Opwindend.Net
Datum: 04-12-2016
Stemmen: 51x
Cijfer: 7.3
Gelezen: 11287x
Lengte: Gemiddeld
Stiekem Ontmoet
Door YvK9 - Mijn Profiel Pagina

Zaterdag avond.. Ik maak me klaar. Lange jas. Lingerie, zwart kant voel ik tegen mijn tepels drukken van mijn d cup en langs mijn kale kutje schuren... Pumps. Meer draag ik niet.. Je hebt het me verboden.. Mijn bruine lange haar draag ik los.. Je hebt een zakelijk etentje bij het vd Valk.. Ik ken de plek goed.. Bij binnenkomst is er een lange gang, waar je niet op uit kijkt vanuit het restaurant, richting hotel. De wc's zijn daar. 20u. De tijd die we hebben afgesproken op de linker wc bij de vrouwen..

Op tijd kom ik aan bij het restaurant. Ik sluip naar binnen en verstop me snel op de afgesproken plek. Zoals afgesproken begin ik met mezelf te spelen. Uit mijn tas haal ik een blauwe vibrator. Braaf heb ik de balletjes en buttplug al in me. Ik tril van spanning.. Het verlangen naar je is ongekend. Meerdere malen heb ik deze week gedacht aan hoe mijn natte lipjes bezweken onder de druk van je harde pik waarna je diep bij me binnen drong.. Mijn wangen kleuren rood bij die gedachte.. Wat heb jij een heerlijk lijf, lekkerste j..

Ik spreid mijn benen en maak een foto. Ik zet hem op de app, net zoals ren foto van mijn stijve kleine tepels. Meteen kleuren de vinkjes blauw. 'je weet wat je te doen staat' antwoord je kort. Ik haal de deur van het slot en begin mezelf hard te neuken met de trillende vibrator, terwijl de balletjes en de plug nog in me zitten.. Al gauw spuiten er stralen kut vocht over de muur.. Ik zit op de wc bril en lift mijn billen.. Ik kan nu nog beter bij mijn geile plekjes..

Ik schrik! Ineens vliegt de deur open. Een vrouw kijkt geschokt naar me en doet snel de deur dicht.. Heerlijk om bekenen te worden.. Ik lach om de blik van de vrouw.. Oeps!

Dan gaat de deur weer open. Je bent er.. Ik kijk je zwoel aan.. 'Wat een sletje...' hoor ik je zeggen. Door deze woorden kom ik bijna klaar.. Het vocht loopt uit me.. Je zoent me intens en al gauw vinden je handen de weg naar mijn harde tepels. Wat geniet ik ervan als je ruw trekt aan mijn tepels.. Mmm.. Mijn hand dwaalt af naar je kruis.. Ik voel je harde pik door je broek heen.. De heerlijkste pik ooit..

Je bekijkt mijn kutje en trekt een voor een de balletjes uit me. Mijn lipjes staan open en smeken je om me te vullen. Plagend wrijf je met je kruis tegen me aan.. Zoenend vraag je me.. 'wil je deze?' Een kreun verlaat mijn mond.. Oh j.. Wat heb ik ontzettend verlangen gehad naar dit moment! Mijn geilheid is ongekend groot..

Ik open je broek.. Je pik springt er uit.. Hij is zo ontzettend hard! Ik duik op mijn knieŽn en neem je gulzig in mijn mond.. Wat heerlijk.. Ik proef je zo graag! Jouw pik is de lekkerste pik die ik ooit gehad heb.. Je voorvocht loopt in mijn mond en nog gulziger begin ik je te deep throaten.. Je trekt aan mijn haar.. Van je pik af.. 'Draai je om. ' beveel je me. Gewillig doe ik wat je vraagt. 'bied je kontje aan'. Ik haal de plug eruit en mijn kontje staat een beetje open. In een beweging druk je je pik in me. 'je bent mijn sletje, begrijp je dat?' nog onder de indruk van de pijn knik ik instemmend.. 'ik ben de jouwe, j..' fluister ik zacht. 'wat zeg je?' 'ik ben de jouwe, j, meester.. ' zeg ik hardop. ' goedzo'. Je compliment doet me goed..

Je trekt je pik met een plop uit mijn kontje en laat me op mijn billen op de wc zitten en zet je pik tegen mijn kutje aan. Zoals in mijn fantasie bezwijken mijn lipjes al snel. Ik voel je ballen tegen mijn kontje slaan.. Je eikel raakt mijn baarmoedermond en er trekt een ontzettend geil gevoel door mijn lijf. Mijn baarmoeder trekt samen van genot en ik begin wat te spuiten.. Je trekt mijn billen omhoog en trekt je pik terug. In missionaris duw je je pik in mijn kontje.. Ik voel me opgerekt worden en mijn orgasme zet door.. Ik hoor je kreunen.. Ik begin te gillen.. Je duwt je hand voor mijn mond.. Ik spuit alles vol met kut vocht..

Je trekt je terug en pakt me bij mijn haar. Je duwt me op de grond en trekt jezelf af. 'mondje open' zeg je streng. Ik luister gewillig.. 6 stralen warm zaad volgen.. In mijn haar.. In mijn gezicht.. Op mijn tong.. Op mijn tieten... Je bekijkt je resultaat en knikt tevreden. 'je mag gaan nu'. Snel verlaat ik het pand. Onderweg kom ik wat hotelgasten tegen.. Die moeten ook denken, met dat zaad in mijn gezicht.. Als een echt lust sletje zit ik tevreden in de auto. Wat ben jij lekker j.. Mijn wens, mijn droom, mijn fantasie..

Met deze vibrator van You2Toys kun jij je intiemste plekjes tegelijkertijd stimuleren. Deze paarse ondeugd is geschikt voor G-spot ťn Clitoris stimulatie! Penetreer jezelf met het lange gedeelte en laat je clitoris verwennen door het stoute puntje op het korte gedeelte. Jij bepaalt de standen met de...

BEKIJK DIT PRODCUT OP SHOP.OPWINDEND.NET

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (8)
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter

Copyright 2000 - 2017 Opwindend.Net