Opwindend.Net
Datum: 11-10-2017
Stemmen: 83x
Cijfer: 8.6
Gelezen: 17329x
Lengte: Lang
Moeder Krijgt Niet Wat Ze Wilt - 2
Door Mocrostory - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Moeder Krijgt Niet Wat Ze Wilt - 1

Even later plofte Bilal neer op zinn bed en begon zichzelf weer zachtjes af te trekken op zijn moeders dikke reet. Hij kwam bijna klaar toen hij een stem vanuit de deur opening hoorde zeggen:
“Oooh! Sorry! Sorry jongen!”
Bouchra had haar zoon betrapt met aftrekken en bleef bevroren staan in de deuropening.
“, ik hoorde u niet aankomen moeder!” zei hij, en deed snel alles omhoog. Hij zag nog steeds de beelden voor zich van wat hij net gezien had.
Moest hij nu dit wat hij gezien had aan zijn vader vertellen? Beter maar van niet! Zou dit toevallig de eerste keer zijn of deden ze dit al vaker? Erg lekker voelde hij zich nog niet, maar hij stond toch maar op en liep de trap af.
‘’He? Ben je al thuis,’’ riep zijn moeder.
‘’Ja, ik voelde mij niet goed, ik denk dat ik de griep heb!’’
‘’H…Hoe…ll..lang ben je al thuis?’’ Vroeg ze nu, stotterend.
‘’Mam, ik heb jullie kunnen horen en gezien!’’
Bouchra begon te trillen, verdorie dat hij net nu eerder was thuis gekomen, ze vroeg hem verder nog niets.

Mounir kwam thuis.
Ze had de tafel al gedekt, dat wilde hij zo. Hij wilde gelijk aan tafel kunnen en daar zorgde ze ook maar voor.
Bilal schepte maar een klein beetje eten op, want hij voelde zich nog steeds niet erg lekker.
Bouchra keek steeds naar haar zoon, ze was bang dat hij zou vertellen wat hij gehoord en gezien had.
‘’Hoe was je dag!’’ Vroeg Mounir
‘’Och, zoals altijd….saai!’’ En ze keek naar Bilal. Die keek haar met een gemeen lachje aan.

Bilal bleef ruim een week thuis en was nu weer zover opgeknapt, dat hij weer naar school ging. Er was dus niets gebeurd, helemaal niets….dus kunnen wij dat ook gewoon overslaan.

Het duurde slechts drie minuten, toen stond Rachid aan de deur. ‘’Ik ben zo geil! Ik heb net zolang gewacht tot ze niet meer thuis zijn!’’
‘’Heb al die tijd aan jou gedacht!’’ Met een knoepert van een harde lul….Hij stapte naar binnen en greep haar gelijk tussen de dijen.
‘’Het…het is beter dat we het nu niet meer doen,’’ zei ze, met een iel stemmetje, wat de overtuiging kracht geheel miste.
Ze vertelde het maar niet, dat haar zoon hen bezig had gezien.
‘’Ik ben zo geil, ik moet je neuken!!’’ Zei hij, grommend. Ze voelde zijn harde lul tegen haar lichaam drukken.
Ze wilde ook wel, ‘’ik ben zo bang dat wij betrapt worden!’’
‘’Gewoon de deuren van binnen afsluiten. Dan moeten ze aanbellen en heb ik tijd genoeg om mij aan te kleden en om achter via het balkon te verdwijnen!’’

Bouchra voelde haar sappen uit haar kut lopen.
Ze had een harde dikke pik echt nodig, om niet helemaal gek te worden. Ze was blij dat haar zoon het er de hele week niet over had gehad. Dat Bilal beelden elke nacht in zijn hoofd voorbij liet komen en daar door enorme erecties produceerde. Zijn pik was kei en keihard en nog nooit zo dik en groot geweest.
Hij moest zich telkens handmatig bevredigen en deed dat met een foto van zijn moeder in zijn hand. Met zijn linkerhand omvatte hij zijn harde snikkel. hij kwam telkens diep grommend klaar en spoot een enorme hoeveelheid sperma in de wc pot.
Zijn hele zak werd leeg getrokken!

Als ze het maar een keer had gedaan, kon hij haar wel vergeven. Zand erover, maar hoe kon je dat nu nagaan? Of zich dat al niet wekelijks had afgespeeld.
Alleen als hij zijn moeder weer betrapte, wist hij zeker dat ze een geile teef was, bij het hoerige af en dan zou hij dat ook gewoon in haar geile smoel zeggen, daar kon ze op rekenen.
Hij kreeg een idee in zijn hoofd…
Bouchra had juist bewust, omdat ze natuurlijk altijd betrapt kon worden. Het advies van Rachid opgevolgd en zowel bij de achter en voordeur de dubbele schuiven gesloten.

Snel liepen ze de trap op.
Bouchra wist niet hoe snel ze zich uit moest kleden, ook Rachid trok alles maar gelijk uit. Zijn harde lul sprak boekdelen, het voorvocht parelde al op de glimmende eikel.
Rachid duwde haar op bed en hij kroop over haar heen en zette snel zijn harde pik op haar natte gleuf. Grommend perste hij zijn pik naar binnen en begon in hoog tempo zijn lul die in haar lijf naar binnen te stoten. Op de kamer van Bilal sprong automatisch een opname apparaatje aan, het rode led lampje knipperde als bewijs dat er ergens wat werd opgenomen.
De opname startte vanzelf, op het moment dat de slaapkamer deur van zijn ouders geopend werd, natuurlijk ook als ze alleen maar wat op haalde of zichzelf bevredigde. Een mini cameraatje was weggewerkt in de lamp die boven het bed hing.
Bouchra kreunde.
Ze had de hele week al naar zijn harde lul gesnakt. Ze wist en ze hoopte ook, dat hij haar nu vaker kwam neuken. Ze voelde zich niet echt schuldig. Haar man verwaarloosde haar immers op seks gebied.
Rachid pompte zijn schacht hard en diep in haar strakke, weinig gebruikte kutje.
‘’Mmmmmm..jaaa..oohhhh..oohhhh Rachid oohhhhh ..kk..kom op vent..harder mmmmm….ooohhh!’’ Genadeloos werd ook het geluid opgenomen, de techniek van tegenwoordig.

Rachid beet in haar tieten.
Hij ging er helemaal voor….wat een geile slet was dit! Waarom was zij juist met die droogkloot getrouwd en hij weer met dat ijskonijn, die hij gelukkig kwijt was.
Hij voelde haar onder zich kronkelen en ze gebruikte haar heupen om zijn stoten op te vangen, zodat zijn pik nog dieper naar binnen drong.
Zij kreunde luid en kirde en schreeuwde, wat een geil wijf!
Hij voelde haar nagels over zijn rug krassen, op het moment dat ze klaar kwam, ‘’oooohhh huh..huh ooohhhhhhhhhh!’’ Hij hield zijn pik diep in haar en spoot grommend zijn kloten leeg.
De stoom sloeg er van af, zo heftig kwamen beiden klaar.
Bouchra was nog zo geil en begon aan zijn pik te zuigen…..ze had zin om zijn verse sperma te slikken. Feilloos werd dat opgenomen, dat de pik diep, zeer diep in haar mond verdween en zelfs de slik bewegingen kwamen goed in beeld.
‘’Rachid mmmm, ik wil nog een keer…ooohh ben zo geil Lenhar sijtan!’’ De pik van Rachid was nog niet echt slap, ook al had hij al twee keer gespoten.

Hij liet haar op de knieën voor het bed liggen en duwde haar geile kop in het matras.
Bouchra dacht nu, dat ze in doggy style genomen zou worden. Ze voelde zijn dikke lul echter tegen haar sterretje drukken.
‘’He? nee niet daar, dat heb ik nog n…….oeff ooohhhhh ppfffff!’’ Hij ging gewoon zijn gang en perste zijn lul haar kontje in. Bouchra voelde gewoon zijn dikke pik haar kontje binnen dringen, nu werd ze hier dus ook ontmaagd, ‘’Pppfffff ppfff..oefff oooohh Lenher Shaitan me kont..au..ai oohhhh!’’ De sluitspier werd met wat stevige druk gepasseerd en de lul schoot naar binnen. Ze voelde zijn ballen tegen haar kontje persen.
Hij zat er helemaal in.
Nu werd ze daar met zeer diepe halen genomen, grommend werkte hij zijn harde paal in en uit haar reet, ze zou het krijgen ook! Die geile slet! Woest bleef hij zeker een kwartier zijn lul in haar kontje stoten. Grommend produceerde hij nog een klein beetje sperma, dat van diep uit zijn tenen leek te komen.
‘’Overmorgen weer?’’ Vroeg hij.
‘’Ja, graag….die lekkere pik van jou.’’ Snel kleed hij zich aan en verliet het huis.
Bouchra trok de gordijnen los en zette een raam open, om de zinderende geile neuklucht, die er in de slaapkamer hing te laten verdwijnen. Tevreden gesteld liep ze naar beneden. Ze liep wat moeilijker, door die enorme harde beurt in haar kontje.

Ze deed nog wat in het huis en toen kwam bilal ook alweer terug van school en begon ze maar met het eten klaar te maken. Mounir kwam ook thuis en hij kon gelijk aanschuiven voor het diner…..zoals gewoonlijk.
Ze bespraken de gebeurtenissen van de afgelopen dag.
Bouchra was daar zoals gewoonlijk snel klaar mee, het was een saaie dag geweest.

Bilal ging na het eten snel naar boven.
Hij zag het rode lampje knipperen en schakelde dat uit. Hij moest een heel stuk terug draaien, ze was op de slaapkamer geweest, dat was al wel duidelijk maar kon ook gewoon zijn om wat op te halen?
Bilal drukte nieuwsgierig en zenuwachtig op de start en zag al snel dat hij beet had. Zijn moeder en Rachid kleedde zich snel uit. Naarmate de wilde neukpartij duurde, groeide zijn pik naar ongekende grote en dikte.
Zijn moeder liet zich zelfs in haar kont ontmaagden. God nog aan toe, wat een geile slet..was het. Hij hoorde ook dat ze overmorgen weer afspraken…..nou hij zou dan wel voor een verrassing zorgen!

De volgende dag verliep saai, echt saai nu, want ze moest nog een dag braaf zijn. Ze was al wel geil, maar kon van de Tarzan af blijven.
Bilal kwam thuis en even later kwam zijn vader ook thuis. Het eten stond op tafel……, ‘’gaap…’’ Ze namen de dag door, bla bla bla bla.

Bilal ging de opnames nog een keer bekijken en trok zich daarna wild af.
Hij was vastbesloten, dat zijn moeder hem de kneepjes van de seks zou moeten bij brengen.

Een dag later.
Het zonnetje straalde en Mounir ging naar zijn werk.
Bilal ging wat later ook naar school, althans dat meende zijn moeder.
Bouchra ging naar boven en intussen sloop Bil weer naar binnen. Hij verstopte zich in de kast. Bouchra kwam even later in een sexy outfit de trap weer af, omdat ze wist dat Rachid zo dadelijk zou komen.
Ze voorzag eerst de achterdeur van de schuiven, zodat ze niet via de achteringang verrast kon worden. De bel ging, snel haastte ze zich de gang op en deed open.
Rachid zijn ogen rolde bijna uit de kassen. Ze had haar geile lijfje in een super geil pakje gehuld.
Bilal maakte van dat moment gebruik om de trap op te sluipen en hij bleef op zijn kamer.

Rachidzat al op de gang aan Bouchra tieten te pulken, die enorm groot leken, doordat ze in een halve beugel Bh lagen.
Ze zag er hoerig uit en zijn pik klopte als een bezetene. Voordat ze naar boven gingen schoof Bouchra de schuiven op de voordeur, in de slaapkamer aangekomen trok hij snel zijn broek uit. De slip had hij al thuis gelaten. Zijn harde lul was blij dat ie de vrijheid kreeg.

Bouchra had onder het doorzichtige niemendalletje geen slipje aan en staande werd ze door zij harde pik gepenetreerd. ‘’Oooohh ja, mmmmmm..lekker…ooohhh neem je geile hoertje..oooohhhh!’’ Woest stotend werd ze tegen de muur genomen.
Bilal kon haar horen kreunen.
‘’Misschien ga ik wel scheiden, lijkt jou dat wat?’’
‘’Je moet het niet overhaasten lieverd, wij kunnen zo vaak neuken als jij wil, toch?’’ Hoe kwam ze daar zo opeens op? Terwijl hij zijn pik tot aan de ballen in dat hoerige lichaam aan het pompen was.
Bouchra voelde een lichte teleurstelling, maar veel tijd om daar verder over na te denken had ze niet. Ze voelde haar lichaam vol stromen met geile gevoelens….haar eerste orgasme die dag stond op uitbreken, ‘’ooohhh ja..ooohhhhh ggg….mmmmmm, harder Na'm oohh!’’
Hij voelde dat zijn lul afgemolken werd door haar knijpende kut en haar geil perste zich langs de hard in haar stotende pik naar buiten.

Hijwilde nog niet klaar komen en liet zijn pik uit haar gleufje glijden. Hij leidde haar naar het bed en duwde haar er op, ‘’spreid je benen,’’ zei hij.
Haar kut lippen waren flink gezwollen en de kut stond ver open, ze schokte nog na van haar eerste orgasme, hij zag haar geil eruit kabbelen…
Rachid knielde en bracht zijn tong naar haar lekkende grotje, het heerlijke geil mocht niet verloren gaan. Hij perste zijn tong naar binnen om het kostelijke goedje uit haar kut te lebberen.
Bouchra hield zijn hoofd vast en begon alweer te kreunen.

Bilal zat nu rechtstreeks mee te kijken, met zijn harde lul in de hand. De beelden die hij nu voorbij zag vliegen logen er niet om.
Zijn moeder leek wel een echte hoer zoals ze er bij liep.
Hij sabbelde het geil uit haar kutje en beet zachtjes in haar klit, iedere keer als hij dat deed veerde ze op. Toen hij voldoende van het geile vocht naar binnen had gekregen en zij haar tweede orgasme door haar lijf voelde razen, schoof hij zijn harde pik weer in haar kut. Wat ze met een dankbare kreun ontving.
Weer begon hij haar diep te nemen en uiteindelijk kwamen ze samen klaar en spoot hij haar kut vol met zijn sperma.
Ze kletsten nog wat na en spraken af voor de Maandag.
Bouchra liep met hem mee naar beneden, ze kusten elkaar nog even en ze meende haar eigen geil te proeven. Ze opende de deur voor hem en sloot ,m weer en holde naar boven. De geile zweet en neuk lucht in de slaapkamer moest zo gauw mogelijk niet meer te ruiken zijn.

Ze wilde net het raam open zetten, toen de slaapkamer deur open ging. Verbaasd draaide ze zich om, ‘’hoe kom jij binnen?’’
‘’Ben niet eens weg geweest mam!’’ Kreeg ze, te horen. ‘’En ik heb weer gezien wat jullie deden!’’
‘’Hoe kan dat nou? Ik heb je vanmorgen weg zien gaan?’’
‘’Nou, je ziet toch dat ik er ben,’’ en hij wees naar de kleine camera die in de lampenkap verborgen zat.
‘’Ben jij nou helemaal gek geworden!’’ Mopperde Ze.
‘’Zou maar niet al te hoog van de toren blazen, geile slet dat jij er bent!’’
‘’Zeg! Wil jij mij niet zo aanspreken!’’
‘’Je bent een geile teef mama, een hoer ben jij!!’’
Ze reageerde hier niet op en het bleef even stil….

Bilal kneep haar in een van haar tieten. ‘’Wil je dat niet doen
?’’ Zei ze, met een piep stemmetje.
‘’Als je niet wilt dat papa dit te horen en te zien krijgt, zal je toch wat moeten doen!’’
Ze keek hem ongelovig aan.
Haar zoon was van plan haar te verraden. ‘’Wat…wwat wil je van me?’’ hakkelde ze.
Ze wist best, dat als hij het zou vertellen, dat het huis dan te klein was.
‘’Jij gaat mij alles leren over seks!’’
‘’H…hh..hoe bedoel je dat?’’
‘’Ik wil jou neuken en jij gaat mij pijpen…sletje!’’
Ze was nu helemaal volkomen uit haar doen, haar zoon noemde haar een slet en een hoer en kondigde aan haar te willen neuken.
‘’Dat kan je niet menen jongen! Ik ben je moeder?’’ Probeerde ze nog, ook al had ze het idee dat zijn eis al vaststond.
‘’Jij bent nu MIJN geile teefje!’’ Hoorde ze, uit zijn mond komen.
Hij maakte zijn riem los en ritste zijn broek open, doodkalm trok hij zijn broek en slip tegelijk uit.
Ze zag een best flinke harde pik staan…..die had heel wat meer dan zijn vader.

‘’Pijpen!’’ Hoorde ze.
twijfelde, maar Bilal trok haar aan de arm naar zich toe, ‘’knielen sletje en heel diep pijpen!’‘
‘’Papa krijgt vanavond de films te zien, als je nu niet direct doet wat ik zeg!’’
Ze schrok van de toonzetting en zakte snel door haar knieën, even keek ze hem vertwijfeld nog aan, maar de dikke pik trilde van opperste lust voor haar mond.
‘’Pijpen… HOER en een beetje diep graag!’’
Bouchra pakte zijn keiharde lul.
Bilal kreunde, de hand van zijn moeder om zijn harde lul en wat er nog meer komen ging maakte hem gek van geilheid. Ze likte voorzichtig het voorvocht van zijn strakgespannen glimmende eikel. Haar zoon had best een lekkere dikke pik, maar dat ging ze hem niet vertellen, want dan zou ze nog verder in de problemen komen.
Ze zoog aan zijn eikel en liet het langzaam naar binnen komen.

Hij pakte haar bij haar hoofd en begon zijn paal naar binnen te stoten.
Bouchra liet ,m er eerst uit glippen, ‘’hee, wel rustig aan, He!’’
‘’Bek houden geile snol, handen weg en diep heel erg diep toelaten!’’ Zijn pik werd nu hard en diep in haar mond gebracht en met diepe stoten penetreerde hij haar keel. Dit hoefde hij dus duidelijk niet te leren.
Ze had er moeite mee, dat het haar zoon was, die nu zijn pik tot in haar keel ramde en ze voelde zijn volle ballen tegen haar kin geperst worden….bij elke zeer diepe stoot.
Ze werd als een goedkope hoer behandeld.
‘’Aaagghhh..lekker mam..mmmmmm aaghhhh,’’ kreunde hij.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Moeder Krijgt Niet Wat Ze Wilt - 3


Zoek naar meer verhalen van Mocrostory...
Opwindend.Net op Facebook Deel dit verhaal op Twitter
Lees Reacties (1)
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter

Copyright 2000 - 2017 Opwindend.Net