Opwindend.Net
Datum: 16-09-2016
Stemmen: 118x
Cijfer: 8.7
Gelezen: 20674x
Lengte: Zeer Lang
Nichtje Emily Wordt Wijzer - 3
Door Maarten - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Nichtje Emily Wordt Wijzer - 2

De maand was omgevlogen en voor we het wisten stond Emily weer bij ons op de stoep. Op verzoek van Emily aten we macaroni en keken we na het eten wat tv. Ze voelde zich heerlijk op haar gemak en dronk gezellig een wijntje met ons mee. Nadat we ook nog een spelletje Monopoly hadden gedaan, was het tijd om film te kijken. Fiona en Emily liepen even naar boven om wat comfortabelere kleren aan te doen. Ondertussen dimde ik het licht en zocht de juiste film uit.

"Maart, kan je even een sloom muziekje opzetten?" riep Fiona van boven. Een sloom muziekje? Huh? Ik zocht wat van Sade uit en zette het op. Net toen ik op de bank ging zitten, kwamen Emily en Fiona de kamer inlopen.

"Emily wil voor ons dansen..." zei Fiona. En met ondeugende ogen ging ze zitten. Emily had een kort geruit rokje aan met lange kousen. Haar buik was bloot en erboven had ze een blouse die aan de onderkant hoog was vastgeknoopt. Haar puntige tietjes staken er frivool doorheen. Haar haren waren in twee staartjes gebonden.

Op het ritme van de muziek begon Emily te dansen en te giechelen. Ze draaide met haar kont en streek met haar handen over haar lichaam.

"Goed hŤ" zei Fiona. "Hebben we geoefend".

Emily had rode blosjes op haar wangen terwijl ze haar handen over haar lichaam liet gaan. Fiona was tegen me aan komen liggen en streelde met een hand mijn bovenbeen. Oh vrouw...

De ogen van Emily zochten steeds bevestiging bij Fiona. Deed ze het wel goed? Fiona knikte haar bemoedigend toe. Emily ging met haar rug naar me toe staan en bukte een klein stukje voorover. Haar billen drukten in haar rokje en met twee handen streek Emily over haar beide billen. En dan wipte ze even snel haar rokje omhoog en draaide zich vlug om. Ik kon nog net zien dat ze een kanten string aan had die tussen haar zachte ronde billen door liep.

Ze bewoog zich erotisch op de maat van de muziek en streek met haar handen over haar tietjes terwijl ze haar borst naar voren drukte. Ze keek me doordringend aan en moest onbewust even haar lippen bevochtigen. Het was zeer opwindend en ik had me dan ook een aardige paal in mijn broek. Fiona hielp de situatie niet echt door de binnenkant van mijn dijen te strelen.

De muziek was afgelopen en Emily maakte een korte buiging. Wij klapten uitbundig. Emily kwam bij ons helemaal tot leven. Thuis werd haar uitbundigheid niet op prijs gesteld. Om over haar seksuele gevoelens en verlangens maar niet te spreken.

"Wauw Em, dat zag er leuk uit!" zei ik bemoedigend. Het meisje glunderde van oor tot oor. Ze sprong met haar college outfit op de bank.

Met een bak chips, een fles rode wijn voor de dames en voor mij een biertje, startten we de film. Een romantische komedie met sexy meiden en knappe jongens. Emily vond het prachtig en wij vermaakten ons prima met de gezellige Emily bij ons op de bank. Tegen elf uur was de film afgelopen.

"Wat doen we?" vroeg ik. "Naar bed, nog een leuke film of een bijzondere film?" vroeg ik. Fiona haar ogen begonnen te glimmen en Emily vroeg uiteraard naar de details van de "bijzondere film".

"Tja..." begon ik, de boel rekkend. "Met een bijzondere film doel ik op onze collectie eh... natuurfilms" zei ik opzettelijk vaag.

"Natuurfilms?" vroeg Emily uiteraard.

"Ja, met blote mensen erin en soms is er meer te zien..." zei ik mysterieus.

"Ja!" zei Emily. "Dat lijkt me wel wat!". Dat jeugdig enthousiasme ook :-)

"Ok, dan wordt het een natuurfilm" zei ik en dook in de kast en onderzocht de plank met sexfilms. Het moest niet te plat zijn. Het liefst lekker onschuldig met af en toe een blik op vleselijke activiteiten. Mijn pik kronkelde in mijn broek, anticiperend op de mogelijkheden. Mijn blik viel op "Naturistisch kamperen" en ik was meteen verkocht. Dat was een film waar ik me op eenzame momenten meerdere malen mee af had getrokken.

Ik plaatste de DVD in de player en nam weer plaats tussen de dames.

"Wel, een natuurfilm dan!" zei ik enthousiast en sloeg mijn armen om de twee. Ze gingen tegen mij aanzitten in afwachting van wat er te zien zou zijn. Fiona had de film ook nog niet gezien. Ze keek niet zo vaak naar porno maar had wel een paar favoriete films die we af en toe bekeken. Waarna we wilde sex hadden :D

De film begon met een blik op het strand. Her en der lagen mensen te zonnen en langs de branding liepen mensen te wandelen. Een heel normale stranddag met het grote verschil dat de meesten naakt waren. De amateurfilm was geschoten bij een naaktstrand en camping dus de beelden waren wat dat betreft echt. Emily begon al te giechelen en keek haar ogen uit naar alle formaten slurfen, hangtieten, vetribbels en schaamkapsels.

De camera toonde een totaalbeeld van de omgeving om vervolgens een paar jonge meisjes te volgen van ongeveer Emily haar leeftijd. Alledrie waren ze poedelnaakt. Een had haar blonde haren los, had kleine pittig borstjes en een klein streepje schaamhaar. Het tweede meisje was voller en had ook grote peervormige borsten. Haar poesje had ze kaal geschoren. Haar donkerblonde haren zat in een staart gebonden. Het derde meisje had rode haren, een spierwitte huid en roze tepeltjes. Ze was vrij mager waardoor haar roze ietwat grote schaamlippen duidelijk zichtbaar waren.

Ik keek opzij en zag Emily met grote ogen zeer aandachtig kijken naar al het bloot. De camera zoomde in op de poesjes van de meiden waarop Emily de verschillen bestudeerde.

"Kijk nou!" zei ze hardop. "Die heeft grote lippen!". Hard gegiechel volgde. De camera ging van de poesjes naar de borsten. Emily wenste dat ze ook van die grote borsten had.

"Die komen vanzelf hoor.." zei ik. Ik kneep bemoedigend in haar schouder waarop ze dichter tegen me aan nestelde. Maar toegegeven, die donkerblonde had een paar heerlijke borsten. Op het moment dat ik dat dacht, pakte het meisje net een flesje zonnebrand en begon haar borsten in te smeren. Niet erotisch maar gewoon omdat ze niet mochten verbranden. De andere meisjes volgden en hoewel ze geen erotische bedoelingen hadden, was het voor ons als kijker best opwindend.

De camera ging weer verder over het strand en bleef hangen bij een paar jongens op een handdoek. Fiona humde goedkeurend en ook Emily bracht een "fieewww..." uit. De jongens lagen bloot en hun piemels lagen opzij op hun been. Eťn van de drie had een stijve en daar moesten de andere twee hard om lachen. Degene met een stijve deed er niets aan en zelfs toen de camera erop inzoomde, maakte hij geen aanstalten om hem te verbergen. Emily werd er stil van en keek aandachtig naar de stijve leuter. Ook Fiona was bijzonder geÔnteresseerd. Een klein beetje jaloezie maakte zich van mij meester.

De film maakte een sprongetje in de tijd. Het was avond geworden en de tieners waren gekleed. Ze ontmoetten elkaar het strand en gezien hun kleding was het zwoel. De camera moest ergens in verborgen zijn want niemand belette de cameraman op het filmen van hun activiteiten. We zagen hoe het blonde meisje op het strand lag met een van de jongens. Hij zoende haar op haar wangen en legde een arm over haar heen. Subtiel wreef ik met mijn hand over Emily haar schouder. Het meisje protesteerde niet. Haar aandacht was volledig op het scherm gericht.

De jongen zoende het meisje nu teder op de mond terwijl hij een been over het hare schoof. Hij lag zijwaarts tegen haar aan. Met zijn hand streelde hij haar langs haar zij. Mijn hand dwaalde af naar Emily haar zij waar ik haar zachtjes streelde. Nog steeds had Emily niets in de gaten of zei er iets van. Op het scherm knoopte de jongen voorzichtig de knoopjes van het blouseje van het meisje open. Ze protesteerde niet en had haar hand om zijn nek geslagen. Ze zoenden innig.

De hand van de jongen verdween onder de blouse en al snel lag zijn hand op haar borst. Zachtjes knijpend en masserend bracht hij haar in de juiste stemming. Ze perste haar benen tegen elkaar en golfde mee in de bewegingen van de onderzoekende jongen. Mijn vingers gleden nu langs de borstjes van Emily. Het meisje vond het prima. Ze verdraaide zelfs iets zodat ik haar tietje kon vastpakken. Ik streek voorzichtig over de stof en voelde even hoe een kleine siddering door Emily ging. Zachtjes plukte ik haar gevoelige tepeltje en kneedde haar borst in de palm van mijn hand. Ze had geen beha aan.

Het duurde niet lang of de jongen gleed met zijn hand over de buik van het meisje om zijn vingertoppen onder de band van haar korte broekje te laten verdwijnen. Het meisje schokte even maar hield hem niet tegen. Zijn hand schoof in haar broekje en friemelde daar seconden lang. Het meisje maakte af en toe een paar ongecontroleerde bewegingen. Zijn vingers kwamen weer tevoorschijn om direct het knoopje los te maken en de rits van het broekje omlaag te brengen. Emily ademde zwaar naast mij.

De jongen trok aan het broekje waarop het meisje haar billen omhoog deed. Het korte broekje schoof op haar bovenbenen. Ze had geen onderbroekje aan. Iets wat ik heel geil vond aan de film. We zagen hoe de jongen met zijn vingers over haar onderlichaam bewoog om al snel tussen haar lipjes te verdwijnen. Het meisje had haar handen om hem heen geslagen en zoende hem nog steeds stevig.

Emily begon te kronkelen. Ze eindigde op haar rug op de bank met haar hoofd op mijn bovenbeen. Mijn handen gleden haar blouseje in en met de vingertoppen streelde ik de zijkant van haar tietje. Ik maakte een knoopje los en gleed in haar blouse. Mijn hand gleed over haar borst en bleef er toen op liggen. Ik voelde subtiel aan de zachte huid en speelde wat met haar tepeltje.

Fiona keek naar mij, toen naar Emily en kreeg een duivels lachje op haar gezicht. Plots voelde ik hoe een hand van Fiona in de broekspijp van mijn korte broek verdween. Krabbelend aan de binnenkant van mijn dijen voelde ik hoe ze met haar nagels over mijn boxershort ging en zo mijn ballen prikkelde. Mijn paal kwam in beweging en kwam strak in mijn boxershort te zitten.

De handen van het meisje in de film friemelden met zijn korte broek. Haar hand gleed in zijn boxershort waarop hij schokkerig zijn heupen naar voren stootte. Het meisje stak haar hand in de boxershort en maakte trekkende bewegingen. De jongen zoende het meisje wild en neukte haar hand in zijn broek. Zelf gleed hij nu met een vinger in haar natte kutje en vingerde haar onvakkundig wild. Het meisje schopte haar broekje uit en legde haar benen wijder. De jongen schoof op haar, trok aan zijn boxershort en zat met zijn lul in haar. Het meisje had haar armen om hem heen geslagen en gleed naar zijn billen om deze in zijn boxershort te voelen. Terwijl de jongen het meisje begon te neuken, kneep het meisje hem in zijn billen. Golvend van pure geilheid ging het jonge stel in elkaar op.

Naast mij lag Emily zachtjes te kreunen en met haar benen te wiebelen. Mijn hand lag nog steeds relaxed haar borst te voelen.

"Em, je mag gerust met jezelf spelen hoor. Daar zijn dit soort films heel geschikt voor. Ik word zelf ook al een beetje nat van die lekkere jongen. Ik denk dat ik zo ook even met mezelf ga spelen." zei Fiona. Emily zei niets maar met een hand verdween ze tussen haar benen en drukte de stof van haar korte rokje tussen haar benen om deze vervolgens tegen elkaar te wrijven.

De film zoomde in op een ander tafereel. Het vollere donkerblonde meisje stond onrustig tegen een rots geleund in een veel te kort rokje. Ze leek genegeerd te worden door de jongens en was ogenschijnlijk teleurgesteld haar plannen aan het overdenken. Maar daar maakte zich opeens een grote donkere jongen los uit de groep en liep op haar toe. Ze was zichtbaar verrast en was zeer gecharmeerd van zijn toenadering. Hij stond met ontbloot bovenlijf en een lange korte broek tegen de rots aangeleund. Het was een knappe jongen en als hij lachte dan ontblootte hij zijn glimmend witte tanden. Het meisje was onder de indruk en al snel sloeg er een vonk over. Hij kwam dicht bij haar staan en zoende haar teder op haar mond. Het meisje smolt voor hem en drukte zich tegen hem aan. Zijn handen sloegen om haar heen en drukten haar tegen zich aan. Hij fluisterde wat in haar oor en na een kleine aarzeling leek ze in te stemmen met iets wat hij vroeg. Hij schoof voorzichtig haar bovenstukje omhoog waardoor haar volle borsten uit het topje vielen. Hij drukte haar tegen zich aan waardoor haar bollen tegen zijn borst drukten.

Emily schoof ongemakkelijk met haar benen tegen elkaar aan. Fiona lag met haar hand tussen haar benen en kriebelde haar schaamstreek over haar jurkje. Ze had een knie opgetrokken en een knie zijwaarts gelegd. Met geoefende hand streelde ze zichzelf tot ze uiteindelijk heerlijk geil zou zijn geworden. Mijn piemel had ze even met rust gelaten.

Het meisje drukte zichzelf geil tegen de donkere jongen aan en schoof toen met een hand tussen hen in. Ze gleed ermee in zijn broek en leek verwonderd te kijken. De jongen grijnsde alleen maar. Hij sprak haar wat toe waarop ze haar topje weer goed deed en ze samen wegliepen. Onze cameraman bezorgd schokkerige beelden toen hij achter hen aanliep. Het stel liep naar een donker plekje achter een strandtent. Onze cameraman had echter een perfect plekje gevonden waar hij hen kon bespieden.

Zodra ze uit zicht van de rest waren, begonnen ze elkaar wild te zoenen. De jongen trok haar topje uit en zij trok zijn broek naar beneden. Zijn paal sprong tevoorschijn en mijn god wat voor een. Hij was zeer zwaar geschapen en het meisje keek er niet bang maar eerder verlekkerd naar. Met een hand begon ze eraan te trekken.

Ondertussen gleed ik over Emily haar buik en schoof met mijn hand onder haar rokje. Mijn hart bonkte als een bezetene. Ik betrad het verboden gebied. Emily was alleen maar dankbaar. Ze legde haar hand op de mijne en trok hem naar haar poesje. Ik voelde met mijn vingers over het kanten stringetje. De stof was flinterdun wat mijn geilheid alleen maar aanwakkerde. Ik streek over haar lipjes en trok de stof een beetje in haar spleetje. Emily lag zachtjes te hijgen maar had haar ogen op het scherm gericht.

Het meisje in de film keek om zich heen en was er toen van overtuigd dat niemand keek. Ze boog voorover en likte de eikel van de jongen. Zijn gezicht sprak boekdelen. Het meisje zonk op haar knieŽn en trok aan de grote donkere pik terwijl ze hem respectvol van dichtbij bekeek. De jongen boog voorover om haar borsten te kunnen voelen. Het meisje keek omhoog en hield de pik omhoog ze likte met haar tong over de bovenkant van zijn eikel. De jongen schokte van geilheid.

Emily schokte ook maar dat kwam omdat ik nu met mijn middelvinger voorzichtig over de stof gleed en zojuist over haar klitje was gegaan. Het broekje voelde kletsnat. Het maakte me zo geil dat ik voelde hoe mijn paal onder het randje van mijn broekje kroop om te ontsnappen. Emily legde haar benen wijd en gaf me alle ruimte. Ik maakte haar zo geil mogelijk door met mijn vingers en hand over haar broekje te strelen, te krabbelen en te voelen. Mijn middelvinger wiegde tussen haar kutlipjes in. Ik smachtte ernaar onder het broekje te gaan maar wilde haar zo veel mogelijk laten verlangen naar meer. Plagend trok ik de stof in haar natte kutje waarna ik haar lipjes met het zachte puntje van mijn vinger streelde. Haar onderlichaam bewoog tegen het ritme van mijn vinger in. Emily kreunde zachtjes.

Naast mij begon Fiona warm te lopen. De zwaar geschapen donkere jongen had haar in vuur en vlam gezet. Ze had haar jurkje omhoog getrokken en had nu een hand in haar onderbroek gestoken. Zo te zien waren haar vingers druk bezig met haar natte kutje. Ik boog naar haar toe voor een zoen en kreeg een gepassioneerde tongzoen als reactie. Ik stak mijn hand in haar jurkje en speelde met haar grote borsten. Fiona hijgde en kreunde en leek zich geen zorgen te maken dat Emily het kon horen. Het meisje had het echter te druk met de film en haar eigen gevoelens. Ik zat ondertussen zelf met onbeantwoordde gevoelen maar liet het maar even op zijn beloop. Het begon echter ook steeds meer te jeuken in mijn onderbroek.

Het meisje in de film trok traag aan de zwarte harde paal en flitste met haar tong over de eikel. De jongen had het niet meer en stond naar adem te happen. het meisje schoof haar lippen over de eikel en liet hem zo een stukje in haar mond. Direct begon hij haar mond te neuken. Hier was ze op voorbereid want ze hield de pik stevig met twee handen vast. Hij begon nu ongecontroleerd te stoten waarop ze hem een beetje meer in haar mond nam. De soppende geluiden waren zelfs op deze afstand van de cameraman, duidelijk te horen. Haar hoofd ging nu op en neer op zijn paal terwijl haar handen hem sneller en sneller aftrokken. Met een hand had ze zijn ballen te pakken en voelde hier nu zachtjes aan.

Emily neukte zowat mijn vinger door haar heupen te gebruiken. Ik trok nog een keer aan het broekje en schuurde de stof door haar spleetje. Vervolgens schoof ik mijn vingertoppen onder het broekje en kwam zo met mijn middelvingertop in aanraking met haar zeiknatte glibberige spleetje. Emily hapte naar adem en schoof haar onderlichaam tegen mijn vinger. Die gleed als vanzelf in haar spleetje waar ik haar zachtjes begon te vingeren. Met mijn vingertopje gleed ik door haar gleufje en stak hem dan een klein stukje in haar gaatje. Emily hapte naar adem en duwde op mijn hand als teken dat ik haar steviger moest bevredigen.

Fiona boog naar voren en trok snel haar onderbroekje uit. Met een vlugge beweging had ze haar jurkje uitgetrokken en stond nu poedelnaakt voor me. Emily keek wazig omhoog naar haar blote tante.

"God, ik ben zo geil Maart. Doe het met me!" kreunde ze.

"Eh.. maar Emily dan?" zei ik wanhopig.

"Die wil toch zo graag van ons leren? Nou dan kan ze mooi zien hoe het moet" zei Fiona onstopbaar. Emily slikte even. Ik trok mijn hand terug en Emily ging rechtop zitten. Fiona trok aan mijn t-shirt en daarna aan mijn korte broek. Mijn boxershort werd zichtbaar en mijn pik stak inderdaad een klein stukje boven de rand. Emily keek dromerig naar mijn snoeiharde paal. Ik ging staan en Fiona trok mijn broek wild naar beneden. Mijn paal sprong tevoorschijn wat op zich al een heerlijk gevoel was na al die beklemming. Fiona duwde me op de bank en ging meteen op mijn schoot zitten.

"Sorry Em maar ik ben te opgewonden. Als je het niet wilt zien moet je maar even naar boven gaan" zei Fiona. Emily zei niets maar ging in het hoekje van de bank zitten met haar benen opgetrokken. Ze keek met veel aandacht naar mijn pik die nog voor de ingang van Fiona hing. Ondertussen probeerde ze ook het verhaal in de film te volgen. Ik wist dat de donkere jongen ieder moment klaar kon komen en zijn zaad over de borsten van het meisje zou spuiten. Het was heel geil om te zien. Het zou nog een aantal minuten duren voor het zover was.

Fiona pakte mijn paal, richtte het op haar natte spleetje met van opwinding gezwollen schaamlippen en gleed toen over mijn harde lul. Het goddelijk geile gevoel van haar warme natte pruim maakte dat het me niets meer kon schelen dat Emily alles kon zien. Ik pakte Fiona haar heupen en trok haar op mijn schoot. Fiona slaakte een gilletje van mijn diep doordringende paal. Maar al snel bewoog ze op en neer op mijn pik. Emily keek met grote ogen en streelde zichzelf onbewust over haar knieŽn.

"Ohhh... jaaaa..." kreunde Fiona en bewoog nu wild op mijn pik op en neer. Ik pakte haar borsten en hield ze vast om er vervolgens een zoen op te geven. Emily was even totaal buiten beeld maar in mijn ooghoek zag ik dat het meisje haar benen opende om met haar hand het rokje omhoog te trekken. Haar string werd zichtbaar. Ik zag hoe haar lipjes om de stof heen kwamen en haar kutje helemaal nat was.

"Ohhh... mmmmm..." kreunde Fiona weer. "Ohh, wat een mooi broekje is dat Em..." zei ze. En terwijl ze nu trage diepneukende bewegingen op mijn schoot maakte, keek ze met aandacht naar ons nichtje naast ons.

"Jij bent ook heel opgewonden hŤ, schatje. Toe laat eens aan tante zien of je nog steeds mooi geschoren bent. Trek je broekje maar uit. Emily maakte er een beetje een show van door haar benen in de lucht te doen en haar broekje omhoog uit te trekken. Haar zachte perzikachtige schaamlipjes werden zichtbaar. Ze gooide haar broekje naar ons toe. Ik pakte het op en rook eraan, tot groot vermaak van Emily. Ik kreunde zachtjes bij de lucht van haar kutsappen. Emily streelde de binnenkant van haar dijen en gleed ongemakkelijk met haar vingers over haar kutlipjes. Echt ontspannen was ze niet.

"Oh, wat zie jij er mooi uit zo in dat rokje." zei Fiona. "Maak je blouse eens open schatje..." zei ze zoetjes. Emily knoopt een voor een haar blouse open. Het wond haar zelf op dat ze haar tietjes in beeld bracht. Met trotse bewegingen schoof ze haar blouse open en duwde haar borst naar voren. Haar tepeltjes waren helemaal stijf van opwinding.

"Oh wat lekker..." kreunde Fiona en ik voelde hoe haar kutje een stuk vochtiger werd.

"Kom eens hier" zei Fiona en Emily stond op en ging naast Fiona staan. Die gaf haar een kus op haar mond terwijl ze een arm om het middel van het meisje legde. Ik streelde tegelijkertijd de rug van Emily en zakte al snel met mijn hand over haar rokje om de stevige billen te voelen.

Teder gaf Fiona haar een zoen op haar mond. En nog een. En nog een. Emily opende haar mond en gaf Fiona een tongzoen.

"Uhhh... ja lekker..." kreunde Fiona. "Toe, voel mijn borsten maar..." vervolgde ze en pakte de hand van het meisje en legde het op haar borst. Emily kneep zachtjes in het zachte vlees en speelde met de tepel.

"Oh, je maakt me zo lekker geil..." zei Fiona. Ik gleed nu met mijn hand tussen Emily haar benen. Het meisje deed ze voor me uit elkaar zodat ik kon voelen dat de binnenkant van haar dijen zeiknat van het geil waren. Mijn hand glibberde omhoog tot ik haar kutje kon voelen. Met twee vingers gleed ik door haar spleet en met een gleed ik haar kutgaat je in. Ze hapte naar adem en zocht even haar evenwicht. Met mijn hand vol op haar poesje en een vinger in haar kutgaatje begon ik haar te vingeren. Ze was bloedgeil en reed met haar poesje tegen mijn hand.

"Oh kind, zoen mijn borsten..." zei Fiona en trok Emily haar hoofd naar haar borsten. Het meisje boog voorover waardoor ik de ruimte kreeg om voorzichtig een tweede vinger in haar gaatje te duwen. Emily schokte even maar gromde toen tevreden. Ze likte de grote borsten van Fiona en sabbelde op de stijve tepel.

"Ohhhh... jaaaa... zuig me schatje... zuig me tepeltje... ohhhhhhh..." kreunde Fiona en begon als een bezetene op mijn pik te wippen. Dit liet mij ook niet onbewogen en ik kreunde dan ook heerlijk mee. Zonder dat ik er erg in had, vingerde ik wild het kutje van Emily. Nog voor ik het in de gaten had, kwam ze luid kreunend klaar. Haar kutspieren knepen mijn vingers terwijl ze steun zocht om te voorkomen dat ze zou vallen.

Het werkte als een katalysator. Fiona wipte nog een paar keer wild op mijn pik en kwam toen ook klaar. Haar kutsappen vloeiden rijkelijk over mijn pik. Terwijl Emily een plek zocht op de bank om bij te komen, stortte Fiona tegen mij in elkaar. Zwaar ademend en plakkend van het zweet lag ze tegen mij aan. Mijn pik was nog steeds hard en begraven in haar heerlijke warme natte spleet. Haar borsten drukten als warme zachte bollen tegen mij aan.

Zodra Fiona bij was gekomen, stapte ze van me af. Mijn pik kwam snoeihard en glimmend van het geil tevoorschijn. Fiona ging op haar knieŽn op de bank zitten en duwde haar kont naar achteren.

"Kom, maak het af, cowboy!" zei ze. Ik ging staan en plaatste mijn eikel tegen haar natte lipjes. Even genoot ik van het uitzicht. Ook Emily keek zeer geÔnteresseerd naar onze bezigheden. Ik liet mijn paal langzaam tot aan de wortel in haar glijden. Om hem vervolgens daarna weer langzaam helemaal eruit te halen.

"Kom op, ome Maarten... geef tante Fiona wat ze wil hebben" zei Emily met glinsterende ogen.

"Uhuh..." antwoordde ik en stootte langzaam en diep maar steeds iets sneller.

"Neuk haar lekker in haar natte grotje..." zei Emily met dikke tong. De alcohol had zijn werk gedaan. Ze kwam los en was zo geil als boter.

Haar woorden moedigden mij natuurlijk heerlijk aan. Maar ik was niet voorbereid op wat er nog ging komen.

"Kijk, ome Maarten... hoe ik met mijn vinger lekker in mijn gaatje vinger..." zei ze en vingerde zichzelf inderdaad met haar vinger. Ze zag er bloedgeil uit met die lange kousen en haar omhooggetrokken rokje.

"Mijn vingers zijn heeeelemaaal nattt..." kreunde ze en stak haar vingers als bewijs omhoog. Ik kon alleen maar hijgen en probeerde mijn climax nog een laatste keer uit te stellen.

Emily stond op en ging achter me staan. Ze hield haar vingers onder mijn neus en de weeige lucht steeg er van op.

"Mmmmm... lekker..." zei ik. Brutaal streek ze met haar vingers over mijn lippen.

"Proeven?" zei ze. Ik opende mijn mond en likte haar vinger af. Ik kwam nu echt bijna klaar. Ze bracht haar vinger weer naar haar natte kut en lepelde nog wat vocht eruit.

"Lik maar lekker af..." kreunde ze en hield haar vinger weer voor mijn mond. Ik zoog haar vinger naar binnen en bleef er op sabbelen. Ik voelde hoe mijn pik nog wat groter werd terwijl ik Fiona steviger begon te neuken. En toen voelde ik hoe Emily achter me ging staan en haar tietjes tegen mijn rug drukte. Met mijn billen voelde ik haar schoot.

Nog sabbelend op haar heerlijk smakende vingers, kwam ik verrukkelijk klaar. Emily haar hand schoof tussen ons in en voelde aan mijn ballen op het moment dat mijn pik naar buiten kwam. Ik spoot golf na golf zaad in Fiona. Mijn pik bleef stijf. Ik trok mijn pik uit Fiona en voelde hoe Emily nog zachtjes aan mijn pik trok. De donderse meid!

Nu stortte ik ook in elkaar en liet me op de bank vallen. Emily en Fiona gingen ook weer zitten en keken me giechelend aan.

"Was het lekker, schat?" vroeg Fiona. Ik had nog geen puf om haar te antwoorden. Mijn hartslag was nog voelbaar in mijn pik. Ik moest nog even verwerken wat me zojuist was overkomen. Wat een geile vrijpartij.

Fiona stond op om wat drinken te pakken en Emily keek ondeugend naar de film. Die was ondertussen een stuk verder en bijna afgelopen. Onze geilheid was een stuk afgenomen nu we alledrie klaar waren gekomen. Na het drinken gingen we dan ook maar naar boven om ons te verschonen en naar bed te gaan. We waren alledrie zo uitgeput dat we snel in slaap vielen.

De volgende dag werden we relaxed wakker. Wat zou er vandaag allemaal gebeuren? Ik kon haast niet wachten. Fiona en Emily hadden een kort zomers jurkje aan en er was besloten dat we naar het park zouden gaan. De weervoorspelling was gunstig dus gingen we met veel plezier het park in.

We hadden een kleed, picnicmand, bal en een frisbee mee. De dames giechelden wat. Ik had gezien dat Fiona geen beha aan had en vermoedde dat Emily haar wel na had gedaan. De grote jetsers van Fiona bungelden heerlijk in haar jurkje. In het park keken diverse mannen om, soms tot ergernis van de vrouw of vriendin waar ze naast liepen. Ik glimlachte trots. Kijk maar lekker, ze is toch van mij :D

We vonden een mooi plekje waar het niet te druk was en legden het kleed op het gras. Emily wilde graag frisbeeŽn en Fiona offerde zich op om met haar te spelen. Ik vermaakte me met naar hen te kijken. Fiona bukte en als vanzelf bekeek ik haar billenpartij. Ik zag geen lijntjes lopen in het jurkje dus fantaseerde ik dat ze geen onderbroekje aan had. Hoe geil zou het zijn als ze inderdaad niets aan had?

Even later vloog de frisbee over Emily heen en viel deze in het gras. Emily bukte voorover en toen zag ik waar de vrouwen zo geheimzinnig over deden. Emily had geen onderbroekje aan. Dus zou Fiona dat wellicht ook niet hebben. Ik voelde een genotskriebeltje door mijn leuter gaan terwijl ik met veel meer aandacht naar hun spel keek.

Ook Fiona liet even later haar poesje onder haar rokje door gluren zodat ik het zeker wist. Ik legde mijn pik even wat makkelijker in mijn broek en ging toen genieten van hun spel. Ik leunde achterover op mijn handen en deed mijn benen wat uit elkaar om mijn jodokus de ruimte te geven. Hun spel prikkelde mij maar nu ik erover nadacht, konden anderen het ook zien. Ik verkende de omgeving en zag een paar jongens naar ze kijken. Ogenschijnlijk hadden ze geen aandacht voor hun spel maar als een van de meiden moest bukken, zag ik drie paar ogen naar ze kijken.

Als Fiona zich uitrekte om de frisbee uit de lucht te plukken dan was dat een verrukking om te zien. Haar borsten deinsden op en neer en bij ťťn vangpoging floepte er zelfs eentje uit het jurkje. De jongens verderop stootten elkaar aan. De meiden hadden donders goed in de gaten dat ze bekeken werden. Emily daagde ze zelfs uit door de frisbee steeds zů op te pakken dat ze een goed uitzicht op haar poesje hadden. Ze laadde zich seksueel helemaal op met alle aandacht.

Toen ze even later bij me op het kleedje kwamen zitten, keken ze ondeugend en hadden een rode blos op hun wangen.

"Wel, dat was een vermakelijk spelletje.." zei ik met een glimlach. Beiden lachten en pakten het glas fris aan dat ik voor ze had klaargemaakt. Fiona zat met een knie opgetrokken en bood zo uitzicht op haar blote bovenbenen. Traag boog ze haar knie opzij en gunde me zo een blik op haar blote poesje. Toen ik mijn hand op haar knie legde en onder haar jurkje wilde kruipen ermee, klapte ze haar benen tegen elkaar.

"Ah ahh... geen gerotzooi in het park!" zei ze, de teaser... Emily giechelde.

Even later aten we de meegebrachte broodjes op en genoten van het heerlijke weer. Fiona ging liggen en sloot haar ogen. Ik lette even niet op maar toen ik nog eens keek, zag ik dat ze de knoopjes van haar jurkje een voor een aan het losmaken was. De hele voorkant was los waardoor ik onder de stof haar grote borsten zag. Ze trok de zijkanten van haar jurkje tot aan haar tepels en lag er zo zeer verleidelijk bij. Mijn pik maakte een kronkel in mijn broek.

Emily zat in kleermakerszit waardoor haar korte rokje over haar benen omhoog schoof. Haar blote kutlipjes vingen de warme zonnestralen op terwijl ze haar ogen dicht deed en achterover op haar armen steunde.

"Uhhmmmmm... " zei Emily, genieten van het warme zonnetje.

"Weet u wat ik zou willen?" zei ze terwijl ze haar ogen opende.

"Nou?" antwoordde ik.

"Dat we lekker naakt kunnen liggen zonnen.." zie Emily.

"Dat zou wel veel aandacht trekken, denk je niet? Laten we dat maar beperken tot onze tuin." zei ik.

"Zullen we dan zo daar naar toe gaan? Ik vind het heerlijk om die warme zon op mijn naakte lichaam te voelen."

Ik was het volkomen met haar eens. Ook Fiona veerde op bij het idee. Haar borsten rolden uit de jurk en even liet ze ze ongegeneerd in het zicht bungelen. Om vervolgens traag de knoopjes van onderaf naar boven weer vast te maken. Ze keek me stout aan alsof ik haar straf had gegeven voor het losmaken van haar jurk. En zo pakten we de boel weer op om naar huis te gaan. Ik keek achterom of we niets vergeten waren en zag dat er niemand achter ons oplette. Ik stak mijn handen onder beide jurkjes en voelde de billen van de twee meiden. Ze reageerden beiden met een klein gilletje. Seconden lang hield ik mijn handen onder de jurkjes en voelde met mijn vingers door hun bilnaad.

Thuis gekomen liepen we direct door naar de tuin. Emily trok direct het jurkje over haar hoofd en liep naakt op haar platte gympies de tuin in. Ze schopte de schoenen uit, gooide een handdoek neer en plofte er bovenop. Fiona deed haar zo goed mogelijk na wat een lachpartij bij beide dames teweeg bracht. Beiden draaiden zich om en keken mij aan. Ik trok mijn singlet uit waarna mijn schoenen volgden. Vervolgens trok ik mijn korte broek uit waardoor mijn halfharde piemel in mijn boxershort duidelijk zichtbaar werd. Vier ogen volgden mijn vorderingen. Ik trok mijn boxer uit. De aandacht en vrijheid zorgden ervoor dat hij direct omhoog klom. Tevreden voelde ik mijn pik heerlijk hard worden. De vrouwen keken er lachend naar.

"Weet je, je had geen boxershort aan moeten doen onder je korte broek" zei Fiona en we lachten er alledrie om.

"Kom, dan smeer ik je even in met olie. Dan wordt je lekker bruin." zei Fiona tegen Emily.

"Ik help je wel even.." zei ik. Emily lag op haar buik en Fiona smeerde wat zonnebrand op Emily haar kuiten. Ik zat op mijn knieŽn naast Emily en smeerde haar rug in. Mijn handen streken langs haar zij en voelden aan het randje van haar borstjes. Emily keek opzij naar mijn pik die halfstijf omhoog stak. Fiona gleed met haar handen tussen de benen van het meisje en smeerde de olie op haar dijen en de achterkant van haar bovenbenen. Ze begon zachtjes te kreunen. Ik keek naar Fiona en zag hoe begeerte zich van haar meester maakte. Haar tepeltjes verhardden en haar ogen vraten het lichaam van het jonge meisje zowat op. Haar manier van smeren leek meer op een erotische handeling dan op het simpelweg insmeren van je nichtje.

Emily genoot van de vier handen op haar lichaam. Ik ging van insmeren ook over op een meer erotisch strelen van haar rug en zij. Fiona werkte met haar duimen onder de billen van Emily terwijl haar handen de billen van het meisje insmeerden. Zelf zat ze op haar knieŽn tussen de benen van Emily die hiervoor haar benen wat meer gespreid had.

Emily hield haar ogen op mijn wippende pik gericht. Even sloot ze haar ogen om te genieten van de aandacht die Fiona haar gaf tussen haar benen. Die had haar bilspleet een laag olie gegeven en smeerde het goedje nu uit in haar bilnaad. De olie moest ook langs de voorkant naar beneden druipen.

Traag begon er beweging te komen in de billen van Emily. Ze bewoog haar lekkere kontje ritmisch op de friemelende handen van Fiona.

Na enkele minuten te hebben genoten gaf Fiona aan dat Emily zich om moest draaien. Het meisje draaide op haar rug en twee stijve tepeltjes staken fier omhoog. Ik druppelde wat olie op haar bovenlichaam en legde mijn handen bovenop haar tietjes. Zachtjes masseerde ik de olie weg. De zon en de wrijving maakten de olie dun en warm. Haar borsten glommen van het spul terwijl ik haar tepeltjes een speciale behandeling gaf. Emily rijkte naast zich en greep mijn pik beet. Even was het mijn beurt om even te kreunen.

"Hihi... u heeft een harde piemel gekregen van al dat gefriemel" zei ze. Alsof ze dat daarvoor al niet uitgebreid bestudeerd had. Ik zei niets.

Emily keek me dromerig aan en kreunde zacht. In mijn ooghoeken zag ik dat Fiona hier de oorzaak van was. Haar handen smeerden haar onderbuik in en met haar duimen ging ze langs Emily haar spleetje omhoog om ook dat stukje huid in te smeren.

"Het voelt lekker als u me insmeert, tante. Is dat fout?" vroeg Emily met een bezorgde blik.

"Schatje, misschien dat God het geen goed idee vindt maar wij denken daar anders over. Als het goed voelt en niemand iets tegen zijn zin doet, hoe kan het dan fout zijn?" zei Fiona. En om dat kracht bij te zetten streek ze met haar duimen over Emily haar schaamlipjes.

"Doe ik iets wat je niet wilt?" vroeg Fiona naar de bekende weg. Emily schudde haar hoofd.

"Ik kan ook stoppen hoor, als je dat liever hebt..." zei Fiona en trok haar handen van Emily af.

"Nee toe... alstublieft, ga door... het voelt heerlijk..." smeekte Emily.

"Weet je het zeker?" plaagde Fiona met een serieuze blik.

"Ja ja, toe..." hijgde Emily.

"Goed dan..." zei Fiona met een licht enthousiasme in haar stem. Ze duwde de benen van het meisje uit elkaar zodat haar kutje goed open lag. Met twee handen masseerde Fiona de buik, onderbuik en binnenkant dijen van Emily. Het meisje kronkelde onder de vakkundige handen. Ondertussen speelde en streelde ik de tietjes en tepeltjes van Emily. Haar hand voelde afwezig mijn leuter en zak. Ik kreeg enorme aandrang om mijn pik ergens in te steken...

Fiona schoof naar voren en druppelde nog wat olie op Emily haar buik. Traag smeerde Fiona het uit en boog daarbij voorover. Zover en zo laag dat haar borsten even de buik van Emily raakten. Het meisje keek naar beneden en kreunde zachtjes. Ik kon het niet laten even Fiona haar borst te voelen. Emily volgde mijn voorbeeld en betastte de grote bungelende borsten van Fiona.

"Mmmmmm... dat vind ik lekker..." zei Fiona. Ze schoof weer naar beneden en raakte zachtjes de buik van Emily met haar borsten. Zo schoof ze een paar keer op en neer tot haar borsten ook glommen van de olie. Fiona maakte steeds meer contact en bij de laatste keer drukte ze met haar borsten op de buik van Emily en bleef zo even liggen. Emily legde haar handen op Fiona haar schouders en duwde haar tegen zich aan. Fiona maakte van de situatie gebruik om een been over die van Emily te zetten en zo bovenop haar bovenbeen te gaan zitten. Direct schoof Emily een hand naar beneden om Fiona haar billen te voelen. Fiona kuste Emily haar borstjes en schoof wat naar boven. Emily begon te hijgen en met haar onderlichaam te schuiven.

Fiona zoende Emily in haar nek en schoof met haar lichaam over dat van het meisje. Haar rechterbeen lag tussen de benen van Emily in en duwde tegen het poesje van het meisje. Emily sloeg beide handen om Fiona heen en drukte haar tegen zich aan. Ze zette haar mond wild tegen die van Fiona en eiste direct een tongzoen. Ze had haar ogen gesloten en zoog Fiona bijna naar binnen.

Fiona lag nu bovenop Emily en schuurde met haar poesje over het bovenbeen van Emily en begon ook zachtjes te kreunen. Ik was nu gedegradeerd tot toeschouwer met een harde pik. Ik leunde achterover en had mijn pik heerlijk bloot in de open lucht omhoog staan. De vrouwen werden steeds geiler en voelden en zoenden elkaar volop.

"Ohhhh... ik... ik... ga zo... komen..." kreunde Emily tijdens een zoen. Fiona rolde van Emily af en trok haar mee over zich heen. Het meisje begon wild met haar kutje op de been van Fiona te schuren terwijl ze op haar handen steunde en de grote deinende borsten van Fiona volgde. Fiona pakte de heupen van Emily en schoof haar naar zich toe. Het van vocht glinsterende kutje van Emily schoof tegen dat van Fiona aan. Direct wreef Emily haar onderlichaam op en neer tegen de natte spleet van Fiona.

"Ohh jaa... lekker schatje..." kreunde Fiona. "Je maakt mijn kutje helemaal nat met je gekronkel..." kreunde ze. Emily begon wild te bewegen terwijl Fiona de borstjes vastpakte en prikkelde met kneepjes en gestreel.

"Oh... ohhhhh... ohhhhhhhhhhhhhhhh..." kreunde Emily terwijl ze klaarkwam door met haar kutje tegen die van Fiona te schuren. Ze viel voorover in Fiona haar armen waar ze even uithijgend bleef liggen.

"Lekker hŤ?" zei Fiona terwijl Emily van haar afgleed en naast haar ging liggen.

"Ja..." klonk het na enige tijd. "Dit is zo lekker..."

Ik liep naar binnen en haalde een kan ijsthee met glazen. De vrouwen dronken gulzig van het vocht.

"Jullie glimmen mooi!" zei ik.

"Ja, maar u moet ook ingesmeerd!" zei Emily. Fiona grijnsde. Ik ging tussen de vrouwen inzitten en liet ze hun gang gaan. Mijn rug was als eerste aan de beurt. Hun zachte handen smeerden de olie op mijn schouder, rug en natuurlijk, billen. En toen moest ik op mijn rug gaan liggen en smeerden de dames mijn borst en buik in. Ze vermeden mijn pik tot mijn spijt.

"We bewaren wat voor het laatst..." zei Fiona en hield Emily tegen toen die mijn pik wel onder handen wilde nemen.

Ik werd aardig opgewonden van deze aanpak.

"Zullen we meneer zijn piemel ook even insmeren?" vroeg Fiona. Ze leunde op haar elleboog en pakte met haar andere hand het flesje olie en liet wat rond mijn stam en ballen druppelen. Ze wreef het over mijn ballen met een enkele vinger. Emily vond het wel grappig en volgde haar voorbeeld. En zo lag ik met beide aan weerszijden die mijn pik langzamerhand begonnen in te smeren.

Fiona pakte mijn pik en zwaaide er mee. "Kijk, zo'n piemel is toch fantastisch? Je kan er allerlei leuke dingen mee doen" zei ze. Ze boog mijn zwieper naar voren en sloeg er een paar keer mee tegen mijn buik. Dat gaf een kletsend geluid tot groot plezier van Emily.

"Mag ik eens?" zei ze. Ze pakte mijn paal en sloeg ook een paar keer tegen mijn buik met mijn snoeiharde lul. Het voelde heerlijk als zij dat deed.

Fiona nam het weer over, druppelde nog wat olie en smeerde mijn stam in. Vervolgens begon ze me zachtjes te trekken. Emily wilde ook en volgde Fiona haar voorbeeld. Ik genoot en kreunde zachtjes. Over mijn buik keek ik naar wat ze met mijn genotsknuppel uitspookten.

Fiona had mijn piemel weer gepakt en trok er zachtjes aan. Toen boog ze voorover, hield mijn piemel tegen mijn buik en kuste zachtjes de onderkant van mijn stam. Emily kirde van plezier. Ook zij schoof de pik omhoog en plantte een zoen op mijn stam. Ik kon alleen maar kreunen van genot.

Fiona zoende mijn beide ballen wat uitgebreider dan zonet. Emily volgde haar voorbeeld weer.

"Best spannend he?" zei Fiona. Emily knikte met rode wangetjes.

"Hij doet niets hoor!" zei Fiona en sloeg met mijn pik tegen haar wang. Emily pakte mijn pik en aarzelde om vervolgens mijn pik ook tegen haar wang te tikken. Ze deed het zelfs wat langer alsof ze door Fiona uitgedaagd was.

"Hihi... dat voelt gekt!" zei Emily. Ze gaf de piemel weer aan Fiona. Die hield hem weer tegen mijn buik en zoende nu vanaf de stam vier keer naast elkaar op mijn pik. Emily slikte even en keek Fiona vertwijfeld aan toen die de piemel weer los liet.

"Toe maar, die kusjes voelen echt heel lekker hoor voor oom Maarten" zei Fiona. Emily pakte de pik en zoende vanaf de stam een paar kusjes naast elkaar. Ze kwam tot vlak bij de eikel en aarzelde toen. Ik hield mijn adem in.

"Ja... ga door..." moedigde Fiona haar voorzichtig aan. Emily zoende nog een keer op dezelfde plaats en wachtte weer.

"Kus zijn piemel maar helemaal..." zei Fiona hees. Emily slikte even, boog de piemel opzij en kuste de andere kant. Heel, heel voorzichtig zoende ze de geile lul op de randje van de eikel met een klein kusje. Ik dacht dat ik zo langzamerhand vanzelf klaar zou komen. Ik was zo geil dat een klein beetje voorzaad ontsnapte uit mijn lul. Emily keek vol interesse naar het stroompje. Met een vinger ving ze het op en smeerde het voorzichtig over de kop van mijn ontblote eikel.

"Ja... goed zo... weet je nog hoe dat smaakt?" vroeg Fiona. Emily dacht na en had ongetwijfeld een beeld in gedachten waarbij ze mijn geil proefde. Traag knikte ze met haar hoofd.

"Dit is je kans om het beter te proeven..." zei Fiona. Emily streek met haar vinger over mijn eikel en stak toen haar vinger in haar mond om het te proeven.

"Mmmm... " zei ze. "... best lekker". Met haar vinger streek ze nog eens over mijn eikel en likte het van haar vinger.

"Je kan het ook direct proeven..." zei Fiona die het bijna niet meer had. Emily werd rood en stak het puntje van haar tong uit en raakte de stam van mijn pik aan. Ze likte een piepklein stukje om daarna brutaler een groter likje te nemen.

"Ja... goed... lik hem maar..." kreunde Fiona. Emily likte mijn stam met iets meer zelfvertrouwen. Ik begon te kreunen van al die aandacht. Emily werd er vertrouwd mee en haar geilheid nam het over. Het puntje van haar tong raakte mijn eikel, mijn gevoelige eikel. Ik kreunde weer. En toen likte ze met haar tong over mijn eikel. Ik schokte even van genot en zag een klein duivels lachje bij Emily verschijnen.

"Hoe vind je het?" vroeg Fiona.

"Hihi... wel grappig" antwoordde Emily.

"Proef maar eens goed... " moedigde Fiona haar aan. Emily likte met haar tong langs de rand van mijn eikel.

"Gebruik je lippen ook..." zei Fiona. "Geef er maar een kusje op...". Emily zoende de zijkant van mijn eikel. Vervolgens nog een paar kusjes aan de andere zijkanten.

"Kus er maar bovenop..." zei Fiona. Emily keek naar mijn piemel.

"Er bovenop?" zei ze en keek naar Fiona.

"Ja, zo..." zei Fiona en tuitte haar lippen. Emily keek weer naar mijn paal, tuitte haar lippen en gaf een zoen bovenop mijn eikel.

"Ohhh... er komt een beetje sap uit!" zei ze verrukt. Fiona likte haar van geilheid opgedroogde lippen en hield haar ogen strak gericht op de verrichtingen van het meisje.

"Vind je het lekker?" vroeg Fiona. Emily knikte.

"Sabbel maar een beetje op het puntje dan komt er nog een beetje sap..." zei Fiona. Emily begon zachtjes te sabbelen waarop inderdaad nog wat voorzaad uit het gaatje kwam. Emily was verrukt en zoog het op.

"Weet je nog wat je in de film hebt gezien gisteren?" vroeg Fiona.

"Oh ja!" reageerde Emily en zette haar lipjes tegen mijn eikel. Vervolgens zakte ze met haar mond een klein stukje over mijn eikel. Ik voelde het kloppen van mijn bonzende hart. Ze sabbelde weer aan het puntje en gleed toen nog een stukje verder over mijn eikel.

"Oh ja... dat is lekker" kreunde ik. Aangemoedigd door mijn gekreun, schoof Emily haar lippen op en neer over het puntje van mijn eikel. Haar lippen gleden over mijn glibberige eikel. Ze keek me zijdelings aan om te zien of ik het wel lekker vond. Ze haalde haar lippen er vanaf en likte met haar tong over het puntje. Terwijl ze dit deed zei ze:

"Iws het zwo lwekker, oom Mwaarten?". Ze giechelde om de rare uitspraak. Of het goed was, mijn god!

Terwijl ze haar lippen met mijn eikel liet spelen, liet ze opeens de eikel in zijn geheel in haar mond glijden. En er meteen weer uit.

"Mmmmmm... " zei ze "... net een ijsje!". Ze likte uitgebreid met uitgestrekte tong mijn eikel. Fiona keek met grote ogen naar de verrichtingen van haar nichtje en lag ondertussen met zichzelf te spelen. Ze voelde aan haar grote, van olie, glibberige borsten en gleed met haar vingers tussen haar benen. Al snel stak ze twee vingers in haar natte spleet en sopte hoorbaar haar poes. De smakkende geluidjes droegen bij aan de totale geilheid.

"Emily..." begon ik hijgerig. Het meisje stopte met likken maar liet mijn pik niet los. Ze keek me vragend aan.

"Zou ik je poesje mogen zien als jij zo lekker bezig bent? Daar word ik heel opgewonden van" zei ik. Emily knikte en ging met haar benen mijn kant uit liggen terwijl ze nu mijn pik vanaf de onderkant benaderde. Zoals ze nu lag had ik uitzicht op haar kale poesje maar ook kon ik goed zien hoe ze mijn piemel likte.

Emily hield haar benen bij elkaar, likte aan mijn lul en keek me geil aan.

"Wilt u mijn kutje zien? Ze wiebelde met haar benen maar opende deze niet.

"Uhuh..." kreunde ik bij het uitzicht op haar tong tegen mijn pik.

"Hoe graag wilt u dat zien...?" vroeg ze en deed net of ze haar benen opende om vervolgens niets te laten zien.

"Oh, heel graag" kreunde ik. Emily opende langzaam haar benen en ik zag haar natte spleetje glinsteren, van het vocht en van de olie. Tegelijkertijd sabbelde ze aan het puntje van mijn eikel. Ze keek me aan met haar mooie ogen en zakte toen met haar lippen over mijn eikel. Haar mond maakte een grote O en gleed traag op en neer over mijn eikel.

Ik reikte met mijn hand naar haar been en streelde haar aan de binnenkant van haar bovenbeen. Ik voelde hoe mijn lul nog een beetje harder werd.

Terwijl mijn eikel in haar mond stak, zoog ze eraan. Ik voelde hoe ze letterlijk aan mijn pik begon te zuigen. Ze kreeg er kuiltjes van in haar wangen. Het werd licht in mijn hoofd en ik dacht er aan mijn zaad in haar mond te spuiten. Ze zou het dan zo opzuigen. Gek van geilheid werd ik er van.

Emily trok haar knieŽn op en leunde tegen mijn bovenbeen die achter haar rug lag. Haar hand ging naar haar kutje en streelde de lipjes.

"Aaahhhhhh... dat voelt zooooo lekkkerrrrrr..." kreunde ze geil. Ze gleed met haar middelvinger door haar spleet en stak een vinger in haar kutgaatje. Ze haalde hem er weer uit dat een smakkend geluidje maakte.

"Lekker kutje he, oom Maarten. En is het niet lekker hoe ik uw pik in mijn mond neem? Ik wil er lekker op sabbelen. Mmmmm...". Het was bijna zover; ik kon het niet langer tegenhouden.

"Ohhh... ik kom bijna..." kreunde ik terwijl mijn heupen schokten. Emily keek me aan en schoof haar mond over mijn paal. Deze keer stopte ze niet en liet de pik zo diep mogelijk in haar mond. Even verslikte ze zich en liet hem snel uit haar mond floepen. Maar ze herstelde snel en schoof met haar mond over mijn eikel. Met lange halen pijpte ze me terwijl ze twee vingers in haar kutje had gestoken. Smakkende en soppend schokte ze met haar heupen terwijl ik mijn orgasme voelde komen.

"Ohhhhh... jaa... jaaaaa... pas... op... ik ga... spuiten!!!" kondigde ik mijn orgasme aan. Emily schoof nog een paar keer met haar mond over mijn pik en toen ik bijna spoot, haalde ze hem er snel uit. Ze trok aan mijn pik en keek verlekkerd hoe ik klaar ging komen.

Fiona kwam in actie. Ze schoot naar voren en nam mijn pik in haar mond. Op en neer pompend met haar mond en met haar tong likkend over de eikel, kwam ik klaar. Fiona pakte mijn ballen en voelde er aan. Ondertussen nam ze mijn pik diep in haar mond en liet me ongelooflijk lekker klaarkomen. Na vijf lozingen was ik wel klaar en had Fiona alles ingeslikt. Emily keek geil naar Fiona en toen weer naar mijn pik. Als toetje likte ze nog even aan mijn pik. Om te kijken hoe die smaakte, zei ze later. Ik viel achterover in het gras en lag licht schokkend bij te komen.

Emily lag met een voldane glimlach op haar rug en speelde met haar kutje. Ik stond op en vertrok naar de keuken om wat eten te maken. Fiona lag relaxed op haar zij naar Emily te kijken. Even later zag ik dat Emily met haar ogen dicht en haar benen wijd lag te experimenteren met haar kutje. Fiona streelde haar overal maar liet Emily haar gang gaan.

We aten biefstuk met patat aan de lage tafel. De televisie stond aan met grappige filmpjes. We hadden besloten geen kleren aan te doen. Op de banken hadden we tweepersoons badlakens gelegd zodat we overal konden zitten zonder vast te plakken. Ieder lag in een hoek te relaxen.

"Wat zullen we eens doen?" vroeg ik.

"Een sexfilm!" grapte Emily.

"Serieus?" zei Fiona. "Heb je er nog geen genoeg van?"

"Genoeg? Ik vind het allemaal heel interessant" zei Emily met rode koontjes. Heerlijk die jeugd!

"En oom Maarten ook!" zei Emily giechelend en ondertussen naar mijn pik wijzend die door het idee alleen al, weer de kop op stak.

"Ja, ik vind het ook heel interessant" zei ik met een brede glimlach.

"Goed" zei Fiona. "Wat voor sexfilm wil je zien? Een grappige, een amateurfilm zoals gisteren, een hardporno waarin je alles van dichtbij kan zien maar met acteurs dus niet echt...?".

"Ehhh... " twijfelde Emily. "Ehh... eentje waarin je alles van dichtbij kan zien..." zei ze met een rode kop.

"Ok" zei ik. "Ik geloof dat ik wel een interessante film weet". Ik stond op en liep naar onze collectie. Ik zocht even naar de juiste film, twijfelde nog tussen twee films en koos toen de milde van de twee.

"Em... " zei Fiona. "... zullen we afspreken dat je tijdens de film mag doen wat je wilt, alleen of met een of twee van ons. Maar dat je zelf aangeeft wanneer je iets niet wilt? Je moet met sex nooit iets tegen je zin doen!". Zo, Fiona had gesproken.

"En je hoeft ons niet om toestemming te vragen als je iets wilt doen. Wij vinden alles goed" zei ik erachteraan. Zo, nu maar hopen dat Emily geen kinky fantasieŽn heeft want anders kon het nog gek lopen met zo'n vrijbrief, dacht ik grinnikend.

Emily dacht na en na twee seconden kreeg ze een kleur en toen een glimlach op haar gezicht.

"Deal!" zei ze.

"Goed dan!" zei Fiona opgelucht. "En als je ook maar iets wilt weten dan moet je het gewoon vragen" voegde ze er aan toe.

Emily zuchtte diep. Ze was gespannen. Over de film of over de afspraken. Of allebei. We zouden het snel merken.

Fiona pakte drinken voor ons drieŽn terwijl ik de DVD in de player stopte. Ik skipte de reclamezooi en ging meteen door naar de hoofdfilm. Het was een film dat toch als een soort verhaal gebracht werd. Dus niet meteen bij de eerste shot een neukend stel. Van soft naar hard zeg maar.

We zaten weer op de bank. Ik lag languit op het lounge deel, daarnaast Emily en daarnaast Fiona in de andere hoek. Ik had me zo relaxed mogelijk genesteld en zat met een opgetrokken knie en zowaar een slappe pik die over mijn andere been lag.

De film begon met een jonge vrouw die ergens aanbelde en binnen werd gelaten door een knappe man met een witte tenue aan als van een verzorger. De deur ging dicht en de jonge vrouw mocht voorgaan op de steile trap naar boven. Door haar korte rokje kon je een groot deel van haar bovenbenen van onderaf zien. Boven gekomen hing de vrouw haar jas op en ging in een stoel zitten. Ze had een grote boezem die in een strak blouseje zat. Opzichtig sloeg ze haar benen over elkaar en wipte met haar been waar ze enorme hakken onder droeg. De man gaf geen krimp; of hij was niet geÔnteresseerd of hij gedroeg zich professioneel. Na een kort gesprek over gezondheid vroeg de man de vrouw zich om te kleden achter een gordijn dat hij aanwees. Ze kreeg een grote badhanddoek mee die ze om moest slaan.

Bij de volgende scene kwam de vrouw tevoorschijn en ging op aanwijzing op haar buik op de behandeltafel liggen. De handdoek trok ze zo mee dat ze toegedekt was maar dat ze er niet op lag. De man schoof de handdoek naar beneden tot op haar billen zodat haar rug ontbloot was. Hij wreef zijn handen warm en begon toen haar schouders te masseren. De vrouw ontspande en lag met haar hoofd in een gat in de tafel. Na een paar tellen pakte hij een flesje olie, goot dat op zijn handen en smeerde dat nu op de schouders van de jonge vrouw. Zijn handen gleden al snel langs haar zij waar hij met de punten van zijn vingers dicht in de buurt van haar borsten kwam.

Emily zat gebiologeerd te kijken. Ze had zelf ook al kennis gemaakt met olie en dit kwam haar bekend voor.

De handen gleden verder naar beneden en voorzichtig trok hij de handdoek van haar billen. Ze lag nu naakt. Haar ronde billen staken verleidelijk naar boven. De camera toonde haar schaamlippen die duidelijk zichtbaar waren tussen haar benen. Vervolgens werd ingezoomd op de broek van de man. Hij had een behoorlijke bult waar hij even verlekkerd in kneep. Emily hield haar ogen strak op het scherm.

Met twee handen masseerde hij haar billen en wreef met zijn duimen de olie over de onderkant van haar billen. Samen kwamen ze naar boven door haar bilspleet. Op deze manier trok hij de billen een beetje meer omhoog wat tot een beter uitzicht op haar poesje leidde. De handen gleden verder naar beneden en begonnen de linkerbovenbeen van de vrouw te masseren. Als vanzelf deed ze haar benen iets uit elkaar. De vingers van de man gleden tot vlak bij haar poesje. De benen begonnen, net als haar rug en billen, te glimmen van de olie.

Emily schoof dichter naar me toe en ging met haar hoofd tegen mijn borst aan liggen. Ik voelde haar tietjes in mijn zij priemen. Haar hand legde ze op mijn bovenbeen. Ze keek naar mijn halfharde penis die totnutoe nog niet veel reden had gehad om groot te worden. Ze legde haar hand erop waarop hij direct omhoog schoot. Grinnikend legde ze haar hand weer terug op mijn been. Na een aantal seconden zakte mijn pik weer. Tja, dat is kennelijk een leuk spelletje.

De man was klaar met haar benen insmeren en ging nu voor het hoofdeind staan om daar van bovenaf de vrouw te masseren. De camera zoomde in op het uitzicht van de vrouw. De bult in zijn broek was aanzienlijk en even hapte de vrouw naar lucht. Met haar handen schoof ze naar zijn broek en knoopte de knoopjes los. De man protesteerde niet. Toen ze zijn riem los maakte, viel zijn broek naar beneden. Daar stond hij in zijn boxershort met een enorme bult. De vrouw haakte haar duimen in het broekje en trok het behendig omlaag. Een enorme lul zwaaide slap in beeld. Emily was vol aandacht. De vrouw speelde met het enorme apparaat dat stijf werd door de aandacht. Loom trok ze aan zijn pik terwijl hij haar rug masseerde met olie.

Emily had haar hand weer op mijn pik gelegd en vastgepakt. Ze trok zachtjes aan mijn fluweelzachte piemel zonder haar ogen van het scherm af te halen. Ik gleed met mijn hand over haar zij en voelde een borst. Emily nam de tijd wat een aangename aanpak was. Ik friemelde met haar tepeltjes tussen mijn duim en wijsvinger en hoorde haar toen zacht kreunen.

De vrouw had haar handen op zijn heupen en trok hem dichter bij de tafel. Zijn lul was zo lang dat hij onder de tafel stak. Ze stak haar tong uit en het puntje raakte net de eikel van de man. Een blik op zijn gezicht maakte duidelijk dat hij het lekker vond. Emily boog iets naar voren en gaf me een smakkende kus op mijn eikel. Ik was blij verrast met haar actie. Ze keek me even lachend aan en ging toen weer met haar hoofd tegen mijn borst liggen. Fiona schoof uit haar hoek en ging dicht naast Emily zitten.

Terwijl de man de rug van de vrouw masseerde en op haar billen eindigde, likte de vrouw onder het bankje met haar tong over zijn glibberige eikel. Hij had haar achterzijde nu helemaal ingesmeerd zodat hij de vrouw vriendelijk vroeg zich om te draaien. In beeld kwamen een paar hele mooie grote borsten en een kaal spleetje. Met uitdagende blik ging ze op haar rug liggen.

Fiona had haar arm uitgestoken en streelde Emily, die op haar zij lag, nu over haar zij, billen en been. Het ware lome bewegingen met een erotische uitstraling. Emily reageerde door haar lichaam wat gunstiger te draaien voor Fiona. Ze trok haar knie op en ging half op haar buik liggen. Fiona streelde Emily haar billen en gleed met haar vingers door de bilspleet. Emily liet een goedkeurend kreuntje horen.

De man had de benen van de vrouw ingesmeerd en was bij haar poesje aangekomen. Hij gleed met zijn handen er vlak langs om vervolgens de buik van de vrouw in te smeren. Hij druppelde een beetje olie boven haar poesje en liet het tussen haar benen in glijden. Met zijn handen smeerde hij tot vlak boven haar poesje. De vrouw deed haar benen van elkaar en nodigde de man zo uit verder te gaan. Die ging echter door voor haar borsten wat een teleurstellende blik van de vrouw tot gevolg had.

Fiona streelde met haar handen tussen de benen van Emily en raakte met haar vingers de gevoelige lipjes aan. Emily begon zwaarder te ademen en trok af en toe wat meer aan mijn pik. Mijn vingers bespeelden haar tietjes.

De man smeerde met twee handen de borsten van de vrouw in tot grote tevredenheid van de vrouw. Hij liep naar haar hoofdeinde en bewerkte traag beide borsten. De vrouw keek de man aan. Zijn pik stond fier omhoog. En toen trok de man de vrouw naar zich toe. Haar hoofd gleed over de rand van de tafel. Hij bracht zijn lul tot boven haar gezicht en gretig begon de vrouw de man zijn ballen te zoenen. Zijn pik zwabberde over haar gezicht. Emily likte hierop mijn lul en kreunde zachtjes. Fiona gaf Emily een zoen op haar billen.

De pik van de man gleed al snel over de lippen van de vrouw. Ze zoende zijn pik met haar in lippenstift gehulde lippen. Met getuite lippen schoof ze over zijn eikel. Ze keek recht in de camera toen de pik in haar mond verdween. Ze zoog aan zijn paal en glibberig kwam hij uit haar mond tevoorschijn. Emily schoof hierop ook even met haar mondje over mijn eikel. Fiona gleed met haar wang over Emily haar billen en zoende haar een paar keer op de rondingen. Steeds een klein beetje meer richting het gevoelige gebied...

Emily ging nu op en neer op mijn paal met haar mond. Ze trok haar knie nog meer op om ruimte te geven aan Fiona. Die gleed nu met haar vingers door de spleet van Emily terwijl ze haar kontje bleef zoenen op verschillende plekken. Fiona gleed voorzichtig van de bank af en zat nu op haar knieŽn op de grond, voorovergebogen met haar gezicht bij Emily haar billen. Ze zoende de binnenkant van Emily haar bovenbeen en met kleine kusjes kwam ze steeds hoger. Ondertussen had ze een vinger in Emily haar gaatje geduwd en zat het meisje nu licht te vingeren.

De man had zijn piemel uit de mond van de vrouw gehaald waarop de vrouw op de rand van de behandeltafel ging zitten. Met een druk op de knop zakte de tafel tot de gewenste hoogte. De man zoende de vrouw op de mond waarop een heerlijke tongzoen volgde. Vervolgens schoof hij zijn stijve leuter in de soepele, natte spleet van de vrouw. Ze zuchtte en trok de man naar zich toe.

Emily zuchtte ook. Haar onderlichaam kronkelde van de aandacht van Fiona. Die vingerde het meisje nu met meer tempo waarop Emily kreunde en haar onderlichaam tegen de vinger aan wilde duwen. Fiona duwde haar borsten tegen het been van Emily aan en gleed op en neer. De zachte bollen schoven aan twee kanten langs haar been. Emily spreidde haar benen nog iets wijder. Fiona schoof twee vingers in het strakke kutje en vingerde Emily plagerig traag. Emily wilde echter meer.

De man in de film zoende de mooie ronde borsten van de vrouw. De camera ging door voor een close-up van de glibberige pik die smakkend in en uit de kale, door de olie glimmende, spleet. De vrouw drukte haar borsten naar voren, boog achterover en trok zich toen tegen de man aan. Emily likte hijgerig mijn pik. Ze was enorm opgewonden geworden van de film. En terwijl de vrouw achterover ging liggen, haar benen spreidde en zo de hele neukactie mooi in beeld bracht, besloot Emily een andere houding aan te nemen.

Emily ging op haar knieŽn zitten en steunde op haar handen. Haar tong flitste over mijn eikel. Mijn hand voelde aan haar kleine tietjes die nu goed bereikbaar waren. Fiona gleed met haar hand tussen de benen van Emily en smeerde haar kutgeil uit over haar lippen. Emily kreunde en wiegde met haar onderlichaam tegen de hand van Fiona aan. Fiona kuste Emily weer op haar billen en beet er zachtjes in. Emily slaakte een klein gilletje maar liet mijn paal niet met rust. Haar mond gleed er gedurfder overheen; ze was haar grenzen aan het verleggen.

Fiona kuste Emily vlak naast haar schaamlipjes. Emily reageerde niet. De vingers van Fiona gleden in en uit de natte spleet. Fiona stak ze in haar mond en likte er aan.

"Mmmm... wat lekker..." kreunde ze. Emily reageerde door iets te hijgen. Fiona smakte en lebberde haar vingers en gleed dan weer met haar twee vingers de natte pruim van Emily in. Emily reed tegen Fiona haar vingers aan en bewoog daarbij naar voren en achteren. Iedere keer als ze naar achteren kwam, gaf Fiona haar een kus op haar billen. Emily werd geiler en geiler en kreunde nu aan een stuk door met mijn piemel in haar mond.

Fiona trok voorzichtig haar vingers uit de pruim waarop Emily jammerend haar kontje naar achteren drukte. Deze keer zoende Fiona vlak naast Emily haar schaamlippen. Emily schoot weer naar voren om vervolgens weer naar achteren te komen. Fiona kuste een heel klein zoentje op de lipjes van Emily. Als door een wesp gestoken schoot ze weer naar voren maar kwam al snel weer naar achteren. Fiona stak haar tong uit en likte een klein stukje over Emily haar schaamlipjes. Het meisje kreunde en bleef stil hangen met haar kontje. Ze moest de nieuwe ervaring even tot haar door laten dringen.

Fiona likte nu met het puntje van haar tong over de rand van Emily haar schaamlipjes. Het meisje hijgde en kreunde en gaf geen weerstand. Fiona gleed nu met het puntje van haar tong tussen de lipjes en schoof het loom op en neer. Emily kantelde haar bekken om haar kutje nog beter toegankelijk te maken. Fiona begreep de boodschap en likte nu door Emily haar spleetje. Het meisje liet mijn piemel uit haar mond floepen en was volop gefocust op haar eigen bevrediging. Ik hielp mee door haar tietjes lekker te masseren en met de tepeltjes te spelen.

Fiona pakte met twee handen de billen van Emily en stak haar tong iets dieper in de spleet van Emily. De reactie was dat Emily kreunde en plat voorover ging liggen om haar kontje zoveel mogelijk in de lucht te steken. Fiona schoof haar tong nog verder naar binnen en begon Emily toen met haar tong te neuken. Het meisje kreunde geil en schokte even. Fiona likte nu wat uitgebreider door Emily haar spleet. Het meisje gaf zich volledig over.
Fiona duwde zachtjes tegen Emily die zich om liet vallen. Het meisje draaide zich op haar rug terwijl Fiona de binnenkant van Emily haar benen streelde en zoende. Emily keek met open mond hijgend naar Fiona, die kusjes gaf rond de glibberige poes van Emily. Om er vervolgens zachtjes aan te zuigen. Emily zuchtte diep. Fiona likte nu met lange halen door het spleetje om vervolgens met het puntje van haar tong het klitje van het meisje te kietelen. Het effect was een stevige kreun van Emily. Hoe geil!

Ik stond op en ging naast Emily staan. Ze pakte mijn pik beet en trok er enthousiast aan. Ik zette een been op de bank en stond toen over Emily heen. Ze bleef mijn pik trekken terwijl Fiona zich vast had gezogen aan het klitje van Emily. Ik schoof met mijn onderlichaam iets naar voren en toen trok Emily mijn pik naar haar mond. Haar tongetje dartelde over mijn onblote eikel. Het zou niet lang duren voor ik kwam. Maar dat gold ook voor Emily.

Ik boog voorover en voelde hoe Emily haar hoofd op en neer over mijn paal liet glijden. Mijn oergevoelens kwam in snel tempo naar boven.

"Ohhhh..." kreunde ik, "... ik ga zo komen... ga door!". Emily deed haar best en zoog echt heerlijk aan mijn paal. Eťn blik op haar snoetje en ik was verkocht. Ik kwam klaar en spoot mijn zaad in haar mondje. Emily schrok en liet mijn paal uit haar mond glijden. Ik baalde als een stekker maar nadat ze mijn zaad had uitgespuugd op haar borst, zoog ze me verder af. Mijn resterende zaad spoot in haar mond en ze gaf geen krimp. Toen ik uitgeput mijn pik voorzichtig uit haar mond trok, liep een straaltje zaad over haar kin. Benauwd keek ze om zich heen: waar moest ze dat spul laten. Ik reikte haar een servet van tafel aan en dankbaar spuugde ze het spul daarin. Nou ja, je kan niet alles in een keer goed doen :)

Fiona deed haar best op Emily haar poesje terwijl ik op de tepeltjes van Emily begon te sabbelen. Het meisje kronkelde en kreunde en nadat Fiona twee keer plagerig gestopt was, kwam Emily heerlijk kreunend klaar.

"Oh ohhhhhhhhh... jjjjjaaaaaaaaaaaaa..." kreunde ze en trok helemaal samen om vervolgens naar zuurstof happend achterover te vallen. Het teken voor Fiona om te stoppen.

Ik ging weer zitten en mijn lieftallige nichtje kwam tegen me aan liggen. Fiona was opgestaan en ging met een glimlach op de bank zitten. Emily legde haar voeten op haar benen.

"Poeh hee..." begon Emily, "... dat was wel heel bijzonder...". Wat pas bijzonder was, was de vrijheid en ongeremdheid waarmee ze alles deed. Zoals nu in haar blootje tussen ons in liggen. En haar tante die haar kutje gelikt en gezogen had tot ze klaar kwam. Dat was niet bijzonder maar eigenlijk heel speciaal. Maar dat had Emily zelf niet door...

We keken naar de sexfilm. De vrouw zat op haar knieŽn op de nog lager gezette behandeltafel met haar kontje omhoog. De man hield haar heupen vast en pompte zijn stijve pik met lange halen in haar. De vrouw kreunde en haar borsten bungelden geil heen en weer door haar contrabeweging als antwoord op zijn stoten.

Na een aantal minuten veranderde de setting weer. De vrouw ging op haar rug liggen en hield haar knieŽn vast. Haar spleet was in close-up in beeld. Je kon de olie, geil en voorzaad zien glibberen in haar geschoren poes. De man wreef zijn eikel tussen de lippen zonder haar te penetreren. Zijn glibberige eikel streek over haar klitje. Toen hij zich even terugtrok en zij haar kutje voor hem open hield, kon je duidelijk de opgewonden staat van haar clitoris zien. Het bobbeltje stak duidelijk naar buiten. De man veranderde van houding en streek nu met zijn tong over haar bobbeltje. Alles in super close-up. Emily keek haar ogen uit haar kop.

Fiona was opgestaan en aan mijn kant van de bank komen staan. Ik sloeg een arm om haar heen en streek over haar billen. Ze ging op de rand van mijn hoek zitten waarop ik en Emily een stukje opschoven. Haar voeten had ze naast mijn been geplaatst. Aangezien de hoek op schouderhoogte is, zat ze behoorlijk hoog.

"Ohhh dat is zo geil om te zien... " kreunde Emily toen goed zichtbaar was hoe de man zijn tong door de gleuf van de geile vrouw haalde. Dan stak hij zijn tong weer in haar gaatje, dan weer zoog hij het sap op dat hij bij haar losmaakte. De vrouw kronkelde, kreunde en genoot.

Fiona streek over mijn haren. Ze was net een poes die aandacht wilde. Ik liet haar nog even lijden voor ik haar de aandacht zou geven die ze wilde. Ze opende haar benen en streelde met een hand over haar kale poesje. Mijn lul reageerde al op haar acties. Hier werd Fiona nog geiler van en gleed nu met haar vinger door haar spleet. Zeiknat kwam deze tevoorschijn. Zo lekker geil, die schat van me. Emily was nog vol van de sexfilm en had het niet zo door wat er gebeurde.

Fiona opende haar benen nog meer en keek me hunkerend aan. Ik boog me opzij en kuste haar been. Ze tilde haar been op en legde deze achter mij op de rugleuning van de bank. Ik kuste de binnenkant van haar dij en gleed met mijn tong richting haar heerlijk geurende poesje. De zoetige lucht van haar geilheid snoof ik met toenemende lust op. Met kleine kusjes rukte ik op naar haar lekkers.

Emily kreeg in de gaten wat er gebeurde en had zich op haar buik gedraaid. Haar hand speelde alweer met mijn ballen en pik. De schat. Ze keek op naar mijn verrichtingen tussen de benen van haar tante. Fiona haalde diep adem en ging met haar handen door mijn haar, mijn hoofd dichterbij trekkend.

Ik werd verrast door Emily die voor de afwisseling mijn pik in haar mond nam. Maar niet voor lang want ze verschoof op de bank en opeens voelde ik haar tietjes tegen mijn pik. Ze smeerde mijn eikel langs haar zachte borstjes. Het was anders en heerlijk geil. Mijn ballen streelde en kneep ze zachtjes. Het was verrukkelijk. Ik snoof ondertussen nog eens de heerlijke lucht van Fiona haar poesje op.

"Moet je toch eens ruiken hoe lekker dat is... " zei ik tegen Emily. Het meisje ging op haar knieŽn zitten en hield haar hoofd naast het mijne. Ze snoof de lucht op en bleef met mij tussen de benen van Fiona hangen. Ik keek Emily diep in haar ogen waarop ze me op de mond zoende en als vanzelfsprekend het puntje van haar tong tegen mijn lippen zette. Ik liet de tong binnendringen en gretig begon ze me wild te zoenen. De jeugdige ondeskundigheid was eigenlijk wel opwindend en ik genoot dan ook van de wilde aanpak.

Met tegenzin maakte ik me los uit de innige zoen en richtte mijn aandacht weer op Fiona.

"Smak..." klonk het toen ik haar vol op haar poesje zoende. Ik trok me terug en keek Emily aan. Het meisje werd rood en aarzelfde. Ik herhaalde nog een keer mijn actie en keek Emily weer aan. Langzaam boog het meisje voorover en plantte een klein kusje op Fiona haar kutlipjes. Fiona kreunde diep.

"Ze vindt het heel lekker hoor.." zei ik ten overvloede. Emily gaf nu een wat zekerdere zoen op Fiona haar natte spleet. Fiona legde een hand op Emily haar schouder en trok haar dichterbij. Emily zoende nog een keer.

Het meisje zat onhandig over mij heen gebogen en kwam tot de beslissing dat ze op mijn been moest gaan zitten. Ze zette een knie over mijn been en zat nu met haar natte kutje op mijn bovenbeen. De potentie van deze houding ontging me niet. Terwijl Emily nog een keer een kus op Fiona haar poesje plantte, pakte ik met mijn vrije hand de billen van Emily en begon er lekker in te knijpen en te strelen. Emily bewoog een beetje met haar onderlichaam op mijn bovenbeen. Genoeg om te voelen dat ze haar poesje aan het stimuleren was.

Emily zoende Fiona en keek ondertussen omhoog om de reactie van Fiona te peilen. Die keek juist neer om het beeld van haar kutjes kussende nichtje in zich op te nemen. Ik bracht nu mijn linkerhand naar Emily haar billen en begon met mijn rechterhand haar borstjes te strelen. Fiona zat zo wijd mogelijk op de bank en kreunde diep toen Emily het lef had gevonden om het puntje van haar tong door Fiona haar spleetje te halen.

"Ohhhh... jaaa... lik me... uuhhhhhh... dat is zoooo lekkerrrrr...". Fiona wipte met haar onderlichaam toen Emily serieus werk begon te maken van het likwerk. Ze haalde haar tong tussen de lipjes door en likte met het puntje van haar tong het verborgen bobbeltje. ten minste, waar ze dacht dat het moest zitten. Ik gleed met mijn handen over haar zij en over haar borsten. Vervolgens had ik mijn handen op haar billen. Ik trok haar een stukje dichterbij. Mijn lul was weer snoeihard. Ze schoof een stukje naar voren en zat nu met haar natte pruim heel dicht bij mijn pik.

Mijn hart ging tekeer als een bezetene. Ik begon met mijn heupen te werken en voelde hoe Emily het ritme oppikte. Terwijl ze nu heerlijk zoog op de lipjes van Fiona, trok ik haar aan haar billen nog dichter tegen me aan. Emily's reactie was dat ze wilder aan de slag ging bij Fiona. Ze lebberde en smakte dat het een lieve lust was. Daar bovenop hoorde ik Fiona hijgen, kreunen en aanmoedigende taal uitslaan.

"Ohhhh.. jaa... steek je tong erin... oh schatje, ik ben zo geil... je maakt me klaar... mmmmm...". Toen ik nog een keer aan aan Emily haar billen trok, kon ze niet verder. Haar knie was tot aan mijn ballen geschoven. Ze bewoog met haar onderlichaam neukend over mijn been. Ik trok aan Emily haar billen en toen gebeurde het. Ze zette haar knie over mijn andere been en schoof nu met haar natte kutje tegen de onderkant van mijn pik aan. Geil hijgend begon ze tegen mijn lul aan te rijden. Ik keek naar beneden en zag hoe haar lipjes tegen mijn lul aan gingen.

"Ohh.. oohhh... ohhhhhhhh...". Fiona kondigde haar climax aan. Ze haalde diep adem en kwam toen heftig klaar. Emily deed haar best, zat daarom even stil, en likte Fiona met haar tongetje. Fiona steunde heftig op ons en was toen klaar. Ze klom van de bank af en ging naast ons zitten om uit te rusten. Toen ze zag waar we mee bezig waren, hield ze bijna haar adem in.

Nu Fiona geen aandacht meer nodig had, konden Emily en ik ons op elkaar richten. Ik had haar billen vast en schoof haar tegen mijn pik. Zij op haar beurt, schuurde met haar natte lipjes tegen mijn paal. Ze boog voorover en zoende mij op mijn mond. Ze raakte met haar tietjes mijn borst aan. Ik sloeg mijn armen om haar heen en drukte haar tegen mij aan. Ze schoof naar voren en zat nu bovenop mijn pik. Mijn lul maakte vol contact met haar jonge poesje. Als een ware teaser schoof ze over mijn paal en maakte me gek. Haar lipjes schoven over mijn eikel. Haar lichaam zoog zich als het ware aan mij vast. Ze schoof geraffineerd met haar poesje over mijn paal, zonder dat hij bij haar naar binnen ging.

En toen gebeurde er iets dat ik niet had verwacht. Ze kwam klaar. Voordat ik mijn pik in haar had geschoven was ze klaargekomen en kreunde stevig in mijn oor. Haar tietjes drukten ophitsend tegen mijn borstkas. Haar onderlichaam schokte op mijn pik. Emily was klaargekomen. Ze stortte zich tegen mij aan en knuffelde me. Ik stond perplex. Wat moest ik nu doen?

Emily loste het op. Ze stond op en keek Fiona aan. Die wachtte geen tel en sprong bovenop mij. Het verschil in gewicht en omvang was treffend. Mijn handen gleden over de grote borsten terwijl Fiona hijgend mijn harde paal in haar soppende spleet werkte. Als een gek bonkte ze op en neer op mijn paal. Het duurde niet lang. Terwijl Fiona mij heerlijk diep in haar opnam, voelde ik mijn orgasme naderen.

"Ohhhh... ik kommmmm..." kreunde ik. Opeens voelde ik Emily haar tiet tegen mijn lippen. Ik sabbelde eraan terwijl ik klaarkwam. Wat was dat lekker. Fiona neukte zolang mijn paal hard bleef. Dankzij de heerlijke puntjes van Emily duurde dat nog wel even. Maar ook daar kwam een eind aan. Fiona en Emily knuffelden mij samen en ik sloeg mijn armen om hen heen. Wat een heerlijke neukpartij!

Fiona stapte van me af. De film was al even afgelopen. We dronken wat, keken wat funniest home video's en besloten toen te gaan slapen. Nou ja, we hebben nog even snel gedoucht en lagen toen voor ons doen ontzettend vroeg in bed. Ik viel als een blok in slaap.

De volgende ochtend werd ik super relaxed wakker. Ik keek naast me en zag geen Fiona. Ik wachtte een paar minuten en luisterde of ik het toilet hoorde. Maar dat was niet het geval. Nieuwsgierig sloop ik stilletjes uit bed. Op de gang hoorde ik wel geluidjes maar die kwamen niet uit de badkamer. Ik ging naar Emily haar logeerkamer waar de deur dicht was. Oh?

Voorzichtig luisterde ik aan de deur. Ik hoorde gemompel en geschuifel. En toen even niets. Maar opeens hoorde ik een zacht kreuntje. Mijn pik kwam meteen tot leven. Ik kreeg een idee en haastte me stilletjes naar onze derde kamer. Daarin lag mijn videocamera. Snel controleerde ik of er een bandje in zat en stopte er volle accu's in. Omdat het inwerking zetten geluid maakte, zette ik direct de camera op opnemen en luisterde weer bij de slaapkamerdeur. Ik hoorde de twee beiden zachtjes kreunen waarop ik ontiegelijk nieuwsgierig werd wat ze nou aan het doen waren.

Heel stilletjes duwde ik de klink van de deur naar beneden en opende de deur op een kier. Er werd niets gezegd dus nam ik aan dat ze niet door hadden dat ik binnenkwam. Het geluid was nu beter te horen. Ik hoorde kussen, smakken, kreunen en schuivende lichaamsdelen. Ik duwde de deur nog wat verder open en richtte de camera op het bed.

Fiona lag onderop met haar benen wijd en Emily lag er omgekeerd bovenop. Ze likten elkaars kutje en genoten als een lesbisch stel van hun intieme sex. Ik paste hier niet met mijn camera maar zorgde toch dat ik een stuk gefilmd had. Stilletjes kroop ik weer de kamer uit en deed de deur zachtjes dicht.

Ik legde de camera terug op zijn plek en ging weer naar de slaapkamer. Daar zette ik de tv aan en keek een half uurtje onzin. Mijn gedachten waren bij de vrouwen maar die kwamen maar niet het kamertje uit. Tot opeens beiden met hoge gilletjes kreunden. Het leek erop dat ze gelijktijdig klaar waren gekomen.

De deur van de slaapkamer ging open en daar kwamen ze binnen. Beiden zedig in een pyjamaatje. Duh, ik was niet gek. Of ik goed geslapen had. Ik deed alsof ik niet wist wat er gebeurd was en het kwam ook niet meer ter sprake.

Die dag is rustig verlopen en Emily ging met nieuwe ervaringen naar huis.

Tot de volgende keer, Emily!

Maarten
nudisten@gmail.com


Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Nichtje Emily Wordt Wijzer - 4


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (11)
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter

Copyright 2000 - 2017 Opwindend.Net