Opwindend.Net
Datum: 09-01-2017
Stemmen: 129x
Cijfer: 8.3
Gelezen: 15681x
Lengte: Lang
Droomjob - 1
Door Toon - Zoek naar meer...

Inleiding tot de droomjob

“Ok ik zal er zijn”, zuchtte ik luid en duidelijk. Ik nam een slok van het trappisten bier dat voor mijn neus stond op de keukentafel en overliep het afgelopen jaar in gedachten. Wie had ooit kunnen denk dat ik op mijn 40ste zo in de put zou zitten. De voorbije 17 jaar waren zo rooskleurig geweest. Toen ik op mijn 23ste afstudeerde als architect had ik onmiddellijk een prachtige job gevonden. Ik mocht grote gebouwen ontwerpen in opdracht van een bouwheer die in Dubai werkzaam was. Diverse keren mocht ik op zijn kosten overvliegen naar dat droomland om mijn creaties in levende lijve te bezichtigen. Ik had een enorm knappe vriendin, toch naar mijn eigen bescheiden looks, die altijd aan mijn zijde liep. Op mijn 28ste had ik reeds mijn droomvilla kunnen kopen en in de garage stond altijd een prachtige luxewagen die nooit ouder dan 3 jaar werd.

Maar iets meer dan een jaar geleden stortte alles in elkaar. Van dag op dag was ik mijn job kwijt. Blijkbaar fraudeerde mijn baas al diverse jaren en werd hij hier eindelijk op gepakt door de bijzondere belastinginspectie. De zaak werd failliet verklaard en al het personeel, inclusief mezelf, stond op straat. De eerste maanden kon ik nog overleven op mijn spaargeld maar gezien mijn vriendin verder deed alsof ik nog steeds maandelijks het riante loon kreeg, was dit er snel door. Na zes maanden werkloosheid bleek wat mijn vrienden me al jaren vertelden correct te zijn. Ze trapte het namelijk af omdat ik bijna geen geld meer had. Gelukkig was ik slim genoeg geweest en stond alles op mijn naam, dus buiten haar kledij en juwelen kon ze niets anders meenemen. De villa en de auto had ik nog steeds.

Het was niet dat ik niet solliciteerde voor een nieuwe baan. Ik heb waarschijnlijk elk denkbaar architecten bureau in het land aangeschreven om te smeken om een baan. Maar niemand zat te wachten op een veertig jarige man met tonnen ervaring, die vanzelfsprekend een stuk duurder was dan een beginnende, net afgestudeerde kerel. Ik heb zelfs gekeken over de landsgrenzen heen, maar niemand had iets nodig. Noodgedwongen had ik me dan maar ingeschreven om werkloosheidsteun te krijgen, want mijn spaargeld was nu zo goed als volledig verdwenen, vooral dankzij die bitch van een ex van me. Maar ik moest vooruit kijken, niet achteruit.

Mijn werkloosheidssteun was snel in kannen en kruiken. Daar het de eerste keer was dat ik hier aanvraag voor deed in gans mijn loopbaan hielp vanzelfsprekend enorm. Mijn dossier was ogenblikkelijk goedgekeurd maar er was wel één belangrijke voorwaarde aan verbonden. Ik moest actief op zoek blijven gaan naar werk. Dit leek mij totaal aanvaardbaar, voornamelijk omdat ik zelf maar al te graag weer werk zou hebben. Ik moest me ook verplicht inschrijven bij een interimkantoor, maar hiermee begonnen de problemen pas echt. Dit kantoor hield namelijk totaal geen rekening met mijn diploma’s en vorige werkervaringen. In plaats van op zoek te gaan naar een nieuwe werkgever voor mij die aanleunen bij mijn architectenstudies en ervaringen, kreeg ik de ene na de andere kutsollicitatie aangeboden. Zo moest ik achtereenvolgens naar cafe’s, supermarkten, groendiensten en zelfs strijkateliers gaan om werk te gaan zoeken. Gelukkig hadden de werkgevers die ik daar aantrof begrip voor mijn situatie en gaven ze me een goeie feedback zodat ik de uitkering niet verloor maar weigerden ze mij om in dienst te nemen.

Ik had al meermeels met verhoogde stem mijn mening verkondigt bij dat interimkantoor maar ze wisten maar al te goed dat ze me in de tang hadden. Als ik gesprekken die ze me aanboden weigerde zou ik mijn uitkering verliezen. En zo komen we weer terug bij vandaag. Ik had net telefoon gekregen van Sibille van het interimkantoor dat ik morgenochtend bij boetiek “Legs” verwacht werd. De eigenares zocht een extra hulp voor in de winkel. Zuchtend had ik de telefoon neergelegd. “Zie je mij al in een boetiekje kledij verkopen”, dacht ik luidop. Maar goed, net zoals de vorige keren besloot ik om eerlijk te zijn tegen de werkgeefster en hopelijk brengt ze net zoveel begrip op als de vorige.

De volgende ochtend nam ik een snelle douche en stak me in een mooi maatpak. Ik deed dit telkens om reeds visueel aan te tonen dat ik niet de geschikte persoon was voor zo’n job. Ik stapte in mijn wagen en reed naar de stad, alwaar ik hem in een ondergrondse parking parkeerde. Het was vervolgens nog een kleine tien minuten wandelen tot aan de boetiek waar ik zoals afgesproken stipt om 9u aanbelde. Terwijl ik wachtte op iemand om de deur te openen, want de zaak ging maar om 10u open, nam ik de voorgevel in me op. Het was echt een antieke winkel. Er was nu echt niets modern aan deze gevel en etalage waar te nemen. De kledij die er uitgestald hing was precies dertig jaar oud en je kon totaal niet naar binnen kijken omdat elk stuk raam volledig vol hing. Na een minuutje hoorde ik het slot draaien en een dame deed open.

“Jij moet Toon zijn”, zei een vriendelijke dame van zo’n 55 jaar oud. Ze was niet al te groot en er hingen een paar kilootjes teveel aan, maar in tegenstelling tot haar winkel was ze wel zeer modieus gekleed in een tof kleedje en donkere nylons eronder. “Kom binnen, ik ben Jenny”, stelde ze zichzelf voor. Ik was aangenaam verrast omdat ze totaal niet de persoon was die ik me voorstelde bij zo’n winkeltje. Ik dacht dat ik een oude stoffige dame zou ontmoeten, maar deze vrouw was het compleet tegengestelde. Je kon wel zien dat haar leeftijd wat sporen had achtergelaten op haar gezicht, maar haar manier van doen en kledij, en dan vooral die nylons want daar geil ik massaal op, gaven haar een modern uiterlijk. Ze bood me ogenblikkelijk een kopje koffie aan en ik mocht plaats nemen in een één persoons zeteltje die in de winkel stond.

“Kleed jij je altijd zo deftig voor een interview”, vroeg Jenny. Naar waarheid begon ik haar mijn verhaal te doen. Zo vertelde ik haar dat ik eigenlijk een architect ben maar dat het interim kantoor zijn job niet serieus neemt en mij telkens op sollicitatie stuurt naar zaken waar ik eigenlijk niets heb te zoeken. Jenny luisterde aandachtig en had zeker begrip voor mijn situatie, maar ze wist me ook te zeggen dat ze net om een zeer deftige man met standing had gevraagd om haar te helpen in de winkel, omdat ze een zeer exclusief cliënteel had en die wou ze niet met de eerste de beste blonde del opzadelen. Jenny zag ogenblikkelijk dat ik haar niet begreep. “Je vraagt je waarschijnlijk af welk exclusief cliënteel zo’n stoffe kledij wenst hé”, vroeg ze toen ze mijn verwarring zag. “Euh eigenlijk wel”, antwoordde ik eerlijk.

Jenny stond recht en opende een gordijn van een groot rek aan de muur. “Ik ben de enige verdeler van een zeer high end product”, zei Jenny en ze nam enkele doosjes uit het rek. Ze opende deze en ze gaf de inhoud aan mij. Ik herkende ogenblikkelijk wat ze me gaf, namelijk nylon panty’s en kousen. “Deze kwaliteit kan je in gans de Benelux enkel bij mij kopen”, zei Jenny. En ze begon het verhaal hoe ze dertig jaar geleden met deze winkel begonnen was en tijdens een reis naar Zweden puur toevallig op de firma ‘Käta’ gestoten. “Maar om een lang verhaal kort te maken”, zei Jenny vervolgens, “ik ben de enige die dit verkoopt en dames en heren komen van honderden kilometers ver om dit product aan te schaffen”.

Jenny had mijn aandacht weten te trekken. Ik voelde me eerlijk gezegd iets te goed om verkoper te spelen, maar die nylons hadden een echte aantrekking op mij. Zo zacht had ik ze nog nooit geweten. Mijn ex wist maar al te goed dat ik geilde op nylon en telkens ze iets nodig had verleide ze me met mooie panty’s of kousen. Ik ging toen steevast overstag. En nu had die magische stof mij ook weer in zijn macht. Jenny zag dat ik twijfelde. “Ken je iets van nylon”, vroeg ze me. “Ik heb er al veel gezien en gevoeld in mijn leven”, zei ik haar, “maar er echt iets van kennen, nee dat niet”. Jenny moest lachen en wist meteen wat ik bedoelde. “Geef het een week”, vroeg ze me, “ik zal je alles leren en wie weet vind je het hier wel nog leuk”. Ik dacht er eventjes over na en stemde vervolgens in. Een week was niet zo lang en zo liet het interim kantoor me toch eventjes gerust. “Je mag maandag beginnen”, zei Jenny en we namen afscheid.

De volgende dagen beklaagde ik me eigenlijk dat ik had ingestemd. Ik had me laten leiden door mijn hormonen en zie nog steeds het beeld voor me van Jenny die in de stoel haar benen voor me kruiste. De donkere nylon stof werd ter hoogte van haar mollige billen wat uitgerokken waardoor ze doorzichtig werd. Mijn pik had er ogenblikkelijk op gereageerd en was wat opgezwollen. Ondanks dat ze minstens 15 jaar ouder dan mij was had Jenny toch wat aantrekking op mij uitgeoefend. Maar goed, ik ben een man van mijn woord en toen het maandag werd stond ik stipt op het afgesproken uur aan de deur van de boetiek. Jenny liet me binnen en wederom stond er een kop dampende koffie voor me klaar.

“Waarom doe je eigenlijk niets aan het uiterlijk van deze winkel”, vroeg ik Jenny want de gevel nodigde echt niet uit om binnen te komen. Jenny vertelde me dat dit opzettelijk was omdat ze niet zo hield van walk-in klanten. Bijna 99% van haar cliënteel komt hier op doorverwijzing van een andere klant, die wist waarom deze winkel bestond, namelijk de nylon zaken van ‘Käta’. De klanten betaalden veel voor deze kousen en panty’s en wilden dan ook volledige discretie en privacy. Daarom werkte Jenny voornamelijk op afspraak en hing er dikwijls een bordje van ‘zo terug’ aan de voordeur wanneer ze met een klant bezig was. Maar omdat ze wet voorspelde dat een winkel altijd vrije toegang moet geven, probeerde ze met het stoffige uiterlijk de vreemde klanten af te schrikken.

“Waarom moet er discretie zijn bij het kopen van nylon”, vroeg ik me luidop af, “veel winkels verkopen die toch”. Jenny gaf me hierin gelijk, maar wederom legde ze me uit hoe exclusief deze nylons wel niet waren, en dat de dames en heren die dit product konden veroorloven echt wel op hun privacy stonden. Ik begreep het volledig en besloot om het spelletje mee te spelen. De komende uren gaf Jenny me een zeer gedetailleerde uitleg over alle soorten kousen en panty’s die ze had. Eerst leerde ze de verschillende Deniers kennen en hoe ik de nummers hiervan moest interpreteren. Vervolgens toonde ze me alle modellen die ze had. Het viel me op dat buiten de traditionele modellen ze ook zeer veel sexy en soms zelf zeer hoerige of sletterige soorten panty’s had. “Je zult zien dat er zelfs mensen uit de seks industrie hier komen shoppen”, zei ze toen ze mijn ogen zag fonkelen wanneer ik sommige modelletjes zag. “Ik begin de discretie en privacy steeds beter te snappen”, zei ik al lachend. “Jij zult het hier goed doen”, zei Jenny en ze ging verder met de les.

Het was ondertussen bijna 15u in de namiddag en we hadden nog steeds geen klant gezien. “Is dit normaal”, vroeg ik aan Jenny. “Ja hoor”, zei ze en ze legde me uit dat er soms diverse dagen niemand kwam, maar wanneer er dan iemand iets kwam kopen verdiende ze zoveel in één keer dat ze er weer dagen tegenaan kon. “Maar straks om 16u komt Mevrouw Siemens”, zei Jenny, “ze is de uitbaatster van een privé club”. “Bedoel je…”, vroeg ik verbaasd aan Jenny. “Een swingersclub, als je dat beter verstaat”, zei Jenny al lachend, “en jij mag haar bedienden”. Ik werd plots doodzenuwachtig. Ik had in mijn leven al diverse keren voor zeer hoge pieten gesproken inzake mijn ontwerpen, maar het idee dat ik een eigenares van een seksclub moest bedienen boezemde me toch enigszins angst in. “Wees gewoon jezelf en beleefd”, zei Jenny, “en onthou, klant is koning, je weigert hen niets”. Ik stemde in en zei dat ik mijn uiterste best ging doen.

Stipt om 16u belde klopte er iemand op de voordeur. “Daar is ze”, zei Jenny, “laat ze binnen en sluit de deur en draai het bordje”. Ik deed wat Jenny mij vroeg en liet de klant zeer vriendelijk binnen. “Ben jij de nieuwe”, zei ze ietwat uit de hoogte. “Inderdaad mevrouw, ik ben Toon en sta tot uw dienst”, zei ik beleefd. “Hmmm niet slecht Jenny”, zei de dame tegen mijn bazin en die moest glimlachen. “Voor jullie enkel het beste”, zei Jenny tegen Mevrouw Siemens. “En doet hij net hetzelfde als jij”, vroeg de klant. “Ik heb hem gezegd dat klant koning is, of in uw geval koningin en hij u niets mag weigeren”, zei Jenny. “Dat klopt mevrouw”, zei ik beleefd, “nogmaals, ik sta tot uw dienst”. “Prachtig”, zei de klant, “ik ben Saskia, je mag me zo noemen”. “Kom in orde Saskia”, zei ik beleefd, “wenst u een tasje koffie”. “Liever iets sterkers”, zei ze met een knipoog. “Saskia drinkt enkel Gin-Tonic”, zei Jenny, “kom mee dan geef ik eentje”. Ik kroop samen met Jenny in het privé gedeelte van de zaak en ze schonk een royaal glas in voor Saskia. “Hier, breng dit naar haar”, zei Jenny, “vanaf nu blijf ik hier en ben jij alleen met de klant, verkoop voor minstens 1000 euro”. Ik knikte instemmend en liep terug door het zware gordijn naar de winkel met het glas Gin-Tonic.

“Voila Saskia, uw Gin-Tonic”, zeg ik vriendelijk en ik overhandig het bolle glas aan de klante. “Dank u lieverd”, zegt ze lief en met een knipoog. Deze dame weet duidelijk hoe ze mannen rond haar vinger moet winden. “Hoe kan ik u van dienst zijn”, vraag ik vervolgens. “Om te beginnen heb ik wat panty’s Denier 20 nodig”, vraagt Saskia. Dankzij de vakkundige uitleg van Jenny weet ik onmiddellijk waar ik deze moet halen en haal wat doosjes met daarin de lichtglanzende transparante nylonstof uit het rek. “Wenst u er met ingezet kruisje of liever zonder”, vraag ik professioneel. “Liefst zonder”, zegt ze met een ondeugende glimlach op haar gezicht. Ik overhandig haar enkele modellen en trek het gordijntje van het pashokje open zodat ze deze kan passen.

“Tot zo”, zegt Saskia en ze trekt het gordijntje dicht. Ik hoor vervolgens de ritssluiting van haar skinny jeans open gaan en snel hierna de doffe plof van de broek die op de grond valt. Ik zie al snel hierna haar witte blouse ernaast vallen door de smalle opening onderaan het pashokje. Een tweetal minuutjes later schuift het gordijntje weer open en ik schrik me een ongeluk. Saskia staat er al poserend enkel gekleed in de panty en haar beha. Haar lange zwarte haren die daarnet nog opgestoken waren had ze losgelaten en drappeerden nu sierlijk om haar slanke schouders. Door de transparante nylonstof kan ik overduidelijk een zwaar behaard kutje waarnemen. Met open mond stond ik te gapen naar deze sexy dame. Mijn pik begon te zwellen in mijn boxershort.

“En wat denk je”, vroeg ze geil. “Euh, ik euh, … “ stotter ik eerst, “ik vind het prachtig”. Saskia moest lachen. “Ja ik vind ze best lekker zitten”, zei ze plots weer doodserieus. Ik dacht eerst dat ik opmerking moest geven dat ze eigenlijk een onderbroekje moest aanhouden om onze items te passen, maar ik herinnerde me al snel Jenny’s woorden en dat de klant koning is. Saskia zag dat ik wat ongemakkelijk was bij de situatie en had er duidelijk haar plezier in. Het komende uur paste Saskia nog diverse panty’s van verschillende Denier. Steevast liet ze zich bewonderen in al haar glorie. Bij de twee laatste panty’s deed ze zelfs de moeite niet meer om het gordijn van het pashokje te sluiten en draaide ze zich enkel om bij het verwisselen. Ik had hiermee een prachtig zicht op haar strakke kontje. Mijn pik stond ondertussen op ontploffen en mijn ballen waren aan het verstenen. Maar ik bleef professioneel en deed alles wat Saskia vroeg.

Er lagen ondertussen zo’n dertig doosjes panty’s klaar op de toonbank om afgerekend te worden wanneer Saskia plots iets wit uit haar handtas trok. “Nu moet ik enkel nog stay up kousen hebben die hierbij passen”, zei ze en ze toonde mij een gehaakt en compleet doorzichtig miniscuul jurkje. “Ik weet wel iets”, zei ik en ik klom op het kleine laddertje en zocht naar een specifiek doosje. Ik had het snel gevonden en overhandigde het aan Saskia. Ze opende het en haalde er een paar prachtige zijdezachte witte stay up kousen uit.

“Oh ideaal”, zei ze enthousiast. “Nou pas ze maar”, zei ik triomfantelijk. Saskia deed vervolgens zelfs de moeite niet meer om naar het pashokje te gaan. Naast de toonbank deed ze de panty uit die ze nog droeg alsook haar beha. Nu zag ik haar voor het eerst compleet naakt. Ze had niet de grootste tieten maar ze waren nog verdomd stevig. Haar lichtroze tepels stonden prominent naar voren en haar zware bos donkerzwart schaamhaar ontplooide zich weer zodra de stof verdwenen was. Ik wist dat ik staarde naar haar lichaam maar ik had zo ondertussen ook wel door dat dit net was wat ze wou. Ze boog zich voorover en schoof de nylon stof over haar rechter voet. Vervolgens zette ze deze voet op de rand van de sofa en ontrolde de kous tot halverwege haar dijen. Hierna deed ze haar linkerbeen. Zodra ze beide kousen aanhad nam ze het jurkje en ook dit trok ze aan. Het miniscule stukje doorzichtige stof kwam tot net boven haar kontje. Haar kutje was compleet bloot.

“Daar moet je ook niet mee op restaurant gaan”, zei ik in een poging om de seksuele spanning die in de winkel hing te breken. “Dit is voor in de zaak”, zei Saskia en ze maakte haar lippen nat met haar tong, “dan kunnen de mannen en vrouwen overal snel bij”. Ik kon me nog amper bedwingen. “En vind je dit mooi”, vroeg ze nu met zaadvragende ogen. “Het is de max”, zei ik. “Hoe hard vind je dit de max”, zei ze en ik zag hoe ze nu haar ogen richting mijn kruis priemde. “Keihard”, zei ik. “Laat zien”, zei ze dominant.

Ik twijfelde nog eventjes of ik dit wel zou doen, maar wederom spookten Jenny’s woorden door mijn hoofd. “Alles doen wat de klant wil”, zei Saskia alsof ze mijn gedachten kon lezen. Ik opende de knoop en rits van mijn broek en trok mijn boxershort iets naar beneden. Mijn staalharde pik sprong omhoog. Met mijn 14 centimeter heb ik niet de meest grote pik maar blijkbaar vonden alle vrouwen die hem reeds gezien en gevoeld hebben hem wel héél mooi. Wanneer ik hard stond was mijn voorhuid niet volledig afgerold en mijn eikel was zo nog half bedekt. Blijkbaar vinden vrouwen dit super geil omdat ze zo heerlijk met de voorhuid konden spelen. Ook Saskia vond hem blijkbaar prachtig. “Wat een zalige lul”, zei ze en deed een stap naar voren en nam hem vast. Hard gekneld in haar vuist trok ze er zachtjes aan. Het stukje huid dat nog over mijn eikel zat werd zo héél voorzichtig naar achteren getrokken. Een dikke druppel voorvocht parelde uit mijn pisgaatje en viel vervolgens op de grond uiteen.

“Neuk me”, zei Saskia en ze draaide zich om en ging met één been op de sofa zitten en duwde haar kontje uitdagend naar mij. Ik zag tussen haar billen de zwarte haartjes die rond haar buitenste schaamlippen zaten, maar ze moet zo geil geweest zijn want haar kutje stond reeds half open en ik zag overduidelijk het geile vocht dat reeds uit het spleetje droop. Ik kon mezelf niet meer inhouden. Ik plaatste mijn eikel tegen het harige gaatje en oefende wat druk uit. Mijn pik werd letterlijk naar binnen gezogen door de vochtige warmte. “Hard neuken hé”, zei Saskia geil en ik deed wat ze vroeg. Ik nam met beide handen haar billen vast en begon haar stevig te pompen. De geur van seks en de soppende geluidjes van mijn harde paal die in haar honingpotje roerde vulden de winkel. Gelukkig was de deur op slot.

Het duurde niet lang of Saskia kwam klaar. Ze schreeuwde heerlijk luid en ik voelde hoe haar spleetje nog meer sappen produceerde. Haar kutspieren trokken samen en knepen hard in mijn pik. Ik bleef echter verder neuken en met elke stoot werden er dikke druppels van haar intieme sappen naar buiten geperst. Ze dropen ondertussen langs mijn billen naar beneden. Zodra ze weer op adem was gekomen duwde ze me uit haar kut. “Doe ik iets verkeerd”, vroeg ik bezorgd. “Zwijg”, zei ze streng en ze ging op haar knieën voor me zitten. Ze nam met beide handen mijn pik en kloten stevig vast en opende vervolgens haar mond. Gulzig hapte ze mijn stijve paal naar binnen. Ze likte al haar eigen sappen van mijn staaf. “Ik hou van mijn eigen smaak”, zei ze met een knipoog en ze zoog verder.

Zo heerlijk was ik nog nooit gepijpt. Deze vrouw wist duidelijk wat ze deed, wat ook niet verwonderlijk was gezien de branche waarin ze werkzaam was. Ze zoog letterlijk het wit uit mijn ogen. “Dit hou ik niet vol”, waarschuwde ik haar maar ze was niet te stoppen. Terwijl ze mijn eikel aflebberde en afzoog trok ze me met draaiende bewegingen af. Ook mijn zaadbollen kregen de nodige aandacht en ze liet ze fanatiek door haar vingers rollen. Mijn sperma bereikte het kookpunt. Met een oerkreet spoot ik mijn zaad diep in haar keeltje. Ze kneep tijdens mijn orgasme zo hard in mijn ballen alsof ze mijn witte pap tot de laatste druppel eruit wou knijpen. En ze slikte alles door.

Het orgasme was zo intens dat ik bijna op elastieken benen stond. Ik moest me vasthouden aan de toonbank om niet omver te vallen. “Lekker”, zei Saskia en ze stond weer recht om haar oorspronkelijke kleren weer aan te trekken. Ik fatsoeneerde me ook terug en trok mijn broek weer omhoog. Alsof er niets gebeurd was kwam ze enkele minuten later aan de toonbank en ze vroeg haar rekening. Ik was zo verbouwereerd dat ik gewoon deed wat ze vroeg. Ik stak alles in de computer en kwam een bedrag van € 1270,99 uit. Saskia overhandigde mij haar Mastercard en ik rekende af.

Plotseling kwam Jenny de winkel in gelopen vanachter het dikke gordijn dat haar privé afscheidde. “Was alles naar wens”, vroeg ze met een glimlach. “Je hebt echt een goeie gekozen”, zei Saskia met een glimlach. “Dat dacht ik wel”, zei Jenny, “en was hij zo goed als ik”. Ik schrok van deze reactie en keek naar Jenny die me een ondeugende knipoog gaf. “Anders”, zei Saskia, “maar zijn pik is prachtig, die moet je zeker eens proberen”. Ik wist mezelf geen houding te geven.

Jenny liet Saskia buiten en sloot hierna de winkel. “Tijd om naar huis te gaan”, zei ze nog steeds al lachend. “Jij wist dat dit ging gebeuren”, vroeg ik ietwat geschrokken. “Natuurlijk”, zei Jenny, “waarom denk je dat ik je aangenomen heb”. Vervolgens zei Jenny dat veel van haar klanten extra diensten kregen, maar dat ze op haar leeftijd dit niet altijd meer kon opbrengen. “Ben jij lesbisch”, vroeg ik vervolgens. “Nee bi”, zei Jenny, “maar niet al mijn klanten zijn vrouwen hoor”. Ik stond aan de grond genageld en wist niet hoe ik hiermee om moest gaan. “Tot morgen”, vroeg ze nu héél lief. “Tot morgen”, zei ik.


Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Droomjob - 2


Zoek naar meer verhalen van Toon ...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (12)
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter

Copyright 2000 - 2017 Opwindend.Net