Opwindend.Net
Datum: 10-10-2017
Stemmen: 90x
Cijfer: 7.6
Gelezen: 24569x
Lengte: Lang
Moeder Krijgt Niet Wat Ze Wilt - 1
Door Mocrostory - Zoek naar meer...

Het gezin El haddidi woont in een klein dorpje op het platteland, nogal islamitisch opgevoed! Ze hebben moeite met het westerse wereld strakke en sexy kleren aandoen, dat was net als vloeken in de kerk! Of moskee

Vader Mounir vierenvijftig jaar, moeder Bouchra tweeënveertig jaar en hun zoon Bilal zeventien jaar. Vader werkt bij de gemeente als schoonmaak en moeder was huisvrouw en de zoon zat nog op school.

Vader een wat kalende grijze, zeg maar gewoon grijze muis!

Bouchra echter, voelt zich in de bloei van haar leven….lang donkerblond haar weliswaar verstopt onder haar hoofddoek, een enorme reet een leuke C cup. Kortom, je zou verwachten dat Mounir daar wel raad mee wist en haar dus regelmatig voorziet van zijn harde lul.

Mounir heeft een beetje last van erectie problemen en zijn lul is ook nogal klein uitgevallen, om die reden had hij dus erg weinig seks met zijn mooie Bouchra. En Mounir was sterk gelovig waardoor hij niet een penisvergroting wilde nemen

Bouchra die dus veel seks te kort kwam, had in de seksshop in de grote stad, eerst nog wat schuchter rond gekeken, of niemand haar de winkel in zag lopen…..met een grote zonnebril op een Tarzan gekocht. Ja want met een hoofddoekje en lange kleren is het oppassen geblazen

Ze schrok zich een ongeluk toen ze bij de kassa een man ontwaarde. Ze durfde haar keuze niet bij de kassa neer te leggen en kleurde rood. De man stelde haar gerust. ‘’Het geeft niet mevrouwtje, er komen vaker vrouwen binnen hoor! Ben wel wat gewend en van deze die u heeft uitgekozen zijn er al miljoenen verkocht hoor en ook aan hoofddoekjes!’’

Bouchra reageerde niet. Ze pinde snel en was vlot de shop weer uit.

Thuis had ze het ding verstopt in het medicijn kastje, achter de rollen verband.

Bouchra wachtte altijd, tot dat haar man en zoon, het huis uit waren en trok zich dan terug in de slaapkamer.

Ze kleed zich geheel uit en bekijkt zich in de spiegel. Haar glad geschoren kutje, ja! Ze scheert zich daar. Mounir vond dat niet nodig, hij keek er amper naar, maar zij vond het wel iets hebben, mooi kutje met gesloten geile kut lipjes. Was haar niet aan te zien, dat ze al een zoon had gebaard.

Ze murmelde dan wat onduidelijk, in zichzelf, ‘’je bent best mooi je kan mannen wel geil krijgen….je bent geil. Je wilt geneukt worden!!’’

Ze wreef met de Tarzan over haar lichaam. Haar kutje was al vochtig….van haar mocht Mounir er elke week wel vijf keer op, om haar hard en stevig te nemen. Maar als het een keer in de twee maand was, was het al veel…bovendien voelde ze hem amper, als hij naar binnen drong, of nog erger naar binnen probeerde te dringen!

Hij kon zijn lul amper hard krijgen.

Bouchra wilde hem dan wel pijpen, maar daar moest hij niets van hebben en beffen was al helemaal van een andere planeet.

Hij had zelf als ie maar een klein beetje stijf werd, hooguit tien centimeter….als hij dat al haalde. Soms droomde ze wel eens door een grote negerlul, met een lul van dertig centimeter geneukt te worden, lekker hard en lekker lang en diep!

De Tarzan gleed vlotjes haar natte spleetje in.

Ze kreunde, de trilstand stond op zijn hoogst. Haar geil perste zich een weg langs het apparaat naar buiten, het liefst had ze toch een echte harde lul. Ze werkte de Tarzan zo ver mogelijk naar binnen en kwam kreunend en trillend klaar.

De Marokkaanse buurman was wel thuis.

Hij heeft werk aan huis en zijn vrouw had hem een aantal jaren geleden de bons gegeven, toen ze blonde haren en lippenstift op zijn kleding vond.

Hij had voor het eerst in zijn leven een hoer bezocht…..waarom? Omdat hij juist weer een vrouw had, die niets wilde. Hij mocht blij zijn als hij er eens in de drie maand op mocht. Vergeleken met de buren! Een duidelijk geval van het verkeerde dekseltje op het verkeerde potje!

Rachid, zo heet de buurman, probeerde zich te concentreren op zijn werk…maar! Het hevige gekreun van de buurvrouw echode door zijn huis. Wat was dat mens in hemelsnaam aan het doen?

Hij was daar erg kort over, ‘’die is zichzelf aan het klaar maken, ze komt veel te kort zo te horen!’’ Lachte hij in zichzelf

Wat niet weet, wat dus niet deert!

Hij kon zich niet echt voorstellen, dat de buurvrouw zich elke dag aan het bevredigen was. Haar man zou die mooie vrouw toch wel een paar flinke beurten geven.

Hij zou het wel weten. Alleen de gedachten al, deden zijn dikke vette lange pik omhoog schokken!!

Als Boucrha dat had geweten dat de buurman haar kon horen. Had ze het niet gedaan. Ze zou zich ervoor schamen, als anderen wisten dat zij zichzelf moest bevredigen. Niemand wist dat haar man dat niet kon

Ze groeten elkaar wel, als ze elkaar tegen kwamen.

Bouchra wist wel dat hij de hoeren bezocht, dat had zij en ook Mounir gehoord toen een ruzie volkomen uit de hand liep. Dat het maar een keer was geweest…..tijdens die ruzie riep zijn vrouw (nu zijn ex) zoiets als vuile hoerenloper en dan denk je gelijk aan meerdere hoeren

Bilal wist niets, van de problemen van zijn vader.

Hijzelf had een behoorlijke pik en redde zich door regelmatig, handmatig werk! Hij hoorde zijn ouders nooit een keer tekeer gaan of zo….dus deden ze het blijkbaar niet op hun slaapkamer. Hij kon zich NIET voorstellen dat zijn vader van haar kon af blijven.

Bilal zelf moest af en toe een hevige opkomende erectie verbergen als hij zijn moeder in haar nachtponnetje ‘s morgens wel eens door het huis zag lopen.

Hij werd dan gewoon geil op zijn moeder maar dat hield hij voor zich, maar ooowh wat zou hij haar geweldig hard in de kont neuke

Mounir had het op zijn werk ook nooit over seks.

Hij luisterde wel, maar hij geloofde dat de meesten overdreven, als ze vertelden wat ze met hun vrouw of vriendin hadden uitgespookt. Bij de woorden af pijpen en beffen, liepen hem de rillingen over de rug. Gadverdamme, een beetje aan die kut zitten likken…..daar plaste ze toch mee?? Gadverdamme, smeerkezen waren het.

Hij las ook wel eens verhalen op internet, maar ja, dat waren maar verhalen en dat kon gewoon niet waar zijn, vrouwen die door drie mannen tegelijk geneukt werden, soms nog meer?

Hij was blij, als hij weer thuis was. Hij had een nette vrouw, die neukte hij netjes eens in de twee maand, heel voorzichtig. Ze had niets te klagen. Hij was niet zo een viezerik die overal zijn piemel in wilde hangen. Tja, die buurman….die ging naar de hoeren wist hij! Logisch toch dat zijn vrouw dan weg liep?

Op een dag was mounir weer gewoon naar zijn werk.

Bouchra was in de badkamer. Ze stond zichzelf weer te bewonderen in de spiegel. Ze snakte naar een harde stotende lul in haar lichaam. Haar geil kabbelde uit haar kutje langs haar dijen. Hoe langer hoe meer, begon ze zich te ergeren aan haar zinloze bestaan. Op tijd eten op tafel, op tijd dit, op tijd dat! Maar haar verlangens dan?

Bilal was naar school, ondanks dat hij zich niet erg lekker voelde.

Bouchra schrok op uit haar gepeins. Het medicijn kastje viel opeens van de muur, de schroeven waren compleet met die kunststof dingen waar ze in zaten uit de muur gevallen. De buurman hoorde ook een enorme klap en veerde op uit zijn stoel, dat klonk niet goed.

Hij zette zijn pc uit, liep naar beneden….opende de deur en belde aan bij de buren.

Bouchra hoorde de bel, verdorie wie kon dat nu zijn. Snel trok ze een kort badjasje om haar naakte lichaam en liep de trap af.

Zij opende, de deur, ‘’buurman?’’ Reageerde ze.

‘’Ja, ik hoorde een klap? En dacht?’’

‘’Medicijn kastje is van de muur gevallen en ik heb geen gereedschap om dat te…..!!’’

‘’O, die heb ik wel!’’ Onderbrak hij haar betoog.

‘’Ik kom direct terug om het te repareren!’’ Tien minuten later stond hij met zijn gereedschap kist in de badkamer.

Rachid smeerde eerst de veel te grote gaten dicht en boorde daarna twee nieuwen en vulde die met snel drogende lijm en draaide er twee haakjes in. ‘’Zo, nu het kastje weer op hangen.’’ Zei hij. Dat had hij toch maar even snel voor elkaar.

Hij keek Bouchra aan, wat een mooi wijf….haar badjas hing wat los en hij kreeg inkijk op haar stevige tieten.

Rachid tilde het medicijn kastje op, het deurtje schoot los…alles gleed er uit en viel op de grond, pleisters en veel verband en……..??? Een flinke Tarzan!

Hij keek verbaasd, dat had hij toch niet verwacht.

Hij keek Bouchra aan, die had een hoofd zo rood als een biet en wist niet waar ze kijken moest!

‘’Ik…He!..ik..ik…,’’ stotterde ze.

‘’Daarmee ben je bezig,?’’

‘’Hoe..hoe….bbbb..bedoel je?’’

‘’Jij bent je hier steeds mee aan het klaar maken? Ik kan dat horen op mijn werk kamer!’’

Bouchra kreeg het nu te kwaad en tranen biggelden over haar wangen. ‘’Ja….sorry ik..ik…!’’ Alles wat haar dwars zat, gooide ze er nu uit.

‘’Ik..mijn man..die, die…hij, ik heb dat nodig…hij..hij doet niets met mij!!’’

‘’WAT?? Zo een mooie vrouw,’’ zijn lul schokte omhoog.

Hij hing het kastje op en borg de Tarzan weer op. ‘’Jij bent een mooie verleidelijke vrouw,’’ zei hij. Zijn handen lagen op haar schouders en zijn lippen drukte hij op haar mond. Ze beantwoorde het, door haar tong in zijn mond…..en haar warme lijf tegen het zijne te drukken.

Ze voelde gelijk dat hij een flinke harde pik had en alle grenzen werden nu gesloopt! Ze was zo geil… zo geil, het kon haar niets meer schelen.

Ze verlangde naar stomende hete seks, een harde lul die diep in haar lijfje geboord zou worden. De handen van Rachid beroerde haar borsten…hij kneed het stevige vlees. ‘’Ik wil je!’’ Gromde hij.

Bouchra gooide, haar badjasje van zich af.

Hij zag nu haar glad geschoren kutje…met de gesloten lipjes…Jezus ze schoor zich glad? Dat had hij ook niet verwacht.

Bouchra taste in zijn kruis, naar zijn enorme bobbel, ‘’mmmmm…is dat echt?’’

‘’Ja, zeker dat is echt, puur natuur!’’ Sprak hij hees, van opkomende geilheid.

Ze begon zijn riem los te maken, daarna het knoopje en ze ritste behendig de broek open, de broek zakte langzaam naar beneden, snel trok ze ook zijn slip naar beneden. Gretig greep ze de trillende en behoorlijk grote harde pik stevig beet, ‘’mmmmmm..jeetje, wat is die lekker groot!’’ Kirde ze, met een geil stemmetje.

Hij zag het geil bij haar over de dijen lopen, ze was zo geil als boter en hard toe aan een dikke lul. Zijn pik deed gewoon zeer, het was alweer heel lang geleden dat er een vrouwenhand aan zijn harde lul had gezeten.

‘’Je..je moet mij neuken!!!’’

‘’Kan me niet schelen dat ik getrouwd ben. Ik heb ook recht op seks…mmmmmmm deze pik wil ik in mij voelen!’’ En ze begon hem zachtjes af te trekken.

Hij kreunde het voorvocht lekte hem al uit zijn buis, lekker neuken met de buurvrouw dat was nu het enigste waar hij aan dacht! Dat haar man een loser eerste klas was, dat was zijn probleem niet. Hij wilde dat hete wijf aan zijn lul vast steken.

Bouchra schurkte zijn harde pik langs haar natte gleufje, ‘’mmmmmmm..nu wil ik..NU, ik wil nu… niemand hoeft dat te weten!’’

Ze hield stevig zijn lul vast en trok hem de badkamer uit.

Hij schopte de broek van zich af en ze leide hem naar de slaapkamer.

Bouchra ging op het bed liggen. Ze keek hem geil aan, terwijl ze nu een paar vingers in haar hunkerende kutje porkte…

‘’Ooohhh ja, mmmmmm hier moet die…..lekkere pik in komen..ooooohhhh!’’ Rachid klom op het bed en nam plaats tussen haar benen, zijn harde lul vond uit zichzelf, dat natte hunkerende iets open staande kutje en gleed met een grom naar binnen, ‘’ Aaaggwww!’’ Zijn mond sabbelde op een harde tepel, van haar nog stevige staande tieten. Hij drukte zijn schacht er tot aan de wortel in en begon toen snoei hard te stoten.

Ze wilde het hard en kon het hard krijgen. Hij hoorde het geile wijf kreunen. Ze kronkelde onder hem, om zoveel mogelijk de pik overal in haar kutje te voelen.

Bilal was zich op school steeds slechter gaan voelen.

Hij stak zijn hand op, ‘’Meester mag ik naar huis, ik voel me steeds slechter,’’

‘’Moet er nog iemand met je meefietsen,’’ vroeg de leraar.

‘’Nee dat hoeft niet, de frisse lucht zal mij al wel goed doen!’’ Bilal was al blij dat hij op de fiets zat en gretig zoog hij de frisse lucht op.

Hij zette zijn fiets in de schuur, liep door de tuin naar de achterdeur. Zijn moeder was niet beneden. Hij liep de trap op en hoorde het bed ritmisch kraken. Het kwam uit de slaapkamer va zijn ouders. Hij hoorde gekreun?

He? Zouden zijn vader en moeder nu neuken? Was hij daarvoor speciaal van zijn werk gekomen, dat verklaarde dan ook dat hij ze nooit hoorde! Slim hoor….Ze deden het als hij op school was. Zachtjes liep hij langs de slaapkamer.

Hij gunde het zijn ouders wel, dat ze dachten alleen te zijn.

‘’Ooohhhhh…mmmmmm ooohhhhhh hh..harder mmmmmm,’’ dat was zijn moeder, die hij hoorde. Ze was lekker bezig! Was echt wel een geil wijf…maar dat zeg je natuurlijk niet van je moeder. Ookal zou hij haar wel doen

‘’Je kan ,m hard krijgen, slet!’’

Bilal in zijn loop. Die mannenstem was niet zijn vader?

‘’Rachid ooooooo rachid OOOHHH NEUK JE GEILE TEEFJE…MMMM..AAAGGHH!’’ Verdomme dat was de buurman. De slaapkamer deur was niet geheel gesloten. Bilal gaf de deur een klein zetje en het ging net voldoende open.

Hij zag de kont van de buurman wild op en neer gaan. De pik van de buurman gleed in hoog tempo diep in zijn moeder. Zijn moeder kreunde en gilde…schreeuwde en kirde als een loopse snol. Zou Allah dit nu ook zien, bedacht bilal opeens. Hij moest zachtjes lachen om zijn gedachten.

Hij zag zijn moeder onder de man mee bewegen, ze ving zijn harde stoten op, ‘’mmmmm ik ik ga komen..ooohhh ..ss..spuit me vol mmmmm..ooohhh!’’

Hij zag zijn moeder wild schokken en Rachid leegde even later met een enorme oerbrul, ‘’aaaaghhhhh aaaaghhhhh……aagghhhhh,’’ zijn volle zak, pulserend leeg en schoot de sperma diep in haar.

Bilal had genoeg gezien, ze kwamen klaar.

Hij ging dus maar gauw naar zijn eigen kamer.

Hij hoorde ze een halfuur later de trap af gaan. Zelf had hij door dit alles een enorme erectie gekregen en begon wild aan zijn harde lul te sjorren.

Beneden wisten de twee even niet wat ze zeggen moesten.

Bouchra voelde zich schuldig……ze had haar man bedonderd.

Rachid kuste haar op het voorhoofd en verliet het huis, dit was immers zijn probleem niet. Ondertussen zat Bilal zich af te treken op wat zijn moeder nu deed

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Moeder Krijgt Niet Wat Ze Wilt - 2


Zoek naar meer verhalen van Mocrostory...
Opwindend.Net op Facebook Deel dit verhaal op Twitter
Lees Reacties (3)
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter

Copyright 2000 - 2017 Opwindend.Net