Opwindend.Net
Datum: 10-01-2017
Stemmen: 41x
Cijfer: 9.1
Gelezen: 8376x
Lengte: Lang
Perikelen - 8
Door Syrphe - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Perikelen - 7

Leermomenten - 2

Ze liet me echt niet klaarkomen, alhoewel ik daar zo langzamerhand wel behoorlijk veel zin in had.
Zij kwam wèl klaar. Het kostte me maar drie of vier stoten, harde stoten, dat wel, om haar zover te krijgen. Heel expliciet had ze me bevolen mijn lul zo hard mogelijk in haar zaligheid te rammen en natuurlijk was ik gehoorzaam. Ik wist immers niet beter.
De plek waar ze gezeten had bleef meer dan vochtig achter. Ondanks dat er van een ejaculatie geen sprake was geweest, glom het bureau van mama’s geilheid. Toen ik haar erop wees, glimlachte ze en streelde vertederd mijn nog steeds stijve en vooral ook bijzonder vochtige pik.
‘Ja jochie’ grinnikte ze ‘als ik eenmaal goed op temperatuur ben, lekt het van alle kanten.’
‘Kom, kleed je aan, we moeten naar huis.’
Karin zat nog een beetje verdwaasd om zich heen te kijken en langzaam drong het tot haar door dat de sessie werkelijk was afgelopen.
‘Kom je over vier weken weer terug Erik’ stamelde ze.
‘Dan zal ik je verder behandelen.
En wil je me dan weer net zo lief voor me zijn als daarstraks?
Ik denk werkelijk dat jij en ik vrienden kunnen zijn.
Weet je, ik vrij meestal met mijn vriendin, maar jou wil ik er toch wat vaker bij hebben.
Als dat van je moeder mag ten minste.’
We kusten haar toen we de zaak verlieten en ik stelde Karin gerust. Ik beloofde haar dat we vrienden zouden zijn. Minnaars zelfs. Mijn nieuwe minnares glom en wilde eigenlijk meteen terug naar die kamer met dat bed. Helaas, ze moest aan het werk.
Heel wat rustiger dan op de heenweg, bracht mama ons weer thuis. Geen gefrunnik meer. Ze was klaargekomen en had voor een kort moment genoeg gehad. Blijkbaar.
Die avond kwam mama’s vriend weer eens langs. Jaap verwende haar voordat ze naar bed gingen, maar vooral ook daarna. Die dag had ik absoluut geen behoefte eens te gaan kijken, ook al had mama me gezegd dat ik dat altijd zou mogen als ik daar zin in kreeg.

Vrijdagmiddag, toen ik uit school kwam, was Margot er weer. Mama en zij zaten in de achtertuin op een beschaduwd plekje. Twee ruimschoots volwassen vrouwen zaten als schoolvriendinnen met rooie konen samenzweerderig bij elkaar. Omdat ik niet precies wist hoeveel mama verteld had, hield ik me in, kuste mijn moeder luchtig op haar wang en zwaaide naar onze buurvrouw. Ik kreeg thee, een warm gevoel en een stijve lul.
Mama’s strakke rokje verhulde nauwelijks iets en heel snel schoof ze voor een kort moment haar verrukkelijke benen iets uit elkaar zodat mijn opgewonden gestel nòg weer heftiger van slag raakte. Nog steeds als ze me een glimp van haar zaligheid liet zien, raakte ik van slag. Juist op dat moment, terwijl mijn eerste minnares buiten mijn directe familie ernaast zat, drukte mijn moeder haar gladgemaakte kut zowat in mijn gezicht. Haar iets langere binnenste lipjes trilden onder die fors geprononceerde buitenste schaamlippen en ik dreigde flauw te vallen van geilheid. Ik denk niet dat Margot doorhad wat daar vlak onder haar neus gebeurde, maar ik dreigde zonder mezelf aan te raken, in mijn broek klaar te komen. Ik hoopte dan ook dat onze familierelatie zoals die sinds kort nog maar bestond, tot in eeuwigheid zou voortduren.
Het niemendalletje dat Eef’s moeder om zich heen had hangen verklapte het vermoedelijke ontbreken van ondergoed. In ieder geval droeg ze, net als mama, geen beha. Mama’s tieten wiebelden vrij in haar bloesje en van Margot zag ik haar tepels verharden iedere keer als ze vermoedde dat ik naar haar tieten keek. Eigenlijk was haar jurkje nauwelijks meer dan een hemdje met spaghettibandjes. Een hemdje dat hooguit tot halverwege haar dijen reikte en bij iedere beweging verder omhoog probeerde te kruipen. Ook Margot trachtte me te verleiden, maar het lage tafeltje dat tussen haar en mij instond, voorkwam verhoogde erotische spanning op dat moment.
Haar hitsigheid werd blijkbaar alleen maar in toom gehouden doordat mama erbij zat, maar ik zag haar gezicht zowat barsten van afgunst toen Mareme thuiskwam en me mee naar boven nam. Zogenaamd om mijn huiswerk door te nemen, maar ik had haar lachje goed geïnterpreteerd. Ze wilde niets met mijn huiswerk te maken hebben. Ze wilde mij, haar jongere broer.
Het was ook al een aantal dagen geleden dat we elkaar bemind hadden. Er waren inmiddels al zoveel kapers op de kust, dat ik zo nu en dan een rustdag moest nemen. Ik zou er bijna wallen van onder mijn ogen krijgen.
Zoals zo vaak, liep ze vlak voor me de trap op. Haar volle billen draaiden op de manier die haar vrouwelijkheid het allerbest tot uiting deed komen, binnen handbereik. Nooit zou het in me opgekomen zijn haar aan te raken, maar sinds die beruchte vrijdagavond waren de zaken veranderd. Mijn hand gleed van haar kuit omhoog. Snel nam ik een extra trede en kon zodoende met gemak mijn vingers tussen haar benen krijgen. Eigenlijk was het jammer dat de meeste vrouwen en meisjes jeans droegen in plaats van een rokje. Rokjesdagen waren er blijkbaar alleen voor oude journalisten. Het resultaat van mijn exercitie was dan ook dat mijn vingers Mareme’s kut wel aanraakten, maar dan alleen over de dikke laag stof van die spijkerbroek. En misschien ook nog iets van een stukje ondergoed. Boven zou ik het wel zien, vermoede ik. Mijn zus deed of ze niets merkte en stapte onverstoorbaar door.
Boven, op haar kamer, werkte ze zich meteen uit haar topje en spijkerbroek. Alleen nog in haar behaatje en een minuscuul slipje zat ze tegenover me en keek me met haar geilste uitdrukking aan. Ze rekte zich uit, zodat haar borsten zich extra duidelijk presenteerden en haast achteloos liet ze een been opzij vallen. Dat slipje was veel te zuinig gesneden om haar gleufje te bedekken en dus gunde mijn zus me een blik op de zachtroze binnenkant van haar zaligheid.
‘Erik’ kreunde ze bijna ‘ik wil dat je een filmpje van me maakt.’
‘Daley is binnenkort jarig en ik wil hem een verrassing toesturen.
Als ik zo meteen nèt doe alsof ik alleen in de kamer ben, moet jij me filmen.
Haal jij mama’s camcorder even, dan zoek ik vast het statief even op.’
Mijn hart ging al weer tekeer en beneden, waar mama nog steeds met Margot zat te borrelen, vroeg ik om haar camera. Het gezicht dat ze trok toen ze doorkreeg wat Mareme van me wilde, sprak boekdelen.
‘Ik wil straks wèl zien wat jullie voor elkaar aan het breien zijn’ lachte ze me met haar meest geile lachje toe.
‘Ik ook!’ voegde Margot daaraan toe.
‘Vind je dat wel goed eigenlijk’ stotterde ze in mama’s richting.
‘Oooohhhh, neem me niet kwalijk, ik laat me weer meeslepen door mijn emoties.
Maar het is allemaal ook zo verwarrend.
Weet je wel Lexine, jouw zoon en ik zijn laatst, toen ik hem voor mijn computer nodig had, een beetje verder gegaan dan zuivere dienstwilligheid.
Daarvoor ben ik onder andere hier.
Ik wilde je vertellen wat er tussen Erik en mij is voorgevallen.
Niet dat je je zorgen hoeft te maken, maar ik wilde geen geheimen tussen ons,’
Terwijl ik met gloeiende konen en mama’s camera in mijn handen het tweetal verliet, hoorde ik mijn moeder nog nèt zeggen dat ze alles al wist. Haar jongen had haar reeds op de hoogte gebracht. Het laatste dat ik hoorde, waren de ontstelde kreetjes van Eef’s moeder.
Op Mareme’s kamer vertelde mijn zus precies wat ze van me verwachtte. Ze had zich trouwens weer min of meer aangekleed. Een jurkje verhulde haar lichaamsvormen min of meer en ik vroeg me af wat er nou voor stiekems te gebeuren stond.
Ze vertelde dat ik de camera op het statief moest zetten en zorgen dat ik me precies aan haar aanwijzingen zou houden. Ze zou niet alleen actrice zijn, nee ze was tevens regisseur.
Op haar aanwijzingen moest ik haar filmen als ze opnieuw de kamer zou komen opstappen. Ze zou zich langzaam van haar kleding ontdoen en als ze even later haar beha stond uit te trekken, moest ik close-up opnamen maken van haar tieten. Voor het uittrekken van haar slipje, zou ze op haar bureaustoel gaan zitten en tergend langzaam, met strak tegen elkaar gehouden benen het flinterdunne gevalletje van haar billen trekken. Daarna pas, moest ik haar kutje filmen terwijl ze met opgetrokken benen haar schaamlipjes uit elkaar zou vouwen.
Het was me duidelijk, maar ik had wel één voorwaarde. Ik wilde mijn op dat moment al lang keiharde pik wat ruimte geven en bedong dat ik haar opdrachten naakt mocht uitvoeren. Ze kirde van plezier en nam mijn paarse rakker voor een kort moment tussen haar lippen. De tong van de vrouw wier lippen ik ooit voor het eerst voelde, deden me al weer bijna spuiten van genot. Maar mijn zus was veel ervarener dan ik en ze stopte bijtijds.
Zo snel als ze me haar scenario had uitgelegd, zo lang duurde het voordat alles er naar tevredenheid opstond. Steeds wilde ze van een scène zien wat ik opgenomen had en iedere keer had ze aanmerkingen. Het leek haast wel een professionele film te moeten worden. Keer op keer moest ik overnieuw dezelfde plaatjes maken.
Als laatste zoomde ik eindelijk in op haar kutje. Met haar allergeilste lachje trok ze met haar vingertoppen haar schaamlippen uit elkaar en zag ik op het beeldschermpje alleen nog maar haar van geil vocht glinsterende roze diepte.
De diepte van haar vagina.
Eigenlijk gewoon de diepte van haar kut. Iets anders kon ik er op dat moment ook niet van maken.
Gedurende de hele opnametijd stond mijn pik als een heipaal tegen mijn buik. Wel een behoorlijk kromme heipaal, maar hard was ‘ie in ieder geval wel. Toen ze dacht dat ik gedaan had wat ze van me wilde, streek ze met haar vingers over mijn van voorvocht druipende eikel. Een paar vingers kromden rond mijn staaf en langzaam stroopte ze de voorhuid nog weer verder naar beneden dan hij vanwege de spanning al teruggetrokken was. Met de grootste inspanning voorkwam ik dat ik klaarkwam. Het werd nog een echt stoeipartijtje en mijn lieve zus gunde me mijn orgasme uiteindelijk toch wel. Haar lippen sloten rondom mijn eikel en binnen een paar tellen voelde ik mijn geil al in haar keel spuiten. Verzaligd zag ik haar mijn donatie wegslikken terwijl ik amechtig hijgend tegen de kussens op haar bed lag uit te puffen.
We waren zo lang bezig geweest dat het eigenlijk al lang tijd voor een hapje was. Margot was al weer naar huis. Na de avondmaaltijd zaten we met zijn drieën achter mijn oude computer de door mij geschoten beelden te verwerken tot een filmpje van anderhalve minuut. Weer zat ik met een stijve achter mijn toetsenbord. Ook op dat moment was ik weer naakt. Mareme en mama eveneens en het bekijken en bekritiseren van Mareme’s en mijn werkstukje was er de oorzaak van dat het wederom een familiefeestje werd.
Regelmatig voelde ik mama’s tieten tegen mijn rug gedrukt worden als een bepaalde scène haar opwond. Tegelijkertijd liet ze dan haar hand zachtjes langs de volle lengte van mijn staaf glijden en kneep ze als laatste voorzichtig in mijn ballen. Blijkbaar wonden alle scènes haar op want voordat het filmpje helemaal klaar was, gutste mijn zaad al weer mijn pisbuis uit. Grote klodders sperma belandden tussen de knoppen, maar giechelig likten mijn zus en moeder alle verspilde geiligheid van het bureau en van het toetsenbord.
Die uiteindelijke ontlading van alle spanning, de hele tijd die opgewonden toestand, veroorzaakte een haast dodelijke vermoeidheid. Twee keer hadden mijn gezinsleden me klaar laten komen en ik was op dat moment gewoon uitgeput. Beide hadden door hoeveel ze van me verlangd hadden, want ik kreeg zowaar permissie te gaan slapen. Ook al moest ik tussen mama en Mareme in liggen, van het verloop van die nacht herinner ik me helemaal niets meer.

Een tiet, met daarop een gezwollen tepel, was het eerste dat ik zag vanaf het moment dat ik wakker werd. Mama lag op haar rug en strekte zich bijna wellustig uit. Heel doelgericht zag ik haar handen verdwijnen in de richting van het snijpunt van haar benen en even later begreep ik dat ze haar vingers in of in de buurt van haar kutje liet bewegen. Haar hoofd draaide mijn kant uit en haar stralende lach vertederde me.
‘Wil je me beffen Erik’ vroeg ze ‘ik ben al weer zo geil!’
Met één hand streelde ik de dichtstbijzijnde tiet en dat was voor haar blijkbaar voldoende als antwoord. Meteen kwam ze overeind en kreeg ik zicht op allebei haar prammen. Doordat ze voorover over me heen boog, zag ik pas goed hoe prachtig gespierd mama was. Haar buik vertoonde geen spoor van overtollig vet en leek op die van Mareme. Mijn zus turnde in haar vrije tijd en had een absoluut afgetraind lichaam. Mama eigenlijk ook nog steeds. Haar gebruinde borst en buik verscheen in en verdween weer uit mijn gezichtsveld, maar uiteindelijk kreeg ik haar kut recht voor mijn gezicht. Eerst had ze een been over mijn lichaam gezet, maar aansluitend verrichtte ze die handelingen die mijn uitzicht bepaalden.
Ondanks het dragen van een bikini in onze achtertuin, trof het me dat haar lichaam eigenlijk nauwelijks afscheidingen vertoonde. Blijkbaar had ze de mogelijkheid om helemaal naakt te zonnen. Verbaasd vroeg ik ernaar en lachend bracht ze me op de hoogte van het voor mij nieuwe feit dat ze regelmatig naakt op het balkon van mijn kamer lag te zonnebaden en soms ook wel in de tuin. Ik had daar nooit iets van gemerkt, ik was immers naar school!
Mareme was op dezelfde manier aan haar teint gekomen en toen ik even een blik opzij wierp, viel me ook haar naadloze bruinheid op. Nooit had ik daar op gelet. De laatste dagen had ik trouwens pas werkelijk met de lichamen van mijn moesje en zus kennis gemaakt, maar die ochtend viel me hun beider zongebruindheid pas op.
Tijdens mijn overpeinzingen had mama haar benen iets verder uit elkaar gezet en liet haar vochtige zaligheid pardoes op mijn mond zakken. Met een geile zucht gebood ze me haar klaar te likken. Op dezelfde manier als die eerste keer dat ik dat moest doen, vouwde ik mijn handen rond haar dijen en trok haar nòg iets steviger tegen me aan. Ze wilde blijkbaar zelf de regie in handen houden en wreef haar onderlichaam langzaam heen en weer over mijn mond en kin. Kletsnat werd ik van haar zalig geurende afscheiding en mijn lul leek wel weer uit elkaar te klappen van geilheid. Terwijl ik zo mijn uiterste best deed het haar naar haar zin te maken, verhoogde zij haar geile gevoelens door haar forse prammen te masseren. Met in iedere hand een borst, wreef, kneedde ze die en streelde ze haar tepels.
Van de vermoeidheid van de vorige dag was godzijdank niets meer over. Op het moment dat ik extra aandacht besteedde aan mama’s clitje, voelde ik haar naar haar hoogtepunt racen. Zuchtend, kreunend van hitsigheid kermde ze haar extase de kamer in op het moment dat haar benen zich tegen mijn schouders aandrukten en ik haar kutje strakker tegen mijn mond aangedrukt voelde worden. Ze hield het blijkbaar niet meer en viel amechtig hijgend voorover over me heen. Net naast me eigenlijk.
‘Kom bij me jongen’ eiste ze.
‘Kom in mijn armen Erik, ik wil je kussen.
Je kunt het zo godvergeten zalig!
Ook daarmee lijk je op je vader.
Mareme doet het ook zo lekker, maar jij hebt het in die korte tijd ook al helemaal door hoe je me naar de sterren moet likken.’
Met een dankbare blik in haar ogen kuste ze me, likte ze mijn mond en lippen en genoot zichtbaar van haar eigen sappen.
‘Ga je mij nu ook likken Erik’ hoorde ik Mareme’s stem achter me.
‘Je hebt me gisteren ook al niet aangeraakt.
Ik moest alles voor jou doen en je hebt mij laten barsten.’
Haar beschuldiging sloeg nergens op, maar ik geloof dat ze me in de maling nam.
Voorzichtig probeerde ik me uit mama’s omarming te ontworstelen, maar dat verhinderde ze.
‘Laat maar jongen’ lachte ze me toe.
‘Blijf maar liggen.
Ik zal je laten zien dat ik het ook nog steeds kan.
Papa heeft het me geleerd en oma was destijds de eerste vrouw die ik befte.
Jongen, als je later ooit een vaste vriendin krijgt of gaat trouwen, zorg ervoor dat je je schoonmoeder beft.
Als je dat doet, heb je er nooit last mee.
Geloof me maar.
Oma en ik vrijen nog steeds zo nu en dan met elkaar.
Ik denk dat ze op jouw verjaardag wel nader met je kennis wil maken.
Ik heb haar gebeld en verteld in hoeverre je op haar zoon lijkt.
Het oude mens zat zowat aan de telefoon klaar te komen.
Let maar eens op Erik, oma is net zo geil als ik.’
Blijkbaar kende Mareme oma ook al wat intiemer, want ze lag tijdens mama’s uitleg te kreunen van opwinding. Met een vertederde blik kroop mama tussen Mareme’s benen en trok een kussen onder diens kont. Met Mareme’s kutje op die manier verhoogd, plaatste ze haar lippen op die van haar dochter. Meteen kroelden twee handen door mama’s haar en al snel hoorde ik mijn zusje hijgen dat ze haar hoogtepunt al veel te snel door zich heen voelde razen. Vederlicht streelde ik mijn eigen genotcentrum. Eigenlijk durfde ik mijn pik nauwelijks echt aan te raken. Als de dood was ik om bij mezelf een orgasme te veroorzaken. Met de hoeveelheid willig vrouwenvlees die ik inmiddels tot mijn beschikking had, vond ik dat ik mijn eerdere handarbeid beter kon inruilen voor al die andere mogelijkheden. Terwijl ik mezelf daar zo heerlijk lag te strelen nam ik de schokkende bewegingen van Mareme’s buik en benen waar. Haar extatische uitlatingen gaven inderdaad aan dat ze de waarheid gesproken had en veel sneller dan het bij haar moeder was gebeurd, kwam mijn zus heftig klaar.
Met bijna dezelfde bewoordingen smeekte Mareme of mama in haar armen wilde komen liggen. Ze wilde haar weldoenster bedanken. Natuurlijk gebeurde dat en even later was ik getuige van het feit dat mijn moeder en zus zich uitputten in extatische liefkozingen. Liefkozingen die eerder leken op het euforisch genieten van Sapphische gewaarwordingen dan op een moeder-dochter relatie.
Met zijn drieën stonden we pas veel later die ochtend onder de warme stralen en werd ik als een Pascha verwend. Vier zachte vrouwenhanden droogden me af en hielpen me later in het hoogstnoodzakelijke aan kleding. Een kort sportbroekje en een T-shirt. Meer kreeg ik van mijn minnaressen niet die dag. Zijzelf schoten alleen maar een jurkje aan. Precies zo’n ding als Margot de vorige dag had gedragen. Nauwelijks een jurkje, meer iets als een uitgezakt T-shirt met spaghettibandjes, waar hun tieten wellustig achter dat dunne laagje stof heen en weer wiebelden. De tent die ik al vrijwel meteen in mijn sportboekje deed opbollen, deed een zware dag vermoeden.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Perikelen - 9


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Opwindend.Net op Facebook Deel dit verhaal op Twitter
Lees Reacties (1)
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter

Copyright 2000 - 2017 Opwindend.Net