Opwindend.Net
Datum: 07-12-2016
Stemmen: 35x
Cijfer: 5.9
Gelezen: 9307x
Lengte: Kort
In De Kleedkamer
Door Haloolah - Zoek naar meer...

Homo

Mijn eerste verhaal, ik hoop een beetje leuk om te lezen.

Ik ben Pepijn. Slank, een klein beetje gespierd en 1,76. Ik werd wakker. Ik keek op de klok. Whaat?? Het was al 10:00! Ik had om 10:30 afgesproken om met Sem naar het zwembad te fietsen. Ik rende naar de badkamer, gauw even pissen en snel kleding aandoen. Even eten en niet veel later zat ik op de fiets.

Het was een beetje fris buiten. Snel fietsten we naar het zwembad. Er was ene lange rij voor de kaartjes. Er waren heel veel mensen die in de morgen op zaterdag baantjes gingen trekken. We wilden wel gaan zwemmmen, het duurde al heel lang dus besloten we om samen in een hokje te gaan. Nou we zien elkaar wel vaker naakt, dus geen probleem. We kleden ons uit en deden onze zwembroek aan. Omdat het zo krap was hadden we een paar keer elkaar kont aangestoten.

Het zwemmen was leuk. We gingen vaak van de vele glijbanen die er waren. Het leukste was om met z'n tweeŽn tegelijk te gaan. Dus dat deden we ook. Ik keek vaak naar het lichaam van Sem. Hij was erg mooi, ook slank hij had een sixpack en een behoorlijk grote lul.

We bleven lang zwemen, hadden nog een patatje gehaald en we gingen weer door. Na ene tijdje hadden we er genoeg van. We liepen naar de douches. Sem ging alvast douchen terwijl ik de handdoeken en shampoo ging pakken. Ik stelde voor om voor de lol in de groepskleedkamer te gaan. En dat vond Sem wel oke.

We liepen naar de kleedkamer en kleden ons uit. Ik vond z'n pik echt heel mooi. Ik was mezelf aan het afdrogen toen ik een stijve kreeg. En dat zag hij. En hij kreeg het ook. En zo stonden we daar allebei met een stijve in een kleedkamer waar elk moment iemand binnen kon komen lopen. Hij zei " Vind je me lekker?" "Ja" zei ik. Hij vroeg of ik hem wilde aftrekken en dat wilde ik wel! Ik pakte zijn heerlijke lul vast en begon hem te rukken. Hij deed het ook bij mij. Op eens liet Sem me los en begon hij me te pijpen. "Stop!" riep ik na een tijdje omdat ik bijna klaarkwam. Toen ging ik hem pijpen. "Draai je eens om" zei hij. En hij begon m'n anus te likken. Iets later voelde ik z'n eikel tegen m'n ster aangedrukt worden. En toen stond hij me te neuken. Maa rop dat moment kwam er ene jongen van ongeveer 16 binnen. Hij zei niks en wij ook niet. We gingen gewoon door. Hij kwam naar ons toe lopen, ondertussen naakt en hij begon me te pijpen. Daarna ging hij voor me staan met z'n komt voor me lul. Ik werd nog steeds heel hard geneukt. En ik neukte de jongen. Hij zei ineens "wacht neel even" hij liep weg en kwam niet veel later met 2 vrienden van hem aangelopen. En toen begonnen we een neukpartij. Het was heerlijk. En we hebben het nog heel vaak herhaald...Zoek naar meer verhalen van Haloolah...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter

Copyright 2000 - 2017 Opwindend.Net