Opwindend.Net
Datum: 06-01-2017
Stemmen: 112x
Cijfer: 8.2
Gelezen: 25292x
Lengte: Zeer Lang
Nancy's Trouwdag
Door Brechtje.S - Mijn Profiel Pagina

Bob keek tevreden om zich heen. Het met kennis van zaken gerenoveerde landhuis uit de achttiende eeuw lag op de top van een heuvel, met een prachtig uitzicht over de lager gelegen landerijen. Binnen was er een grote ruimte die dienst deed als feestzaal, met chique maar toch informele eettafels, bloemen in overvloed, een ruim bemeten dansvloer en een grote arduinen trap voor een blijde intrede in stijl van het gelukkige bruidspaar.

Aan de voorkant van het gebouw was er een vijver, met daaromheen een groot en goed onderhouden grasveld. Het was daar dat de eigenlijke ceremonie zou plaatsvinden. Het bescheiden withouten podium aan de oever van de vijver was als het ware met het gebouw verbonden door een lange rode loper, afgeboord met talloze bloemstukken. In gedachten zag hij het al voor zich hoe hij weldra met zijn mooie dochter aan zijn arm over die rode loper zou schreiden om Nancy naar haar nieuwe toekomst te begeleiden.

Als trotse vader kon Bob niet anders dan toegeven dat Nancy en haar verloofde een prachtige locatie voor hun huwelijk hadden uitgekozen. Het kostte hem een klein fortuin, maar het was dan ook de moeite waard. Zijn dochter wilde graag een pittoreske bruiloft naar Amerikaans model en die extra centen waren voor Bob geen bezwaar als het ging om het geluk van zijn kleine meisje. Nou ja, twintig was zijn dochter inmiddels en dus niet echt meer klein te noemen, maar Nancy’s jeugd was door het veel te vroege overlijden van haar moeder niet bepaald vlekkeloos verlopen. Op een bepaalde manier had Bob het gevoel dat hij vandaag enigszins kon goedmaken dat hij destijds veel teveel met zijn eigen verdriet bezig was geweest, zonder oog te hebben voor de specifieke noden van zijn toen twaalfjarige dochter. Terwijl hij zich jaren aan een stuk als een zombie op zijn werk stortte, had Nancy in haar vroege tienerjaren zodanig gerevolteerd tegen elke vorm van gezag dat zijn handen meer dan eens jeukten om haar een flinke rammeling te geven. Gelukkig had hij die drang wel altijd onder controle weten te houden en was het nooit zover gekomen.

Zeer tot zijn verrassing was Nancy’s rebellie gesmolten als sneeuw voor de zon toen Karin in zijn leven kwam. Op een ondefinieerbare manier had zijn nieuwe liefde ook zijn dochter voor zich weten te winnen. Karin was dan ook een heel lieve vrouw en toen hij met haar trouwde was hij er al lang zeker van dat Nancy bij Karin alle moederliefde vond die ze zoveel jaren had moeten missen. Ruim vier jaar was dat inmiddels geleden, maar tot vandaag vroeg hij nog zich nog steeds af wie op de dag dat hij hertrouwde met Karin het meest blij was. Zijn dochter straalde die dag wellicht nog meer van geluk als hijzelf.

Het werd steeds drukker op het grasveld. Familieleden, vrienden en bekenden stroomden bij bosjes toe. Diensters van het cateringbedrijf liepen over en weer met hapjes en drankjes om al die gasten op een aangename manier te verwelkomen. Bob had weldra alleen nog tijd voor begroeten en handjes schudden, iets wat hem zonder Karin aan zijn zijde behoorlijk nerveus maakte. Gelukkig namen de bruidegom en zijn ouders een deel van de honneurs voor hun rekening, anders had hij zich helemaal geen houding weten te geven. Ach ja, zijn vrouw was nu eenmaal van nature veel vlotter in de omgang met mensen als hij, maar waar bleef Karin nu toch? Gezien de uitstekende band tussen stiefmoeder en stiefdochter had Bob het heel aannemelijk gevonden dat Karin even naar boven wilde om te kijken of ze Nancy nog ergens mee kon helpen, maar het begon hem nu toch wel wat lang te duren. Zou er soms iets aan de hand zijn? Nancy zou zich op het allerlaatste moment toch niet bedenken? Of zou er iets niet in orde zijn met haar trouwjurk?

Een kwartier voor de eigenlijke huwelijksceremonie zou beginnen hield Bob het niet langer uit. Hij excuseerde zich tegenover Nancy’s aanstaande schoonfamilie en liep snel naar binnen. Voor hij met haar over de rode loper zou stappen wilde hij er absoluut zeker van zijn dat alles in orde was met zijn dochter.

Eenmaal boven kwam hij in een lange gang met nogal wat kamerdeuren. Welke kamer dienst deed als kleedkamer voor de bruid, daar hoefde hij echter niet naar te zoeken, want van ver zag hij Iris al staan. Nancy’s beste vriendin was gevraagd als bruidsmeisje en een van haar taken was het tegenhouden van ongewenste bezoekers terwijl de bruid zich omkleedde. Op zich zag Iris er best goed uit, duidelijk al helemaal gekleed voor de plechtigheid, maar toch was er iets wat hem opviel. Bob had Iris nooit eerder alcohol zien drinken, maar nu zag hij hoe het meisje als een doorgewinterde drinkebroer een flinke slok bubbels achterover sloeg. Bob vroeg zich gelijk af of het wel haar eerste glas zou zijn. Zoals ze nerveus en onbeholpen stond te huppelen van voet op voet liet het ergste vermoeden. Zo kende hij Nancy’s vriendin helemaal niet. Toen Iris hem opmerkte, was het meisje echter duidelijk alleen maar heel erg opgelucht.

“Wat goed dat je er bent,” zei ze, “ik ben blij je te zien, Bob. Ik moet van Nancy iedereen op een afstand houden. Ze wil voor haar huwelijk geen familie, geen vrienden en al helemaal geen Ronald in haar kamer. Je hoorde vast ook al wel dat het ongeluk brengt als de bruid bezoek krijgt tijdens het omkleden.

Bob knikte. Die fabel klonk hem bekend in de oren. Zelf geloofde hij daar overigens helemaal niet in.

“Neem jij de wacht even van me over?” vroeg Iris. “Ik sta hier nu al zolang en moet hoognodig naar het toilet… maar denk er wel om, niemand binnen laten, hé.” Ze wachtte niet op zijn antwoord en liep al bij hem vandaan. Aan het einde van de gang draaide ze zich nog even om. “Niemand betekent echt wel niemand, Bob. Ook jij mag de kamer niet in.”

Bob wachtte een tijdje, al wist hij niet op wie of wat. Er kwam helemaal niemand langs. Zelfs Iris kwam niet terug. Tien minuten voor de geplande start van de ceremonie had hij het wachten wel gehad en besloot dat het hoog tijd werd dat hij Nancy verwittigde dat het grote moment eraan zat te komen.

Bob ging de kamer in en deed de deur achter zich gelijk weer dicht. In een oogopslag viel het hem op dat de kamer helemaal voor het specifieke doel was ingericht. Er waren verschillende comfortabele banken en stoelen, massa’s bloemen en een kledingrek op wieltjes voor de kleren van de bruid en de bruidsmeisjes. Verder was er ook een grote spiegel, zodat de bruid haar huwelijksopsmuk makkelijk kon bewonderen. Twee tellen later werd Bobs aandacht echter vanzelf naar veel minder materiële dingen toe gezogen.

Nancy zat op een bank voor een raam dat uitzicht bood over de vallei. Haar lange bruine krullen vielen in sierlijke golven over de schouderstukjes van haar witte trouwjurk. Een van haar prachtige benen lag op de armleuning van de bank en de voet van haar andere been rustte in een zo breed mogelijke spreidstand op de vloer. Met een hand hield Nancy de rok van haar bruidsjurk omhoog en Bob keek zomaar tegen twee stukjes blote dij aan die boven haar witte nylonkousen uitkwamen. Tegelijkertijd zag hij ook de linten van een jarretellegordeltje. Twee witte linten die de weg naar Nancy’s kruis leken te wijzen en in normale omstandigheden had hij zomaar tegen de blote poes van zijn dochter aangekeken. Hier was echter niets normaal want Karin, zijn eigen vrouw nog wel, zat op handen en knieën tussen de benen van Nancy. Haar prachtige kont wees in zijn richting en haar hoofd ging met ritmische beweginkjes op en neer, diep in de schoot van haar stiefdochter.

Bob stond aan de grond genageld. Aan de ene kant was dit het meest erotisch geladen tafereel dat hij ooit mocht aanschouwen, maar aan de andere kant waren de twee seksende vrouwen uiteraard wel zijn dochter en zijn vrouw!

Van Karin hoefde hem dat niet eens zo erg te verbazen. Bob wist dat zijn huidige echtgenote voor hij haar leerde kennen een aantal jaren een relatie had met een vrouw. Dat Nancy ook een lesbisch kantje had was hem echter nooit opgevallen. Dat was iets wat hij nauwelijks kon behappen. Hij kende Nancy haar hele leven al. Als vader zag hij haar opgroeien van baby naar tienermeisje en in een volgend stadium naar een jonge, volwassen vrouw. Vanaf haar vijftiende had ze aldoor vriendjes gehad waar ze zich kostelijk mee leek te amuseren. Dat zijn dochter ook op vrouwen viel, dat was iets waar hij niet op voorbereid was. Bob kwam er niet toe zich te bewegen. Hij kreeg zelfs geen woord over zijn lippen. Compleet van de kaart was hij, maar tegelijk toch ook weer niet zo versuft dat hij niet in de gaten had dat zijn lichaam een eigen taal sprak, los van zijn gezond verstand. Bobs pik werd namelijk knoerthard en schreeuwde bijna om aandacht.

Nancy hing met gesloten ogen lichtjes achterover tegen de leuning van de bank. Zacht kreunend schuurde ze haar kutje luchthartig op en neer tegen de zachte lippen van Karin. Haar vrije hand, waaraan ze haar verlovingsring droeg, zat deels verborgen in Karins korte, blonde haren. Een gebaar waarmee ze haar stiefmoeder leek aan te sporen om vooral door te gaan. Karin van haar kant was helemaal gefocust op het genot van haar stiefdochter. Daardoor ging de binnenkomst van haar man helemaal aan haar voorbij, zodat Bob gedurende minstens een halve minuut het uitermate opwindende schouwspel ongestoord kon gadeslaan. Hij zag hoe de spieren in Nancy's mooi gevormde benen aanspanden toen haar moment van hemels genot zich aankondigde. Haar ademhaling versnelde en werd hijgerig, maar net toen een preorgastische stuip haar over de rand leek te zullen tillen, opende ze haar ogen een klein beetje. In de greep van haar extase miste ze de aanwezigheid van Bob bijna. Haar blik spotte haar vader uiteindelijk toch, maar het duurde wel even voor de volle betekenis daarvan tot haar doordrong.

“Papa!” gilde ze onthutst.

Nancy duwde Karins hoofd onmiddellijk weg. Als door een wesp gestoken klemde ze haar benen samen en tegelijk trok ze haar trouwjurk naar beneden. Karin begreep meteen dat ze gestoord werden en toen ze zich omdraaide zag ze haar man staan. Alle drie keken ze elkaar aan, elk met het schaamrood op de wangen. Enkele seconden van pijnlijke stilte werden door Bob afgebroken toen hij iets van een verontschuldiging stamelde omdat hij was binnengekomen zonder te kloppen. Nancy mompelde iets over Iris als verontschuldiging, maar besefte tegelijk dat haar excuus al even stompzinnig en zwak klonk als dat van haar vader. Karin giechelde alleen maar even. Zij leek nog het minst van al uit haar lood geslagen door de onverwachte binnenkomst van Bob. Met de rug van haar hand veegde ze haar mond schoon, terwijl ze stilzwijgend naast de bruid in de bank schoof.

Uiteindelijk was het Nancy die als eerste leek te beseffen dat uitvluchten bedenken niet de oplossing was en dat er beter waarheden gezegd konden worden.

“Papa, ik was zo geil,” flapte ze er zonder verder nadenken uit. “Ik kon gewoonweg niet wachten tot vanavond.”

Bob wist niet direct wat hij daarop moest antwoorden. Voor zover hij wist viel er in het denkbeeldige huwelijksdraaiboek voor bruidsvaders niets te lezen over situaties zoals deze.

“Nou ja,” zei hij na even nadenken, “wat jij doet met je verloofde of met iemand anders is natuurlijk jouw zaak. Dat is iets tussen jou en je aanstaande. Als hij het goedkeurt…”

“Papa!” protesteerde Nancy met klem. “Ronald weet dit helemaal niet! Je weet toch hoe hij is? Ik bedoel… Ronald is een prachtkerel en ik hou zielsveel van hem. Ik wil dolgraag met hem trouwen, ook al is hij is soms een beetje conservatief als het gaat over liefde en relaties. Als hij dit wist zou hij nooit met me trouwen, maar hij hoeft het niet te weten, toch? Beloof me dat je het hem niet verteld, papa. Beloof het me, alsjeblief.”

Nancy had een punt, wist Bob. Conservatief vond hij zelfs nog wat zacht uitgedrukt. Voor zijn leeftijd was Ronald echt wel een man van de oude stempel als het om de liefde ging. Hoe Nancy iemand als haar overdreven welvoeglijk denkende verloofde op dat vlak ooit op haar golflengte dacht te krijgen was iets wat Bobs begrip te boven ging. Mompelend beloofde hij tegen Ronald niets te zeggen. Hij wilde zich omdraaien en naar de deur lopen, maar op dat moment zag hij hoe Nancy en Karin een blik van verstandhouding wisselden. Het leek wel alsof stiefmoeder en stiefdochter tot een onuitgesproken conclusie kwamen, want allebei begonnen ze te glimlachen.

‘Die twee kunnen elkaars gedachten lezen!’ dacht Bob, overmand door het deceptiegevoel van iemand die zichzelf buitengesloten voelt.

“Ik wacht wel op de gang,” zei hij. De gedachte dat er allicht nog een moeilijk gesprek met zijn echtgenote in het verschiet lag was iets waar hij niet bepaald vrolijk van werd, maar het zorgde wel voor wat rust in zijn pantalon. Nou ja, dat gesprek met Karin wilde hij in geen geval voeren met zijn dochter als getuige. Niet hier en al zeker niet luttele minuten voor het huwelijk van Nancy voltrokken zou worden. Met dat besluit voor ogen liep hij resoluut naar de deur.

“Papa..?” Nancy’s stem klonk onzeker en een beetje hees.

Met zijn hand op de deurkruk draaide Bob zich alsnog om. “Ja?”

“Euh… Karin en ik doen dit al jaren, papa… al van voor jullie trouwden,” zei ze met een blos van oor tot oor. “Ik ben zo opgewonden dat ik er nood aan heb om voor de bruiloft nog een keer klaar te komen. Ik besterf het van geilheid als ik moet wachten tot we op huwelijksreis zijn. Maar… als je wil mag je toekijken hoe jouw lieve echtgenote mij klaar likt, papa.” Zonder de minste gêne trok ze haar trouwjurk opnieuw op tot boven haar heupen. Ze spreidde haar benen en leunde achterover.

Bob stond in tweestrijd. Boosheid omdat zijn vrouw hem blijkbaar al jaren bedroog met zijn eigen dochter vocht tegen het sterke verlangen om eindelijk datgene te mogen aanschouwen van iets waarover hij heimelijk al jaren fantaseerde. Het voorgerecht dat hij zojuist opgediend kreeg smaakte beslist naar meer.

Karin kende haar mannetje en wist wat er in zijn hoofd omging. Onbevangen glimlachend keek ze Bob aan en met haar handen gespreid in zijn richting wijzend, gaf ze zonder woorden aan dat ze de beslissing om het liefdespel met zijn dochter al dan niet te hervatten bij hem legde.

Bobs hart smolt en plots vond hij het niet fair om nu boos te zijn op zijn echtgenote. Karin was gewoonweg een fantastische vrouw… ja, ook in het echtelijke bed. Voor wat Bob betrof was hun seksleven gewoonweg perfect. Als hij de verhalen van zijn vrienden over hun huwelijk mocht geloven, dan was bij de meesten het laaiend vuur al lang verwaterd tot een zielig smeulend hoopje as. Bij hem en Karin was dat beslist niet zo. Hoewel ze allebei tram vijf al zagen naderen, bedreven ze nog minstens drie keer per week de liefde. Nog steeds met dezelfde passie als toen ze voor het eerst met elkaar naar bed gingen en toch was seks hebben met Karin telkens weer zo heel anders. Trouwens… als stiefmoeder en stiefdochter al die jaren een seksuele relatie hadden, zonder dat hij dat ook maar vermoedde, dan kwam dat in niet geringe mate doordat Karin hem nooit of te nimmer afwees als hij avances maakte.

Het kushandje dat Karin hem toewierp als reactie op zijn goedkeurend knikje sprak boekdelen. Hij vermoedde dat zijn vrouw er evenveel zin in had als zijn dochter. Een vermoeden dat hij vrijwel onmiddellijk bevestigd zag toen Karin op handen en knieën haar positie weer innam tussen de gespreide benen van haar stiefdochter. Nancy slaakte een zucht van tevredenheid toen haar stiefmoeder terug aan het likken ging en Bob zou gezworen hebben dat hij Karin zacht hoorde kreunen op het moment dat ze Nancy’s zoete opwinding opnieuw op haar tong proefde.

De aanstaande bruid sloot haar ogen en genoot van Karins handelingen. Nancy wist dat haar vader ook genoot. Niet voor niets maakte hij heel vaak seksueel getinte grapjes over haar beste vriendinnen, met inbegrip van Iris. Ze wist dat haar vader geabonneerd was op de Playboy en uiteraard was het haar meermaals opgevallen dat hij haar geregeld zei dat ze er bijzonder sexy uitzag.

Nancy wist dat haar vader lang niet zo preuts deed en dacht als Ronald en dat hij er dus wel degelijk van zou genieten om de twee vrouwen in zijn leven lekker sensueel met elkaar bezig te zien. Ze wist gewoon dat hij zich zou vergapen aan elke move die Karin zou maken tussen haar lange benen. Ze zou er zelfs haar bruidsboeket op durven verwedden dat haar vader nu al vreselijk opgewonden was.

Nancy had gelijk. De tijdelijke rust in Bobs pantalon was al lang weer verleden tijd. Zijn lans kwam direct op volle sterkte toen het hoofd van zijn vrouw tussen de dijen van zijn dochter verdween. Bij elk zacht slurpgeluidje van Karins mond op Nancy’s kut leek zijn pik telkens weer harder te gaan kloppen. Helemaal staalhard werd zijn jongeheer echter pas toen zijn echtgenote het nodig vond om hem nog wat extra te teasen.

Karin liet Nancy’s in witte nylon gehulde dijen voor wat ze waren. Ze bracht haar handen tot op haar eigen billen en vanaf daar begon ze haar fraaie, ronde kontje te strelen. Al gauw trok ze plagerig langzaam haar rok mee naar boven en showde haar in een zilverkleurig slipje verpakte bolle pubis.

Ze draaide haar kont helemaal in de richting van haar man, waarna ze langzaam haar slipje naar beneden trok, tot op haar knieën. Karin spreidde haar benen zover als het slipje dat toeliet, maar tegelijk bleef ze Nancy wel enthousiast zuigen en likken.

Bob keek zomaar tegen haar prominent aanwezige genotknopje aan en uiteraard ook tegen haar rode gezwollen schaamlippen. Het fascineerde hem zodanig dat hij niet meekreeg dat zijn dochter haar ogen inmiddels geopend had en zijn toenemende opwinding glimlachend gadesloeg.

“Misschien is het niet helemaal koosjer als een meisje zoiets tegen haar vader zegt,” zei Nancy lacherig, “maar ik denk dat je vrouw wil dat je haar neukt, papa.”

Als door de bliksem getroffen keek Bob naar zijn dochter. Hij zocht naar de juiste woorden, maar toen die niet wilden komen, ging zijn blik behoedzaam van Nancy terug naar zijn vrouw. Karin was gestopt met likken en keek hem onbevangen glimlachend aan.

“Nancy heeft gelijk, schat,” zei ze. “Ik zou het heerlijk vinden als jij me een lekkere beurt zou geven terwijl ik je dochter klaarlik. Bob, ik hou van jou… Bewijs me dat je niet boos op me bent en neuk me.” Omdat ze haar man zag aarzelen, wachtte ze liever niet op zijn antwoord. Haar hoofd verdween weer terug tussen Nancy’s dijen en twee tellen later waren er alweer ophitsende slurpgeluidjes te horen.

Bob stond voor een keuze die er eigenlijk geen was. Met zo’n kanjer van een erectie kon hij onmogelijk met zijn dochter over de rode loper. De kamer verlaten was plots geen optie meer en bovendien krijg hij een kans als deze wellicht nooit meer. Oké, zijn meest natte, geheime droom zat er niet in, maar die had hij eigenlijk nooit serieus genomen. Nee, hij zou Nancy niet zijn die hij neukte, maar zijn lieve Karin een goeie beurt geven, terwijl die zijn dochter naar de zevende hemel likte, was een alternatief waar hij in zijn stoutste dromen geen rekening mee had gehouden. Een doorslaggevende bijkomstigheid was dat zijn vrouw er zelf om vroeg. Nee, hij was niet boos op haar en als Karin op die manier bewezen wilde zien dat hij van haar hield, dan was er geen andere optie dan haar verzoek in te willigen. Zonder de veters los te maken rukte hij de fonkelnieuwe lakschoenen van zijn voeten en op het moment dat hij zijn broek en slip naar beneden schoof, sprong zijn trotse pik de vrijheid tegemoet.

Bob liep naar Karin en knielde neer op de vloer. Zijn vrouw was zo opgewonden dat haar liefdesvocht langs haar benen liep. Hij bracht zichzelf in de juiste positie en terwijl hij naar de opwindende spreidstand van zijn dochter keek, drukte hij zijn lans langzaam in de immer zalig aanvoelende warmte van haar vagina. Naar zijn aanvoelen had Karin nooit zo strak aangevoeld, nooit zo hemels. Bob zette wat meer druk en terwijl hij dat deed, werden Karins lippen zowat tegen de klit van Nancy geplet, iets wat beide vrouwen bijna synchroon deed kreunen. Langzaam begon Bob zijn vrouw te berijden en terwijl hij zijn pik in en uit haar bewoog, deed Karin met haar tong precies hetzelfde bij zijn dochter. Nancy's ademhaling versnelde en werd luider, terwijl Karin zachtjes kreunend het beste van zichzelf gaf.

Nancy leunde voorover boven de rug van haar stiefmoeder en legde haar hand op de wang van haar vader. Al gauw ging haar ademhaling een versnelling hoger en weldra hijgde ze ritmisch mee in de gemeenschappelijke cadans die Bob en Karin erop nahielden. Haar gezicht verkrampte op het moment dat haar orgasme zich aankondigde. Haar ogen vlogen open en vingen haar vaders geile blik. “Kom in haar, papa,” zei het meisje hijgerig tussen haar ademstoten door, “oooh… vul Karin met jouw liefde, papa… aaaaaah… doe het… nu, pap…paaaa… ooooooooh!”

Terwijl Nancy haar moment van extase inrolde, kwamen Bob en Karin ook tot hun hoogtepunt. Bob greep zijn echtgenote stevig bij haar heupen vast en perste zijn pik zo diep als mogelijk in Karin liefdestunnel. Met krachtige stralen loosde hij zijn warme sperma diep in haar, terwijl op datzelfde moment Karins lippen vanzelf zo krachtig op de kut van Nancy werden gedrukt, dat ze geen kant op kon. Niet dat ze dat erg vond en ze het anders niet zou hebben gedaan, maar op die manier was ze wel verplicht om Nancy’s geurige nectar op te vangen in haar mond. Bob zag het wat graag gebeuren, zeker omdat hij opdat moment een serie zalige, spastische kutkneepjes rond zijn pik voelde die zijn genot naar een extreme hoogte joegen. Enkele ogenblikken later leken ze alle drie eventjes bevroren en verkrampt in hun positie, ieder voor zich nagenietend van hun heel bijzonder gemeenschappelijk orgasme.

Na enkele ogenblikken van gelijktijdig nagenieten, kwam het moment van ontkoppeling. Ze schoven naast elkaar in de bank, waar ze probeerden om hun ademhaling weer op een normaal niveau te krijgen. Bob besefte dat hij de voorbije minuten iets heel bijzonders beleefde. Hoewel het in tijd gemeten absoluut als een vluggertje bestempeld kon worden, had hij zo’n intens seksmoment nooit eerder meegemaakt. Hij was er vrij zeker van dat de twee favoriete vrouwen in zijn leven dat ook zo hadden ervaren. De vurigheid waarmee ze elkaar, en ook hem, onder liefdevolle kussen bedolven, bevestigde dat vermoeden alleen maar.

Uiteindelijk stonden ze toch maar op en begonnen ze hun kleren aan te trekken en te fatsoeneren. Vooral de metamorfose van de vrouwen was fenomenaal, vond Bob. Zijn dochter transformeerde in geen tijd van een hete lesbische seksbom naar een maagdelijk wit bruidje, alleen maar door het laten zakken van het rok gedeelte van haar trouwjurk. Karin trok haar slipje op en haar rok omlaag, waardoor ze plots weer de goedgeklede en trotse stiefmoeder werd die nog geen halfuur geleden met de verantwoordelijke van het cateringteam de laatste details besprak. Of misschien toch niet helemaal..? Bob bemerkte in de ogen van zijn vrouw een sexy fonkeling die hij daar nooit eerder had gezien.

Alle drie hadden ze hun kalmte en hun focus teruggevonden. Toen ze naar de deur liepen waren Nancy, haar vader en haar stiefmoeder er helemaal klaar voor om hun eigen specifieke bijdrage aan de huwelijksceremonie naar behoren op zich te nemen. Bob wilde net zijn hand op de kruk leggen toen er op de deur werd geklopt. Vanaf de gang kwam de stem van Iris hen luid en duidelijk tegemoet. “Schieten jullie twee wel een beetje op daarbinnen!? Nog twee minuten en het is showtime!”

Bob keek eerst naar zijn dochter en dan naar zijn echtgenote. De vraag die op zijn tong lag kreeg al een antwoord, nog voor hij ze kon stellen.

“Ja, Iris weet het van ons… en nee, Iris valt niet op meisjes,” zei Nancy. “We vroegen haar een keer om mee te doen, en hoewel ze het best een coole gedachte vond, wilde ze dat niet.”

“Wat Nancy en ik met elkaar hebben weet Iris al jaren,” vulde Karin aan. Ze was bereid ons in te dekken voor een laatste vluggertje met mijn lieve meisje voor ze dadelijk gaat trouwen.”

Ze nam Nancy in haar armen voor een snelle omhelzing, waarbij hun wangen tegen elkaar aankwamen. Bob werd overdonderd door de liefelijke warmte die tijdens dat kort knuffelmoment van deze twee schoonheden afspatte. Nancy’s donkerbruine krullen en de korte, blonde coupe van Karin vloeiden als het ware in elkaar over als een soort samensmelten van jong en minder jong, wat voor Bob perfect aanvoelde. De twee vrouwen die alles voor hem betekenden in het leven hielden van elkaar en dat deed hem goed aan het hart. Een hart dat wel op springen leek te staan door de combinatie van liefde, trots en… ja, ook van lust.

“Papa, we hebben een probleem,” zei Nancy, na die intieme knuffel. “Zo kun jij nooit met me over de rode lopen hoor.” De blik van zijn dochter daalde naar haar vaders kruis en gelijk begrepen zowel Karin als Bob waarover ze het had. Zijn lid had meer opwinding te verwerken gekregen dan een enkel orgasme kon verhelpen. Die opwinding zorgde voor een enorme uitstulping in zijn zwarte smokingbroek waar niet naast te kijken viel. Nancy had gelijk, op die manier kon hij haar nooit naar de huwelijksceremonie leiden.

“Dit vraagt om een snelle oplossing, pa,” zei Nancy, terwijl ze naar hem toe stapte. “Ik durf denken dat we die oplossing niet eens ver hoeven te zoeken.” De rechterhand van zijn dochter reikte naar zijn broek en begon die los te maken.

“Hoe… hoe bedoel je?” vroeg Bob met rillerige stem. Het was hem wel vaker overkomen dat een vrouw hem uit zijn pantalon hielp. Nooit eerder had hij daar zich ongemakkelijk bij gevoeld, maar zijn mooie dochter die zijn broek naar omlaag stroopte maakte hem behoorlijk nerveus.

“Ik laat je dadelijk even op mij klaarkomen.” Nancy leek zeker van haar stuk en dat bleek ook meteen toen ze haar zachte vingers rond zijn kloppende erectie kromde. “Op mij bedoel ik wel letterlijk, papa. Het is vandaag mijn trouwdag en ik wil uiteraard wel iets overlaten voor Ronald.”

Nancy liet haar hand snel enkele keren over haar vaders pik heen en weer gaan, maar dan begon ze de rok van haar trouwjurk op te trekken.

“Ja Bob,” giechelde Karin, “Nancy vroeg me meer dan eens wat voor soort minnaar jij bent, schat. Ze zei me zelfs woordelijk dat er waarschijnlijk ooit een dag zou komen waarop ze meer met je zou willen dan toegestaan is tussen vader en dochter. Ik had alleen nooit durven denken dat het uitgerekend vandaag zou zijn.”

Nancy bleek zich allerminst te storen aan de tussenkomst van haar stiefmoeder. Zodra ze haar bruidsjurk tot boven haar navel opgerold had, leunde ze naar voren om haar vader te omhelzen. Bobs harde pik gleed daarbij tegen haar zachte, blote buik aan, wat voor hem bijna evengoed aanvoelde als even voordien het hete kutje van Karin.

Nancy legde haar hoofd op haar vaders schouder en hield hem stevig vast. Het meisje kreunde zachtjes toen zijn van het voorvocht lekkende geslacht haar huid raakte en gelijk begon ze haar buik heen en weer te schuiven over zijn pik. Bob legde zijn handen rond haar slanke taille en trok zijn eigen mooie vlees en bloed strak tegen zijn steigerende lul aan. Zij hoofd registreerde het foutieve van zijn handelingen wel, maar zijn gevoel regeerde zijn doen en laten met strakke hand. Dit was veel te lekker! Zijn geheime droom kwam nu wel heel erg dicht in de buurt!

Karin had niet de intentie om afzijdig te blijven en toen ze merkte dat Nancy’s trouwjurk vanzelf wat begon te zakken, zag ze haar kans schoon. Ze trok de witte stof terug tot ver boven de heupen van het meisje en daarna drukte ze zichzelf tegen de rug van haar stiefdochter. Karin was flink wat groter dan Nancy en dus kon ze over de schouder van het meisje haar man een knipoog toesturen.

“Kijk Bob,” zei ze lachend. “Ons Nancy… gevangen in een sandwich!” Het grapje van zijn vrouw haalde de spanning uit het moment en Bob giechelde met haar mee.

Karin liet haar hand over de taille van Nancy’s glijden en sloot haar vingers rond de goed gevulde balzak van haar man. Ze begon zijn scrotum zachtjes te kneden, in hetzelfde slome ritme waarmee Nancy haar buik tegen haar vaders erectie op schuifelde. Vanzelf begon ook Bob zijn heupen op en neer te bewegen, iets wat zijn beleving meteen sensationeel intensiveerde. Ergens voelde het zelfs een beetje aan alsof hij met zijn beide geliefden tegelijk de liefde bedreef.

Karin leunde voorover en kuste haar man over de schouder van zijn dochter heen. Een tedere tongkus was het, waarbij een uitwaaierend deel van Nancy’s bruine krullen de zachte aanraking van hun lippen wat extra pigment gaf. Blijkbaar ervoer Nancy dat ook zo, want met haar handen op zijn heupen trok ze haar vader plots nog wat strakker tegen haar buik aan.

“Hmm… papa, wat heb jij toch een heerlijke, hete neukstok,” kreunde het meisje. “Volgens mij smaak

jij ook best lekker… Jammer dat ik zo moet opletten dat mijn trouwjurk niet besmeurd geraakt, anders zou ik je wat graag willen proeven.”

Bob wist niet wat hij hoorde en verbouwereerd maakte hij een einde aan de kus. Karin kende haar jonge minnares op seksueel vlak echter veel beter dan haar eigen vader. Zij keek helemaal niet op van de spontane verzuchting van de aanstaande bruid. Na een knipoog in de richting van haar man drukte ze een zoentje op de wang van haar stiefdochter.

“Ik weet het, schatje,” fluisterde ze in Nancy’s oor. “Maar laat dat gerust aan mij over. Ik denk dat ik wel iets kan regelen.”

Via het strakke ronde kontje van het meisje liet Karin haar vrije hand onder haar rok glijden, in de richting van haar eigen schoot. Seconden later legde ze haar wijsvinger op de mond van Nancy, die haar lippen meteen opende en zachtjes de van het vocht glimmende vinger naar binnen zoog. Onder het goedkeurende oog van Karin en de verbaasde blik van Bob nam Nancy, likkend en zuigend, het vermengde liefdesvocht van haar vader en haar stiefmoeder tot zich, intussen zachtjes murmelend hoe lekker hun cocktail wel smaakte.

Zodra de vinger helemaal schoon was kuste Nancy haar stiefmoeder eventjes vol op de mond. Direct daarna tilde ze haar linkerbeen op en haakte het achter Bob zijn benen. Ook in die houding lukte het haar nog steeds wonderwel om haar buik in hetzelfde slome ritme tegen haar vader op te blijven schuren. Bobs lid klopte en tintelde als gek, ook al omdat Karins vingers zijn op knappen staande ballen zalig bleven bespelen. Hij voelde hoe alle gevoel voor rede hem dreigde te ontsnappen. Nee, hij neukte zijn dochter misschien niet echt, maar het voelde wel aan alsof hij zijn pik diep in haar had. Het was alsof hij de warme zachtheid van haar binnenkant kon voelen op zijn hete vlees, zo erotisch beladen was de ervaring die hem te beurt viel. Bobs ademhaling werd onregelmatiger en hijgerig. Hij besefte dat hij op het punt stond om klaar te komen, maar dat wilde hij niet. Nog niet! In een ultieme poging om zijn orgasme nog wat uit te stellen probeerde hij zijn dochter aan te kijken. Hij hoopte dat een gevoel van schuld een remmend effect zou hebben op zijn huizenhoge opwinding. Heel eventjes lukte dat, maar dan nam Nancy zijn gezicht in haar handen. Haar teder gebaar en haar zachte vingers waren nefast voor zijn concentratie en het remmende effect was even snel verdwenen als het opkwam.

“Papa… ik ga je kussen,” zei Nancy, staande op één been en haar buik onophoudelijk tegen zijn kloppende erectie aanslijpend. Ze bracht ze haar lippen dichter bij de zijne. “Ik ga je kussen, papa,” herhaalde ze zacht en toch zelfzeker. Ze haakte haar armen rond zijn nek en haar gezicht kwam nog dichterbij. Bob voelde de fluwelen streling van haar adem op zijn lippen. “Ik ga… je kussen… papa.” Een hese fluistering was het nog slechts, gevolgd door een diepe zucht. “Ik ga je…”

Nancy drukte zichzelf tegen haar vader aan en Bob voelde de harde tepels van zijn dochter op zijn borst. Het volgende moment raakten de lippen van zijn kleine, lieve meisje de zijne. Het was alsof een stroomstoot door zijn hele lichaam suisde en gelijk wist Bob zich verloren. Dit was absoluut geen vader/dochter kus, want ze perste haar lippen krachtig op de zijne. Toen haar warme, vochtige tong subtiel maar beslist zijn gretige mond binnengleed was het alsof de sluizen open gingen. Bobs hele lichaam schokte, van zijn lippen tot aan zijn tenen. Het volgende moment sproeide hij in diverse krachtige stralen een zodanig grote lading liefdesnectar over de buik van zijn dochter dat hij er zelf van stond te kijken. Bob kwam en bleef komen, zo leek het wel en naar zijn aanvoelen was dit met voorsprong het meest hemelse orgasme dat hij ooit kende. Dat Karin daartoe haar steentje bijdroeg drong met mondjesmaat tot hem door. Zijn vrouw gaf zijn scrotum al een hele tijd een bijzonder deugddoende behandeling, maar nu hij in opperste extase verkeerde, perste ze teder knedend zijn ballen liefdevol leeg, tot de laatste druppel.

De begeesterende tongzoen waar Nancy hem in meenam was zowel vertederend lief als uitgesproken hartstochtelijk te noemen. Gedreven door nauwelijks geluwde begeerte liet Bob zich door zijn dochter leiden. Zelf opkijkend van het groot aantal droge naschokken die hem te beurt vielen, gaf hij zijn hele ziel en zaligheid bloot. Alle lang gekoesterde, verboden gevoelens voor zijn eigen mooie vlees en bloed legde hij in hun intens hete kus. Bob leek wel in haar te verdrinken en het duizelde in zijn hoofd. Uiteindelijk was hij nauwelijks nog in staat om op zijn benen te staan. Hij kon niet anders, maar toch was het met tegenzin dat hij hun kus afbrak. Hij maakte zijn bovenlichaam los van de deinende borsten van zijn dochter en naar adem happend keken ze elkaar aan met een blik waarin hun wederzijdse hartstocht nog duidelijk te lezen stond. Een echelon lager voelde Bob hoe zijn warme liefdesvocht van ver boven Nancy’s navel naar omlaag begon te stromen. De kleverige brij lekte over haar naakte buik, over zijn pik en over de warme vingers van Karin.

Nancy keek over haar schouder en wisselde een glimlach uit met haar vaders echtgenote. Meteen daarna kusten de vrouwen elkaar even zachtjes op de mond. Ook Bob kreeg nog een liefdevol kusje van zijn meisje vooraleer ze haar been naar beneden liet glijden. Met twee handen hield Nancy haar bruidsjurk omhoog. Ze boog voorover en keek naar de witte, kleverige brij die over haar buik in de richting van haar kruis sijpelde. Karin kwam achter Nancy vandaan en volgde de blik van haar stiefdochter.

“Zal ik een beetje helpen, schat?” vroeg Karin.

“Graag,” reageerde Nancy. “Papa’s zaadvlekken op mijn trouwkleed zouden zelfs Ronald opvallen en dat mag zeker niet gebeuren.”

“Nee, dat kunnen we niet hebben,” zei Karin met gespeelde ernst, waarna stiefmoeder en stiefdochter het allebei uitproesten.

Karin gebruikte de zijkant van haar hand om Bob’s sperma van Nancy’s buik en schaamstreek te schrapen. Al gauw zat haar hand helemaal onder het geurige vocht en bleek het een hopeloze onderneming om alles op te vangen. Karin deed haar best, maar kon niet verhinderen dat er een deel tot op Nancy’s bolle pubis lekte.

“Gelegenheid maakt de dief,” zei Karin, terwijl ze op haar knieën zakte en haar stiefdochter een warme knipoog toestuurde. “Ik kan je maar beter grondig schoonlikken, schat. Je krijg dan in ieder geval zeker geen vlekken op je trouwjurk.”

Nancy giechelde eventjes op het moment dat ze de zo vertrouwde streling van haar stiefmoeders warme tong op haar schaamlippen voelde. Dan pakte ze de besmeurde hand van Karin en bracht die tot bij haar mond. Terwijl Bob zichzelf begon aan te kleden, verbaasde het hem niet langer dat zijn dochter de hand van haar stiefmoeder met dezelfde overtuigende zorgvuldig schoon likte als waarmee Karin het poesje van Nancy een grondig schoonmaakbeurt gaf.

De bruid liet net haar jurk weer zakken toen er opnieuw op de deur geklopt werd. Iris vroeg al roepend waarom ze in hemelsnaam zo lang wegbleven en dat het nu echt wel de hoogste tijd was. Nancy riep terug dat ze er zo aankwamen, maar ieder voor zich hadden ze toch nog een kleine twee minuten nodig om er weer piekfijn uit te zien. Nancy gaf haar vader nog snel een kus voor ze deur naar de gang opende.

“Eindelijk zeg!” klonk de stem van Iris geïrriteerd. “Ik dacht dat jullie… Bob…!?” Dat ook de vader van Nancy uit de kleedkamer van de bruid kwam, leek het bruidsmeisje de mond te snoeren. Met een blik vol ongeloof keek ze van Bob naar haar vriendin en weer terug. “Nancy, ik dacht… ik heb nog zo tegen hem gezegd dat hij zeker niet…”

“Dat geeft toch niet, Iris,” onderbrak Nancy haar vergoelijkend. “Het is mijn vader maar. Zijn aanwezigheid zal echt geen ongeluk over mijn huwelijk brengen hoor.” Tegelijkertijd haakte ze haar arm in die van haar vriendin, waarna ze in de richting van de trap begonnen te lopen. Ook Karin haakte haar arm in die van Bob en op enige afstand liepen ze achter de taterende meiden aan. Wat Nancy en haar vriendin precies bespraken kon Bob niet verstaan, maar afgaande op het gegiechel van Iris zou het hem niet verbazen dat zijn dochter haar vriendin een uitgebreid beeld schetste van wat er zich zojuist in de kamer had afgespeeld. Bob hoopte vurig dat Nancy haar vaders bijdrage aan het al bij al onwaarschijnlijke gebeuren zou verzwijgen of toch op zijn minst zou minimaliseren.

“Ik denk dat wij tijdens Nancy’s huwelijksreis ook maar eens een uitstapje moeten maken.”

Met die woorden haalde Karin haar man uit zijn overpeinzing.

“Oh…” reageerde Bob, “bedoel je misschien dat je graag weer eens enkele dagen naar Zeeland wil?”

“Nee, schat. Ik zou je graag een middag meenemen naar die nieuwe meubelzaak hier in de buurt die onlangs zijn deuren opende.”

Bob stond plots stil en keek zijn vrouw verwonderd aan. Meubels kijken was nu eenmaal niet bepaald zijn favoriete bezigheid en dat wist zijn vrouw maar al te goed. “Karin, wat moeten wij in een meubelzaak? Wij hebben toch alles en voor zover ik weet is er niets versleten.”

“Versleten niet… maar ons bed gaat wel te klein worden. In de folder van die nieuwe zaak zag ik een prachtig groot kingsize bed.”

“Ons bed te klein..? Hoe bedoel je?”

“Lieve, naïeve echtgenoot van me,” glimlachte Karin om de blik van ongeloof die op het gezicht van haar man te lezen stond. “Je weet toch ook wel dat Ronald voor zijn werk als ingenieur zowat de helft van het jaar in het buitenland zit. Drie dagen na hun huwelijksreis vertrekt hij al voor twee weken naar China. Je dochter kijkt huizenhoog op tegen het alleen zitten in hun grote, nieuwe huis en dus heb ik met Nancy afgesproken dat ze telkens wanneer Ronald het land uit is bij ons kan logeren.”

“Nou en? Ze kan toch gewoon haar eigen kamer blijven gebruiken,” merkte Bob op. “Daar hebben wij toch geen nieuw bed voor nodig, wel?”

“Schat, wat ben je traag van begrip vandaag,” zei Karin. “Snap je het dan echt niet?”

Bob schudde zijn hoofd.

“Ik zie jouw dochter even graag als jij, schat. In elk opzicht, daar moet ik je na wat je zojuist te weten kwam niet meer van overtuigen, neem ik aan… Ze zal wat mij betreft altijd welkom zijn, maar als Nancy komt logeren wil ik niet meemaken dat ik de keuze moet maken tussen slapen bij mijn man of slapen bij mijn minnares. Ik wil jullie allebei bij me hebben, begrijp je?”

Bob begreep haar nu uiteraard wel. Het koste hem echter enkele ogenblikken om de draagwijdte van Karins woorden helemaal te bevatten.

“Laat ons dat toch maar niet doen,” reageerde hij uiteindelijk weifelend.

“Waarom niet?” reageerde Karin. “Wat we zojuist met zijn drietjes hadden was toch heerlijk?”

“Dat ontken ik niet,” gaf Bob schoorvoetend toe, “maar als ik in hetzelfde bed zou slapen als mijn mooie dochter, kan ik echt niet instaan voor mezelf. Ik kan toch geen echte seks hebben met mijn eigen vlees en bloed.”

“Bob… doe nu niet alsof je het niet zou willen en Nancy zal jou niet afwijzen, integendeel. Ze wil jou, dat weet ik wel zeker.”

“Karin, het mag en het kan niet! Dat is… incest!” Lichtjes humeurig omdat het gespreksonderwerp hem van zijn stuk bracht, begon hij weer te stappen en dus moest zijn echtgenote ook mee vooruit.

“Incest is iets goors tussen familieleden, Bob,” zei Karin zacht, “maar jullie hebben elkaar oprecht lief en dan wordt het voor mij een heel ander verhaal als… als gewoon je dochter neuken. Buiten ons hoeft het trouwens niemand te weten.”

“Dus… jij gaat ak… akkoord,” stotterde Bob vol ongeloof.

“Sterker nog, schat. Ik moedig het juist aan dat de twee mensen die mij het meest dierbaar zijn met elkaar de liefde zouden bedrijven. Als ik verder kijk, dan zie ik daarbij ook nog een aangename, actieve rol voor mezelf weggelegd, denk je ook niet?”

Bob dacht aan heel veel dingen tegelijk maar liep stilzwijgend door tot ze bij de trap aankwamen, waar onderaan zijn natuurlijke schoonheid uitstralende dochter op hem stond te wachten. Onbevangen glimlachend keek ze haar vader aan terwijl die samen met haar stiefmoeder de trap afdaalde. Nancy’s open en oprechte blik straalde hem even fel tegemoet als in het moment waarop ze haar handen rond zijn nek had gelegd. ‘Ik ga je kussen, papa,’ flitsten haar woorden door Bobs hoofd en plots wist hij wat hem te doen stond.

Hij kneep Karin zachtjes in haar arm. “Morgen gaan we dat kingsize bed bekijken, schat,” fluisterde Bob.

Nog enigszins verbaasd om wat er met hem gebeurde, bood hij Nancy zijn arm aan. Een aanbod dat zijn oogappel pas aannam nadat ze haar vader eerst nog eens plagerig speels in de billen had geknepen.

Toen de bruidsmars uit de boxen begon te galmen, begeleidde Bob als een trotse vader zijn dochter naar een nieuwe toekomst. Door de openstaande tuindeuren en over de rode loper ging zijn lieve meisje naar een toekomst waarin de fonkelend uitgedoste jonge ingenieur aan het tegenoverliggende eind van de loper weldra een hoorndrager zou zijn. Het was een weinig flatterende koosnaam voor een aanstaande bruidegom, maar juist omdat hij zelf het voorrecht zou hebben om zijn schoonzoon die horens aan te naaien, had Bob daar niet al te veel problemen mee. Ja, zijn stralende, in maagdelijk wit gehulde dochter ging een nieuw leven tegemoet, maar evengoed lag zowel voor hem als voor zijn lieve echtgenote een nieuwe toekomst in het verschiet. Dat was zoveel meer dan wat hij ooit in zijn stoutste fantasie had durven dromen…Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (8)
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter

Copyright 2000 - 2017 Opwindend.Net