Opwindend.Net
Datum: 06-01-2017
Stemmen: 65x
Cijfer: 8.7
Gelezen: 12277x
Lengte: Lang
Perikelen - 7
Door Syrphe - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Perikelen - 6

Hoofdstuk 7 – Leermomenten 1

Het was die avond nog maar negen uur toen ik onze tuin instapte. De zon stond laag over de huizen en dreigde binnen niet al te lange tijd onder te gaan. Mama maakte van de gelegenheid gebruik en lag achter de coniferenhaag in een tuinstoel te genieten van de laatste stralen. Een ongelooflijk krappe bikini was alles wat ze aanhad. Ik kende het ding natuurlijk wel, maar ze droeg het eigenlijk alleen als ze in de tuin lag. Als we op vakantie gingen of wanneer we naar het strand gingen, droeg ze meestal iets decenters. Achter de dunne stof van haar bikinibroekje nam ik duidelijk de contouren van haar schaamlippen waar. Camel toe noemden we dat op school. Als het meisjes betrof die bij sport een te strakke trainingsbroek aanhadden, werd er lacherig over gedaan en we vroegen het meisje dan giechelig of ze weer haar liplezer aangetrokken had. De camel toe die mama me op dat moment presenteerde mocht er wezen. Met een samenzweerderig glimlachje trok ze de stof nog iets verder tussen haar kutlippen in en tot mijn verbijstering zag ik dat reepje textiel pardoes tussen haar lippen verdwijnen. Als een touwtje leek het knel te zitten tussen die twee uitingen van haar vrouwelijkheid waartussen ik mijn knuppeltje het liefste voelde.
Voor het eerst van mijn leven schoot mijn lul de hoogte in bij het zien van mijn moeder in die minicreatie. Ook al had ik haar er wel vaker in gezien, nooit had ik daar zulke onbedaarlijk sexuele gevoelens bij gehad. Haar tieten, die iets wegzakkende prammen, werden maar nauwelijks bedekt. Dat kon ook moeilijk anders, want het betrof eigenlijk alleen maar een paar gordijntjes langs een koordje die probeerden slechts het allernoodzakelijkste te verbergen. Niet meer dan haar ampele tepelhoven hielden zich verborgen achter die minuscule lapjes stof en weer kreeg mijn stampertje een verhardingsimpuls.
Op dat moment boog ik me over haar heen en kuste haar zachtjes op haar lippen. Mijn hand wreef over dat tussen haar kutlippen verdwenen stukje stof en merkte dat mijn vingers voor de zoveelste keer die dag iets vochtiger werden. Met mijn vingers duwde ik het in de weg zittende textieltje verder opzij en meteen voelde ik ze opgezogen worden in mama’s hunkerende gleufje. Een hand tastte tussen mijn benen en haar vingers sloten zich om mijn ballen. Mama was geil. Mama was altijd geil.
Nog tijdens dat welkomstkusje stapte Mareme het huis uit en stond ons vertederd op te nemen.
‘Zie je wel mama’ kirde ze ‘zo is het met zijn drieën toch veel leuker?’
‘Als ik er eens niet ben, kun je met Erik spelen.
Zo is er altijd wel iemand om je en pleziertje te doen, toch?’
Van verder spelen met mijn nieuw verworven speelmeisje kwam niets meer terecht. Niet dat Mareme’s aanwezigheid me zou storen, maar het betoverende moment was vervlogen. Verzaligd bracht ik nog mijn vingers naar mijn neus en snoof wellustig mama’s geur op. Zij, maar ook Mareme keken elkaar nog weer een keertje veelbetekenend aan en schoten in de lach.
‘Mijn jongste leert heel erg snel’ lispelde mama en tastte nogmaals vluchtig naar mijn stijve.
Heel even maar, kneep ze vlak onder mijn eikel, maar toen was het ook afgelopen.
‘Hoe ging het jongen’ informeerde ze met een ondeugende blik in haar ogen.
‘Heb je haar kutje gevoeld?
Heb je jouw goddelijk ogende apparaat bij haar binnen gebracht?
Het zou me verbazen als dat niet het geval was, dat mens is zo geil als boter.
Iedere keer als ze hier komt begint ze te blozen als we het al dan niet toevallig over jou hebben.
Neukt ze lekker Erik?’
Ze doelde waarschijnlijk op mijn ietwat opgewonden staat, maar al snel kon ik haar en Mareme inlichten omtrent de gebeurtenissen die ten huize Verburg hadden plaatsgevonden. Een zucht, die ik op dat moment niet kon plaatsen, ontsnapte niet alleen aan mamma’s mond, maar ook aan die van mijn zusje.
Die avond gebeurde er verder niets schokkends meer. Mama leek haast wel gelijk te krijgen. Mijn lul deed het niet meer. Even had ik nog een stijve gekregen toen ik haar in de nog nèt zonbeschenen tuin had zien liggen. Eigenlijk was hij nog ronduit hard geworden toen mijn vingers in mama’s gleuf leken te verdrinken, maar daarna was het definitief afgelopen die dag.
Het was al weer een paar dagen later, op donderdagmiddag om precies te zijn, dat ik pas weer aan de beurt kwam. Donderdags hoefde ik maar tot twee uur naar school en was dus al voor half drie thuis. Mama had woord gehouden. Het was ook lekker weer. Mijn hand vond haar kutje onbedekt onder het minirokje dat ze op dat moment aan had. Ze droeg zo’n strak om haar middel zittend denim dingetje, dat de aanzet van haar billen nèt vertoonde als ze zou bukken om iets van de grond op te rapen.
Mijn lul deed het weer. Hij deed het weer net zoals de dagen voorafgaand aan dat stormachtige weekend. Mijn hitsige moesje had haar tieten in een voorgevormde beha weggestopt en dat had tot gevolg dat haar voorgevel zich nòg weer duidelijker manifesteerde. Wat zich onder haar ruimvallende topje bevond, liet zich voor de buitenwereld niet vreselijk moeilijk raden.
‘Kom’ sprak ze, nadat ze me een kop thee had aangereikt ‘we moeten gaan.’
‘We gaan naar mijn vriendin.
Ik heb een afspraak voor je gemaakt.
Het kostte wel enige moeite en ze heeft er een ander voor moeten afzeggen, maar toen ik haar vertelde van de afmetingen van jouw heerlijke pik, was ze om.
Kom jongen, we gaan je schaamhaar definitief laten verwijderen.’
Daar had ik helemaal niet meer aan gedacht, alhoewel ik me die morgen geërgerd had aan die stoppelbende op mijn ballen en tussen mijn benen. Het kwam dus eigenlijk wel goed uit. In die paar dagen was ik helemaal verslingerd geraakt aan de kale kutjes van Mareme en mama. Ook Margot had me kunnen opwinden vanaf het moment dat ze me een blik op haar gladgemaakte schaamlippen had gegund. Dat rode bosje daarboven accentueerde haar kaalheid alleen maar. Al zo snel na mijn eerste kennismaking met een echte kale kut vond ik het verreweg het allergeilste wat ik me voor kon stellen.
Het gezicht op mijn gladde pik als die in mama’s kutje heen en weer schoof terwijl haar binnenste schaamlippen zich om mijn min of meer onthaarde staaf klemden, veroorzaakten meestal een veel te grote drang om maar meteen klaar te komen.
Die middag zou mijn eerste sessie in de huidtherapie-studio van mama’s vriendin zijn en eigenlijk was ik wel benieuwd. In mama’s auto reden we naar de Belvédèrelaan in Stadshagen. Onderweg, vooral als we voor een verkeerslicht moesten wachten, wriemelde ik mijn hand onder haar topje of tussen haar benen tot mijn vingertoppen vochtig werden. Giechelend zaten we elkaar op te geilen en genoten van de verbaasde blikken van de soms naast ons wachtende fietsers.
Langzamerhand begon ik te waarderen wat mama, maar ook Mareme me beloofd had. Ik mocht werkelijk overal aan ze zitten. Mijn moeder en zuster waren ongebreidelde exhibitionisten, ook al leerde ik de specifieke betekenis van dat woord pas veel later.
Aan de rand van het winkelcentrum kende mama een vrouw met een huidtherapie praktijk. Waarom ze dat zo noemden, begreep ik niet, want het ging in die zaak volgens mij hoofdzakelijk om het ontharen van oksels en geslachtsdelen. Ze noemden het wel bijwerken van de bikinilijn, maar het ging gewoon om het kaal maken van kutjes.
Op het plein voor de winkel parkeerde ze de auto en samen liepen we naar binnen. Achter een bureautje in een bijna steriele kantoorruimte, zat een vrouw van mama’s leeftijd. Zo’n jaar of veertig schatte ik haar. Ze kusten elkaar als vertrouwde vriendinnen, waarbij ze allebei hun handen lieten afdwalen. Mama’s hand klemde zich over die witte jas aan de borst van die vrouw, maar die dame liet zich ook niet onbetuigd. Achter dat topje waaronder ik mama’s in die voorgevormde beha verstopte prammen wist, zag ik de hand van de heftig naar adem happende vrouw driftig aan het werk.
Ik zag twee vriendinnen. Twee minnaressen eigenlijk, maar voor mij was de vrouw een totale onbekende.
‘Hier is ‘ie Karin’ zuchtte mama uiteindelijk ‘kun je hem even helpen?’
‘Ik heb hem een paar dagen geleden zelf geschoren, maar dat is zo’n gedoe.
Als jij hem nu voor goed glad maakt, zal hij je zometeen dubbel en dwars terugbetalen, als je begrijpt wat ik bedoel.
Ik denk dat hij je zal verrassen.’
Haar schalkse lachje deed me vermoeden wat er na die ontharingssessie van me werd verwacht. Ik moest dat mens blijkbaar na haar behandeling zelf een behandeling geven. Ondanks de ongemakkelijke situatie, voelde ik onrust in mijn kruis.
Het eerste wat die Karin deed, was de winkeldeur afsluiten en een bordje gesloten naar de straatkant draaien. Ze vroeg ons mee naar een ruimte achter het kantoortje en daar diende ik op een behandeltafel te gaan liggen. Nadat ik me uitgekleed had natuurlijk.
Het was dat mama er naast stond, anders zou ik hoogstwaarschijnlijk weer een rooie kop gekregen hebben. Op dat moment echter, interesseerde het me geen moer. Ik moest alleen maar denken aan wat er was voorgevallen op weg naar die huidtherapie studio toe. Mijn pik, eerst nog volledig slap, vertoonde zich al halfstijf toen ik mijn boxershort uittrok en op dat moment hoorde ik die Karin haar adem tussen haar tanden naar binnen zuigen.
Oooohhhh my fucking gawd’ fluisterde ze met een zwaar imitatie Amerikaans accent.
‘Dat is Max!
Tsjezussss Lexine, is het werkelijk waar?
Heb je Max terug?
Ooooohhhh, wat ben ik blij voor je, maarrrr….
Vind je het niet erg dat ik… ehhh..’
Mama stond haar glimlachend op te nemen en streelde het verbijsterde gezicht van de vrouw.
‘Je zou beter moeten weten Karin’ grinnikte ze.
‘Er is niets veranderd, ik heb Max terug en Mareme haar vader.
‘De rest van de familie heb ik al wel op de hoogte gesteld, maar ze kennen Erik nog niet op de manier zoals jij en ik Max, mijn Max, ooit kenden.’
Heel voorzichtig volgde de vrouw met slechts één vinger de contouren van mijn inmiddels behoorlijk stijf op mijn buik liggende rammer. Alleen die wijsvinger gleed vanaf mijn balzak omhoog. Nauwelijks raakte ze me, maar het vlinderlichte gevoel dat ze daarbij genereerde deed mijn leuter van semi-erect verworden tot een keiharde, volslagen gebruiksgerede lul. Toen die vinger aankwam bij die verdikking, mijn eikel bedoel ik, hield ik het niet meer en schokte pikmans krampachtig omhoog en leek nòg weer dikker, harder en paarser te worden.
Blijkbaar hervond die vreemde vrouw op dat moment haar tegenwoordigheid van geest weer en lachte me verwachtingsvol toe.
‘Als jij dat wilt’ hijgde ze min of meer ‘kunnen we vrienden worden.’
‘Ik zal je van je schaamhaar afhelpen, maar ik hoop dat je mij op dezelfde manier beziet als jouw vader dat vroeger deed.
Zullen we nu maar beginnen?’
Met een diepe zucht, ze wachtte niet eens op antwoord, trok ze in één beweging haar witte jas van haar lichaam en vertoonde zich nog slechts gekleed in een zeegroene beha met bijpassende slip.
Op mama’s aanwijzingen verdwenen ook die hinderlijke kledingstukken en boog ze zich volslagen naakt over mijn op knappen staande leuter. Ik had nauwelijks tijd om haar tieten te bewonderen, maar zag nog net dat ze aanzienlijk kleiner waren dan die van Mareme. Wèl leken ze me heel stevig en nam me voor om daar binnen niet al te lange tijd zelf van vast te stellen of ik gelijk had.
Een futuristisch aandoend apparaat werd op mijn schaamstreek gezet nadat ze een forse kwak gel over mijn onderlichaam had uitgesmeerd. Terwijl ze het toestel bediende fluisterde ze dat er zo’n vijf à acht behandelingen benodigd zouden zijn, wilde ik voor de rest van mijn leven haarloos zijn. Haar blik vertelde me dat ze niet kon wachten op de volgende sessie.
Na enige tijd borg ze het ding op en bekeek met een tevreden grijns op haar gezicht wat ze teweeg had gebracht. Na een korte oogopslag naar mijn moeder, haalde ze diep adem, sperde haar mond zo ver mogelijk open en nam pardoes mijn pik tussen haar lippen. Vanuit mijn ooghoeken zag ik mama worstelen met haar beha en even later presenteerde ze zich poedelnaakt naast Karin. Haar handen vlogen over diens heerlijk stevige tietjes en een hand verdween tussen de zongebruinde dijen van die vrouw. Ik kon haar kutje niet zien, maar ik verwedde er mijn complete spaartegoed onder dat ze eveneens een kaal flamoesje zou hebben.
Intussen ging Karin’s hoofd gestaag op en neer en kreeg ik het onderhand moeilijk. Godzijdank had ze het door en trok me gejaagd van de behandeltafel af naar een naastgelegen kamer. Zonder er woorden over vuil te maken trok ze me over zich heen toen ze zich ruggelings op het in die kamer staande bed liet vallen.
Haar benen klemden zich meteen als bankschroeven rond mijn billen en haar tong verdween in mijn keel. Even was ik overdonderd, maar dankzij mama’s geruststellende fluisteringen kon ik me ontspannen en afwachten wat dat hitsige wijf van plan was. Dat ik haar diende te penetreren was me wel duidelijk. Op welke manier ze daar uiting aan dacht te gaan geven zou wel blijken, vond ik.
Eindelijk hervond Karin voldoende rust om haar minnaar in spe te instrueren. Ze keek me verliefd aan en greep tegelijkertijd naar mijn lul. Ik voelde daar beneden dezelfde prettige sensaties als die keer dat mama mijn eikel tussen haar kletsnatte schaamlipjes had gewreven en het duurde maar even totdat Karin haar bekken ophief en zichzelf om mijn op knappen staande leuter heen wrong.
‘Aaaaaarrrrrggggghhhh’ hijgde ze ‘jjjjjjjaaaaaahhhhhhhhhh, oooohhhh god wat zaaaaaaaallig.’
‘Verdomme Lexine, ik voel die knik mijn kut opspannen!
Ooooohhhh, eindelijk weer eens een echte lul.
Die jongen vult je echt!
Oooohhh wat záááálig!
Max, ooohhh Max, doe je heel kalm aan?
Ik wil hier weer eventjes echt van genieten.
Kalm aan jongen, alsjeblieft.’
Die mevrouw, die Karin, was een beetje de weg kwijt, vond ik. Ze noemde me in haar extase Max, maar ik liet het maar zo. Langzaam voelde ik haar ontspannen en liet ze haar onderlichaam op het bed terugzakken. Mijn nog steeds maar voor de helft in haar kut gestoken pik werd eindelijk verder in haar zaligheid gezogen en ik zag in de ogen van die vreemde vrouw euforie. Extase. En ik had alleen nog maar mijn kromme in haar flamoes laten zakken. Ze hoefde me nauwelijks aan te sporen en met langzame halen neukte ik dat zalig nauwe kutje van die vrouw die ik nog maar zo pas had ontmoet.
Een merkwaardige toestand eigenlijk. Blijkbaar had mama haar al van tevoren overreed om zich door mij te laten pakken. Ikzelf deed er blijkbaar niet toe. Ik hoefde alleen maar een stijve lul te leveren. Op dat moment had ik echter geen bezwaren en neukte mezelf op weg naar de sterren. Dergelijke euforische gevoelens deden zich overduidelijk eveneens voor bij mijn tijdelijke minnares en ik concentreerde me vanaf dat moment vooral op haar genot. Zou het me lukken om ook haar een orgasme te geven? Het was me bij Mareme en mama wel al gelukt, dus ik deed werkelijk mijn best.
Blijkbaar deed ik het goed, want op een gegeven moment stokte Karin’s adem, verkrampten haar buikspieren en kreunde ze verzaligd dat ze eindelijk dat gevoel weer ervoer. Dat gevoel dat ze al jáááren niet meer gekend had. Ze trok me snikkend van emotie tegen zich aan en het enige wat ik op dat moment kon bedenken was me rustig houden. Haar emotionele uitbarsting bracht me nogal van mijn stuk en het was mama’s hand weer die me tot rust bracht. Mijn geile moedertje stond vlak naast me, haar keiharde tepels priemden me zowat in mijn gezicht. Haar gefluisterde geruststelling deed me beseffen dat alleen vanwege het simpele feit dat mijn lul op dezelfde manier gebouwd was als die van mijn overleden vader, ik me in een situatie bevond als die waarin ik me op dat moment zo goddelijk thuisvoelde. Als dat dan mijn voorland zou zijn, waren er ergere dingen op de wereld bedacht ik me.
Ook realiseerde ik me op dat moment van helderheid, dat ik de tieten van mijn pas verworven minnares nog helemaal niet gevoeld had en probeerde, met haar tegen me aangeklemd om te rollen. Waarschijnlijk hielp ze mee, want een paar tellen later gaf ze me voldoende ruimte haar stevige tietjes te bepotelen. Zachte tekenen van vrouwelijkheid die ik met de tederste strelingen verwende. Die twee prachttietjes waren inderdaad veel kleiner dan die van Mareme, maar ook leken ze me steviger. Terwijl ik haar borsten masseerde voelde ik twee tepels, echt heel forse tepels, keihard worden.
Kreunend hijgde ze me in mijn oor dat ik haar los diende te laten.
‘Toe Erik’ zuchtte ze ‘ga naar je moeder, die wacht op je.’
‘Zo deden we dat vroeger ook vaak.
Dan kwam jouw vader niet klaar als hij me naar de sterren neukte en gaf hij zijn geil aan zijn eigen liefje.
Laat me los lieverd en neuk je moeder.
Toe maar.’
Het was pas na enige aarzeling dat ik mijn nog altijd keiharde pik uit dat werkelijk soppende kutje terugtrok. Ze bleef me verzaligd aankijken, streelde mijn kleffe rammer en fluisterde dat ik bij de volgende behandeling best alleen mocht komen. Mama hoefde er wat haar betreft niet bij te zijn en ze zou voldoende tijd voor me uittrekken. Inmiddels begreep ik wat ze bedoelde en vooral ook waarom. Mijn kromme staaf had haar blikbaar iets teruggegeven dat ze nagenoeg vergeten was. Ik werd op die manier een levende nostalgie-ervaring en ik vond het een schitterend idee.
Na en afscheidskusje op mijn voorhoofd, duwde ze me van zich af, in de armen van mijn hunkerende moeder. Geil lachend trok ze me achter zich aan totdat ze tegen een in de hoek geplaatst bureau stuitte. Ze wipte haar derrière op het bureaublad en spreidde haar benen maximaal.
‘Kom Erik’ hijgde ze van ingehouden geilheid ‘eventjes maar.’
‘Ik wil ons oude ritueel eens herhalen.
Wat Karin daarstraks zei, klopt helemaal.
Jouw vader, Karin en ik waren zo vaak onafscheidelijk en we genoten altijd van elkaar.
Soms gaf hij zijn lading aan haar, maar meestal kreeg ik zijn cadeautje.
Kom, schuif jouw lekkertje maar gauw in me.
Je hoeft niet klaar te komen, maar ik wil je lul heel even in me voelen.
Kom jongen, schiet eens op.
Karin heeft zometeen een volgende klant en we moeten ons nog aankleden ook.’

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Perikelen - 8


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Opwindend.Net op Facebook Deel dit verhaal op Twitter
Lees Reacties (4)
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter

Copyright 2000 - 2017 Opwindend.Net