Opwindend.Net
Datum: 11-08-2017
Stemmen: 42x
Cijfer: 8.3
Gelezen: 6892x
Lengte: Lang
Het Eiland Van De Liefde - 4
Door Johnnie - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Het Eiland Van De Liefde - 3

De erotische avond van mijn 3de dag op het eiland was in mineur geeindigd. Alle ingredienten voor een lekker slot van de dag waren aanwezig en toch ging ik met een teleurgesteld gevoel naar mijn cottage terug.

Het was al na elven toen ik thuis kwam. Ik trok mijn zwembroek en T-shirt uit en stapte onder de douche. Het warme water spoelde me schoon en leek wel mijn gedachten te verfrissen. Daarna schonk ik een glas wijn in en ging op de bank zitten.
John, doe even normaal, zei ik tegen mezelf. De behaarde kut was niet de reden van je teleurstelling, maar het weglopen van Isabella zonder jou te groeten. Je bent gewoon op haar gevallen en het leek alsof zij ook op jou geilde, terwijl het voor haar misschien alleen maar een spelletje was. Kom op, doe normaal, ga lekker slapen, morgen is er weer een dag met nieuwe kansen! Zo sprak ik mijzelf toe. Langzaam werd ik wat rustiger. Ik lijk wel een verwend kind dat niet kreeg wat hij wilde! De slaap was er nog niet en dus liep ik met het glas in m’n hand naar buiten. In het donker ging ik op een tuinstoel zitten. Op de altijd aanwezige krekels na was het stil. Geen zuchtje wind. De hele natuur leek te slapen, behalve dan de krekels en ik.
Plotseling hoorde ik een takje kraken. Ik keek in die richting en zag tot mijn verbazing en plezier Isabella naderen. “Je hebt dus op me gewacht, Johnnie. Dat is aardig. Heb je voor mij ook een glas wijn?” Ik schoot overeind. Isabella droeg een ordinaire spijkerbroek en een witte bloes. Ze glimlachte lief naar me. “Natuurlijk heb ik een glas wijn voor je. Binnen of buiten?”
“Laten we maar naar binnen gaan. Hier zijn te veel muskieten.”
Als een echte gentleman liet ik Isabella voor gaan. Ze keek rond, terwijl ik haar wijn inschonk.
“Wat leuk die glazen wand naar de badkamer. Dat was vorig jaar nog niet.” Ze ging op de bank zitten en nam de wijn aan. Ook ik ging op de bank zitten.
“Hoe vond je het vanavond, John?”
“Speciaal” zei ik. Leuke opdrachten waarmee je de mensen dwong zich open te stellen voor elkaar. Het had wel iets weg van groepssex, maar toch weer anders. “
“Maar die vrouw op het laatst, dat vond je maar niks.”
Ik glimlachte. “Weet je, Isabella, ik vind dat een vrouw geschoren moet zijn. Gladde schaamlippen zijn zo lekker om te likken. Als zij een bos haar heeft ruik ik haar pis en zweet. Enik denk wel eens, wat als ze schaamhaarluizen heeft? Nee, een geschoren kut is fris en hygienisch. Dat vind ik, maar ik weet ook wel dat er mannen zijn die juist willen dat een vrouw behaard is.”
“Dus je scheert jezelf ook?”
Ja, Isabella, en jij?”
Ja, ik ook, maar ik moet wel. Soms moet ik zwemkleding showen en het is uiteraard geen gezicht als er haar boven m’n broekje of langs m’n dijen te zien is.”
“Je vertelde dat je ook films maakt, adult films. Lijkt me lekker regelmatig sex met anderen en je wordt er nog voor betaald ook.”
“Nou John, het is echt niet zoals het lijkt. Voor een scene van pakweg 20-25 minuten ben je zeker een halve dag bezig. Kijk, wij vrouwen kunnen faken, de man niet. Dus als hij dreigt te komen wordt er gestopt en moet de man afkoelen. Soms wordt zijn lul letterlijk afgekoeld met ijs in een doek. En dan, wat denk je van de mensen die op de set staan? Nee, het is verre van erotisch, het is werk. Maar je hebt gelijk, het betaalt goed!
“Dat klinkt toch even anders dan ik me had voorgesteld.”
“Je moet het zo zien, John. Je wordt betaald om sex te hebben met een man of een vrouw. Vaak ken je de man niet, want het zijn steeds weer anderen. Soms is hij helemaal niet aardig of heeft hij manieren die je niet bevalt. Ze zijn soms zo macho. Toch laat je je door hem neuken. Of de man heeft een lichaamsgeur, met name als ie zweet, dat je er bijna misselijk van wordt, dan moet je toch net doen alsof het allemaal zo lekker is.
“Heb je dan nooit iemand waarvan je denkt ‘Wow!’”
“Heel soms en dan hoef ik niet te faken, maar dat komt nauwelijks voor. Het is en blijft werk!”
“Ik begrijp het. Hoe vond jij de avond, Isabella?”
“Het betaalt goed! Haha. Nee, het was OK, maar wat ik wel fijn vond is dat ik jou zag.”
“O ja?”
“Ik zag je vanuit de keuken al binnenkomen en ik dacht, mmm, lekkere vent! En toen jij, als enige man, naar me toe kwam om me te begroeten, me omhelsde en me zoende, dacht ik, eens zien of ik ook aan m’n trekken kan komen. Want weet je, jullie voerden de opdrachten goed uit. Jullie deden wat ik vroeg en dat was best geil om te zien. Dan krijg je zin om mee te doen. Toen jij mij uitnodigde – herinner je je dat moment? – wilde ik zo naar je toe komen! Helaas, ik moest presenteren.”
“Maar nu ben je vrij!” Ik trok haar naar me toe en kuste haar zwoele lippen. Gewillig opende ze haar mond en onze tongen vonden elkaar in een lange kus. Ik streelde haar gezicht, haar haren. “Je bent echt mooi”, zei ik, nee, niet alleen mooi, maar ook sexy en verleidelijk.” Ik trok haar overeind en zei: ”Ik heb je de hele avond in bikini gezien en nu heb je kleren aan. Dus..” Ik hielp haar uit de kleren, zodat ze al snel in haar lingerie voor me stond. Ik deed een stap naar achteren en bekeek haar terwijl ik mijn T-shirt uitdeed.
“Wow!” bracht ik uit. Het woord zegt eigenlijk alles. Je ziet als vrouw een man en je denkt: Wow! Of je ziet als man een vrouw en je denkt: Wow! Wat een stuk! De Engelsen hebben er zo’n mooie uitdrukking voor: Caught by the moment! Vertaald: gegrepen door het moment, maar in het Nederlands klinkt dat niet.
Tijdens de avond was ik al door haar ‘gegrepen’ maar nu ze hier zo voor me staat, gewillig en bereidwillig, moest ik me echt beheersen om me niet als een hongerige sexfanaat op haar te storten. Ik begrijp nu dat ze model is, ik begrijp nu waarom ze gevraagd word in films te spelen. Een vrouw die er zo mooi uit ziet. En die is nu hier, in mijn cottage. Wow!
We gingen op de bank zitten en omhelsden elkaar. We kusten elkaar en ik likte haar lippen. We likten elkaars tong. Ik proefde haar mond. “Je smaakt zo lekker” kon ik niet nalaten te zeggen, denkend aan hetgeen zij eerder vertelde. Mijn hand dwaalde over haar lichaam. Elke plekje wilde ik aanraken, strelen. Toen ik bij haar kutje kwam, spreidde ze bereidwillig haar benen. Ik voelde hoe vochtig haar slipje was. Al kussend gleed mijn hand in haar slipje. Ze was zo nat. Wijder spreidde Isabella haar benen zodat ik haar kutje goed kon omvatten.
“Je bent al zo nat. Ben je zo geil?”
“Mmm, de hele avond ben ik al nat. Toen ik zag hoe jij die vrouw vingerde vanavond, dacht ik dat ik mijn sap langs mijn benen voelde stromen. Ja, zo geil ben ik.” Ze keek me aan met een wellustige blik. “Ik wil je, John, ik wil je in me voelen. Ik heb je nodig.” Ze wreef over mijn lul: “En jij mij ook!” Ik ging op mijn knieën tussen haar benen op de grond zitten. Veel voorspel hadden we niet nodig, maar toch wilde ik haar nog niet direct neuken. Genieten van een mooie vrouw, die misschien maar een keer in je leven voorbij komt, dat is wat ik wil. Ik trok haar slipje uit. Isabella schoof wat meer onderuit en het leek alsof ze haar benen tot het uiterste spreidde. Haar natte kutje recht voor me, als een uitnodiging. “Lik me, eet me, laat me genieten, John. Ik heb je nodig, maak me klaar.”
En ik dacht weer: Wow! Ik wurmde me uit mijn slip en met een lul zo hard als die maar kan zijn, likte, streelde en vingerde ik haar. Ze kreunde en duwde haar onderlichaam steeds omhoog om iedere aanraking van mij optimaal te voelen. Toen ik op haar klitje zoog, kronkelde ze onder mijn gezicht. Hijgend en kreunend riep ze: “Maak me klaar, John, ik wil komen!” Ik bleef haar likken en zuigen met 2 vingers in haar totdat haar sexuele spanning zich ontlaadde. Ze kwam! Een golf van haar geil kwam op mijn mond en in mijn mond. Ze kon niet meer stil liggen. Ik moest haar stevig vasthouden terwijl ze schokkend op mijn mond klaar kwam. Ze drukte mijn gezicht tegen haar kut en hield me zo hard vast, dat ik bijna geen adem meer kon krijgen. Toen de spanning uit haar wegebde, bevrijdde ik me uit haar greep en gaf ik haar kleine kusjes.
Toen keek ik naar boven, naar haar gezicht en Isabella keek naar mij met een glimlach op haar lippen. Onze ogen hielden elkaar vast. Ze keek op zo’n speciale manier naar me dat het me ineens diep raakte. Mijn hemel, dacht ik, ik zou zo maar hartstikke verliefd op Isabella kunnen worden! Ik klauterde naast haar op de bank. Isabella richtte zich op en pakte mijn gezicht met beide handen. Weer die blik! “Dank je, Johnnie” zei ze slechts en ze gaf me een diepe kus. Na de kus reikte ik achter haar rug en maakte haar bh los. Ze leunde terug tegen de bank, haar borsten nu vrij. Ik keek er naar. Volmaakte tieten met gezwollen tepels, die me uitnodigend aankeken. Ik pakte een tiet en streelde met mijn duim haar gezwollen harde tepel. Het veroorzaakte bij haar een rilling. Weer keek ik in haar ogen. Ik zag haar verlangen. Nee, deze vrouw is nog helemaal niet klaar. Ze wil meer, veel meer. Die ogen die me liefdevol aankeken. Ja, dat is het! Liefdevolle ogen! Ik kon het niet nalaten haar weer te kussen. Ik vergat mijn eigen begeerte. Was ze verliefd op mij? Zocht ze mij op niet alleen voor de sex maar misschien ook voor liefde? Was ze soms eenzaam? Mijn hart vulde zich ineens met warmte.
Vreemd hoe dingen soms lopen. Gisterenavond was mijn lust ineens weg en liep ik teleurgesteld naar mijn cottage. Nu middenin een heerlijk voorspel worden mijn gedachten afgeleid door een blik waar zoveel liefde in ligt dat ik mijn eigen verlangen vergeet. Ja, mijn lul is nog stijf, maar ik ben met mijn gedachten met Isabella bezig. Is het echt of is het allemaal drama? Gespeeld? Of voel ik het juist aan dat ik hier met een mooie, maar eenzame vrouw ben, die op zoek is naar liefde? Pag-Ibig! Het woord betekent liefde. Pag-Ibig!
Mijn gedachten worden onderbroken omdat Isabella mij achterover op de bank duwt. Snel verwijdert ze mijn slip. Dan pakt ze liefdevol mijn lul. Zachte kusjes, strelingen. Ze likt me met haar tong ver uit haar mond. Weer een kusje, even mijn lul in haar mond, ik voel haar tong, ik voel haar zuigen. En al die tijd kijkt ze me aan. Geen moment draait ze haar ogen weg. Ze kijkt en kijkt. En ik kijk terug. Alleen als ik mijn ogen sluit kan ik ontsnappen aan haar blik. Ik voel me gevangen. Ik wil in haar ogen gevangen zijn. Ogen die vragen om liefde. Mijn hemel, wat gebeurt hier? Haar hand kneedt zachtjes mijn ballen. Bijna teder trekt ze me af, maar ze laat me niet klaar komen. Dit is echt zo bijzonder. Ik ben uiteraard al vaker gepijpt, maar dan was het lust. Nu is het anders. Ik voel ook helemaal niet de drang om klaar te komen. Ik wil alleen maar genieten van haar liefdevolle strelingen. En ze kijkt me alsmaar diep in m’n ogen.
Dan klimt ze omhoog en gaat op mijn lul zitten. Nee, ik ben niet in haar. Mijn lul ligt plat op mijn buik, zij zit op mij. Ik voel haar natheid. Ze kust me en duwt dan een tepel in mijn mond. Ik kus haar tepel en zuigt die in m’n mond. Ik moet m’n hoofd echt verdraaien wil ik haar kunnen zien. Maar ik weet, zij kijkt naar me. Dan de andere tepel. Lust is veranderd in liefde. Zomaar, ineens, of zoals de Engelsen het zo mooi zeggen: in the blink of an eye! Sorry dat ik weer een Engelse uitdrukking gebruik! Maar het geeft het wel precies aan. Ik had alleen hete sex met Isabella verwacht, maar het heeft ineens een heel andere dimensie gekregen. Nog wel heet, dat wel, maar anders!
Dan brengt Isabella haar mond vlak bij mijn mond en ze zegt: John, ik wil zo graag dat je met me vrijt. Ik wil zo graag door jou geneukt worden. Ik heb je nodig, John.” Ze stopt mijn lul in haar en begint me intensief te berijden. Ze blijft me aan kijken. Voortdurend die blik, ja, die liefdevolle blik. De spanning stijgt. Haar gezicht en borst kleuren langzaam rood. Het lijkt wel alsof we onder de douche neuken, zo nat zijn we. Een dun laagje zweet bedekt ons. Harder, dieper, is het verlangen om elkaar te bevredigen. Onze harten kloppen als bezetenen, totdat we ons niet meer willen beheersen. Nu doet Isabella haar ogen dicht en ondergaat een hevig orgasme. Ze laat zich op me vallen. Met haar handen houdt ze mijn haren vast. De ene golf volgt de ander op. Het lijkt wel alsof het niet kan stoppen. En temidden van haar golven ontlaad ik mezelf. Het is lang, lang geleden, dat ik zo intensief sex had. Langzaam wordt het rustiger. Zwaar hijgend liggen we op elkaar. Isabella houdt me nog steeds vast alsof ze me nooit meer wil loslaten. Onze bezwete lichamen op elkaar. Ik streel haar natte rug. Zels haar haren zijn nat. Ik streel haar kont en voel het zweet tussen haar billen. Na wat een eindeloze tijd lijkt, richt ze zich op en kijkt me aan. “Dank je, John,” De 2de keer.
Ze gaat naast me liggen. Haar ene been over de mijne, haar hand op mijn borst die ze lichtjes streelt. Ik weet eigenlijk niet zo goed wat ik moet zeggen. Ook Isabella zegt niets. Zo blijft het een poosje stil, een ieder met z’n eigen gedachten.
Het was Isabella die de stilte verbrak: “Dank je, John, het was heel bijzonder. Je hebt me zoveel geven. Je hebt geen idee. Ik zal het nooit vergeten.”
Weer viel er een stilte.
“Isabella, heb jij een relatie?”
“Nee, niet meer.”
“Vertel.”
“Je weet dat ik model ben. Ik ontmoette in die wereld een man. Hij was charmant en voorkomend. Hij introduceerde mij in de wereld van de film. Ik deed het voor hem en natuurlijk voor het geld. Maar hij gebruikte me om aan me te verdienen. Dat ontdekte ik al snel. Alles was fake aan hem.”
Ze tuurde in de verte. Haar gezicht een en al ernst.
“Heb je vrienden” vroeg ik
“O zat” antwoordde ze, “In de wereld waarin ik leef heb je zoveel aardige mensen” maar het klonk bitter.
Ik weet niet zoveel van die wereld, maar wel dat er veel afgunst is. En dat de modellen omringd worden door, laat ik maar zeggen, slijmerige types, die allemaal proberen er een slaatje uit te slaan. “Waar woon je eigenlijk in Spanje?”
Die vraag verbrak haar ernstige gedachte. “In Barcelona” antwoordde ze en ze sprak het woord in het Spaans uit.
“Barcelona? Wow! Voetbal! Nou Camp! Messi!”
Isabella was weer terug vrolijk: “Weet je, John, dat ik Messi en zijn vriendin Antonella – hij was toen nog niet getrouwd – in het echt heb ontmoet? Ze waren aanwezig bij een modeshow en na afloop kwamen ze naar achteren om ons allemaal te begroeten. Hij is volgens mij echt aardig en zijn vriendin ook.
Toen zei ik iets wat misschien als ondoordacht overkomt, maar ik volgde puur mijn gevoel. Ik keek naar haar, ik keek in haar ogen en ik zag weer die hunkering naar liefde. Nogmaals, of het echt is, ik weet het niet, maar ik volgde mijn gevoel en zei: “Isabella, hoe zou je het vinden als ik naar Barcelona kwam?”
Haar ogen werden groot van blijdschap “Echt waar, wil je me komen opzoeken? Dat zou geweldig zijn. Ben je serieus? Wil je dat echt doen? Wanneer?”
De vragen rolden uit haar mond. Ik moest er om lachen. “Eh..wat dacht je van volgende week?”
“Volgende week al? Meen je dat nou echt?”
“Luister Isabella. Ik ben hier tot overmorgen. Dat is dus vrijdag. Zaterdag ben ik weer thuis en dan wil ik maandag naar Barcelona komen. Ik zoek net zo lang tot ik een ticket heb. Weet je, ik heb een internet baan, ik kan overal werken waar een internet verbinding is, dus ook in Barcelona. Maar ben jij vrij?”
“Zaterdagavond loop ik een modeshow maar daarna ben ik een paar dagen vrij, nee, ik hou me vrij zolang jij er bent. Maar..waarom, John?”
“Omdat jij, Isabella, me geraakt hebt. Je hebt gevoelens bij me losgemaakt. Ik wil je leren kennen om te ontdekken of mijn gevoelens voor jou echt zijn. Daarom!”
Ze straalde echt. Ook zij wilde me graag weer zien. De rest van de nacht bleef ze bij me. We hadden weer sex, maar het is in dit geval misschien beter om te zeggen: we bedreven de liefde. We hadden het gevoel in het paradijs te zijn. Alles en iedereen kon me op dit moment gestolen worden. Ik was nu met Isabella en dat was genoeg!
De boot naar het vasteland vertrok om 9 uur. Ik bracht haar natuurlijk naar de aanlegsteiger. Ze gaf me haar mobiele nummer en ik beloofde haar te bellen zodra ik weer in Nederland was. Een omhelzing, een kus. Zwaaien en nog eens zwaaien totdat ze niet meer te zien was. Ik liep terug naar de cottage met een vreemd maar blij gevoel. Het was mijn laatste dag op het eiland. Ik heb er heerlijke vrouwen ontmoet, echt waar, maar toen kwam Isabella, die prachtige vrouw in mijn leven en alles veranderde. Ik had geen zin meer in sex met een ander op deze laatste dag. Luieren, zwemmen en een beetje kletsen. Nog een tijdje met Hendrik doorgebracht die enthousiast over zijn Bianca vertelde en me ook zei dat Bianca degene was die mij uitgekozen had. En ik vertelde over die vrouw met die behaarde kut, waarover we samen smakelijk moesten lachen. En natuurlijk vertelde ik hem over Isabella en dat ik maandag naar Barcelona zou gaan. “Ben je wel voorzichtig, John” waarschuwde hij mij.
“Ik ga maar voor een paar dagen, Hendrik, maar ik moet weten of mijn gevoelens voor haar echt zijn en haar gevoelens voor mij. Is ze niet prachtig om te zien?”
Zo leuterden we de uren aan elkaar. Die avond sliep ik vroeg en werkelijk als een roos.
Mijn vakantie op Pag-Ibig zit erop. Ik kwam voor zee, zon en strand en vrije liefde. Ik heb van de vrije liefde genoten. Maar misschien heb ik er ook wel de ware liefde gevonden. Wie zal het zeggen!

Zo eindigt dit verhaal op Pag-Ibig, maar het gaat verder in Barcelona! Dat is iets wat zeker is!


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter

Copyright 2000 - 2017 Opwindend.Net