Opwindend.Net
Datum: 05-12-2017
Stemmen: 14x
Cijfer: 5.7
Gelezen: 5334x
Lengte: Kort
Weekendje Weg - 2
Door Topkoppel - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Weekendje Weg - 1

In ons vorige verhaal konden jullie het eerste deel lezen van ons weekendje weg. Dag 1 van het weekend begon goed met stevige seks en een geweldige pijpbeurt van Yade.

Na deze geweldige pijpbeurt gingen Yade en Tyler ontbijten. Alle 3 de andere koppels waren al aan het ontbijten. Tyler en Yade gingen zich erbij zetten en begonnen te smullen van de ontbijtkoeken. Tijdens het ontbijt werd het verloop van de dag besproken. Er werd beslist dat iedereen ging gaan zwemmen en daarna nog wat spelletjes spelen in het huisje. Na het ontbijt ging iedereen zijn zwemzak maken en sommige trokken hun zwemkledij al aan. Yade ging naar haar kamer en wou ook haar zwemkledij aandoen. Tyler was haar gevolgd en belette haar om haar zwemkledij aan te doen. Yade vroeg wat ze dan wel moest doen. Tyler vertelde haar dat ze haar kleren moest uitdoen en op handen en knieŽn op het bed moest gaan zitten. Toen ze op handen en voeten zat nam Tyler haar handen vast en deed ze op haar rug. Vervolgens nam hij haar handboeien en bond haar handen vast op haar rug. Yade lag nu met haar gezicht steunend op het bed. Tyler nam de grote buttplug van 4 cm diameter. Hij deed er glijmiddel op en zette hem vervolgens tegen haar kontje. Ondertussen had tyler zijn broek los gedaan en zette zijn lul tegen haar kutje. Hij duwde voorzichtig de plug tegen haar kontje. De plug gleed langzaam naar binnen. Zodra de breedste kant binnen zat, gleed de plug vlot op zijn plaats. Yade schudde met haar kontje en moest even wennen aan het volle gevoel. Tegelijkertijd duwde hij zijn lul in haar kutje zodat ze weer goed gevuld was. De plug zat er nu volledig in en bleef mooi op zijn plaats zitten. Tyler duwde zijn lul dieper en dieper in Yade haar kutje. Yade wou opnieuw beginnen kreunen maar werd de mond gesnoerd. Tyler begon sneller en sneller in en uit haar kutje te beuken. Tyler voelde dat hij bijna klaar ging komen. Op de achtergrond hoorden ze iemand roepen 'We gaan bijna vertrekken'. Op dat moment spoot Tyler zijn zaad in Yade haar kutje. Hij haalde zijn lul er uit en zag zijn zaad naar buiten stromen. Hij deed de handboeien los en maakte zich klaar om te vertrekken. De buttplug liet hij in haar kontje zitten. Yade wou haar lingerie aandoen maar Tyler hield haar tegen. Ze moest zonder slipje naar het zwembad. Ze trok haar jeansbroek aan en vervolgens haar bh en trui. Ze stopten vlug hun zwemkledij in een rugzak en gingen de kamer uit. Iedereen was nu klaar om te vertrekken naar het zwembad.

Onderweg naar het zwembad voelde Yade de plug wiebelen bij elke stap. Het was best een spannend idee dat Yade haar kontje gevuld was met een grote prinses plug. Diamonds are a girls best friend, right? Aangekomen in het zwembad, ging ieder koppel samen in een kleedhokje. Omdat Tyler en Yade als enigen hun zwemkledij nog niet aanhadden duurde het omkleden sowieso langer. Ze maken gebruik van deze situatie. In de afspraken staat dat Yade moet pijpen voor het zwemmen. Zo gezegd, zo gedaan gaat ze op haar hurken en neemt ze Tyler zijn lul tussen haar lippen. Ze kust zijn eikel en likt de schacht over de hele lengte. Ze neemt hem volledig in haar mond en begint er gretig op te zuigen. Ze zuigt hem stevig in haar mond en kneedt ondertussen zijn ballen. Ze voelt dat Tyler het moeilijk krijgt en hij spuit zonder waarschuwing zijn warme zaad in haar keel. Yade slikt alles door en staat recht. Ze vraagt wat er gaat gebeuren met de plug. Tyler zegt dat deze uit mag om te zwemmen dus Yade bukt zicht voorover en Tyler haalt de plug uit haar kontje. Hij stopt deze weg en ze gaan op zoek naar de rest. Ze hebben veel plezier en gaan met de groep van elke glijbaan, door elke buis en zijn verzot op de wildwaterbaan. Na enkele uren waterpret krijgen Yade en de andere vrouwen het koud en willen terug naar het huisje. Yade zoekt een douche hokje en Tyler haalt de zeep en de handdoeken.

Wat er verder gebeurt lezen jullie in her vervolg. Suggesties zijn steeds welkom.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Weekendje Weg - 3


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Opwindend.Net op Facebook Deel dit verhaal op Twitter
Lees Reacties (0)
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter

Copyright 2000 - 2017 Opwindend.Net