast gepind op zijn stoere lul zat.

Mark is een stoere vent met kracht en power die mij gemakkelijk zo staande kon dragen ,zijn lul diep in mij wip bewegingen met zijn armen liet doen.

Dit was ook voor mij een nieuwe sensatie ,staande neukend in de douche met mijn geliefde broer Mark die mijn kutje liet verkrampen rondom zijn diep in mij geperste lul.

Dit was voor ons twee en fijne geile pose, samen kwamen wij dan ook snel en intens klaar met schokken van de spuitend pik van Mark.

Wij moesten natuurlijk wat voorzichtiger zijn omdat door de zeep en water alles een beetje glibberig was ,maar waar mijn stoere broer zeker mee kon omgaan door mij met mijn rug tegen de wand te drukken en zijn pik diep in mij te drukken gaf stabiliteit waar wij samen nog zeker 10 minuten in de volle douche staal van hebben genoten.

Door de aktie van gisterenavond en het zalige douche geneuk zonder pik of condoom was het risico om niet bevrucht te worden gedaald tot nul dat snapt wel iedereen wat ik dan ook met Mark besprak en hij alleen maar lachen kon beamen .

Geeft niets schat wij kunnen samen de hele wereld aan grinnikte hij en wat komt dat komt ,ik ga niet aan de kant samen met jou...heerlijk wat een vent mijn lieve broer Mark ...maar hoe het verder ging ,dat laat ik misschien nog wel horen

Liefs en geile groet van Marion...en Mark die niets van dit verhaal weet hoor


Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Verliefd Op Mijn Broer - 3


Zoek naar meer verhalen van Marion...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter

Copyright 2000 - 2017 Opwindend.Net