Opwindend.Net
Datum: 10-06-2008
Stemmen: 47x
Cijfer: 7.5
Gelezen: 14815x
Lengte: Gemiddeld
Simone
Door Simone - Zoek naar meer...

Drie maanden woon ik nu in Amsterdam. Hoewel het nog geen half jaar geleden is dat ik ben afgestudeerd als drs. bedrijfskunde, lijkt het eeuwen geleden dat ik in de collegebanken zat.
Toen gewoon in spijkerbroek en nu in een keurig mantelpakje dat past bij mijn functie van
trainee op de afdeling marketing particulieren bij n van de grootste banken van ons land.
Mijn baas ("zeg maar gewoon Arjen hoor, zou oud ben ik nou ook weer niet') is een aardige dertiger en een typisch voorbeeld van een jonge succesvolle manager met een gouden toekomst. Ik heb zijn vrouw, Francien n keer ontmoet en samen vormen zij een koppel dat
op de cover van een glossy zeker niet zou misstaan. Als ik Arjen zo hoor, leven zij het leven
zoals ik dat ook hoop te gaan leven. Feestje hier, stedentripje daar, kortom gewoon genieten.
Mijn studententijd heb ik in dezelfde stad doorgebracht waar ik ook ben opgegroeid en hoewel ik veel plezier heb gehad, zie ik mijn vertrek naar Amsterdam toch vooral als een start. De start van een nieuw, maar vooral opwindend leven.

De eerste stap is gezet. Ik ben uitgenodigd door Arjen en Francien voor een zwembadfeest.
"Weet je wat een zwembadfeest inhoudt?'vraagt Arjen mij met een lachje. Mijn antwoord dat het waarschijnlijk iets te maken heeft met de locatie van het feest, wordt door hem ontvangen met een raadselachtige grijns. "Het kan er nogal heftig aan toe gaan'zegt Arjen. "Er komen
wat kennissen van ons en om eerlijk te zijn, wordt er hier en daar wel eens iets gerookt of gesnoven.'Snel voegt hij eraan toe: "Niet iedereen doet dat hoor en er wordt ook echt niet van je verwacht dat je er aan mee doet. Het is alleen dat er nog wel eens"..nou ja"eh..extravagante dingen gebeuren zal ik maar zeggen.' In mijn haast om eindelijk de eerste stap in het mondaine leven van onze hoofdstad te zetten, zeg ik net iets te snel: "Geeft niets hoor. Ik schrik niet zo gauw.' Als hij wegloopt hoor ik Arjen nog net zeggen: "Nou ja, je kunt niet zeggen dat ik je niet gewaarschuwd heb.

Ik weet dat Arjen uit een steenrijk geslacht komt maar wat ik te zien krijg als de taxi mij afzet bij het opgegeven adres, overtreft toch wel al mijn verwachtingen. Een kast van een huis met een statige trap en een bordes. Ik heb geen verstand van auto's maar zelfs ik kan zien dat wat hier voor de deur staat geen middenklassertjes zijn. Voor ik aan kan bellen gaat de deur al open en komen Arjen en Francien naar buiten. Zij begroeten mij hartelijk en begeleiden mij naar de tuin waar het feest plaats vindt. Ik zeg tuin, maar het woord park is ook geen slechte keuze. Bij het zwembad, dat vlak achter het huis ligt, staan een tiental mensen gezellig te kletsen. ik word voorgesteld met de simpele woorden: "Dit is Simone.'En voor n geven alle aanwezigen mij een hand en noemen hun naam. ik word gelijk bij het gesprek betrokken en al snel is het net of ik iedereen jaren ken. Na een tijdje begint het donkerder te worden en
als de tuin verlichting gelijktijdig met de onderwater verlichting van het zwembad aan gaat, begint iedereen te klappen en te juichen. Ik doe enthousiast mee en constateer dat ik blijkbaar niet de enige ben bij wie de alcohol begint te werken.

De muziek die eerst slechts op de achtergrond aanwezig was verandert nu van stijl en volume.
Er klinkt opzwepende Latijns-Amerikaanse muziek uit de speakers naast het zwembad en de
eerste gasten beginnen te dansen. Een slanke en knappe blonde jongeman van wie ik de naam vergeten ben, gaat voor mij staan en als vanzelf gaan mijn heupen bewegen en even later sta ook ik te dansen. De patio achter het huis is de dansvloer waarop iedereen nu staat te dansen.
Mijn danspartner verdwijnt uit zicht en voor hem in de plaats komst Arjen die ook al snel weer verdwijnt. Ik begin te begrijpen dat iedereen hier met iedereen danst en maak nu zelf ook gebruik van de volledige patio. De stemming wordt steeds meer uitgelaten en een heerlijk vrij gevoel maakt zich van mij meester. Dit is pas feesten. Gewoon volledig uit je bol gaan zonder je iets aan te trekken van wie dan ook. Er gaan handen de lucht in en heupen botsen tegen heupen. Iemand pakt van achteren mijn heupen vast en ik reageer door nog meer met mijn billen te schudden.

Ineens hoor ik een luide plons en als ik in de richting van het zwembad kijk, zie ik net iemand onder water verdwijnen en een volledig naakte man in het water springen. Vlak naast mij staat een slanke, kortharige donkere vrouw en ik zie haar uit haar broek stappen. Haar bovenlichaam is al ontbloot en verbaasd kijk ik naar haar kleine stevige borsten. Terwijl zij naar het zwembad loopt, stapt zij ook uit haar slipje die op de patio achterblijft. Onder invloed van muziek, drank en het gevoel van eindelijk vrij te zijn, trek ik net als alle anderen om mij heen ook mijn kleren uit. Naakt loop ik naar het zwembad waar ik als laatste arriveer. Als ik op de rand sta en even aarzel om in het water te springen, zie ik uitgestrekte armen die mij willen opvangen. Ik spring en zodra ik het wateroppervlak raak, voel ik handen over mijn hele lichaam. Op mijn borsten, billen en zelfs heel even tussen mijn benen. Als ik proestend boven kom, sta ik vlak voor Francien. Onze tepels raken elkaar bijna en ik kan er niets aan doen dat de mijne beginnen te zwellen. Zonder iets te zeggen pakt Francien mijn hoofd tussen haar handen en begint mij te zoenen. ik heb nog nooit met een vrouw gezoend en ik vind het niet eens vreemd. Francien stopt nu met zoenen, kijkt mij aan en zegt: "Weet je dat jij een hele mooie vrouw bent Simone? Schitterende grote en stevige borsten (als zij dit zegt, legt zij haar handen op mijn borsten en knijpt er zachtjes in), een fantastisch kontje (haar handen legt zij nu op mijn billen) en, volgens mij, een heerlijk sappig kutje'( plotseling voel ik een hand tussen mijn dijen en een vinger mijn spleetje binnendringen.). Mijn lichaam lijkt te exploderen en ik ben zo geil, zo geil. Al die mooie naakte lijven om mij heen. Naakte lijven die elkaar schaamteloos en ongegeneerd staan te betasten en te zoenen.

Dan voel ik een glad en nat lichaam achter mij en twee handen pakken van achteren mijn borsten. Een harde pik nestelt zich tegen mijn bilnaad en lijkt mij naar voren te willen duwen.
Ik wil achterom kijken maar dan hoor ik de stem van Arjen. "God wat heb jij lekkere tieten.'
De taboeloze vulgairheid en het feit dat de woorden worden uitgesproken door mijn naakte baas in het bijzijn van zijn al even naakte vrouw en nog een aantal andere poedelnaakte mensen, doet mij bijna in katzwijm vallen. Het gevoel van geilheid is zo overweldigend dat ik zonder problemen ter plekke accepteer dat ik een geile slet ben die niets anders wil dan een portie taboeloze ongeremde seks. Ik kijk in de groene ogen van Francien die zo goed passen bij haar donkerrode krullende haar. Ik hoor haar mooi gevormde lippen zeggen; "Kom mee.'
Zij trekt mij mee naar de rand van het zwembad. Zij gaat op de rand zitten en terwijl ik naar haar omhoog kijk, opent zij haar dijen en toont mij haar volledig kale geopende kutje. "Likken'is alles wat ze zegt. En ik ga likken. Ik lik haar of mijn leven er vanaf hangt. Arjen trekt mijn heupen naar achteren en ramt zijn pik direct in mijn grotje. Dit is wat ik wil. Gewoon een keiharde leuter die mij ongevraagd en keihard neemt. Ik heb wel eens geneukt maar echte seks om de seks, maximaal geil genieten ken ik nog niet maar ik heb de sterke indruk dat dit nu gaat gebeuren. De staaf van Arjen gaat in een razend tempo in mijn tunneltje heen en weer. "Ik sta het lekkerste wijf van kantoor te naaien'zegt hij complimenteus. "Wat een heerlijk kontje. En die tieten, mijn God wat een tieten'zegt hij als hij de twee objecten van zijn bewondering stevig vastpakt. Ik concentreer mij ondertussen liever op zijn daden dan op zijn woorden en geniet van elke centimeter pik die hij mij geeft. Ik zuig het klitje van zijn vrouw tussen mijn lippen en die geeft een kreet van wellust. Een kreet die ik overneem als ik mijn hoogtepunt voel naderen. Met hoogtepunt bedoel ik niet alleen mijn orgasme maar daadwerkelijk het hoogtepunt van mijn leven tot nu toe. Mijn kutspieren lijken een eigen leven te leiden en het voelt alsof ze de lul van Arjen voor altijd willen vasthouden. Arjen die met zijn hete zaad mijn kutje vult.

Nu wil ik het droge op. Ik ga op rand zitten en open mijn poesje voor iedereen die het maar wil zien. Arjen klimt nu ook op de kant en terwijl hij zijn harde plasser richting mijn mond duwt, verschijnt de blonde jongeman op het toneel. Francien verdwijnt en de blonde God begint mij te likken. Ik geniet en knijp in mijn tieten terwijl ik op de pik van Arjen zuig. Blijkbaar vindt de blonde jongeman likken maar niks want ook hij komt nu de kant op.
Het duurt even voor ik door heb dat hij wil dat ik zijn stijve pik bestijg. Dit lijkt mij echter zo aanlokkelijk dat ik het toch maar doe. Met mijn gezicht in zijn richting laat ik mij over zijn paal zakken en ik bijna al direct klaar. Waar ik echter niet op reken is dat Arjen nu achter mij gaat staan en zich langzaam door zijn knien laat zakken. Hij duwt mij in mijn nek en mijn tieten pletten de borstkas van de blonde jongeling. Dan voel ik ineens iets tegen mijn anus en voor ik door heb dat dit een pik is, gaat er iets naar binnen. Ik voel een vlammende pijn maar ook een scheut genot als de pik in mijn kutje op en neer blijft gaan. Dan, ineens, heb ik een tweede pik in mij. Mijn kontgaatje en mijn kutje worden nu gelijktijdig geneukt en om de boel compleet te maken gaat de kortharige donkere vrouw wijdbeens voor mij staan. De situatie is nu zo dat ik in kont en kut geneukt wordt terwijl ik ondertussen een kutje bef. En weet je wat het idiote is? Ik geniet ervan. Ik geniet van ieder moment. De twee pikken raggen in mijn darmen en kutschacht en een heerlijk zacht kutje roert rond mijn uitgestoken tong. Ik kom zoals ik nog nooit gekomen ben. Ik schreeuw het uit als twee pikken tegelijk hun hete lading in mijn binnenste lossen.Zoek naar meer verhalen van Simone...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter

Copyright 2000 - 2017 Opwindend.Net