Opwindend.Net
Datum: 10-12-2016
Stemmen: 22x
Cijfer: 6.0
Gelezen: 6115x
Lengte: Kort
De Speeltuin
Door Iris - Zoek naar meer...

Overspel

Mijn fantasie met wilco

We hebben afgesproken om samen met de kinderen naar de speeltuin te gaan. Mijn kleintjes bleven bij papa dus alleen de oudsten gaan mee.

In de speeltuin gaan de kinderen lekker spelen.

Terwijl wij een kopje koffie drinken zijn we gezellig aan de klets. Op een gegeven moment ben ik wat uit mijn tas nodig en zie daar pakjes kaarten liggen. Oh zeg ik kijk ik heb kaarten mee zulleb we kaarten?ja hoor zegt wilco wat wil je doen?geen idee pesten of zo?wat denk je van stippoker? vraagt wilco. Ja prima maar niet nu. Elke woensdag ben ik alleen thuis. Oke zegt wilco dan kom ik woensdag bij jou.

De week kruipt voorbij. Maar dan is het eindelijk woensdag. De kinderen slapen mijn vriend is voetballen en daar komt wilco aan. Omdat we de deur bij elkaar plat lopen komt hij achterom. Hoi zeg ik oet wat verlegen. Hoi zegt wilco. Koffie?lekker. Samen nestelen we ons op de bank met een kop koffie. Zo zegt wilco waar heb je de kaarten? Kk pak de kaarten en met een lichte zenuw begin ik te schudden.ik deel de kaarten en daar gaan we. Ojee 1e kledingstuk uit voor mij mijn sokken gaan uit. Wilco pakt mijn voeten beet en masseert ze kort. Dan is wilco aan de beurt en ook zijn sokken gaan uit. Ik zuig even op zijn tenen. Wilco kan daar niet tegen en begint al lekker te kreunen.

Een uur verder en ik heb niks meer aan en wilco alleen zijn boxer. Ik gooi de kaarten weg en duw wilco op zijn rug. Langzaam begin ik hem te zoenen van zijn nel tot aan zijn mond. Van zijn mond tot zijn borst. Bij zijn tepels blijf ik even hangen je bijt er plagerig in. Dan met kleine kusjes naar beneden.tot de rand van de boxer. Daar aangekomen plaag ik hem wat en dan gaat ook zijn boxer uit. Er wacht een grote paal op me. Ik neem hem in mijn mond en ga op en neer en steeds dieper. Aan het gekreun van wilcp te horen vind hij het lekker.

Als ik merk dat hij bijna klaar komt stop jk even om hem te zoenen. Na het zoenen gooit hij mij op mijn rug en gaat met zijn mond naar mijn kutje. Mrt zijn tong zoekt hij mijn klitje. En terwijl hij me likt gaan er 2 vingers jn mijn kutje...ooh wilco ik wil je neuken. Dat laat hij zich geen tweede keer zeggen en stopt met alles wat hij deed en gaat boven op me liggen. Langzaam maar zeker stopt hij zijn penis in mijn kutje. We neuken zo nog een tijdje door tot we allebei tegelijk klaar komen. We hijgen nog even uit en dan kleden we ons aan en wilco gaat weer naar iris.

Wie weet binnenkort meerZoek naar meer verhalen van Iris...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter

Copyright 2000 - 2017 Opwindend.Net