Opwindend.Net
Datum: 09-08-2017
Stemmen: 42x
Cijfer: 6.5
Gelezen: 6001x
Lengte: Kort
Timo En Kevin Kinky
Door Timo - Zoek naar meer...

Ik ben een 20 jarige jonge man genaamd Timo. Dit verhaal is waargebeurd dus geen fantasie.

Al van zo lang ik me kan herinneren heb ik een fetisj voor rubber en latex. Over seks etc. ben ik tov. mijn ouders altijd zeer open geweest, ze hebben namelijk een succesvolle seksshop met bijhorende kamers die verhuurd worden. Seksspeeltjes heb ik al rijkelijk kunnen uittesten maar mijn ultieme fetisj niet.

Op mijn 20 jarige leeftijd leerde ik mijn vriend kennen, genaamd Kevin, waarmee ik de dag van vandaag nog steeds met samen ben. Alles verliep goed behalve 1 ding, de seks. We hadden wel vaak seks maar de kwaliteit was zeer slecht. Op een dag vertelde Kevin mij dat hij iets anders wou proberen in de seks. Hij vertelde me dat hij altijd naar kinky porno keek toen we nog niet samen waren. Ik reageerde met blijdschap dat ik dit ook deed. Ik vertelde hem ook over mijn fetisj. Kevin stond er open voor en wou het proberen. We kochten op het internet allebei een 'latex catsuit', een pak gemaakt van rubber dat het volledige lichaam bedekt. We moesten het wel op internet doen omdat mijn ouders zo een dingen niet in de seksshop verkochten. We beslisten om het de eerste keer uit te testen terwijl men ouders op vakantie waren. Kevin kwam met het idee om het om het in de seksshop uit te proberen omdat we dan ook wat seksspeeltjes konden gebruiken die niet verkocht geraakten of einde reeks waren.

Mijn ouders waren eindelijk op reis dus konden we het uitproberen. We deden allebei ons pak aan en waren bloedgeil. Kevin was altijd dominanter ingesteld dan mij. Hij begon me direct te neuken. Hij had me nog nooit zo stevig en hard geneukt voordien. Het was onze beste keer ooit. Toen we gedaan hadden wou Kevin meer controle over mij. Hij zag een buttplug liggen en stak deze in mij ook zag hij een slot liggen in de shop en deed de rits van men pak op slot. Zelf hield Kevin z'n pak ook aan, hij wou gewoon de controle over mij en dat wond me enorm op. We beslisten om onze normale kleren erboven aan te doen en terug naar huis te gaan. Niemand kon zien wat we onder onze kleren aan hadden alleen aan onze handen kon men het zien.

Eens thuis bij mij gekomen was Kevin opnieuw geil. Hij wou me niet neuken maar hij wou dat ik hem pijpte tot hij klaarkwam. Het was een mooie dag dus we deden het in de tuin, niemand kon ons toch zien. Daarna deed Kevin zijn pak uit omdat hij het zweten erin niet meer aangenaam en geil vond. Ik kon het niet uit doen maar ik wou het ook niet uit doen, ik was botergeil.

Die avond wou Kevin mij neuken, ik was zeer blij want ik zat al uren met een stijven en dan kon die buttplug er eindelijk uit. Maar we hadden 1 probleem. Kevin was de sleutel van het slot die op de rits stond vergeten in de shop. We moesten er dus opnieuw om dus ik deed terug normale kleren boven men pak aan.

Toen we opnieuw in de shop aankwamen verwijderde hij de buttplug. We beslisten om in 1 van de kamers te neuken en te overnachten zodat we niet opnieuw naar huis moesten gaan. We kozen de 'bondage room'. Algauw bond Kevin me vast en begon me zeer hard en wat agressief te neuken. Daarna pijpte hij me tegen dat ik klaarkwam. Een orgasme dat ik in jaren niet meer gehad heb, zo goed was het. Daarna kon ik het pak uit doen van Kevin en gingen we slapen.

Tot op de dag van vandaag hebben we nog steeds wat extremere seks. Mijn ouders weten het en verschieten er dus niet van als ze rubber van onder men kleren zien komen. Ik hoop dat u genoten heeft van dit waargebeurd verhaal. Reacties zijn altijd welkom.


Zoek naar meer verhalen van Timo...
Opwindend.Net op Facebook Deel dit verhaal op Twitter
Lees Reacties (1)
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter

Copyright 2000 - 2017 Opwindend.Net