Opwindend.Net
Datum: 07-01-2017
Stemmen: 117x
Cijfer: 8.6
Gelezen: 12084x
Lengte: Zeer Lang
Mannelijk Model - 1
Door Shoestring - Zoek naar meer...

Die dinsdagochtend was mijn directe collega Marian anders dan anders. Meestal was ze de opgewektheid zelf als ze binnenkwam, maar nu zei ze stilletjes `goedemorgen` en ging aan haar bureau zitten. Ze zag ook bleek, vond ik. Marian en ik delen een kamer en zijn al vijf jaar in dienst bij dezelfde afdeling. Hoewel we nogal wat in leeftijd schelen (ik ben 25 en zij is 40) kunnen we het toch uitstekend vinden en weten we veel van elkaar. Niet alles, echter, maar wel veel.

“Alles goed?”, vroeg ik belangstellend. Ze vertrok haar mond een beetje. “Ach…. laat geworden gisteren….. Kirsten was ineens helemaal in paniek”. Ik kende Kirsten wel. Het was de oudste dochter van Marian, die, net als haar jongere zus, bij Marian woont en die haar na de scheiding alleen heeft opgevoed. Vader schijnt volledig uit beeld te zijn. Ik had Kirsten al jaren niet gezien. De laatste keer was geloof ik toen ze een keer haar brood vergeten was en bij haar moeder even wat geld kwam halen voor lunch.

“In paniek?”, vroeg ik. Marian knikte. “Ja, ach, je weet hoe dat gaat….. ze heeft al een tijd een vriendje en zou ze daar van het weekend naar toe gaan en ook blijven slapen voor de eerste keer en je snapt wel…. Maar goed, dat zou voor haar de eerste keer en ze weet niet hoe ze daar mee om moet gaan. Ze vindt het dood-eng…”

“Dat snap ik ook wel”, antwoordde ik, “dat is het natuurlijk ook…. Dus jullie hebben tot laat er over zitten praten hoe dat gaat?” Marian zuchtte eens diep. “Ja, maar dat is niet genoeg”, vrees ik. “Kijk, ik kan wel vertellen hoe het gaat, maar daar wordt ze niet geruster op…”

“Sexfilmpje kijken”, opperde ik. Marian schudde haar hoofd. “Ja, dat hàd ze al gedaan, maar daar was ze juist ze ongerust van geworden. Toen was het van: dat past nooit, dat kan ik nooit enzovoort…. Dat had ze beter niet kunnen doen, eigenlijk.”

Daar zat ook wat in. Maar voor Marian schoot het allemaal niet op. “Kijk, zei ze ineens, “eigenlijk is het gek. Als je bedenkt wat je kinderen allemaal voordoet, zodat zij het na kunt doen. Fietsen, veters strikken, schaatsen, weet ik veel…. Je laat het zien, neemt ze aan het handje en na en tijdje kunnen ze het zelf. En met zoiets ingrijpends… ga je ineens zeggen, nou, zo gaat doet en zoek het maar uit.” Ze keek me aan en zei: “Ik zal je vertellen, als ik nog een relatie had, dan zou ik gezegd hebben, kom vanavond maar bij ons in de slaapkamer kijken hoe het gaat. Maar ja….”Ik keek haar verbaasd aan. Hoewel ze een punt had, gebeurde het maar zelden dat hun moeders hun dochters op die manier wegwijs maakten. Ik grinnikte. “Eigenlijk zou je een soort van mannelijk model moeten hebben…. Net als bij de schilderles… hahaha.” Marian keek me getroffen aan. “Ja precies ! Iemand die dat één keer wil doen, waar ik als moeder een goede band mee heb en die daar één keer de tijd voor wil nemen. Daar heb ik dan seks mee en Kirsten kijkt.”

Ik knikte. “Ja zoiets…. Alleen, waar haal je zo iemand vandaan? Die staan niet zomaar in het telefoonboek.” Ze keek me aan. “En jij Tom? Zou jij dat voor mij willen doen? Eén keer?”

Ik wist niet wat ik hoorde. Nodigde Marian mij nu net uit om seks met haar te hebben om haar dochter te laten zien hoe dat werkte? Ik wist even niet wat ik moest zeggen. Ik keek naar Marian en bedacht me dat ze er voor haar 40 jaar nog geweldig uitzag. Een strak lijf, te danken aan veel sporten, mooie blonde haren, niet al te grote, maar wel mooi gevormde borsten en een bol, rond kontje…. Er was niks mis met Marian, integendeel. 15 jaar leeftijdsverschil was niet genoeg om meteen geen seks met haar te willen hebben en ik begon me voor te stellen hoe ze er naakt uit zou zien. En hoe het zou zijn om mijn lul in haar kutje te stoppen terwijl Kirsten zat te kijken? Zou ze er geil van worden? Wat zou het vet zijn als Kirsten zat te vingeren terwijl ik haar moeder aan het neuken was….. Marian legde mijn stilte uit als aarzeling. “Wat vind je, Tom?”, drong ze aan.

“Ik moet even wennen aan het idee. Ik laat het je vanmiddag weten”, antwoordde ik diplomatiek. “O.K.?” Marian knikte. Ze begreep ook wel dat het verder geen zin had om aan te dringen en liet me verder met rust. In mijn lunchpauze dacht ik er nog een keer over na. En welke bezwaren ik ook zag, eigenlijk waren de voordelen groter. Voordeel 1: naar bed met een mooie vrouw. In een tijd dat ik geen relatie had en voor seks aangewezen was op niet al te dure privéhuizen, waar je ook wel eens terecht kwam bij de mindere godinnen. Voordeel 2: de gedachte dat een meid van 17 mee zat te kijken. Gek misschien, maar de gedachte wond me op. En wie weet, misschien bleef het niet bij één keer met Marian. ten slotte zat zij ook zonder. Hoe dan ook, ik moest het maar doen.

Toen ik terugkwam op de afdeling, keek Marian me verwachtingsvol aan. “En?, vroeg ze kort. Ik knikte. “O.K., ik doe het. Wanneer had je dat gedacht?” “Morgenavond”, ze Marian, “de jongste is dan de hele avond naar de turnclub. Kan je dan?” “Geen probleem”.

De woensdag leek eindeloos te duren. Marian had de middag vrij genomen – zogenaamd voor een bezoek aan de specialist – en ik had m’n hoofd er niet helemaal bij. Toen het eindelijk vijf uur was, wist ik niet hoe snel ik naar huis moest komen, eten, scheren, in bad en dergelijke. Om precies zeven uur belde ik aan bij het huis van Marian.

“Hoi”, zei ze simpel toen ze opendeed. Ik keek rond of ik Kirsten ook ergens zag, maar de enige die ik zag was Marian. Ze haalde in de keuken wat te drinken in en wenkte me mee te gaan naar boven. Ze deed de deur van de slaapkamer open. Het was een stijlvolle ingerichte kamer- ik had van Marian ook niet anders verwacht. “Trek je kleren uit en maak het je gemakkelijk”, zei ze, ‘Ik en Kirsten komen ook zo.”

Het was een rare situatie. Ik besloot mijn kleren inderdaad maar uit te trekken en vast even te wennen aan het ruime tweepersoons bed waar Marian kennelijk iedere avond alleen in lag. Het lag lekker. Het was warm genoeg in de kamer, dus ik strekte me uit op het dekbed en besloot maar even rustig af te wachten wat er zou gaan gebeuren.

Ik hoefde niet lang te wachten. Na een minuut of tien kwam Marian naar binnen met Kirsten achter haar aan. Marian zag er oogverblindend uit. Had ze de deur nog in haar alledaagse kleren opengedaan, inmiddels had ze een zwart met kant afgezet lingeriesetje aangetrokken. Het stond haar geweldig. Het viel me nu pas op wat een mooie heupen ze had en wat een lange benen. Kirsten was veranderd sinds de laatste keer dat ik haar gezien had. Was het toen nog een bakvisje van een jaar of veertien, inmiddels waren we drie jaar verder en had ze het lichaam van een jonge vrouw. Slank, sportief, lang. Geen grote borsten, maar wel een prachtfiguurtje, iets donkerder haar dan haar moeder, lang, in een paardestaart en heldere blauwe ogen. Ze had alleen een zwart jurkje aan en liep op blote voeten.

Kirsten leek met de hele situatie niet zo goed raad te weten. “Hoi Kirsten”, zei ik vriendelijk. Het meisje kreeg een rood hoofd en zwaaide alleen maar.

“Ben je er klaar voor?’, vroeg Marian. Ik knikte. Marian ging aan de ene kant naast me op bed zitten en wenkte Kirsten aan de andere kant te gaan zitten. Ik zag hoe het meisje gebiologeerd naar mijn pik staarde – je zou bijna gaan geloven dat het de eerste was die ze in het echt zag.

O.K., meisje”, begon Marian. “Het is belangrijk lekker rustig te beginnen. “Ze draaide haar hoofd naar me toe en gaf me een kus. Toen nog één en nog één en ten slotte liet ze haar tong mijn mond binnen gaan en trok me wat dichter naar haar toe. Ik voelde hoe mijn lul al hard aan het worden was en daar was ik blij om, want ik had wel even de angst gehad dat het niet zo lukken – gewoon door de ongewone situatie. De handen van Marian wreven over mijn rug en ik besloot eens op onderzoek te gaan naar die lekkere tieten van Marian. Ik streelde ze eerst zachtjes, toen wat harder en ten slotte kneedde ik ze stevig wat bij Marian een zacht kreuntje teweeg bracht. Haar handen gingen inmiddels langs mijn heupen naar de voorkant, tot ze aan de binnenkant van mijn benen aangekomen waren. Ze liet me plotseling los, schoof wat naar achter en zei: “Kijk Kirsten… dat gebeurt er als je een man opwindt. Zie je hoe zijn pik gegroeid is?” Kirsten sloeg van verbazing een hand voor haar mond en stotterde: “Maar mam, dat gaat toch nooit… dat kan toch niet…” “Naar binnen?”, raadde haar moeder wat ze wilde zeggen. “Jawel hoor”. Als je maar nat bent. En dat word je als jouw man of vriend jou lekker weet op te winden.” Ze bracht mijn hand naar haar kut en zei: “Kijk maar hoe Tom dat doet.” Ik begreep wat er van mij verwacht werd en streelde met mijn hand zachtjes over haar spleetje. Toen ik merkte hoe Marian ontspande, ging ik voorzichtig met één vinger een beetje haar spleet in tot ik voelde dat ze nat en glibberig werd. Met mijn van haar kutsap glibberige vingers zocht haar klitje op en begon daar met langzame bewegingen over te wrijven. “Jaaaah…..”, zei Marian hees….. “lekker Tom. Kirsten leek als in trance. Met grote ogen keek ze hoe ik met mijn vinger de kut van haar moeder aan het klaarmaken was voor het grotere werk. Marian ging met haar hand naar mijn inmiddels keiharde paal en begon me met langzame bewegingen af te trekken. Zo lagen we elkaar te verwennen en werd het weer tijd voor een intense tongzoen. Inmiddels was Marians holletje nat genoeg om er twee vinger diep in te steken. Ze kreunde en trok harder aan mijn pik. Ik keek naar Kirsten. Ze was sneller gaan ademen en werd volkomen in beslag genomen door haar moeders hand, die nog steeds heen en weer ging over mijn harde staaf. “Probeer ook maar”, hoorde ik Marian ineens zeggen. Hoorde ik dat nou goed? Was het de bedoeling dat Kirsten mee ging doen? Kennelijk wel, want als in slow motion stak het meisje haar arm uit, klemde haar handje rond mijn paal en imiteerde de beweging die haar moeder net gemaakt had. Eerste wat schuchter, maar al gauw ging ze met zekere bewegingen heen en weer over mijn pik.” Ik deed mijn ogen dicht en genoot alleen maar. Het voelde heerlijk, maar tegen een orgasme zat ik nog niet aan. Gelukkig maar…

“Goed zo”, prees haar moeder, “weet je Kirsten, met je mond kan je ook hele lekkere dingen doen.” Ze boog zich voorover en likte met haar tong over mijn eikel, liet de punt van haar tong even in het gaatje gaan en likte langs mijn paal naar beneden. “Wat ik nu ga doen heet pijpen”, verklaarde ze aan haar dochter. “Haar mond stulpte zich over mijn glimmende eikel en hapte gulzig mijn staf naar binnen. Soepel en zacht gleden haar lippen over mijn kloppende vlees en het voelde heerlijk. Marian voerde het temp op en ik kon niet anders dan kreunen van genot. Kirsten keek mij aan. “Is het zo lekker?”, vroeg ze. “Het is heerlijk”, kreunde ik, “manman wat kan je moeder dat goed!” Marian liet mijn lul luit haar mond glijden en keek Kirsten aan. “Probeer ook maar”, moedigde ze Kirsten aan. Er ging even een schok door mij heen. Zou ze dat aandurven?…. en zou ik dan zo meteen zo’n tienermondje rond mijn pik voelen? Ik keek op en zag Kirsten, wel een beetje onzeker, dat wel, haar lippen richting mijn eikel brengen. Ze keek me nog even aan, keek weer naar mijn kloppende lul, vermande zich en liet haar lippen voor de eerste keer van haar leven over warm mannenvlees heen zakken. “Niet je tanden gebruiken hè?”, waarschuwde Marian, “alléén je lippen.” Was het pijpen van Marian al hemels geweest, het gevoel werd er alleen maar lekkerder op nu het zachte tienermondje van Kirsten hen en weer ging over mijn staaf. Toen ze eenmaal de slag te pakken had, voerde ze het tempo op en ik kon er niks aan doen maar ik kreunde: “ooh…. Wat lekker”. “Je doet het hartstikke goed”, zei Marian trots. “Ga maar lekker door meid.” Kirsten had de smaak kennelijk te pakken, want niet alleen zoog ze nu harder, ze voerde ook het tempo op en maakte dat ik binnen de kortste keren lag te kronkelen op bed.

Toen vond haar moeder het mooi geweest. “Nu ga ik Tom aan het werk zetten”, grijnsde ze. Ze ging op haar rug op bed liggen en spreidde haar benen. “Laat maar eens zien wat jij met je tong kan, Tom”, zei ze. Ik knielde voor Marian en stak mijn hoofd tussen haar benen. Haar kutje glinsterde nog van het vocht en er kwam een heerlijke, opwindende lucht uit. Ik stak mijn tong in het kale spleetje en begon gulzig het vocht op te likken. Het duurde niet lang of het resultaat van mijn befwerk werd zichtbaar. Marian lag niet meer stil op bed, maar schokte ongecontroleerd met haar heupen op de maat van mijn tong en kermde: “ooohhhh…. Wat is dit lekker Tom…. Ga door…. Maak me gek met die tong van je!” Met het punt van mijn tong tikte ik tegen haar gezwollen kittelaar wat een kort gilletje teweegbracht. Ik tikte nog een keer. Een kreun. Nu begon ik snel cirkeltjes te draaien om haar klitje. Dit ging Marian niet lang volhouden. Ik had geen zicht op wat Kirsten aan het doen was, maar een zuchtje en een kreuntje achter mij lieten mij geloven dat de jongedame zich inmiddels hevig zat te vingeren. Ik bedacht me wat ik zou doen. Nu stoppen en Marian lekker gaan neuken, of nog doorgaan en Marian eerste spetterend laten klaarkomen op mijn tong. Ik besloot gewoon maar door te gaan. Als Marian wilde stoppen, dan hoorde ik het wel. Maar Marian wilde niks meer. Ze lag te hijgen, te steunen en te kronkelen op bed en kon nog maar aan één keer denken: klaarkomen. “Ga door”, spoorde ze me hees aan, “niet stoppen nu…. Laat me komen…. Oh…oh…jaaaaaahhhh..” Op het moment dat ze klaarkwam kwam haar bekken helemaal omhoog en duwde ze haar kut met alle kracht die ze had tegen mijn mond aan. Ik haalde mijn tong door haar kletsnatte spleet, net zolang tot ze terugviel op bed en luid na hijgend op haar zij rolde. Wat mij weer zicht gaf op Kirsten. Die haalde net te laat haar hand uit haar stringetje en keer me betrapt aan. Ik wenkte met mijn hand. “Kom eens hier met je hand”. Niet begrijpend deed het meisje wat ik vroeg Ik pakte haar hand, stak haar wijsvinger en mijn mond en likte hem af. Je zou zeggen dat ik na de overvloedige kutsappen van Marian het verschil niet zou proeven, maar dat deed ik wel. Ze smaakte fris, wat zoeter dan de spleet van haar moeder. Heerlijk.

Marian was inmiddels bijgekomen van haar orgasme en realiseerde zich dat er nog meer “uitgelegd” moest worden. “Hoe vond je dat?”, vroeg ze Kirsten. “Geil”, zei het meisje eerlijk, “ik zat me net te vingeren mama. Ik zou dat ook wel willen.” Marian keek even bedenkelijk. “Dat was nou natuurlijk ook weer niet de bedoeling”, antwoordde ze, “maar….ik wil je wel likken, als je dat zo lekker vindt. Zorg jij in de tussentijd dan maar dat Tom z’n pik lekker stijf blijft.” Ik moest in mezelf lachen. Alsof dat niet zou lukken alleen door te kijken naar Marian die haar dochter aan het beffen was! Kirsten trok haar jurkje uit en stond nu in een string en BH voor ons. Wat een prachtlijf had die meid. Qua gezicht was ze echt niet onknap, maar geen fotomodel, maar ik heb zelden een meisje gezien met zo’n strak lijf. Ze deed haar BH los en ik keek tegen een paar mooie borstjes aan, een cupje B schat ik, lekker stevig, met een mooie tepeltjes waar ik zeker van wist dat ik daar straks nog even aan ging zitten als ze naast me op bed lag terwijl moeder haar aan het uitlikken was. ten slotte trok ze het stringetje uit. Wat een mooi kutje! Geen haartje erop, een klein lief spleetje waar ik helaas nu niet mijn tong in mocht laten verdwijnen. Kirsten ging naast mij op bed liggen en deed haar benen wijd uit elkaar. Ik zag de ogen van Marian glinsteren en ze dook op het maagdelijke holletje van Kirsten. Kirsten keek mij geil aan en pikte mijn harde pik beet. Zachtjes begon ze eraan te trekken. Straks nog even pijpen?”, vroeg ze zachtjes. Ik knikte alleen maar. “Als het lukt”, fluisterde ik terug, “want ik denk dat jij zo dingen gaat voelen waar je nog nooit van gedroomd hebt zelfs…” En ik had gelijk. Na een minuut of wat zag ik Kirstens gezicht vertrekken. Ze beet op haar lip. “Oh…..oh…”, kreunde ze, “wat lekker mam…. Oh ja…ooh” Ik keek naar beneden en zag Marian ijverig met haar tong in het jonge gleufje bezig. Kirsten begon nu wat harder aan mijn paal te trekken. Niet omdat ze dat zo graag wilde, maar omdat ze te erg in beslag werd genomen door wat ze zelf in haar onderlichaam voelde om mij nog langer zachtjes af te trekken. “Mmmmm…..”, gromde ze, “jaaa….ohh”, haar jonge lijfje spartelde inmiddels van puur genot en het leek mij een mooi moment om me over haar heen te buigen en één van die mooie tepeltjes in mijn mond te nemen. Even deed ze haar ogen open maar genoot daarna alleen maar weer van alle sensaties die haar nu overspoelden. Te mijn hoofd vast en drukt dat steviger tegen haar borst aan alsof ze bang was dat ik ook zou stoppen met haar tepel te bewerken. Ik schoof op naar haar linkerborst en deed daar hetzelfde. Ik lag nu dus schuin over Kirsten heen, richtte me op en gaf haar een kusje. Ze deed even haar ogen open, keek me lief aan, trok me naar zich toen en gaf me een langere kus. Ik liet mijn tong naar binnen gaan en voor ik het wist lag ik met Kirsten te tongen alsof we hevig verliefd op elkaar waren. Al gauw merkte ik dat ze haar lijf niet meer stil kon houden. Ze stopte met tongen, om adem te halen, hijgde, kreunde nog een keer intens en kwam toen met en bijna dierlijke kreun heftig klaar.

Marian richtte zich op en keek naar haar dochter. “Lekker kind?” Kirsten lag nog na te hijgen en knikte alleen maar. Marian en ik keken elkaar aan. We wisten allebei dat het nu tijd was om Kirsten te laten zien waar zij zo benieuwd naar was. Marian ging op haar rug liggen en wenkte mij. Kirsten had even liggen uitpuffen maar veerde nu op omdat ze donders goed begreep dat ze getuige zou zijn van echte seks. Seks, zoals zij hoopte over een paar dagen te hebben met haar vriend maar geen idee had hoe ze dat moest aanpakken.

Ik deed de benen van Marian uit elkaar. En boog me naar haar toe. Haar opgezwollen kutje lag glanzend en open te wachten. Ik pakte mijn lul beet en tikte met mijn eikel tegen de hard opgezwollen klit van Marian. Ze schokte even. Vervolgens gleed ik, om haar te teasen met mijn eikel over haar gleufje heen en weer. Ze kronkelde van geilheid. Kirsten zat op haar knieën naast ons op bed en wilde duidelijk geen moment van de actie missen en zeker niet het moment dat ik mijn paal in het holletje van haar moeder zou laten glijden. Ik keek haar aan “Daar gaat-ie”, zei ik. Ik drukte mijn heupen naar voren en voelde hoe mijn pik moeiteloos en gladjes in de vagina van Marian verdween. Marian zuchtte. “Oooh…. Zo lang geleden dit….”, lispelde ze, “…. En het voelt zò lekker….”Zachtjes stootte ik in haar kutje. Rustig tempo, langzame halen, zodat Kirsten goed kon kijken. En dat deed ze ook. Het nog steeds naakte meisje zat met glazige ogen gefocused op de in-en-uit beweging, die de harde lul maakte in het natte, soppende kutje van haar moeder. Ik had er veel voor over gehad om te weten wat er in dat hoofdje omging, maar omdat ik haar ademhaling hoorde versnellen moest het wel iets ontzettend geils zijn. Misschien zat ze zich voor te stellen hoe over een paar dagen haar nauwe sneetje geopend zou worden door haar vriend…. Marian beantwoordde mijn stoten inmiddels door haar bekken in het zelfde tempo omhoog te stoten. Ze had haar armen om me heen geslagen en trok me bovenop haar. Ze stak haar tong in mijn mond en dwong me tot een nog geiler makende tongzoen. Ik voelde haar greep verstevigen en ze zette haar nagels in mijn rug. Ik werd nog geiler van het gevoel en begon harder in haar te stoten. “Aaahhh, hoorde ik haar kreunen, ‘’jaaa, lekker Tom…. harder…. diep in me…. kom op geile beer….”meer…. harder….aaahhh…..” “Draai je om”, gromde ik. Vliegensvlug draaide Marian zich om, greep mijn pik beet, alsof ze bang was dat ik me zou bedenken en dreef die weer in haar warme neukholletje naar binnen. Ik had nu geweldig uitzicht op dat mooie ronde kontje, waar ik mijn inmiddels glibberige paal in hen en weer zag gaan. Het duurde maar even voordat het gekreun van Marian weer aanzwol. Ik gaf haar met de vlakke hand een pets op haar billen. Ze verstrakte even, kreunde en reed met méér kracht tegen mijn paal aan. Ik gaf nog een pets. Weer kreunde ze. Ik pakte haar bij haar volle heupen beet en met alle kracht die ik in me had, stootte bij haar naar binnen. Dat was precies van Marian nodig had. “AH”, schreeuwde ze, ‘oohh, ja, ja, aaaah…….AAAARGH”!” en met een brul kwam ze klaar.

Ik keek om. Kirsten zat allang niet meer braaf te kijken maar ging als een razende over haar kutje heen en weer met haar vingers. “Oohhh, mam…..”, kreunde ze, ik wil dit ook…., ik wil dit ook….” Marian glimlachte. “Nog een paar daagjes geduld, liefje…. Zie je nou wel hoe lekker het kan zijn….”. Kirsten stopte abrupt met vingeren. Maar ik wil het nu, mama. Met Tom. Ik wil de lekkere lul ook in me voelen en ik weet zeker dat ik het lekker ga vinden.” Marian keek bedenkelijk. “En Rico dan?”

“Ja, snap ik wel, mama, maar ik zie dat Tom weet wat-ie doet en Rico kan nooit zo veel ervaring hebben of misschien wel helemaal niet en straks kan hij het helemaal niet of doet is me pijn en….”. Marian legde haar hand op de schouder van haar dochter. “Weet je dat nou zeker, meissie? “Jij zou het toch ook niet leuk vinden als Rico….”

Kirsten zuchtte. “Weet ik wel, maar toch…. Ik denk dat het alleen maar beter is, ik meer zelfvertrouwen, Rico die zich niet rot voelt. Hij hòeft het niet te weten….” Marian leek te twijfelen. Ze keek me aan. “Wat vind jij, Tom?” Die vraag had ik al een beetje voelen aankomen.

“Ik vind niks”, hield ik me op de vlakte. Maar dat was natuurlijk niet waar. Want Marian was dan wel lekker klaargekomen, dat was wel op het moment dat het zaad in mijn ballen aan het borrelen was geweest, maar daar was het ook bij gebleven. En ik stond op klappen. Nu was ik in één kamer met één mooie vrouw, die ik net naar een climax had gebracht èn haar 17-jarige dochter en het was niet meer de vraag òf ik nog ging neuken, maar met wie. En het liefst allebei. En bovendien, wat dacht je? Als het even meezat was ik zo meteen de eerste die zijn hongerige pik in Kirsten d’r strakke sneetje mocht stoppen en haar mocht ontmaagden. Ik probeerde me voor te stellen hoe het zou voelen als ik mijn paal door dat strakke holletje naar binnen zou wringen, hoe warm en strak dat zou voelen en wat voor geile geluidjes Kirsten zou maken als ik in haar zou stoten… en hoe ze zou kreunen als ze zou klaarkomen en ik al dat opgespaarde zaad met volle kracht tegen haar baarmoeder aan zou spuiten. En terwijl ik dit dacht, was mijn lul alweer op volle oorlogssterkte gekomen. De discussie naast me had ik even niet meer gevolgd, zo was ik met mijn eigen gedachten bezig geweest.

“O.K.”, hoorde ik Marian achter me zeggen, “als je zeker weet dat je daar geen spijt van gaat krijgen… en als Tom het geen probleem gaat vinden natuurlijk.” Ze keek me aan alsof ze wal wist hoe ik erover dacht. En daar had ze ook gelijk in. Marian richtte zich op en ging rechtop tegen de achterkant van het bed zitten. “Kom maar bij me liggen, meissie”, wenkte ze Kirsten. Kirsten ging tussen haar gespreide benen inliggen en schoof even heen en weer tot ze comfortabel tegen haar moeder aanlag. Ze deed haar benen wijd en legde dat lekkere roze spleetje uitnodigend klaar om mijn paal te ontvangen. “Ik weet alleen niet of ik al nat genoeg ben, Tom”, zei ze quasi-onschuldig, “zou je me nog even willen likken?”

Het werd alleen maar mooier. Ik boog me voorover. De zoet-zilte lucht van een jong kutje kwam me tegenmoet. Ik deed haar schaamlippen een beetje van elkaar en ging met het puntje van mijn tong door de dieproze binnenkant van haar neukgleufje. Ik hoorde Kirsten zuchten. Ze duwde met haar handen mijn hoofd tegen haar kut aan. Ze wilde kennelijk wat steviger gebeft worden. Ik stak mijn tong nu zo ver mogelijk naar binnen. “Oh ja,zo!”,, moedigde ze me aan. Nu vond ik het wel tijd om haar klitje eens te gaan bewerken. Ik draaide trage cirkels rond haar keiharde genotsknopje en voerde de druk en tempo langzaam op. Kirsten lag inmiddels niet stil meer maar kronkelde met haar heupen, alsof ze de hele tijd bezig was haar kut precies in de lekkerste positie voor me neer te leggen. Mijn likwerk werd heftiger, net als het gejammer van Kirsten “Oh God”, zuchtte ze, “” ooohhh…. ga door…..” Mijn pik was inmiddels al zo lang zo ontzettend hard dat het bijna pijn begon te doen. Ik vond het heerlijk om Kirsten te beffen maar eigenlijk wilde ik maar één ding: haar kutje in, haar ontmaagden en haar laten voelen hoe het is om als meisje een dikke paal in je te hebben. Ik richtte me op en zonder iets te zeggen pakte ik bij haar heupen beet. Ik schoof naar haar toe. Marian streelde de borsten van Kirsten zachtjes en kuste haar dochter in de hals. Ik pikte mijn pik en plaatste hem voorzichtig tegen de gezwollen schaamlipjes van het nu drijfnatte kutje en keek haar aan. Kirsten keek me met grote ogen van geilheid en angst aan. Ik schoof een stukje naar binnen en voelde dat Kirsten verstarde. Gelukkig voelde Marian het ook en stelde Kirsten gerust. Het meisje verslapte weer en beetje en ik schoof mijn harde paal nog een klein stukje verder naar binnen, tot ik een klein beetje tegenstand voelde. Daar was het dus, dat vliesje. Ik overlegde wat wijsheid was. Langzaam doordrukken of maar in één korte stoot? Dat laatste leek me het beste. Ik spande de spieren in mijn heupen aan en stootte in één keer naar voren. Kirsten gaf een gilletje. “Dat was het al, meisje”, suste haar moeder. Ik bracht mijn lul nog iets verder naar binnen maar bewoog nog niet om Kirsten even bij te laten komen van de pijnscheut. Dat duurde een minuutje en toen begon ik langzaam mijn pik in en uit haar net ontmaagde kutje te bewegen. Kirsten had haar ogen dicht gedaan en genoot loom van mijn langzame bewegingen. “Mmmmm….”, murmelde ze…., “lekker….” Haar moeder was met haar handen de borsten van Kirsten aan het masseren en bewerkte af en toe haar tepels door die door haar vingers te laten rollen. “oohhhh….”zuchtte Kirsten nogmaals, “ga door Tom…. lekker mam… oohh…ik ben gewoon ontmaagd…heerlijk.”Ik keek Marian aan en ze glimlachte naar me. Zij was ook blij dat haar dochter er geen trauma aan over had gehouden. Ik was inmiddels wat sneller in Kirsten kutje gaan stoten waar ze een stuk geiler van werd. Ze lag niet meer stil te genieten maar draaide met haar heupen alsof ze al jaren seks had en kreunde dat het een lieve lust was. “Mmm…..”, gromde ze, “kom op Tom….laat het me voelen….maak me klaar…oohh…ohh.” Ik voerde het tempo nog wat op en zag nu in Kirstens ogen dat ze zo klaar zo komen. Haar ademhaling stokte even… haar rug kromde zich> ze kreunde en jammerde en gilde toen: “OH GOD, WAT IS DIT OOOHH….OH, MAMA WAT VOEL IK…..AAAHHH…..AAAAAH….AAAHHHHH.”Haar jonge lijfje trilde en schokte en het zweet stond op haar voorhoofd. Op dat moment kwam ik ook klaar en spoot mijn zaad met volle kracht in haar jonge gleufje. Man, wat voelde dat goed! De spieren van Kirsten klaarkomende kut knepen mijn pik bijna af en ik had nog nooit zo’n heftig orgasme beleefd.

Het werd even stil in de slaapkamer. Kirsten lag nog zachtjes na te hijgen met mij, uitgeput bovenop haar. Marian keek tevreden naar ons. Ik keek naar Kirsten. Ze beantwoordde mijn blik met een flauw glimlachje en haar lippen zochten de mijne. Ze gaf me een langgerekte kus. “Dankjewel, Tom”, fluisterde ze. “Dankjewel dat je me dit hebt laten voelen.”

We maakten geen van drieën aanstalten om op te staan, wat logisch was, want alle drie waren we lekker klaargekomen. Stilletjes hoopte ik dat er nog iets zo gaan gebeuren. Dat gebeurde ook; we hoorden beneden de voordeur dichtslaan. Marian keek verschrikt op. “Jeezus! Daar is Danique al!” Ze keek Kirsten aan. “Naar je kamer, snel !” Ze keek mij aan: “ga maar even die kast in, met je kleren. Danique gaat waarschijnlijk toch eerst douchen en dan kan je snel weg gaan.” Ik schoof wat jurkjes opzij, mikte mijn kleding in de kast en deed deur achter me dicht. Dat had ik ook geen seconde later moeten doen, want de deur ging open. Door een kier kon ik zien wat er gebeurde. Marian was in bed gaan liggen, met het dekbed ver over zich heen. Er kwam een slank, jong meisje met zwart haar binnen stappen. Ze droeg een trainingspak en gymschoenen, zodat ik niet zo veel over haar figuur kon zeggen, maar wel zag ik dat ze indringende, groen ogen had.

“Hoi mam”, zei ze vriendelijk, “lig je nou al in bed.” “Ja”, antwoordde Marian neutraal, “ik was een beetje moe. “Oh, okee,”zei Danique, ‘nou, ik ga even douchen”. En ze liep de kamer weer uit. Ik kwam uit de kast en trok mijn kleren aan. Marian sloeg het dekbed terug en stond op. Ze gaf me een kus. “Dankjewel, lieve Tom. Tot morgen.” Ik hoorde dat Danique de deur van de badkamer dichtdraaien en ging de trap af naar beneden…..

(wordt vervolgd)


Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Mannelijk Model - 2


Zoek naar meer verhalen van Shoestring...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter

Copyright 2000 - 2017 Opwindend.Net