Opwindend.Net
Datum: 18-06-2017
Stemmen: 15x
Cijfer: 7.7
Gelezen: 3970x
Lengte: Gemiddeld
Bespiedende Bosman - 1
Door Just Me - Mijn Profiel Pagina

Kortgeleden was ze weer begonnen met wandelen na het avondeten, met de hoop dat ze spoedig weer kon hardlopen. Want dit was de laatste tijd aardig in de vergetelheid geraakt. Met enige weemoed dacht ze terug aan de stormachtige korte romance met Jason. Ze deden alles met passie en vuur. Van het simpele samenzijn was tussen hun geen sprake. Het was boem ruzie of knallen in bed. Maar hoezeer ze hier ook van had genoten, ze had het echt niet langer volgehouden.

Soms had ze het gevoel dat er iemand was die haar bespiedde, want hoewel ze niks anders dan natuur hoorde, had ze het idee dat er ogen op haar rusten. Ergens werd ze daar zenuwachtig van, maar tegelijk vond ze het wel een opwindend idee. Aandacht, vooral van mannen, had een onweerstaanbare aantrekkingskracht op haar. Ze ontdekte van zichzelf dat ze zich er op ging kleden als ze ging wandelen. Waar een ander een sportoutfit ging dragen, liep zij ineens in een strak topje, haar haren werden even gecheckt en zelfs het make-upje moest nog even bijgewerkt worden.

Elke dag stond hij te wachten tot ze weer voorbij kwam lopen, al een aantal maal was hij haar gevolgd tussen de bomen. Onzichtbaar en onhoorbaar bekeek hij haar. Het was een obsessie aan het worden besefte hij. Hij dacht dat ze hem niet doorhad en durfde steeds vaker en dichterbij te komen. Al menige avond was hij in slaap gevallen met haar in zijn gedachten. Hij wilde haar zo graag dat het soms zelfs lichamelijk pijn deed. Hij wilde horen hoe ze kreunde als hij bij haar binnenkwam of hoe ze zou reageren als hij haar op dat lekkere kontje sloeg. Zou ze zich zonder meer overgeven aan zijn hartstocht of zou ze protesteren als hij haar probeerde te domineren, allemaal vragen waar hij (nog) geen antwoord op had. Hij werd er gek van! En elke keer bevredigde hij zichzelf met de hoop dat hij ooit haar lichaam zou bezitten.

Ze vond zelf dat ze geen lelijke vrouw was, halflang kastanjebruin haar met een rooie gloed erdoorheen, sprankelende bruine ogen, een volle mond, maatje 40 (oké er mocht wel een kilootje of wat af, maar ze was niet dik), ronde heupen en een goedgevormd kontje (al zei ze het zelf). Haar uiterlijk, maar ook zeker haar innerlijk bezorgde haar vaak zat meer dan genoeg aandacht van het andere geslacht, maar tot nog toe zat daar niet de man tussen die haar seksueel gezien aankon. Seks was echt wel een ding voor haar, graag veel, vaak en lang. Maar meeste mannen houden er na 2 x al mee op, terwijl zij de hele nacht wel wil. En ook nog vele fantasieën die ze wilde meemaken. Waarschijnlijk was dat ook de reden dat ze zich mooi ging maken als ze het bos in ging.


Die avond liep ze weer vol ornaat in het bos, licht heupwiegend en stiekem speurend of er echt niemand te zien was. Ze stond stil toen ze wat dacht te horen, maar ze zag niks. Pas toen ze goed ging rondkijken viel haar iemand op, ze besloot om er niet op te reageren. Haar gevoel had haar dus toch niet bedrogen, maar aangezien “hij” haar tot nog toe niks had gedaan, was ze ook niet direct bang voor hem. Eigenlijk wilde ze wel testen hoeveel zelfbeheersing de bosman had. Ze sloeg af naar rechts en wiegde overtuigender met haar heupen. Ze schudde haar haar los en liet goed zien wat ze in huis had.

Ze luisterde aandachtig of hij haar volgde. Het was moeilijk te horen, ze had het idee dat hij de kunst van het sluipen aardig beheerste. Zou hij ook andere kunstjes kunnen? Schoot het door haar heen. Bijna lachte ze hardop om zichzelf, maar ze kon het nog net inhouden. Op dat moment nam de fantasie het van haar over, ze stelde zich voor hoe de bosman uit zijn schuilplaats kwam en haar veroverde. Haar meevoerde naar ongekende hoogtes en hoe hij haar lichaam verkende met zijn verwoestende hartstocht.

Hij stond achter zijn boom, nog altijd te kijken naar die mooie vrouw. Net nadat ze rechtsaf sloeg, zag hij een verandering in haar. Het was niet zozeer haar gedrag, als wel haar houding die anders werd. Het enige woord wat hij ervoor wist, was ontvankelijk. Hij had haar al vele malen begluurd, hij vond haar prachtig en zou niets liever willen dan haar bespringen en zijn verlangens op haar botvieren. Als hij zich echt inspande kon hij in gedachten haar heerlijk zachte, op en top vrouwelijke lijf voelen in zijn armen. Vreemd genoeg vroeg hij zich af hoe ze zou ruiken en proeven. Hij kon zich niet voorstellen dat een vrouw zo wonderlijk mooi niet verrukkelijk zou smaken.

Zijn geslacht richtte zich al op, hij verlangde hevig naar haar. Maar hij kon toch niet zomaar uit het niets op haar afstappen en haar daarmee overvallen. Oh shit, ze verdwijnt uit het zicht. Snel, maar geruisloos haastte hij zich achter haar aan. Hij zag nog net dat ze omkeek, hem een kusje toe blies en het bos uitliep. Kans gemist.

De volgende avond stond hij weer achter zijn boom te wachten toen ze aankwam gewandeld. Al leek het nu niet echt op wandelen, het kwam hem meer doelbewust over. Afwachtend bleef hij staan, wat moest hij hier nou van denken. Een paar meter voor de boom bleef ze staan, ritste haar vestje open en hij zag tot zijn verbazing dat ze er niks onder droeg. Zijn mond werd droog en zijn ogen groot. Shit, wat een vrouw! Verlekkerd keek hij toe hoe ze zelf met haar borsten speelde en hoe haar tepels reageerden op haar plagerige strelingen. Een hand liet ze over haar buik naar beneden glijden en toen pas viel hem op dat ze een rokje droeg. Langzaam trok ze de zoom van het rokje omhoog en ook hier droeg ze niks onder. Lijdzaam keek hij toe hoe ze aan haar vinger zoog en die tussen haar benen liet verdwijnen. Zijn geslacht klopte pijnlijk in zijn broek.

Ze vingerde zichzelf terwijl hij toekeek, haar tepels stonden zo stijf dat het haast pijn deed. Maar het zachte briesje was een heerlijk gevoel op haar blote borsten. Mensenlief wat was ze geil, het hele idee dat hij daar stond, hulpeloos toekijkend naar wat zij met zichzelf deed, wond haar zo op, dat ze moeite moest doen om niet gelijk klaar te komen. Ze voelde dat ze steeds natter en natter werd. Ze haalde haar vinger uit haar natte doos en stak hem in haar mond, plagerig zoog ze eraan. Ze keek hem ondeugend aan, ze wilde zien hoe hij reageerde op wat ze deed. Eigenlijk wilde ze dat hij achter die rotboom vandaan kwam en haar genadeloos neukte. Maar hij had meer zelfbeheersing dan ze had verwacht. Voorzichtig deed ze een paar stappen zijn kant op, probeerde een beter zicht te krijgen op hem en hem gelijk een duidelijker beeld geven van hoe geil ze was.

Dit was echt zijn droomvrouw, ze stond recht voor zijn neus, hij had gezien hoe ze zichzelf klaar liet komen in het openbaar en hij bevroor. Hij durfde geen stap in haar richting te doen, doodsbang dat zijn benen hem niet konden dragen. Hij zag hoe ze aarzelde om dichterbij te komen.

……..wordt vervolgd…..


Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Bespiedende Bosman - 2


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter

Copyright 2000 - 2017 Opwindend.Net