Opwindend.Net
Datum: 19-03-2017
Stemmen: 40x
Cijfer: 9.0
Gelezen: 5384x
Lengte: Lang
Perikelen - 23
Door Syrphe - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Perikelen - 22

Hoofdstuk 23 – Nieuw gezelschap - 2

De verbijstering spatte weer van zijn gezicht en ik zag dat zijn eerder zo prachtig overeind staande lul, zijn kopje van ontzetting liet hangen.
‘Heb je mama nu al weer geneukt’ stamelde hij in onbegrip.
‘Heb jij haar gedwongen of wil ze het zelf?’
Blijkbaar was op dat moment redelijk denken niet een van zijn meest sterke kanten en ik probeerde hem eraan te herinneren dat zijn moeder aanzienlijk sterker was dan ik.
Langzaam begon begrip in te dalen. Langzaam kon ik hem ervan overtuigen dat wat zijn moeder en ik met elkaar hadden, van een onuitwisbare grootheid was. Niemand zou daar op dat moment tussen kunnen komen. Niet alleen zijn moeder was mijn vriendin, alle vrouwen op opa’s terrein waren dat en ook hun echtgenoten kende ik intiem. Net zo intiem als ik mijn Zwolse vriend inmiddels kende. Blijkbaar had ik iets bij hem losgemaakt.
‘Erik’ riep hij verheugd ‘is het dan wáár wat Mareme daarstraks vertelde?’
‘Ze zei dat als ik zin had, ze me zou helpen.
Je bedoelt dat ze dat werkelijk meent?
Misschien kan zij me inderdaad helpen.
Die eerste keer bakte ik er niets van.
Zou zij me kunnen helpen dat het wel fijn is om met een meisje in bed te liggen?’
Hij geloofde zijn oren niet toen ik hem duidelijk maakte wat Mareme precies had verteld en wat het waarheidsgehalte daarvan was. Hij was niet meer te houden, maar eerst wilde ik nog iets meer vertellen. Ik probeerde hem duidelijk te maken wat opa’s regel was. Ik probeerde hem duidelijk te maken dat hij die dag en de volgende in de openbaarheid geen bijzondere verhoudingen zou gaan zien, maar daarna kon hij zomaar tegen een vrijend stel oplopen. Als hij gevraagd werd, zou hij mogen deelnemen. Als hij het zelf durfde te vragen zou zijn verzoek misschien zelfs wel gehonoreerd kunnen worden. Dat soort vakantie stond hem te wachten.
Eef’s euforie kende geen grenzen en zijn pik stond al lang weer rechtop tegen zijn buik.
‘Kom’ maande ik hem ‘we gaan iets te drinken halen.’
‘Je weet nu genoeg om je in ons gezelschap te gedragen zoals we dat gewend zijn. Kom maar mee.’
Heel even protesteerde hij en wees op zijn toch wel behoorlijk indrukwekkende stijve staander. Zonder veel moeite kon ik zijn zorgen weglachen en wees op mijn eigen stijve. Ik streelde voordat we werkelijk terug zouden keren naar het terras zijn prachtige erectie nog weer eens. Zijn gezicht vertoonde hunkering. Ik was ervan overtuigd dat het met mijn vriend en minnaar wel goed zou komen, die komende weken.
Eloïse was de eerste die ons in het oog kreeg en zij was het ook die mijn maatje naast zich uitnodigde. Haar eerste vraag aan hem was wanneer hij zijn verjaardag vierde. Eef begreep niet helemaal waar die vraag over ging. De rest van het gezelschap uiteraard wel en er werd gelachen. Zelfs Margot kon al mee lachen. Het was feest. Niet helemaal voor Eef, want die zou de twaalfde augustus zijn verjaardag vieren.
Op opa’s terrein zouden hij en ik nooit op dezelfde dag een climax vieren. Pas de volgende morgen zou hem een orgasme bereid worden en ik meende op dat moment al te weten hoe een en ander in zijn werk zou gaan. Eloïse was de rest van de dag als een moederkloek en liet haar kuiken niet meer uit haar gezichtsveld. Een nieuwe man, jongen eigenlijk nog, die kon ze niet aan zich voorbij laten gaan. Ach, alle vrouwen konden zich verheugen op de nieuw aangekomenen. Alle mannen eveneens.
We vierden vakantie en Eef voelde zich zienderogen meer op zijn gemak. Op dat moment besefte hij vast nog niet dat zijn slaapplaats niet op de kamer van zijn moeder zou zijn. Ongetwijfeld zou hij hetzelfde mee gaan maken als ik op de dag van aankomst met Eloïse had meegemaakt. Hij zou zijn op dat moment nog onbekende minnares moeten beffen en zij zou hem uiteraard belonen met haar tedere strelingen, zonder hem het genot van een orgasme te gunnen natuurlijk.
De volgende morgen pas, zou hij gaan meemaken waarom die vrouw, die tante van zijn beste vriend zo verschrikkelijk aardig tegen hem deed. Zo’n tante, of zelfs Erik’s oma, zuster of moeder misschien, zou zijn minnares worden. Zo’n eventuele minnares zou de omvang van Eef’s stijve lul al meteen op waarde weten te schatten en er naar handelen.
Met een gevoel van herkenning bezag ik Eloïse’s gebaren, haar aanhalingen en de vilein geregisseerde, zogenaamd per ongeluk veroorzaakte strelinkjes, aanrakingen en aaitjes op of in de buurt van Eef’s steeds maar recht overeind staande pik. Blijkbaar was het haar voor een tweede maal gelukt een onervaren neukertje in bed te krijgen. Ongetwijfeld zou ze van haar zuster, schoonzuster, nicht en moeder voorrang hebben gekregen die nieuwe minnaar in te wijden.
Zelfs tijdens de maaltijd kon ze niet van hem afblijven en ik zag Eef’s blik zo nu en dan steels naar zijn moeder zoeken. Zou ze het allemaal wel goedvinden? Zijn moeder was met geheel andere zaken bezig. Karel had zich een plaatsje naast haar weten te veroveren en zat ongegeneerd met één hand tussen haar benen en met zijn lippen rond een tepeltje. Margot keek me smachtend aan en hijgde van verlangen. Margot voelde zich volslagen opgenomen.
Fien ontfermde zich over Daley en opa en oma zaten zich vergenoegd over al die harmonieuze gelijkgestemdheid te verkneukelen. Opa’s tempo lag wat lager, maar hij zat te genieten. Vrijwel meteen nadat het te donker werd om elkaar zonder kunstverlichting te kunnen zien, vond ik het welletjes en maande Margot iedereen welterusten te kussen. Zonder vragen te stellen deed ze wat ik haar vroeg en hoefde ik haar eigenlijk nauwelijks te verzoeken me naar haar kamer te volgen.
‘Mama’ klonk Eef’s bezorgde stem ‘waar slaap ik vannacht?’
Het was mijn moeder die hem antwoordde.
‘In een warm bed met een hete vrouw’ grinnikte ze.
‘Jongen, Eef, je gaat de komende dagen iets volslagen nieuws ervaren.
Je gaat, net zoals Erik dat geleerd heeft, iets moois meemaken.
Ontspan en geniet jongen.
Dat is alles wat ik je zeggen kan op dit moment.
Het komt allemaal goed en het maakt toch helemaal niets uit waar je slaapt?
Je zult lekker slapen jongen, maar hoogstwaarschijnlijk wel kort.
Dat weet ik eigenlijk wel zeker.’
Veel meer kreeg ik niet mee. Margot’s heerlijk zachte lijf drong zich al meteen nadat ze de deur dicht schopte, tegen me aan.
‘Geef je me nu wel je geil’ hijgde ze in mijn oor.
‘Ik wil je weer voelen Erik.
Je moest een weten hoe ik jou en Lexine heb gemist.’
Samen vielen we op haar brede bed en ik voelde haar lippen op de mijne. Niet dat we zoiets die dag voor de eerste keer deden, nee niet bepaald. Al vanaf het moment dat Eef en ik terug kwamen vanaf het riviertje, was Margot aanhalig geweest. Bezitterig eigenlijk. Voor die ene dag, die ene avond, had ik daar geen bezwaar tegen. De volgende dag zou haar leren dat er meer ontdekkingen te wachten stonden. Ook Margot zou kennismaken met al mijn familieleden. Dat stond vast.
Het eerste wat mijn liefje wilde, was een warm bad. Het gefrunnik aan zowat iedereen, van nagenoeg iedereen, had haar het gevoel gegeven dat ze overal pikte. Galant als ik was, bovendien kende ik op dat moment nog iets beter de weg in oma en opa’s huis, bereide ik een bad voor. Met zijn tweeën zaten we tegenover elkaar en mijn teen verdwaalde tussen haar lipjes. Smachtend zat ze me aan te kijken en wilde al snel naar dat uitnodigend brede bed. Snel droogde ik mijn minnares en ging haar weer voor naar haar kamer.
Vanwege de warmte lag er slechts een onderlaken op. Indien de bewoner van de kamer het fris zou krijgen, kon er altijd nog een heel dun overtrekje gebruikt worden. Op het tabouret aan het voeteneinde van ieder bed lag zo’n dekbedje. Een stapel kussens diende niet alleen om een eventueel vermoeid hoofd op te leggen, maar eveneens ter verhoging van de erotische vreugde waarvan de bewoners ongetwijfeld met elkaar zouden genieten.
Margot’s tieten wriggelden haast exotisch heen en weer toen ze naast me kwam liggen. Meteen ook voelde ik haar armen rond mijn hals en fluisterde ze me haar wensen in mijn oor.
‘Bef je me Erik’ hijgde ze zachtjes.
‘Het is al meer dan twee weken geleden dat ik een paar zachte lippen op mijn kutje gevoeld heb.
Die paar likjes van vanmiddag tellen niet mee.
Die waren alleen maar ter verhoging van mijn geile stemming.
Toe schatje, bef je me nu wel?
Nu meteen?’
Ze was blijkbaar nogal gehaast, want in één doorgaande beweging draaide ze zich op haar rug en frommelde het dikste kussen dat ze in de gauwigheid kon vinden onder haar verrukkelijke derrière. Nog weer voelde ik haar lippen in mijn gezicht, maar ze hoefde niets meer de vragen Ik zou haar geven wat ze van me wilde. Mijn mond, mijn lippen, mijn tong en mijn vingers zou ik allemaal gebruiken om mijn lief een orgasme te geven dat haar lang zou heugen. Na een lange reis zoals ze die achter de rug had, zou een hoogtepunt als ik in gedachten had een blijvend herinneringspunt worden. Zover was ik toen al overtuigd van mijn kunnen.
Steunend op mijn ellebogen kroop ik omhoog tussen Margot’s wijd uiteen gevouwen benen totdat ik met mijn gezicht op de hoogte van haar geurende zaligheid kwam. Plagerig blies ik tegen de haartjes van haar rode bosje en ontving een hijgerig kreuntje als aansporing om toch vooral niet te lang te meer te dralen. Vanaf dat moment perste ik mijn armen onder haar dijen en billen en trok haar vochtige vrouwelijkheid rechtstreeks tegen mijn mond aan.
Met beide handen kneedde mijn liefje haar borsten, haar tepels en soms verdwaalde een hand die mijn kruin streelde.
‘Oooohhh eindelijk weer eens’ exclameerde ze achter adem.
‘Langzamer Erik, je gaat te snel.
Ik wil hier zo lang mogelijk van genieten, maar ik ben bang dat ik veel te snel zover ben.’
Natuurlijk begreep ik haar angsten, maar inmiddels was ik ook wat wijzer geworden. Met een zuster, een moeder een oma en een aantal tante’s die me allemaal instrueerden om mijn befkusten zo lang mogelijk te rekken, maakte ik me voor mijn schatje geen enkele zorg.
Stug ging ik door met het peilen van de diepte van haar glibberige grotje. Veel teveel tong kwam ik tekort. Ik zou de diepte van haar neukkanaaltje nooit kunnen proeven. Daar diende ik alleen mijn stijve krommerd voor te gebruiken. Als ik van die lage tongbewegingen een zigzaggende koers in de richting van haar clit ondernam, kreunde ze weer dat ik voorzichtig diende te zijn. Haar clit was immers nog weer gevoeliger dan haar binnenste lipjes?
Haar verkrampende benen gaven precies aan in hoeverre ze nog in staat was mijn tong- en lippenstrelingen te verdragen, maar uiteindelijk was ze tot het uiterste getergd. Natuurlijk lag dat ook aan mij. Tenslotte had ik gedurende een aantal seconden al mijn aandacht alleen nog maar aan haar clitoris gewijd en op het moment dat ze haar benen tegen mijn schouders aanknalde, ramde ik vier vingers zo diep mogelijk in haar kut.
Werkelijk krijsend van genot kwam mijn zo lang niet verwende minnares tot haar climax. Zo luidkeels lag ze haar euforie uit te kermen dat Gerda belangstellend in de openstaande tuindeuren kwam informeren of het wel goed met haar pas aangekomen gaste ging. Margot begreep eerst niet hoe een en ander in elkaar stak en kwam pas laat tot het besef dat er van werkelijke belangstelling sprake was. Belangstelling die niet slechts platonisch zou blijken te zijn. Van Gerda wist ik inmiddels zeker dat die ook had uitgekeken naar de komst van mijn vriendin. Mijn minnares.
Toch zou ze nog moeten wachten. Op deze oneven dag zou ik mijn geil in de kut van mijn godinnetje jetsen. Als het aan mij lag zelfs meerdere keren. Ik was er aan toe. Zo intens verlangde ik ernaar om eindelijk zelf weer eens ongebreideld heftig klaar te komen. Gerda liet ons verder met rust en nadat we al geruime tijd in elkaars armen lagen uit te hijgen, kwam Margot pas weer voldoende bij zinnen om eens te verkennen hoe het met mijn paaltje stond. Mijn paaltje stond inderdaad. In al zijn kromme glorie leek hij haast niet strammer overeind te kunnen staan.
‘Erik’ klonk het timide ‘zou je me nu nog een keertje willen neuken?’
‘Ik weet dat je het toen ik aankwam al gedaan hebt, maar je kwam die keer toch niet klaar?
Je kunt het toch wel?
Hij lijkt me hard genoeg.
Kom je lieverd?’
Ik kwam. Eindelijk zou ik mijn eigen genot gaan nastreven. Niet op een egoïstische manier, mijn liefje zou ik zeker niet vergeten. Haar zou ik eerst naar de sterren sturen. Met hetzelfde dikke kussen onder Margot’s kont kroop ik even later met mijn stijve in mijn vuist tussen haar omhooggetrokken benen. Iedere keer als een vrouw haar benen omhoog trok en iets uit elkaar hield, bleek dat van invloed op de stramheid van mijn rammer. Godzammekrake wat zo’n half geopend kutje met me deed!
Zonder enige waarschuwing of tedere aanraking, ramde ik mijn stijve in haar grot. Jammerend van geilheid maakte ze me kenbaar dat dàt het nou precies was wat ze van me verlangde. De eerdere penetratie van die dag was zo voorzichtig gegaan. Op dat moment echter, wilde ik zelf wèl klaarkomen en ik wist dat als Margot al eerder haar hoogtepunt bereikt had, ze een tweede maal veel sneller aan haar climax toe zou zijn.
Drie, vier keer maar, ramde ik met lange halen in en uit haar soppende gleuf en toen al, na die paar stoten, verkrampten haar buikspieren en lag mijn schatje al weer klaar te komen. Het aantrekken van haar kutspiertjes veroorzaakte een storm van extatische prikkelingen in mijn lul, maar eveneens in mijn hersenen. Het resultaat liet zich raden en hijgend, bijna niet meer in staat gecontroleerd te functioneren, gutste ik mijn sperma in haar krampende flamoes.
Uitgeput zeeg ik even later met mijn volle gewicht op Margot’s tieten en haar handen vertelden me dat we één waren. Haar omarming, waarbij ze zachtjes mijn kruin en rug streelde, voelde aan alsof ik in de armen lag van de vrouw die me het meest nabij was. Het emotioneerde ons allebei en het duurde eeuwen voordat zij het verstandigst toonde.
‘Kom je Erik’ fluisterde ze ‘ik wil een douche.’
‘Ik wil me afspoelen, samen met jou.
Ga je mee?’
Moe en bezweet stonden we ons een paar tellen later af te soppen. Een straal warm water recht in haar kut spoelde eventuele spermaresten de afvoer in en totaal opgefrist stapten we na een half uurtje weer terug in haar bed.
Daar aangekomen, vlijden we ons, ondanks de warmte, tegen elkaar aan. Ook al was ik de afgelopen tijd niets, maar dan ook werkelijk helemaal niets tekort gekomen, ik zwelgde in Margot’s nabijheid. Haar weldadige, naar wellust neigende aanwezigheid vervulde me met tevreden gevoelens.
Daar lagen we. Die volwassen vrouw die zich in woord en daad had overgeleverd aan dat onwaarschijnlijk jonge knulletje, waarmee ze ondanks dat leeftijdsverschil toch volslagen bevrediging vond. Geen van beiden konden we eigenlijk bevatten wat ons overkwam. Het verlangen naar elkaar was die paar weken dat we elkaar niet hadden kunnen ontmoeten, alleen maar gegroeid.
Een paar vingers streelden mijn gezicht en haar volle lippen oefenden kracht op de mijne uit. Kussen wond me op. Háár lippen en tong wonden me veel meer op dan van alle andere vrouwen waarmee ik intieme relaties aanknoopte. Eerst nog, liet ik me haar liefkozingen aanleunen, maar als snel kreeg ze het voor elkaar dat ik mijn zelfbeheersing begon te verliezen. Met één arm rondom haar hals, trok ik haar zo strak mogelijk tegen me aan en met de andere zocht ik haar tieten.
Mijn zoektocht kostte niet veel inspanning en mijn hand sloot zich rond zo’n verrukkelijk zachte vleesbol. Ooooohhhh, Margot’s tieten verrukten me altijd en ze bezat twee van die goddelijk geile vrouwenattributen. Mijn gefrunnik aan haar secundaire geslachtsdelen sorteerde onmiddellijk effect en haar ademhaling schoot in een hogere versnelling.
Uiteindelijk liet ik die twee zaligheden, met daarop die twee keiharde kleine tepeltjes met rust en liet ik mijn vingers andere bezigheden uitvoeren. Vederlicht dansten de toppen over haar borst naar haar navel en even stopte ze met haar lippenverwennerij.
‘Gaan we nòg een keertje naar de sterren’ hijgde ze vol anticipatie.
‘Raak jij niet helemaal uitgeput hier, Erik?
Zoveel vrouwen en dan toch twee keer achter elkaar kunnen?’
Een korte herinnering aan opa’s regel, verbrede haar lach en als een spinnend poesje nestelde ze zich nog eens extra knus in mijn armen. Verder ging ik waarmee ik bezig was, voordat ze me afleidde. Haar naveltje kreeg maar nauwelijks aandacht en meteen schoven mijn vingers door naar dat schattige rode bosje. Via haar liezen, waarbij ik voorzichtig iedere aanraking met haar piercing trachtte te vermijden, dartelde ik met mijn vingers een aantal malen langs haar gezwollen schaamlippen.
Wild duwde ze, iedere keer als ik haar lipjes dreigde te raken, haar bekken omhoog en smeekte een paar vingers in haar zaligheid.
‘Toe Erik’ zuchtte ze ‘ik ben er al zo lang weer aan toe.’
‘Toe alsjeblieft jongen, laat me niet zo zweven.
Geef me je vingers, of je lul, maar doe iets.
Als je me nu niet pakt, ga ik mezelf vingeren.
Oooohhhh, toe!
Alsjebliiiiiiiiiiieft.’
Vanaf de onderste plooi van haar vagina drukte ik twee vingers haar grotje in, maar vermeed clitorale stimulatie. Tot iedere prijs wilde ik voorkomen dat ze alleen al door mijn vingergeweld zou klaarkomen. Mijn kromme lans zou haar eerste orgasme na onze badderpartij veroorzaken, maar eerst genoot ik van de uitbundige glibberigheid van haar inwendige vrouwelijkheid. Mijn vingers, diep in haar verborgen, sopten wellustig en Margot klemde zich extatische tegen me aan.
‘Kom je Erik’ fluisterde ze gehaast.
‘Wil je alsjeblieft dat verrukkelijke ding weer in me stoppen?’
Het was geen vraag meer, eigenlijk. Nog tijdens haar verzuchting draaide ze zich op haar rug, spreidde haar benen en trok me moeiteloos over zich heen. Mijn minnares was niet alleen de liefste, ze was eveneens de sterkste. Nadat ze vond dat ik me in de juiste positie bevond, trok ze nog weer een kussen onder haar kont en graaide geagiteerd naar mijn inmiddels al lang weer kwijlende stijve.
Haar ogen verwijdden bij iedere millimeter die ik in haar duwde. Zo gehaast als het de eerste keer gegaan was, zo langzaam probeerde ik het die tweede maal. Op het moment dat mijn eikel de spanning van haar aaneengesloten schaamlipjes passeerde, ervoer ik een kort moment van paniek. De omklemming van haar vochtige zachtheid, die vanwege haar eigen opwinding fors in omvang toegenomen buitenste schaamlippen, klemden rond het gevoeligste deel van mijn pik.
Intens lag ze me aan te kijken. Lagen we elkáár aan te kijken eigenlijk. Beiden wisten we hoezeer we elkaar de euforie gunden en beiden wilden het moment van ultieme extase zolang mogelijk uitstellen. Om onnodige druk te verminderen, trok ze haar benen nog weer iets verder uit elkaar en bood me op die manier alle mogelijkheid mijn kloppend harde rammer verder in haar zaligheid te schuiven.
Op het moment dat onze schaambenen elkaar raakten, zuchtte ze diep. Zo diep alsof ze een megaprestatie geleverd had. Misschien was dat ook wel zo. Zo vreselijk ontspannen had ze haar kut moeten houden, dat het haar haast onmenselijke inspanning had gekost om een van ons, of beiden, voor een orgasme te behoeden.
Alsof het afgesproken werk was, hield ik mijn pik onbeweeglijk in haar schede en probeerde zij haar benen rond mijn onderlichaam te krijgen. Natuurlijk lukte dat en het enige dat ze daarmee bereikte was haar eerste orgasme.
Het eerste hoogtepunt van dat specifieke samenzijn tenminste. De bovenkant van mijn lul, de kant met die merkwaardige bobbel, had tijdens de manoeuvre van het om me heen slaan van haar benen, extra druk op haar piercing uitgeoefend. Ze liet zich gaan. Ze kwam klaar en verzaligd lag ze me aan te kijken terwijl de verkrampingen door haar onderlichaam schichtten.
Omdat ze die dag reeds een aantal malen een climax gevierd had, kon ze behoorlijk ontspannen genieten van hetgeen ik haar op dat moment toebedacht. Een kusje vertelde me dat ik verder diende te gaan en langzaam begon ik mijn paaltje uit haar soppende gleuf te trekken.
‘Ooooooohhhhhh, jjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh’ zuchtte mijn schatje.
Dat waren geluiden die me aanspoorden me nòg beter te concentreren en mijn eigen wellust in toom proberen te houden. Met dezelfde traagheid begon ik even later haar flamoes weer met pik te vullen.
Zachtjes gleed mijn kletsnatte, dik beaderde staaf weer terug in mijn minnares die onder me lag te zwijmelen van genot.
‘Ooooooohhhhhh, jjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh’ zuchtte mijn schatje nogmaals en kantelde haar bekken om me nòg dieper in zich te voelen.
‘Zo wil ik doodgaan.
Als je me op deze manier neukt, wil ik nooit meer iets anders.
Ooohhhh Erik, hier heb ik zo vreselijk naar verlangd.’
Ze moest eens weten. Ook al had ik me op opa’s domein ruimschoots vermaakt, Margot’s kut zou een vergelijking misschien alleen doorstaan met de zaligheid van mijn favoriete tante. Helaas zou ik Marijntje die vakantie niet in Frankrijk ontmoeten.
Heel langzaam bewogen we als in een vertraagde filmscène. Heel langzaam streelden we elkaar. Niet alleen met onze handen, lippen en monden, nee, ook haar vaginale spierkracht veroorzaakte die sensatie en ik begreep dat ik haar hetzelfde gaf met mijn lul. Zo langzaam als we bewogen, zo traag dreven we af naar het onvermijdelijke.
Iedere inwaartse beweging, hoe teder ook toegebracht, werd door mijn liefste beantwoord met een tedere bekkenbeweging die ook weer iets toevoegde aan de verzaliging van ons beider gevoel. Op het laatst, op het àller, àllerlaatst gleden we vergetelheid in. In een gelijktijdig samensmelten van spierstreling en zenuwgenot zweefden we, diep ademend naar vervulling.
Traag rolden we op onze zijden, maar klampten benen, armen en handen rondom elkaar. Een laatste vaarwelkus en een haast comateuze slaap overmande ons. Geen indrukken bereikten ons nog uit de werkelijke wereld. Vanaf dat moment gold slechts de in ons zelf gekeerde semi-werkelijkheid van het volmaakte.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Perikelen - 24


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Opwindend.Net op Facebook Deel dit verhaal op Twitter
Lees Reacties (2)
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter

Copyright 2000 - 2017 Opwindend.Net