Opwindend.Net
Datum: 12-01-2018
Stemmen: 26x
Cijfer: 7.4
Gelezen: 3943x
Lengte: Kort
Nieuw In De Sportschool - 6
Door Adidasboy - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Nieuw In De Sportschool - 5

Het is bijna een jaar geleden dat ik schreef over mijn ontmoeting met Jerry in de sportschool. Een tijd later bracht hij Danny mee en maakten we kennis met elkaar. Hoe we het gehad hebben kun je lezen in de serie die in overleg met beide jongens is gemaakt. De vraag bij ons is of er nog volgers zijn die willen weten hoe het verder ging. In korte lijn komt hier een een verslagje:

Het was een bijzondere ervaring om met z'n drieŽn te vrijen en elkaar beter te leren kennen. Jerry vond het goed dat Danny wat meer bij ons over de vloer zou komen en zich thuis zou voelen met gelijk gestemde jongens. De enige schroom die Danny had was dat Jerry en ik al een relatie hadden. Hij was een beetje bang dat hij er een beetje bij zou hangen. Dat was niet het geval. Tijdens ons eerste strelende trio had ik al gevoeld dat Danny aardig potentie in zijn broekje had en dat was ik niet vergeten.

Beide jongens hebben ongeveer dezelfde lichaamsbouw. Het grotere verschil zit in de erectie van Danny: zijn eikel heeft een duidelijk steviger kraag waar het voorgevormde condoom dan ook uitstekend over past. Jerry's eikel loopt wat geleidelijker over in de lengte van zijn erectie.

Een ander punt is het duidelijker verschil dat ik voel als Danny mij penetreert. Die steviger kraag is duidelijk voelbaar als hij lekker op en neer pompt. Ook merk ik wat verschil in het tempo als hij een stijve krijgt. Als ik zachtjes over zijn broekje streel voel ik het kloppen wat sneller gaan dan bij Jerry. Erg is dat niet natuurlijk; het gaat om het fijne gevoel dat het geeft.

Jerry is een studie gaan doen waardoor hij alleen in het weekend thuis is, Danny woont nog wel thuis, maar is mij komen vergezellen. Met goedkeuring van Jerry heb ik hem ontmaagd en is ondertussen aardig ervaren geworden. De sportschool wordt door ons zelden meer bezocht, maar we hebben wel de fijne intimiteit met onze glanzende sportbroekjes. Vrijdagavond hebben we vaak een gezellig triootje. De titel "Nieuw in de sportschool" past dus eigenlijk niet meer. Wie weet weten lezers een goed alternatief.

Bij voldoende belangstelling zullen we weer eens van ons laten horen!

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Nieuw In De Sportschool - 7


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter

Copyright 2000 - 2017 Opwindend.Net