Opwindend.Net
Datum: 16-06-2017
Stemmen: 31x
Cijfer: 6.7
Gelezen: 7722x
Lengte: Gemiddeld
Inburgeren Met Vivian De Milf
Door Cas122 - Mijn Profiel Pagina

Vivian was een alleenstaande vrouw die in haar eentje in een klein appartementje woonde, midden in een middelgrote provinciestad. Ze deed altijd zelf boodschappen, en dan werd ze onderweg vaak nagekeken vanwege haar opvallende kledingstijl. Ze droeg graag strakke topjes, tijgerprint en ze wilde er uit zien als een mooie jongere vrouw. Vivian was wel allang geen jongedame meer, ze had haar beste jaren al achter zich. Toch vond ze dat haar stralende persoonlijkheid best wel een beetje sexy kledij aan kon. Haar borsten waren flink, haar achterwerk was mooi in verhouding met haar strakke buikje en ze wist dat de meeste mannen haar ook nakeken als ze aan de arm van hun vrouw liepen. Ze liep dan ook extra wiegelend voorbij, om hun lustige blikken op te vangen en de aandacht niet meer los te laten. Vivian was heel geÔnteresseerd in het lokale nieuws, dat ze op de voet volgde. Zo hoorde ze via het buurtblaadje over een project waarvoor ze vrouwen zochten om te werken met nieuwe Nederlanders. Het ging om kooklessen, samen boodschappen doen en taallessen. Vivian, gek op koken en iemand die altijd openstond voor nieuwe projectjes liep meteen warm. Ze besloot zich in te schrijven voor dit vrijwillige baantje en ze kreeg al snel een reactie.

Op die woensdag mocht ze langskomen en kennismaken met de Syrische jongeren die in dit geval graag wilden leren over de cultuur in hun nieuwe thuisland. Ze spraken allen een beetje gebrekkig maar verstaanbaar de taal en Vivian kon goed met ze communiceren. De groep was leuk en enthousiast en die middag kon Vivian samen met een andere vrouw de jongens leren hoe ze een echte erwtensoep moesten klaarmaken. Ze maakten wat grapjes en het was al snel heel gezellig in de keuken van het buurthuis. Een van de jongens waar ze die dag mee had gekookt, bleef na de les nog om haar te helpen met afwassen. Haar medevrijwilliger moest al weg, omdat de oppas maar tot 8 uur zou blijven. Nizar, zo heette de jongen, had in zijn eigen land ook gewerkt in een klein restaurantje van zijn opa en hij vertelde vol passie hoe ze daar altijd zulke heerlijke gerechten klaarmaakten. Om er vervolgens snel aan toe te voegen dat haar soep ook goed zou verkopen! Ze was echt gecharmeerd van deze breedgeschouderde en zelfverzekerde jongeman en ze betrapte haarzelf op enkele gedachtenkronkels. Wat zou het toch mooi zijn om die bronzen god eens in de lakens mee te maken, pulserend van genot tussen haar gespreide benen...

Snel ging ze weer verder met het afdrogen van de kommetjes om deze hete gedachtes van haar af te slaan. Hij had prachtige krullen die tot zijn schouders hingen en hij keek haar nu met zijn grijsblauwe ogen intens aan. Alsof hij haar gedachten had kunnen lezen, legde hij het laatste bestek in het droogrek en trok haar in een beweging in zijn krachtige armen naar zich toe! Wacht eens even, niet hier natuurlijk! Ze fluisterde hem in zijn oor dat hij maar naar haar huis moest toekomen, ze woonde immers al een tijd alleen en niemand zou hun daar kunnen storen.

Zo gezegd zo gedaan. Even later kwam, apart van haar naar het huis toe gefietst, deze knappe Tarzan met zijn gebronsde en gespierde lichaam bij haar het huis binnenstappen. Het viel haar meteen op dat hij iets langer dan haar was, en ze sidderde van genot. Wat heeft deze dag toch een vreemde wending gekregen, zo dacht ze bij zichzelf. Veel tijd om stil te staan bij de wendingen van het lot kreeg Vivian niet, deze exotische seksmaniak die wel 30 jaar met haar scheelde, trok zijn broek naar beneden en toonde haar zijn opgezwollen lid. Hij was duidelijk van Christelijke origine, omdat het voorhuidje van zijn penis nog daar zat waar het hoorde. Met tedere bewegingen ontdeed hij haar nu van haar blouseje en haar broek, terwijl hij haar streelde als een beeld van klei, dat nog in de oven moest. Ze kreunde zachtjes terwijl hij haar zoende op haar mond en daarna afdaalde naar haar harde tepels. Er verschenen kleine kippenvelhaartjes op haar huid en ze voelde hoe haar kut pompende bewegingen begon te maken als reactie op deze gulzige minnaar. Terwijl ze met een hand haar poesje nat aan het maken was, stopte Nizar allebei zijn vingers zachtjes op haar anus en ze beantwoorde zijn blik zo geil als ze kon. Met haar armen om zijn stevige schouders gevouwen, voelde ze hoe hij bij haar klitje binnendrong. Zacht en teder, en heel voorzichtig drukte hij steeds een stukje dieper met zijn staaf. Ze kermde van genot en zoende om hem opnieuw te bedanken voor de geile seks die hij haar gunde. Welke vrouw van haar leeftijd had nog zo'n man die haar waardeerde en streelde en voorzag in haar behoeftes? Welke man wist nog waar hij moest strelen om een ervaren vrouw te doen sidderen en soppen. Met flinke halen begon hij haar nu diep te stimuleren en ze voelde dat hij genoot van haar diepe schacht. Toen hij even stopte omdat hij voelde dat hij bijna ging klaarkomen stapten ze in elkaars armen naar de slaapkamer toe. Hij legde haar nu op haar buik midden op het bed en maakte met een beetje spuug haar kontje nat om haar nu daar te penetreren. Ze ontspande en liet zijn lange lul naar binnen glijden. Ze slaakte een gilletje en hij zoende haar vanachter in haar nek. Nizar drukte nu zijn hele pik naar binnen, en begon een steeds ritmischere beweging te maken die haar bijna deed klaarkomen. Precies op tijd stopte hij met neuken en ze ging op haar knieŽn zitten naast het bed, klaar om zijn zaad over haar gezicht te laten komen. Hij trok een paar keer aan zijn keiharde kneiter van een geslacht en ze voelde al het warme spul over haar gezicht komen. Wat ze kon opvangen in haar open mond, slikte ze gulzig door en de rest wreef ze over haar borsten heen.

Wat een heerlijke manier om een nieuwe cultuur te leren kennen, vinden jullie ook niet? Misschien maakt Vivian de volgende keer een echt Oosters gerecht, of beland ze misschien wel met een vrouw in bed na de cursus. Wie weet?Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter

Copyright 2000 - 2017 Opwindend.Net