Opwindend.Net
Datum: 05-01-2017
Stemmen: 94x
Cijfer: 6.9
Gelezen: 23146x
Lengte: Gemiddeld
Knus Op De Bank - 1
Door TheBoss - Mijn Profiel Pagina

Ik heb gelukkig een heel goed band met mijn stiefdochter Joyce. Omdat mijn vriendin ouder is als mij, is het leeftijdsverschil Joyce maar 10 jaar. We kunnen het heel goed met elkaar vinden en we zijn echt vrienden geworden de laatste jaren. Ze is een mooie meid van begin 30 met een slank lijfje, heerlijke borsten, lang zwart haar en een lekker koppie. Door haar drukke baan heeft ze haar ware Jacob nog niet gevonden. Ze woont in een leuk huisje in de stad.

Onlangs appte Joyce mij op een koude na middag; Verwarming doet t niet, weet jij oplossing? Ik was nog aan het werk maar reageerde even naar haar dat ik over een half uurtje klaar zou zijn en dan naar haar toe zou komen. Ik kreeg een app terug met een heel verhaal over een lunch en drankjes en dat ze het koud gekregen had dus of ik even op kon schieten ?. Ik maakte snel mijn werk af en stapte in mijn auto en snelde haar kant op.

Na een half uurtje rijden belde ik bij haar aan en gekleed in haar winterjas deed Joyce open. “Kom binnen, s..t zooi, koud man, bevries bijna denk ik” zei ze redelijk pissig. Ik stapte lachend naar binnen en gaf haar een stevige knuffel en een zoen. “Je ziet er sexy uit zo lieverd, voor mij gedaan” grapte ik terwijl ik naar de ketel liep. Ze lachte wat en ik verstond niet wat ze zei. Het probleem was snel opgelost, en de ketel sloeg aan begon heerlijk te branden. “Klaar” riep ik haar blij toe! En liep de woonkamer in waar ze op de bank zat met een wijntje. “Jij ook eentje?” vroeg ze. Ik pakte de fles wijn en een glas en plofte naast haar op de bank en trok het dekbed wat ze over haar benen had liggen ook over mijn schoot. We raakte aan de klets en dronken nog wat wijntjes. Na verloop van tijd stond Joyce op en zei; “ik ga douchen, heb het koud, even doorwarmen en wat makkelijks aantrekken, ben zo terug”. “ Trek maar iets meer sexy aan dan wat je aan had toen ik binnen kwam en niet te heet worden he” floepte ik er per ongeluk uit door de wijntje. Wacht jij maar rustig af was haar reactie. En ik keek haar na terwijl ze de kamer uit liep. Jeetje wat een wijfje dacht ik..

Door de wijntjes en stijgende temperatuur in huis was ik even weg gedut en werd wakker van lange haren in mijn gezicht. Ik opende mijn ogen en keek recht in de bruine ogen van Joyce. Voor ik kon reageren zoende ze me vol op mijn mond en ik was zeer bereid om de zoen te beantwoorden. Wild en heftig zoende we elkaar en mijn handen vlogen over haar lichaam om het te verkennen. Ik vond haar in zwart kant gehulde borsten en begon deze flink te kneden wat een flinke kreun als reactie had. Na de heftige kus ging ze rechtop zitten en kon ik mooi naar haar gezicht en lijf kijken terwijl ik haar borsten uit de cups wipte en haar tepels draaide en kneed. “ jeetje ben ik geil en ik heb gewoon zin om te neuken en toevallig ben jij in de buurt, geluksvogel” hijgde ze en ondertussen maakte ze mijn broek open en greep mijn pik vast en begon hem te kneden en trekken. Al trekkend stond ze op en bukte zich om mijn pik in haar mond te nemen. Ik keek sprakeloos toe terwijl mijn keiharde pik verdween in haar warme mond. Ik deed haar haren in een staart en zag mijn pik volledig in haar mond verdwijnen. Ik kon het niet laten om haar hoofd tegen te houden en nog dieper in haar mond te dringen tot ze moest kokhalzen. Mijn god wat was dit lekker en kon bijna niet geloven dat het echt gebeurde nu. Ik keek haar aan en zag haar tong rond mijn eikel flitsen nu. Kon het niet laten om haar hoofd weer omlaag over mijn pik te duwen. Ik voelde mijn ballen samentrekken en wist dat ik ging komen. Ik stootte nu zo snel en diep ik kon in haar mond en toen ik spoot drukte in me zo diep ik kon in haar keeltje. Ik hoorde haar kreunen en merkte dat ze gulzig aan het slikken was. Mijn grip op haar hoofd verslapte en liet me tevreden achterover vallen op de bank. Ik bleef genieten van haar warme mond, zachte tong en de manier waarop ze mijn pik schoon likte en leeg zoog.

Na een aantal minuten kwam ze tegen mij aanliggen op de bank en terwijl haar handje zacht over mijn buik gleed na ik even de tijd om bij te komen van het eerste orgasme!

thebossloves@gmail.com


Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Knus Op De Bank - 2


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter

Copyright 2000 - 2017 Opwindend.Net