Opwindend.Net
Datum: 05-01-2017
Stemmen: 51x
Cijfer: 8.9
Gelezen: 15599x
Lengte: Zeer Lang
Nichtje Emily Wordt Wijzer - 4
Door Maarten - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Nichtje Emily Wordt Wijzer - 3

Een maand gaat voorbij als Emily weer voor de deur staat met mijn schoonzus Martha. Zodra de deur open gaat springt Emily ons in de armen en knuffelt ons uitgebreid.

"Nou Emily!" corrigeert haar moeder haar.

"Ik heb jullie zů gemist!" zegt Emily oprecht. We staan met een mond vol tanden en knuffelen Emily.

"Nou, wij jou ook hoor!" zegt Fiona en glimlacht. We gaan naar binnen waar Martha toch wel nieuwsgierig wordt naar waarom Emily ons dan wel zo mist. Het antwoord is onschuldig en na een kletspraatje vertrekt Martha weer.

"Wat is dat nou Emily?" vraagt Fiona. Emily lacht van oor tot oor.

"Nou, ik heb jullie gewoon heel erg gemist. Mag dat soms niet?" zegt ze. Fiona zegt dat ze zich vereerd voelt en dat het oke is om ons te missen. Emily duikt haar kamertje in om zich om te kleden. Fiona loopt haar achterna. Even later komen ze weer naar de huiskamer en Emily lijkt minder opgewekt dan toen ze binnenkwam. Het zal met onze dubbele afspraak te maken hebben. We hadden ons bij het maken van een afspraak met vrienden vergist in de datum dat Emily zou komen. Nu kwamen Frank en Stella, een koppel dat we hebben leren kennen tijdens een vakantie.

Frank is een aantrekkelijke sportman met een goed figuur. Stella is een prachtige vrouw met rood haar en een hele lichte huidskleur. Haar blauwe ogen kijken je intens aan en haar figuur is hemels. Een genot om naar te kijken. Ik had wel eens het idee dat ze wel interesse in mij had. Ze keek me in de vakantie al dikwijls glimlachend aan en de keren dat we elkaar met zijn vieren troffen, was ze heel geÔnteresseerd en soms zelfs handtastelijk. Zeer bijzonder en het vleide me behoorlijk.

Emily deed dwars en ongezellig. Ze had zich in een joggingpak gekleed en mokte als een klein kind. We lieten haar maar even gaan maar het moest niet erger worden. Rond negen uur arriveerden onze vrienden waarop Emily naar boven vertrok. Ok, als ze het zo wilde dan lieten we haar maar gaan.

Stella drukte zich tegen me aan en zoende me op mijn wangen, dicht bij mijn lippen. Ik voelde een kleine versnelling van mijn hartslag. Ze keek me aan en zei: "Ik heb je gemist". Ze keek me daarbij zo intens diep aan dat ik er niet aan twijfelde dat ze de waarheid sprak. En dat terwijl er tussen ons totaal niets voorgevallen was.

Toen ik Frank een hand schudde, merkte ik niets van jaloezie of ergernis. Lachend van oor tot oor drukte hij me de hand en sloeg me op de schouder.

"Man, fijn jullie weer te zien. Leuk dat we eindelijk elkaar weer eens treffen."

Ik legde uit dat ons nichtje er ook was en dat we eigenlijk een dubbele afspraak hadden. Frank en Stella wilden haar graag ontmoeten en begrepen dat ze moeite had met de dubbele afspraak.

"Had even gebeld, dan hadden we het toch zo verschoven" zei Frank. Ik wuifde het weg en het onderwerp was gesloten. De vrouwen doken de keuken in en wij mannen gingen relaxed op de bank zitten en spraken elkaar bij over allerlei gebeurtenissen. Toen de dames uit de keuken kwamen, werden we even stil. Beiden zijn prachtig en met enige respect bewonderden we hun entree.

"Wat?" zei Fiona. Stella glimlachte met twinkelende ogen. Had ze nou echt zo'n kort jurkje aan moeten doen met die lange laarzen tot over haar knieŽn? Ze zag er zů geil uit dat ik het warm kreeg van haar uitstraling. Fiona mocht er ook wezen met haar strakke dunne leren broek. Ik wist uit ervaring dat deze tussen haar schaamlippen in kroop en dan een heerlijke gleuf vormde. Ze had me verteld dat ze altijd geil werd als ze die broek droeg. Dus iedere keer als ik haar in die broek zag dan werd ik weer geil bij de gedachte. En zo hitsten we elkaar lekker op. Ik zag de ogen van Frank over mijn vrouw dwalen. Het witte blouseje gaf inkijk als ze de koffie op tafel zette. Fiona deed geen moeite om tactisch te bukken dus Frank kreeg vrij spel. En ik nam het allemaal waar. Toen mijn ogen die van Stella kruisten, gaf ze me lachend een knipoog. Stella kwam weer overeind en ik zag hoe Frank zijn ogen gefixeerd waren op Fiona haar gleuf die duidelijk zichtbaar was in die broek. Als Emily er toch niet was dan had dit nog op partnerruil kunnen uitdraaien, zo hitsig was de sfeer.

Terwijl ik in gesprek raakte met Frank, keek ik af en toe langs hem heen naar Stella. Ze schuifelde met haar benen en deed alsof ze moest verzitten om haar rokje goed te doen. Ik kon een behoorlijk deel van haar dijen zien voor ze haar benen weer over elkaar sloeg. Ondertussen kletste ze honderduit met Fiona. Met een vinger deed ze het bandje van haar beha goed en streelde even onschuldig over de zijkant van haar borst. Ik voelde hoe mijn pik erop reageerde door wat stijver te worden.

Op een gegeven moment stond Fiona op om naar de keuken te lopen. Door haar hoge hakken, draaide ze lekker met haar kontje. Frank viel midden in een zin stil en had moeite haar niet na te kijken. Inwendig moest ik er om lachen. Toen ze terugkwam zag ik dat ze haar broek strakker in haar gleuf had getrokken. Haar borsten deinsden heerlijk door de kokette stappen die ze de woonkamer in zette. Ik was niet de enige die er van genoot. Niet alleen Frank maar ook Stella leek het te waarderen. Interessant!

Even later maakte Emily haar entree. Ik had haar al een paar keer bovenaan de trap zien spieken. Ze had zich uitgesloofd. Ze droeg haar college outfit en had haar rokje hoog opgetrokken. Haar haren was in twee staartjes gesplitst en de onderkant van haar blouse was op haar buik in een knoop gedaan. Frank had moeite haar niet met zijn ogen uit te kleden. Ze stelde zich voor en ging vervolgens tussen Stella en Fiona in zitten. Ze zat links van mij in een fauteuil en recht tegenover Frank. Ik ging iets verzitten waardoor ik iedereen goed (vanuit mijn ooghoeken) kon zien.

Stella complimenteerde Emily met haar mooie outfit waarop Emily al blozend haar rokje plooide. Daarbij trok ze het iets omhoog wat meteen de aandacht van Frank trok. Hij ging even anders zitten en moest even wat rechtleggen in zijn broek. Hoewel hij het probeerde te verdoezelen, zag ik duidelijk wat hij deed. Stella voelde aan de stof van Emily haar rokje en streelde het meisje over haar bovenbeen. Emily was verrast maar ook blij met de aanraking. Ze legde haar hand op die van Stella en kneep er even in. Stella werd zichtbaar opgewonden van het gebaar. Fiona gaf mij een knipoog en stond op om even naar de wc te gaan. Toen ze terugkwam zag ik een groot verschil met even ervoor. Ze had haar beha uitgedaan. Haar volle borsten slingerden geil in haar blouseje heen en weer. Frank verborg zijn aandacht niet en Fiona keek hem lachend aan. Vervolgens keek Frank mij vragend aan waarop ik hem een knipoog gaf. No problemo Franky!

Mijn beurt om drinken in te schenken.

"Biertje?" vroeg ik Frank en stond op om het te halen. Frank liep met me mee. We kwamen terug in de woonkamer met onze handen vol drinken. Drie paar ogen checkten ons en als ze goed keken, konden ze een halfharde pik in mijn broek en waarschijnlijk die van Frank ook, afgetekend zien. Emily zat met haar benen iets uit elkaar en toonde ons zo vrij zicht op haar onderbroekje. Heerlijk!

De dames dronken een wijntje, Emily ook, en wij genoten van ons koude biertje. Al snel moest ik weer opstaan voor het volgende drankje. Op weg naar de keuken draaide ik de verwarming hoger. Een beetje hitte zou goed zijn voor de sfeer. Toen ik terugkwam waren Frank en Fiona naast elkaar gaan zitten in de fauteuils. Fiona leunde naar hem toe en bolde zo haar blouseje op met haar lekkere jetsers. Frank keek er steeds steels naar. Fiona lachte alleen maar naar hem.

Stella zat op de bank met Emily in een gesprek over school verwikkeld. Ik ging aan de andere kant van Emily zitten en luisterde naar hen. Ondertussen bekeek ik hoe sexueel geladen iedereen was, mezelf incluis. Fiona streek zonder reden langs haar borst en zoog de aandacht van Frank op die er middenin zijn gesprek stil van viel. Fiona kreeg er een lachstuip van en giechelde. Frank lachte schaapachtig mee.

"Emily wordt al een hele meid" zei Stella en kneep speels in de knie van Emily.

"Jazeker, aan aandacht geen gebrek, niet Emily?" zei ik en streek met mijn hand van haar knie richting haar rokje. Het meisje zuchtte en deed haar benen een beetje uit elkaar. Ik kneep haar in haar bovenbeen en liet mijn hand daar toen liggen. Stella keek opgewonden naar mijn actie.

"Een stuk wordt het" zei Stella gemeend. Emily genoot van de complimenten.

"Zeker. Ooit net zo'n stuk als jij" zei ik nogal plastisch. Hierop bloosde Stella een beetje.

"Ik vind uw laarzen heel mooi!" zei Emily.

"Dank je!" zei Stella. "Wil je eens proberen?" vroeg ze. Emily sprong overeind. Stella ritste uit de laarzen, wat een heerlijk beeld was. Vervolgens gaf ze ze aan Emily. Onder al onze aandacht trok ze de geile laarzen aan. Haar slanke benen zaten zelfs ruim in de laarzen. Stella hielp Emily met de rits en trok deze nerveus tot hoog tussen Emily haar benen. Ik schoof op mijn stoel naar voren en streek met mijn hand over de binnenkant van de laars.

"Hij staat je goed en het voelt zeker lekker aan he, dat leer tegen je blote been?" vroeg ik terwijl mijn hand de binnenkant van haar been streelde. Het meisje knikte.

"Voel je hoe goed het aansluit?" vroeg ik aan Stella. Die streelde het meisje ook met haar hand tussen haar benen en kroop zelfs brutaal nog wat hoger. Een kleine rilling ging door Emily. Ik ging weer op de bank zitten en Stella kwam dicht tegen me aan zitten. Ik legde mijn hand op haar blote been.

"Toch voelt het ook fijn als er geen laars overheen zit" zei ik. Stella keek me hongerig aan.

"Is dat zo?" zei ze schor. Ik keek haar aandachtig aan. Als we alleen waren geweest hadden we elkaar vast in de armen gevlogen. Maar we waren niet alleen. Mijn hand gleed traag iets omhoog richting haar rokje. Geschrokken sloeg Stella haar benen over elkaar maar hield mijn hand er tussen geklemd. Ik bleef zo zitten en keek naar Emily.

Emily was in de ban van de laarzen. Ze liep heen en weer en draaide een rondje. Haar kontje werd zichtbaar onder haar rokje en het kleine stukje huid tussen het broekje en de laarzen. We keken haar allen verlekkerd aan.

"Poeh wat is het warm. Ik trek even wat anders aan" zei Fiona en stond op om even later met een minirokje terug te komen. Tot grote tevredenheid van mij en Frank. Fiona kwam dansend binnen waarbij haar borsten heerlijk slingerden. Ik zette de muziek harder met de afstandsbediening waarop Emily met Fiona begon te dansen. Ons tienernichtje met haar lange laarzen met haar tante in minirok en dunne blouse; het was een geil tafereel.

Stella was dichter tegen mij aan komen zitten. Ik voelde de warmte van haar borst tegen mijn arm. Haar hand lag nonchalant op mijn bovenbeen maar bewoog in de richting van mijn kruis. Ik voelde mijn hart bonken. Frank had alleen aandacht voor de dansende vrouwen, mijn vrouw in het bijzonder.

Toen het nummer was afgelopen, drukte ik op de afstandsbediening en verwisselde de zender naar een salsa zender. Prompt pakte Fiona Emily beet en begon met haar te dansen. De paar salsalessen die we gevolgd hadden, wierpen zijn vruchten af. Fiona draaide volleerd met haar kont en schuurde tegen Emily aan. Het meisje liep rood aan en bewoog mee met Fiona. Haar handen gleden, geheel tegen de salsaregels in, naar Fiona haar billen. Ze pakte de billen en schoof daarmee onbedoeld Fiona haar rokje iets omhoog. De aanblik werd nog pikanter. Fiona had een string aan waardoor haar de onderkant van haar fraaie billen in beeld kwamen.

Stella had haar hand nu hoog op mijn bovenbeen liggen en kneep door de stof in mijn lul. Zachtjes kreunde ik waarop Stella met haar nagels over mijn pik gleed. Ik was in de zevende hemel. De rest leek het niet te zien.

Het nummer was te snel afgelopen en toen ik weer van zender wisselde, vielen we in een sloom nummer. Fiona boog haar hoofd even naar Emily en fluisterde wat in haar oor. Het meisje veerde op van enthousiasme en begon te dansen. Fiona ging weer op haar fauteuil zitten en keek met gretige ogen naar de acties van Emily. Die ging sensueel dansen, draaide met haar kont en trok haar rokje af en toe prikkelend omhoog. Ze draaide haar kont naar ons toe en boog traag voorover. Ik hield mijn adem in toen ik de rand van haar onderbroekje onder het rokje uit zag komen. Emily gleed met haar handen tussen haar benen over de laarzen en tot vlak langs haar onderbroekje. Ik keek naar Frank die ongemakkelijk op de bank met droge lippen zat te staren naar die heerlijke tiener die hier voor ons een show opvoerde.

Emily draaide zich weer naar ons toe en duwde haar onderlichaam uitdagend naar voren. Ze streelde met haar handen over haar lichaam en besteedde extra aandacht aan haar borstjes. Toen keek ze Frank diep in zijn ogen tot hij er ongemakkelijk van werd. Ze liep op hem af en ging op zijn schoot zitten. Angstig keek Frank ons aan. Dit kon hem toch niet overkomen? Dit verrukkelijke tienermeisje die bij hem op schoot zat. Hij durfde niets te doen. Emily schuurde met haar onderlichaam over zijn pik en duwde haar kleine borstjes in zijn gezicht.

Fiona zat onderuit in haar stoel. Haar rokje kroop omhoog maar het kon haar niets schelen. De alcohol begon ook zijn werk te doen want we waren allemaal vrolijk en ongeremd. Ze lachte om de fratsen van Emily. Zodra de muziek was afgelopen gaf Emily Frank een kusje op zijn mond en stond op. Hem verbouwereerd achterlatend. We applaudisseerden allemaal voor haar. Ik drukte op de knoppen van de afstandsbediening en de muziek van een 'schuifel'-plaatje vulde de ruimte. Fiona stond op en dimde het licht en trok Frank van de bank. Ze legde haar armen om zijn nek en begon met hem te dansen. Emily plofte in de fauteuil en keek toe.

Ik boog me naar Stella en zoende haar. Een vluchtige tongzoen was het gevolg. Haar hand kneep gretig in mijn harde lul. Haar vingers gleden over mijn broek en maakte mijn knoop en rits los. Het topje van mijn lul maakte van de vrijgekomen ruimte gebruik om boven mijn boxershort uit te groeien. De vingers van Stella friemelden er meteen mee.

Frank had zijn armen om Fiona geslagen en trok haar dicht tegen zich aan. Het was duidelijk dat hij zijn pik tegen haar gretige poesje aan stond te schuren. Sterker nog, Fiona drukte zich op haar beurt ook tegen hem aan. Zijn handen gleden over haar rokje. Zodra hij met zijn rug naar ons toestond, gleed hij met zijn handen onder haar rokje. Hij dacht dat we dat niet konden zien maar hij had niet op de spiegel gerekend. Ik kon nog net zien hoe haar rokje omhoog kwam en zijn grote handen haar billen omvatten.

Ik reikte met mijn hand naar Stella en nam haar hoofd in mijn hand en draaide haar mijn kant op. We gaven elkaar een snelle innige zoen waarna ik met mijn hand naar haar borsten afzakte. Met mijn vingers pulkte ik aan de knoopjes van haar blouseje. Licht hijgend liet ze me m'n gang gaan. Ik zag dat Fiona nu ook met Frank stond te zoenen. Hij had zijn been tussen die van haar gezet en geil gleed ze tegen zijn bovenbeen aan. Haar hand was tussen hen in verdwenen en ik kon slechts raden wat ze aan het doen was.

Toen ik naar Emily keek zag ik dat het meisje in de hoek van de bank was gaan zitten. Wijdbeens zat ze met haar hand onder haar rokje. Aan de bewegingen te zien was ze zichzelf aan het strelen. Met lodderige ogen keek ze naar wat de anderen aan het doen waren. Fiona trok de hand van Frank van haar billen en legde deze op haar borst. Met geil enthousiasme wreef hij over haar volle tiet. Zachtjes kreunend reed ze tegen hem aan. Ik gokte dat hij in zijn broek klaar zou komen als het zo doorging.

Mijn hand gleed nu in Stella haar blouse. Ik voelde haar stevige borsten maar ook haar opgewonden hartslag. Ik masseerde het zachte vlees waarop een aantrekkelijke kreun uit haar mond kwam. Ik trok mijn hand terug en begon meer knoopjes van haar blouse los te maken. Mijn hand gleed weer naar binnen. Met mijn duim ging ik voorzichtig over haar stijve tepeltje. Een diepe zucht maakte zich uit haar los terwijl ik haar betastte.

Fiona werd zo te zien steeds geiler. Ze sloeg een been om Frank heen en wipte toen omhoog. Ze klemde zich om hem vast terwijl ze haar armen om zijn nek had. Frank hield haar moeiteloos in de lucht en begroef zijn gezicht tussen haar borsten. Met een hand maakte Fiona haar blouse verder open waardoor we konden zien dat haar borsten vrij in de lucht bungelden. Hierop droeg Frank haar naar de vrije fauteuil en ging zitten. Fiona zat op zijn schoot en duwde haar grote borsten in zijn gezicht. Frank hapte naar de rondingen en zoog een tepel in zijn mond. Ondertussen gleden zijn handen onder haar rokje. Fiona kronkelde onder zijn aanraking en keek toe hoe Frank haar tepel zoog. De wilde speelpartij ging langzaam over in een geil neukritme waarbij Fiona op zijn paal het tempo aangaf. Ze frunnikte met de knoopjes van zijn blouse en ontblootte zijn borst. Hij deed hetzelfde met haar blouse waarop ze zich tegen elkaar aan drukten en hun monden op elkaar drukten om vervolgens ongegeneerd te tongzoenen.

Voor mij was het duidelijk waar we met z'n allen zouden eindigen. Misschien was het de drank of gewoon mijn geilheid maar ik had niet het idee om Emily weg te werken uit de kamer. We zouden wel zien hoe het verder ging. Mijn aandacht ging uit naar Stella die steeds meer opgewarmd begon te raken van mijn hand om haar borst. Ze had niet eens weet van wat Frank en Fiona uitspookten, laat staan Emily.

Emily schoof in haar stoel en opeens zag ik haar onderbroekje op de grond vallen. Haar handen verdwenen weer onder haar rokje en afwisselend spiekend en haar ogen dicht doend, genoot ze van haar eigen aanraking. Haar onderlichaam golfde op haar eigen strelende vingers. Ik werd er ongelooflijk geil van.

Ik besloot werk te maken van Stella en knoopte voorzichtig en traag haar blouse verder open. Deze aanpak werkte bij Stella. Ze begon een beetje te hijgen en was ontevreden over de toegang tot mijn pik. Ze trok aan mijn boxershort om meer ruimte te creŽren. Ik wipte een beetje met mijn billen waarop ze mijn spijkerbroek iets lager trok. Gretig pulkte ze aan de knoopjes van mijn boxershort. Mijn lul sprong dankbaar door de opening tevoorschijn. Stella keek geboeid naar mijn snoeiharde paal en legde met ontzag haar hand om mijn dikke stam. Voorzichtig trok ze aan mijn lul. Oh, wat was dat lekker.

Mijn hand lag nog steeds tussen haar benen. Ontevreden over de klem die ze had aangezet, begon ik met die hand te wurmen. Hierop zette Stella haar been weer terug op de grond en opende direct haar benen wat voor mij. onmiddellijk gleed ik met mijn hand onder haar rokje en streelde de binnenkant van haar dijbaan. Hijgend boog ze haar hoofd naar me toe en zoende me op mijn mond. Haar ogen keken me smachtend aan. Ze opende haar mond en sloot haar ogen half. Wat een geil gezicht! Ik beantwoordde haar zoen terwijl ik met ťťn hand haar borst betastte en met de andere oprukte tussen haar benen. Mijn houding was alles behalve ideaal. Ik besloot haar jurkje verder los te knopen. Met tegenzin liet ik haar borst los en knoopte, ondertussen nog steeds zoenend, de voorkant van haar jurkje los. Ze stribbelde niet tegen. Nadat ik alle knoopjes los had, gleed de stof van haar af en kwam haar verrukkelijke blanke huid tevoorschijn. Ze had, hoe toepasselijk, een rood kanten onderbroekje en bijpassende beha aan. Ik brak me los uit haar zoen en bewonderde haar mooie lichaam.

"Wauw, wat ben jij mooi..." zei ik zachtjes zodat alleen zij het kon horen. Ze groeide bij het compliment en als dank rechtte ze haar rug en drukte zo haar borsten naar voren. Ik sloeg mijn arm om haar heen en trok haar tegen me aan. Ze schoof haar been over de mijne en lag zo tegen mij aan. Met mijn linkerhand gleed ik over haar warme blote been naar haar billen toe.

"Zal ik je onze bovenverdieping laten zien?" vroeg ik weer zachtjes. Stella knikte gretig en begon een paar knopen van haar jurkje dicht te doen. Ik duwde mijn onwillige pik terug in mijn broek en deed alleen de knoop dicht.

"Ik laat Stella even zien wat we vorig jaar verbouwd hebben" zei ik met een wel heel opzichtige leugen. Frank en Fiona reageerden amper, te druk in hun eigen vrijpartij. Ik stond op en trok Stella aan haar hand mee. Ze keek nog even achterom naar haar vriend en hapte naar lucht toen hij zag dat ze hun bovenlichaam al ontbloot hadden. Ook keek ze met vreemde blik naar Emily die met wijdbeens met haar hand onder haar rokje lag.

"Eh?" zei ze en knikte naar Emily. Ik glimlachte en zei dat het wel goed zat. We liepen naar de trap waar ik Stella voor liet gaan. Gewillige liep ze heupwiegend met haar heerlijke billen voor me uit. Ik pakte haar billen en kneep er zachtjes in. Ze versnelde haar pas en plaagde me zo achter haar aan te komen. Bovenaan de trap keek ze me vragend aan. Ik wees naar onze slaapkamer waarop ze de deur opende. Ik volgde haar snel en sloot de deur zachtjes.

Stella legde haar armen om mijn nek en zoende me. Ik legde mijn armen om haar heen en genoot van haar borsten tegen mijn borst. Met mijn vingers maakte ik haar jurkje weer los en opende de voorkant. Met mijn handen gleed ik onder haar jurkje en voelde haar warme naakte huid. Stella overstelpte me met kleine kusjes. Ik werd behoorlijk hitsig en had een stevige paal die zij ook voelde want ze schuurde met haar onderlichaam tegen het mijne. Mijn handen gleden over haar rug naar haar billen. Ze gingen over haar broekje om haar billen vast te pakken. Ik trok haar tegen mijn harde pik aan waarop ze me op mijn mond zoende en haar tong een weg in mijn mond zocht.

Nu begon Stella de knoopjes van mijn overhemd los te maken tot deze openviel. Met een handige beweging had ze mijn spijkerbroek losgeknoopt die op de grond viel waarop ik eruit stapte. Nu was het haar beurt om met haar handen over mijn borst, rug en billen te gaan. Ze schoof haar hand onder mijn boxershort en kneep in mijn billen. Ik zoende haar in haar nek en volgde mijn weg naar haar borsten. Ik zoende boven de beha en voelde haar hart tekeer gaan.

Stella duwde me opeens achterover op bed en trok snel haar jurkje helemaal uit. Ze sprong bovenop me en zat op handen en voeten boven me. Haar warme poesje schuurde over mijn boxershort. Met geile bewegingen gleed ze over mijn pik. Ik gebruikte mijn handen om haar rug en zij te strelen maar had ze al snel op haar borsten. Met mijn duimen streelde ik voorzichtig over haar tepeltjes. Ik trok haar tegen me aan en voelde haar warme borsten op me. Ze zoende me op mijn mond terwijl mijn vingers op haar rug naar de sluiting van haar beha op zoek ging. Ik maakte het los en voelde een kleine rilling door Stella gaan. Ze schoof haar armen door haar beha waardoor het geval alleen nog maar tussen ons in lag. Stella duwde zich even op haar armen waarop ik de beha tussen ons uit trok. Ze ging direct weer op me liggen waarop ik haar warme borsten nu tegen me aan voelde drukken. Goddelijk!

Mijn handen gleden over haar rug naar haar billen. Ik streelde de zachte huid en gleed onder haar broekje. Zachtjes kneep ik in haar vlees en drukte haar tegen mijn harde paal aan. Licht hijgend kwam Stella omhoog. Haar blanke borsten met lichtroze tepeltjes kwamen in beeld waarop ik nog een tinteling in mijn schoot voelde. Mijn handen schoten naar voren en streelden haar stevige grote borsten. Ik masseerde het vlees en duwde ze tegen elkaar. Stella keek gretig naar mijn ogen die ongetwijfeld verliefd naar haar heerlijke borsten staarden.

Ik drukte mijn onderlichaam tegen het hare. Omhoog stotend met mijn harde paal voelde ik hoe ze haar onderlichaam over mijn paal schuurde. Trage bewegingen werden wilder. Op een gegeven moment hield ik het niet meer en duwde haar naar boven en tegen mij aan. Haar borsten landden in mijn gezicht waarop ik ze kuste. Ik snoof haar geur op en zoende haar heerlijke rondingen. Ondertussen probeerde ik met mijn duim mijn boxershort uit te trekken terwijl zij op me drukte. Geen gemakkelijke opgave.

Het lukte me mijn pik te bevrijden en deze lag nu tussen haar benen. Met mijn handen over haar rug schuivend, bereikte ik haar broekje. Ik trok aan de stof om het opzij te trekken maar scheurde het stuk. Stella werd wilder door mijn ruwe aanpak en schoof haar poesje op mijn paal. Ik voelde hoe warm en nat ze was en wachtte niet langer. Met een goed gestuurde beweging gleed mijn pik tussen haar zeiknatte kutlipjes in.

"Ahhhh..." was haar reactie. Ze drukte zich op mijn pik waardoor deze diep in haar verdween. Wat was dit geil! Al snel bewoog ze haar onderlichaam op mijn harde pik. De soppende geluidjes waren supergeil. Ik gaf haar borsten weer meer aandacht tot groot genoegen van Stella. Ze wipte nu op en neer op mijn harde paal en neukte me met heerlijke bewegingen. Dat sex met een andere vrouw zo lekker kan zijn!

"Ohhhh... jjaaaaaa... " kreunde Stella terwijl haar borsten door haar bewegingen heen en weer schudden. Ik boog naar voren en kuste een borst. Stella werd alleen maar wilder en ging nog heftiger op mijn pik rijden. Lieve hemel, waar haalde ze de energie vandaan!

Opeens hoorde ik een geluid dat ik niet thuis kon brengen. Verward keek ik even rond en zag toen dat de deur op een kier stond. Even dacht ik dat ik hem niet goed dicht had gedaan maar toen zag ik beweging achter de deur. Ik deed net alsof het me niet was opgevallen en ging door met genieten. Niet dat dit een moeilijke opgave was. Het idee dat Emily achter die deur naar ons aan het gluren was, wond me nog wel meer op. Stella voelde het verschil en duwde haar onderlichaam stevig tegen het mijne. Mijn lul was verloren in de heerlijke diepte van haar warme natte kut. Stella hield stil en kneep met haar kutspieren. Het was een nieuwe sensatie waarop ik dankbaar zachtjes kreunde. Ik trok Stella tegen me aan en genoot van haar onderlichaam kunsten.

"Ahhhh... dat vind je lekker hŤ?" hijgde ze geil in mijn oor. De realisatie dat het niet de stem van Fiona was, wond me misschien nog meer op.

"Ohhh... jaa... " kreunde ik, "... het voelt heeerlijk!". Ik hoefde niet te liegen. Het was goddelijk en als ze nog een paar minuten zo door zou gaan dan zou ik heerlijk klaarkomen. Stella giechelde en startte nog een heerlijke geile tongzoen. Haar kreun werd gesmoord in onze monden.

Ik duwde Stella van me af zodat ze op haar rug kwam te liggen. Ik kroop tussen haar benen en duwde mijn snoeiharde paal direct in haar natte pruim. Stella kreunde tevreden en legde haar benen heerlijk wijd. Om mij verder op te winden pakte ze haar borsten in haar handen en begon deze sensueel te kneden en mij aan te bieden. Ik reageerde door haar diep te stoten.

Stella lag met haar hoofd richting de deur, de kant die ik ook op keek. In het schemerlicht kon ik zien hoe Emily door de kier gluurde en haar hand tussen haar benen stak. Het gaf mij een extra prikkel die ik vertaalde in stevig neukwerk dat Stella met een klein gilletje toejuichte. Ik boog voorover om Stella haar borsten te zoenen en tepels te likken terwijl ik mijn lul stevig in en uit haar gewillige natte spleet stootte. Stella hijgde en genoot.

Toen ik weer overeind kwam schrok ik me wild. Emily stond niet meer achter de deur maar in de deuropening. Ze had zich uitgekleed en had haar ene hand tussen haar benen en de andere op haar borst. Aan de beweging tussen haar benen te zien, vingerde ze zich terwijl ze met grote ogen naar ons keek. Geil keek ze me in de ogen waarop ik haar een knipoog gaf. Stella had haar ogen op dat moment dicht en kon dit dus niet zien. Het idee dat Emily zo dichtbij was en betrapt kon worden, was immens geil.

Ik kuste Stella haar borsten en haar buik en gleed zo naar haar heerlijke ruikende neukspleet. Ik ging met mijn tong over haar lipjes waarop ze zachtjes begon te kreunen. Ze ging met haar handen door mijn haar en moedigde me aan door te gaan.

"Oh ja, Maarten, ga door. Frank houdt hier niet van...". Wat een sukkel, dacht ik. Met geoefende tong likte ik traag door haar spleetje en zoog haar sappen gretig op en slikte het door. Ik liet mezelf van het bed afglijden en trok Stella met me mee. Ze lag nu met haar kontje dicht bij de rand en kon nog net haar voeten op het bed zetten. Ik had zo een heerlijk relaxte houding en kon haar nog wel even zo bezig houden.

Ik schrok toen ik opeens een hand op mijn been voelde. Emily was de kamer ingeslopen op handen en voeten en betastte nu mijn been. Al snel voelde ik haar hand om mijn pik. Traag begon ze me af te trekken. Dit kind was zo geil dat ze alle risico's nam om bevrediging te krijgen. Mijn paal was snoeihard. Met mijn tong in de geile rooie en de hand van mijn nichtje om mijn paal was te goed om waar te zijn.

Het werd nog beter. Opeens voelde ik hoe Emily mijn paal in haar mond nam. Ik hapte naar adem en moest me uiterst goed concentreren om Stella niet teleur te stellen. Onbewust begon mijn onderlichaam te schokken. Jezus, dat meisje begon goed te worden in het zuigwerk. Loom bewoog ze haar lippen op en naar om mijn paal. Met een vrije hand had ze mijn ballen vast en voelde er zachtjes aan. Dit kon niet lang goed gaan!

Ik zoog op Stella haar klitje en dat had direct effect. Al snel begon ze gevoelig te worden. Een nieuwe scheut van haar wondervocht was mijn beloning. Toen ze echt bijna leek te komen, duwde ik met enige tegenzin Emily weg en kroop weer op bed. Ik gebaarde Stella op haar knieŽn en nam haar wilde van achteren. Ik pakte haar borsten beet terwijl ik half over haar heen lag. Het effect was fenomenaal. Ze kwam mijn diepe stoten tegemoet waardoor ik echt tot aan mijn ballen in haar heerlijk natte grotje verdween. Na nog geen dertig seconden werd duidelijk dat Stella klaar ging komen.

"Ohhhhh... Jezus... ohhhhhhhh... jaaaa... ahhhhhh..." klonk het en Stella kwam klaar. Met een behoorlijk harde kreun zette ze de kroon op ons werk en kwam heerlijk klaar. Ik bleef haar traag neuken met een harde paal tot groot plezier van Stella.

"Jouw beurt!" zei Stella die onder me uit kroop. Even vroeg ik me af waar Emily was gebleven maar een snelle blik leerde me dat ze niet meer in de kamer was of niet meer was te zien in ieder geval. Stella duwde me op bed om languit te gaan liggen. Ze ging over me heen staan en zakte toen met haar onderlichaam. Ze hielde mijn handen vast terwijl ze op mijn pik hurkte. Dit had Fiona nog nooit gedaan. Of het was nooit goed gelukt, dat weet ik niet meer. Maar Stella wipte loom op mijn harde pik op en neer.

"Wauw, wat ben jij toch een lekker ding" zei ik complimenterend. Stella genoot van het compliment en speelde nog met haar borsten om me te prikkelen. Nu ik Stella had laten komen kon ik me helemaal focussen op mijn eigen orgasme. Ik liet Stella haar gang gaan. Na een aantal minuten werd het te zwaar en kroop ze terug tussen mijn benen. Ze pijpte me heerlijk terwijl ze me aankeek. Haar tong ging over mijn ontblote eikel. Ik kreunde en voelde mijn hoogtepunt naderen. Even nam ze mijn lul diep in haar mond en kwam ik tot in haar keel. Dat deed het 'm. Ik kwam klaar maar voor ik in haar mond spoot, had ze 'm eruit gehaald en trok me nu snel af. Haar tong dartelde over mijn eikel terwijl de eerste klodders eruit schoten. Het landde in haar gezicht maar dat deed haar niets. Ze opende haar mond en een tweede klodder spoot op haar lip. Met geile blik likte ze de klodder van haar lip. Na zo'n zes schokken was ik uitgespoten en liet Stella mijn pik weer met rust. Ze kroop bovenop me en zoende me. Ik proefde mijn eigen sperma van haar lippen. Haar borsten priemden als warme punten op mijn borst. Best geil.

Terwijl we zo lagen te genieten zag ik hoe Emily op handen en voeten de kamer uit kroop en de deur weer tot een kier dicht trok. Dat geile ding moest nodig eens onder handen genomen worden...

We knapten ons op en gingen weer naar beneden. Frank en Fiona zaten netjes op de bank tv te kijken. Niets wees op een wilde neukpartij die er ongetwijfeld had plaatsgevonden. Emily was nergens te bekennen. Het was een vreemde gewaarwording. Niemand sprak over wat er gebeurd was en de rest van de avond werd heel ontspannen doorgebracht. Het afscheid nemen was wat intenser. Mijn hand gleed ondeugend onder Stella haar rokje om even haar billen te voelen. Tot mijn grote verbazing had ze niets aan eronder! Mijn pik kwam weer tot leven en beteuterd keek ik hoe ze heupwiegend de deur uit liep. Frank gaf Fiona een tongzoen waar ze rood van aanliep.

Zodra ze deur uit waren, liepen we gezamenlijk naar de bank en keken elkaar aan.

"Wel?" vroeg ik als eerste.

"Voor herhaling vatbaar..." zei Fiona met ondeugend glimmende oogjes.

"En jullie?" vroeg ze.

"Zo geil als een aap" zei ik waarop Fiona moest lachen.

"En Emily" vroeg Fiona.

"Nou, dat was nog wat. Die kwam doodleuk in haar blootje binnen. Niet dat Stella haar gezien had maar het had weinig gescheeld of ze was mee gaan doen. Dat kind is zo geil als wat."

"Ja, daar moeten we wat mee. Misschien morgen" zei Fiona. Ik knikte. Dat kon nog leuk worden.

De volgende ochtend werd ik weer eens alleen wakker. Ik rekte me uit en luisterde naar de geluiden in huis. In de verte dacht ik zachte kreuntjes te horen. Mijn pik reageerde direct en bloot sloop ik het bed uit en deed de slaapkamerdeur zachtjes open. Emily kreunde gesmoord terwijl ik Stella op zachte toon tegen haar hoorde praten. Ik kon het niet verstaan en ging dichterbij staan luisteren. Met mijn oor tegen de gesloten deur hoor ik kussende, smakkende en ritselende geluiden. Fiona sprak Emily geil toe waarop ik het meisje zwaar hoorde ademen.

Ik trok aan mijn stijve leuter en besloot toen mijn krachten te sparen. Wie weet wat er dit weekend nog meer zou gebeuren. Met tegenzin trok ik me terug en ging douchen. Het duurde even voor mijn lul weer ontspannen was. Na een kwartier was ik klaar en gekleed in een ruim zittende boxershort stapte ik uit de badkamer. Vanuit de logeerkamer klonk nog steeds gekreun. Emily haalde haar schade van de vorige dag in. Ik grinnikte en dwong mezelf naar beneden te gaan.

Ruim een half uur later kwamen de dames in kamerjas naar beneden. Emily had een rood hoofd en keek heel tevreden. Alsof ik haar luide kreunen bij het klaarkomen niet gehoord had. Fiona keek ondeugend uit haar ogen. Beide dames keken tevreden naar de complete ontbijttafel die ik had ingericht.

Het werd een gezellig en onschuldig ontbijt en nadat de dames aangekleed waren, werd mijn idee om te gaan shoppen gretig goedgekeurd. Beide dames waren frivool gekleed in korte jurkjes met enige inkijk. Fiona had haar sexy hakken tevoorschijn gehaald terwijl Emily een paar sneakers aan had. Op straat werden ze goed bekeken. Iets waar beiden volop van genoten.

Na twee uur hadden we al het nodige gekocht en namen we een late lunch. De dames konden het niet laten inzicht in hun blousejes te geven en aandacht te trekken met hun benen. Ik werd er zelf ook heerlijk opgeladen van. Na de lunch was het tijd om wat te doen met al die opgeladen seksualiteit. We legden de spullen in de auto en gingen verder met shoppen. We kwamen bij een lingeriewinkel en gingen als vanzelf met z'n drieŽn naar binnen.

Emily keek haar ogen uit en ook Fiona zag mooie spullen waar ze wat in zag. Met hun handen vol spullen doken ze de kleedkamer in en ik bleef geduldig in de klaargezette stoel zitten. Even dook Fiona haar kop om de hoek van het gordijntje en toen ze niemand zag deed ze het gordijn open en toonde me haar outfit. Ze droeg een mooie zwarte body dat haar mooie figuur goed deed uitkomen. Ik complimenteerde haar waarop Emily haar hoofd om de hoek stak om te kijken hoe haar tante gekleed was. Even later kwam zij ook naar buiten met een lief zachtroze setje met kousen en jarretelgordeltjes. Fiona en ik vonden het haar heel mooi staan.

Emily keek de winkel in en zag dat we ongestoord onze gang konden gaan. Hierop nam ze haar tietjes in haar handen en kneep er zachtjes in. Haar onderlichaam maakte sensuele bewegingen terwijl ze haar benen tegen elkaar aan drukte.

"Ik word best wel geil van lingerie passen..." kreunde ze zachtjes. Fiona trok van achter aan het miniscule broekje van Emily. Haar poesje tekende duidelijk af in de stof. Fiona trok het broekje heen en weer waarop Emily geil haar onderlichaam bewoog. Ik kreeg een behoorlijke paal in mijn broek.

Fiona maakte het er niet beter op door Emily een zoen op haar mond te geven en met haar poesje tegen Emily aan te schuren. Het meisje werd helemaal rood van opwinding. Fiona glimlachte ondeugend en wreef haar hand over de onderbuik van Emily om vervolgens in het broekje te verdwijnen. Emily deed haar ogen dicht en haar mond viel een beetje open van opwinding. Fiona plaagde haar door in het broekje te strelen maar het poesje van Emily niet te raken. Het meisje keek gefrustreerd en bewoog haar onderlichaam om Fiona zover te krijgen dat ze haar poesje vast zou pakken. Fiona trok echter haar hand terug en gaf Emily nog een zoen.

Het was zover.

De dames kleedden zich weer om en verlieten de winkel met hun mooie lingerie. Emily was in haar nopjes en knuffelde ons beiden. Buiten gekomen leidde ik de dames een steegje door. Na een paar keer een hoek omgeslagen te zijn, stonden we voor een sexshop. Emily giechelde en keek haar ogen uit naar de spullen in de etalage. Ik opende de deur en Emily zette grote ogen op. Ik duwde haar zachtjes naar binnen. Fiona volgde gehaast.

Direct kwam er een jonge verkoopster naar ons toegelopen.

"Minderarigen mogen hier niet komen" zei ze streng. Ik nam haar even apart, keek haar aandachtig aan en gaf haar een briefje van 20. Ze keek naar het briefje en draaide zich toen geruisloos om en zei niets meer.

Emily had een rubberen dildo gevonden en stond er mee te wapperen. Ondertussen giechelde ze bij alles wat ze zag. Het was net een kind in een snoepwinkel.

We kwamen bij de sexy kleding aan. Emily bekeek alles. Van verkleedpakjes tot rubberen SM maskers. Fiona hing over haar schouder en keek mee. Ondertussen streelde ze het meisje over haar zij, schouders en billen. Emily had het niet in de gaten maar ze werd professioneel opgegeild. Emily wilde wat passen. De verkoopster, die ons in de gaten hield, snelde dichterbij en hielp Emily bij het uitzoeken van de juiste maat.

En zo ging het een tijdje door. De verkoopster had er plezier in en Emily was helemaal in haar nopjes. Op een gegeven moment gaf de verkoopster aan dat het sluitingstijd was. De winkel zou 's avonds weer open zijn maar de komende twee uur was het gesloten. We vroegen of we nog wat langer konden uitzoeken. De verkoopster ging akkoord maar sloot wel alvast de deur af voor nieuwe bezoekers.

Emily had een ultrakort minirokje gevonden. De verkoopster hielp weer terwijl Fiona en ik meer toekeken dan hielpen. De gewone onderbroek van Emily was niet zo mooi onder het rokje. De verkoopster zag het ook en liep meteen weg om met een mooie string terug te komen. Emily wilde het pashokje ingaan maar de verkoopster zei dat er verder niemand in de winkel was en dat het geen probleem was als ze het ter plekke zou omwisselen.

Emily schoof haar onderbroek naar beneden en boog daarbij voorover. Het rokje verhulde niets en zo stond Emily met haar kontje omhoog en haar poesje open en bloot terwijl ze uit haar onderbroekje stapte. De verkoopster keek niet weg maar volgde juist brutaal de blote billen van ons nichtje. Ze gaf de string aan Emily die de string aantrok.

"Eens kijken hoe dat staat" zei ze. De verkoopster plukte aan de string en plooide het broekje zo beter in model. Emily vond de aanraking prettig zo te zien en liet de verkoopster haar gang gaan. Met een vinger ging ze onder de stof van het broekje om te voelen of het niet te strak zat. Dit kwam ons bekend voor. Het verkoopstertje leek zelf ook hitsig te zijn en kreeg al rode wangen van haar ondeugendheid. Emily ademde zwaar en protesteerde totaal niet.

"Ik vroeg me al af of het niet te strak zat.." zei Fiona. Ze stapte naar voren en zette het verkoopstertje tussen haar en Emily in. Met een vinger gleed ze onder de string door en schoof haar vinger door de bilspleet van Emily. Het verkoopstertje keek gretig toe.

"Wat denk jij?" zei Fiona en keek het verkoopstertje onschuldig vragend aan. Het meisje aarzelde maar stak toen een vinger uit en schoof deze net als Fiona door de bilspleet.

"Buk eens een beetje Emily, we moeten even kijken hoe het zit". Emily boog voorover waardoor de string tussen haar kutlipjes verdween. Het verkoopstertje schoof met haar vinger door de bilspleet en toen over de lipjes van Emily. Fiona haar hand op de schouder van het verkoopstertje gelegd en stond met haar borsten tegen haar rug. Als gehypnotiseerd stond het verkoopstertje met haar vinger over de zachte maar natte lipjes van Emily te strelen. Die stond op haar beurt geil te kreunen.

"Ik eh... weet nog wel een leuk behaatje dat erbij past..." zei het verkoopstertje. "Ik heb het zelf ook aan...".

Fiona wilde het natuurlijk zien waarop het verkoopstertje de knoopjes van haar zachte truitje begon los te maken. Een paar stevige ronde borsten werden op hun plaats gehouden door een cupje dat net over de tepels kwam. Emily vond het meteen mooi.

"Mooi he Emily?" zei Fiona. Emily knikte. "Hoe zit het?" vroeg Fiona.

"Voel maar..." hijgde het verkoopstertje lichtjes. Fiona voelde aan de stof en streelde met een vinger langs de borst van het verkoopstertje.

"Mmmmm... wat een lekker stofje". Het verkoopstertje sloot haar ogen en genoot even van de aanraking. Fiona schoof van achteren met twee handen onder de beha van het meisje.

"Wat een lekker zacht spul is dat zeg..." zei Fiona zachtjes in haar oor. Met haar handen ging ze over de borsten van het vrouwtje dat al snel slap werd in haar benen. Voorzichtig bewoog Fiona weer van haar weg. Ze wilde haar niet benauwen.

"Ik eh, zal het behaatje even zoeken. Het ligt verderop in een rek..." zei ze. En voor we wat konden zeggen was ze weg. Fiona en ik keken elkaar veelbelovend aan. Deze middag werd opeens nog leuker dan we dachten. Na veel gezoek kwam ze met lege handen terug.

"Jouw maat is niet meer op voorraad..". Ze bloosde. "... als je wilt mag je deze ook passen. Als je het niet erg vindt dat ik het aan heb gehad." Emily schudde van nee. Het verkoopstertje keek een beetje onbeholpen.

"Zoals je zelf al zei, er is verder niemand in de winkel. We hebben er geen bezwaar tegen als je het hier uittrekt hoor..." zei Fiona luchtig. "Emily, doe jij alvast jouw blouse uit..." commandeerde Fiona.

Het verkoopstertje keek gretig hoe het jonge meisje haar blouse uittrok en een paar stevige borstjes tevoorschijn kwamen. Hierop trok ze zelf ook haar truitje uit en haakte de beha behendig los. Enigszins beschaamd deed ze dit met haar rug zoveel mogelijk naar ons toe. Alleen Emily kon haar borsten goed zien en die stond er dan ook geÔnteresseerd naar te kijken. Nadat ze de beha los had gemaakt, deed ze haar zachte truitje weer aan en knoopte een paar knoopjes dicht.

"Zal ik 'm even voor je vastmaken?" vroeg het verkoopstertje zoetjes aan Emily. Het meisje knikte en draaide zich om. Met licht trillende handen hielp ze het meisje de beha aan doen. Fiona was tegen mij aan gaan staan en stond stiekem in mijn pik te knijpen. Ik was zo geil als een beer en genoot van iedere seconde hier in de winkel.

Het stond waarlijk prachtig. Fiona ging achter het verkoopstertje staan en vroeg over haar schouder of de maat goed was. Emily haalde haar schouders op. Fiona duwde met haar grote borsten in de rug van het verkoopstertje. Die protesteerde niet maar stond wel stokstijf, niet wetende wat te doen.

"Zou je het even willen controleren?" vroeg Fiona zoetjes. Ze legde amicaal een hand op de schouder van het verkoopstertje. De jonge vrouw boog naar voren en trok voorzichtig aan de bandjes van het behaatje. De borstjes van Emily schoven elastisch heen en weer. Brutaal schoof het verkoopstertje met een vinger langs de bovenrand van de cup. Fiona schoof naast het verkoopstertje en stak ook een vinger achter de beha.

"Het lijkt wel een beetje te ruim, vind je niet?" vroeg Fiona aan het verkoopstertje. Het meisje aarzelde. Fiona keek haar lieflijk aan.

"Misschien moeten we even kijken hoeveel jullie verschillen. Dan weten we het zeker". Zoals Fiona het zei was het heel logisch en normaal. Het verkoopstertje werd rood, keek even vluchtig naar mij en deed toen treuzelend de knoopjes van haar truitje los.

"Ach Emily, doe het behaatje even uit. Anders kunnen we het verschil niet goed zien hoor". Emily gehoorzaamde terwijl het verkoopstertje geil naar de tietjes van Emily stond te kijken. Ik zag meteen dat het verkoopstertje grotere borsten had maar Fiona maakte er vast een geweldige vergelijking van.

"Ah ja, de vormen verschillen wel. Mag ik even kijken hoe het behaatje afwisselend bij jullie staat?" vroeg Fiona. Ze pakte het behaatje en ging achter het verkoopstertje staan. Hierdoor kon ik volop meegenieten. Fiona hield het behaatje bij het verkoopstertje voor en trok de touwtjes aan de zijkant strak. Het behaatje was goed gevuld.

"Voel nou zelf eens, Emily. Is het niet beter gevuld dan bij jou?". Emily stapte naar voren en nam de borst van de verkoopster in haar hand en voelde uitgebreid over het oppervlak. Het verkoopstertje bood geen weerstand en keek hongerig naar Emily voor haar.

"En nu jij, Emily" zei Fiona. Ze nam de beha weg bij het verkoopstertje waardoor de hand van Emily heel even in contact kwam met het zachte vlees. Er leek een elektrische schok door de meiden te gaan. Fiona hield nu de beha voor Emily haar borsten. Zonder te vragen betastte het verkoopstertje de stof bij Emily.

"Ik geloof dat mijn borsten wat groter zijn maar het behaatje staat bij haar ook goed" zei het verkoopstertje tegen niemand in het bijzonder. Haar handen waren op de borstjes van Emily. Fiona liet het behaatje los zodat het verkoopstertje het alleen nog tegen de borstjes van Emily aandrukte. Zich hier niet van bewust schoof het behaatje langzaam naar beneden. Een tepel van Emily schoof boven de cup uit.

"Misschien moeten we jullie borsten even vergelijken..." zei Fiona. De anderen leken haar niet te horen. Het verkoopstertje was eigenhandig bezig langzaam het behaatje onder haar handen te laten wegglijden terwijl ze de borstjes van Emily bleef omvatten.

"Voelen jullie maar eens goed het verschil..." zei Fiona zacht. Ze trok aan een touwtje van de beha en trok het zo langzaam weg. Emily genoot van de handen op haar lichaam. Het verkoopstertje was helemaal rood van opwinding en kon haar handen niet van Emily afhouden.

"Voel je hoe zacht maar toch stevig haar borstjes nog zijn?" zei Fiona. "Stel je eens voor hoe haar roze tepeltjes tegen de stof aanschuren...". Ik kon het me zelf ook prima voorstellen.

"Zie je hoe die tepeltjes helemaal hard worden als je ze aanraakt...". Het verkoopstertje voelde zachtjes aan de tepeltjes. Emily kreunde instemmend en legde haar hand op die van het verkoopstertje en kneep erin. De jonge vrouw schoof dichter naar Emily toe. Fiona glimlachte sluw naar mij. Ik keek alleen maar, bang om het moment te verpesten.

"Voelt haar borst nou net zo groot aan als die van jou?" vroeg Fiona het verkoopstertje. Instinctief legde zij een hand op haar eigen borst. Emily volgde het met grote interesse. Voorzichtig volgde Emily de hand van het verkoopstertje en legde deze op de hare. Hierop trok het verkoopstertje haar hand weg waarop Emily de tiet van het verkoopstertje vast had.

Het verkoopstertje schoof nog meer naar voren. Emily liet de hand op die van het verkoopstertje los en legde deze op de andere borst. Het verkoopstertje begon zacht te kreunen onder de aanraking van het jonge meisje.

"Voel je het verschil, Emily? Die van haar zijn voller en groter dan die van jou. Maar jouw tietjes groeien de komende maanden nog. Kijk maar naar die van haar en voel maar goed. Dan weet je hoe die van jou straks voelen". Emily betastte de jonge vrouw met gretige handen. Het verkoopstertje schoof nog wat naar voren. Met haar been maakte ze contact met Emily. Aan het gedraai van hun onderlichamen kon ik zien dat beide meiden zo geil waren dat ze niet eens in de gaten hadden dat ze hun poesje probeerden te plezieren door hun benen tegen elkaar te wrijven.

Fiona stond ondertussen ook ongemerkt tegen mijn been aan te schuren. Ik besloot er onzichtbaar werk van te maken. Met mijn hand gleed ik over haar rug en trok traag haar rokje van achteren omhoog. Zodra ik haar blote billen voelde, streelde ik er zachtjes over. Ik voelde een kleine rilling door Fiona gaan. Zo, die was ook gespannen!

Emily kneep voorzichtig in de lekkere borsten van het verkoopstertje. Met haar handen duwde ze de rondingen omhoog en woog ze dan op haar handpalmen. Om zoveel mogelijk tiet vast te pakken, schoof ze met haar handen langs het lichaam van het verkoopstertje en trok het vlees dan zachtjes naar voren. Hierop bewoog het verkoopstertje weer wat dichter bij Emily. Met haar been wreef ze tegen die van Emily aan. Nu kwam Emily ook wat dichterbij.

"Je borsten voelen vol en stevig" zei Emily. Het verkoopstertje genoot van de aandacht en duwde haar borsten naar voren. Ze kwamen dicht in de buurt van die van Emily. Ook de handen van de verkoopster zaten niet stil. Ze voelde uitgebreid de borstjes van het jonge meisje en wreef met haar duimen voorzichtig over de roze tepeltjes. Emily kreunde zachtjes.

"Dat voelt lekker..." zei ze zachtjes. Hierop schoof het verkoopstertje naar voren waardoor hun handen contact maakten. Emily schoof met haar handen onder de armen van de verkoopster door en streelde haar zij. Het verkoopstertje volgde haar voorbeeld waardoor hun borsten tegen elkaar kwamen.

Mijn hand gleed nu over de billen van Fiona terwijl ik met een vinger haar string tussen haar benen in volgde. Fiona ging breder staan en liet mijn hand tussen haar benen glijden. Ik voelde hoe nat de string was. Haar dijen waren zelfs vochtig, zo geil was ze.

"Nu kunnen jullie ze pas goed vergelijken..." zei Fiona licht hijgend. Terwijl hun borsten tegen elkaar aan duwden, streelden ze elkaar. Het verkoopstertje boog naar voren en gaf Emily een kusje op haar wang. Emily boog haar hoofd achterover waarop het verkoopstertje Emily bleef kussen in haar nek, haar oor, wang tot Emily weer naar voren boog. Ze kreeg nu een kusje op haar lippen. Hijgerig opende ze haar mond een beetje waarop het verkoopstertje zachtjes op de onderlip van Emily zoog. Emily kreunde nu duidelijk en trok het verkoopstertje dicht tegen zich aan. Het been van de jonge vrouw schoof tussen de benen van Emily en schuurde tegen Emily haar poesje. Haar hand schoof over Emily haar rug naar beneden.

"Voelt de stof van het broekje hetzelfde als van het behaatje?" vroeg Fiona aanmoedigend. Het verkoopstertje gleed met haar handen over de billen van Emily. Ondertussen zoenden de jonge vrouwen elkaar op de mond en gleed de tong van het verkoopstertje over Emily haar lippen. Haar hand plukte aan de string die Emily aan had. Uiterst voorzichtig gleed haar hand naar de voorkant van het broekje. Emily hijgde hoorbaar tijdens het zoenen.

Fiona maakte zich van mij los en voegde zich bij de meisjes. Met een hand streelde ze beiden over hun schouders.

"Jullie zijn lief voor elkaar..." zei ze. De jonge vrouwen leken geen aandacht voor Fiona te hebben. Maar Fiona zou Fiona niet zijn als ze het niet naar haar hand zou zetten. Ze streek Emily door haar haren en boog toen naar haar toe om haar een kus te geven.

"Voelt lekker he?" zei Fiona in Emily haar oor. Het meisje knikte.

"Friemelt ze lekker in je broekje?" vroeg ze verder. Weer knikte Emily. Fiona streelde ondertussen Emily haar rug en gleed naar haar billen. Toen keerde ze zich naar het verkoopstertje.

"We vinden het fijn dat je zo de tijd voor ons neemt." Ze legde een hand op de rug van de jonge vrouw. Dromerig keek ze op naar Fiona, die op haar hoge hakken een stuk groter was dan zij. Even flitsten haar ogen naar de grote borsten van Fiona.

"Vind je ze mooi?" vroeg Fiona. Het verkoopstertje keek betrapt. Fiona glimlachte haar toe. Ondertussen streelde Fiona de rug van het verkoopstertje die dit niet door had of gewoon toeliet. Emily bewoog haar onderlichaam op de friemelende hand en kreunde zacht. Haar geilheid maakte ons allemaal week en gewillig.

Met haar vrije hand begon Fiona de knoopjes van haar blouse los te pulken. Bij ieder knoopje sprong de blouse verder open. Het verkoopstertje keek hongerig naar de grote borsten.

"Hoe vind je mijn beha?" vroeg Fiona. Het verkoopstertje keek ernaar en zei niets.

"Voel maar..." moedigde Fiona haar aan. Het verkoopstertje voelde aarzelend met haar hand over de stof.

"Wel een verschil met die van Emily hŤ? Maak het haakje maar los". Fiona had een beha met frontsluiting aangedaan. Het verkoopstertje pulkte aan het haakje en de grote bollen sprongen letterlijk tevoorschijn. Emily had wel interesse en pakte meteen een van mijn borsten en kneep er zachtjes in.

"Ja, zo is het fijn... toe maar...". Het verkoopstertje voelde voorzichtig de grote ronding.

"Mmm... jaa... dat voelt fijn..." kreunde Fiona zachtjes. "Toe maar Emily" zei ze.

Emily boog naar voren en gaf een kusje op Fiona haar grote borst. Het verkoopstertje keek met grote ogen. Fiona haar tepels werden hard en staken fier omhoog. Fiona duwde zachtjes in de rug van het verkoopstertje.

"Toe maar..." zei ze. Het verkoopstertje boog naar voren en gaf voorzichtig een kusje op Fiona haar borst. Fiona gleed met haar hand onder het truitje van de verkoopster en voelde zachtjes aan haar borst.

"Mmmmm... kus ze maar... lekkerrrr..." kreunde Fiona. Haar woorden zweepten ons op.

"Oh.. ik krijg helemaal gevoelige tepeltjes... toe...kus ze voor me...". De twee jonge vrouwen zoenden de borsten en gaven kleine kusjes op de tepels van Fiona. Fiona trok de twee naar haar toe. De borsten duwden tegen haar buik en onderlichaam. Fiona streelde hen zo veel mogelijk. Ze ging met haar handen naar hun hoofden en kroelde ze door hun haar.

"Ohhhh... sabbel ze... toe..." kreunde ze. Emily tuitte haar lippen en zoog een tepel van Fiona in haar mond. Het verkoopstertje aarzelde maar nam toen traag de tepel in haar mond en zoog er voorzichtig aan. Al snel had ze de smaak te pakken en zag ik hoe ze de tepel met haar tong en lippen sabbelde.

Man, had ik een paal in mijn broek. Totnutoe had ik me zo min mogelijk bewogen, te bang om het moment te bederven. Maar nu moest ik toch wat spanning kwijt. Ik deed mijn riem los en gleed met mijn hand in mijn broek om de zaak even recht te leggen. Ik trok een paar keer aan mijn lul en voelde hoe mijn eikel door de voorhuid glibberde. Ook ik was bloedgeil. Na nog even mijn ballen goed te hebben gelegd, liet ik de zaak maar weer voor wat het was. Wie weet wat er nog ging gebeuren. Het voelde in ieder geval een stuk beter nu alles wat ruimte had gekregen.

"Mmmm... dat voelt zo fijn... ik voel het helemaal kriebelen tussen mijn benen..." zei Fiona. Met haar handen gleed ze naar beneden naar de billen van de meisjes. Emily ging gelijk tegen Fiona haar been aanstaan en schuurde ongehinderd tegen haar been aan. Het verkoopstertje was te geconcentreerd op Fiona haar grote borsten.

"Hoe heet je eigenlijk schatje?" vroeg Fiona. Het verkoopstertje maakte zich met enige tegenzin los uit haar gedachten en keek Fiona met een rode blos op de wangen aan.

"Bregje, mevrouw..." zei ze. Fiona boog zich voorover en gaf Bregje een licht kusje op haar mond. Het meisje hunkerde met heel haar lichaam naar meer.

"Aangenaam kennis te maken, Bregje" zei Fiona. "Dit meisje hier is mijn nichtje Emily, daar zit mijn man Maarten en ik heet Fiona. We vinden het heel fijn in jouw winkel. Heb jij het ook naar je zin?" vroeg ze naar de bekende weg. Bregje knikte en wist niet hoe verder te gaan.

"Bregje, heb jij een vriend?" vroeg Fiona.

"Nee mevrouw, ik heb niemand... ik ehhh... heb wel vriendinnen gehad..." zei ze. "Ik heb geen interesse in jongens..." zei ze en even keek ze met een schuldige blik mijn kant op. Dat was nou balen maar het was duidelijk waarom het knuffelen met Fiona en Emily haar opwond.

"Oh maar schatje, er zijn genoeg meisjes..." zei Fiona. Ze boog naar Bregje, de twee vrouwen keken elkaar onderzoekend aan. Fiona boog teder naar Bregje. De jonge vrouw keek hunkerend naar Fiona en na een tedere zoen op de lippen, startten ze een innige tongzoen. Fiona haar hand verkende de billen van Bregje en trok haar tegen zich aan. Aarzelend zocht de hand van Bregje over de rug van Fiona een weg naar haar billen. Emily gleed met haar opgewonden kutje tegen het been van Fiona terwijl ze de borst van haar tante weer had gevonden om op te sabbelen.

Fiona bewoog haar onderlichaam sensueel tegen de meisjes aan. Bregje voelde de druk van Fiona haar been tegen haar poesje en kon het nu ook niet laten tegen haar aan te bewegen. Haar hand gleed over het rokje van Fiona maar durfde niet verder te gaan. Het rokje schoof een beetje omhoog waardoor ik goed zicht kreeg op Fiona haar lekkere billen.

Fiona liet haar ene na haar andere arm soepeltjes uit haar blouse glijden zodat het kledingstuk op de grond viel. Met ontbloot bovenlijf stond ze nu tegen de meisjes aan. Haar borsten bewoog ze heen en weer. Emily volgde sabbelend de tepel van de ene tiet terwijl de andere tegen die van Bregje aan wreven. Het verkoopstertje werd steeds meer opgewonden. Wie weet hoe lang ze al geen sex had gehad. Het idee geilde me behoorlijk op.

Hoe geiler Bregje werd, hoe meer ze zich liet gaan. Ze zoende heftig met Fiona terwijl haar hand onder het rokje verdween en nu de blootgekomen billen van Fiona betastte.

"Uhmmm... ja, dat voelt lekker Bregje... je maakt me helemaal geil..." zei Fiona. "Ik ben helemaal nat..."

Emily was van Fiona haar borst overgegaan op het zoenen van Bregje haar nek. Het verkoopstertje werd zo van twee kanten opgegeild. Ze zoende Emily op haar mond en ook zij genoten van een heerlijk spel van hun tongen. Emily zakte echter weer wat lager waarop Bregje de borst van Fiona opnieuw aandacht gaf. Haar vingertoppen verdwenen tussen de billen van Fiona. Ze bereikte de onderkant van de rondingen en voelde met haar vingers friemelend aan de string van Fiona.

"Ohhh..." kreunde Fiona, "...ga door...". Aangemoedigd schoof Bregje met haar vingers tussen de benen van Fiona. Die ging meteen wat breder staan om zich lekker te laten betasten.

Emily zoende boven de borst van Bregje. Die reageerde door haar borst naar Emily te draaien. Emily zoende voorzichtig op de stevige borst en kuste toen de tepel. Een zachte kreun van Bregje was het gevolg. Fiona gleed hierop met haar hand in de legging van Bregje. Met haar hand streek ze over de billen van Bregje. Het meisje kreunde zacht en liet toe dat Fiona verder ging. Zelf schoof ze met haar vingers tussen Fiona haar benen heen en weer.

"Oh.. dat voelt zo lekker... je maakt me heerlijk nat, voel je?". Bregje knikte. Haar vingers gleden glinsterend tussen Fiona haar benen door. Omdat Fiona zo hoog stond op haar hakken, kon Bregje er goed bij. Fiona kon echter niet veel verder komen bij Bregje dan haar billen. Maar Emily wel. Terwijl ze op Bregje haar tepeltje sabbelde, zag ze dat Fiona niet verder kon reiken. Dus nam Emily het over. Met haar hand streelde ze de billen van Bregje en gleed toen met haar handen over de legging steeds meer naar de spleet in het midden. Bregje ademde zwaar.

Fiona draaide met haar onderlichaam en maakt wat ruimte. Bregje verplaatste gretig haar hand naar de voorkant van Fiona haar rokje.

"Oh ja... voel maar aan de voorkant..." zei Fiona geil. Bregje aarzelde niet en gleed met haar hand tussen hen in.

"Ohhhh..." kreunde Fiona, "ik ben zo geil... toe verwen me met je vingers..." moedigde ze aan. Bregje gleed met haar hand in het broekje en maakte vingerende bewegingen. Fiona schokte even.

Emily wreef nu vol met haar vingers over de broek tussen de benen van Bregje. Het verkoopstertje maakte ruim plaats voor Emily. Die zag haar kans waar en trok voorzichtig aan de broek van Bregje. Het meisje protesteerde niet en zo kon Emily de legging naar beneden trekken. Hiervoor moest ze zelf op haar hurken. Ze eindigde op haar knieŽn en begon streelde van daar de bovenbenen van Bregje. Met haar vingertoppen maakte ze lange strelende bewegingen tot in haar lies. Bregje schokte en begon haar onderlichaam ritmisch heen en weer te bewegen. Emily voelde voorzichtig met haar vingertoppen over de stof van het broekje van Bregje. Met uiterst voorzichtige strelingen gleed ze over de schaamlipjes van Bregje. Die kreunde zachtjes waarop Fiona haar op haar mond zoende. Bregje tongde wild. Emily gleed met twee vingers over de stof van Bregje haar broekje, precies door haar kutgleufje. Even schokte het meisje maar gaf geen weerstand. Haar eigen hand lag tijdelijk stil in Fiona haar onderbroek.

Emily maakte Bregje helemaal wild met haar strelingen over de stof. Met een vrije hand trok Emily de stof van het broekje hogerop. De venusheuvel van Bregje was duidelijk zichtbaar door de stof evenals de ruime vochtige plek die ze had. Emily schoof dichterbij. Met twee handen trok ze afwisselend aan de zijkanten van het onderbroekje dat een schurend effect had tussen de benen van Bregje. Met haar lippen kuste ze op de bovenbenen van het verkoopstertje. Die had volgens mij niet veel meer nodig om klaar te komen. Haar onderlichaam schoof heen en weer.

"Ohhh..." kreunde Bregje.

"Lief nichtje heb ik he?" zei Fiona. "Ze vindt het heel fijn om met een meisje te spelen. Vind je het fijn als ze met je speelt?"

Bregje kreunde een soort ja. Emily zoende steeds hoger op het bovenbeen van Bregje. Tot vlak voor het broekje. Met een vinger streelde ze Bregje over haar klitje en gezwollen lipjes. Het meisje kreunde en hijgde alsof ze elk moment kon komen.

Ik had het niet meer. Ik ritste mijn broek open, schoof deze met onderbroek en al naar beneden en voelde tot mijn grote opluchting mijn geile pik de lucht in zwiepen. Meteen trok ik er een paar keer aan. Allejezus dat was hard nodig. Bregje zag het niet of negeerde het. Ik ging gemakkelijk zitten en besloot met mijn pik te spelen tot het mijn beurt was voor actie.

Emily trok nog eens aan het broekje en zoende toen Bregje op haar broekje op de plaats waar haar lipjes zaten. Bregje kreunde weer. Nu trok Emily met twee handen het broekje traag naar beneden terwijl ze kleine zoentjes op dezelfde plek bleef geven. Na een paar adem benemende seconden gleed de stof onder haar lippen door. De kleine kusjes kwamen nu direct op de roze lipjes van Bregje. Tot mijn grote vreugde was Bregje helemaal kaal beneden. Haar schaamlippen waren heel opwindend gezwollen. Emily liet het broekje boven de knieŽn van Bregje hangen wat een geile aanblik bood.

"Ohhhhh..." kreunde Bregje. "Uhhmmmmmm...".

"Wil je dat Emily verder gaat?" vroeg Fiona. Bregje knikte.

"Wil je dat ze met haar tongetje over je lipjes gaat". Bregje begon licht te hijgen.

"Dat ze met haar tongetje door je gleufje gaat en haar mond over je lipjes laat glijden".

"Ja ja... " kreunde Bregje. Emily likte met het puntje van haar tong over de lipjes van Bregje.

"En dat ze je natte poesje zuigt en je sappen oplikt..." zei Fiona geil fluisterend.

"Oh jaaaa..." kreunde Bregje, bijna klaarkomend. Emily likte met het puntje van haar tong door het spleetje van Bregje. Het meisje liet prompt een straal geilheid lopen. Het liep langs de binnenkant van haar dijen langs haar benen naar beneden. Emily likte de binnenkant van Bregje haar bovenbeen.

Bregje streek met haar handen liefkozend door de haren van Emily. Ze had zich losgemaakt van Fiona. Ik wilde niet langer toeschouwer blijven en reikte naar Fiona haar billen. Met mijn handen stroopte ik traag haar onderbroekje naar beneden. Dat alleen was al goed voor een kreun van Fiona. Gewillig stapte ze uit het broekje en stond nu met haar benen uit elkaar terwijl ze uitdagend met haar kontje naar me draaide. Dat kon ik niet langer weerstaan. Ik stond op en ging achter haar staan. Met mijn ontblote eikel schoof ik onder haar rokje. Fiona zuchtte diep toen ze voelde wat er gebeurde. Mijn eikel gleed tegen haar hete natte lipjes aan. Als vanzelf schoof mijn eikel precies door haar gleufje. Na twee keer heen en weer bewegen was Fiona ongeduldig en duwde haar onderlichaam tegen mijn paal. Omdat ze op hoge hakken stond, kon ik haar van achteren goed nemen. Mijn lul schoof soepeltjes in haar natte grotje. Fiona kreunde en liet zich op mijn pik zakken. Halverwege bewoog ik 'm weer naar buiten en neukte haar zo voorzichtig van achteren.

Over Fiona haar schouder keek ik naar Bregje. Ze had prachtige borsten. Ze bleef Emily verliefd aankijken terwijl Emily half onder haar zat, met haar tong over haar poesje gleed en af en toe opkeek naar Bregje. Bregje bewoog haar onderlichaam traag neukend op Emily haar tong. Die Emily, wat een heerlijk ondeugende tiener is dat toch!

Ik werd bloedgeil van de intens genietende meiden. Het duurde dan ook niet lang of ik stond zwaar hijgend Fiona van achteren te neuken. Met diepe stoten pompte ik mijn pik in haar. Fiona boog wat voorover om mij nog beter toe te laten. Hierop pakte ik haar borsten en speelde met de grote bungelende memmen. Als in een geile droom keek Bregje naar onze verrichtingen. Die blik... kreun...

Emily likte Bregje heel gedienstig maar was zelf natuurlijk ook zo geil als boter. Wijdbeens op haar knieŽn zittend vingerde ze zich met twee vingers. Aan de snelheid te zien kon het niet lang duren of het meisje kwam zelf ook klaar.

Fiona boog nog meer voorover en kuste Bregje haar borsten. De jonge vrouw zette grote ogen op. Fiona kuste een tepel en nam deze in haar mond. Bregje hijgde zwaar en een blik op haar gezicht zette mij weer in vuur en vlam. Mijn lul verdween in de zuigende kut van Fiona. Ik liet mijn pik een stukje naar buiten komen en duwde hem dan weer volledig naar binnen. Een sappig smakkend geluid was het gevolg. Nu liet ik 'm helemaal uit haar snee glijden, bekeek met gretige blik hoe ze voorover gebogen stond met haar rokje omhoog op haar hoge hakken, sabbelend op de jonge vrouw haar tiet. Haar schaamlippen stonden gezwollen en waren helemaal vochtig van het geil. Ik duwde mijn eikel er traag tegenaan en genoot van het traag openen van haar warme schaamlipjes. Met korte stootjes schoof ik steeds dieper in haar soppende spelonk. Met mijn handen kneedde ik zachtjes haar lekkere kont. Toen ik stil hield voelde ik Fiona hongerig haar onderlichaam op mijn pik heen en weer schuiven.

Ik beet op mijn lip, dacht aan gekke dingen, kneep mezelf. Niets hielp. Ik ging klaar komen en dat al zů snel. Ik baalde al voor ik kwam maar zou er wel volop van genieten. Mijn pik groeide nog tot het uiterste en voor ik kon waarschuwen, schoot ik mijn zaad diep in mijn voorovergebogen vrouw.

"Ahhhhhh... " kreunde ik. Bregje keek mee lodderig aan. Die blik was het laatste dat ik nodig had. Terwijl ik het verkoopstertje in me opnam, schoot ik golf na golf sperma in de heerlijk zachte warme doos. Wat was dat lekker!

Mijn harde bleef nog even aan en daarom neukte ik relaxt door tot grote tevredenheid van Fiona. Ik gleed met mijn handen over haar lichaam en trok de huid rond haar poesje omhoog om haar te plezieren.

Opeens hoorde ik het verkoopstertje dieper ademhalen. Hijgerig schuurde ze met haar onderlichaam heen en weer over de tong van Emily. Mijn nichte had ondertussen meerdere vingers in de gleuf van Bregje gestoken en stimuleerde haar naar een hoogtepunt. Met het puntje van haar tong ging ze snel over het knopje van Bregje. Fiona kneep zachtjes in Bregje haar borsten en toen kwam ze klaar.

"Ohhhh..." kreunde ze luid. Emily vind het signaal op en stopte met het klitje snel te likken. Ze zoog op het bobbeltje en vingerde nu snel met twee vingers. Bregje schokte en kreunde nogmaals.

"Ohhhh...jjjaaaa... ohhh ohhh ohhh..." ging het. Op het moment dat ze door haar benen dreigde te zakken, pakte Fiona haar vast en knuffelde haar. Mijn lul gleed met een slobberend geluid uit haar doos. Bregje zoende Fiona gretig op haar mond. Hun borsten gleden tegen elkaar en Emily stond op. Haar gezicht was rood van inspanning, haar tepeltjes stijf van opwinding. Met verlangen keek ze naar mijn halfharde lul. Ze liep op me af en omhelsde me. Haar pittige jonge borsten priemden tegen mijn borst. Ze zoende me in mijn nek en wreef tegen me aan. Ik voelde hoe mijn lul tussen ons in omhoog steeg. Verlekkerd gleed Emily er tegenaan met haar benen. Mijn pik was aan het groeien maar werd nu tegengehouden door Emily haar onderlichaam. Ik voelde de hartslag van Emily tekeer gaan terwijl ze me in mijn nek zoende. Ik wist dat het me moeite zou kosten me te bedwingen.

Bregje nam Fiona haar hand en trok haar mee verder de winkel in. Ik zag ze bij diverse speeltjes rondkijken. Ondertussen hapte Emily als een vis naar mijn lippen en zoog op mijn lip. Dit was onweerstaanbaar! Ik liet haar haar gang gaan en voelde hoe haar tong mijn mond binnen sloop. Opeens was ik me ook bewust van haar hand die mijn lul vastpakte. Tussen ons in begon ze me af te trekken. Ik gleed met een hand over haar rug naar haar billen en betastte haar strakke huid en volgde de lijn tussen haar billen. Emily reageerde door haar onderlichaam tegen me aan te drukken. Mijn paal stond nu stijf tussen ons in en Emily speelde met mijn ballen. Ze reed met haar poesje tegen mijn bovenbeen, zich heel duidelijk bewust van de gevoelens die ze bij me losmaakte.

Fiona kwam vreemd lopend terug met Bregje. Het was duidelijk dat ze een speeltje in haar poesje had. Bregje moest erom lachen. Fiona liep alsof ze ieder moment klaar kon komen. Een vreemd schouwspel. Toen ze door had wat er bij ons gaande was, gebaarde ze me dat dit niet de tijd en de plaats was voor sex met Emily. Om het meisje toch te bevredigen, gleed ik met mijn handen tussen haar benen. Hierop spreidde ze deze direct voor me. Ik omvatte haar poesje en voelde hoe nat ze was. Met mijn middelvinger streek ik door haar spleetje, wat een kleine schok in haar teweeg bracht. Ze trok me sneller af en ik begon de reprimande van Fiona te vergeten. Met mijn onderlichaam in haar hand stotend stond ik op het punt mijn nichtje op te tillen en mijn pik in haar te laten glijden.

Ze tilde een been op waardoor mijn vingers beter toegang vonden tot haar gaatje. Ze haakte haar been achter de mijne en bewoog ritmisch met haar onderlichaam tegen mijn hand en indirect ook tegen mijn pik. Ze liet mijn pik los en hijgend schuurde ze met haar poesje tegen mijn ballen en pik. Ik tilde haar been op en hield deze voor haar omhoog. Ik schoof een been tussen die van haar in en voelde de warmte van haar poesje tegen mijn zak. Zachtjes kreunend en heupwiegend maakte ze me gek van verlangen. Ik hield haar strak tegen me aan en bewoog mijn onderlichaam tegen het hare, alsof we aan het neuken waren. Ze boog naar achteren en leunde op de massagetafel achter haar. Ze zoende me en trok me mee. Haar kontje lag op de rand van de tafel en loom liet ze zich achterover glijden. Haar benen kwamen los van de grond waardoor ze de gelegenheid had om ze te spreiden en me zo haar jonge gleufje aan te bieden. Mijn lul lag op haar lipjes en streek er over heen en weer.

Emily lag nu op haar rug en sloot haar ogen. Net toen ik besloten had mijn glibberige eikel tussen de jonge gleufdeurtjes te steken, trok Fiona me naar achteren. GeÔrriteerd keek ik haar aan en lacherig sleepte ze me weg bij mijn heerlijk jeugdige nichtje. Voordat Emily kon protesteren zat Bregje op haar knieŽn tussen haar benen en likte Emily haar kutje.

"Nee... ik wil... die piemel..." klaagde Emily maar werd toen overmand door haar geile gevoelens en was al snel in de ban van de kundige tong van Bregje.

Fiona was op haar hurken gezakt en had mijn lul in haar mond genomen. Met lome lange halen zoog ze ervaren aan mijn paal. Zo nu en dan liet ze 'm expres uit haar mond floepen om wat te zeggen.

"Wilde je nou bijna..." begon Fiona en likte een paar keer mijn eikel.

"... je kleine nichtje een beurt geven...". Mijn eikel verdween tot ver in haar mond terwijl haar tong eroverheen dartelde.

"Met je dikke pik dat jonge kutje nemen..." kreunde ze, mij ophitsend. Voor mijn ogen zag ik hoe Emily verlangend naar mij keek maar in een waas van genot was. Ze streelde haar eigen borsten en kneep zachtjes in haar tepeltjes.

"... je glibberige eikel tussen die zachte natte lipjes duwen..." zei Fiona terwijl ze haar lippen tuitte en mijn eikel er doorheen liet glijden.

"Oh ja... " kreunde ik.

"... tot je met je ballen in dat nauwe gaatje zit..." plaagde Fiona me verder. Ik had niet lang meer nodig. Fiona kreunde en zoog vakkundig op mijn pik. Ik keek nog een keer naar Emily haar jonge venusheuveltje waar Bregje met haar tong overheen speelde.

"Aaaahhhhh..." kreunde ik en schoot een lading sperma in Fiona haar mond. Ze keek me stout aan en liet mijn eikel over haar lippen glibberen. Een tweede lading schoot op haar lippen en geil smeerde ze mijn eikel door mijn eigen zaad over haar lippen.

"Oh oh ohhhhhh..." kreunde Emily die nu ook klaarkwam. Ze schokte en zoog lucht tussen haar lippen naar binnen. Ze kreunde en hijgde dat het een lieve lust was. Zelf was ik heerlijk leeggezogen door Fiona, die weet wat ik lekker vind.

Het duurde even voor we weer energie hadden om verder te gaan. Bregje bracht haar kleren al op orde en leek wat ontdaan te zijn door het hele feest.

"De ehh winkel moet bijna weer open..." piepte ze ongemakkelijk.

"Geeft niets schatje, we kleden ons aan en kopen wat uit je winkeltje en dan gaan we" zei Fiona. Bij de kassa rekenden we het een en ander af en spraken met Bregje af dat ze een keer langs zou komen als Emily bij ons was. Dat leek haar een leuk idee.

"Eh, dat speeltje wat je me eerder hebt gegeven, reken ik wel af maar laat ik op z'n plekje zitten" zei Fiona. Bregje kreeg een kleur maar rekende ook dat speeltje gewoon af.

Buiten gekomen was alles weer gefatsoeneerd. We liepen terug naar de auto met onze nieuwe aankopen maar moesten om de 50 meter even blijven staan omdat Fiona 'problemen' had met haar speeltje.

"Hihi... wat een geinig dingetje" zei ze met een blos op haar wangen. In de parkeergarage hield ze weer stil maar nu pakte ik haar hand en trok haar mee.

"Nee, niet doen!" piepte Fiona maar ik had zo'n vermoeden.

"Ohh... neee... ohhhhh..." kreunde Fiona. Diverse mensen keken ons vreemd aan. Ik omhelsde Fiona terwijl ze met slappe benen tegen me aan hing. Jawel, ze was zojuist klaargekomen.

"Rotzak..." zuchtte ze.

"Had je me net maar niet tegen moeten houden.." zei ik gemeend. Fiona stapte in de auto en wreef nog nagenietend met haar benen tegen elkaar. We zijn snel naar huis gereden.

Thuis stapten Fiona en Emily samen onder de douche en kwamen pas veel later weer schoon tevoorschijn. Ik had ondertussen het eten klaargemaakt. Fiona maakte het af terwijl ik snel nog even onder de douche sprong. We aten smakelijk en 's avonds waren we allemaal moe van het shoppen. Het werd een avondje fantasieloos bank hangen zonder bijzonderheden. Emily ging half twaalf naar bed en half een gingen wij.

Zondagochtend werd ik geil wakker. Zoals gewoonlijk sliep ik naakt. Mijn pik was snoeihard. Maar nu ik erover nadacht, voelde ik dat er een hand omheen zat. Verbaasd keek ik naast me. Tussen ons in lag Emily in een pyjama. Fiona was ook wakker en keek glimlachend naar mij. Zij lag ook naakt en tegen Emily aan.

"Goeiemorgen lieverd" zei ze. "Emily wilde graag tussen ons in liggen, net als vroeger. Je hebt toch geen bezwaar?". Eh nee, natuurlijk niet. Emily streelde met haar vingertoppen over mijn fluweelzachte zak. Fiona had haar arm over Emily liggen en streek met een wijsvinger over de stof waar haar borst zat. Heel teder en heel relaxt. Emily had twee staartjes in en zag er zo heel jong uit. Emily speelde onder het dekbed met mijn ballen. Ik genoot van de subtiele aanraking en liet haar haar gang gaan.

Fiona maakte met een hand een knoopje los van Emily haar pyjama. Ze schoof met haar hand in de pyjama en friemelde vervolgens met een borst van het jonge meisje. Emily keek even lodderig en genoot van de aanraking.

"Toe Emily, vertel ome Maarten eens wat je mij net vertelde" zei Fiona. Emily kijkt even bedenkelijk en zegt dan:

"Ik werd vanmorgen wakker met vlinders in mijn buik. En niet dat ik verliefd ben maar het voelde gewoon een beetje gek" zei Emily.

"En wat voelde je nog meer?" moedigde Fiona haar aan.

"Nou, het kriebelde een beetje in mijn poesje..." zegt Emily zachtjes.

"Zo..." zeg ik om ook bij te dragen aan het verhaal.

"Ja, en toen ik even in mijn broekje voelde was mijn poesje zelfs een beetje vochtig" zei Emily. Met een wijsvinger glijdt ze over de lengte van mijn paal.

"Oh jee" is mijn antwoord.

"Ja, wilt u het misschien ook even voelen?" vraagt Emily zoetjes. Ik knik en glijd met mijn hand tussen ons in. Ik schuif met mijn hand tussen haar benen en voel over haar onderbroekje. De stof zit enigszins tussen haar lipjes en voelt vochtig aan.

"Nou, inderdaad" zeg ik. Ik trek mijn hand weer terug.

Fiona maakt nog een knoopje los van het pyjamaatje en een beetje inkijk wordt zichtbaar.

"Haar tietjes zijn ook helemaal gevoelig, ome Maarten" zegt Fiona. En terwijl ik naar het pyjamaatje kijk, maakt Fiona nog een knoopje los en schuift traag de stof opzij. Emily haar borst wordt zichtbaar. Haar tepeltje is helemaal hard van opwinding. Fiona masseert het zachte vlees. Emily kreunt zachtjes. Fiona buigt naar Emily en geeft haar teder een zoen op haar wang. Emily draait naar haar toe waarop Fiona haar een klein kusje op haar mond geeft.

Fiona leunt op een arm waardoor haar grote borsten zichtbaar worden. Altijd een mooi gezicht om naar te kijken. Met haar vrije hand schuift Emily haar hand richting de grote borst.

"Ja, voel maar...". Emily streelt het zachte vlees en knijpt zachtjes in de harde tepel. Fiona kreunt een beetje.

"Ohh.. mmmm... nu voel ik ook kriebels in mijn poesje..." zegt Fiona. Emily giechelt.

"Wordt het ook vochtig?" vraagt Emily. Fiona haalt haar schouders op.

"Ik weet het niet..." zegt ze. Emily kijkt vragend maar gaat er verder niet op in. Fiona gaat weer achter Emily liggen en glijdt met haar hand weer richting Emily haar borsten. Traag streelt ze met haar vingertoppen de zachte jonge huid van Emily. Het meisje sluit haar ogen even en geniet van de tedere aanraking. Ik kijk alleen maar en besef met een kleine teleurstelling dat Emily haar hand van mijn pik heeft gehaald. Desondanks lig ik met een enorme paal in bed.

Fiona streelt en masseert Emily haar borst en neemt daar ruim de tijd voor. Het meisje begint zwaarder adem te halen onder de erotische aanraking. Fiona plukt zachtjes aan de tepel, knijpt zachtjes in het vlees van de borst en omvat het met haar hand. Emily sluit haar ogen en golft mee in het ritme van Fiona haar acties.

Ik besluit niet langer werkloos toe te kijken en knoop voorzichtig de knoopjes van Emily haar pyjama verder los. Als ze allemaal los zijn schuif ik de stof over haar zij en bewonder haar strakke buikje. Ik schuif ons dekbed wat meer naar beneden en kan nu de bovenkant van Emily haar onderbroekje zien. Met mijn wijsvinger glijd ik liefkozend over haar buikje tot ze een spier vertrekt vanwege het kietelen. Ze opent haar ogen even en kijkt me gelukzalig aan; een glimlach vormt zich op haar lippen.

Fiona schuift Emily haar pyjama over haar schouder en met enige hulp van Emily glijdt haar arm uit de mouw. De pyjama valt tussen Fiona en Emily in op bed. Fiona schuift met haar volle borsten tegen de rug van Emily die hierop glimlacht en vooral geniet. Fiona kust Emily in haar nek en glijdt met haar arm om haar heen. Nu schuift ze ook met haar onderlichaam tegen Emily aan.

"Ik hou zo van jullie..." zucht Emily.

"En wij heel veel van jou, Em" zegt Fiona. Emily trekt een knie op en Fiona schuift direct haar been over Emily haar been zodat ze verstrengeld liggen. Ik ga meer op mijn zij liggen en kijk Fiona verliefd aan. Ze kijkt heel gelukkig terug. Ik streel de twee over hun zij en glijd dan met mijn hand naar Fiona haar billen. De warme bollen liggen heerlijk warm onder het dekbed. De aanraking alleen al maakt me geil. Ik streel de rondingen en glijd met mijn vingertoppen door haar bilnaad. Als ik onderaan kom voel ik vocht van zweet of opwinding. Waarschijnlijk een combinatie van beide.

"Mmmmm... wat liggen we lekker zo. Een echte zondagmorgen. Niets moet en we hebben overal tijd voor..." zucht Fiona tevreden. Emily kruipt zo mogelijk nog meer in Fiona. De hand van Fiona streelt nog steeds de borsten van Emily maar bestrijkt een groter gebied. Van haar borsten gaat de platte hand over de warme strakke huid van Emily haar buik tot aan de bovenkant van haar onderbroekje en weer terug. Ik buig naar voren en kus Fiona. De zoen wordt liefdevol beantwoord waarna ik weer mijn oude positie inneem.

Fiona kust Emily op haar schouder en trek het meisje zachtjes naar zich toe met als gevolg dat Emily op haar rug komt te liggen. Fiona ligt met een been over die van Emily. Nog even worstelt Emily zich uit haar pyjamajasje en ligt dan met ontbloot bovenlijf op haar rug in bed. Fiona hervat het betasten van de jonge borsten. Na een stille minuut kust Fiona Emily weer op haar schouder en volgt dan met kleine kusjes een route naar de zachte puntjes. Emily haar borst gaat op en neer van een zwaardere ademhaling en bijpassende hartslag. Superteder zoent Fiona de zijkant van de borst van het meisje.

Ik ben ondertussen zo geil dat ik even aan mijn pik moet trekken. Verbaasd over mijn eigen geilheid voel ik hoe mijn eikel door mijn voorhuid glibbert. Och wat voelt dat lekker. Ik besluit actiever deel te nemen aan de traag in elkaar opgaande vrouwen voor me. Ik zoen de vrije schouder van Emily die hierop even haar ogen opent en me loom aankijkt. Hierop zoen ik het meisje zacht op haar lippen en streel met een wijsvinger over haar wang. Een klein zuchtje is haar antwoord.

Met mijn hand ga ik op zoek naar die jonge zachte borstjes van haar. Ondertussen zoent Fiona Emily op haar wangen en als Emily bijdraait zoenen ze elkaar op de lippen. Fiona opent haar mond een beetje waarop Emily met haar tongetje over de rand van Fiona haar lippen gaat. Ik glijd ondertussen met mijn hand over Emily haar lichaam op en neer zoals ik Fiona eerder zag doen. Bij de rand van haar onderbroekje stop ik even en trek plagend aan het elastiek. Emily schokt even waaruit ik opmaak dat ze bijzonder gevoelig is.

Fiona heeft met haar tong contact gemaakt met die van Emily. De puntjes spelen met elkaar. Fiona ligt tegen Emily aan en haar grote borst ligt tegen de kleine van Emily. Met haar hand heeft Fiona hun borsten tegen elkaar aangelegd zodat de tepels elkaar kunnen raken. Door heen en weer te bewegen raakt Fiona haar tepel die van Emily afwisselend wel en niet.

Mijn hand ligt nu op de rand van Emily haar onderbroekje. Ik houd me in om Emily te laten wennen aan de aanwezigheid van de hand. Met mijn vingertoppen draai ik kleine rondjes op de stof vlak boven haar kutlipjes. In wat een eeuwigheid lijkt te duren, streel ik met mijn vingertoppen steeds meer richting haar geile gleuf. Ik kan de vochtigheid al voelen en besef daarmee dat ik in de buurt komt.

Emily is met Fiona verstrengeld in een tongzoen terwijl Fiona haar borst vol tegen die van Emily ligt. Mijn vingers glijden heel licht over de bovenkant van Emily haar poesje. Ik merk dat haar ademhaling gejaagder gaat. Haar borst gaat op en neer van opwinding. Met mijn vingertoppen glijd ik over haar schaamlipjes over de stof van haar onderbroekje. Ik merk dat de stof makkelijk tussen haar schaamlipjes blijft liggen. Daarom streel ik met mijn vingertoppen door de gleuf. Emily legt haar been wat wijder om mij meer toegang te geven. Ik glimlach bij het idee dat het een puur biologische reactie is en dat ze zich misschien niet eens bewust is van deze handeling.

Met mijn vingers glijd ik door haar lies en over de binnenkant van haar bovenbeen. Ik raak het warme zachte vlees aan en maak op en neer gaan de bewegingen richting haar kutje. Met mijn hand streel ik over haar broekje, neem haar poesje in mijn hand en masseer voorzichtig haar gevoelige poesje. Emily kronkelt met haar onderlichaam tegen mijn hand aan en is Fiona inniger gaan zoenen.

Ik ga rechtop zitten en met mijn linkerhand zoek ik Emily haar borst op en streel deze. Met mijn rechterhand streel ik de binnenkant van haar dij en trek licht aan haar been. Als vanzelf schuift ze haar been mee en opent zo haar schoot nog meer. Ik schuif mijn knie onder haar been en trek haar been nog meer naar me toe. Gewillig laat Emily haar poesje meer blootleggen. Plagend schuif ik met mijn vinger onder het pijpje van het broekje en streel haar vlak langs haar poesje. Het is er helemaal nat.

Fiona schuift iets omhoog en heeft haar borst nu op de hoogte van Emily haar gezicht. Het meisje geeft kusjes op de warme rondingen en schuift daarmee iets diagonaal in bed. Fiona trekt haar hoofd tegen haar borst terwijl ik Emily haar been nog meer omhoog trek. Omdat ik iets ben gaan verzitten, is mijn harde pik onder haar been doorgegaan en rust nu tegen de binnenkant van haar dij. Emily schokt even en sabbelt dan geil aan Fiona haar tepel.

"Oh jaaa... dat vind ik fijn..." kreunt Fiona. Emily maakt nu een constant neuriŽnd geluid van geilheid. Ik streel nog eens haar kutlipjes en trek dan de stof van haar broekje in haar gleufje. Ze kreunt even van de plotselinge aanval van haar oom.

"Ohhh... nu is mijn kutje ook helemaal nat aan het worden..." kreunt Fiona. "Voel maar eens..." zegt ze geil tegen Emily. Het meisje strekt een hand uit en gaat op zoek naar de kale natte doos van haar tante. Ze glijdt met haar hand over de venusheuvel en komt dan in de natte gleuf van Fiona. Met een verrukte uitdrukking friemelt ze tussen Fiona haar benen.

"Ohhhh... dat voelt zo fijn..." kreunt Fiona aanmoedigend. Emily blijft met haar vingers tussen de benen van Fiona friemelen. Die trekt een been op en geeft Emily zo alle ruimte. Het dekbed glijdt nu van ons af. Omdat de temperatuur in de slaapkamer aangenaam is, valt het niet op.

Ik streel Emily haar kuit en knie en duw haar been dan wat samen. Ik til het op, verschuif wat en leg haar been aan mijn andere kant neer. Ik zit nu tussen haar benen in terwijl ik op mijn knieŽn zit met een enorme paal. Ik buig voorover en kus Emily op haar platte buik, ervoor zorgend dat mijn pik niets raakt. Met twee handen streel ik haar over haar benen en in haar liezen. Emily kronkelt en schuift en haar poesje golft heerlijk mee onder de aanraking. Ik vermijd echter haar lipjes te raken en zie hoe vreselijk geil ze wordt. Haar broekje is nu ter hoogte van haar spleetje doorweekt. Ik buig nog eens voorover en kus haar op haar buik en geef haar kleine kusjes richting haar poesje. Op de stof van haar onderbroekje kus ik haar kutlipjes en plaats van mijn mond over haar poesje en sabbel door de stof heen aan haar gleufje. De geur is weeÔg en maakt mij ook helemaal geil.

Als ik naar Fiona kijk, zie ik dat zij ook helemaal opgaat in onze verstrengeling. Emily schuift nu twee glibberende vingers door de gleuf van Fiona en wrijft haar over haar klitje. Fiona neukt de hand van Emily zoveel ze kan. Haar borsten duwt ze in het gezicht van het meisje dat met haar ogen gesloten op de stijve tepel van Fiona sabbelt.

Ik schuif met mijn handen over de binnenkant van Emily haar dijen en til haar benen daarbij een beetje op. Als vanzelf spreidt Emily haar benen voor me. Ik geniet van het uitzicht. Haar broekje heeft een grote natte plek en door haar benen wijder te spreiden, glibbert haar onderbroekje een beetje tussen haar lipjes. Ik schuif wat naar voren op mijn knieŽn tot ze tegen haar billen aankomen. Mijn lul staat knalhard omhoog en zweeft nu boven haar natte broekje zonder het te raken. Emily kreunt zachtjes. Ik duw haar benen omhoog waardoor mijn pik klem komt te zitten tussen haar bovenbenen. Emily zucht diep maar kreunt als ik mijn pik tussen haar benen heen-en-weer beweeg. Ze kronkelt met haar onderlichaam. Mijn ballen schuiven over haar onderbroekje en stimuleren zo haar gevoelige schaamlipjes.

"Wat doet ome Maarten nu? Hij gaat met zijn grote pik tussen je benen..." kreunt Fiona, zichzelf maar ook ons met haar woorden opgeilend. Ik duw Emily haar benen naar voren waardoor haar kutje meer tegen mijn paal aankomt. Droogneukend schuift mijn pik nu over haar lipjes tussen haar benen. Het meisje kronkelt en kreunt nu hardop. Ze is zo geil dat ze af en toe schokt van de aanraking van mijn harde paal op haar onderbroekje. Ik schuif met mijn harde paal over het onderbroekje en schuur zo over haar natte plekje. Emily kreunt heerlijk genietend.

"Mmmm... ik vind het zo fijn dat je mijn grote tepel sabbelt en met je hand tussen mijn benen friemelt. Je maakt me kletsnat..." kreunt Fiona. Ik spreid Emily haar benen en streel de binnenkant van haar dijen. Met mijn vingers trek ik haar broekje in haar natte gleuf. Haar gezwollen schaamlipjes krullen om het broekje heen. Ik trek haar broekje goed omhoog zodat haar klitje gestimuleerd wordt. Met een geile kreun bedankt Emily mij voor mijn acties. Ik schuif iets naar achteren en raak dan haar lipjes aan met mijn ontblote eikel. Als door een wesp geprikt, schokt Emily van de plotselinge verwennerij. Ik verken haar lipjes door met mijn eikel eroverheen te glijden. De lipjes beginnen te glinsteren van al het geil dat eroverheen smeert.

Ik duw mijn eikel tegen het onderbroekje waar haar kutgaatje zit. Emily kronkelt met haar onderlichaam. Met een vinger trek ik de stof uit haar gleufje en schuif het opzij. Voor me ligt nu mijn gewillige nichtje met haar geschoren poesje bloot te hunkeren naar mijn genotstaaf terwijl mijn vrouw geil kijkend mijn verrichtingen volgt.

"Oh mmjaa...toee..." kreunt Emily, nog steeds zuigend op de tepels van Fiona. Ik heb de stof van haar onderbroekje zoveel mogelijk opzij geschoven en schuif nu, mezelf dwingend me te beheersen, met mijn eikel over haar lipjes. Emily kronkelt en worstelt om mijn pik in haar kleine gaatje te krijgen. Maar zo snel wil ik niet toeslaan. Met mijn duimen trek ik voorzichtig aan haar huid waardoor haar lipjes uit elkaar gaan. Als een ontluikende bloem komt het roze van haar kutgaatje in beeld. Met mijn eikel glijd ik over haar lipjes. Oh, wat is dit zalig!

"Wil je die grote piemel van ome Maarten in je kutje, Emily? Lijkt dat je wat?" hijgt Fiona. Emily kreunt bevestigend. Ik schuif mijn eikel door de gleuf en laat hem dan op haar zichtbare klitje rusten. Met stalen zenuwen wrijf ik mijn eikel over het bobbeltje. Een beetje voorzaad glibbert uit mijn eikel. Loom maak ik nu neukbewegingen over haar glibberige lipjes. Oh wat smacht ik ernaar mijn paal naar binnen te laten glijden. Maar omdat het haar eerste keer is wil ik de beleving zo groots mogelijk maken. Al kost het me moeite.

"Uhmmm... dat ziet er zo lekker uit..." kreunt Fiona. Emily hijgt en beweegt heel haar lichaam om mijn paal in haar kutje te krijgen. Met mijn hand stuur ik mijn paal door haar lipjes, iets dieper deze keer. Ik kan me amper nog bedwingen. Nog een paar keer herhaal ik mijn wrede plaagpartij.

"Alsjeblieft... toe... neuk me!" kreunt Emily half van de kaart. Ik steek mijn eikel tussen haar lipjes en stoot zachtjes. De eikel is zo immens groot door mijn geilheid dat hij er met geen mogelijkheid in gaat passen. Ik duw tegen de lipjes en hoor Emily hijgen.

"Ohhh... wat is ie groot..." zegt ze. Ik duw zachtjes door. Slechts het puntje van mijn eikel steekt nu tussen haar lipjes. Ik neuk zachtjes en kom steeds een millimeter dieper. Oh wat is dit geil. Fiona kijkt lodderig en vingert zichzelf nu Emily geen aandacht meer voor haar heeft. Met twee vingers beweegt ze ervaren in haar kletsnatte poes. Emily tast tussen ons in en pakt mijn pik vast. Gretig en geŽrgerd door mijn traagheid, trekt ze eraan in de hoop dat ik nu toch echt werk maak van mijn penetratie.

"Oh toe nou!" kreunt ze. Ik stoot harder. De eikel zit erin! God wat is ze nauw. Heel haar jonge kutje zuigt zich vast om mijn eikel. Aan vocht geen gebrek, ze is werkelijk kletsnat. Ik neuk haar met kleine stootjes. Ik kijk verlekkerd hoe haar jonge geschoren lipjes om mijn paal sluiten. Ze bewegen mee als mijn eikel een stukje naar buiten komt en sluiten zich meteen weer om mijn stam als ik haar dieper neuk. Langzaam voel ik hoe ze oprekt. Ongetwijfeld was ze eerst gespannen voor wat er ging gebeuren en neemt haar geilheid het vanzelf over.

"Ohhh... wat groot..." kreunt Emily. Trots duw ik mijn paal nog wat dieper. Fiona is in beweging. Ze draait bij en kust nu Emily haar jonge borstjes. Met kleine kusjes brengt ze de tiener nog verder in vervoering. Traag baant ze zich een weg naar beneden. Ze zoent Emily haar buik en trekt dan geroutineerd aan haar schaamlipjes om de klit bloot te leggen. Met een natte vinger gaat ze voorzichtig over het gevoelige bobbeltje. Emily kreunt en hijgt.

"Ohhh... ik... ohhhh... ga zo komen... " kreunt Emily. Ik maak mijn neukbeweging groter tot ik helemaal uit haar ben. Dan stoot ik weer tussen de lipjes naar binnen. Na een paar keer komt Fiona met haar hoofd naar voren, pakt mijn pik en laat hem diep in haar mond verdwijnen. De afwisseling is fantastisch! Meteen hierna schuift ze hem weer voor Emily haar poesje en dring ik weer bij mijn nichtje naar binnen. Een geile kreun is onze beloning. Ik houd het ritme laag en neuk Emily loom en diep. Het meisje kronkelt iedere keer als ik diep in haar zit.

Bij een volgende keer dat ik uit haar kom, duikt Fiona met haar mond op het klitje van Emily en zuigt er vol overtuiging aan.

"Ohhhhh... uhhmmmm... ik kom... ohhh ik kommmmmm..." kreunt Emily. Ik schuif mijn pik weer een stukje in het meisje terwijl Fiona het klitje blijft likken. Emily kromt haar rug, pakt Fiona haar hoofd in haar handen en duwt haar steving op haar poesje. Met veel liefde zuigt Fiona zo goed mogelijk op Emily haar bobbeltje. Het meisje gilt een kreetje, schokt en komt uitgebreid klaar.

"Stop... stop... alsjeblieft..." hijgt Emily. Het meisje is uitgeput. Enigszins teleurgesteld trek ik mijn pik terug en streel haar nu over haar benen. Fiona pakt mijn pik vast en zuigt er even lekker aan. Met slurpende geluiden pijpt ze me al snel richting een orgasme. Maar dat ben ik nog niet van plan. Emily lust vast nog meer. Net als ik me terug wil trekken, knijpt Fiona even in mijn ballen waardoor het gevoel wegzakt. Dan laat ze me met rust en kijkt me ondeugend aan.

"Dat was lekker he?" zegt Fiona dan tegen Emily. Het meisje knikt en kijkt gelukkig.

"Wil je nog meer?" vraagt Fiona na een korte stilte. Emily knikt aarzelend.

"Goed, kruip dan maar op je oom" zegt ze. Ik begrijp de hint en ga languit op bed liggen. Mijn lul is onverminderd groot als Emily aarzelend over mij heen stapt. Fiona helpt haar mijn pik tegen haar poesje te zetten en dan glijdt ze vanzelf over mijn paal. Hij gaat meteen de diepte in. Emily laat zich voorover vallen en steunt op haar handen. Haar kittige borstjes hangen boven mij. Met twee handen pak ik deze heerlijke gelegenheid aan en knijp zachtjes in haar tietjes.

"Jij bent nu de baas, Em" zeg ik. Het meisje beweegt al naar voren en achteren om mijn pik in haar te voelen. Ze moet even op gang komen maar al snel is ze net zo gretig als daarvoor. Alleen kan ze nu zelf bepalen wat er gebeurt. En of ze daar gebruik van maakt. In no time wipt ze gretig op mijn pik en laat mijn paal nog dieper in haar verdwijnen.

Fiona zit naast ons en heeft een hand op Emily haar billen. Ze knijpt er lieflijk in en beweegt mee met Emily. Na een paar minuten zit ik al redelijk diep in Emily als het meisje rechtop gaat zitten. Ze leunt op mijn borst terwijl ze nu op en neer wipt op mijn pik. Na een paar keer blijft ze zitten als mijn pik diep in haar zit.

"Ohhh dat vult!" kreunt ze. Ik zit nog niet helemaal in haar. Fiona zit nu op haar knieŽn en zoent Emily op haar wang. Het meisje zoent gretig terug en al snel tongzoent ze haar tante. Direct komt ze in beweging en beweegt op en neer. Ik pak het meisje bij haar heupen en stoot nu voorzichtig omhoog. Emily wordt wilder en wipt sneller en sneller.

"Ohhh... " kreunt ze, "ohhhh... ik ga weer komen!". Verhit zoent ze Fiona die ondertussen met haar grote borsten tegen de tietjes van Emily aan zit. Haar handen gaan om het meisje heen en hebben haar billen beet. Ik voel hoe ik nog dieper in Emily kom als Fiona haar naar beneden drukt. En dan heb ik het ook niet meer. Ik stoot opwaarts en voel hoe mijn orgasme vanuit de diepte opkomt. Emily gilt al luide kreetjes als mijn lul nu helemaal in haar kleine kutje zit. Ze komt klaar en wipt ongecontroleerd op mijn pik. Ik houd het ook niet langer en stoot nog twee keer wild van onderen als ik klaarkom. Ik trek haar op me, uit de armen van Fiona en pak haar billen vast. Als een wild dier stoot ik van onderen mijn zaad in haar. Oh wat voelt dat geweldig!

Ik ben ongelooflijk wild klaargekomen. Emily ligt uitgeput op mij met mijn pik nog half in haar. Fiona kijkt ons vertederd aan. Emily kreunt en rolt van me af.

"Oef... dat laatste was een beetje teveel..." zegt ze zachtjes. Ik besef dat ik haar pijn heb gedaan en voel me meteen schuldig.

"Sorry Em, ik liet me teveel gaan." zeg ik verontschuldigend.

"Het geeft niet... ik eh.. moet gewoon nog even wennen..." zegt ze.

"En, hoe was het?" vroeg Fiona. Emily glimlacht.

"Wauw... nu snap ik waarom jullie het zo graag doen!" zegt ze. We lachen alledrie. Fiona geeft Emily een knuffel en ik sluit me erbij aan. We trekken het dekbed over ons heen en gaan heerlijk nagenieten. We vallen zelfs in slaap en als ik wakker wordt liggen beide vrouwen tegen me aan met hun hoofd op mijn borst. Hun borsten drukken tegen mijn lichaam dus of ik wil of niet, ik krijg toch weer een stijve.

Ik glimlach en zoen Fiona. Die wordt loom wakker en voelt direct wat er aan de hand is. Mijn arme vrouw is totaal niet aan haar trekken gekomen dus dat wil ik graag goed maken. Voorzichtig schuif ik van Emily vandaan. Bijna direct kruipt Fiona op me en schuift gretig op mijn schoot. De aanraking van mijn paal tegen haar kale poesje maakt me meteen weer stijf. Fiona laat de pik in haar nog steeds sompige doos verdwijnen en begint me traag te berijden. Ik geniet van het uitzicht en het gevoel. Fiona doet haar best mij op te winden door me geil aan te kijken en met haar borsten te spelen. Alsof dat nodig is. Ik pak haar heupen en stoot omhoog.

"Hť, wat moet dat" zegt Emily quasi verbaasd als ze wakker wordt van een schuddend bed.

"Ssssttt... bemoei je er niet mee" zegt Fiona met een glimlach. "Laat me ook even van mijn man genieten". Emily gaat op haar zij liggen en kijkt zonder gene naar onze neukpartij.

"Zoek een eigen kamer op" zegt ze lachend. Wij moeten hier ook om lachen maar laten ons niet teveel afleiden. We zijn helemaal opgewonden door de nieuwe situatie van Emily en weten dan ook met deze pottenkijker ons prima te vermaken. Zuigend met haar kutje bewerkt Fiona mijn paal. Op een gegeven moment glijdt Fiona van me af en gaat op haar knieŽn zitten. Ik bedenk me geen moment en kruip achter haar om vervolgens met lange diepe halen Fiona te bevredigen. Met haar vingers bespeelt ze haar klitje en werkt zich al snel naar een hoogtepunt. Licht schokkend en hijgend komt ze klaar. Nog voor ze helemaal genoeg ervan heeft, kom ik nog een keer klaar.

Uitgeput rol ik van haar af, tussen hen in. Emily buigt voorover naar mijn pik om 'm te sabbelen maar nu is het me echt te veel.

"Sorry Em, maar ik kan echt niet meer hebben". Beteuterd kijkt Emily naar Fiona, die haar wenkt. De twee verstrengelen zich met elkaar en ik loop hoofdschuddend de kamer uit. Daar kan ik het niet van winnen. Ik ga me douchen en loop daarna niet eens meer terug naar de slaapkamer. Mijn pik voelt wat "gebruikt" aan. Een gebakken ei later voel ik me weer op krachten komen. De rest van de dag verloopt normaal met het grote verschil dat Emily met een stomme pubergrijns door het huis loopt en af en toe voor de grap wijdbeens voorbij komt lopen en het idee geeft uitgewoond te zijn.

Als Emily opgehaald wordt, kijkt mijn schoonzus Martha vreemd op. Emily is zo uitbundig dat we het niet anders kunnen verklaren dan dat ze het enorm naar haar zin heeft gehad bij ons. We lachen als een boer met kiespijn. Hoe valt dit nou uit te leggen? De waarheid zou haar teveel verdriet doen.

En zo sluiten we weer een weekend met Emily af...

Groetjes,

Maarten


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (9)
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter

Copyright 2000 - 2017 Opwindend.Net