Opwindend.Net
Datum: 07-01-2017
Stemmen: 102x
Cijfer: 6.8
Gelezen: 16401x
Lengte: Lang
Kleine Bert - 4
Door Indigo - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Kleine Bert - 3

Opa Hans

Bert was op weg van school naar opa. Het was alweer zo lang geleden dat ze elkaar gezien hadden. Bert hield veel van zijn opa. Toen hij klein was logeerde hij vaak bij hem, dat was om moeder te ontlasten die naar haar werk moest. Opa smeerde zijn boterhammen, speelde met hem Mens-Erger-Je-Niet en las hem voor. Nu Bert wat ouder was miste hij die fijne momenten wel, maar het was niet anders. Hij was inmiddels 16 jaar en zat op de middelbare school. Zijn huiswerk en vrienden namen veel tijd in beslag. Maar vandaag dacht hij maar aan een ding: om weer eens bij opa Hans te zijn.

Het was zomer en een tropisch warme dag. Bert was blij toen hij in de schaduw van opa’s voordeur stond en de bel liet rinkelen. Het duurde even, toen ging de deur op een kier.
‘Hee kleine Bert.. wat leuk, kom binnen!’, begroette opa hem.
Hij was gekleed in niet meer dan een dun sportbroekje.
‘Wat een hitte hè? Wil je wat drinken jongen?’ zei opa Hans na de eerste hartelijke begroeting.
Zijn vriendelijke gezicht met de brede neus en de volle mond leken veel op die van zijn kleinzoon. De twinkeling in de ogen had Bert ook geërfd. Het viel hem op wat een sterke kerel opa Hans nog altijd was. Gespierde armen, brede borst. Hij was dan wel een opa maar nog lang niet bejaard. Op zijn hoofd werd het haar wat dunner en grijs, maar zijn gebruinde huid gaf hem een jeugdig uiterlijk. Hans had altijd veel aan sport gedaan en daar plukte zijn lichaam de vruchten nog van.

‘Ja graag, ik ga dood van de dorst’, zuchtte de knul terwijl hij zijn boekentas op de grond gooide en op de bank plofte.
Hans stond even stil voor zijn uitgebluste kleinzoon.
‘Hoe gaat het.. kan je een beetje wennen op je nieuwe school?
‘Opa.. ik doe volgend jaar examen.. tuurlijk ben ik gewend.’
Kleine Bert keek omhoog naar de halfblote man voor hem. In het kruis van opa’s sportbroekje tekende zich zijn penis af. Tjonge, wat een grote moest dat wel zijn..
Opa Hans keek met genoegen naar zijn kleinzoon die hij altijd kleine Bert was blijven noemen. Grote Bert was een broer van hem. En zijn kleinzoon was niet groot van stuk dus die bijnaam paste hem. Wat een knappe jongen was het toch, met zijn meisjesachtig gezicht, met nauwelijks baardgroei en een tenger lichaam in de groei. De kuif van zijn donkerblonde haar zat altijd een beetje in de war.

‘Je bent gegroeid jongen. Ik had je al even niet meer gezien.’
‘Sorry opa, ik had het druk met school’, antwoordt Bert.
‘O, ’t is goed hoor.. ik snap het wel. Druk met huiswerk, met de meisjes..’
Kleine Bert glimlachte, opa moest eens weten. Met meisjes had hij nog niets gedaan, nee, maar met zijn beste vriend en met zijn moeder, o jee..
‘Vind je het goed als ik in mijn sportbroekie rondloop?’, vroeg opa Hans, ‘het is zo warm.. ik zat zonet trouwens op het balkon, lekker privé in mijn nakie’.
Opa had een groot balkon. De balustrade zat verpakt in doek waardoor hij nauwelijks inkijk had. Daar kon hij ongestoord op mooie dagen van de zon genieten.
‘Jaja, geen probleem’, zei Bert.

Terwijl opa limonade haalde zat kleine Bert op de bank en keek om zich heen. De kleine flat was een gezellig rommeltje. Naast de bank lagen dvd’s achteloos tussen de kranten. Hij pakte er een paar en las een titel: ‘Twinks love Facials’ stond er op. Huh? Op de achterkant zag Bert plaatjes van blote jongens die hun grote piemels lieten zien. Kleine Bert liet van schrik de dvd uit zijn vingers glippen. Hij las vlug nog een andere titel: ‘Trannies with Big Dicks’. Snel legde kleine Bert de dvd’s terug. Dat had hij niet achter zijn opa gezocht!

Opa Hans kwam de kamer weer in.
‘Zullen we daar zitten?’, zei hij, en liep met het dienblad naar het balkon. ‘Kom.. lekker in de zon’.
‘Moet dat? Ik heb het al zo warm..’, sputterde Bert tegen.
‘Je moet je er aan overgeven. Doe die spijkerbroek eens uit en je T-shirt ook.’

Opa was heel beslist in zijn advies en Bert gehoorzaamde braaf. Even later zat hij in zijn onderbroekje op een terrasstoel die opa had bijgeschoven. Hij begon te vertellen over school, over zijn voetbalteam en over het schoolreisje vorige week. Opa luisterde aandachtig terwijl hij een fles zonnebrandolie pakte en zich begon in te smeren.
Toen hij klaar was zei hij: ‘Wil je ook? Je moet niet verbranden’, en reikte Bert de gele fles aan.
Die liet een flinke klodder in zijn handpalm lopen en begon zijn armen, borst en gezicht in te smeren. Opa Hans vertelde ondertussen over de biljartvereniging, nieuwtjes uit de buurt en zijn plannen voor de vakantie. Hij lag achterover in de stoel te vertellen, de benen languit. De bobbel in zijn kruis leek groter te worden. Opa Hans genoot zichtbaar van het mooie jongenslijf tegenover hem. Zijn knappe kleinzoon leek op een glanzende engel. Zou hij een lekkere jongenspik hebben? Af en toe dwaalde zijn gedachten af en gleed zijn blik naar Bert’s kruis.

‘Zal ik je rug even doen? Geef maar’, zei opa en nam de fles van kleine Bert over.
De jongen ging voor hem staan.
‘Kom even op mijn knieën zitten, dan kan ik er beter bij’, zei opa.
Kleine Bert ging bij opa op de knie zitten, zijn rug naar de oudere man toegedraaid. Met de handpalm vol olie begon Hans de slanke rug in te smeren. Kleine Bert sloot de ogen en genoot van opa’s grote, sterke handen die hem masseerden. Hans nam er de tijd voor. Heerlijk, om dat zachte, jonge lijf te strelen. Hier fantaseerde hij vaak over. Traag en met gevoel gleden zijn vingers over Bert’s tengere armen, omhoog over de smalle schouders en dan over de ruggengraat naar beneden. Daar trok hij de boord van Bert’s onderbroek naar beneden. Er mochten geen vlekken op komen. Bert protesteerde niet. Hans wist dat hij goed zat. Hij liet zijn handen tot de aanzet van Bertje’s bilspleet gaan, ging dan weer omhoog over zijn rug, over de schouders en dan naar voren. Traag strelend nam hij de borstkas onderhanden, hij voelde de kleine tepels opstijven.
‘Kom eens wat verder hierheen, ik kan er niet goed bij’, zei opa vrijmoedig.
Kleine Bert schoof naar hem toe, hij vond het vreemd maar ook heel spannend. Opa’s sterke handen hadden hem in zijn macht. Hij voelde iets tegen zijn billen duwen. Dat moest wel die bobbel in opa’s kruis zijn.
‘Verdorie’, dacht Hans, ‘ik krijg een knalharde erectie van dat lekkere joch.
Hij twijfelde even of hij door moest gaan. Zo’n kans kreeg hij natuurlijk nooit weer. En kleine Bert vond het niet erg zo te zien.. het was beter om door te pakken. Zijn kleinzoon lag bijna achterover tegen zijn borst. Hij trok de jongen nog verder naar zich toe, zachtjes maar dwingend, terwijl zijn handen soepel bleven strelen. Toen zag hij het: kleine Bert had een stijve.. Zijn onderbroekje bolde op tot een flinke tent.
‘Zo te zien lig je te genieten’, fluisterde opa in Bert’s oor.
‘Hm.. jaah.. ’t is ook zo warm..’, zuchtte de jongen.
‘Zal ik je broekje uitdoen?’, vroeg Hans, ‘hij plakt anders nog vast’.

Kleine Bert liet het allemaal gebeuren. Hij was een pop zonder wil in de handen van zijn opa. Die trok aan het elastiek van de onderbroek. Direct knalde kleine Bert’s erectie omhoog. Hans deed alsof hij niets had gezien. Hij sjorde aan het broekje tot het op de grond lag. Daarna gingen zijn vingers verder met hun werk. Hij liet nog wat zonnebrandolie in de hand glijden en smeerde dat rondom Bert’s kloppende vlaggenmast. Wat een mooie en vooral grote pik had hij staan! Kaarsrecht en nog zonder zware aderen, zoals bij hemzelf. De eikel stak half vanonder de voorhuid naar buiten. Langzaam kropen zijn vingertoppen naar de basis van de pik en smeerden de ballen in met olie. Kleine Bert zuchtte diep. Het voelde zalig. Opa’s grote hand gleed rond zijn keiharde penis. Toen begon de hand de voorhuid op en neer te schuiven. Een eerste golf voorzaad kwam door de pisbuis omhoog en verspreidde zich over de glanzende paddestoel op de kop. Hij voelde opa’s adem in zijn nek. De zon brandde op zijn jonge lijf. Hij begon te trillen. De spanning was groot. Bert voelde prikkels van genot door zijn ruggengraat trekken. Hij hijgde zwaar en onrustig. Als opa zo doorging zou hij nog klaarkomen..
‘Opa.. ik.. wat euhhh..’, kreunde de jongen onrustig.
‘Het is goed Bert, laat maar komen..’, klonk opa’s stem ver weg.
De ervaren vingers streelden zijn jongenspik en trokken de huid op en neer als een pomp. Af en toe gleed een pink over zijn ballen en kietelde hem daar. En steeds vaster ging de hand op en neer, sneller en sneller. Kleine Bert werd duizelig in zijn hoofd. Hij kwam klaar, vanuit het niets schoot zijn zaad als vuurwerk omhoog!
‘AAAAHAAAGHH!!! ..aahh...’, kreunde de ejaculerende puber.
Opa Hans bleef trekken aan de pulserende pik. Zaad sprietste tevoorschijn, straal na straal.
‘Uuuurhhaa!.. ughaa..!!’
‘Toe maar Bert, spuit maar’, hijgde Hans.
‘Aaaahhhjaah..’, jammerde kleine Bert nog eens, zijn hoofd achterover gooiend.
Hans legde een hand op Bert’s mond, hij was bezorgd dat de buren het zouden horen.
Een laatste straal sperma schoot omhoog en spetterde neer op zijn borst. Bert was leeg, zijn ballen waren uitgespoten. De enorme zaadlozing droop als kleverig plaksel over zijn borst en opa’s hand. Kleine Bert wierp zijn hoofd traag van links naar rechts. Langzaam kwam het jonge lichaam tot rust. Hij leek wel bewusteloos, hangend in opa’s sterke armen.

Toen hij even later de ogen open deed zag hij hoe opa zijn vingers aflikte.
‘Wat doe je?’, vroeg Bert.
‘Even je proeven.. vind ik lekker..’, was alles wat opa zei.
Bert keek naar zijn pik die opzij hing in een plas dun, melkachtig zaad.
‘Opa, wat is er gebeurd?, vroeg hij zo onschuldig mogelijk.
‘Je bent net klaar gekomen. Je hebt je zaad in het rond gespoten, kijk dan. Je buik druipt er van.’
Opa Hans veegde een klodder melkwit zaad op en zoog het van zijn vingers.
‘Is dat wel normaal?’, vroeg Bert met zijn domste uitdrukking. Hij kreeg er lol in om opa voor de gek houden. Die hoefde nog niet weten wat hij al uitgespookt had.
‘Jazeker jongen. Wist je dat dan niet? Heb je nooit natte plekken in je lakens gehad, ’s nachts?’
‘Ja, mama plaagde me er mee. Maar ik snapte het niet helemaal..’
‘Nou kijk’, zei opa, terwijl hij zijn kleinzoons ballen streelde, ‘hier wordt zaad gemaakt waarmee je kinderen kunt maken bij een vrouw. Dat zaad moet er af en toe uit, het moet ververst worden. Soms gebeurt het vanzelf, zoals ‘s nachts in een geile droom. Maar je kan het er ook uit rukken. Je hebt lekker veel gespoten hoor.’
‘Nou, dat vind ik fijn om te weten opa’, zei Bert.
‘Heb jij dan nooit seksuele voorlichting gehad?’
‘Ik was net ziek toen we dat op school kregen.’
‘Het wordt hoog tijd dat je dat gaat inhalen. Ga eens omhoog met je billen, ik wil mijn onderbroek ook uitdoen’, zei opa Hans.

Kleine Bert ging even omhoog en opa stroopte met een snelle beweging zijn broekje af. Bert zag een grote, stijve penis omhoog komen. Hij schrok van het formaat. Maar opa trok hem snel weer op schoot en de forse pik duwde nu van onderen tegen zijn billen. Zonder weerstand van textiel. Bert genoot, dit was heel onverwacht allemaal..
‘Je hebt een veel grotere piemel’, zei kleine Bert, zijn mooie bruine ogen wijd open van verbazing.
‘Nou ja, ik ben altijd groot geschapen geweest. Ik ben eraan gewend. Maar die van jou is ook een kanjer hoor. Je bent nog jong en hebt nu al een stijve van een centimeter of twintig. Je zit nog in de groei en zult merken dat je piemel meegroeit. Trouwens, het gaat er niet om hoe groot hij is maar of hij goed werkt. Zo te zien ga jij nog veel plezier aan je mooie pik beleven.’
Beide keken ze naar kleine Bert’s penis die met kleine schokjes weer overeind kwam.
‘En je bent zeker de hele dag geil?, vroeg opa.
‘Ja, er komt geen einde aan’, zei Bert. ‘Ik weet niet hoe het kan, maar mijn pik blijft steeds weer hard worden. Zoals nu.’

Ze moesten allebei lachen. Opa nam de fles zonnebrandolie en spoot wat over kleine Bert’s pik. Ook spoot hij olie in beide handen. Met zijn ene hand streelde hij Bert’s mooie jongenslul, trok af en toe plagerig aan de balzak en liet de paarse eikel in en uit zijn jasje komen.
‘Lekker hè? Zo trekken aan je pik. Ruk je vaak?’, vroeg Hans.
‘Elke dag opa.’
‘Goed zo jongen.’
Kleine Bert lag al gauw weer met de ogen dicht te genieten. Toen voelde hij opa’s andere hand onder zijn billen glijden. Dat was een fijn gevoel want opa Hans streelde zijn anus. Dat had mama ook bij hem gedaan. Met een dildo was ze bij hem binnen geweest. Wat was hij toen hard klaargekomen..
Bert protesteerde niet toen opa Hans hem begon te vingeren. Het voelde lekker.. Opa merkte hoe goed zijn kleinzoon reageerde op het kontvingeren. Kleine Bert trok zich niet terug maar liet hem begaan, dat ging de goeie kant op. Eerst rond de nauwe krans en dan af en toe naar binnen duwend. Kleine Bert gaf mee en begon zijn kontje te openen voor opa.
‘Vind je dat lekker, als ik in je jongenskutje roer?’, vroeg opa met schorre stem.
‘Hoe.. hoe noem je dat? Jongenskutje, haha.. het voelt raar. Maar ..euhh.. lekker’, hakkelde Bert.

Meer hoefde Hans niet te weten. Hij draaide en duwde met zijn vinger op de anus van kleine Bert tot ineens –floep- zijn hele vinger naar binnen gleed. Zijn kleinzoon slaakte een korte zucht, kneep zijn kringspier samen en ontspande weer.
‘Uughhh.. lekker opa.’
Terwijl hij aan Bert’s nog altijd knalharde pik trok ging hij met zijn vrije wijsvinger langzaam en diep in Bert’s kontje op en neer. Het ging zo makkelijk, niet te geloven. En dat bij zo’n maagdelijke jongen. Hans’ eigen paal duwde ongewoon hard tegen Bert’s puberballen. Hij stak een tweede vinger in het inmiddels vochtige en glibberige kontgat. Hij roerde en draaide en zag hoe zijn kleinzoon meer van de wereld raakte. Met gesloten ogen lag hij zacht te jammeren en te hijgen. Zijn glanzende borst ademde onrustig op en neer. De maagdelijke rozet pulseerde en gaf helemaal mee. Twee vingers gleden vrij in en uit.
‘Uurghhh..’, kreunde kleine Bert.
‘Gaat het goed jongen?’, wilde opa weten.
‘Jaaahh, het is lekker opa.. vreemd maar lekker..uhh.. Wat doe je toch allemaal?’
‘Ik zit lekker in je natte holletje te roeren.’

Opa nam de tijd om kleine Bert te laten wennen aan wat er gebeurde. Ondertussen bleef hij stevig aan de jonge pik rukken die vrolijk op en neer danste in zijn glibberige hand. De twee vingers in Bert’s kontkanaal pompten alsmaar op en neer. Het raggen in zijn hol had de puberjongen opnieuw in een soort verdoving gebracht. Hij lag helemaal tegen opa’s brede borst aangedrukt. Opa’s mond kuste zijn hals, toen zijn wang en zocht daarna zijn mond. Kleine Bert had nog nooit een jongen of een man gezoend, alleen zijn moeder. Onhandig drukte hij zijn lippen tegen de mannenmond die hem zocht.
‘Nou heb ik met een volwassen man gezoend’, dacht hij.

Opa Hans was de waanzin nabij. Zijn pik stond betonhard tegen Bert’s ballen te duwen, twee vingers ragden in het jonge kontje en zijn tong probeerde hij in de mond van zijn bloedeigen kleinzoon te duwen. Hij moest en zou de knul neuken! Langzaam trok hij zijn vingers uit Bert’s anus. Even verslapte de intense uitdrukking van genot op kleine Bert’s gezicht. Hij leek te denken dat het gedaan was, hij keek bijna teleurgesteld.
‘Ga ‘es omhoog met je kontje..’, vroeg opa.
Met zachte aandrang duwde hij de smalle jongensbillen omhoog. Kleine Bert wilde opstaan maar opa hield hem tegen. Hij werd weer terug op schoot getrokken en voelde iets tegen zijn open gevingerde anus duwen. Dat moest de stijve paal van opa zijn..
‘Ontspan je poepgaatje Bert’, kreunde opa Hans, die een rood aangelopen gezicht had. ‘Ik ga langzaam mijn pik naar binnen steken..’
‘Maar opa.. dat past toch niet? Jouw penis is zo lang als mijn arm..’
Kleine Bert keek ongerust naar beneden. Hij probeerde te raden wat er zou kunnen gebeuren.
‘Wees niet bang, het doet niet zeer. Je gat stond zonet wijd open en zal zich weer openen.’

Kleine Bert wist niet wat hem overkwam. De dikke eikel duwde tegen zijn anus en begon naar binnen te glijden. Hij voelde duidelijk hoe zijn kontje gevuld werd. De pik van opa was veel groter dan de twee vingers van zonet.. Met grote ogen wachtte hij af wat er gebeurde. Inderdaad ging zijn bruine holletje als vanzelf open bij de eerste penetratie. Maar kleine Bert werd wel op de proef gesteld. De eikel van opa’s penis was al zo dik.. Langzaam gleed de ingevette, paarse paddenstoel naar binnen. Door de olie was er niet veel dat hem tegenhield. Toen opa zijn kleinzoon naar zich toe trok gleed de zware paal voor de helft naar binnen.
‘AAAHHH..haah..’, gilde kleine Bert.
‘Sjjtt.. niet de hele buurt bij mekaar schreeuwen!..’, siste opa.
De jongen ontspande zich en voelde nu hoe zijn anus centimeter voor centimeter gevuld werd. Het was idioot.. en het was HEMELS! De trillende jongenslul van kleine Bert gaf spontaan zaad op. Hij liet zijn hoofd achterover zakken, zijn mond hing wijd open maar gaf geen geluid.Terwijl opa traag Bert’s voorhuid op en neer rolde, stootte zijn zware lul met korte rukjes in en uit de strakke anus. Bertje’s poepgat had nooit zo wijd open gestaan. Maar hij slaagde er in om zeker 20cm polsdik pikvlees te verwerken. Opa gromde, de wiebelende, kreunende jongen op zijn schoot steeds dieper neukend. Hij streelde Bert’s tepeltjes, kneep er in. Hij zag hoe zijn kleinzoon genoot, mond open, de ogen gesloten.
‘De eerste keer is altijd wennen’, kreunde opa Hans.
Hij stootte steeds steviger naar binnen. Bert’s kontkanaal droop van de olie en het voorgeil. De jongen schudde willoos mee op het ritme van zijn grootvader.
‘Geil ughh.. lekker naaiend in je nauwe jongenskut. Hoe vind je het?’, hijgde opa.
‘Uuhh.. uurghhhaaa.. het is geil opa.. het is lekkeeehrr..’, kreunde kleine Bert.

Op het balkon naast opa Hans’ appartement zat Ans van Driel ondertussen te zonnen in haar bikini. Ze was een gepensioneerde dame van 74 die haar hele leven als secretaresse gewerkt had. Blijkbaar was ze de enige die iets gehoord had, want op de andere balkons was het uitgestorven. Opa Hans en kleine Bert hadden niet gemerkt dat ze meeluisterde. Ans gleed van haar stoel en kroop op handen en knieën naar een kleine spleet in de tussenwand tussen de twee balkons. Haar mond viel open van verbazing. Daar zag ze Hans Looijmans, haar buurman, naakt en bezweet met een jonge knul die wel zijn kleinzoon leek. Nee toch.. schande.. Sjezus, de knaap lag uitgeteld op zijn schoot.. zijn benen opgetrokken.. kijk, het was inderdaad zijn kleinzoon! Zijn pik stond hard omhoog, af en toe zat Hans er stevig aan te sjorren.. niet te geloven, wat een vertoning.. Zittend voor de kleine kier schoof ze haar slip opzij. Haar rijpe kut kwam tot leven, druipend van het geil. Zonder dralen stak ze twee vingers bij zichzelf naar binnen en begon te vingeren. Haar ogen waren gefixeerd op de zwaaiende pik van de puberjongen. Wat een mooie grote lul had die knaap.. kijk die eikel in en uit de voorhuid schuiven.. Toen Ans zag dat de buurman zijn zware pik in de kont van de jongen.. van zijn eigen kleinzoon begraven had, werd het haar bijna zwart voor ogen.
‘Godverrr.. dat is gewoon schandalig, wat geil.. huuhh..’, mompelde ze.
Ans voelde een keihard orgasme komen. Haar vingers trokken razendsnel aan haar uitstulpende klit. Toen kwam ze schuddend en kreunend klaar:
‘HUUHHH.. HUUGHHJAAAHHH!.. aaahhh jaah jaaagghh..’
Op het andere balkon drongen Ans’ gesmoorde kreten door tot de neukende mannen. Opa Hans was direct bij de les.
‘Laten we maar even naar binnen gaan voor het gaat opvallen’, zei hij zachtjes in kleine Bert’s oor.

Snel duwde hij zijn kleinzoon van zich af en trok zijn druipende pik uit de vochtige jongenskont. Kleine Bert liep naar binnen, ging op de bank zitten en begon zich daar af te trekken. Zijn ogen kon hij niet afhouden van de grote zwaaiende paal van opa Hans. Die sloot de balkondeur en trok de vitrage dicht. Toen kwam hij op zijn kleinzoon af en bleef vlak voor hem staan. Hij trok zich ook af, zonder iets te zeggen, daarna liet hij zijn pik los. Dansend hing het glanzende neukapparaat vlak voor kleine Bert’s gezicht. Het schokkende monster duwde bijna tegen Bert’s neus. De jongen begreep de uitnodiging. Met twee handen pakte hij de gezwollen lul vast. Het voelde heerlijk. Hij was echt bijna zo groot als zijn onderarm, en zo dik als zijn pols. De glanzende eikel die hem voorgehouden werd was zo groot dat hij twijfelde of deze in zijn mond zou passen. Kleine Bert sperde zijn kaken open en hapte toe. Zijn volle lippen sloot hij rond de gloeiende kop. Hij moest enorm zijn best doen om de omvang van opa’s pik te kunnen pijpen. Zijn tong gleed onderlangs, zijn handen rukten over de volle lengte aan de pik, zijn mond maakte smakkende geluiden. Het lukte hem om opa’s grote pik voor de helft in zijn keel te proppen. De jongen genoot kokhalzend van de geurige paal en proefde de smaak van kontgeil en voorzaad.
‘Uughh.. goed zo.. pijpen maar, en met je tong er omheen.. je bent een natuurtalent’, kreunde opa Hans. ‘JAA.. JAAAHH.. ook op de eikel sabbelen.. lekkerrr.. ga door jaaahh...’
De oude man wist niet wat hem overkwam. In plaats van in het donker in de bosjes van het park op zoek te moeten naar een willige mannenhand, kreeg hij deze nimf met zijn mooie pik op een presenteerblaadje aangeboden. En wat kon die jongen pijpen!
‘Stop even anders spuit ik je de mond vol..’, kreunde Hans. ‘Ik wil het nog even uitstellen.’
Met een sip gezicht liet kleine Bert hijgend de natte paal uit zijn mond glippen. Kwijl liep in stralen uit zijn mondhoek.
‘Ga eens achterover liggen, ik wil jou ook pijpen’, zei opa Hans.
Bert liet de grote pik van Hans met tegenzin los en ging achterover op de leren bank liggen. Hans kwam voor hem zitten en spreidde Bert’s benen. Toen nam hij de harde jongenslul in de mond. Met veel speeksel liet hij de kaarsrechte paal tussen zijn lippen glijden, slikte de jonge pik zowat helemaal door, liet ‘m naar buiten glijden, sabbelde op het toompje en vrat ‘m daarna weer over de volle lengte op. Kleine Bert bestierf het van genot. Af en toe keek hij met grote ogen hoe opa zijn lul naar binnen slurpte, meteen daarop wierp hij zich weer achterover, jammerend van geil genot.
‘OOOWWW!... aaahh.. jaaghh..’
Opa Hans duwde twee vingers tegen Bert’s opgerekte anus en liet ze naar binnen glijden, ondertussen de ballen zuigend.
‘AAAAGGHHH...’
Hij pijpte kleine Bert’s mooie pik stevig en ritmisch en stootte zijn vingers in hetzelfde tempo in de glibberige puberreet.
‘OOHWWAAAAHH.. JAAGHH..!!’, gilde de jongen, wild draaiend op het bankstel.
Toen duwde hij kleine Bert’s benen omhoog en stak zijn gezicht tussen de jongensbillen. Hongerig likte hij de anus en stak er zijn tong zo diep mogelijk in.
Kleine Bert gilde weer: ‘AAAAAAGGHHHH... lekkerrr...’
Hans gromde als een zwijn. Zijn tong drong diep in het kierende kontgat. Hij vrat zich een weg richting de plek waar kleine Bert’s drol geparkeerd stond. Bijna begon zijn pik spontaan te spuiten.

‘Kom overeind, zei opa Hans, ‘ga met je buik over de rugleuning van de bank hangen.’
Hij duwde Bert naar de achterkant van het bankstel. Op zijn buik hing de jongen over de zachte bekleding. Zijn billen staken prachtig in de lucht. Opa Hans trok ze uit elkaar en stak zijn tong opnieuw in de openstaande aars. Diep en nat rimde hij zijn kleinzoon, ondertussen aan zijn eigen harde pik en de pik van Bert trekkend. Toen kwam hij omhoog, richtte zijn trillende paal en duwde de eikel in Bert’s natte jongenskut.
‘Uuuurggghhh..’kreunde de knul.
‘Als het niet fijn is roep je maar stop..’, hijgde opa Hans, die zijn leuter zo ver mogelijk naar binnen schoof.
‘Leeehkkeeeerr.. agghhjaa.. ga door opa..!’
Hans kwam op stoom, hij naaide zijn kleinzoon met harde slagen in zijn knijpende bruine hol. Bert lag te jammeren en gilde dat het zo geil was. Zijn puberpik duwde hard tegen de rugleuning en liet een spoor van voorzaad stromen.
‘HARD opa.. hard in mijn kontje.. aaarghh.. JAAHjaahh..!’, gilde kleine Bert.
De enorme paal van Hans leek nog dikker te worden. Hij voelde dat zijn orgasme er aan kwam.
‘Jaa.. ik pomp je VOL.. ik spuit je holletje voooohhll..’, kreunde Hans.
Het zaad kwam omhoog uit zijn ballen als een woeste rivier. Opa’s gezicht had een bezeten uitdrukking. Hij stootte keihard door in de jongenskut.
‘O ja.. O JAAAHH.. ik KOOOOOO... ..OHHHWWW.. AAAGGH!!! ... aaaahhh...!’
Kleine Bert werd hard in de leren kussens gedrukt en voelde de eerste stralen warm sperma zijn kont binnen schieten. Opa Hans ramde maar door in de jongensreet. Straal na straal pompte hij in Bert’s darmen. Zijn kokende zaad schoot diep in de glibberige, opgerekte jongensaars tot hij niets meer over had.
‘AAGHHhhh..’, kreunde hij, zich vastklemmend aan de smalle heupen van zijn kleinzoon.
Schokkend van genot lag Hans te genieten. Bert voelde de pik pulseren en zachter worden in zijn hol. Sperma droop uit zijn gat. Het duurde een tijdje voordat beide tot rust gekomen waren.

‘Blijf zo liggen wanneer ik uit je ga, oké?’, fluisterde hij in Bert’s oor.
De knul begreep niet wat de bedoeling was. Het gevoel helemaal opgevuld te zijn was overweldigend. Dat verdween toen opa Hans langzaam zijn pik uit zijn anus trok. Met een reutelend geluid liet zijn achterste wat lucht ontsnappen. Opa was achter hem neergeknield. Hij trok de bezwete puberbillen uit elkaar. Bert’s anus stond wagenwijd open, de krans was rauw van de ruige neukbeurt. Een eerste golf zaad was al ontsnapt. Hans genoot en zei: ‘Laat maar lopen.’
Klodders wit sperma kwamen al naar buiten. Hans dook er met open mond op. De perverse kerel zoog en likte zijn eigen zaad uit de knijpende jongenskont! Bert lag te genieten. Zalig, om zo je natte gat gelikt te krijgen.
‘Toe maar, knijp maar leeg’, hijgde Hans.
Zijn gat reutelde weer en liet een golf kleverig zaad lopen. Direct voelde hij de ruige mannentong weer naar binnen gaan. Bert genoot van de behandeling.

Toen opa alle spermaresten opgegeten had en de jongenskont helemaal had schoongelikt, zei hij: ‘Kom nu maar lekker bovenop me zitten, dan zal ik je klaarpijpen.
Opa Hans ging languit op de bank liggen. Kleine Bert kwam op zijn borst zitten, zijn harde lul stak naar voren. Opa deed zijn mond open en trok Bert naar zich toe. Nu zat de knul zowat op opa’s gezicht, zijn pik diep in diens warme mond. Met ervaren hand trok Hans zijn kleinzoon af, streelde de jonge ballen en likte de mooie eikel.
‘Oh.. ik.. kom ook zo klaar geloof ik..’, hijgde kleine Bert.
‘Kom maar klaar Bert, spuit je zaad maar in opa’s mond..’, hijgde Hans. Hij pijpte de pik gulzig op, tot diep in zijn keel en liet kleine Bert stoten. Ondertussen stak hij twee vingers in Bert’s kontje. Gillend en schokkend met zijn heupen reed de jongen zich klaar.
‘Opaahh... ik kooooohhmmm.. ahhmm.. ghhraaahh...’, kreunde hij.
Opa trok hem nog verder naar zich toe, de pik stootte wild in zijn keel.. Jammerend kwam kleine Bert voor de tweede keer klaar en vuurde vijf, zes stralen warm sperma in opa’s mond.
‘OOH.. OOHH.. OOHHH!!!... oohhpaaaaahhh... lekkerrr..UGHH!!..’, kreunde hij.
De oude man slikte alles door en genoot. Heerlijk, dat jonge zaad op de tong, zo uit die spastisch schokkende pik. Het orgasme duurde lang, en Hans had overal sperma in de mond kleven. Langzaam verslapte Bert’s lul.

Daarna viel hij vermoeid en versuft op opa neer. In elkaars armen bleven ze nog een hele tijd nagenieten. Opa gaf Bert een paar dikke zoenen.
‘Hee, je smaakt naar sperma’, kreunde Bert versuft.
‘Drie zaadladingen in een middag. Zo ben ik nog nooit aan mijn trekken gekomen’, zei opa Hans, toen ze weer een beetje bijkwamen.
‘Ik heb veel geleerd vanmiddag opa’, zei kleine Bert.
‘Als je wil kan ik je meer leren’, antwoordde opa hoopvol.
‘Graag!’, zei kleine Bert.

Ze spraken af dat kleine Bert wat vaker bij zijn opa langs zou gaan om huiswerk te maken of te logeren. Bert bedacht zich hoe geil het zou zijn als mama of Thomas er bij zouden zijn.. Maar hoe moest hij dat aanleggen? Misschien gewoon maar zijn moeder vertellen wat hij vanmiddag beleefd had?


Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Kleine Bert - 5


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter

Copyright 2000 - 2017 Opwindend.Net