Opwindend.Net
Datum: 17-06-2017
Stemmen: 67x
Cijfer: 8.7
Gelezen: 15863x
Lengte: Lang
Merel - 4
Door Rene66 - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Merel - 3

Even resum:
De personages uit de vorige 3 delen:

Rene (ik), 48, huisman en winkelier
Els, 47, vrouw van Rene, carriere-jager
Jochem 21, zoon van Rene en Els (nog niet geintroduceerd)
Toin 18, zoon van Rene en Els (nog niet geintroduceerd)

Arend, 45, broer van Els, carriere-jager
Karin, 44, vrouw van Arend, carriere-jager
Merel, 19, dochter van Arend en Karin
Thera, 17, dochter van Arend en Karin (nog niet geintroduceerd)

Anouk, 20 vriendin van Merel

Dennis, 30 branche-genoot van Els

Op het 5-jarig huwelijk van Karin en Arend heeft Rene een one-off gehad met Karin. Het besef komt langzaam binnen dat dat een vooropgezet spel van Karin en Arend is geweest, Zo'n 9 maanden later wordt Merel geboren. Het verhaal speelt zich 17 jaar later, nu enkele jaren geleden. Merel komt regelmatig bij Rene en Els over de vloer. Ze is een vlotte, leuk uitziende meid, ietwat groen en naef en worstelt met haar seksualiteit. Op een avond wordt ze ontmaagd door Rene. Merel openbaart dat ze soms droomt over Anouk.
Els geilt op haar jongere branche-genoot Dennis; een mooie jonge adonis.

"Nee, ik ben helemaal niet verliefd op Anouk!, Hoe kom je erbij?"
"De manier waarop je over haar praat. Je begint te stralen, zelfs als je kwaad op haar bent", antwoord ik
"Helemaal niet...het slaat nergens op".
"waar komt die droom dan vandaan, Merel?"
"Weet ik veel, ...maar ik ben niet verliefd"
"Ok dan, maar weet je wat. Het wordt al laat nu. Over een paar dagen ben ik een weekend alleen. De jongens zijn dat weekend op voetbalkamp en Els heeft een congres in Duitsland. Zie ik je dan?"
"Ok"
"Kus, Merel". Ze komt naar me toen, buigt voorover en kust me op de mond. Waar dat ineens vandaan komt weet ik niet; we kusten altijd op de wang.

Die vrijdag gaat Els al op vroeg op pad. Als de taxi voor komt rijden, geef ik haar een kus aan de deur: "...van Dennis afblijven h?". Ze murmelt iets onverstaanbaar en glimlacht: "Dag schat, ...tot maandag>
"Dag lieverd!" Ik zwaai haar uit. 's-Middags breng ik de jongens bepakt en bezakt naar de voetbalclub. De bus staat al klaar. Ik maak een praatje met de andere ouders en als de bus is vertrokken rij ik naar huis. Ik heb het druk genoeg in de winkel, er liggen nogal wat zaken die ik af moet handelen. Rond lunchtijd dek ik de tafel voor 2; voor Merel en mij. Juist als ik de borden op tafel zet, omt Merel door de poort de achtertuin in. Ze ziet me nog niet, maar ik haar wel. Mijn god wat is mooi. Ze heeft een kort spijkerbroekje aan, net geen hotpants, waarin haar beginnende vrouwelijke vormen goed uitkomen. Haar kontje staat perfect in die broek, haar langs benen lijken wel oneindig onder haar slanke heupen. Ze draait zich om haar borstjes staan prompt in haar blouseje. Ik voel een tineteling in mijn lendenen en probeer de geile gedachten uit te bannen: "niet doen, ze is eigenlijk nog zo onschuldig, maar ze beseft volgens mij totaal niet wat ze bij mannen los kan maken." Ik ga verder met de tafel.
"He, Rene, hoe is ie?"
"Hee, wat ben jij vrolijk?", antwoord ik, quasi reagerend alsof ik haar niet heb zien aankomen.
"Het is toch lekker weer. Dan ben ik altijd vrolijk. Papa zal nog wel bellen of ik weer mag blijven slapen."
"Oh, hoezo dat dan? Zijn je ouders dit weekend ook weg"
"Tis alleen voor vanavond, denk ik. Maar, ...hoezo ook?"
"Els en de kinderen zijn het hele weekend weg. Ik ben alleen"
"Oh, nou dan zijn we dus met z'n tweeen"
We eten de lunch, ik ga daarna naar het kantoortje en Merel kruipt even achter haar laptop die op de tuintafel staat. Na een tijdje kom ik tegenover haar zitten. Ze zit wat te gieberen en ik vraag wat er zo leuk is.
"Ik ben aan het skypen met Anouk"
"mag ik eens meekijken?"
Merel lacht en vanuit de laptop hoor ik ook Anouk lachen. "kom er maar bij hoor", zegt Merel.
Ik plof in de stoel naast Merel en zwaai naar Anouk. "Hee, hoe is ie, Anouk", imiteer ik Merel van vanmiddag. De meiden lachen.
Anouk is nagenoeg even oud als Merel, maar al veel verder in haar ontwikkeling dan Merel. Haar lichaam is ook al verder, haar borsten iets groter. Ik zie Anouk niet zo heel vaak, maar ze is veel uitdagender dan Merel, ze flirt echt met je. Zo ook nu achter de camera. We chatten nog even en ik ga weer aan het werk. Na een tijdje komt Merel in het kantoortje.
"Leuke meid, die Anouk", zeg ik in de hoop dat Merel reageert en dat we het onderwerp van een paar dagen terug kunnen hervatten.
"Ja... ...maar ik ben niet verliefd."
"Merel, het geeft niet, het is ok. Je het over haar gedroomd. Dat zegt toch iets, Waar ging die droom over"
Ze kleurt en kijk wat verlegen weg; "we hebben gevreeen"
Ik weet me te beheersen em niet keihard te roepen:" zie je wel!!" In plaats daarvan roep ik met een lach: "...vertel!". Merel schiet ook in de lach en dat is precies het effect wat ik beoog.
Dan zonder verder aansporing kijkt ze voor zich uit en begint te vertellen.
"
Ik kan niet goed zeggen waar we zijn. Het lijkt een mix tussen mijn slaapkamer en de slaapkamer van Anouk. Er staan ook 2 bedden. De een heeft bij de ander geslapen. We zijn beide in pyjama. Nou ja, ...nachthemd. Door de lichte stof van het nachthemd kan ik alles bij Anouk gewoon zien, haar borsten, billen. Ik denk dat ze dat ook bij mij kan. We bekijken elkaars lijf. Dan doet Anouk haar nachthemd uit. Naakt staat ze voor me. Ze heeft een heel mooi lijf. Slank, flinke borsten, maar haar kutje is kaal, net als bij jouw pik. Anouk stapt op me af en pakt mijn nachthemd vast. Ze trekt het over mijn hoofd uit. We staan heel dicht bij elkaar. Anouk komt naar voren en kust mijn lippen. Ik kus haar terug, we openen onze monden en we tongen. Anouk pakt me vast en trekt me naar zich toe. Ik voel haar borsten tegen de mijne, haar zachte lichaam. Ze omhelst me en kort daarna zakken haar handen naar mijn billen. Ik weet niet goed waar ik mijn handen moet laten, maar na een tijdje doe ik hetzelfde. We tongen nog steeds als onze handen de ander strelen over rug en billen. Anouk pakt met 1 hand mijn hoofd en krioelt door mijn haar. Ze wordt geiler, ik merk het aan haar tongen. Ik ga met haar mee, ik merk dat mijn kutje natter wordt. Anouk laat mijn hoofd los en gaat met haar hand naar mijn borst. Ze streelt de zijkant en gaat daarna naar mijn tepel. Ik kreun zachtjes. Mijn tepeltjes worden hard. Dan zakt ze en haar mond kust mijn tepel. Eerst de een, dan al kussend gaat ze naar mijn andere borst. Allebei haar handen hebben mijn billen vast. Dan zakt ze al kussend verder omlaag en belandt op haar knien. Ze kust tussen mijn borsten, mijn buik, mijn navel en nog lager. Mijn kutje is kletsnat en sta wat wankel op mijn benen. Dan opeens voel ik haar mond op mijn schaamlippen. Haar natte lippen kussen mijn kutje en ze worstelt haar tong tussen naar binnen. Haar handen stevig op mijn billen. Dan raakt ze een gevoelig plekje en knik ik bijna door mij knien. Ik laat me zachtjes gaan en samen liggen we nu op de vloer. "Zal ik verder gaan?", vraagt Anouk. Ik antwoord niet maar open mijn benen. Direct kruipt Anouk tussen mijn benen. Ze kan nu heel goed bij mijn natte kutje. Ze kust streelt en vingert mijn gaatje. Dan raakt ze weer een gevoelig plekje. Mijn buikspieren spannen zich helemaal aan. "Aaahhhh, daar jaaaa ooohhhhmmmm, ...zachtjes Anou.... aaaahhhh... Ik kronkel onder het genot van de mond en vngers van Anouk. Ik voel een rare sensatie in me opkomen. "Nee, niet doen... ...stop ...mmmmmnnnnggggggg ik hijg hevig, kan het gevoel niet weerstaan en laat het gebeuren. Een immense sensatie giert door mijn lijf. Wat gebeurt er? Wat is dit zaaaalig. Heel even ben ik van de wereld en is mijn kutje plots kletsnat. Anouk likt zachtjes door als de sensatie wegebt. Dan komt ze omhoog en komt naast me liggen. Ze wil me kussen, maar plots ben ik weer wakker"
"
Ze kijkt nog steeds voor zich uit. Ik heb met open mond geluisterd en even weet ik niet wat ik moet zeggen. Ik beschouwde Merel altijd als vrij naef en erg onervaren. Wellicht heeft ze dan geen praktijk-ervaring, wat speelt er allemaal af in dat hoofdje van haar, vraag ik me af. Ze heeft zichzelf in haar droom klaargevingerd. Ze weet dan toch onbewust de fijne plekjes te vinden.
"Uhm, ...tja, dat is niet niks, Merel"
"Zie je wel dat niet ik verliefd ben, maar juist Anouk", probeert ze er onderuit te komen.
"Haha, lieve schat, het is jouw droom hoor, jouw fantasie. Anouk weet helemaal van niets..."
"Ik heb het haar ook verteld. ten minste, eerst dat ik over haar had gedroomd. Niet wat ik had gedroomd. En toen ze dat direct tegen andere meiden vertelde was ik boos. Weet je nog, een paar dagen terug?"
"Ja, klopt. Maar weet Anouk nu wat je gedroomd hebt?"
"Nee, en eigenlijk durf ik het ook niet meer, nadat ze zo reageerde met die andere meiden erbij."
"Ze doet gewoon stoer, waar andere meiden bij zijn. Om zoiets intiems te vertellen moet je het juiste moment kiezen. Dat komt vanzelf"
"Maar je bent dus echt klaargekomen, Merel"
"Ik weet het niet..."
"Nou, het lijkt me wel... Weet je niet wat je gedaan hebt?"
"Nee, eigenlijk niet"
Ik twijfel, zou ik... "Merel, je weet toch onze eerste keer? het was lekker toch". Ik zie haar knikken. "Zou je nog eens willen? We hebben veel meer tijd nu en ik kan je veel leren."
"Wat wil je me leren dan?"
"Wat wil je leren? Er is zoveel."
"Alles, leer me alles."
"Zullen we naar boven gaan?"
Merel volgt me naar boven. Ik vertel haar dat hygiene belangrijk is en dat we eerst even douchen. Ik loop de badkamer in en kleed me uit. Naakt stap ik onder de douche. "Kom Merel!" Ze kleedt zich uit. Naakt staat ze wat te dralen in de badkamer. Blijf maar even daar, dan kan ik je goed bekijken. terwijl het warme water over mijn lijf stroomt, bekijk ik het strakke tienerlijf van mijn nichtje. Alles is nog helemaal strak en glad. Haar prachtige a-cupje, misschien b, haar platte buik met moedervlekje vlakbij haar ... hee, die heb ik ook. Even flitst de one-off met Karin 17 jaar geleden door mijn hoofd, maar ik ben geil geworden en negeer alle alarmbellen. "Draai je eens om." Merel draait zich om een stel perfecte billen vullen mijn blikveld. Ik pak mijn inmiddels stijve lul en trek mijn voorhuid omlaag. "Buk eens voorover, Merel." Ze draait haar hoofd naar me toe en kijkt me vragend aan. "...wat?" "Even voorover bukken, lieverd. Dat is voor mannen heel opwindend." "Je bent zo al opgewonden genoeg, zo te zien", komt ze brutaal terug. Ik lach, kom onder de douche vandaan en trek haar mee terug onder het stromende water. We lachen en ik houd haar stevig voor me. Mijn stijve lul glijdt langs haar benen tussen haar billen als ik haar voor me zet. Ik sta nu achter haar, mijn pik tussen haar billen. Ik laat dan mijn handen over haar borsten glijden. Mijn vingers strelen haar tepels. Ze gooit haar hoofd naar achteren en ik leg mijn neus tussen haar inmiddels natte haren. Wat ruikt ze heerlijk. Langzaam masseer ik haar a-cupje, het zachte vlees van haar borsten. Al wiebelend probeer ik mijn pik tussen haar benen te krijgen. Even later voel ik met mijn eikel haar buitenste schaamlippen. Ik wil niet nog een keer onbeschermd mijn zaad in haar spuiten, maar ze voelt zo lekker. Even kan ie er wel in. Ik laat me tegen de muur vallen en zak wat door mijn knien, waardoor mijn kruis op gelijke hoogte komt met haar kutje. Ik pak mijn stijve lul en duw 'm iets omlaag tussen haar schaamlipjes. Ik voel haar grotje en langzaam schuift Merel over me heen. "Ooohhhh lekker, niet te veel bewegen, Merel, laat 'm er maar gewoon zachtjes in gaan. Langzaam verdwijnt mijn lul in haar. Ik hang tegen de muur en Merel zit op m'n lul. Ik voel hoe enorm strak ze is, maar ze is heerlijk warm en nat. Zo staan/zitten we een tijdje terwijl mijn handen op haar borsten liggen. "Wat ben je ontzettende heerlijk, Merel", fluister ik in haar oor. "Mmmmmhhhhh, jij anders ook hoor. Hij zit bijna helemaal in me he?" "Ja, maar niets doen hoor want ik wil nog niet klaarkomen" Iedere ademhaling die Merel maakt voel ik aan mijn stijve lul in haar. De minste beweging van haar lijfje wordt opgemerkt door mijn hyper-gevoelige pik. Ik kus haar schouder en kom wat omhoog. Hierdoor glijdt mijn pik uit haar kutje. Merel staat op en draait zich om. Ze pakt mijn pik vast en begint te trekken. "Laten we afdrogen en naar de slaapkamer gaan." Ik draai de douchekraan dicht. Merel houdt mijn pik vast en sleurt me zo de douche mee uit. We lachen als ze zegt "kom maar mee, met het vrouwtje". Ik pak een handdoek en begin Merel af te drogen. Haar schouders, naar de voorkant over haar borstjes omlaag langs haar buik en over haar venusheuveltje. Ik laat de handdoek vallen en duw een vinger tussen haar schaamlippen. Haar kutje staat nog open van mjn lul. Ik haal mijn vinger langs haar klitje en direct zie ik haar buik reageren. "Dat was het h?" "Ja, dat was 't"
Ik pak de handdoek en droog haar benen. Als ik op mijn knien voor haar zit, kus ik haar buik en pak haar billen. "Daar kan jouw baby in", zegt ze opeens. "Haha, ja, als we niet oppassen wel." Ik negeer het verder, sta op en loop nog halfnat naar de slaapkamer. Ik plof op bed en Merel komt direct bovenop me liggen. Ik voel haar hemelse lijfje overal. Haar borsten tegen mijn borstkas, mijn stijve lul tegen haar buik. Ze speelt wat met mijn borsthaar en begint me spontaan te kussen. Ik open mijn mond en zoek haar tong. Al tongend voel ik haar lijfje bovenop me bewegen en ik word knettergeil van de aanraking van haar tienerlijfje. Ik pak haar heupen en streel vervolgens haar billen. Een vinger glijdt over haar sterretje. Haar tong vertelt me dat ze het lekker vindt. Ik laat het verder voor wat het is. Dan komt ze overeind, pakt direct mijn stijve lul en dirigeert 'm pardoes haar kutje in. Ze zakt helemaal over mijn lul heen en slaakt een diepe zucht als mijn lul in haar verdwijnt. Zo diep ben ik nog niet in haar geweest. Ik voel een lading voorvocht mijn eikel verlaten. "Nee, dit kan niet, Merel. Ik pak nu eerst een condoom". Ik duw haar een beetje te fel van me af. Draai me half om en pak een condoom uit de la van mijn nachtkastje en frommel het ding om mijn eikel omlaag. Merel bekijkt het tafereel nieuwsgierig en fiepelt even met het opvangtuitje dat boven mijn eikel uitsteekt. We lachen en ik zeg; "hij kan weer", Ze pakt mijn pik weer vast en schuift 'm in haar natte strakke kutje. Langzaam schommelt ze op en neer op mijn lul. Ik vergeet alles en iedereen en laat het gebeuren. Ik pak haar bij haar middel, mijn 2 handen kunnen bijna om haar middel heen, zo slank is haar taille. Ik til haar een beetje op en laat haar weer neerkomen. Bij iedere beweging kreunt ze zachtjes tot het allemaal heviger wordt. Ze begint sneller te hijgen en harder te kreunen. haar bewegingen worden harder en feller. Ze kreunt nu niet zachtjes meer., maar slaakt kleine gilletjes; " ja ja ja... kom kom... Ze hijgt en haar ogen draaien rond. Ze gaat komen, haar kutje is kletsnat, Door dat gekke condoom voel ik bijna niets meer als ik in haar op en neer beweeg. Ik geniet van Merel die keihard klaarkomt, zelf ben ik nog mijlenver van dat punt, ...en gelukkig maar. Ik kijk naar haar en zie haar buik snel in en uit ademen, haar borstjes in hetzelfde tempo, op en neer. Wat heerlijk dat ze nog zo stevig zijn, wat een schitterend uitzicht op haar prachtige lijf. Dan "oooohhhhhh... jaaaaaa.....mama mama mama... nnnggghhhh. Ze schuift haar kutje keihard op en neer over mijn kruis, mijn pik ziet alle hoeken van haar kutje als ie hard in en uit haar schuift. Het volgende moment, als mijn pik uit haar komt, glinstert het condoom van haar vocht, dan weer verdwijnt ie in haar, een laag kutvocht achterlatend op mijn buik. En zo nog een keer, ...en nog eens. Ik voel een sliert vocht langs mijn kruis op het bed lopen. Haar bewegingen worden minder intens en langzaam komt ze bij haar positieven. Ze is zo nat dat ik mijn pik niet meer in haar voel. Ik kijk haar aan terwijl ze haar ogen weer opent, Ik glimlach en zie het moegestreden gezicht van een tiener die zojuist het orgasme van haar leven heeft gehad. "Ben je niet klaargekomen?" Ze merkt dat het voorgaande alleen voor haar was en direct zakt ze terug, mijn pik nog steeds in haar. "Nee, ik ben nog niet gekomen, Merel, maar heb ontzettend van je genoten. Ik denk dat jij wel gekomen bent." Ze slaat me op mijn borst: "jij had ook moeten klaarkomen, lul. waarom kwam je niet?" "Door dat condoom voel ik bijna niets en je was zo nat, je ging zo lekker voor jezelf dat ik besloten heb om naar je te kijken en te genieten van het moment waarop je klaar zou komen." Ze komt omhoog en mijn half slappe lul valt uit haar kutje. Glinsterend van haar vocht valt ie op mijn buik. Ze gaat naast me liggen. Ik haal het condoom van mijn lul en laat het op de vloer vallen. Zo liggen we een tijdje, op onze rug, stil naast elkaar. Dan draai ik me naar haar om, leg een hand op haar buik en kus haar mond. Ze sluit haar ogen en beantwoord mijn kus door haar mond te openen. We tongen en ik streel haar buik, omlaag naar haar kruis. Ze pakt mijn hand en dirigeert 'm naar haar benen. Ik open mijn ogen, maar ze heeft haar ogen dicht en geniet van mijn aanraking. Ik laat het daarbij en ga omlaag naar haar borsten. Ik lik haar tepels n voor n en ga verder naar haar buik. Ik lik haar navel en zak nog verder naar haar kutje. Aangekomen bij haar heuveltje, kus ik zacht haar clitje, een siddering trekt door haar buik, het is nog erg gevoeling. Nu ik zo dicht bij haar kutje ben, kan ze zelf goed bij mijn lul. Ze pakt 'm vast en trekt de voorhuid omlaag. Terwijl ik haar klitje lik en met mijn vingers haar schaamlippen masseer, begint ze me harder te rukken. Ik besluit dat dit niet handig is. "We moeten omdraaien, Merel!" Ik ga op mijn rug liggen en als vanzelf gooit Merel haar been over me heen, haar vensuheuveltje nu op tongafstand van mijn mond. Ik lik haar schaamlippen, pak haar slanke heupen en trek haar omlaag. Ze zit nu op mijn gezicht en mijn tong verdwijnt in haar natte kut. Ze bukt zelf voorover en voor het eerst proeft ze mijn stijve lul. Het zorgt voor een enorme sensatie bij me. Waar het condoom net nog even te veel gevoel ontnam, zorgt haar mond op mijn onbeschermde eikel er nu voor, dat alles ineens op scherp staat. Ik lik haar klitje heftiger en duw een vinger in haar. Ze antwoord door sneller en harder te pijpen. ze is een snelle leering. Ik wil nog waarschuwen dat ik op deze manier een lading sperma in haar mond ga spuiten, maar haar kutje op mijn mond beneemt me het spreken. Ik krioel onder haar en ram mijn pik dieper en harder in haar keel. Ik lik haar zoet-zilte vocht en laat alles gaan. Vanuit mijn tenen knalt het zaad uit mijn lul, direct haar keel in. aaaarrrrghhhhhh... dooooorrrr.... aaahhhhh. Drie dikke stralen sperma verdwijnen in haar keeltje. Ze blijft op me zitten en even lijkt het zwart voor m'n ogen te worden. Als ik leeg ben, komt ze omhoog en kruipt van mijn gezicht af. Ik moet even op adem komen en zeg dan; "sorry, het was niet ... " Ik zie hoe ze met haar hand haar mond afveegt. Ze lacht; "ho haha, dat was heftig. Je kwam ineens in m'n mond!!" "Ja, ik wilde je waarschuwen, maar je zat zo lekker op me, haha. Was het erg smerig?" "Nee joh, niks geproefd, maar was wel ff schrikken." "sorry, schat" " Nee, geeft niks". Even later liggen we weer zij aan zij; vermoeid, maar voldaam zoals het heet.

En het is nog maar vrijdag...


Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Merel - 5


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter

Copyright 2000 - 2017 Opwindend.Net